Nem hiszünk a szemünknek: ez lehet a következő Pepe token

Az előző hónapok sztárja, a Meme Kombat tovább folytatja hódítútját a kriptoszektorban, miután a csapat sikeresen teljesítette a 6.5 millió dolláros mérföldkövet is.

Nem hiszünk a szemünknek: ez lehet a következő Pepe token

Mostanra az izgalmas felépítése és az innovatív technológiájának köszönhetően tízezrek követik a projektet. Többek között ezért is gondolják sokan úgy, hogy a Meme Kombat a listázást követően akár a Pepe vagy Dogecoin sikereit is megismételheti.

Utolsó esély a vásárlásra?

Írásunk idején pillanatok kérdése csupán, hogy a gyűjtés jelenlegi szakasza lezáruljon. Ezt követően a mostani 0.279 dolláros értéknél magasabb áron lehet csak hozzájutni az ERC-20 MK-hoz.

Bár akik még az elsők között csatlakoztak, azok 0.1667 dollárért tudtak vásárolni, még a jelenlegi értéken is megéri a vásárlás. Számos elemző számít ugyanis arra, hogy a megjelenést követően az MK értéke a sokszorosára fog emelkedni.

Az első listázásra az Uniswap decentralizált kriptotőzsdén kerül majd sor, amit később további centralizált tőzsdék követnek majd.

Ekkor magas volatilitásra lehet számítani, azonban mivel a legtöbb korai befektető lekötötte a megvásárolt MK-t, így minden bizonnyal minimális lesz az eladási kedv.

Írásunk idején a Meme Kombat élő adatokat közvetítő stakelési felületén jól látható, hogy az MK vásárlók közel 80 százaléka döntött a stakelés mellett. Ez azt jelenti, hogy az eddig vásárló befektető elsősorban hosszú távú lehetőségként gondolnak a Meme Kombatra.

Többek között ezért is gondolják úgy olyan promimens elemzők mint Matthew Perry, hogy az MK akár a 10-szeres növekedésre is képes lehet a listázást követően.

Érdekel a Meme Kombat

Fantasztikus harcok és magas jutalmak egy platformon

A Meme Kombat, köszönhetően egyedi és innovatív felületének, sokkal több mint egy hétköznapi mém projekt

Virtuális harcok során különböző mém tokenek kabalái mérhetik majd össze erejüket, amivel a legügyesebb felhasználók magas jutalmakhoz juthatnak hozzá.

A csaták első évadában olyan harcosok közül lehet majd választani amilyen a Wojak, a Pepe vagy éppen a Sponge.

Fogadásokat azonban kizárólag az MK tokenek használatával lehet majd kötni.

Már a kezdetekben több különböző játékmód is elérhető lesz. Ennek hála a játékosok egymás, vagy akár a számítógép ellen is harcolhatnak majd.

Függetlenül attól, hogy melyik lehetőséget választod, siker esetén MK tokenek kerülnek majd jóváírásra a számládon.

A harcokat egy fejlett mesterséges intelligencia vezényli majd le különböző szekvenciák véletlenszerű sorozatát bemutatva. A párviadalokat élőben is lehet majd nézni, vagyis a magas jutalmak mellett elképesztő látványra is számíthatunk majd.

meme coin

A harcok mellett továbbá le is kötheted majd a megvásárolt MK-t, amivel állandó passzív bevételhez juthatsz majd hozzá. 

A dinamikusan változó méretű pool miatt nem beszélhetünk fix hozamokról. Ennek ellenére az ökoszisztéma várható népszerűsége miatt előreláthatólag folyamatosan 100 százalék feletti profitra lehet számítani.

Írásunk idején a megszerezhető jutalom mértéke lekötéssel éves szinten 147 százalék.

A listázás már januárban esedékes lehet, amivel egyidőben 11 különböző mémmel megkezdődik a csaták első évada is. 

Idővel nem kizárólag a harcosok száma, hanem a csatázási lehetőségek is bővülni fognak. Vagyis a Meme Kombat nem csupán virális lehet, hanem képes lesz hosszú távon is megőrizni ezt a tulajdonságát.

stakelés

Népszerűbb lehet a Meme Kombat a Pepénél?

Természetesen előre senki nem tudja biztosan megmondani, melyik projekt számára mit tartogat a sors.

Ennek ellenére a Meme Kombat számos olyan elemmel rendelkezik, ami miatt az MK képes lehet akár a PEPE sikereit is megismételni.

A Pepe 2023 májusában vált elérhetővé, majd minimális idő elteltével már 100 millió dollár feletti mérettel rendelkezett a projekt. A zöld békás token számára azonban itt még nem volt megállás, és a listázást követő hónapban már a Binance kínálatában is bekerült.

