Hűtő-fűtő klímák a minőség szolgálatában

Idén lassan mondunk búcsút a télnek, ezért nagyon sokáig kellett fűteni, miközben néhány hét és lehet, hogy hirtelen berobban a nyár. Mindkét időszakra a legjobb segítségünk a hűtő-fűtő klíma, amely azontúl hogy télen meleget, nyáron hideget ad, még energiahatékony is, és spórol nekünk a rezsi számlánkban.

Hűtő-fűtő klímák a minőség szolgálatában

Nem csak hűt, hanem fűt is már

Sokan nem is gondolnák, de a klíma beszerzése nem csak a szimpla vásárlásból áll. Fontos,  hogy minőségi terméket és ehhez egy minőségi céget válasszunk, amely méltón helytáll a klímák piacán. A Hisense klíma pontosan egy ilyen értéket képvisel.

A klíma berendezések az emberiség egyik legnagyszerűbb találmányai, nagyban hozzájárulnak ahhoz, hogy az ember komfortérzete nyáron rendben legyen. Újdonságként jelent meg a klímák piacán, hogy fűthetünk is velük, de ezt az előnyét is nagyon hamar kihasználta mindenki, és töretlen népszerűségnek örvendenek a hűtő-fűtő klímák. Épp ezért is kiemelt jelentőségű, hogy ilyen széleskörű funkcionalitással rendelkező termékek mellé megfelelő szakmai háttér párosuljon.

Split klímák sokszínű választéka

Elsőre sokan furcsának találják, hogy a klímákat split klímáknak nevezzük, pedig valójában semmi ördöngősség nincs benne. A split klíma kifejezés mindössze annyit tesz ki, hogy rendelkezik a rendszer egy kültéri és egy beltéri egységgel is. Ez alapján megkülönböztetünk mono-split és multi-split klímákat. A mono-split klíma esetében egy beltéri egység, míg a multi-split esetében több beltéri egység kapcsolódik a kültéri egységhez.

A Hisense klíma webshop széleskörű választéka biztosítja, hogy akár lakásokba, akár irodai felhasználásra biztosan megtaláld a megfelelő készüléket. Amennyiben elakadsz a keresésben, bátran hívd a cég kollégáit, akik teljeskörű tanácsadással ellátnak mind a készülék kiválasztására, mind a beüzemelésre vonatkozóan.

Amire nagyon figyeljünk!

Napjaink digitális térhódításának hatására még mindig gombamód szaporodnak a webáruházak, melyek között sok esetben találni olyat, ahol nincs lehetőség semmilyen személyes konzultációra, és amikor megrendeljük a terméket, és kérdésünk, netalán tán problémánk akad, akkor nem tudunk senkit sem elérni.

Ezért nagyon fontos, hogy utánanézzünk, milyen céggel állunk szemben, hiszen egy klíma vásárlása nem áll meg pusztán a berendezés megvételénél. Évenkénti karbantartásra és tisztításra van szükség, amikor is újból fel kell, hogy vegyük a kapcsolatot, jó esetben azzal a céggel, aki már eleve a beüzemelést végezte.

Ugyanilyen átgondolandó terület az alkatrészek elérhetősége. Vásárlás előtt ajánlatos konzultálni a céggel, hogy ha netán meghibásodásra kerülne sor, mennyiből jönne ki a javítás és a cserealkatrészek költsége, amikor már nem garanciális a készülék. A Hisense klíma webshop nem csupán egy webáruház, hanem a szakmai hozzáértők csapata is ott áll a háttérben, akik bármikor a segítségedre sietnek, ha szükséged van rá a vásárlásnál.

Adómentes lesz a tulajdonszerzés startupokban

A startup vállalkozások régi álma válik valóra január 1-jétől. Jövő évtől ugyanis ezek a cégek adómentesen adhatnak részesedést munkavállalóiknak és vezető tisztségviselőiknek. Így ezeknek a személyeknek a tulajdonosi szemléletmódja és motivációja most már kerülőutak nélkül is adóhatékonyan biztosítható. A Jalsovszky Ügyvédi Iroda segített összefoglalni a változásokat.
2023. 11. 29. 03:00
Megosztás:

Gáz ára 2024 kalkulátor, mennyibe kerül 1 köbméter földgáz?

Lakossági gáz ára 2024 Magyarország. Gázár kalkulátor 2024 és gázszámla magyarázat, hogy mindenki értse, hogy mennyibe kerül egy köbméter (m3) földgáz úgy, hogy a számlán közben átalakul MegaJoul-lá (MJ)? Gáz ára 2024 táblázat és videós magyarázat.
2023. 11. 29. 02:00
Megosztás:

Hőszivattyú? Tényleg ez a megoldás az olcsó vagy akár nulla rezsire?

Számtalan fűtési és hűtési megoldás közül választhatunk napjainkban, de miért érdemes éppen a hőszivattyúk mellett dönteni?
2023. 11. 29. 01:01
Megosztás:

Decemberben nagy meglepetés éri a kriptósokat

Fantasztikus éve volt a bitcoinnak, hiszen a januári mélyponttól kezdve az árfolyam mostanáig több mint a duplájára emelkedett. Ez pedig nem csak azért elképesztő teljesítmény, mivel ez annak ellenére valósult meg, hogy több botrány és per is övezte 2023-ban a szektort.
2023. 11. 29. 00:01
Megosztás:

Pluszban zártak a New York-i tőzsde főbb mutatói

Emelkedéssel zártak kedden a New York-i értéktőzsde irányadó mutatói.
2023. 11. 28. 23:30
Megosztás:

Biztonságosabb lett a kerékpáros közlekedés a Szent István körúton

Biztonságosabb lett a kerékpáros közlekedés a Margit híd és a Nyugati pályaudvar között a Szent István körúton, körbeért a nagykörúti kerékpáros útvonal a Margit híd budai hídfője és Újbuda-központ között - közölte kedden az MTI-vel a Budapesti Közlekedési Központ (BKK).
2023. 11. 28. 23:00
Megosztás:

Biztosított Magyarország energiaellátása

Biztosított Magyarország energiaellátása, az öt nagy hazai gáztároló fel van töltve, a rezsivédelmet fenntartja a kormány - mondta Lantos Csaba energiaügyi miniszter éves meghallgatásán az Országgyűlés Gazdasági bizottsága előtt kedden Budapesten.
2023. 11. 28. 22:30
Megosztás:

Megdől a beruházási és az exportrekord Magyarországon

Idén is megdől a beruházási és az exportrekord Magyarországon, az országba érkező működőtőke a tavalyi duplája, 13 milliárd euró lesz, a magyar kivitel a 2022-es 142 milliárd euróról 150 milliárd euróra nő - mondta Menczer Tamás, a Külgazdasági és Külügyminisztérium kétoldalú kapcsolatokért felelős államtitkára, miután átadták a Masterplast észak-olaszországi Calernóban 3 millió euróból megépült polisztirol hőszigetelőanyag-gyártó üzemét.
2023. 11. 28. 22:00
Megosztás:

Megnyílt az egynapos sebészeti ellátás Csepelen

Megnyílt az egynapos sebészeti ellátás kedden Csepelen, a kormány és a kerületi önkormányzat támogatásából, az Egészséges Budapest Program fejlesztéseként.
2023. 11. 28. 21:30
Megosztás:

Csökkent a német vállalatok foglalkoztatási hajlandósága

Németországban csökkent a vállalatok foglalkoztatási hajlandósága novemberben a müncheni egyetem ifo gazdaságkutató intézetének felmérése szerint.
2023. 11. 28. 21:00
Megosztás:

Jövőre kiszámíthatóbb feltételek között gazdálkodhatnak az önkormányzatok

Az ideinél kiszámíthatóbb, nyugodtabb feltételek között gazdálkodhatnak jövőre a költségvetési szervek és az önkormányzatok - jelentette ki a Pénzügyminisztérium (PM) államháztartási szabályozásért, humán és önkormányzati költségvetésért felelős helyettes államtitkára kedden, a Magyar Államkincstár (MÁK) XXIII. Önkormányzati Költségvetési- és Adókonferenciájának sajtótájékoztatóján, Egerben.
2023. 11. 28. 20:30
Megosztás:

Elindult a sertéshúsfogyasztást ösztönző kampány

Idén tizenegyedik alkalommal indította el az Agrárminisztérium (AM), az Agrármarketing Centrum (AMC) és a Magyar Húsiparosok Szövetsége a sertéshús fogyasztását ösztönző kampányát.
2023. 11. 28. 20:00
Megosztás:

Vegyesen zártak a nyugat-európai tőzsdék

Vegyesen zárták a kereskedést a vezető nyugat-európai tőzsdék kedden.
2023. 11. 28. 19:30
Megosztás:

Működési hatékonyság növelő programot indít a Gloster

A társaság Gloster Level UP néven kétéves, komplex vállalatfejlesztési programot indít januártól, melynek célja, hogy kiaknázzák a megvásárolt társaságok közti szinergiákat és egy hatékonyabban működő, integrált szervezetet hozzanak létre.
2023. 11. 28. 19:00
Megosztás:

Ma az OTP felminősítése húzta magával a BUX-ot

A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 1288,16 pontos, 2,30 százalékos emelkedéssel, 57 176,11 ponton zárt kedden.
2023. 11. 28. 18:30
Megosztás:

Lezárult a Körtvélyesi szivattyútelep átépítése

Jelentősen javul Hódmezővásárhely térségének vízgazdálkodási állapota a több mint hatvanéves Körtvélyesi szivattyútelep átépítésének köszönhetően, amely uniós támogatással csaknem 3 milliárd forintból valósult meg.
2023. 11. 28. 18:00
Megosztás:

Nyolc év után újraindult a vasúti személyközlekedés Szeged és Szabadka között

Nyolc év után, napi 5 vonatpár közlekedtetésével újraindult a vasúti személyközlekedés Szeged és Szabadka között - közölte a MÁV kedden az MTI-vel.
2023. 11. 28. 17:30
Megosztás:

Kell a társadalmi innováció

A társadalmi innováció segít újszerű, modellértékű válaszokat adni a helyben felmerülő kihívásokra - hangsúlyozta Vitályos Eszter, a Kulturális és Innovációs Minisztérium (KIM) parlamenti államtitkára a KIM és a Nemzeti Kulturális Támogatáskezelő EaSI Nemzeti Kapcsolattartó Pontja szervezésében megvalósuló Új utakon című társadalmi innovációs konferencián kedden, Budapesten.
2023. 11. 28. 17:00
Megosztás:

A magyar bankrendszer stabil és ellenálló

A magyar bankrendszer stabil és ellenálló, idei profitja kiugró mértékű lehet, de a következő évek során csökkenhet - mondta Dancsik Bálint főosztályvezető a Magyar Nemzeti Bank (MNB) pénzügyi stabilitási jelentésének keddi online ismertetőjén.
2023. 11. 28. 16:30
Megosztás:

Csökkent a 3 hónapos diszkont kincstárjegy aukciós átlaghozama

Hozamcsökkenés mellett értékesített 3 hónapos diszkont kincstárjegyet keddi aukcióján az Államadósság Kezelő Központ (ÁKK).
2023. 11. 28. 16:00
Megosztás: