Gyere el pálinkát kóstolni, a végén még whiskey lesz belőle!
A Zárás előtti Party névadásának apropóját az adta, hogy a pálinka.online stábja bezárja az üzletet pár napra, mivel feladatuk van Gyulai Pálinkafesztiválon, ahol barátaikkal közösen kóstoltatnak és átadják a Pálinkaangyal különdíját a Brillante párlatverseny legvadabb párlatáért.
A rendezvényre ellátogatókat az alábbi programok várják fél öttől.
A rendezvény nyitásaként Raffai Tamás, pálinkamester tart előadást a Gyakorlati tanácsok (szőlő, birs, alma, körte) cefrézéshez és lepárláshoz címmel. Tamás emellett Fenegyerek pálinkakóstolóval és a „Pálinka” című könyvvel várja a kedves érdeklődőket.
17 órától Borbáth Gabriellától, a Rézangyal ízmesterétől hallhatjuk a „Blendelés felsőfokon” című előadást, aki beavat bennünket a házasítás tudományába.
Várhatóan 18 órától Eni, a pálinkaangyal, és Vasas Beáta pálinkaszakértő pálinkakóstolóján vehetnek részt a jelenlévők. A hölgyek kiválasztottak három palack pálinkát a Gong kínálatából és ezeket mutatják be. Hogy mi kerül a poharakba? Vadcseresznye pálinka, Zéta törkölypálinka, és kajszibarack pálinka rózsaszirom ágyon.
Bizonyítandó, hogy a whiskey, pláne ha magyar és a pálinka jól megfér egymás mellett, 19 órától kerül sor a Gemenc Whiskey bemutakozására. A whiskeyshop csapata mesél a pörbölyi magyar whiskeygyártásról, a Gemenc termékek jellemzőiről és bemutatásra kerül egy igazi kuriózum is, a 100% tritikáléból készült 5X whiskey, melyről kiderül, hogy mitől egyedülálló a világon ez az itthon készült párlat.
A rendezvény teljes ideje alatt a résztvevők megkóstolhatják pálinka.online újdonságait, a Zanin 1895 SRL (Olaszország) koktél-alapanyagait, likőröket és a 70%-os „anyóstejet”, a Latte di Suocera-t.
A palinka.online, a Gong Pálinkaház, Gong Station Budapest és a whiskeyshop online és helyszíni kedvezményekkel várja az érdeklődőket e napon, sőt már a rendezvény kezdete előtt és után is.
Az esemény Facebok oldala:https://fb.me/e/1iaC0DEmP
A whiskeyshop akciójáról IDE kattintva találhatók további részletek.