Értékének csúcsán pedig döbbenetes, 1.5 milliárd dolláros mérettel rendelkezett. Bár a sikereket értékcsökkenés követte, ennek ellenére továbbra is képes 500 millió dollárhoz közel megtartani kapitalizációját a Pepe.

Mindezt úgy érte el a mém altcoin, hogy egyáltalán nem rendelkezett felhasználási móddal.

Ezzel szemben ahogy az látható, a Meme Kombat befektetők széles rétegét képes megszólítani. A P2E játékok rajongóit, a GambeFi szektor elkötelezett hívei és a mém tokenek szerelmesei egyaránt bizalmat szavazhatnak a Meme Kombatnak.

Vagyis akik még most vásárolnak, esélyt adnak az akár 1000 százaléknál is magasabb profit elérésre. A Pepe korai befektetőinek ugyanis ilyen mértékű hozamot sikerült realizálni a listázás első napjaiban.

Amennyiben szeretnéd alaposabban is megismerni a projektet, látogass el a Meme Kombat magyar nyelven is elérhető weboldalára, még ma!

Meme Kombat vásárlása itt

Ezek is érdekelhetnek:

5 kriptó, ami bődületes hasznot hozhat 2024-ben

Ethereum árfolyam-előrejelzés 2024 - Lehetséges a 10 000 dollár?

A 10 legjobb kripto ICO 2024-es befektetéshez – Kezdeti érmék összehasonlítása

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine szerkesztősége semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen!

Az európai tőzsdékhez képest alulteljesítő volt a BUX

A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 191,4 pontos, 0,27 százalékos emelkedéssel 72 133,07 ponton zárt pénteken.
2024. 07. 12. 19:00
Megosztás:

Oroszország a világ vezető búza- és árpaexportőre

Első helyen áll a világon a búza- és árpaexport tekintetében Oroszország a lezárt - 2023. július 1. és 2024. június 30. közötti - mezőgazdasági szezon eredményei szerint az előzetes adatok szerint - jelentette ki Alekszandr Malov, az orosz agrárminisztérium mezőgazdasági főosztályvezetője az orosz parlament felsőházának csütörtöki ülésén.
2024. 07. 12. 18:30
Megosztás:

Pluszban indítottak az amerikai tőzsdék

Erősödéssel nyitottak az amerikai értékpapírpiacok pénteken.
2024. 07. 12. 18:00
Megosztás:

Törökországban mélypontra csökkent a munkanélküliség májusban

Törökországban az előző hónapban jegyzett 8,5 százalék után májusban 8,4 százalékra, 2012. novembere óta a legalacsonyabb szintre csökkent a munkanélküliségi ráta a török statisztikai hivatal (Türkiye Istatistik Kurumu - TÜIK) által közzétett adatok szerint.
2024. 07. 12. 17:30
Megosztás:

Derűlátó a turisztikai szektor

Kitartó optimizmus jellemzi a magyarországi turisztikai szektort, az ágazat szereplői a helyzetüket pozitívnak érzékelték - közölte a Turisztikai és Vendéglátó Munkaadók Országos Szövetsége (VIMOSZ) a GKI Gazdaságkutató közreműködésével végzett legfrissebb felmérése alapján az MTI-vel csütörtökön.
2024. 07. 12. 17:00
Megosztás:

Terjeszkedik az aszály

Különösen Magyarország középső területein fokozódik az aszály, a nyári növényeknek sürgősen esőre lenne szüksége - írta a HungaroMet Zrt. csütörtöki agrometeorológiai elemzésében.
2024. 07. 12. 16:30
Megosztás:

Már a magtárakban az árpa

Idén a száraz és meleg időjárás miatt az őszi vetésű szántóföldi növények betakarítása a szokásosnál mintegy két héttel korábban megkezdődött, és folyamatosan zajlik a hőségben is: az árpáé már be is fejeződött, a többi kultúra aratása is ütemesen halad, és lassan a végéhez közelít. Köszönet illeti a gazdákat szorgalmukért és kitartásukért - közölte az Agrárminisztérium (AM) csütörtökön az MTI-vel.
2024. 07. 12. 16:00
Megosztás:

A hétvégén éjszakára felfüggesztik a kamionstopot

A nehéz-tehergépjárművek hétvégi forgalomkorlátozása július 13-án (szombaton) 15 órától július 14-én (vasárnap) 22 óráig lett volna érvényben, azonban a kamionstopot a kiemelkedően magas hőmérséklet miatt az éjszakai időszakban szombat 22 óra és vasárnap reggel 6 óra között felfüggesztik - közölte az Építési és Közlekedési Minisztérium (ÉKM) csütörtökön az MTI-vel.
2024. 07. 12. 15:30
Megosztás:

Tovább mélyülnek az agrárkapcsolataink Azerbajdzsánnal

Oktatási, tudományos és állattartási kérdésekről is egyeztetett Nagy István tárcavezető, Majnun Mammadovval, Azerbajdzsán agrárminiszterével - közölte az Agrárminisztérium (AM) csütörtökön az MTI-vel.
2024. 07. 12. 15:00
Megosztás:

A Magyar Posta figyelemfelhívó kampányt indít

Postásnak lenni nem küzdősport szlogennel figyelemfelhívó kampányt indít a Magyar Posta a kézbesítők, a hivatalokban dolgozó ügyfélkapcsolati munkatársak védelme érdekében.
2024. 07. 12. 14:30
Megosztás:

Csökkentek a nagykereskedelmi árak júniusban Németországban

Németországban a nagykereskedelmi árak csökkentek havi szinten a szakértők által várt növekedés helyett, míg éves összevetésben minimálisan lassult a csökkenés mértéke a német szövetségi statisztikai hivatal, a Destatis pénteken közzétett adatai szerint.
2024. 07. 12. 14:00
Megosztás:

Kezdetét vette a dohánykontroll

Elindult a dohánykontroll: július elején megkezdődött a dohánylevelek betakarításának szezonja, az úgynevezett "törés", a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatósága kiemelt figyelmet fordít a feketekereskedelem megakadályozására - közölte a NAV pénteken az MTI-vel.
2024. 07. 12. 13:30
Megosztás:

Nagy mértékben csökkent az amerikai költségvetés hiánya júniusban éves szinten

Az amerikai költségvetés hiánya 65,9 milliárd dollár volt júniusban, jócskán elmaradt az egy évvel korábbi 227,7 milliárd dollártól - közölte az amerikai pénzügyminisztérium.
2024. 07. 12. 13:00
Megosztás:

nyáron célszerű legalább az időarányos szabadságot kiadni

A vállalatoknak már most ajánlott felmérniük, hogy munkavállalóik mennyit használtak fel idei szabadságkeretükből és nyáron célszerű legalább az időarányos szabadságot kiadniuk - közölte a munkaerő-kölcsönzéssel és -közvetítéssel foglalkozó Trenkwalder pénteken az MTI-vel.
2024. 07. 12. 12:00
Megosztás:

A legmagasabb fokozatú figyelmeztetést adták ki tizenöt vármegyére szombat éjfélig

A legmagasabb, piros fokozatú figyelmeztetést adta ki a HungaroMet Zrt. tizenöt vármegyére szombat éjfélig: az érintett vármegyékben a napi középhőmérséklet 29 Celsius-fok felett alakulhat.
2024. 07. 12. 11:30
Megosztás:

Megugrott a cseh állam bevétele az elektronikus útadóból

Mintegy 8,5 milliárd koronára (136 milliárd forint) emelkedett az idei első félévben a cseh állam bevétele a teherkocsikra kivetett elektronikus útadóból. Ez egymilliárddal több, mint tavaly az első hat hónapban - közölte az útvámrendszert üzemeltető CzechToll társaság csütörtökön közleményben.
2024. 07. 12. 11:00
Megosztás:

Budapesti albérletek és árak a 2024 őszi tanévkezdésre

Alig két hét múlva, július 24-én hirdetik ki a felsőoktatási felvételi ponthatárokat, s ezzel az egyetemvárosok bérleti piacain formálisan is indul a főszezon. Idén több mint 120 ezren várják a hírt, hogy megkezdhetik-e szeptemberben a felsőoktatási tanulmányaikat, ami sokuknak azt is jelenti, hogy addig szállást is kell találniuk a kiszemelt városban.
2024. 07. 12. 10:30
Megosztás:

Vegyes mozgás az ázsiai tőzsdéken

Vegyesen mozogtak a vezető ázsiai tőzsdék pénteken.
2024. 07. 12. 10:00
Megosztás:

Erősödéssel nyitottak a vezető nyugat-európai tőzsdék

Erősödéssel indítottak a vezető nyugat-európai tőzsdék pénteken.
2024. 07. 12. 09:30
Megosztás:

Iránykereséssel indulhat a kereskedés a tőzsdén

Iránykereséssel indulhat a kereskedés a Budapesti Értéktőzsdén (BÉT) pénteken az Equilor Befektetési Zrt. senior elemzője szerint.
2024. 07. 12. 09:00
Megosztás: