Kriptoelemző „moon” rallyt jósol a DeFi altcoinok számára – Egy kriptovaluta 5000%-os szárnyalás előtt áll!

Egy neves kriptoelemző robbanásszerű növekedést lát bizonyos decentralizált pénzügyi (DeFi) tokenek esetében, és óriási nyereségeket jósol a közeljövőre. Egy konkrét kriptovaluta várhatóan elképesztő 5000%-os növekedést produkál. Merülj el a részletekben, hogy felfedezd, mely érmék állnak hatalmas emelkedés előtt, és kínálhatnak jelentős hozamot. Készülj fel potenciálisan sorsfordító betekintésekre.

Kriptoelemző „moon” rallyt jósol a DeFi altcoinok számára – Egy kriptovaluta 5000%-os szárnyalás előtt áll!

A CYBRO előértékesítése átlépte az 1,6 millió dollárt: Egyedülálló DeFi befektetési lehetőség

A CYBRO felkelti a kriptobálnák figyelmét, mivel exkluzív token előértékesítése gyorsan túllépte az 1,6 millió dollárt. Ez a korszerű DeFi platform páratlan lehetőségeket kínál a befektetők számára, hogy bármilyen piaci körülmény között maximalizálják bevételeiket.

A szakértők akár 1200%-os megtérülést jósolnak, miközben a CYBRO tokenek előértékesítési ára mindössze 0,03 dollár. Ez a ritka, technológiailag fejlett projekt máris vonzza a prominens kriptobálnákat és influenszereket, ami erős bizalmat és érdeklődést jelez.

Cybro kriptovaluta vásárlása

A CYBRO tokenek tulajdonosai jövedelmező staking jutalmakat, exkluzív airdropokat, visszatérítéseket a vásárlások után, csökkentett kereskedési és kölcsönzési díjakat, valamint egy robusztus biztosítási programot élvezhetnek a platformon belül.

Mivel a teljes tokenkínálatnak csupán 21%-a érhető el ebben az előértékesítésben, és már körülbelül 80 milliót eladtak, ez arany lehetőség a tapasztalt befektetők számára, hogy részesedést szerezzenek egy valóban egyedülálló projektben.

>>> Csatlakozz a CYBRO-hoz, és célozd meg a jövőbeni akár 1200%-os hozamot <<<

Solana SOL: Nagy kapacitású érme növekvő potenciállal a befektetők számára

A Solana blokklánc platform gyors és hatékony tranzakciókat kínál, vonzva a fejlesztők és befektetők figyelmét egyaránt. A Solana natív érméje, a SOL, kulcsfontosságú szerepet játszik az ökoszisztémában. Lehetővé teszi a tranzakciók végrehajtását, programok futtatását, és jutalmazza a hálózat résztvevőit. A méretezhetőségre összpontosítva a Solana támogatja a decentralizált alkalmazások széles körét shardok nélkül. Ez biztosítja a nagy kapacitású hálózatot, ami vonzóvá teszi a robusztus tevékenységet igénylő projektek számára. A SOL-ba való befektetés hasznos lehet, mivel hozzáférést biztosít egy élénk ökoszisztémához. A technológia képessége, hogy sokféle alkalmazást támogasson, növekedési potenciált sugall. A befektetők számára a Solana egyedi méretezhetőségi megközelítése és szerepe különböző projektek működtetésében megfontolandó szempont lehet.

Toncoin: Lehetőségek feltárása és árfolyam előrejelzés 2030-ig

A Toncoin a The Open Network (TON) rendszerén működik, amely megbízható, gyors és biztonságos tranzakciókat kínál. A Telegram által kezdeményezett, a TON Foundation és önkéntesek által fenntartott blokklánc proof-of-stake rendszert alkalmaz a méretezhetőség érdekében. A fizetések mellett decentralizált szolgáltatásokat és tárolást is kínál. Az előrejelzések szerint a Toncoin ára 2025-re elérheti a 30,30 dollárt, 2030-ra pedig akár a 26,04 dollárt is.

Miért érdemes megfontolni a Toncoint? Az alapítvány alacsony díjakat és széles körű szolgáltatási ökoszisztémát kínál, melynek célja a zökkenőmentes fizetés és digitális interakciók biztosítása. Előnyei közé tartozik a növekvő hálózatban való részvétel, amely innovatív megoldásokat kínál a tárolás és a szolgáltatások terén. A befektetőket vonzza a potenciálja a múltbeli ciklusok és növekedési előrejelzések alapján.

Notcoin: A Web3 lehetőségeinek kihasználása

A Notcoin, vagyis $NOT, egy Telegram játékként indult, amely felhasználókat vonz a web3 világába tap-to-earn bányászattal. Ez egy közösségközpontú token, amely különféle kereseti és részvételi lehetőségeket kínál. A felhasználók felfedezhetik a web3 termékeket, játszhatnak játékokat több $NOT érdekében, és hozzájárulhatnak a Notcoin ökoszisztémájához jutalmakért cserébe. Ez a rendszer aktív részvételt és növekedést ösztönöz a web3-ban.

A fejlesztők bemutathatják termékeiket a közösségnek Notcoin kampányok révén. A Notcoinba való befektetés azt jelenti, hogy egy interaktív ökoszisztémában vehetünk részt, többféle kereseti lehetőséggel és növekedési potenciállal a web3 térben. Az előnyök közé tartozik a kereset új projektek felfedezése és támogatása közben, ami vonzó lehetőséggé teszi a közösségi alapú kripto élmények iránt érdeklődők számára.

Izgalmas idők a Jupiter (JUP) számára a DeFi térben a Solana blokkláncon

A Jupiter (JUP) egyre nagyobb figyelmet kap a DeFi szektorban, különösen a Solana blokkláncon. DEX aggregátorként működik, megkönnyítve a token cseréket, a határidős ügyleteket és a stablecoinok kezelését. Az effektív likviditás pooling mellett a Jupiter örök határidős ügyleteket kínál, és tervezi egy saját stablecoin bevezetését, hogy elkerülje a letétkezelési és szabályozási problémákat.

A várva várt JUP airdrop 2024. január 31-én célja a közösség jutalmazása, egy milliárd token kiosztásával. A Jupiter kormányzati szerepe és bővülő szolgáltatásai alapján sokan látják a növekedési potenciált a Solana ökoszisztémájában. A JUP-ba való befektetés lehetőséget nyújt egy növekvő platformban való részvételre, amely a kereskedelmi rugalmasságra és innovációra összpontosít. Szélesedő funkciói sokféle DeFi lehetőséget biztosítanak.

Összefoglalás

A CYBRO, egy technológiailag fejlett DeFi platform, páratlan lehetőségeket kínál a befektetők számára, hogy maximalizálják bevételeiket AI-alapú hozam aggregálással a Blast blokkláncon. Olyan funkciókkal, mint a jövedelmező staking jutalmak, exkluzív airdropok és visszatérítések a vásárlások után, a CYBRO kiváló felhasználói élményt biztosít, amelyet a zökkenőmentes befizetések és kifizetések jellemeznek. Az átláthatóságot, megfelelést és minőséget hangsúlyozva, a CYBRO kiemelkedik, mint egy ígéretes projekt, amely jelentős érdeklődést vált ki a kriptobálnák és influenszerek körében. A SOL, TON, NOT és JUP rövid távú potenciálja kisebb, ám a CYBRO átfogó kínálata vonzó választássá teszi azok számára, akik szeretnék kihasználni az aktuális bull run lehetőségeit.

Weboldal:

https://cybro.io

Twitter: https://twiter.com/Cybro_io
Discord: https://discord.gg/xFMGDQPhrB
Telegram: https://t.me/cybro_io

...

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine szerkesztősége semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

Idén már minden második eladott új autó hibrid hajtású

Egyre jobban szerepelnek az eladási listán a hibrid kategóriába tartozó személyautók Magyarországon: az év első nyolc hónapjában forgalomba helyezett mintegy 80 ezer új autónak már 51 százaléka rendelkezett kiegészítő elektromos motorral, ez az arány öt évvel korábban még mindössze 7 százalék volt. A tisztán benzinesek 30, a dízelesek pedig csupán 12 százalékos részaránnyal rendelkeznek. Eközben a teljesen elektromos autók részaránya is elérte az 7 százalékot.
2024. 09. 12. 20:00
Megosztás:

A Waberer’s fejleszti a Magyar Posta csomaglogisztikai központját

A Waberer's International Nyrt. 100 százalékos tulajdonában lévő leányvállalata, a WPL-Log Zrt. nyerte meg a Magyar Posta új csomaglogisztikai központjának fejlesztésére kiírt tendert - közölte a Waberer’s csütörtökön az MTI-vel.
2024. 09. 12. 19:30
Megosztás:

A világ vezető mRNS-kutatói érkeznek a Szegedi Tudományegyetemre

A 2023-as év két fiziológiai és orvosi Nobel-díjasa, Karikó Katalin és Drew Weissman mellett a világ több más vezető mRNS-kutatója is részt vesz azon a tudományos konferencián, melyet a Novo Nordisk Alapítvány támogatásával rendeznek novemberben a Szegedi Tudományegyetemen (SZTE).
2024. 09. 12. 19:00
Megosztás:

Forradalmi diákmunka applikációt vezet be a WHC

A WHC Csoport bemutatja legújabb fejlesztését, a „DEasy” névre hallgató applikációt, amely teljeskörű online ügyintézést kínál diákok és munkáltatók számára egyaránt.
2024. 09. 12. 18:30
Megosztás:

Tíz éves a sakkvilág leginspirálóbb eseménye – közös ünneplésre hív Polgár Judit és Rubik Ernő

Az inspiráció életünk szerves része. A reggeli kávéból ugyanúgy ötletet meríthetünk, mint egy tartalmas beszélgetésből, vagy éppen a világ legjobb női sakkozójának életútjából, aki kisugárzásával emberek millióit inspirálja. Ezt a belső motivációs erőt hozza el nekünk az említett sakklegenda – Polgár Judit – a jubileumi Világsakkfesztiválra. Töltődj fel kreatív energiával! A kétnapos esemény-sorozat a Magyar Nemzeti Galériában indul!
2024. 09. 12. 18:00
Megosztás:

A UPS megvásárolja a német Frigo-Transt

A UPS bejelentette, hogy megállapodott a német Frigo-Trans és testvérvállalata, a BPL (együttesen „Frigo-Trans”) iparágvezető, komplex egészségügyi logisztikai szolgáltatók felvásárlásáról. Az akvizíció tovább bővíti a UPS Healthcare végponttól végpontig terjedő logisztikai képességeit Európa-szerte.
2024. 09. 12. 17:30
Megosztás:

Az idei nyár inkább a vásárlók pozícióját javította a lakáspiacon

Az OTP Ingatlanpont összegzése szerint bár erősen indult a nyár, de a forgalma végül összességében elmaradt a tavaszitól, így június-augusztusban ismét nőtt a vevők lehetősége az alkura. Az adásvételek során kialakult országos és átlagos alkumérték (azaz az utoljára hirdetett ár és a szerződéskötési ár közötti különbség) 0,3 százalékponttal emelkedett és 6,7 százalékot ért el, ami az elmúlt három év harmadik legmagasabb értéke. A legnagyobb növekedés, 0,6 százalékpont a „nem panel” lakásoknál mutatkozott (-4,1% → -4,7%), a családi házak esetében 0,4 százalékpont volt a változás (-8,0% → -8,4%), míg a paneleknél éppen, hogy szűkült a vevői alku lehetősége (-3,5% → -3,1%).
2024. 09. 12. 17:00
Megosztás:

Az e-rolleres, a gyalogos és kerékpáros közlekedés áll az idei Biztonság Hete középpontjában

Idén szeptember 16-22. között rendezik meg a Biztonság Hetét, a programokkal szeretnék az elektromos rollerek, illetve valamennyi mikromobilitási eszköz körültekintő használatára, valamint a gyalogos és kerékpáros közlekedésre irányítani a figyelmet a szervezők - tájékoztatta a Magyar Biztosítók Szövetsége (Mabisz) csütörtökön az MTI-t.
2024. 09. 12. 16:30
Megosztás:

Az EKB csökkentette az irányadó kamatlábat

Az Európai Központi Bank (EKB) Kormányzótanácsa csütörtöki ülésén a piaci várakozásoknak megfelelően 25 bázisponttal csökkentette a betéti rendelkezésre állás kamatlábát.
2024. 09. 12. 16:00
Megosztás:

Az Nvidia vezére megnyugtatta a befektetőket

Jensen Huang, az Nvidia vezérigazgatója tegnap a Goldman Sachs technológiai konferenciáján szólalt fel.
2024. 09. 12. 15:20
Megosztás:

Ismét felrobbant az NVIDIA árfolyama

Jensen Huang szerint olyan nagy a kereslet a mesterséges intelligencia chip-jeik (Blackwell) iránt, hogy nem tudnak eleget gyártani, mert a TSMC nem tud elég processzort szállítani.
2024. 09. 12. 14:30
Megosztás:

Védekezésre készül a Commerzbank - támad az UniCredit

Az UniCredit tegnap jelentette be, hogy nem csak a német államtól frissen megvásárolt 4,5 százalékos részesedéssel rendelkezik a Commerzbankban, hanem a piacon vásárolt mennyiségnek köszönhetően ennek a duplájával, ráadásul az olasz bankcsoport kommunikációja azt sugallja, hogy nem állnának meg itt.
2024. 09. 12. 14:00
Megosztás:

Az EKB-ra figyelünk ma - kamatdöntő ülés

A mai kamatdöntő ülés alkalmával az EKB várhatóan folytatja a nyáron megkezdett kamatcsökkentési ciklust.
2024. 09. 12. 13:30
Megosztás:

84 milliárd forint értékben valósultak meg beruházások

Az elmúlt két hétben csaknem 84 milliárd forint értékű beruházás zárult le Magyarországon, ez összesen 32 projektet jelent - közölte a kormányszóvivő csütörtökön a Kormányinfón.
2024. 09. 12. 13:00
Megosztás:

Ebből a gyümölcsből idén nagyon kevés termett

Az elmúlt tíz év legkisebb termése várható körtéből az idén - derül ki a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) és a Magyar Zöldség-Gyümölcs Szakmaközi Szervezet (FruitVeB) csütörtökön kiadott körképéből.
2024. 09. 12. 12:30
Megosztás:

Sztrájk miatt megbénult Belgium második legnagyobb repülőtere

A dolgozók sztrájkja miatt csütörtökön megbénult Belgium második legnagyobb utasforgalmú repülőtere, a charleroi-i repülőtér, minden járatot töröltek - írta az RTBF közszolgálati média.
2024. 09. 12. 12:00
Megosztás:

Uniós bíróság: Magyarország versenyjogot sértett az árstop bevezetésével

Ellentétes az uniós joggal az a magyar szabályozás, amely arra kötelezi a kereskedőt, hogy bizonyos mezőgazdasági termékeket meghatározott áron és előre meghatározott mennyiségben árusítson - olvasható az Európai Unió bíróságának csütörtökön közzétett ítéletében.
2024. 09. 12. 11:30
Megosztás:

Európában csökkentek, az USA-ban emelkedtek a hosszú kötvények hozamai

Ha kisebb mértékben is, de tegnap ellentétes irányba mozdultak a kötvénypiacok az Atlanti-óceán két oldalán. A mai EKB-kamatdöntés előtt 3- 5 bázisponttal lejjebb kerültek az európai hosszú hozamok – ebben szerepet játszott, hogy az Egyesült Királyságból érkező adatok a vártnál kisebb inflációs nyomást és lassabb növekedést tükröztek.
2024. 09. 12. 11:00
Megosztás:

Magyarország az élen jár az elektromobilitás ösztönzésében

Fábián Gergely, a Nemzetgazdasági Minisztérium iparpolitikáért és technológiáért felelős államtitkára szeptember 9-én Brüsszelben részt vett Thierry Breton, az Európai Bizottság belső piacért felelős biztosának meghívására egy magas szintű kerekasztal-beszélgetésen, mely a zéró kibocsátású járművekre való átállás nyomon követése és annak előrehaladása kapcsán valósult meg - tájékoztatta a Nemzetgazdasági Minisztérium az MTI-t szerdán közleményben.
2024. 09. 12. 10:30
Megosztás:

Emelkedtek tegnap a főbb amerikai indexek

A nap elején a vártnál némileg magasabb maginflációs mutató közzététele után csökkentek a főbb amerikai indexek, de később javult a hangulat, és a zárásig tartó folyamatos emelkedésnek köszönhetően mindhárom index emelkedni tudott.
2024. 09. 12. 10:00
Megosztás: