Júliusi 3 milliárd dolláros token-feloldás: Most szabadítsa fel a kriptó aranybányát!

A kriptovaluta piac egy jelentős eseményre készül júliusban, mivel körülbelül 3 milliárd dollár értékű token kerül felszabadításra különböző projektekben.

Júliusi 3 milliárd dolláros token-feloldás: Most szabadítsa fel a kriptó aranybányát!

Az AltLayer (ALT) július 25-én tervezi 684 millió token elosztását, amely 119 millió dollárt ér, ami a piaci kapitalizációjának 22%-át jelenti. Az Uniswap (UNI) július 16-án 8,33 millió token felszabadítását tervezi, amely 77,88 millió dollárt ér, míg a Ronin (RON) július 27-én kezdi meg 35,71 millió token elosztását, amely 76,32 millió dollárt ér. Emellett az Ethereum Name Service (ENS) is részt vesz ebben a folyamatban, jelentős mennyiségű token kiadásával.

A Minotaurus (MTAUR) projekt is kiemelkedő szereplője ennek a potenciális növekedési hullámnak. Innovatív megközelítéséről és erős fejlesztéséről ismert, folyamatosan vonzza a figyelmet a kriptoközösségen belül. Sokan azért érvelnek mellette, mert előértékesítési projekt, ezért nézzük meg ezt a különbséget, valamint az összes többi, nem előértékesítési választást.

Listázott Altcoinok vs. Előértékesítési Projektek: A Minotaurus (MTAUR) Előnye

A listázott kriptovaluták és az előértékesítési projektek egyaránt jó lehetőségek lehetnek, de néhány, mint például a Minotaurus ($MTAUR), bizonyos előnyökkel rendelkezik, amelyek kiemelik őket.

Minotaurus előértékesítés

Miért MTAUR? Miért előértékesítés?

- Alacsonyabb belépési árak: A jelentős piaci kereslet miatt a listázott kriptovalutáknak általában magasabb a belépési költségük. Ezzel szemben az előértékesítési lehetőségek, mint a Minotaurus, jelentős árcsökkentéseket kínálnak. Az $MTAUR esetében a korai résztvevők akár 80%-ot is megtakaríthatnak a listázási árból, és nagyobb eséllyel takaríthatnak meg többet.

- Exkluzív előnyök: A listázott altcoinok általában nem rendelkeznek azokkal a különleges előnyökkel, amelyeket az előértékesítések nyújtanak. Ezzel szemben a Minotaurus előértékesítése nagyszerű módja annak, hogy a rajongók részt vegyenek a projektben, és korán hozzáférjenek exkluzív tartalmakhoz, zónákhoz és eseményekhez.

- Nagyobb személyes siker potenciálja: A listázott kriptovaluták látszólagos biztonsága szép, de a nagyobb siker potenciálja az, amit az előértékesítések, mint a Minotaurus kínálnak. Az $MTAUR értéke jelentősen változhat, ahogy a projekt előrehalad és lendületet vesz, ami jó hír a korai tagok számára.

 Token Kiadási Ütemterv Növekedési Potenciállal

Összegzés

Összességében a listázott kriptovaluták bizonyos esetekben biztonságosabb fogadás lehetnek, de az előértékesítési lehetőségek, mint a Minotaurus az út, ha korai hozzáférést, olcsóbb belépési pontokat, exkluzív előnyöket és esetleg jobb portfólió optimalizációt keresünk.

>>> Érdemes sietni - $0.00004/coin ár nem tart örökké <<<

- Ajánlat kódja: OCN661

- Felhasználás módja: Fizetéskor kell beírni

- Előny: +5% extra a befizetésedhez

- Elérhető: 48 órán belül a publikálás óta

AltLayer (ALT): Fejlődő Innovációk és Piaci Lendület

Térjünk át a nem előértékesítési választásokra. Az AltLayer (ALT) figyelmet keltett innovatív platformjával és legutóbbi ármozgásaival. A jelenlegi kereskedési volumen jelentős, ami erős piaci érdeklődést tükröz.

Az AltLayer (ALT) jelenleg körülbelül $0.17 áron van, és nemrégiben jelentős növekedést tapasztalt. Piaci kapitalizációja körülbelül 186 millió dollár, a forgalomban lévő AltLayer (ALT) tokenek száma pedig 1,1 milliárd.

Az AltLayer (ALT) ára viszonylag alacsony, és küzd a felfelé irányuló lendület eléréséért. A jelentős árnövekedés hiánya azt jelzi, hogy a piac még mindig értékeli a projekt potenciálját, és várja a jelentősebb fejleményeket.

A jövőre nézve az AltLayer (ALT) jelentős ígéreteket mutat technológiai fejlesztései és a különböző ökoszisztémákba való integrációs lehetőségei miatt. Ugyanakkor szembe kell néznie a piaci versennyel és a szabályozási bizonytalanságokkal.

Az elemzők azt jósolják, hogy az AltLayer (ALT) akár $1.14 értéket is elérhet az év végéig, bár a volatilitás továbbra is kulcsfontosságú tényező.

Uniswap (UNI): A Decentralizált Tőzsdei Forradalom Éllovasa

A második nem előértékesítési lehetőség az Uniswap (UNI). Továbbra is meghatározó erő a decentralizált tőzsdei (DEX) piacon. A platform nemrégiben meghaladta a négymillió layer-2 swappereket, ami növekvő felhasználói bázisát és a layer-2 megoldások hatékonyságának és alacsonyabb költségeinek elfogadását mutatja.

Az Uniswap (UNI) jelentős áremelkedést tapasztalt, jelenleg körülbelül $9.16 áron kereskednek vele. Ez az emelkedés a pozitív fejleményeknek, például a Zora hálózatba való bővülésnek köszönhető, amely javította a felhasználói élményt és több felhasználót vonzott a platformra.

Az Uniswap (UNI) jövője fényesnek tűnik a folyamatos fejlesztések és bővítési erőfeszítések révén. A platform felhasználóinak vonzása és megtartása kulcsfontosságú lesz a folyamatos sikeréhez. Ugyanakkor a DEX tér növekvő versenye és a szabályozási kihívások nehézségeket jelenthetnek.

Ronin (RON): A Blockchain Játékok Növekedésének Motorja

A Ronin (RON) különösen a blockchain játékok szektorában egyre nagyobb figyelmet kap. A platform olyan népszerű játékokat támogat, mint az Axie Infinity, ami hozzájárult növekvő népszerűségéhez. A Ronin (RON) piaci kapitalizációja jelentősen megnőtt az utóbbi időben, tükrözve a piac erős bizalmát.

A Ronin (RON) jelenleg körülbelül $2.06 áron kereskedik, piaci kapitalizációja körülbelül 690 millió dollár. Az érme értéke stabil növekedést mutat, amelyet sikeres játékprojektekhez való társulása és jövőbeli növekedési potenciálja támogat.

A Ronin (RON) jövője ígéretesnek tűnik, különösen a blockchain játékok iránti növekvő érdeklődés fényében. A platform új és meglévő játékok támogatási képessége kulcsfontosságú lesz a sikeréhez. Ugyanakkor a hálózati biztonság és a skálázhatóság biztosítása a felhasználók számának növekedésével kihívást jelenthet.

Ethereum Name Service (ENS): Az Ethereum Ökoszisztéma Egyszerűsítése

Az utolsó érme ma az Ethereum Name Service (ENS). Az utóbbi időben túlteljesített számos nagyobb kriptovalutát, tükrözve a megújult érdeklődést és elfogadást. Az Ethereum Name Service (ENS) leegyszerűsíti az Ethereum (ETH) címek használatát emberi olvasható nevekkel, ami hozzájárult növekvő használatához.

Az Ethereum Name Service (ENS) jelentős áremelkedést tapasztalt, jelenleg körülbelül $31.9 áron kereskednek vele. Ezt a fellendülést a növekvő nyitott érdeklődés és a pozitív piaci hangulat hajtja. Az érme az elmúlt napokban jelentős növekedést mutatott, elérve azokat az árszinteket, amelyeket 2022 eleje óta nem látott.

Az Ethereum Name Service (ENS) jövője fényesnek tűnik, a folyamatos integrációval különböző Ethereum-alapú szolgáltatások és platformok között. Az elsődleges kilátások közé tartozik a szélesebb körű elfogadás, ahogy az Ethereum (ETH) ökoszisztéma tovább növekszik. Ugyanakkor a verseny más névadási szolgáltatásokkal és a kriptovaluta piac eredendő volatilitása kihívásokat jelenthet. A szakértők úgy vélik, hogy az Ethereum Name Service (ENS) folytathatja felfelé ívelő pályáját, feltéve, hogy megőrzi relevanciáját és hasznosságát az Ethereum (ETH) térben.

Összegzés

A kriptovaluta piac egy jelentős eseményre készül júliusban, mivel olyan nagy projektek, mint az AltLayer (ALT), Uniswap (UNI), Ronin (RON) és Ethereum Name Service (ENS) jelentős mennyiségű tokent szabadítanak fel. A Minotaurus (MTAUR), egy blockchain játék projekt, amely jelenleg előértékesítés alatt áll, innovatív megközelítésével és korai madár előnyeivel kiemelkedik. Az $MTAUR natív tokenjét az előértékesítési szakaszban 80%-os kedvezménnyel kínálva a Minotaurus célja, hogy korai befogadókat vonzzon jelentős előnyökkel, beleértve a játékon belüli hasznosságot és a növekedési potenciált.

Tudj meg többet a Minotaurusról:

Weboldal:

http://minotaurus.io/

Közlemények: https://t.me/minotaurus_official

Chat: https://t.me/minotaurus_chat

Twitter: https://twiter.com/minotaurus_io

...

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

Milyen sört isznak a magyarok 2024 nyarán? Mutatjuk!

Bár a nagy sportesemények átmenetileg pozitív hatást gyakorolnak a sörfogyasztás alakulására, idén is az időjárás fogja eldönteni, hogy a tavalyi 10 százalékos visszaesést követően idén korrigálhat-e felfelé a sörpiac. Hosszú távon a prémium és szuper prémium szegmensbe tartozó sörök térhódítása zajlik – immár a teljes forgalom egyharmadát ilyen kategóriájú sörök teszik ki –, és idén robbanásszerű lehet az egzotikus gyümölcsökkel ízesített alkoholmentes sörfajták térnyerése.
2024. 07. 05. 03:00
Megosztás:

Ha veszel valamit, figyeld a jótállást! Változtak a szabályok Július 1-től

Változtak a kötelező jótállás alá eső termékekre vonatkozó szabályok, július 1-jétől egyebek mellett a legalább 10 ezer forint eladási árú új bel- és kültéri masszázsmedencékre, a látásjavító eszközökre, így különösen a szemüvegekre, valamint a napszemüvegekre is kötelező jótállás vonatkozik már, vételártól függően két vagy három év időtartamra - hívta fel a figyelmet a Fogyasztóvédelmi Egyesületek Országos Szövetsége (FEOSZ) szerdai közleményében.
2024. 07. 05. 02:30
Megosztás:

Egyre több kínai jön az országba - mi okból?

Egyre jobban élénkül a kínai beutazó turizmus Magyarországon és Európában - mondta a Magyar Turisztikai Ügynökség (MTÜ) vezérigazgatója az Európai Unió Tanácsa soros magyar elnökségének nyitányaként az MTÜ által megrendezett Európa-Kína Turizmus Dialógus sajtótájékoztatóján Budapesten.
2024. 07. 05. 02:00
Megosztás:

Új sebességmérők teszik biztonságosabbá a zánkai Erzsébet-tábor megközelítését

Új sebességmérő traffiboxokat helyeztek el a 71-es út zánkai Erzsébet-táborhoz közeli szakaszán. A berendezések biztonságosabbá teszik a tábor megközelítését - közölte a Veszprém Vármegyei Rendőr-főkapitányság vezetője csütörtökön a helyszínen tartott sajtótájékoztatóján.
2024. 07. 05. 01:30
Megosztás:

Ez fájdalmas lesz: Itt a Kormány bejelentése a családi pótlék emelésről

A Kulturális és Innovációs Minisztérium véleménye szerint nem azért vállalnak egyre többen munkát GYES vagy GYED mellett, mert ezek a juttatások nem kielégítőek, hanem mert céljuk a munka és a családi élet közötti egyensúly elérése, valamint a kisgyermekes szülők gyorsabb visszatérése a munkaerőpiacra.
2024. 07. 05. 01:00
Megosztás:

Ha turmixot vettél az Auchan-ban, vidd vissza!

A nem megfelelő magyar nyelvű címkén, nem jelölt allergén (tej) jelenléte miatt az Auchan Magyarország Kft. visszahívja a forgalomból az An Kedvenc Bar. Tejes turmixot - közölte a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) szerdán az MTI-vel.
2024. 07. 05. 00:30
Megosztás:

A WienerAI előértékesítés átlépte a 7 millió dollárt – ez az érme a következő mém király?

A Dogecoin, a Shiba Inu és a nem is olyan rég debütált Pepe után úgy néz ki, hamarosan új mém érme királyt koronázhatunk, aki uralkodhat ezen a jövedelmező piacon.
2024. 07. 05. 00:01
Megosztás:

Jó nagy hülye vagy, ha leveszed a cipődet vendégségben?

Leveszik a cipőjüket a magyarok, ha vendégségben vannak, de csínján bánnak az ajándékozással – mutat rá az Opinio piackutató reprezentatív felmérése. A többség szívesen átadja a helyet a rászorulóknak és toleráns a köztéri dohányzással szemben, azonban a késésre adott reakciók már megosztják a közvéleményt.
2024. 07. 04. 23:30
Megosztás:

Hiányzik egy foga, vagy több? Nyomtatnak Önnek azonnal 3D-ben - és ez komoly!

A legmodernebb 3D nyomtatási technológia elterjedésével azonban akár már pár óra alatt elkészülhet a végleges és tartós fogpótlás.
2024. 07. 04. 23:00
Megosztás:

Tovább gyengült az euróövezeti építőipari aktivitás

Gyorsuló ütemben - immár a 26. egymást követő hónapban - zsugorodott az építőipari teljesítmény az euróövezetben júniusban a Hamburg Commercial Bank (HCOB) és a londoni S&P Global Market Intelligence gazdaságkutató intézet csütörtökön közzétett felmérése szerint.
2024. 07. 04. 22:30
Megosztás:

Egyre alacsonyabb az önkéntes nyugdíjpénztárak működési költsége

Az önkéntes nyugdíjpénztárak tavalyi - a vagyonra vetített - klasszikus díjterhelési mutatója 0,69 százalékra csökkent a korábbi 0,72 százalékról, ennek egyik oka a jelentősen növekedő vagyon, a másik a nagyobb összegű tagdíjbefizetéseknél alkalmazott sávos, csekélyebb működési költségelvonás - közölte a Magyar Nemzeti Bank (MNB) csütörtökön az MTI-vel.
2024. 07. 04. 22:00
Megosztás:

Nagyszabású útfejlesztés kezdődik Csanádapácán

Negyedmilliárd forintos útfejlesztés kezdődik a Békés vármegyei Csanádapácán - közölte az önkormányzat csütörtökön az MTI-vel.
2024. 07. 04. 21:30
Megosztás:

Díjkorrekciók és új díjcsomagok a mobilszolgáltatások piacán

Az idei év igen jelentős átrendeződést hozott a mobilszolgáltatások piacán. Az év eleji kisebb-nagyobb mértékű roamingadatkeret-emeléseket követően március elejétől mindegyik jelentős mobilszolgáltató inflációkövető díjkorrekciót vezetett be, majd alig egy-másfél hónapon belül sorra mindhárom szolgáltató teljesen megújította az előfizetéses mobiltelefon-díjcsomagjainak kínálatát, és többségében rövidesen lezárta vagy már bejelentette, hogy lezárja a korábban előfizethető, díjkorrekcióval megemelt havi díjú tarifacsomagjait.
2024. 07. 04. 21:00
Megosztás:

Joe Biden visszalép? Ki lesz akkor Trump kihívója?

A kereskedés ma nem indul, legalábbis az Egyesült Államokban. A befektetők elégedettek lehetnek, a tőzsdék emelkedéssel fordultak rá a Függetlenség napjára, az S&P 500 és a Nasdaq is pozitívban zárt tegnap, ráadásul új csúcsra emelkedtek.
2024. 07. 04. 20:30
Megosztás:

Erősödött a forint csütörtök estére

Erősödött csütörtökön a forint a főbb devizákkal szemben kora reggeli jegyzéséhez képest a bankközi devizapiacon.
2024. 07. 04. 20:00
Megosztás:

Szép zárás az európai tőzsdéken

Pozitív kezdés után indexemelkedéssel fejezte be a csütörtöki kereskedést a főbb európai értékpapírpiacok többsége.
2024. 07. 04. 19:30
Megosztás:

Csökkentek a német feldolgozóipari megrendelések májusban

Az elemzők által várt növekedés helyett csökkentek májusban a feldolgozóipari megrendelések Németországban a német szövetségi statisztikai hivatal, a Destatis csütörtöki jelentése szerint.
2024. 07. 04. 19:00
Megosztás:

Visszaesett az amerikai szolgáltatóipar teljesítménye júniusban

Az elemzők által várt növekedéssel szemben csökkent az amerikai szolgáltatóipar teljesítménye júniusban az arizonai ISM gazdaságkutató intézet szolgáltatóipari beszerzésimenedzser-indexe (BMI) szerint.
2024. 07. 04. 18:40
Megosztás:

Nagy hír segít a Ripple (XRP) és a Solana (SOL) számára, hogy visszapattanjon a kulcsfontosságú támasz szintek fölé, de a KangaMoon továbbra is a hozzáértő befektetők legjobb választása marad

Hetekig tartó medvepiaci kereskedés után a Ripple (XRP) és a Solana (SOL) nagy híreknek köszönhetően megmenekültek. A Ripple SEC elleni ügyében elért legutóbbi győzelem segítette az XRP árát a 0,4800 dolláros támogatási szint fölé emelkedni, ezzel lehetőséget adva egy nagyobb árnövekedésre.
2024. 07. 04. 18:15
Megosztás:

Felülteljesített a BÉT az európai tőzsdékhez képest

A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 613,11 pontos, 0,85 százalékos emelkedéssel 72 351,87 ponton, történelmi csúcson zárt csütörtökön.
2024. 07. 04. 18:00
Megosztás: