Kaszinópartnerség – Remek üzlet vagy csak az idő- és a pénz szórása?

Ha mindig is érdekelt az online kaszinó ipar, de nem tudod, hogy érdemes-e belevágni, akkor olvasd el cikkünk, hogy megtudd, hogyan működik, és a mi a legfontosabb: megéri-e elkezdeni most?

Partnerség online kaszinókkal – Reális bevételi forrás vagy időpocsékolás?

Az online kaszinók vadásszák az új játékosokat, és partnerek százezrei keresnek pénzt ezzel nap mint nap. De vajon neked, mint magyar polgárnak van-e értelme belevágni abba, hogy egy egyébként erősen versengő, kissé már telített piacra belépj mondjuk a blogoddal vagy weboldaladdal? A rövid válasz az, hogy igen. Az olyan kiváló kaszinó partner oldalak, mint a https://nyerogepek-jatekok.online/ pontosan ezt teszik, és szinte naponta adnak ki új írásokat, elemzéseket, amelyek segítenek a játékosoknak eldönteni, hogy melyik is a legjobb online kaszinó. Ezt pedig te is meg tudnád csinálni, nem? Ha kétségeid vannak, a következőkben megtudhatod, hogyan működik ez az egész.

Hogyan működik?

A partnerséget valószínűleg nem kell bemutatnunk, hiszen te magad is tudod, hogy ha egy nagy cég termékét vagy szolgáltatását reklámozza valaki, annak a nagy cég fizet. A reklám lehet egy hirdetés, egy Facebook-poszt, esetleg Instagram-story, amelyben el van helyezve a termék, vagy a szolgáltatás van bemutatva. Na most, ez az online kaszinók világában egy kicsit van csak másképp. Az online kaszinók alapvetően az új belépőkre hajtanak, hiszen ők azok, akiket ha meggyőzöl, akkor vélhetően megtesznek legalább egy befizetést, ha másért nem, hát a szép bónuszokért. A nyomkövető linkeket a saját oldaladon kell elhelyezned, és ha erre kattint egy olvasód, majd regisztrál (ha egy hónap múlva regisztrál, a sütik miatt akkor is te leszel az ajánlója) és befizeted, megkapod a jutalékod. Ez ilyen egyszerűen működik.

Hogyan szerezz látogatókat, akik csatlakoznak is a kaszinókhoz?

Ez egy nagyon jó, és bizony nagyon lényeges kérdés. Amikor ezt a kérdést felteszed magadnak, azt gondolhatod, hogy neked fogalmad sincs róla. Pedig valójában te is nap mint megteszed azt, amit a látogatóktól elvársz: használsz keresőt, regisztrálsz oldalakra, vásárolsz online. A következő módszerek bemutatásához tegyük fel, hogy van már egy kisebb blogod, ahol elhelyeztél már pár cikket az online kaszinókkal, szerencsejátékkal vagy sportfogadással kapcsolatban. 

Keresőoptimalizálás használata

Nincs is jobb a természetes találatoknál, az organikus látogatóknál. Ők azok, akik a Google keresőjébe beírtak valami olyan szót, ami a szerencsejátékhoz kötődik, és a te oldaladon is megfelelően el van helyezve. A célod az tehát, hogy a Google találati listán (SERP) a lehető legmagasabb helyre kerülj, anélkül, hogy fizetnél a hirdetésért. Ez nem megy egyik napról a kettőre, de az egyik legkönnyebb és legolcsóbb forgalom – ezáltal pedig átkattintás – növelő módszer. A főbb tudnivalók a következők:

- Használj kulcsszavakat amelyek kötődnek a szerencsejátékhoz. 

- Használj optimalizált szöveget (vagy keress egy írót, aki megírja neked).

- Legyenek képek, linkek a weboldalon, de ne ess túlzásba.

PPC

A pay-per-click hirdetési mód azt jelenti, hogy te fizetsz azért, hogy az oldalad hirdetése hasonló oldalakon megjelenjen. Ez egy költséges és nehéz módszer, de ha ügyesen meg tudod csinálni, akkor hosszú távon megélhetsz a kaszinópartnerségből.

A nagy kérdés: mennyit kereshetsz?

Talán a legfontosabb kérdés az, hogy mennyit kereshetsz kaszinópartnerként. Ahogy mi láttuk, a kaszinópartner programok legtöbbször 45-50% részesedést fizetnek az új játékos első befizetése után, és egy bizonyos (általában alacsonyabb százalékot) a további befizetésekért. Ha mondjuk tehát beregisztrál rajtad keresztül 10 játékos, és befizet 10.000 Forintot, te mindegyikért kapsz 4500 forintot, tehát összesen 45000 Ft jutalékot kerestél. A határ egyébként pedig a csillagos ég. Mivel ma már könnyű honlapot építeni, így az induló költségek is igen alacsonyak. Úgyhogy igen, megéri a kaszinópartnerség.

Ingatlan.com: országszerte költözési célpont az agglomeráció

Több fővárosi kerületben és a vármegyeszékhelyeken is csökkent az állandó lakosok száma a múlt évben, az agglomerációs települések ugyanakkor szerte az országban népszerű költözési célpontnak számítottak - írta legfrissebb elemzésében az ingatlan.com.
2023. 03. 22. 17:00
Megosztás:

Koronavírus - NNK: továbbra sem változik a szennyvízben az örökítőanyag koncentrációja

Továbbra sem változik a szennyvízben a koronavírus örökítőanyagának koncentrációja - közölte a Nemzeti Népegészségügyi Központ (NNK) szerdán a honlapján.
2023. 03. 22. 16:30
Megosztás:

Az MNB megadta az engedélyét a kkv-ra szakosodott fintechszolgáltatónak

Az iBanFirst kis- és középvállalkozások nemzetközi pénzforgalmát támogató online platform budapesti fióktelepe megkapta a Magyar Nemzeti Bank engedélyét - közölte az MNB szerdán az MTI-nek eljuttatott közleményében.
2023. 03. 22. 16:00
Megosztás:

Több mint 1 millióval emelkedtek a budapesti V. kerületi négyzetméterárak 10 év alatt

Több mint 1 millió forinttal emelkedtek a budapesti V. kerületi négyzetméterárak 10 év alatt, 2022 év végére az ingatlanra fordított átlagos összeg már a 100 millió forintot is meghaladta - derült ki a Duna House legfrissebb elemzéséből.
2023. 03. 22. 15:30
Megosztás:

Országszerte költözési célpont az agglomeráció

Több fővárosi kerületben és a vármegyeszékhelyeken is csökkent az állandó lakosok száma a múlt évben, az agglomerációs települések ugyanakkor szerte az országban népszerű költözési célpontnak számítottak - írta legfrissebb elemzésében az ingatlan.com.
2023. 03. 22. 15:00
Megosztás:

Mennyibe kerül egy síbaleset, ha nincs biztosításod?

2021-ben a novembertől március végéig tartó síszezonban már 587 ezer magyar kereste fel a legnépszerűbb európai terepeket; a tavalyelőtti évben pontosan 40 ezerrel több honfitársunk csatolta fel a sílécét vagy a snowboardját, mint a 2017-es szezonban - derül ki Laurent Vanat svájci gazdasági elemző évente megjelenő, a nemzetközi síturizmusról készített tanulmányából.
2023. 03. 22. 14:30
Megosztás:

Az amerikai jegybankon a világ szeme - bankpánikot gyógyít, vagy inflációt tör le?

Az elmúlt mintegy másfél hét piaci turbulenciái után a Fed-en a világ szeme, pláne amiatt is, hogy az EKB nem változtatott a korábbi kijelölt kamatemelési pályán.
2023. 03. 22. 14:00
Megosztás:

Több mint ezer magyar cégnek kell majd beszámolnia a fenntartható működéséről az EU-nak

A tőzsdén jegyzett vállalatok kevesebb mint harmada számít fenntarthatónak az uniós zöld keretrendszer mutatói alapján – hívja fel a figyelmet az EY 11 tagországot elemző tanulmánya. Az Európai Unió célja, hogy 2050-re karbonsemlegessé váljon, ezért egyre több cég gazdasági tevékenységét szabályozná; a társaságoknak azonban nehézséget okoz még a kritériumok értelmezése is. Idehaza több mint ezer magyarországi székhelyű szervezet lehet érintett.
2023. 03. 22. 13:36
Megosztás:

Az európai fogyasztók elsősorban az utazásról, az éttermekről és az új ruhákról mondanak le az infláció hatására

Az infláció és az energiaköltségek az eladósodás fő mozgatórugói. A fogyasztók elsősorban az utazásról, az étteremlátogatásokról és az új ruházat vásárlásáról mondanak le az EOS fogyasztói kutatása szerint. Az európaiak többsége aggódik pénzügyi jövője miatt.
2023. 03. 22. 13:00
Megosztás:

A tévé egyre kevesebb gyereket ér el, de este tízkor még minden negyedik óvodás korú a képernyő előtt ül

A gyerekek médiafogyasztása – és ezen belül a tévénézés – fontos szerepet tölt be a jövő generációjának formálásában. A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) megbízásából 2022 őszén készült elemzésből kiderül: bár a tévé évről évre egyre kevesebb gyereket ért el egy átlagos napon, a nézett idő mégsem csökkent. Minden 18 év alatti korosztálynál megfigyelhető egyfajta specializálódás. A kutatás szerint a középiskolások tévéznek a legkevesebbet, az óvodás és kisiskolás korú gyerekek viszont naponta 3 óránál is hosszabb ideig ülnek a tévékészülék előtt.
2023. 03. 22. 12:30
Megosztás:

Kína óvatos marad az orosz nyersanyaggal kapcsolatban

Második napja folyik Hszi Csin-ping és Vlagyimir Putyin találkozója, és az egymás iránti támogatás folyamatos hangoztatása mellett még nem esett szó arról, hogy Kína az eddiginél több nyersanyagot importálná Oroszországból.
2023. 03. 22. 12:00
Megosztás:

Kelepcében: Mit lép a Fed?

A Fed-nek el kell döntenie, hogy a bankok körül kialakult nehéz helyzetben tovább folytja-e a monetáris szigorítást, vagy a továbbra is magas infláció ellenére változatlanul hagyja az irányadó kamatot.
2023. 03. 22. 11:30
Megosztás:

Így kaphatsz olcsó Széchenyi hitelt

Bár még bőven lenne idő arra, hogy cégünk éves beszámolóját leadjuk, azoknak a vállalkozásoknak, amelyek a közeljövőben kedvezményes hitelt szeretnének felvenni, nem célszerű halogatni a pénzügyi év zárását. A Bankmonitor.hu elemzői szerint ugyanis a bankok már most kérik a hitelbírálathoz a 2022. évre vonatkozó kimutatásokat.
2023. 03. 22. 11:00
Megosztás:

Drágább lesz a bliccelés a Volánbuszokon

A Volánbusz április 1-jétől érvényes új üzletszabályzata szerint az érvénytelen jeggyel utazóknak a helyszínen 8 ezerről 12 ezer forintra emelkedik a pótdíj összege, három napon túl a pótdíj 8 ezer forint helyett 25 ezer forint lesz, 30 napon túl 12 ezerről 50 ezer forintra emelkedik - közölte a vállalat szerdán az MTI-vel.
2023. 03. 22. 10:30
Megosztás:

Növelte a kormány az agrárkár-enyhítési alap forrásait

A kivételesen aszályos tavalyi év veszteségeinek mérséklésére március 31-ig több mint 22 ezer termelő részesül összesen 50,6 milliárd forint mezőgazdasági kárenyhítő juttatásban - közölte szerdai közleményében Nagy István agrárminiszter. A magyar kormány ennek érdekében az agrárkár-enyhítési alap forrásait több mint négyszeresére emelte.
2023. 03. 22. 10:00
Megosztás:

Budapestről kifelé költöznek még mindig sokan, az agglomeráció lakossága növekszik

A főváros és a vármegyeszékhelyek agglomerációs települései továbbra is a slágernek számítanak az állandó lakosok számának változása - részben a költözések - alapján.
2023. 03. 22. 09:30
Megosztás:

Így csalnak az elektromos autók kilométer-órájával - visszatekerik persze!

Kiderült, mennyire tekerik az elektromos autók kilométeróráját. A használtautó-piacon tapasztalható átláthatatlanság jelensége az elektromos gépjárművek egyre nagyobb elterjedésével sem változott. Sokan elektromos autókra váltanak a károsanyag-kibocsátás, illetve az üzemeltetési és karbantartási költségek csökkentése érdekében, ám a carVertical kutatásai szerint a különféle csalások, beleértve a kilométeróra-visszatekerést, az elektromos gépjárműveket is érintik.
2023. 03. 22. 09:00
Megosztás:

Befektetés nélkül is elkezdheted a játékot

Az online kaszinók napjainkban egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek. A kaszinók világa az utóbbi évtizedekben növekedett a legtöbbet, méghozzá robbanásszerű gyorsasággal. Az emberek szórakoztatását megcélzó ipar világszerte milliárdokat hoz a gazdaságba, az online kaszinók megjelenése pedig csak fokozta ezt a növekedést.
2023. 03. 22. 08:31
Megosztás:

Erősödött a forint szerda reggelre

Erősödött a forint szerda reggelre a főbb devizákkal szemben a nemzetközi devizapiacon.
2023. 03. 22. 08:30
Megosztás:

Nébih: visszahívnak egy a Danone OIKOS Görög élőflórás joghurtot

Penész lehetséges jelenléte miatt visszahívják és a forgalomból is kivonják a Danone OIKOS Görög élőflórás áfonyás sajttorta ízű, négyszer 125 gramm kiszerelésű joghurtot - közölte a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) kedden az MTI-vel.
2023. 03. 22. 08:00
Megosztás: