Lovagold meg a kriptohullámot: Top érmék, amelyek hatalmas profitokat hozhatnak ebben a bika ciklusban

A bikák visszatértek a kriptopiacra, és most teljes erőbedobással támadnak. A hangulat egyre optimistább, és a szakértők új történelmi csúcsokat jósolnak a piacnak. Sok befektető igyekszik megtalálni a legjobb érméket, amelyekbe érdemes befektetni, hogy hatalmas hozamokat érjenek el.

Lovagold meg a kriptohullámot: Top érmék, amelyek hatalmas profitokat hozhatnak ebben a bika ciklusban

Több kriptovaluta már most bikás tendenciát mutat, például Pepe új történelmi csúcsot ért el. Azonban összeállítottunk egy listát öt érméről, amelyek a legnagyobb nyereséget hozhatják a bika ciklus végére.

Legjobb kriptovaluták, amelyeket 2024-ben érdemes megvenni a hatalmas profit érdekében
A DTX Exchange (DTX), Ethereum (ETH), Dogecoin (DOGE), Solana (SOL) és Filecoin (FIL) potenciálja alapján 2024-ben felülmúlhatják a kriptopiac többi részét. Nézzük meg, milyen nyereségeket várhatunk ezektől az öt vezető kriptovalutától az év folyamán.

1. Az új generációs tőzsde vezetője, DTX Exchange (DTX) célja $2

A kripto tőzsde piaca rendkívül versenyképes, de egy új szereplő, a DTX Exchange (DTX) ígéretesen átalakítja működését. Míg a legtöbb tőzsde kizárólag kriptovalutákat kínál, a DTX Exchange több mint 120 000 eszközt kínál, beleértve részvényeket, kötvényeket, devizákat és árucikkeket.

Ez azonban még nem minden. Ez az új DeFi projekt a központosított és a decentralizált tőzsdék hibridje. Ez azt jelenti, hogy a DTX felhasználók nulla jutalékot, villámgyors tranzakciókat, sima felhasználói felületet és a digitális eszközök teljes felügyeletét élvezhetik. A DTX az egyik legegyszerűbb regisztrációs folyamatot kínálja, minimalizálva a KYC követelményeket a kezdéshez.

A kereskedésben a DTX Exchange magasabb szintű kereskedési opciókat és számos befektetési eszközt kínál, amelyek célja a felhasználók nagyobb nyereségének elérése. Ezek a funkciók teszik a DTX Exchange-et kiemelkedővé a legtöbb tőzsde közül, és előrevetítik, hogy 2024-ben hatalmas sikert ér el.

DTX Exchange kriptó token ICO

A platform natív tokenje a DTX, amely már 100%-os növekedést mutatott és elérte a $0,04-t a második előértékesítési szakaszban. Mivel az esélye annak, hogy a tőzsde platformja nagyarányú elfogadást ér el, magas, a szakértők $2-os célárat tűztek ki a DTX számára idén. Ha további okokat keresne a DTX-hez való csatlakozáshoz, a projekt mögött álló csapat éppen most jelentett be egy $1 milliós ajándékot, ami az egyik legnagyobb kripto ICO projekt által kínált nyeremény.

2. A Standard Chartered az Ethereum (ETH) célárát $8,000-ra emelte

Az Ethereum (ETH) ETF-ek jóváhagyásával kapcsolatos remények soha nem látott magasságban vannak, és a Standard Chartered bankóriás frissítette várakozásait az ETH-ra vonatkozóan. A Standard Chartered úgy véli, hogy az amerikai SEC jóváhagyása az első körös Ethereum ETF-ekre jelentős felfelé ívelő trendet indít el.

Geoff Kendrick, a Standard Chartered digitális eszközök kutatási vezetője egy nemrégiben adott interjúban kijelentette, hogy az Ethereum ára idén meghaladhatja a $8,000-t. Korábbi előrejelzések az ETH jelenlegi bika ciklusában $14,000-os történelmi csúcsot tűztek ki, amely várhatóan 2025-ig tart.

3. A Dogecoin (DOGE) történelmi rallyra készül

A Dogecoin (DOGE) talán a háttérben maradt, de az elemzők arra számítanak, hogy az év végére az egyik legjobb altcoin lesz. Kaleo, a top elemző megjegyezte, hogy a Dogecoin ugyanazt a mintát mutatja, amely 2021-ben hatalmas árnövekedést okozott.

Kaleo szerint a DOGE jókora emelkedésre készül, és "majdnem itt az ideje." Ha ez a bika minta megvalósul, a DOGE ára a jelenlegi $0.70-ról $3-ra emelkedhet az idén.

4. A Solana (SOL) következő ETF jóváhagyása rallyt indíthat

Az Ethereum spot ETF-ek bevezetésére való felkészülésével a Solana (SOL) közössége arra számít, hogy az altcoin következik a sorban. Számos top elemző úgy véli, hogy az ETH jóváhagyása nagy előnyökkel járhat a Solana számára idén.

Egy vezető elemző, Gumshoe szerint az Ethereum spot ETF jóváhagyása "bullishabb a SOL számára, mint az ETH." Az Immortal által számított Solana ár előrejelzése szerint a SOL szeptemberre $360-ra emelkedhet, ami új történelmi csúcsot jelentene.

5. A növekvő elfogadás a Filecoin (FIL) 2024-es rallyját tüzelheti

A decentralizált tárolási hálózat, a Filecoin (FIL) idén lendületet kapott. Már több mint 3,000 tárolási szolgáltató csatlakozott a Filecoin hálózathoz. A Crypto EternalAI lett a legújabb projekt, amely a Filecoin tárolását használja.

A tárolási hálózat növekvő elfogadása, amelynek előrejelzése szerint továbbra is emelkedik, pozitívum a FIL számára. A Filecoin ára $6.0 és $6.5 között mozgott, de az elemzők szerint a FIL idén $15 fölé emelkedhet, ami az egyik legjobb kriptovalutává teszi a vásárlást.

Melyik érme fogja zárni az évet a csúcson?

Az Ethereum ETF-jének közeledtével az ETH ára az egekbe szökhet. A Solana az egyik top altcoin, amely profitálhat a jóváhagyásból, potenciálisan megduplázva az árát szeptemberig. Azonban a DTX, forradalmi új tőzsdei platformjával, több mint 50-szeres növekedést jósolnak, ami nagyobb nyereséget hozhat, mint a Dogecoin és a Filecoin ebben az évben.

További információk:

DTX előértékesítés megtekintése

Whitepaper olvasása

Csatlakozzon a DTX közösséghez

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

Az uniós versenyképesség javítása lesz a legfőbb célunk

Mivel az elmúlt években Európa lemaradt a globális versenyben az Egyesült Államokhoz és Kínához képest, az Európai Unió Tanácsának féléves, július elsején kezdődő magyar elnöksége egyik legfontosabb prioritása az uniós versenyképesség javítása lesz - jelentette ki a magyar pénzügyminiszter pénteken Luxembourgban.
2024. 06. 24. 05:00
Megosztás:

Ez a 3 altcoin megváltoztathatja a kriptoipart – a DTX Exchange vezet SHIB, LINK és WLD előtt

A piaci korrekció közepette a legtöbb altcoin veszteségeket szenved el, köztük a Shiba Inu (SHIB), a Chainlink (LINK) és a Worldcoin (WLD) is. Ezen a héten a Shiba Inu (SHIB) 15%-ot esett, a Chainlink (LINK) 6,54%-ot, és a Worldcoin (WLD) 12,54%-ot. Mindhárom érme erős medvepiaci nyomás alatt áll.
2024. 06. 24. 04:00
Megosztás:

Dogecoin árfolyam előrejelzés: Elérheti Elon Musk kedvenc érméje az 1 dollárt? A szakértők inkább az Algotechre fogadnak

A Dogecoin (DOGE), az a népszerű kriptovaluta, amelyet gyakran emleget a technológiai mogul, Elon Musk, ezzel megragadva a befektetők és rajongók képzeletét is. Az útja a mém érmétől a kriptopiacon komoly versenyzővé válásig felveti az izgalmas kérdést: elérheti-e a Dogecoin (DOGE) ára az áhított 1 dolláros szintet?
2024. 06. 24. 03:00
Megosztás:

Durva adósságot cipel Nagy-Britannia - mi lesz a vége?!

A pénteken ismertetett legfrissebb közfinanszírozási adatok szerint jelentős növekedéssel száz százalék közvetlen közelébe emelkedett a hazai össztermékhez (GDP) mért brit államadósságráta a májussal zárult egy évben. Legutóbb több mint hat évtizede mértek ennél magasabb közadósságot Nagy-Britanniában.
2024. 06. 24. 02:30
Megosztás:

Gyógyszerek, amit tilos bevenni reggel, mert nagy bajt okozhat!

A gyógyszerek szedésekor nemcsak az adagolásra, hanem az időzítésre is különösen oda kell figyelni. Bizonyos gyógyszerek bevétele reggel, éhgyomorra kifejezetten káros hatásokkal járhat, súlyosbíthatja a mellékhatásokat vagy ronthatja a gyógyszer hatékonyságát. Íme, néhány gyógyszer, amit jobb, ha nem reggel veszel be.
2024. 06. 24. 02:00
Megosztás:

Válaszd ki a születésnapodat és megtudod, mikor leszel gazdag! Pénzhoroszkóp

Kíváncsi vagy, hogy milyen anyagi lehetőségek és szerencsés fordulatok várnak rád ezen a héten? Fedezd fel részletes horoszkópunkat, amely izgalmas és váratlan eseményeket ígér minden csillagjegy számára! Legyen szó váratlan pénzügyi nyereségről, szerencsés találkozásokról vagy épp kreatív befektetési ötletekről, itt mindent megtalálsz, amit tudnod kell. Tudd meg, melyik nap érdemes lottót játszanod, és melyik állattal való találkozás hozhat különleges szerencsét! Olvasd el a heti horoszkópodat, és készülj fel a szerencse rád váró csodáira!
2024. 06. 24. 01:00
Megosztás:

Három népszerű kriptojáték, amivel még pénzt is kereshetsz

Játszani mindenki szeret, főleg akkor, ha még fizetnek is érte. A kriptojátékok piacán rendkívül széles a kínálat, de a paly-to-earn (játssz és keress pénzt) modell szinte az első perctől népszerű a blokklánc játékok között.
2024. 06. 24. 00:01
Megosztás:

Még egy hétig lehet pályázni családbarát munkahelyek kialakítására

Július 1-jéig lehet jelentkezni a családbarát munkahelyek kialakítására kiírt pályázatra - közölte a Kulturális és Innovációs Minisztérium családokért felelős államtitkára az MTI-hez pénteken eljuttatott közleményében.
2024. 06. 23. 23:00
Megosztás:

Államháztartási, idegenforgalmi, ipari és foglalkoztatási adatok jelennek meg jövő héten

Jövő hétfőn a Pénzügyminisztérium (PM) részletes tájékoztatót tesz közzé az államháztartás központi alrendszerének május végi helyzetéről, a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) pénteken a foglalkoztatás és munkanélküliség, az ipari termelői árak, valamint a turisztikai szálláshelyek fogalmának májusi adatait közli.
2024. 06. 23. 22:00
Megosztás:

Meghatározó szerepünk lesz a nemzetközi olimpiai mozgalom megújulásában

Magyarország meghatározó szerepet kap a nemzetközi olimpiai mozgalom megújulásában, mivel most Sanghaj mellett Budapest rendezi az új, modern, úgynevezett városi sportágak kvalifikációs versenyeit az idei párizsi ötkarikás játékokra - közölte Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter pénteken Budapesten.
2024. 06. 23. 21:00
Megosztás:

A hatos lottó nyerőszámai és nyereményei

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 25. héten megtartott hatos lottó számsorsoláson a következő számokat húzták ki:
2024. 06. 23. 20:00
Megosztás:

Társadalmi felelősség és milliárdos megtakarítások – Értéket teremt a megváltozott munkaképességűek foglalkoztatása

Évente közel kétszázmilliárd forintot fizetnek be a hazai vállalkozások rehabilitációs hozzájárulásként az államkasszába, mivel a foglalkoztatottak között a megváltozott munkaképességű alkalmazottak aránya nem éri el az öt százalékot. Becslések szerint ez a csoport akár százezres tartalékot is jelenthet a magyar munkaerőpiacnak. Az ezen munkavállalók munkába állításához szükséges jól átgondolt stratégia kidolgozásához és megvalósításához a legtöbb vállalat jelenleg nem tud megfelelő szakembert allokálni, ezért érdemes külsős szakértő vagy HR szolgáltató támogatását bevonni.
2024. 06. 23. 19:00
Megosztás:

Van igény rá, de még mindig kevesen értik az egészségpénztárat

Mostanra lezajlottak az egészségpénztárak küldöttközgyűlései, elfogadták az előző évi beszámolókat. Az egészségpénztárak taglétszáma és az általuk kezelt vagyon továbbra is növekszik, de a lakosság nagy része még mindig veszni hagyja az akár 150 ezer forint állami támogatást. A BiztosDöntés.hu arra keresi a választ, hogy miért van ez így.
2024. 06. 23. 18:00
Megosztás:

Különleges naperőmű kezdte el működését Környén

Üzembe helyezték az első hazai, ipari naperőművet, amelynek termelése automatikusan, a pillanatnyi igények szerint finomhangolható.
2024. 06. 23. 17:00
Megosztás:

Atomenergetikai együttműködésről tárgyalt a Roszatom vezetője Vietnámban

Alekszej Lihacsov, a Roszatom állami atomenergetikai vállalat vezérigazgatója Vlagyimir Putyin orosz elnök vietnámi látogatása alkalmából találkozott Pham Minh Chinh vietnámi miniszterelnökkel, akit tájékoztatott az orosz közreműködéssel megvalósuló Nukleáris Tudományos és Technológiai Központ tervéről és az atomenergia terén folytatott együttműködés újraindításának kilátásairól, valamint a kétoldalú együttműködés más területeiről.
2024. 06. 23. 16:00
Megosztás:

Közel 60%-os árbevétel növekedést ért el tavaly az online fizetési megoldásokat kínáló Barion

Már több mint 15 országban szolgálja ki e-kereskedelmi partnereit az adatvezérelt fizetési megoldásokra specializálódott Barion.
2024. 06. 23. 15:00
Megosztás:

Tudatosabban tervezik vagyoni viszonyaikat a házasságra készülők

A családi vagyon egy része is múlhat egy házassági vagyonjogi szerződésen.
2024. 06. 23. 14:00
Megosztás:

Végleg velünk marad a kamatjövedelmek után fizetendő szocho!

2023. július elseje óta a kamatjövedelmek után a 15%-os személyi jövedelemadó (szja) mellett 13% szociális hozzájárulási adót (szocho) is kell fizetni. Eredetileg ez a veszélyhelyzet idejére volt csak érvényes, a Bankmonitor szakértői azonban kiszúrtak egy jogszabályváltozást, ami alapján nagyon úgy tűnik, véglegesen velünk marad a sarc.
2024. 06. 23. 13:00
Megosztás:

Az ingatlanfejlesztések modernizálásában működik együtt a Kopaszi Gát és a CETIN Hungary

Együttműködési megállapodást kötött a lakossági és az üzleti ingatlanokat fejlesztő Kopaszi Gát Zrt. és a független, integrált telekommunikációs infrastruktúraszolgáltató CETIN Hungary.
2024. 06. 23. 12:00
Megosztás:

Billegő helyzetben kell fenntarthatóvá válniuk a magyar kkv-knak

A kis- és középvállalkozások (kkv-k) számára kulcsfontosságú, hogy már most megkezdjék a felkészülést az ESG-törvény (E, environmental: környezeti, S, social: társadalmi, G, governance: vállalatirányítási területek) előírásainak teljesítésére. A szabályozás nem csupán új kötelezettségeket hoz, hanem jelentős lehetőségeket is kínál a fenntarthatóság és a versenyképesség növelésében. Az Erste ESG-indexszel és tanácsadással fogja segíteni kkv-ügyfeleit, hogy könnyebben tudjanak eleget tenni a jogszabályi előírásoknak.
2024. 06. 23. 11:00
Megosztás: