IT Genetics Magyarország, 550.000 euró forgalom 2023-ban

Az IT Genetics Magyarország célja, hogy 2024-ben 30%-kal növelje forgalmát 2023-hoz képest. A vállalat online kiskereskedelmi piacvezetővé kíván válni a DC/POS termékszegmensben  Az IT Genetics Magyarország a 14,5 millió eurós romániai árbevétellel rendelkező az IT Genetics Group technológiai szolgáltató cégcsoport része.

IT Genetics Magyarország, 550.000 euró forgalom 2023-ban

Az IT Genetics Magyarország, az üzleti optimalizáláshoz technológiai megoldásokat és berendezéseket kínáló vállalat több mint 550 000 eurós árbevétellel zárta a 2023-as pénzügyi évet.

A 2018-ban az ITGStore.hu e-kereskedelmi platformon keresztül elindított IT Genetics Magyarország az IT Genetics vállalatcsoport része, a Romániában 14,5 millió eurós árbevétellel rendelkező technológiai szolgáltató.

Az IT Genetics Hungary a digitalizációhoz nélkülözhetetlen hardver- és szoftvermegoldások sokszínű választékát kínálja, bizonyítva hatékonyságát több iparágban, például az e-kereskedelemben, a gyártásban, a logisztikában, az egészségügyben és a gyógyszeriparban. Az IT Genetics intelligens megoldásai segítenek optimalizálni és racionalizálni a magyarországi vállalatok munkafolyamatait.

"Az ügyfelek sajátosságaihoz és abszorpciós lehetőségeihez igazodó informatikai megoldások és berendezések szállítása iránti elkötelezettségünk a digitális átalakulás területén vezető szolgáltatóvá tett minket. A magyar piacon elfoglalt pozíciónk megszilárdulása elkötelezett csapatunknak és az ügyfeleinkkel kialakított szoros kapcsolatainknak köszönhető."

Liviu Sima, IT Genetics társalapító

Az ITGStore.hu az ügyfelek igényeire odafigyelve, szakképzett tanácsadókon keresztül teljes körű támogatást nyújt magyar nyelven, és a B2B ügyfelek igényeihez igazodó, változatos termékkínálatot tart fenn.

Az IT Genetics Hungary célja, hogy az online kiskereskedelem piacvezetőjévé váljon a DC/POS termékszegmensben

Az IT Genetics Hungary célja, hogy a DC/POS termékek (adatgyűjtő eszközök és értékesítési pontok) területén az online kiskereskedelem piacvezetőjévé váljon, gyorsan és hatékonyan reagálva a helyi vállalatok egyedi igényeire. Egy olyan dinamikus és versenyképes piacon, mint Magyarország, a legmodernebb technológiai megoldásokkal szemben támasztott követelmények elengedhetetlenek az értékesítési folyamatok optimalizálásához és a vásárlói élmény javításához.

A DC/POS megoldások és berendezések, például vonalkódolvasók, címkenyomtatók és készletgazdálkodási rendszerek kulcsfontosságúak az üzleti műveletek racionalizálásában és a termelékenység növelésében. Az IT Genetics Hungary továbbra is személyre szabott berendezéseket és szolgáltatásokat kínál, biztosítva, hogy minden vállalat részesüljön a versenyképesség megőrzéséhez szükséges technológiákból.

"Célunk, hogy a legmodernebb DC/POS termékek és személyre szabott szolgáltatások változatos kínálatával meghódítsuk a magyar online kiskereskedelmi piacot, hogy a dinamikus gazdasági környezetben minden vállalkozás sikerét és versenyképességét biztosítsuk."

Adriana Arhire, az IT Genetics Magyarország vezérigazgatója

Az IT Geneticsről:

A 2007-ben alapított IT Genetics professzionális informatikai megoldásokat kínál romániai, magyarországi, bulgáriai, spanyolországi és olaszországi vállalatok számára. A vállalat küldetése az üzleti élet digitalizálása, megfizethető technológiai és integrált hardver- és szoftvermegoldások, tanácsadás és technikai támogatás nyújtása a folyamatok optimalizálásához.

Az IT Genetics 17 éves tapasztalata során digitalizációs projekteket hajtott végre különböző iparágakban, mint például a kiskereskedelem, HoReCa, szállítás, logisztika, gyártás, gyógyszeripar és egészségügy, oktatás és bankszektor, az ügyfelek sajátosságaihoz és abszorpciós lehetőségeihez igazított megoldásokkal.

A neves gyártókkal, például a Zebra, Brother, Honeywell, Datalogic, Metter, Elo, Star Micronics, SATO és másokkal való partnerségek lehetővé teszik az IT Genetics számára, hogy élvonalbeli technológiákat kínáljon. Az ügyfelek számára előnyös a gyors szállítás, a 15 napos visszaküldési politika, a dedikált ügyfélszolgálat, a szakértői technikai támogatás, a lízingfinanszírozás és az App Store és a Google Play áruházban elérhető ITG Store mobilalkalmazás.

Díjkorrekciók és új díjcsomagok a mobilszolgáltatások piacán

Az idei év igen jelentős átrendeződést hozott a mobilszolgáltatások piacán. Az év eleji kisebb-nagyobb mértékű roamingadatkeret-emeléseket követően március elejétől mindegyik jelentős mobilszolgáltató inflációkövető díjkorrekciót vezetett be, majd alig egy-másfél hónapon belül sorra mindhárom szolgáltató teljesen megújította az előfizetéses mobiltelefon-díjcsomagjainak kínálatát, és többségében rövidesen lezárta vagy már bejelentette, hogy lezárja a korábban előfizethető, díjkorrekcióval megemelt havi díjú tarifacsomagjait.
2024. 07. 04. 21:00
Megosztás:

Joe Biden visszalép? Ki lesz akkor Trump kihívója?

A kereskedés ma nem indul, legalábbis az Egyesült Államokban. A befektetők elégedettek lehetnek, a tőzsdék emelkedéssel fordultak rá a Függetlenség napjára, az S&P 500 és a Nasdaq is pozitívban zárt tegnap, ráadásul új csúcsra emelkedtek.
2024. 07. 04. 20:30
Megosztás:

Erősödött a forint csütörtök estére

Erősödött csütörtökön a forint a főbb devizákkal szemben kora reggeli jegyzéséhez képest a bankközi devizapiacon.
2024. 07. 04. 20:00
Megosztás:

Szép zárás az európai tőzsdéken

Pozitív kezdés után indexemelkedéssel fejezte be a csütörtöki kereskedést a főbb európai értékpapírpiacok többsége.
2024. 07. 04. 19:30
Megosztás:

Csökkentek a német feldolgozóipari megrendelések májusban

Az elemzők által várt növekedés helyett csökkentek májusban a feldolgozóipari megrendelések Németországban a német szövetségi statisztikai hivatal, a Destatis csütörtöki jelentése szerint.
2024. 07. 04. 19:00
Megosztás:

Visszaesett az amerikai szolgáltatóipar teljesítménye júniusban

Az elemzők által várt növekedéssel szemben csökkent az amerikai szolgáltatóipar teljesítménye júniusban az arizonai ISM gazdaságkutató intézet szolgáltatóipari beszerzésimenedzser-indexe (BMI) szerint.
2024. 07. 04. 18:40
Megosztás:

Nagy hír segít a Ripple (XRP) és a Solana (SOL) számára, hogy visszapattanjon a kulcsfontosságú támasz szintek fölé, de a KangaMoon továbbra is a hozzáértő befektetők legjobb választása marad

Hetekig tartó medvepiaci kereskedés után a Ripple (XRP) és a Solana (SOL) nagy híreknek köszönhetően megmenekültek. A Ripple SEC elleni ügyében elért legutóbbi győzelem segítette az XRP árát a 0,4800 dolláros támogatási szint fölé emelkedni, ezzel lehetőséget adva egy nagyobb árnövekedésre.
2024. 07. 04. 18:15
Megosztás:

Felülteljesített a BÉT az európai tőzsdékhez képest

A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 613,11 pontos, 0,85 százalékos emelkedéssel 72 351,87 ponton, történelmi csúcson zárt csütörtökön.
2024. 07. 04. 18:00
Megosztás:

Konyhai eszközöket hívott vissza a forgalomból Edco Magyarország Kft.

Veszélyes vegyületek kioldódása miatt Alpina márkanevű konyhai eszközöket hívott vissza a boltokból a forgalmazó Edco Magyarország Kft. - közölte a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) az MTI-vel szerdán.
2024. 07. 04. 17:30
Megosztás:

Az amerikai külkereskedelmi hiány csúcsot döntött májusban

Az amerikai külkereskedelmi hiány 2022 októbere óta a legmagasabbra nőtt májusban - derült ki az amerikai kereskedelmi minisztérium szerdán közzétett adataiból.
2024. 07. 04. 17:00
Megosztás:

Az UBM csoport Kazahsztánban terjeszkedne

Az UBM csoport mintegy 50 millió eurós (20 milliárd forint) beruházással Kazahsztánban folytatná külföldi terjeszkedését - közölte szerdán a takarmánygyártással és takarmányalapanyag-kereskedéssel foglalkozó magyar cégcsoport az MTI-vel.
2024. 07. 04. 16:30
Megosztás:

Folyamatosan nő a foglalkoztatás idehaza

Folyamatosan nő a foglalkoztatás és a munkanélküliség is egy "elfogadható szinten" van, annak köszönhetően, hogy az inaktívak belépnek a munkaerőpiacra - kommentálta a júniusi munkaerőpiaci adatokat a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) foglalkoztatáspolitikáért felelős államtitkára szerdán az M1 aktuális csatornán.
2024. 07. 04. 16:00
Megosztás:

Új szervezetet hozott létre a Mol csoport

A fenntartható energiamegoldások fejlesztése érdekében "Low Carbon and New Energies" szervezetet hozott létre a Mol csoport a kutatás-termelés üzletágon belül; az új, zágrábi székhelyű szervezet tovább erősíti a vállalatot az alacsony szén-dioxid-kibocsátású iparági megoldások keresésében - tájékoztatta a Mol szerdán az MTI-t.
2024. 07. 04. 15:30
Megosztás:

Júniusban lassult az euróövezet gazdasági teljesítményének növekedése

Júniusban jelentősen gyengült az euróövezeti gazdasági teljesítményt jelző beszerzésimenedzser-index (BMI) az előző havihoz képest az S&P Global Market Intelligence és a Hamburg Commercial Bank AG közös felmérésének szerdán közölt adatai alapján.
2024. 07. 04. 15:00
Megosztás:

Az AutoWallis flottakezelési szolgáltatásának új neve wigo fleet lesz

Az AutoWallis csoporthoz tartozó Nelson Flottalízing Kft. wigo fleet márkanév alatt folytatja flottakezelési tevékenyégét - tájékoztatta a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) prémium kategóriájában jegyzett vállalat szerdán az MTI-t.
2024. 07. 04. 14:30
Megosztás:

Megkezdődött az ácsi katódgyár építése

Az első tartóoszlop behelyezésével megkezdődött az ácsi katódgyár 41 ezer négyzetméteres üzemcsarnokának építése - közölte a beruházást végző, kínai tulajdonú Bamo Technology Hungary Kft. az MTI-vel.
2024. 07. 04. 14:00
Megosztás:

Megerősítette az AutoWallis hitelminősítését a Scope Ratings

Megerősítette az AutoWallis hitelminősítését éves felülvizsgálatán a Scope Ratings, a besorolást a magas növekedés kockázatai ellenére változatlanul (B+) hagyta - közölte a vállalat az MTI-vel szerdán.
2024. 07. 04. 13:30
Megosztás:

Távozik a Wizz Air elnöke

Távozik a Wizz Air Holdings éléről Robert Carey elnök a légitársaság szerdán kiadott közleménye szerint.
2024. 07. 04. 13:00
Megosztás:

Oroszországban történelmi mélyponton stagnált a munkanélküliség májusban

Oroszországban harmadik hónapja lassult a kiskereskedelmi forgalom növekedése májusban éves szinten, a munkanélküliség ugyanakkor történelmi mélyponton stagnált.
2024. 07. 04. 12:30
Megosztás:

A GLS felvásárolta a iLogistic-ot

Az Európában és Észak-Amerikában vezető csomaglogisztikai szolgáltató, a GLS csoport felvásárolta az e-kereskedelemre szakosodott teljes körű webáruházi raktárlogisztikai szolgáltatást nyújtó (fulfilment) magyar iLogistic vállalatot - közölt a GLS kedden az MTI-vel.
2024. 07. 04. 12:00
Megosztás: