Nem hiszünk a szemünknek: ez lehet a következő Pepe token

Az előző hónapok sztárja, a Meme Kombat tovább folytatja hódítútját a kriptoszektorban, miután a csapat sikeresen teljesítette a 6.5 millió dolláros mérföldkövet is.

Nem hiszünk a szemünknek: ez lehet a következő Pepe token

Mostanra az izgalmas felépítése és az innovatív technológiájának köszönhetően tízezrek követik a projektet. Többek között ezért is gondolják sokan úgy, hogy a Meme Kombat a listázást követően akár a Pepe vagy Dogecoin sikereit is megismételheti.

Utolsó esély a vásárlásra?

Írásunk idején pillanatok kérdése csupán, hogy a gyűjtés jelenlegi szakasza lezáruljon. Ezt követően a mostani 0.279 dolláros értéknél magasabb áron lehet csak hozzájutni az ERC-20 MK-hoz.

Bár akik még az elsők között csatlakoztak, azok 0.1667 dollárért tudtak vásárolni, még a jelenlegi értéken is megéri a vásárlás. Számos elemző számít ugyanis arra, hogy a megjelenést követően az MK értéke a sokszorosára fog emelkedni.

Az első listázásra az Uniswap decentralizált kriptotőzsdén kerül majd sor, amit később további centralizált tőzsdék követnek majd.

Ekkor magas volatilitásra lehet számítani, azonban mivel a legtöbb korai befektető lekötötte a megvásárolt MK-t, így minden bizonnyal minimális lesz az eladási kedv.

Írásunk idején a Meme Kombat élő adatokat közvetítő stakelési felületén jól látható, hogy az MK vásárlók közel 80 százaléka döntött a stakelés mellett. Ez azt jelenti, hogy az eddig vásárló befektető elsősorban hosszú távú lehetőségként gondolnak a Meme Kombatra.

Többek között ezért is gondolják úgy olyan promimens elemzők mint Matthew Perry, hogy az MK akár a 10-szeres növekedésre is képes lehet a listázást követően.

Érdekel a Meme Kombat

Fantasztikus harcok és magas jutalmak egy platformon

A Meme Kombat, köszönhetően egyedi és innovatív felületének, sokkal több mint egy hétköznapi mém projekt

Virtuális harcok során különböző mém tokenek kabalái mérhetik majd össze erejüket, amivel a legügyesebb felhasználók magas jutalmakhoz juthatnak hozzá.

A csaták első évadában olyan harcosok közül lehet majd választani amilyen a Wojak, a Pepe vagy éppen a Sponge.

Fogadásokat azonban kizárólag az MK tokenek használatával lehet majd kötni.

Már a kezdetekben több különböző játékmód is elérhető lesz. Ennek hála a játékosok egymás, vagy akár a számítógép ellen is harcolhatnak majd.

Függetlenül attól, hogy melyik lehetőséget választod, siker esetén MK tokenek kerülnek majd jóváírásra a számládon.

A harcokat egy fejlett mesterséges intelligencia vezényli majd le különböző szekvenciák véletlenszerű sorozatát bemutatva. A párviadalokat élőben is lehet majd nézni, vagyis a magas jutalmak mellett elképesztő látványra is számíthatunk majd.

meme coin

A harcok mellett továbbá le is kötheted majd a megvásárolt MK-t, amivel állandó passzív bevételhez juthatsz majd hozzá. 

A dinamikusan változó méretű pool miatt nem beszélhetünk fix hozamokról. Ennek ellenére az ökoszisztéma várható népszerűsége miatt előreláthatólag folyamatosan 100 százalék feletti profitra lehet számítani.

Írásunk idején a megszerezhető jutalom mértéke lekötéssel éves szinten 147 százalék.

A listázás már januárban esedékes lehet, amivel egyidőben 11 különböző mémmel megkezdődik a csaták első évada is. 

Idővel nem kizárólag a harcosok száma, hanem a csatázási lehetőségek is bővülni fognak. Vagyis a Meme Kombat nem csupán virális lehet, hanem képes lesz hosszú távon is megőrizni ezt a tulajdonságát.

stakelés

Népszerűbb lehet a Meme Kombat a Pepénél?

Természetesen előre senki nem tudja biztosan megmondani, melyik projekt számára mit tartogat a sors.

Ennek ellenére a Meme Kombat számos olyan elemmel rendelkezik, ami miatt az MK képes lehet akár a PEPE sikereit is megismételni.

A Pepe 2023 májusában vált elérhetővé, majd minimális idő elteltével már 100 millió dollár feletti mérettel rendelkezett a projekt. A zöld békás token számára azonban itt még nem volt megállás, és a listázást követő hónapban már a Binance kínálatában is bekerült.

Értékének csúcsán pedig döbbenetes, 1.5 milliárd dolláros mérettel rendelkezett. Bár a sikereket értékcsökkenés követte, ennek ellenére továbbra is képes 500 millió dollárhoz közel megtartani kapitalizációját a Pepe.

Mindezt úgy érte el a mém altcoin, hogy egyáltalán nem rendelkezett felhasználási móddal.

Ezzel szemben ahogy az látható, a Meme Kombat befektetők széles rétegét képes megszólítani. A P2E játékok rajongóit, a GambeFi szektor elkötelezett hívei és a mém tokenek szerelmesei egyaránt bizalmat szavazhatnak a Meme Kombatnak.

Vagyis akik még most vásárolnak, esélyt adnak az akár 1000 százaléknál is magasabb profit elérésre. A Pepe korai befektetőinek ugyanis ilyen mértékű hozamot sikerült realizálni a listázás első napjaiban.

Amennyiben szeretnéd alaposabban is megismerni a projektet, látogass el a Meme Kombat magyar nyelven is elérhető weboldalára, még ma!

Meme Kombat vásárlása itt

Ezek is érdekelhetnek:

5 kriptó, ami bődületes hasznot hozhat 2024-ben

Ethereum árfolyam-előrejelzés 2024 - Lehetséges a 10 000 dollár?

A 10 legjobb kripto ICO 2024-es befektetéshez – Kezdeti érmék összehasonlítása

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine szerkesztősége semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen!

Apadt a Richter bevétele

A Richter Gedeon Nyrt. konszolidált árbevétele tavaly az utolsó negyedévben 203,1 milliárd forint lett, 9,3 százalékkal alacsonyabb az egy évvel korábbinál - közölte a gyógyszeripari vállalat a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) honlapján csütörtökön.
2024. 02. 29. 12:30
Megosztás:

Új bölcsőde épül Bácsalmáson

Csaknem 800 millió forintból új, négy csoportszobás bölcsőde épül még az idén a Bács-Kiskun vármegyei Bácsalmáson - közölte a település polgármestere az MTI-vel.
2024. 02. 29. 12:00
Megosztás:

Lezárult egy fejlesztés a Trans Lex Work Kft.-nél

A Trans Lex Work (TLW) Kereskedelmi, Szolgáltató és Tanácsadó Kft. öt év alatt több mint 300 millió forintot fordított egy komplex karbantartás-menedzsment megoldás kifejlesztésére, amellyel az iparvállalatok jelentősen csökkenthetik a forgógépek - turbinák, kompresszorok, szivattyúk, fúvók, ventilátorok, centrifugák - karbantartási költségeit - tájékoztatta Magyar Katalin, a cég ügyvezetője az MTI-t.
2024. 02. 29. 11:30
Megosztás:

Új beruházás Komlón - napelem biznisz

Napelemekhez használható forgatórendszeres tartószerkezet gyártását kezdheti meg a Solar FM Kft. Komlón egy csaknem 3 milliárd forintos, felerészben a Gazdaságfejlesztési és innovációs operatív program (Ginop) Plusz támogatásával megvalósult beruházás eredményeként.
2024. 02. 29. 11:00
Megosztás:

Erősödéssel kezdtek a vezető nyugat-európai tőzsdék

Pluszban indítottak a vezető nyugat-európai tőzsdék csütörtökön.
2024. 02. 29. 10:30
Megosztás:

Emelkedéssel kezdődhet a kereskedés

Emelkedéssel kezdődhet a csütörtöki kereskedés a Budapesti Értéktőzsdén (BÉT) - írta az MTI-nek küldött előrejelzésében az Equilor Befektetési Zrt. elemzője.
2024. 02. 29. 10:00
Megosztás:

Jórészt erősödtek az ázsiai tőzsdeindexek

Jórészt erősödtek a vezető ázsiai tőzsdék csütörtökön, a térség irányadó tőzsdéje, a tokiói börze Nikkei225 indexe 0,03 százalékos emelkedéssel, 39 189 ponton zárt.
2024. 02. 29. 09:30
Megosztás:

Továbbra is gyenge a forint - küszöbön újra a 400-as tartomány?

Kis mértékben gyengült a forint árfolyama a főbb devizákkal szemben csütörtök reggel a szerda kora esti jegyzésekhez képest a nemzetközi bankközi devizapiacon.
2024. 02. 29. 09:00
Megosztás:

Befektető, aki milliókat keresett Dogecoin-nal (DOGE), most beleharap a Pullix (PLX) előértékesítésébe is

Egy befektető, akinek jelentős vagyonra tett szert a Dogecoin (DOGE) által, most a feltörekvő Pullix (PLX) felé fordította figyelmét. Fontos megjegyezni, hogy a Pullix már az előértékesítési fázisának végső szakaszában manőverezik, és a kiemelkedő befektető már jelentős részesedést szerzett a projektben.
2024. 02. 29. 08:40
Megosztás:

Jól kezdték az évet a szálláshelyek

2024 januárjában a turisztikai szálláshelyeken (kereskedelmi, magán- és egyéb szálláshelyeken) 836 ezer vendég 2,1 millió vendégéjszakát töltött el.
2024. 02. 29. 08:00
Megosztás:

Még lehet nevezni a Bonis Bonára

Március 5-ig várják a jelöléseket a Bonis Bona - A nemzet tehetségeiért és a Tehetségbarát Önkormányzat díjakra, amelyek fő célja, hogy megbecsülje a fiatalok tehetséggondozása iránt elkötelezett szakembereket és önkormányzatokat - közölte a Kulturális és Innovációs Minisztérium családokért felelős államtitkára hétfőn az MTI-vel.
2024. 02. 29. 07:30
Megosztás:

Bika-hullám söpör végig a BNB (BNB) és az Optimism (OP) kriptók piacán, míg a KangaMoon (KANG) 50%-os megtérülést biztosít az korai vásárlóknak

A kriptopiac vezető altcoinjainak aktuális piaci trendjei azt mutatják, hogy egy bika-hullám ad most őrült optimista hangulatot. A vezető altcoinok közül a BNB (BNB) és az Optimism (OP) változó mértékben bár, de jelentős árfolyam-rallyt mutat.
2024. 02. 29. 07:00
Megosztás:

Átlagosan 15-20 százalékot eshet a lakásbiztosítások díja

A lakásbiztosítási ügyfelek 58 százaléka tervezi majd összehasonlítani a lakásbiztosítási kínálatot a márciusi kampányban – derül ki az Insura.hu biztosításközvetítő több mint 8 ezer fő megkérdezésével lefolytatott kutatásából. Az alkuszcég várakozásai szerint a biztosítók között felerősödő verseny hatására 15-20 százalékkal alacsonyabb díj mellett válthatnak szerződést az ügyfelek. Akár 300 ezer lakásbiztosítási szerződést is lecserélhetnek, ami a teljes állomány közel 10 százalékát teszi ki.
2024. 02. 29. 07:00
Megosztás:

Eljött a fordulat az ingatlanpiacon? Az adatok új irányt mutatnak

Az Eurostat adatai alapján 2023 harmadik negyedéve fordulópont lehetett az európai ingatlanpiacon, az ingatlanárak 2022 elején kezdődött zuhanása megtorpant, sőt a korábbi negyedévhez képest még nőttek is valamelyest. Magyarországon eközben az otpotthon.hu adatai szerint ez volt az az időszak, amikor a legkevésbé volt aktív az ingatlanpiac, és a legalacsonyabbak voltak az árak 2023-ban.
2024. 02. 29. 06:30
Megosztás:

Kedvezőbb kilátások az agráriumban 2024-ben

Az idei év új mérföldkő lehet a hazai agrárgazdasági szereplők fejlődésében. Az agrárvállalkozások csak a fenntarthatósági szempontokat is érvényesítő stratégia mentén tarthatják meg és növelhetik versenyképességüket. A hazai agrárfinanszírozás egyik legfontosabb szereplőjeként az OTP Bank aktív piaci jelenléttel, hitelezési politikájának a változó körülményekhez igazodó alakításával és tanácsadási kapacitásával segíti az uniós agrár források minél hatékonyabb felhasználását, az ágazat további fejlődése érdekében – hangzott el az OTP Agrár Gálán, ahol átadták az OTP Agráriumért Díjakat is.
2024. 02. 29. 06:00
Megosztás:

Kell-e félteni a munkánkat az AI-tól?

Bár a világban egyre többen használják munkájuk során a mesterséges intelligenciát (AI), Magyarországon a felsővezetők közel fele még nem látja tisztán felhasználásának lehetőségeit, igaz, ugyanennyien nyitottak is az alkalmazására. Egyelőre semmi konkrét jel nem utal arra, hogy elveszi a munkánkat a mesterséges intelligencia – bár a hazai vállalatoknak még nincs egyöntetű válasza arra, hogy milyen hatással lesz az AI a munkaerőpiacra. A Randstad egyik globális kutatása szerint azonban a munkavállalóknak határozottabb véleményük van: több mint felük az AI előnyeit látja, közel felük izgatott a mesterséges intelligenciában rejlő munkahelyi lehetőségeket illetően.
2024. 02. 29. 05:30
Megosztás:

Végrendelettel tudják egyenlően elosztani közös vagyonukat a mozaikcsaládban élő szülők

Népszerű a végrendelet: tavaly mintegy öt százalékkal többen tettek végintézkedést közjegyző közreműködésével, mint 2022-ben. Gyakran végrendelkeznek azok a házaspárok, akiknek több kapcsolatból is született gyermekük, ők így tudják egyenlően elosztani közös vagyonukat. A törvényes öröklési rend ugyanis hátrányosan érintheti azt a korábbi kapcsolatból született gyermeket, akinek a szülője hamarabb hal meg. Az élettársakra is jellemző, hogy végrendelkeznek egymás javára, ők ugyanis, a házastársakkal ellentétben, a törvényes öröklési rend alapján nem örökölnek egymás után.
2024. 02. 29. 05:00
Megosztás:

Átírja a piaci versenyt a kínai autóipar előretörése, csökkenő profitvárakozások az e-autóiparban

Átírja a piaci versenyt a kínai autóipar előretörése, változnak a fogyasztói elvárások, a döntéshozók pedig a következő években is nehézségekre számítanak a nyersanyag-ellátásban. Egyebek mellett ezt állapítja meg az autóipari vezetők körében a KPMG által elvégzett felmérés, a 24. Annual Global Automotive Executive Survey. Az e-autózási piacon vegyesek a várakozások: egyre nőhet az ilyen járművek aránya, gyártásuk azonban még hat évig drágább lehet, mint a hagyományos kocsiké – véli a megkérdezettek többsége. A KPMG szerint a beszállítók felől érkező kezdeményezések egyre fontosabbak a versenyképesség fenntartásához, de a gyártók számítanak rájuk olyan lépéseknél is, mint például az új fogyasztói igények feltárása és kiszolgálása, vagy a kutatás-fejlesztésre szánt források ügyes csoportosítása.
2024. 02. 29. 04:30
Megosztás:

Egészségpénztári tag vagy? Akkor jó hírünk van számodra!

Gyorsan emelkedett a taglétszám, és a befizetések is csúcsra jártak az egészség- és önsegélyező pénztáraknál. 81 milliárd forinttal a kifizetések is rekordot döntöttek tavaly, az adókedvezménnyel növelt megtakarításaikat elsősorban gyógyszerek kiváltására és magánorvosi ellátásra költik a tagok - írja elemzésében a Bank360.hu.
2024. 02. 29. 04:00
Megosztás:

Egy új rendelet miatt nagyobb forgalomra számít a Magyar Posta

Nagyobb forgalomra számít a Magyar Posta azt követően, hogy március 28-tól minden internetes kereskedőnek fel kell tüntetnie a céget a lehetséges kiszállítók közt - mondta a Magyar Posta Zrt. marketingkommunikációs főigazgatója az M1 aktuális csatorna szerda reggeli műsorában.
2024. 02. 29. 03:30
Megosztás: