Lovagold meg a kriptohullámot: Top érmék, amelyek hatalmas profitokat hozhatnak ebben a bika ciklusban

A bikák visszatértek a kriptopiacra, és most teljes erőbedobással támadnak. A hangulat egyre optimistább, és a szakértők új történelmi csúcsokat jósolnak a piacnak. Sok befektető igyekszik megtalálni a legjobb érméket, amelyekbe érdemes befektetni, hogy hatalmas hozamokat érjenek el.

Lovagold meg a kriptohullámot: Top érmék, amelyek hatalmas profitokat hozhatnak ebben a bika ciklusban

Több kriptovaluta már most bikás tendenciát mutat, például Pepe új történelmi csúcsot ért el. Azonban összeállítottunk egy listát öt érméről, amelyek a legnagyobb nyereséget hozhatják a bika ciklus végére.

Legjobb kriptovaluták, amelyeket 2024-ben érdemes megvenni a hatalmas profit érdekében
A DTX Exchange (DTX), Ethereum (ETH), Dogecoin (DOGE), Solana (SOL) és Filecoin (FIL) potenciálja alapján 2024-ben felülmúlhatják a kriptopiac többi részét. Nézzük meg, milyen nyereségeket várhatunk ezektől az öt vezető kriptovalutától az év folyamán.

1. Az új generációs tőzsde vezetője, DTX Exchange (DTX) célja $2

A kripto tőzsde piaca rendkívül versenyképes, de egy új szereplő, a DTX Exchange (DTX) ígéretesen átalakítja működését. Míg a legtöbb tőzsde kizárólag kriptovalutákat kínál, a DTX Exchange több mint 120 000 eszközt kínál, beleértve részvényeket, kötvényeket, devizákat és árucikkeket.

Ez azonban még nem minden. Ez az új DeFi projekt a központosított és a decentralizált tőzsdék hibridje. Ez azt jelenti, hogy a DTX felhasználók nulla jutalékot, villámgyors tranzakciókat, sima felhasználói felületet és a digitális eszközök teljes felügyeletét élvezhetik. A DTX az egyik legegyszerűbb regisztrációs folyamatot kínálja, minimalizálva a KYC követelményeket a kezdéshez.

A kereskedésben a DTX Exchange magasabb szintű kereskedési opciókat és számos befektetési eszközt kínál, amelyek célja a felhasználók nagyobb nyereségének elérése. Ezek a funkciók teszik a DTX Exchange-et kiemelkedővé a legtöbb tőzsde közül, és előrevetítik, hogy 2024-ben hatalmas sikert ér el.

DTX Exchange kriptó token ICO

A platform natív tokenje a DTX, amely már 100%-os növekedést mutatott és elérte a $0,04-t a második előértékesítési szakaszban. Mivel az esélye annak, hogy a tőzsde platformja nagyarányú elfogadást ér el, magas, a szakértők $2-os célárat tűztek ki a DTX számára idén. Ha további okokat keresne a DTX-hez való csatlakozáshoz, a projekt mögött álló csapat éppen most jelentett be egy $1 milliós ajándékot, ami az egyik legnagyobb kripto ICO projekt által kínált nyeremény.

2. A Standard Chartered az Ethereum (ETH) célárát $8,000-ra emelte

Az Ethereum (ETH) ETF-ek jóváhagyásával kapcsolatos remények soha nem látott magasságban vannak, és a Standard Chartered bankóriás frissítette várakozásait az ETH-ra vonatkozóan. A Standard Chartered úgy véli, hogy az amerikai SEC jóváhagyása az első körös Ethereum ETF-ekre jelentős felfelé ívelő trendet indít el.

Geoff Kendrick, a Standard Chartered digitális eszközök kutatási vezetője egy nemrégiben adott interjúban kijelentette, hogy az Ethereum ára idén meghaladhatja a $8,000-t. Korábbi előrejelzések az ETH jelenlegi bika ciklusában $14,000-os történelmi csúcsot tűztek ki, amely várhatóan 2025-ig tart.

3. A Dogecoin (DOGE) történelmi rallyra készül

A Dogecoin (DOGE) talán a háttérben maradt, de az elemzők arra számítanak, hogy az év végére az egyik legjobb altcoin lesz. Kaleo, a top elemző megjegyezte, hogy a Dogecoin ugyanazt a mintát mutatja, amely 2021-ben hatalmas árnövekedést okozott.

Kaleo szerint a DOGE jókora emelkedésre készül, és "majdnem itt az ideje." Ha ez a bika minta megvalósul, a DOGE ára a jelenlegi $0.70-ról $3-ra emelkedhet az idén.

4. A Solana (SOL) következő ETF jóváhagyása rallyt indíthat

Az Ethereum spot ETF-ek bevezetésére való felkészülésével a Solana (SOL) közössége arra számít, hogy az altcoin következik a sorban. Számos top elemző úgy véli, hogy az ETH jóváhagyása nagy előnyökkel járhat a Solana számára idén.

Egy vezető elemző, Gumshoe szerint az Ethereum spot ETF jóváhagyása "bullishabb a SOL számára, mint az ETH." Az Immortal által számított Solana ár előrejelzése szerint a SOL szeptemberre $360-ra emelkedhet, ami új történelmi csúcsot jelentene.

5. A növekvő elfogadás a Filecoin (FIL) 2024-es rallyját tüzelheti

A decentralizált tárolási hálózat, a Filecoin (FIL) idén lendületet kapott. Már több mint 3,000 tárolási szolgáltató csatlakozott a Filecoin hálózathoz. A Crypto EternalAI lett a legújabb projekt, amely a Filecoin tárolását használja.

A tárolási hálózat növekvő elfogadása, amelynek előrejelzése szerint továbbra is emelkedik, pozitívum a FIL számára. A Filecoin ára $6.0 és $6.5 között mozgott, de az elemzők szerint a FIL idén $15 fölé emelkedhet, ami az egyik legjobb kriptovalutává teszi a vásárlást.

Melyik érme fogja zárni az évet a csúcson?

Az Ethereum ETF-jének közeledtével az ETH ára az egekbe szökhet. A Solana az egyik top altcoin, amely profitálhat a jóváhagyásból, potenciálisan megduplázva az árát szeptemberig. Azonban a DTX, forradalmi új tőzsdei platformjával, több mint 50-szeres növekedést jósolnak, ami nagyobb nyereséget hozhat, mint a Dogecoin és a Filecoin ebben az évben.

További információk:

DTX előértékesítés megtekintése

Whitepaper olvasása

Csatlakozzon a DTX közösséghez

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

Budapesten 148-250 ezer forint között mozognak a legkedvezőbb bérleti díjak

A fővárosban 148-250 ezer forint között mozognak a legkedvezőbb havi bérleti díjak, amelyek például a IX., a XI., és a XVII. kerületben találhatóak, a vidéki egyetemvárosok piacán pedig 90 és 195 ezer forint között érhetőek el a legolcsóbb albérletek - közölte saját adatai alapján az ingatlan.com szerdán az MTI-vel.
2024. 07. 27. 02:00
Megosztás:

Minimálbér 2025 - 12%-os emelés után mennyi lesz a minimálbér?

2025 lehet az a fordulópont, ahol a minimálbér átlépheti a 300 ezer forintos lélektani határt.
2024. 07. 27. 01:00
Megosztás:

A legjobb mém érmék, amelyeket mindenképp nézz meg augusztusban

A nap még mindig éget, a mém érmék pedig még mindig dübörögnek. Ahogy közeledik a nyár utolsó hónapja, úgy nő egyre inkább egy esetleges bika futam esélye. A kripto térben mindig találni felkapott tokeneket, a mém érmék pedig különösen jól teljesítenek idén. Hoztunk is négy olyan mém érme előértékesítést, amelyek nagyot mehetnek a közelgő tőzsdei listázás után.
2024. 07. 27. 00:01
Megosztás:

Shiba Inu (SHIB) és Dogwifhat (WIF) lemarad a mémérme versenyben; a Minotaurus ($MTAUR) előértékesítése felpörög

A Shiba Inu (SHIB) és a Dogwifhat (WIF) lemarad a mémérme versenyben ezen a héten. A tokenek forgalomból való kivonása és a legutóbbi eredmények ellenére a Shiba Inu (SHIB) értéke 10%-kal csökkent. A Dogwifhat (WIF) is küzd; át kell törnie az ellenállási szinteket, hogy megállítsa a zuhanást.
2024. 07. 26. 23:20
Megosztás:

A Harro Höfliger GmbH felvásárolta a Manz AG debreceni leányvállalatát

A főként gyógyszeripari és orvostechnológiai gépeket gyártó dél-németországi Harro Höfliger vállalat nyolcmillió euróért megvásárolta a Manz AG magyarországi leányvállalatát, a debreceni Manz Hungary Kft.-t; erről szerdán Debrecenben írták alá a megállapodást a két német cég vezetői.
2024. 07. 26. 22:00
Megosztás:

Több mint ötven fürdőben lesz Strandok éjszakája szombaton

A Magyar Fürdőszövetség kezdeményezésére az idén is megrendezik július 27-én a Strandok éjszakáját, az országos rendezvényhez már 60 fürdő csatlakozott az ország minden részéből.
2024. 07. 26. 21:00
Megosztás:

Nyereséges zárás az európai tőzsdéken

Vegyes kezdésből nyereségbe fordultak zárásra pénteken a főbb európai értékpapírpiacok árfolyamindexei.
2024. 07. 26. 20:00
Megosztás:

Emelkedett a BUX

A Budapesti Értéktőzsde (BÉT) részvényindexe, a BUX 428,81 pontos, 0,59 százalékos emelkedéssel 73 174,10 ponton zárt pénteken.
2024. 07. 26. 18:10
Megosztás:

Csökkent az LVMH nyeresége és bevétele az idei első fél évben

A világ legnagyobb luxuscikk-gyártójának számító LVMH Moet Hennessy Louis Vuitton SA nyeresége 14 százalékkal, a bevétele pedig 1 százalékkal csökkent az idei első fél évben a tavalyi azonos időszakkal összevetve.
2024. 07. 26. 17:00
Megosztás:

Az építőipar megújulásához kell az egyetemek és a szakma fokozottabb együttműködése

Az építőipar megújulásához az ágazat számára mérnökképzést végző egyetemi karok, a kormányzat és az építőipari vállalkozások szorosabb együttműködése is szükséges. Az ÉVOSZ nyolc hazai egyetemmel készít elő koordinált együttműködést az Építési és Közlekedési Minisztérium (ÉKM) és a Kulturális és Innovációs Minisztérium (KIM) támogatásával. Az egyetemek nyitottak az oktatott tananyagok fejlesztésére és a gyakorlati képzés közös megszervezésére - közölte az Építési Vállalkozók Országos Szakszövetsége (ÉVOSZ) szerdán az MTI-vel.
2024. 07. 26. 16:00
Megosztás:

A nukleáris ipar, a napenergia-ipar és az autóipari átállás a növekedés három fő pillére

A nukleáris ipar, a napenergia-ipar és az autóipar átállása a három fő pillére Magyarország hosszútávú gazdasági növekedésének, amelyek mind a kormány azon vállalásából fakadnak, hogy hazánk 2050-re karbonsemlegessé váljon - közölte Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter szerdán Bukarestben.
2024. 07. 26. 15:00
Megosztás:

Májusban több mint tíz százalékkal nőttek a reálbérek

A célzott és hatékony kormányzati lépések hatására az infláció töretlenül alacsony, ennek eredményeként 2023. szeptembere óta, tehát már 9 hónapja folyamatosan nőnek a reálbérek, májusban 10,4 százalékkal emelkedett a fizetések vásárlóereje - állapította meg Czomba Sándor, a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) foglalkoztatáspolitikáért felelős államtitkára szerdán a legfrissebb kereseti adatokat értékelve.
2024. 07. 26. 14:00
Megosztás:

Javult a GfK augusztusra vonatkozó német fogyasztói hangulatindexe

Az elemzők által vártnál erőteljesebben javult a nürnbergi GfK gazdaságkutató intézet augusztusra vonatkozó német fogyasztói hangulatindexe.
2024. 07. 26. 13:00
Megosztás:

Nőtt a bruttó átlagkereset idén májusban az egy évvel korábbihoz képest

Idén májusban a teljes munkaidőben alkalmazásban állók bruttó átlagkeresete 652 000 forint, a kedvezmények figyelembevételével számolt nettó átlagkereset 448 700 forint volt. A bruttó átlagkereset 14,8, a nettó átlagkereset 14,6, a reálkereset pedig 10,4 százalékkal nőtt az egy évvel korábbihoz képest - jelentette szerdán a Központi Statisztikai Hivatal (KSH).
2024. 07. 26. 12:00
Megosztás:

Nagyon durva átverés terjed, száznál több ügyfél nevében félmilliárd forint hitelt vettek fel a csalók

Már több százszor igényeltek gyanútlan banki ügyfelek nevében személyi kölcsönt kiberbűnözők Magyarországon. A pénzintézetek a kísérletek egy részét időben észlelték, de száznál is több ügyfélnek nemcsak a számláját nullázták le a csalók, hanem még átlagosan négymillió forintos adósságba is belevitték őket - írja a Bank360.hu.
2024. 07. 26. 11:00
Megosztás:

Bitcoin ETF jelentése: Mi az a Bitcoin ETF?

A kriptovaluták világában a Bitcoin (BTC) az egyik legismertebb és legfontosabb digitális eszköz. Azonban sokan még mindig nem értik teljesen, hogy mi az a Bitcoin, és még kevésbé, hogy mi az a Bitcoin ETF. Ennek a cikknek a célja, hogy érthetően bemutassa a Bitcoin és a Bitcoin ETF fogalmát, azok működését, valamint a piacon lévő legnagyobb Bitcoin ETF-eket.
2024. 07. 26. 10:30
Megosztás:

Vegyesen nyitottak a vezető nyugat-európai tőzsdék

Vegyesen indítottak a vezető nyugat-európai tőzsdék pénteken. A londoni FTSE100 index 0,47 százalékkal erősödött, a frankfurti DAX-30 index 0,34 százalékkal gyengült, a párizsi CAC-40 index pedig 0,19 százalékkal emelkedett a kereskedés kezdetén.
2024. 07. 26. 10:00
Megosztás:

Iránykereséssel nyithat a tőzsde

Iránykereséssel nyithat pénteken a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) az Equilor Befektetési Zrt. szenior elemzője szerint.
2024. 07. 26. 09:00
Megosztás:

Erősödött a forint

Erősödött a forint a főbb devizákkal szemben péntek reggel a csütörtök kora esti jegyzésekhez képest a nemzetközi bankközi devizapiacon.
2024. 07. 26. 08:00
Megosztás:

Romániában indít digitális szolgáltatást a Gránit Bank

Elsőként a román piacra lép be a Gránit Bank, amely várhatóan még a harmadik negyedévétől első magyarországi bankként nyújt majd határon átnyúló, úgynevezett cross border szolgáltatást. A román piacra kifejlesztett, háromnyelvű applikáción keresztül szelfivel nyithatnak majd az ügyfelek lej- és devizaszámlát és válthatnak kedvező árfolyamon devizát - jelentette be az MTI-hez szerdán eljuttatott közleményében a pénzintézet.
2024. 07. 26. 07:00
Megosztás: