Lemaradtál a SOL rallyjáról? Szállj be az MTAUR 2024-es nyári előértékesítési pumpájába!

A Solana (SOL) küzd a jelenlegi kriptovaluta piacon, értéke az Etherhez képest 35%-kal esett az elmúlt hónapban, elérve a március óta legalacsonyabb szintjét. Ezt a változást az Ether ETF-ek iránti fokozott érdeklődés hajtja, ami elvonja a befektetéseket az altcoinoktól, mint például a Solana (SOL). A technikai mutatók medve jellegűek, mivel a Solana (SOL) kulcsfontosságú támasz-szintek alá esett.

Lemaradtál a SOL rallyjáról? Szállj be az MTAUR 2024-es nyári előértékesítési pumpájába!

A kriptoelemző, Josh Olszewicz megjegyezte, hogy a SOL/ETH pár trendvonal alá esése további veszteségeket jelez. Bár lehetnek átmeneti felívelések, a Solana (SOL) továbbra is lefelé irányuló nyomással szembesülhet jelentős pozitív hírek nélkül.

Azok számára, akik lemaradtak a Solana (SOL) rallyjáról, feltörekvő előértékesítési lehetőségek érdemes befektetést kínálhatnak. Ma egy blokklánc alapú játékprojektet fogunk bemutatni, amely értékes kiegészítést jelenthet portfóliójához, miközben áttekintjük a Solana (SOL) kilátásait is.

Minotaurus: Egy feltörekvő csillag a blokklánc játékvilágában

A Minotaurus, egy blokklánc-alapú játékprojekt, izgalmas játékélményeket ötvöz a kripto világ lehetőségeivel. A projekt a Minotaurus játékot tartalmazza, amely erős ígéretet mutat. A játékosok a Minotaurust utánozva végtelen futás stílusában labirintusokat fedeznek fel, szörnyeket semmisítenek meg, és játékon belüli valutát gyűjtenek. A játék további bonyolultságot és izgalmat kap speciális funkciók, játékon belüli tárgyak és egyedi tartalmak révén.

Minotaurus kriptó token előértékesítése és bemutatása

Mivel a Minotaurus jelenleg előértékesítésben van, megszerezheti a projekt natív tokenjét, az $MTAUR-t akár 80%-os árengedménnyel. A korai résztvevők a projekt fejlesztését is követhetik a kezdetektől fogva, és hozzáférhetnek innovatív játékelemekhez mások előtt.

Miért Érdemes Most Csatlakozni?

Íme néhány potenciálisan vonzó ok, amiért érdemes az $MTAUR tulajdonosok közé tartozni:

- Alacsony Költségű Belépés

Mint korai tulajdonos, kedvező áron vásárolhat $MTAUR tokeneket, mindössze $0.00004-ért darabonként. A jegyzési ár $0.00020 lesz, így a korai résztvevők az első előértékesítési szakaszban akár ötszörös árengedményt is láthatnak.

- Tulajdonosi Előnyök

Az $MTAUR tulajdonosok különféle kedvezményeket élvezhetnek, beleértve az ajánlói ösztönzőket és a vesting bónuszokat.

- Szilárd Hasznosság

A játékon belüli $MTAUR hasznossága magában foglalja a karakterek vásárlását és fejlesztését, különleges zónák és mini-játékok feloldását, valamint a játékon belüli piachoz való hozzáférést.

- Lenyűgöző Piaci Trendek

Az alkalmi játékok iparága, amelyet a Statista legfrissebb előrejelzése szerint 14,78 milliárd dollárra becsülnek, évente több mint 9%-kal növekszik. A Minotaurus célja, hogy megragadja ennek a bővülő piacnak egy szeletét játékával és magával ragadó felhasználói élményével.

- Erős Alapok és Biztonság

A Minotaurus csapata gazdag tapasztalattal rendelkezik csúcsminőségű kriptoprojektek terén. A projekt okosszerződését a SolidProof és a Coinsult alaposan átvizsgálta, biztosítva a biztonságos és átlátható környezetet.

Cselekedjen most a legnagyobb nyereségért!

Lenyűgöző játékmenetével, stratégiai piaci pozicionálásával, kiterjedt hasznosságával és növekedési potenciáljával a Minotaurus izgalmas lehetőséget kínál a kripto rajongóknak. Ne várjon – biztosítsa ma az $MTAUR tokenjeit 80%-os kedvezménnyel, és érje el az izgalmas játékelemeket mások előtt.

>> Cselekedjen Most: Biztosítsa az $MTAUR Tokeneket 80%-os Kedvezménnyel <<

Köszönjük, hogy elolvasta! Használja fel ezt a különleges kulcsot – CDY521. Használja a fizetéskor, hogy 5%-os bónuszt kapjon a token vásárlásakor. Érvényes 48 órával az előértékesítés kezdete után – ne késlekedjen!

A Solana (SOL) vegyes jelzésekkel szembesül a piaci volatilitás és az NFT bumm közepette

Most térjünk vissza a Solana (SOL) helyzetéhez a kriptovaluta piacon. Az NFT eladások az elmúlt héten tapasztalt jelentős, 125%-os növekedése ellenére a Solana (SOL) natív tokenje, a Solana (SOL), továbbra is medve nyomás alatt áll. A blokklánc NFT ökoszisztémája lenyűgöző növekedést mutatott, a kereskedési volumenek meghaladták a 100 ezer dollárt hét nap alatt. Az NFT vásárlók száma a Solana hálózaton szintén jelentősen, több mint 125%-kal nőtt, jelezve az erős érdeklődést és aktivitást az NFT piacán. A legnépszerűbb gyűjtemények, mint a MadLads és a Famous Fox Federation vezették ezt a növekedést, bemutatva a platform élénk NFT közösségét. Ennek ellenére ez a pozitív lendület az NFT térben nem fordult át a Solana (SOL) árfolyamára, amely az elmúlt héten közel 10%-os csökkenést mutatott.

Az elemzők aggasztó trendet emelnek ki, ahol a Solana (SOL) és az Ether (ETH) közötti arány egy hónap alatt 35%-kal esett, elérve a márciusi szint alját. A medve hangulatot tovább erősítik a technikai mutatók, mivel a SOL/ETH pár kulcsfontosságú támaszszintek alá esett. A kripto kereskedő, Josh Olszewicz kritikus medve fejleményekre mutat rá, beleértve egy emelkedő háromszög minta kudarcát és az Ichimoku felhő támaszszintjének áttörését, jelezve a Solana (SOL) esetleges további veszteségeit. Egy hónappal ezelőtt az Ether spot ETF-ekkel kapcsolatos spekulációk altcoinokból, például Solanából (SOL) Etherbe (ETH) irányuló befektetések kiáramlását idézték elő, súlyosbítva a SOL/ETH arány csökkenését. Ez a trend jelentős tényező, amely befolyásolja a Solana medve kilátásait.

Azonban lehet, hogy van egy ezüst vonal, mivel a Solana (SOL) jelenlegi ártendenciái esetleges visszapattanást jeleznek. A token ára elérte a Bollinger szalagok alsó határát, amely gyakran előrejelzi az ár emelkedését, és a relatív erősségi index (RSI) növekedést mutat, utalva egy lehetséges fordulatra. Ha a Solana (SOL) sikeresen áttöri az ellenállási szinteket, visszanyerheti a magasabb árpontokat, és az előrejelzések szerint akár 162 dollárra is emelkedhet, ha a lendület folytatódik, akár 186 dollárra is a közeljövőben. Ráadásul a piaci félelem és kapzsiság index jelenleg a "félelem" fázisban van, amely történelmileg áremelkedést jelezhet, ahogy a piaci hangulat megváltozik.

Következtetés

A Solana (SOL) jelentős kihívásokkal szembesül, értéke az Etherhez (ETH) képest 35%-kal esett az elmúlt hónapban az Ether ETF-ek iránti érdeklődés miatt. A technikai mutatók medve jellegűek, és pozitív katalizátorok nélkül a Solana (SOL) továbbra is lefelé irányuló nyomással nézhet szembe.

Ha lemaradt a Solana (SOL) rallyjáról, fontolja meg az új lehetőségek, például az $MTAUR előértékesítésének felfedezését. Ez a blokklánc játékprojekt alacsony belépési ponttal, kiterjedt token hasznossággal és többrétegű ösztönzőkkel tűnik ki a résztvevők számára.

Tudjon meg többet a Minotaurusról:

Weboldal: http://minotaurus.io/

Bejelentések: https://t.me/minotaurus_official

Csevegés: https://t.me/minotaurus_chat

Twitter: https://twiter.com/minotaurus_io

...

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

A kormány is segíteni tudná a bankokat a Revoluttal szembeni versenyben

Ha a kormány mentességet biztosítana a pénzváltásra most kivetett extra tranzakciós illeték fizetése alól a lakossági ügyfeleknek középárfolyamon váltást kínáló bankok ilyen tranzakcióra, a jelenlegi 3 helyett több bank kínálna ilyen szolgáltatást az ügyfeleknek – véli Gergely Péter.
2024. 07. 15. 17:00
Megosztás:

Az EY az egyik tanácsadója a reptér visszavásárlásának, amely a magyar gazdaság történelmének eddigi legnagyobb tranzakciója

A vevő oldali tranzakciós tanácsadás mellett a reptér értékelésében, üzleti terv készítésében, pénzügyi modellezésben, valamint kapcsolósó tanácsadásban is az EY segítette a magyar állam többségi tulajdonszerzését a nemzeti reptérben.
2024. 07. 15. 16:00
Megosztás:

Nyári szabadságolások: célszerű legalább az időarányos szabadságot kiadni

A vállalatoknak már most célszerű részletesen felmérniük, melyik munkavállalójuk hol tart az idei szabadságkeretének felhasználásában, és nyári időszakban célszerű legalább az időarányos szabadságot kiadniuk. Különösen azokban a szektorokban érdemes erre nagy figyelmet fordítani, ahol a munkaerőhiány miatt fel nem töltött létszámkeretek mellett kell megoldani a működést – figyelmeztet a Trenkwalder.
2024. 07. 15. 15:00
Megosztás:

Lassult a kínai GDP növekedése a második negyedévben

Lassult Kína gazdasági növekedése az idei második negyedévben éves összevetésben, és üteme elmaradt az elemzők által várttól.
2024. 07. 15. 14:00
Megosztás:

A Messer és a Toyota Tsusho a hidrogénmobilitás fejlesztésére közös vállalatot alapít

A "SympH2ony" közös vállalat átfogó megoldásokat kínál a hidrogénüzemű járműflottákra való egyszerű átálláshoz.
2024. 07. 15. 13:00
Megosztás:

Megérkeztek a kötelező biztosítások a rollerekre, akár kilencszázszoros különbségek is lehetnek a díjakban

Valamennyi biztosító, amely ajánl kötelező felelősségbiztosítást (KGFB-t), felkészült a július 16-i rajtra, amikortól már rollerre is kell kötelező felelősségbiztosítást kötni. Ez várhatóan 30-40 ezer rollert érint a Netrisk szerint. A kötelező felelősségbiztosítást nem érdemes kikerülni, részben az alacsony díj, részben pedig az akár többmillió forintos okozott károk miatt. A díjat azonban több tényező is befolyásolhatja, és jelentős különbségek vannak. Nem minden mikromobilitási eszköz érintett a törvénymódosítás szerint, a kötelező biztosítást azokra az eszközökre kell kötni, amelyeknek a tervezési sebessége meghaladja a 25 kilométer per órát, vagy 25 kilogrammnál nehezebbek és a legnagyobb tervezési sebessége meghaladja a 14 kilométer per órát.
2024. 07. 15. 12:00
Megosztás:

Vegyes mozgás az ázsiai tőzsdéken, a tokiói börzén nem volt kereskedés

Vegyesen mozogtak a vezető ázsiai tőzsdék mutatói hétfőn, amikor nemzeti ünnep miatt nem volt kereskedés a tokiói börzén.
2024. 07. 15. 11:00
Megosztás:

Gyengüléssel nyitottak a vezető nyugat-európai tőzsdék

Mínuszban indítottak a vezető nyugat-európai tőzsdék hétfőn. A londoni FTSE100 index 0,54 százalékkal, a frankfurti DAX index 0,39 százalékkal, a párizsi CAC-40 index pedig 0,66 százalékkal gyengült a kereskedés kezdetén.
2024. 07. 15. 10:00
Megosztás:

Iránykereséssel indulhat a kereskedés

Iránykereséssel indulhat a kereskedés hétfőn a Budapesti Értéktőzsdén (BÉT) az elemző szerint, a BUX 191,4 pontos, 0,27 százalékos emelkedéssel 72 133,07 ponton zárt pénteken.
2024. 07. 15. 09:00
Megosztás:

Vegyes forintmozgás reggel

Vegyesen alakult a forint árfolyama hétfő reggel a péntek esti jegyzéséhez képest a főbb devizákkal szemben a nemzetközi devizakereskedelemben.
2024. 07. 15. 08:00
Megosztás:

A felhőtechnológia több mint hétbillió forintos GDP-növekedést hozhat Magyarországnak

A felhőszolgáltatásokat használó magyar vállalatok egy alkalmazottra jutó éves bevétele közel 2,4 millió forinttal magasabb, mint az ilyen szolgáltatásokat nem használó versenytársaiké. A közelmúltban megjelent "Felhőtechnológiák Magyarországon: Gazdasági hatástanulmány" című, a Deloitte által az IVSZ számára az Amazon Web Services-szel (AWS) partnerségben készített felmérés szerint a felhőhasználat további növekedése évente átlagosan 1,7 - 2,7%-kal járul hozzá a magyar bruttó hazai termékhez (2023-hoz képest), attól függően, hogy a kormány semlegesen vagy támogatóan viszonyul-e a felhőhöz. Ennek a tartománynak a két végpontja közötti különbség 10 év alatt 7000 milliárd forint többlet GDP-t jelent.
2024. 07. 15. 07:00
Megosztás:

149.000 vizsgálatot folytatott le a NAV éves szinten: mennyi lett a bevétele?

A NAV 2023-as évkönyve részletes áttekintést ad az adóhatóság ellenőrzési gyakorlatáról, amelyből a jövőre vonatkozóan is értékes tanulságok szűrhetők le. A Deloitte szakértői a legfontosabb tudnivalókat foglalták össze.
2024. 07. 15. 06:00
Megosztás:

Elkezdte első metanol-üzemanyagú hajójának gyártását a Celebrity Cruises

Megkezdődött a Celebrity Cruises ötödik hajójának építése a díjnyertes Edge sorozatban. A Celebrity Xcel tengerjáró 2025. őszén indul útnak.
2024. 07. 15. 05:00
Megosztás:

Legnagyobb kriptovaluta nyertesek: A Cardano (ADA) és a Shiba Inu (SHIB) az elmúlt héten helyreálltak, de a Rollblock (RBLK) vezeti a mezőnyt

Ahogy az egész kriptovaluta piac helyreáll a legutóbbi árzuhanásból, a befektetők kezdenek olyan érméket keresni, amelyek a legnagyobb potenciális emelkedést mutathatják a fellendülés során. A nagy piaci kapitalizációjú tokenektől és memecoinoktól kezdve egészen az új DeFi és GameFi projektekig, a befektetők izgatottan várják azokat a hozamokat, amelyeket 2024 elején élvezhettek.
2024. 07. 15. 04:00
Megosztás:

Az ország legnagyobb spekulatív ipari ingatlana épül Budapest déli alpiacán

Hamarosan elkészül Magyarország legnagyobb spekulatív ipari ingatlana a HelloParks fejlesztésében. A 60.000 négyzetméteres BigBox típusú AN1 csarnok nyár végétől várja a bérlőket a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtértől mindössze 20 percre található HelloParks Alsónémediben. A 13,5 hektáros területen épülő ipari épület az M0 és M5 autópályák találkozásához közel, Budapest déli alpiacán, logisztika szempontjából az egyik legfrekventáltabb környéken helyezkedik el, így különösen vonzó célpont lehet többek között a Kecskemét-Szeged tengelyen mozgó autóipari beszállítóknak.
2024. 07. 15. 03:00
Megosztás:

Hatalmas pénzeket nyerhetsz Trump merényletével, ha tudod, hogyan kell - megmutatjuk!

A kriptovalutákról más sokan hallottak, de a többség a Bitcoin-nál megragadt. Pedig érdemes tudni, hogy komoly fejlesztések zajlanak a kriptovilág PoliFi szegmensében, olyannyira, hogy aki résen van, hatalmas nyereségeket érhet el nagyon rövid idő alatt olyan szörnyű események kapcsán is, mint például a Donald Trump elnökjelölt elleni fegyveres támadás. Hogyan is működik ez a piac?
2024. 07. 15. 02:00
Megosztás:

Váratlan pénz érkezik 4 csillagjegy számára is a héten! Heti Pénzhoroszkóp

Pénzügyi heti horoszkóp 2024. június 15 -21 időszakra. Megmutatjuk, hogy a csillagok állása szerint melyik lesz a héten a szerencsenapod, mik a szerencseszámaid és a szerencseállatod, ami pénzt is hozhat a házhoz könnyedén. Mindezen túl mutatunk Neked egy izgalmas pénzcsinálási lehetőséget is.
2024. 07. 15. 01:00
Megosztás:

VIDEÓRA vették a hónap tahóját Magyarországon

A belső sávban szabályosan közlekedő Toyotát először kiszorította egy száguldó Mercedes, majd dühösen reagált, amikor egy másik sofőr a veszélyes manővert fényjelzéssel jelezte. A Mercedes hirtelen fékezett és a leállósávban előzött. Videón bemutatva sokkal durvább a szituáció, görgess kicsit lejjebb.
2024. 07. 15. 00:30
Megosztás:

A Hamster Kombat és a Notcoin nagyon mennek, de mutatunk még pár P2E játékot

A Hamster Kombat a legújabb koppintgatós játék a TON-on, amely a brutálisan sikeres, a semmiből 1,6 milliárd dollárra felkapaszkodó Notcoint követi.
2024. 07. 15. 00:01
Megosztás:

Így lesz jó befektetés egy digitális mérleg!

A kereskedelemben és az iparban a pontos mérés elengedhetetlen. Egy megbízható bolti mérleg például nemcsak a vásárlók elégedettségét növeli, de hosszú távon a költséghatékony működéshez is hozzájárul.
2024. 07. 14. 23:00
Megosztás: