Júliusi 3 milliárd dolláros token-feloldás: Most szabadítsa fel a kriptó aranybányát!

A kriptovaluta piac egy jelentős eseményre készül júliusban, mivel körülbelül 3 milliárd dollár értékű token kerül felszabadításra különböző projektekben.

Júliusi 3 milliárd dolláros token-feloldás: Most szabadítsa fel a kriptó aranybányát!

Az AltLayer (ALT) július 25-én tervezi 684 millió token elosztását, amely 119 millió dollárt ér, ami a piaci kapitalizációjának 22%-át jelenti. Az Uniswap (UNI) július 16-án 8,33 millió token felszabadítását tervezi, amely 77,88 millió dollárt ér, míg a Ronin (RON) július 27-én kezdi meg 35,71 millió token elosztását, amely 76,32 millió dollárt ér. Emellett az Ethereum Name Service (ENS) is részt vesz ebben a folyamatban, jelentős mennyiségű token kiadásával.

A Minotaurus (MTAUR) projekt is kiemelkedő szereplője ennek a potenciális növekedési hullámnak. Innovatív megközelítéséről és erős fejlesztéséről ismert, folyamatosan vonzza a figyelmet a kriptoközösségen belül. Sokan azért érvelnek mellette, mert előértékesítési projekt, ezért nézzük meg ezt a különbséget, valamint az összes többi, nem előértékesítési választást.

Listázott Altcoinok vs. Előértékesítési Projektek: A Minotaurus (MTAUR) Előnye

A listázott kriptovaluták és az előértékesítési projektek egyaránt jó lehetőségek lehetnek, de néhány, mint például a Minotaurus ($MTAUR), bizonyos előnyökkel rendelkezik, amelyek kiemelik őket.

Minotaurus előértékesítés

Miért MTAUR? Miért előértékesítés?

- Alacsonyabb belépési árak: A jelentős piaci kereslet miatt a listázott kriptovalutáknak általában magasabb a belépési költségük. Ezzel szemben az előértékesítési lehetőségek, mint a Minotaurus, jelentős árcsökkentéseket kínálnak. Az $MTAUR esetében a korai résztvevők akár 80%-ot is megtakaríthatnak a listázási árból, és nagyobb eséllyel takaríthatnak meg többet.

- Exkluzív előnyök: A listázott altcoinok általában nem rendelkeznek azokkal a különleges előnyökkel, amelyeket az előértékesítések nyújtanak. Ezzel szemben a Minotaurus előértékesítése nagyszerű módja annak, hogy a rajongók részt vegyenek a projektben, és korán hozzáférjenek exkluzív tartalmakhoz, zónákhoz és eseményekhez.

- Nagyobb személyes siker potenciálja: A listázott kriptovaluták látszólagos biztonsága szép, de a nagyobb siker potenciálja az, amit az előértékesítések, mint a Minotaurus kínálnak. Az $MTAUR értéke jelentősen változhat, ahogy a projekt előrehalad és lendületet vesz, ami jó hír a korai tagok számára.

 Token Kiadási Ütemterv Növekedési Potenciállal

Összegzés

Összességében a listázott kriptovaluták bizonyos esetekben biztonságosabb fogadás lehetnek, de az előértékesítési lehetőségek, mint a Minotaurus az út, ha korai hozzáférést, olcsóbb belépési pontokat, exkluzív előnyöket és esetleg jobb portfólió optimalizációt keresünk.

>>> Érdemes sietni - $0.00004/coin ár nem tart örökké <<<

- Ajánlat kódja: OCN661

- Felhasználás módja: Fizetéskor kell beírni

- Előny: +5% extra a befizetésedhez

- Elérhető: 48 órán belül a publikálás óta

AltLayer (ALT): Fejlődő Innovációk és Piaci Lendület

Térjünk át a nem előértékesítési választásokra. Az AltLayer (ALT) figyelmet keltett innovatív platformjával és legutóbbi ármozgásaival. A jelenlegi kereskedési volumen jelentős, ami erős piaci érdeklődést tükröz.

Az AltLayer (ALT) jelenleg körülbelül $0.17 áron van, és nemrégiben jelentős növekedést tapasztalt. Piaci kapitalizációja körülbelül 186 millió dollár, a forgalomban lévő AltLayer (ALT) tokenek száma pedig 1,1 milliárd.

Az AltLayer (ALT) ára viszonylag alacsony, és küzd a felfelé irányuló lendület eléréséért. A jelentős árnövekedés hiánya azt jelzi, hogy a piac még mindig értékeli a projekt potenciálját, és várja a jelentősebb fejleményeket.

A jövőre nézve az AltLayer (ALT) jelentős ígéreteket mutat technológiai fejlesztései és a különböző ökoszisztémákba való integrációs lehetőségei miatt. Ugyanakkor szembe kell néznie a piaci versennyel és a szabályozási bizonytalanságokkal.

Az elemzők azt jósolják, hogy az AltLayer (ALT) akár $1.14 értéket is elérhet az év végéig, bár a volatilitás továbbra is kulcsfontosságú tényező.

Uniswap (UNI): A Decentralizált Tőzsdei Forradalom Éllovasa

A második nem előértékesítési lehetőség az Uniswap (UNI). Továbbra is meghatározó erő a decentralizált tőzsdei (DEX) piacon. A platform nemrégiben meghaladta a négymillió layer-2 swappereket, ami növekvő felhasználói bázisát és a layer-2 megoldások hatékonyságának és alacsonyabb költségeinek elfogadását mutatja.

Az Uniswap (UNI) jelentős áremelkedést tapasztalt, jelenleg körülbelül $9.16 áron kereskednek vele. Ez az emelkedés a pozitív fejleményeknek, például a Zora hálózatba való bővülésnek köszönhető, amely javította a felhasználói élményt és több felhasználót vonzott a platformra.

Az Uniswap (UNI) jövője fényesnek tűnik a folyamatos fejlesztések és bővítési erőfeszítések révén. A platform felhasználóinak vonzása és megtartása kulcsfontosságú lesz a folyamatos sikeréhez. Ugyanakkor a DEX tér növekvő versenye és a szabályozási kihívások nehézségeket jelenthetnek.

Ronin (RON): A Blockchain Játékok Növekedésének Motorja

A Ronin (RON) különösen a blockchain játékok szektorában egyre nagyobb figyelmet kap. A platform olyan népszerű játékokat támogat, mint az Axie Infinity, ami hozzájárult növekvő népszerűségéhez. A Ronin (RON) piaci kapitalizációja jelentősen megnőtt az utóbbi időben, tükrözve a piac erős bizalmát.

A Ronin (RON) jelenleg körülbelül $2.06 áron kereskedik, piaci kapitalizációja körülbelül 690 millió dollár. Az érme értéke stabil növekedést mutat, amelyet sikeres játékprojektekhez való társulása és jövőbeli növekedési potenciálja támogat.

A Ronin (RON) jövője ígéretesnek tűnik, különösen a blockchain játékok iránti növekvő érdeklődés fényében. A platform új és meglévő játékok támogatási képessége kulcsfontosságú lesz a sikeréhez. Ugyanakkor a hálózati biztonság és a skálázhatóság biztosítása a felhasználók számának növekedésével kihívást jelenthet.

Ethereum Name Service (ENS): Az Ethereum Ökoszisztéma Egyszerűsítése

Az utolsó érme ma az Ethereum Name Service (ENS). Az utóbbi időben túlteljesített számos nagyobb kriptovalutát, tükrözve a megújult érdeklődést és elfogadást. Az Ethereum Name Service (ENS) leegyszerűsíti az Ethereum (ETH) címek használatát emberi olvasható nevekkel, ami hozzájárult növekvő használatához.

Az Ethereum Name Service (ENS) jelentős áremelkedést tapasztalt, jelenleg körülbelül $31.9 áron kereskednek vele. Ezt a fellendülést a növekvő nyitott érdeklődés és a pozitív piaci hangulat hajtja. Az érme az elmúlt napokban jelentős növekedést mutatott, elérve azokat az árszinteket, amelyeket 2022 eleje óta nem látott.

Az Ethereum Name Service (ENS) jövője fényesnek tűnik, a folyamatos integrációval különböző Ethereum-alapú szolgáltatások és platformok között. Az elsődleges kilátások közé tartozik a szélesebb körű elfogadás, ahogy az Ethereum (ETH) ökoszisztéma tovább növekszik. Ugyanakkor a verseny más névadási szolgáltatásokkal és a kriptovaluta piac eredendő volatilitása kihívásokat jelenthet. A szakértők úgy vélik, hogy az Ethereum Name Service (ENS) folytathatja felfelé ívelő pályáját, feltéve, hogy megőrzi relevanciáját és hasznosságát az Ethereum (ETH) térben.

Összegzés

A kriptovaluta piac egy jelentős eseményre készül júliusban, mivel olyan nagy projektek, mint az AltLayer (ALT), Uniswap (UNI), Ronin (RON) és Ethereum Name Service (ENS) jelentős mennyiségű tokent szabadítanak fel. A Minotaurus (MTAUR), egy blockchain játék projekt, amely jelenleg előértékesítés alatt áll, innovatív megközelítésével és korai madár előnyeivel kiemelkedik. Az $MTAUR natív tokenjét az előértékesítési szakaszban 80%-os kedvezménnyel kínálva a Minotaurus célja, hogy korai befogadókat vonzzon jelentős előnyökkel, beleértve a játékon belüli hasznosságot és a növekedési potenciált.

Tudj meg többet a Minotaurusról:

Weboldal:

http://minotaurus.io/

Közlemények: https://t.me/minotaurus_official

Chat: https://t.me/minotaurus_chat

Twitter: https://twiter.com/minotaurus_io

...

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

Több mint egymilliárd forint fejlesztési támogatást kap Békés vármegye

Több mint egymilliárd forint fejlesztési támogatás érkezik Békés vármegyébe az európai uniós Terület- és Településfejlesztési Operatív Program Plusz keretéből - közölte a Békés Vármegyei Önkormányzat az MTI-vel.
2024. 07. 20. 18:00
Megosztás:

Hitelezési platformot indított az ingatlan.com

Már több mint 100 ezren használták az ingatlan.com által a lakosság számára indított online hitelezési platformot, amelynek a fejlesztéshez a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs (NKFI) Hivatal 286,824 millió forint vissza nem térítendő támogatással járult hozzá - közölte az ingatlan.com Zrt. az MTI-vel.
2024. 07. 20. 17:00
Megosztás:

Az élelmiszeripar szakember-utánpótlását segítő projekt indult

Uniós támogatással az élelmiszeripar és az ehhez kapcsolódó szolgáltatások szakember-utánpótlását segítő magyar-szerb határ menti projekt indult Tápláljuk a jövőt! (Feeding Future) címmel - tájékoztatta a Csongrád-Csanádi Kereskedelmi és Iparkamara az MTI-t.
2024. 07. 20. 16:00
Megosztás:

Balaton térségében ezek a fő úti célok a magyarok körében

Az eltöltött vendégéjszakák száma alapján június 1. és július 16. között a Balaton térségében Siófok, Balatonfüred, Hévíz, Balatonlelle és Keszthely a legkedveltebb úti cél a magyarok körében - közölte a Szallas.hu szállásfoglaló portál adatai alapján pénteken az MTI-vel.
2024. 07. 20. 15:00
Megosztás:

Komoly lehetőségek állnak a hazai juhágazat előtt

Komoly lehetőségek állnak a hazai juhágazat előtt, éppen ezért az Agrárminisztérium (AM)felülvizsgálta a szektorhoz kapcsolódó támogatások rendszerét. Ennek eredményeként 2024-től kezdődően a források fokozottan szolgálják az állatállomány genetikai minőségének javítását, illetve a minőségi árutermelést, tekintettel a juhtartók szakmai igényeire és lehetőségeire - jelentette be pénteki közleményében a minisztérium.
2024. 07. 20. 14:00
Megosztás:

Tizedével nőtt a napelemes beépített teljesítmény

Az átviteli rendszerirányító MAVIR friss adatsora szerint 2024 júliusáig összesen 6712 megawattnyi naperőművet helyeztek üzembe Magyarországon. Az összes teljesítményből a legnagyobb arányban az ipari létesítmények részesülnek 3678 megawattal. Az 50 kilowatt (kW) feletti rendszerek idén júniusban érték el eddigi negyedórás termelési csúcsukat, amely csak kevéssel maradt el a 3200 megawatt-tól - hívta fel a figyelmet pénteki elemzésében az Energiaügyi Minisztérium (EM).
2024. 07. 20. 13:00
Megosztás:

NIS2 kiberbiztonsági szabályozás - jobb későn, mint soha

Ugyan június 30-án lejárt Kiberbiztonsági tanúsításról és felügyeletről szóló törvényben meghatározott első fontos határidő, a cégvezetőknek azonban még van idejük pótolni a mulasztást, és időben megkezdeni a felkészülést a támadások elhárítására - nem mellesleg az akár milliós nagyságrendű bírság elkerülésére.
2024. 07. 20. 12:00
Megosztás:

Javította Törökország minősítését a Moody's

Felminősítette Törökországot a Moody's Ratings. A nemzetközi hitelminősítő a péntek éjjel Londonban bejelentett döntést mindenekelőtt azzal indokolta, hogy Törökország határozottan visszatért az ortodox monetáris politikához, és ennek már megvannak az első látható eredményei.
2024. 07. 20. 11:00
Megosztás:

Itt a méret a lényeg: ezek a járművek a közutak rémei

A nagy teljesítményű autókkal gyakrabban okoznak kárt másoknak, és ezek értéke is nagyobb - derül ki a Bank360.hu friss káradatok alapján készült elemzéséből. A kötelező biztosítások számához képest csökkent a károk gyakorisága, amiben a legtöbbet futó trolik, kamionok és csuklós buszok az éllovasok.
2024. 07. 20. 10:00
Megosztás:

Így lehet rémálom a nyaralás

Akár 10-20 százalékkal is többet fizethet egy külföldön megvásárolt áruért az, aki a bankkártyás fizetésnél elfogadja azt, hogy a kereskedő bankja forintban vonja le az összeget a dinamikus valutaváltás szolgáltatás keretében – figyelmeztet Gergely Péter. A BiztosDöntés.hu pénzügyi szakértője szerint hatalmas árfolyam-eltérítések itthon is vannak: az EuroNet automatákból kedden 426 forintért lehetett eurót felvenni, a Wizzair oldalán ugyanarra a járatra 13 százalékkal többet kellett fizetnie annak, aki forint helyett euróban akarta ugyanazt a repülőjegyet megvenni.
2024. 07. 20. 09:00
Megosztás:

140 millió eurós befektetés: az OMV is csatlakozik az EIT InnoEnergy-hez

Zártkörű részvénykibocsátás keretében az osztrák székhelyű globális üzemanyag és vegyipari vállalat, az OMV, a romániai integrált energiaipari vállalat, a OMV Petrom és a hollandiai székhelyű vállalat, az ACB Participaties B.V. csatlakozott a fenntartható energiaipari fejlesztésekben élenjáró EIT InnoEnergy-hez idén júliusban. A három cég által biztosított és 140 millió euró értékben lejegyzett részvények jelentős tőkeinjekciót nyújtanak a szervezet átfogó energiaipari célkitűzéseinek megvalósításához.
2024. 07. 20. 08:00
Megosztás:

Új technológia hódít: az acélszerkezetes építkezés előnyei

Az acélszerkezetű épületek nemcsak könnyebbek és tartósabbak, de gyorsabban is építhetők, mint a hagyományos fa szerkezetek. A Magyarországon újdonságnak számító technológia jelentős előnyökkel bír, beleértve a hosszabb élettartamot, a deformálódásmentességet, a rágcsálókkal szembeni ellenállást és a kiváló földrengésállóságot.
2024. 07. 20. 07:00
Megosztás:

A vezető Bitcoin kereskedő, Peter Brandt szerint rendkívül valószínű, hogy a BTC ára eléri a 71 ezer dollárt, mit jelent ez az altcoinok számára?

A vezető Bitcoin kereskedő, Peter Brandt nemrégiben közzétette a BTC technikai, grafikonos elemzését, amelyben azt jósolta, hogy az első számú kriptovaluta hamarosan elérheti a 71 000 dollárt. Mivel a Bitcoin árának ingadozásai nagymértékben befolyásolja az altcoin piacot, újabb kriptó rally következhet, ha Brandt előrejelzése helytálló.
2024. 07. 20. 06:00
Megosztás:

McKinsey: akár megduplázható a budapesti turizmus

Budapest képes volna megduplázni az ideérkező turisták és az általuk itt töltött vendégéjszakák számát, illetve megkétszerezni-háromszorozni a költéseiket a fővárosban – írja a McKinsey & Company tanulmánya, amely szerint Budapest jelenlegi piaci részesedése a globális turizmusból hozzávetőleg fele a hasonló európai városok részesedésének. A turisztikai forgalom megduplázásának érdekében a tanácsadó cég szerint infrastruktúrafejlesztésre, hatékonyabb digitális marketingre és konferenciaturizmusra, valamint az iparági szereplők szoros együttműködésére volna szükség.
2024. 07. 20. 05:00
Megosztás:

Durva! Már itt tartanak a magyar szántóföld árak!

Kétmillió forint fölé emelkedett a szántóföldek hektáronkénti átlagára tavaly, noha az ország különböző régióiban változatosan alakultak, Közép- és Észak-Magyarországon csökkentek, a többi régióban emelkedtek az árak.
2024. 07. 20. 04:00
Megosztás:

Mennyibe kerül valójában egy hőszivattyú beruházás?

Takarékos fűtési-hűtési megoldások a természet energiájával: az épülő vagy korszerűsítés előtt álló épületeknél alapvető kérdés, hogy milyen fűtési rendszert válasszunk. Egyre népszerűbb megoldás a hőszivattyú. De vajon tényleg mélyen a zsebébe kell-e nyúlnia annak, aki ezt az energiahatékony megoldást választja?
2024. 07. 20. 03:00
Megosztás:

Akinek sok készpénze van Magyarországon, ezzel a döntéssel most hatalmasat veszít!

A pénzügyi világban gyakran emlegetik azt a mondást, hogy „a készpénz király”, de a jelenlegi gazdasági helyzetben ez a kijelentés már korántsem olyan egyértelmű. A magyar piacon és a globális gazdaságban is jelentős változások történtek, amelyek alapvetően megváltoztatták a készpénz birtoklásának kockázatait és előnyeit.
2024. 07. 20. 02:00
Megosztás:

1 milliós forintos négyzetméterár a panellakásoknál! Miiii?!

Míg korábban slágertermék volt az ingatlanpiacon a panellakás, néhány éve valamelyest csökkent a népszerűsége, ugyanakkor továbbra is keresett kategória az ingatlanpiacon. Már csak azért is, mert a panellakások esetében jellemzően kisméretű ingatlanról van, ami pedig a vevők elsődleges célpontja most. Ráadásul a befektetők is keresik, hiszen a kisméretű lakások jól kiadhatók.
2024. 07. 20. 01:30
Megosztás:

Sok alkoholt iszol! A májad ezeket a jeleket küldi! - felismered?

Az alkoholfogyasztás kultúránk szerves része lehet, de nem szabad elfelejtenünk, hogy a túlzott alkoholbevitel komoly egészségügyi kockázatokat rejt magában. A máj az egyik legfontosabb szervünk, amely az alkohol lebontásában kulcsszerepet játszik. De mi történik, amikor túl sok alkoholt fogyasztunk, és milyen jeleket küld a májunk, hogy "elég volt"?
2024. 07. 20. 01:00
Megosztás:

A Pepe 24%-ot emelkedett a 24 órás mém érme rally alatt, de ez most a legjobb?

Az új és továbbfejlesztett Pepe előértékesítése, amely saját Layer 2 ETH blokklánccal érkezik, még nagyobb lendületet kapott a mém érme szektor bikás rallyja után. A Pepe Unchained a nagy előd, a Pepe ($PEPE) sikerét kívánja meglovagolni.
2024. 07. 20. 00:01
Megosztás: