Kaszinópartnerség – Remek üzlet vagy csak az idő- és a pénz szórása?

Ha mindig is érdekelt az online kaszinó ipar, de nem tudod, hogy érdemes-e belevágni, akkor olvasd el cikkünk, hogy megtudd, hogyan működik, és a mi a legfontosabb: megéri-e elkezdeni most?

Partnerség online kaszinókkal – Reális bevételi forrás vagy időpocsékolás?

Az online kaszinók vadásszák az új játékosokat, és partnerek százezrei keresnek pénzt ezzel nap mint nap. De vajon neked, mint magyar polgárnak van-e értelme belevágni abba, hogy egy egyébként erősen versengő, kissé már telített piacra belépj mondjuk a blogoddal vagy weboldaladdal? A rövid válasz az, hogy igen. Az olyan kiváló kaszinó partner oldalak, mint a https://nyerogepek-jatekok.online/ pontosan ezt teszik, és szinte naponta adnak ki új írásokat, elemzéseket, amelyek segítenek a játékosoknak eldönteni, hogy melyik is a legjobb online kaszinó. Ezt pedig te is meg tudnád csinálni, nem? Ha kétségeid vannak, a következőkben megtudhatod, hogyan működik ez az egész.

Hogyan működik?

A partnerséget valószínűleg nem kell bemutatnunk, hiszen te magad is tudod, hogy ha egy nagy cég termékét vagy szolgáltatását reklámozza valaki, annak a nagy cég fizet. A reklám lehet egy hirdetés, egy Facebook-poszt, esetleg Instagram-story, amelyben el van helyezve a termék, vagy a szolgáltatás van bemutatva. Na most, ez az online kaszinók világában egy kicsit van csak másképp. Az online kaszinók alapvetően az új belépőkre hajtanak, hiszen ők azok, akiket ha meggyőzöl, akkor vélhetően megtesznek legalább egy befizetést, ha másért nem, hát a szép bónuszokért. A nyomkövető linkeket a saját oldaladon kell elhelyezned, és ha erre kattint egy olvasód, majd regisztrál (ha egy hónap múlva regisztrál, a sütik miatt akkor is te leszel az ajánlója) és befizeted, megkapod a jutalékod. Ez ilyen egyszerűen működik.

Hogyan szerezz látogatókat, akik csatlakoznak is a kaszinókhoz?

Ez egy nagyon jó, és bizony nagyon lényeges kérdés. Amikor ezt a kérdést felteszed magadnak, azt gondolhatod, hogy neked fogalmad sincs róla. Pedig valójában te is nap mint megteszed azt, amit a látogatóktól elvársz: használsz keresőt, regisztrálsz oldalakra, vásárolsz online. A következő módszerek bemutatásához tegyük fel, hogy van már egy kisebb blogod, ahol elhelyeztél már pár cikket az online kaszinókkal, szerencsejátékkal vagy sportfogadással kapcsolatban. 

Keresőoptimalizálás használata

Nincs is jobb a természetes találatoknál, az organikus látogatóknál. Ők azok, akik a Google keresőjébe beírtak valami olyan szót, ami a szerencsejátékhoz kötődik, és a te oldaladon is megfelelően el van helyezve. A célod az tehát, hogy a Google találati listán (SERP) a lehető legmagasabb helyre kerülj, anélkül, hogy fizetnél a hirdetésért. Ez nem megy egyik napról a kettőre, de az egyik legkönnyebb és legolcsóbb forgalom – ezáltal pedig átkattintás – növelő módszer. A főbb tudnivalók a következők:

- Használj kulcsszavakat amelyek kötődnek a szerencsejátékhoz. 

- Használj optimalizált szöveget (vagy keress egy írót, aki megírja neked).

- Legyenek képek, linkek a weboldalon, de ne ess túlzásba.

PPC

A pay-per-click hirdetési mód azt jelenti, hogy te fizetsz azért, hogy az oldalad hirdetése hasonló oldalakon megjelenjen. Ez egy költséges és nehéz módszer, de ha ügyesen meg tudod csinálni, akkor hosszú távon megélhetsz a kaszinópartnerségből.

A nagy kérdés: mennyit kereshetsz?

Talán a legfontosabb kérdés az, hogy mennyit kereshetsz kaszinópartnerként. Ahogy mi láttuk, a kaszinópartner programok legtöbbször 45-50% részesedést fizetnek az új játékos első befizetése után, és egy bizonyos (általában alacsonyabb százalékot) a további befizetésekért. Ha mondjuk tehát beregisztrál rajtad keresztül 10 játékos, és befizet 10.000 Forintot, te mindegyikért kapsz 4500 forintot, tehát összesen 45000 Ft jutalékot kerestél. A határ egyébként pedig a csillagos ég. Mivel ma már könnyű honlapot építeni, így az induló költségek is igen alacsonyak. Úgyhogy igen, megéri a kaszinópartnerség.

A BRFK válasza a traktoros tüntetési szándékra

A rendőrség ismét megtiltotta, hogy augusztus 20-ától traktorokkal foglalják el többek között a fővárosi ünnepi helyszíneket, rakpartokat és a Duna-hidakat.
2022. 08. 20. 05:00
Megosztás:

Csalás a lottósorsoláson - lebuktak az élő húzáson a kamerák előtt - VIDEÓ

Nincs olyan hét, hogy ne vádolnák meg csalással bármely lottótársaságot azok a játékosok, akiknek épp az adott héten valahogy nem húzták ki a nyerőszámait. Számos internetes fórumon találunk ezzel kapcsolatos bejegyzéseket, összeesküvés elméleteket. Cikkünkben most az egyik legnyilvánvalóbb csalást mutatjuk meg, ami ráadásul a TV kamerák előtt történt.
2022. 08. 20. 04:01
Megosztás:

Rengeteg szemetet termelt a Sziget fesztivál

Annyi szemetet szállítottak el a Sziget fesztivál területéről a Budapesti Közművek munkatársai, mint amennyi egy kisebb budapesti kerületben egy hét alatt keletkezik.
2022. 08. 20. 03:00
Megosztás:

Eddig elegendőek Csehország gáztartalékai

Csehország gáztartalékai 11 hónapra elegendőek, ha a tél a korábbi évek átlagának megfelelő lesz - közölte Zbynek Stanjura pénzügyminiszter pénteken Prágában, sajtótájékoztatón.
2022. 08. 20. 02:00
Megosztás:

Folytatódik a kisbenzinkutak támogatása

A kormány a kisbenzinkutak további megsegítésére 18,5 milliárd forintot különített el, péntektől megnyílt az igénylés lehetősége az elektronikus felületen, a pályázók már augusztusban hozzájuthatnak a támogatáshoz - közölte az Agrárminisztérium pénteken az MTI-vel.
2022. 08. 20. 01:00
Megosztás:

Alacsonyabb dózisban is hatékony az Imvanex oltóanyag

Az Imvanex nevű, himlő elleni oltóanyag kisebb mennyiségben, intradermálisan, vagyis bőrbe beadva elegendő antitestet termel a majomhimlő ellen - közölte az Európai Gyógyszerügynökség (EMA) pénteken.
2022. 08. 20. 00:01
Megosztás:

Zivatarveszélyre figyelmeztet a meteorológiai szolgálat

Zivatarveszély miatt országos figyelmeztetéseket adott ki szombatra, augusztus 20-ára az Országos Meteorológiai Szolgálat.
2022. 08. 19. 23:00
Megosztás:

Németországban rekordszintű volt a termelői áremelkedés júliusban

Németországban soha nem látott mértékben emelkedtek a termelői árak júliusban éves összevetésben.
2022. 08. 19. 22:00
Megosztás:

A németek 70 százaléka spórol az energiával

Egyre többen takarékoskodnak Németországban az árak emelkedése miatt, egy pénteken ismertetett felmérés szerint a legtöbben az energiafogyasztásukat fogják vissza.
2022. 08. 19. 21:00
Megosztás:

Nyári pangás jellemezte a tőzsdét

A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 109 pontos, 0,25 százalékos csökkenéssel, 42 990,47 ponton zárt pénteken.
2022. 08. 19. 20:00
Megosztás:

Erősödött a forint pénteken

Erősödéssel zárta a hét utolsó kereskedési napját a forint a főbb devizákkal szemben.
2022. 08. 19. 19:00
Megosztás:

Európa legkedvezőbb feltételeivel igényelhetők a diákhitel támogatások

Óriási az érdeklődés a valaha volt legnépszerűbb termék, a Diákhitel Plusz iránt, melyet még szeptember 30-ig igényelhetnek a hallgatók. A Diákhitel Plusz egy szabad felhasználású, teljesen kamatmentes termék, mely egyszeri, 500 ezer forintot jelent az igénylőnek.
2022. 08. 19. 18:00
Megosztás:

Veszélyes étrend-kiegészítőt vont ki a forgalomból a Nébih

Komoly egészségkárosodást is okozhat a GentleManus elnevezésű, férfiaknak szánt étrend-kiegészítő tiltott gyógyszerhatóanyag-tartalma miatt, ezért a terméket a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) kivonta a forgalomból és visszahívta a fogyasztóktól - közölte a Nébih a honlapján pénteken.
2022. 08. 19. 17:00
Megosztás:

Legyen egységes repohár visszaváltási rendszer, a vendégek a leadott repoharak után kapják vissza a pénzüket!

A repohár visszaváltásával kapcsolatos visszásságok piaci önszabályozó megoldását, vagyis a rendszer racionális, egységes és valóban fenntartható átalakítását javasolja a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara (BKIK) és a Zöld Követ Egyesület. Javaslatuk fontos része, hogy a repoharat választó vendégek visszakapják annak ellenértékét.
2022. 08. 19. 16:00
Megosztás:

Melyik bank drágított leginkább a lakáshitel kamatokon az elmúlt évben?

Bár komolynak érezzük a lakáshitel kamatok emelkedését, a money.hu adatai szerint az elmúlt egy évben a vizsgált 9 banknál 4,11 százalékkal emelkedett a legjobb adósoknak ajánlott standard kamat. Ez messze elmarad a jegybanki alapkamat, de még a referenciakamat emelkedésétől is. A money.huadataiból látható, melyik bank emelt leginkább, illetve, hogy mely pénzintézetek versengenek a legalacsonyabb kamatszintekkel.
2022. 08. 19. 15:00
Megosztás:

Kezd szétesni a fogyasztói bizalom az Egyesült Királyságban

Rekord mélypontjára esett a fogyasztói bizalom az Egyesült Királyságban a júliusi felmérés alapján.
2022. 08. 19. 14:00
Megosztás:

A nyersanyagárak miatt ismét túllőtt a célon a japán infláció

Japánban 2,4%-ra emelkedett júliusban az infláció a júniusi 2,2% után. A növekedés mintegy felét az energiaköltségek tették ki.
2022. 08. 19. 13:00
Megosztás:

A mai gazdasági adatok is elszomorítóak

A briteknél 40 éves mélypontra esett a fogyasztói bizalom a -44 pontos értékével a júniusi -41 pontot követően. Egyre csúnyábban fest a szigetország gazdasága.
2022. 08. 19. 12:00
Megosztás:

Gyengültek nyitáskor a vezető nyugat-európai tőzsdék

Gyengüléssel indítottak a vezető nyugat-európai tőzsdék pénteken.
2022. 08. 19. 10:00
Megosztás:

Ennyivel nőtt a háztartások pénzügyi vagyona a második negyedévben

A pénzügyi eszközök 837 milliárd, a kötelezettségek 145 milliárd forintos emelkedésének eredőjeként az idei második negyedévben 692 milliárd forinttal nőtt a háztartások nettó pénzügyi vagyona - derül ki a pénzügyi számlák előzetes adataiból, amelyek csütörtökön jelentek meg az MNB honlapján.
2022. 08. 19. 09:00
Megosztás: