Havi pénzügyi horoszkóp Áprilisra: Szerencsét és pénzt hozhat a tavasz, ha tudod, hol keresd!

Áprilisi pénzügyi és szerencse horoszkópunk segítségével most minden csillagjegy szülöttje megtudhatja, hogy milyen pénzügyi lehetőségek és buktatók leselkednek rá áprilisban, valamint azt is, hogy mely napokon van nagy esélye nyereséget elérni, sőt a szerencseszámait is megmutatjuk. Ezeket a számokat kell mindenkinek kiegészítenie a saját szerencseszámaival és máris tölthetjük ki a nyertes lottószelvényeket! Mosolyra és győzelemre fel, itt az Április!

Havi pénzügyi horoszkóp Áprilisra: Szerencsét és pénzt hozhat a tavasz, ha tudod, hol keresd!

Kos (március 21. – április 19.)

Április a pénzügyi növekedés és a váratlan jutalmak hónapja lesz a Kos számára. Különösen a hónap eleje és vége ígérkezik szerencsésnek, különösen április 3-án és 28-án. Ezek a napok különösen kedvezőek lottójátékra vagy online szerencsejátékokra.

Az áprilisi szerencseszámok: 5, 17, 29.

Szerencseállatod a tigris, mely bátorságot és gyorsaságot szimbolizál a pénzügyi döntések meghozatalában. Egy váratlan találkozás egy régi ismerőssel új üzleti lehetőséget hozhat.

A KOS számára adódik egy izgalmas pénzügyi lehetőség ITT.

Bika (április 20. – május 20.)

A Bika áprilisban különleges figyelmet fordítson a részletekre, mert az apróságokban rejlik a szerencse. A hónap közepén, különösen április 11-én és 22-én, nagyobb figyelmet érdemes fordítani a befektetésekre. Szerencsejáték terén a kisebb tétek, mint például a sorsjegyek, ígérkeznek szerencsésnek.

Szerencseszámaid: 2, 14, 33.

Szerencseállatod a bölény, amely stabilitást és erőt képvisel. Egy hirtelen örökség vagy váratlan pénzügyi ajándék is érkezhet.

A BIKÁ-nak érdemes lehet egy ultra-modern befektetést megismerni ITT.

Ikrek (május 21. – június 20.)

Az Ikreknek április a kommunikáció hónapja lesz, ami új pénzügyi lehetőségeket hozhat a társasági életben. Különösen április 7-én és 19-én érdemes nyitottnak lenni új ötletekre. A szerencsejátékban próbálj meg új stratégiákat, talán egy online pókerturné hozhat szerencsét.

Szerencseszámok: 11, 20, 31.

Szerencseállatod a papagáj, amely kreativitást és szociális kapcsolatokat jelképez. Lehet, hogy egy váratlan találkozás új üzleti ajánlatot hoz.

Az IKREK számára van egy izgalmas pénzügyi tipp ITT.

pénzügyi horoszkóp áprilisra

Rák (június 21. – július 22.)

A Rák számára április a belső megérzések és az intuíció hónapja. Figyelj belső hangodra, különösen április 5-én és 25-én. Ezen napokon a hagyományos szerencsejátékok, mint a bingo vagy a lottó, kedvezőek lehetnek.

Szerencseszámok: 6, 15, 24.

Szerencseállatod a teknős, amely türelmet és hosszú távú gondolkodást jelképez. Egy váratlan pénzügyi lehetőség a munkahelyeden bukkanhat fel.

A RÁK számára kínálkozik egy újfajta befektetési ötlet ITT.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Az Oroszlánok számára az április a merészség hónapja. Ne habozz kockázatot vállalni, különösen április 9-én és 27-én. Ezek a napok ideálisak a nagyobb tételű szerencsejátékokra, mint például a kaszinókban történő játék.

Szerencseszámok: 8, 16, 27.

Szerencseállatod az oroszlán, ami erőt és dominanciát sugall. Egy váratlan üzleti lehetőség kerülhet az utadba, ami jelentős pénzügyi hasznot hozhat.

Az OROSZLÁN-nak érdemes lehet egy ultra-modern befektetést megismerni ITT.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

A Szűz számára április a precizitás hónapja. Figyelj a részletekre, különösen április 6-án és 21-én, amikor a pénzügyi befektetések, mint az állampapírok vagy a részvények, kedvezőek lehetnek.

Szerencseszámok: 3, 12, 22.

Szerencseállatod a méhecske, amely szorgalmat és hatékonyságot képvisel. Egy váratlan ajánlat egy hobbidból származó bevételt jelenthet.

A SZŰZ-nek mutatunk egy profit-mágnest ITT.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

pénzügyi és szerencse horoszkóp 2024 április hónapra

Mérlegek, április a harmónia és a kapcsolatok hónapja lesz. A társasági életben rejlő lehetőségek, különösen április 10-én és 23-án, pénzügyi szerencsét hozhatnak. A csapatjátékok, mint például a lottó-csoportok, szerencsésnek ígérkeznek.

Szerencseszámok: 7, 19, 26.

Szerencseállatod a galamb, amely békét és harmóniát szimbolizál. Egy új kapcsolat új üzleti lehetőséget hozhat.

A MÉRLEG-nek mutatunk egy profit-mágnest ITT.

Skorpió (október 23. – november 21.)

Skorpiók, áprilisban bízzatok az ösztöneitekben, különösen április 4-én és 29-én. Ezek a napok kedveznek az online szerencsejátékoknak és a tőzsdei spekulációnak.

Szerencseszámok: 9, 18, 27.

Szerencseállatod a skorpió, ami titokzatosságot és mély megértést sugall. Egy váratlan találkozás egy befolyásos személlyel pénzügyi tanácsot hozhat.

A SKORPIÓNAK-nak érdemes lehet egy ultra-modern kriptópénzt megismerni ITT.

Nyilas (november 22. – december 21.)

Nyilasok, április a kaland és az új lehetőségek hónapja. A hónap elején és végén, különösen április 8-án és 30-án, érdemes új befektetési formákat kipróbálni. A szerencsejáték terén a sportfogadás lehet szerencsés.

Szerencseszámok: 10, 21, 33.

Szerencseállatod a ló, ami szabadságot és felfedezési vágyat jelképez. Egy utazás során egy váratlan pénzügyi lehetőség bukkanhat fel.

A NYILAS-nak érdemes megnézni egy izgalmas pénzügyi lehetőséget ITT.

Bak (december 22. – január 19.)

A Bakok számára április a kitartás és a fegyelmezett munka hónapja. A pénzügyi befektetések, különösen április 2-án és 24-én, hosszú távú hasznot ígérnek. Kerüld a nagy kockázatú szerencsejátékokat, és helyette koncentrálj a biztos befektetésekre.

Szerencseszámok: 4, 13, 31.

Szerencseállatod a szarvas, ami kitartást és eleganciát képvisel. Egy váratlan pénzügyi visszatérítés is érkezhet.

A BAK-nak mutatunk egy profit-mágnest ITT.

Vízöntő (január 20. – február 18.)

A Vízöntők számára április a kreativitás és az újítás hónapja. Különösen április 1-jén és 26-án érdemes új pénzügyi stratégiákat kipróbálni. Az online befektetések és a digitális valuták kedvezőek lehetnek.

Szerencseszámok: 1, 11, 29.

Szerencseállatod a gólya, ami újítást és kommunikációt jelképez. Egy hirtelen beugró projekt jelentős extra bevételt hozhat.

A VÍZÖNTŐ-nak érdemes lehet egy ultra-modern befektetést megismerni ITT.

Halak (február 19. – március 20.)

A Halak számára április az intuíció és a belső békesség hónapja. A hónap során, különösen április 7-én és 20-án, figyelj az álmaidra és a megérzéseidre, mert ezek vezethetnek pénzügyi sikerhez. A hagyományos szerencsejátékok, mint a kártyajátékok, szerencsét hozhatnak.

Szerencseszámok: 5, 14, 23.

Szerencseállatod a delfin, ami játékosságot és intelligenciát jelképez. Egy váratlan pénzügyi ajánlat érkezhet álmaidból.

A HALAK számára van egy modern pénzügyi lehetőség ITT.

Mi lesz a Magyar Postával?

A kormány azt várja a Magyar Posta Zrt.-től, hogy legyen önfenntartó, folytassa a zöld és digitális átállást, szolgáltatásait pedig továbbra is biztosítsa mindenki számára lakóhelytől függetlenül - mondta a nemzetgazdasági miniszter pénteki sajtótájékoztatóján Budapesten.
2024. 04. 20. 18:00
Megosztás:

Hamarosan kezdődik a fővárosi tavaszi nagytakarítás

Tavaszi nagytakarítást lesz április 21-én és 28-án a Nagykörúton és környezetében, továbbá a főváros számos forgalmas közterén és csomópontjában a BKM Budapesti Közművek Nonprofit Zrt. és Budapesti Közlekedési Központ (BKK) együttműködésében.
2024. 04. 20. 17:00
Megosztás:

Ezért kapott bírságot az UniCredit Bank

A Magyar Nemzeti Bank (MNB) több mint 28 millió forint bírságot szabott ki az UniCredit Bankra a pénzmosás- és terrorizmusfinanszírozás-megelőzési tevékenysége kapcsán feltárt hiányosságok miatt; a hiányosságok nem veszélyeztetik a hitelintézet biztonságos működését - közölte a jegybank pénteken az MTI-vel.
2024. 04. 20. 16:00
Megosztás:

Kiderült, mennyire produktívak a magyar cégek

A hibrid munkavégzésre hosszabb távon is fel kell készülnünk: a magyar szellemi munkát végzők több mint egyharmada legalább egy-két napot otthonról dolgozik – ez is kiderül Magyarország első országos reprezentatív produktivitás-kutatásából. A megkérdezettek negyede arra számít, hogy amikor a vállalati IT-helpdeskhez fordul, nem fogják érteni egymást, mert más nyelvet beszélnek. A többség sem közös tudástárat, sem kollaborációs eszközt nem vesz igénybe a munkája során, a feladatok nyilvántartására és átadására pedig legtöbben Excelt használnak az erre kifejlesztett alkalmazások helyett. A kutatás alapján felállított produktivitás-index számszerűen is megmutatja, mennyire dolgoznak hatékonyan a magyar fehérgallérosok.
2024. 04. 20. 15:00
Megosztás:

Megállapodást kötött a Duna House és az OTP Ingatlanpont

Együttműködési megállapodást írt alá a Duna House és az OTP Ingatlanpont, ezáltal a két országos közvetítői hálózat a kizárólagos megbízásaiknál keresztértékesítési lehetőséget biztosít egymásnak - közölte a két szervezet közös közleményben pénteken az MTI-vel.
2024. 04. 20. 14:00
Megosztás:

Mennyivel drágább a benzin Magyarországon?

Az EU Weekly Oil Bulletin legfrissebb adatai alapján Magyarországon a 95-ös oktánszámú motorbenzin átlagára 640, míg a régiós országokban 620 forint volt. A magyarországi átlagár 3,2 százalékkal magasabb a régiós átlagértéknél. A dízel üzemanyag heti átlagos ára Magyarországon 654 forint volt, ami 31 forinttal, 5 százalékkal haladta meg a régiós 623 forintos átlagárat - jelentette pénteken első alkalommal kiadott kísérleti üzemanyagár-statisztikájában a Központi Statisztikai Hivatal (KSH).
2024. 04. 20. 13:00
Megosztás:

Megnyitott Esztergom első McDonald’s étterme

A mai napon megnyílt Esztergom város első McDonald’s étterme. A beruházás megvalósítása közel kétszáz ember, több mint 7 hónapon át tartó összehangolt munkáját igényelte. A Simor János utcában kialakított egységben a „Jövő Élménye” koncepciónak megfelelően kiemelt szerepet kapott az innováció és a digitális fejlesztés. A korszerű étterem több mint 70 ember számára biztosít munkalehetőséget. Az akadálymentesített vendégtérben 90, a teraszon további 30 ülőhely várja a vendégeket, az új egységgel pedig a McCafé is megérkezett a városba.
2024. 04. 20. 12:00
Megosztás:

Bővült a falugazdász-hálózat és a kamarai tagoknak nyújtott szolgáltatások köre

Az új Közös Agrárpolitika jelentette kihívásokra reagálva átalakította és mintegy 700 fősre bővítette falugazdász-hálózatát a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara; a falugazdászok 2024 áprilisától falugazdász tanácsadóként az eddigieknél is szélesebb körben támogatják majd a gazdálkodók munkáját - jelentette be pénteki közleményében a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK).
2024. 04. 20. 11:00
Megosztás:

Így emelkedtek a casco díjak az első negyedévben

Az idei első negyedévben megkötött teljes körű casco-szerződések átlagdíja 206 900 forint volt, 5,9 százalékkal magasabb, mint az előző év hasonló időszakában - közölte a saját adatai alapján az Insura.hu biztosításközvetítő pénteken az MTI-vel.
2024. 04. 20. 10:00
Megosztás:

Növelte árbevételét a L'Oréal

A francia L'Oréal SA csoport, a világ egyik legnagyobb kozmetikai gyártójának árbevétele 11,24 milliárd euró volt az idei első negyedévben, 8,3 százalékkal meghaladta az egy évvel korábbit. Összehasonlítható alapon az árbevétel 9,4 százalékkal nőtt.
2024. 04. 20. 09:00
Megosztás:

Az ellenglobalizáció és Kína külpolitikája

Április 18-án, a Lónyay-Hatvany villában megtartott Counter-Globalization and China’s Foreign Policy című előadás meghívottja Yan Xuetong, a Tsinghua Egyetem világhírű politológia professzora és az egyetem Nemzetközi Kapcsolatok Intézetének dékánja volt. Miután felvázolta álláspontját azzal kapcsolatban, hogy miként látja Kína és az USA viszonyát, illetve a világ többi, kisebb gazdasági potenciállal rendelkező ország pozícióját, Dr. Eric Hendriks, a Danube Institute vendégkutatója és Dr. Eszterhai Viktor, a Lukács János Stratégiai és Politikai Intézet tudományos munkatársa intéztek hozzá kérdéseket.
2024. 04. 20. 08:00
Megosztás:

Bitcoin láz: a három legnépszerűbb altcoin, amit a kriptobálnák vásárolnak a felezés előtt

A Bitcoin felezési esemény körüli izgalom lázba hozta a befektetőket, az elemzők pedig jelentős növekedést jósolnak a kriptovaluták többségének. A kriptobálnák stratégiák szerint mozognak, ígéretes eszközöket halmozva fel. Jelenleg a KangaMoon (KANG), a Cardano (ADA) és az Ethereum (ETH) került a figyelmük középpontjába. Miközben az Ethereum és a Cardano már jól ismert nevek a top kriptovaluták között, a szakértők úgy vélik, hogy a KANG lehet a leginkább figyelemre méltó P2E érme a közelgő bikapiacban.
2024. 04. 20. 07:00
Megosztás:

Agrártámogatások: akár több évre is előfinanszírozást nyújt az MBH Bank

Tovább bővítette a mezőgazdasági támogatások előfinanszírozásának lehetőségeit az MBH Bank. A hitelintézetnél már nemcsak az aktuális évre, hanem akár egyszerre három évre is igényelhetik a gazdák az Egységes Kérelmek keretében járó támogatások előfinanszírozását. A gyors, egyszerű és rugalmas lehetőség megkönnyítheti az agrárvállalkozások számára, hogy forráshoz jussanak egy olyan időszakban, amikor még inkább megnőtt a likviditás biztosításának jelentősége a zökkenőmentes működés fenntartása érdekében.
2024. 04. 20. 06:00
Megosztás:

Héthavi csúcsra nőtt a spanyolországi fogyasztói bizalom

A spanyolországi fogyasztói bizalmi mutató héthavi csúcsra javult márciusban a spanyol Szociológiai Kutatóközpont (Centro de Investigaciones Sociológicas) pénteken közzétett adatai szerint.
2024. 04. 20. 05:00
Megosztás:

A jelenlegi munkaerőpiaci helyzet a bővülésre kész vállalatoknak kedvez

Továbbra is aktív munkavállalói jelenlét tapasztalható a hazai munkaerőpiacon. Az előző negyedévhez hasonlóan 2024 első három hónapja alatt közel 20%-kal több jelentkezés történt, mint egy évvel korábban. Nógrád és Bács-Kiskun vármegyék kivételével mindenhol nőtt a jelentkezések száma, legnagyobb arányban Jász-Nagykun-Szolnok, Borsod-Abaúj-Zemplén és Baranya vármegyékben – derül ki a Profession.hu legújabb negyedéves jelentéséből.
2024. 04. 20. 04:00
Megosztás:

A jelentős aranytartalék erősíti az ország stabilitását

A jelentős aranytartalék erősíti az ország stabilitását a gazdaság, a pénzügyi rendszer megítélését - írta Veres István, a Magyar Nemzeti Bank (MNB) igazgatója az MNB pénteken közzétett szakmai cikkében, felhívva a figyelmet arra is, hogy az MNB a régió és a világ egészében megjelenő keresletnövekedést megelőzve többszörözte meg aranytartalékát.
2024. 04. 20. 03:00
Megosztás:

Elindult az új agrártámogatási honlap

Új honlapon, a kap.gov.hu oldalon érhetőek el a 2023-2027 közötti időszakra vonatkozó, magyar Közös Agrárpolitika Stratégiai Tervvel összefüggő információk - közölte az Agrárminisztérium csütörtökön az MTI-vel.
2024. 04. 20. 02:00
Megosztás:

Itt a bruttósított nyugdíjrendszer! Amikor a nyugdíjasok is adót fizetnek a nyugdíjból

Mit jelent pontosan a bruttósított nyugdíjrendszer? Ki járna jól és ki rosszul a bruttósított nyugdíjrendszer bevezetésével? Dr. Farkas András nyugdíjszakértő - akit sokan mint NyugdíjGuru ismernek - magyarázta ezt el az ATV egy korábbi műsorában mindenki számára érthetően.
2024. 04. 20. 01:00
Megosztás:

A CHP kriptó token robbanhat - 1 millió dolláros versenysorozat indul

A GambleFi szektor szupersztárja bejelentette garantált, 1 millió dolláros versenysorozatát. De mit jelent mindez a CHP kriptó token árfolyama számára?
2024. 04. 20. 00:01
Megosztás:

Csúcsot döntött a csehországi személyautó-gyártás

Az első negyedévben éves szinten 11,5 százalékkal 394 443 darabra nőtt a személyautó-gyártás Csehországban - közölte a cseh autóipari szövetség csütörtökön Prágában. A közlemény szerint ez az eddigi legmagasabb első negyedévi termelési adat.
2024. 04. 19. 23:00
Megosztás: