Már véget is ért a Solana (SOL) nyár? Ez a 2 altcoin inkább lendületet kap

Solana 200 dollár fölötti árfolyamának elérése után a befektetők úgy vélték, hogy az altcoin vezeti majd a nyári bikafutamot. Azonban Solana az elmúlt hónapban ellenállásba ütközött és 150 dollárra csökkent, ami miatt a szakértők most azt kérdezik, hogy vajon már véget ért-e a Solana nyár.

Már véget is ért a Solana (SOL) nyár? Ez a 2 altcoin inkább lendületet kap

Ennek eredményeként a befektetők két alternatív projektbe fektetnek be, hogy növeljék portfóliójukat a következő hónapokban, amelyek közül az egyik az elmúlt három hétben már 40%-os nyereséget hozott! Ma megvizsgáljuk, miért lehetnek ezek jobb befektetések, mint Solana.

A Solana nem tud emelkedni a mém-coin mánia ellenére

Solana meme coinjai jelentős népszerűségre tettek szert az elmúlt negyedévben. Ez növelte a tevékenységet a Solana ökoszisztémában, az AMBCrypto jelentése szerint a Solana hálózat aktív címek száma 23%-kal nőtt az elmúlt hónapban.

Azonban Solana árfolyama nem tudta tükrözni ezt a növekedést. A SOL márciusi 202 dollárról a cikk írásakor 170 dollárra zuhant. Solana kereskedési volumene is csökkent, és a Solana lecsúszott a kriptovaluta rangsorban, így már csak a 7. legkeresettebb kriptovaluta kereskedési volumen szerint, annak ellenére, hogy piaci kapitalizáció szerint az 5. legnagyobb.

A Dog 82%-ot emelkedik egy hónappal a bevezetése után

A Dog egy decentralizált meme coin, amely a Bitcoin blokkláncon épült. Április 24-én indult, és a DOG tokeneket eredetileg a Bitcoin Ordinals közösség számára airdroppolták. A Dog-nak nincs csapat allokációja vagy előértékesítése, bár azt tervezi, hogy a meme coin stratégiák alkalmazásával népszerűsíti a Bitcoint.

Az indulás óta a Dog árfolyama 82,15%-kal emelkedett. A cikk írásakor a Dog 0,008186 dolláron kereskedett, bár az elmúlt 24 órában 7%-kal csökkent. Ennek az esésnek ellenére a Dog napi kereskedési volumene 52,50%-kal nőtt, ami arra utal, hogy a Dog egyre népszerűbbé válik a meme coin közösségben.

Rollblock, Solana és Dog kriptó árfolyam elemzése

A Rollblock a nyár legjobb teljesítőjévé válhat?

Mivel a befektetők elveszítik a reményt a Solana nyárban, a Rollblock előtérbe kerülhet. Ez az innovatív új kriptovaluta a blokklánc technológiát alkalmazza a játék iparban. GambleFi protokollja lecseréli a hatástalan folyamatokat, nagyobb biztonságot, átláthatóságot és méretezhetőséget kínálva, hogy elősegítse a kaszinóipar globális növekedését.

A Rollblock egy DeFi játékteret kínál bevételmegosztási modellel. Játékterme több mint 150 játékot kínál, amelyek több mint 20 kriptovalutával kompatibilisek, ezek a játékok között szerepelnek az asztali klasszikusok, digitális játékok, és a sportfogadás is opció lesz a közeljövőben.

A Rollblock bevételmegosztási modelljében való részvételhez a befektetőknek egyszerűen csak vásárolniuk és tartaniuk kell az $RBLK tokeneket. A Rollblock bevételeinek akár 30%-át megosztja a token tulajdonosokkal, platformjának bevételeit felhasználva az $RBLK piacról történő vásárlására. A vásárolt tokenek felét jutalmakra osztják ki, új passzív jövedelmi forrást biztosítva a token tulajdonosok számára. Eközben a másik 50%-ot elégetik, hogy csökkentsék a tokenek számát és növeljék a befektetők által birtokolt tokenek értékét.

A cikk írásakor a Rollblock tokenek ($RBLK) 0,014 dollárért voltak elérhetők a Rollblock előértékesítésének harmadik szakaszában, ami 40%-os növekedés az első szakaszhoz képest, amely csak három hete kezdődött! Azonban a tokenek gyorsan fogynak, az elemzők úgy vélik, hogy a Rollblock több áremelkedést is tapasztalhat júniusban, sok befektető várakozása szerint ez lesz a következő 100x token 2024-ben!

A befektetők már ma profitálhatnak a Rollblockból

A Rollblock már működik és rendelkezik minden szükséges engedéllyel. Ez azt jelenti, hogy a játékosok már ma élvezhetik számos funkcióját. A klasszikusok, mint a blackjack és rulett mellett az $RBLK token tulajdonosok exkluzív játékokat és passzív jövedelmi forrást élvezhetnek, valamint az $RBLK árfolyamának növekedését. Szakértők szerint ezek a növekedések akár 20000%-ot is elérhetnek a Rollblock előértékesítése alatt.

Ismerd meg a Rollblock (RBLK) előértékesítésének izgalmas lehetőségeit még ma!

Weboldal:

https://presale.rollblock.io/

Közösségi média: https://linktr.ee/rollblock

...

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

A hamisított sporfelszerelések éves szinten komoly veszteségeket okoznak a gyártóknak az EU-ban

Az EU-ban a hamisított sportfelszerelések miatt a gyártók évente 850 millió euró veszteséggel néznek szembe, ami az elmaradt értékesítések 11 százalékának felel meg - ez derül ki az Európai Unió Szellemi Tulajdon Hivatala (EUIPO) legfrissebb felméréséből.
2024. 06. 12. 21:00
Megosztás:

Újszerű megoldásokat keresnek az agrárium kihívásaira

Fiatal fejlesztők, startupok, valamint kutatók megoldási javaslatait keresik a mezőgazdaság és az élelmiszeripar kihívásaira a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) TechLab agrár startup programja keretében, a programba bevont piaci szereplők garantálják, hogy a gazdálkodókat érdemben érintő szolgáltatásokat és termékeket dolgozzanak ki - tájékoztatta a kamara szerdán az MTI-t.
2024. 06. 12. 20:30
Megosztás:

Erősödött a forint

Erősödött a forint a főbb devizákkal szemben szerdán kora estére a bankközi devizapiacon reggelhez képest.
2024. 06. 12. 20:00
Megosztás:

Erősödéssel zártak a vezető nyugat-európai tőzsdék

Pluszban zárták a kereskedést a vezető nyugat-európai tőzsdék szerdán.
2024. 06. 12. 19:30
Megosztás:

Emelkedett a BUX

A Budapesti Értéktőzsde (BÉT) részvényindexe, a BUX 455,8 pontos, 0,65 százalékos emelkedéssel 70 237,82 ponton zárt szerdán.
2024. 06. 12. 19:00
Megosztás:

Hárommilliárd forint felett az Ötöslottó főnyereménye

Közel három és fél hónapja halmozódik az Ötöslottó főnyereménye, így a szerencsevadászok ezen a héten már 3,03 milliárd forintért szállhatnak versenybe. A 3 milliárdos határ átlépése elég ritka, az Ötöslottó elmúlt 67 éves játéktörténelmében ez csupán a 14. alkalom.
2024. 06. 12. 18:00
Megosztás:

A Richter eszközöket vásárol a Mithra Pharmaceuticalstól

A Richter sikeresen lezárta a tárgyalásokat, és megállapodott a Mithra Pharmaceuticals SA („Mithra”) és leányvállalata, a Mithra Recherche et Développement SA („Mithra R&D”) belgiumi eszközeinek megvásárlásáról.
2024. 06. 12. 17:30
Megosztás:

Jelentős pluszban indítottak az amerikai tőzsdék

Erősödéssel nyitottak az amerikai értékpapírpiacok szerdán.
2024. 06. 12. 16:30
Megosztás:

Stagnált a brit gazdaság áprilisban

Áprilisban stagnált, az áprilissal zárult három hónapban viszont élénk ütemben nőtt a brit gazdaság teljesítménye.
2024. 06. 12. 15:30
Megosztás:

Májusban gyorsult a németországi infláció

Gyorsult májusban a németországi infláció az előző havi három éves mélypontról a német szövetségi statisztikai hivatal, a Destatis végleges adatokat publikáló szerdai jelentése alapján.
2024. 06. 12. 15:00
Megosztás:

Kínában nem gyorsult az infláció májusban

Kínában az elemzők által várt gyorsulás helyett az áprilisival megegyező volt a fogyasztói árak emelkedése májusban, ezzel már a negyedik egymást követő hónapban jegyeztek föl emelkedést.
2024. 06. 12. 14:30
Megosztás:

Átlagosan 10-15 százalékkal nőttek a nyári táborok árai

A Taborfigyelo.hu adatai szerint átlagosan 10-15 százalékkal nőttek a nyári táborok árai, így egy napközis tábor átlagára valamivel 50 ezer forint felett van, míg egy ottalvós táborért átlagosan 80 ezer forintot kell fizetnie a családoknak; a táborok átlagárai között régiónként akár 10 százalékos eltérés is lehet.
2024. 06. 12. 14:00
Megosztás:

Megújul Tiszafüred belvárosa

Megújul Tiszafüred belvárosa, a projekt megvalósítása során egyebek mellett zöldfelületek újulnak meg, játszótéri játékokat telepítenek, új burkolatot kap több út és kerékpártámaszokat helyeznek el - közölte a kommunikációért felelős cég az MTI-vel.
2024. 06. 12. 13:30
Megosztás:

Már kevésbé hatásosak a hagyományos vásárlásösztönző reklámok

Egyre tudatosabb a vevők, akikre már kevésbé hatnak a hagyományos vásárlásösztönző reklámok, a véleményvezérekre is csak akkor hallgatnak a követőik, ha szakmai érvekkel keresik a figyelmüket - derül ki az EY legfrissebb, globális fogyasztói felméréséből, amelynek eredményeiről közleményben tájékoztatták az MTI-t.
2024. 06. 12. 13:00
Megosztás:

Kanadai cégre bízta Románia a cernavodai atomerőmű korszerűsítését

A Canadian Nuclear Partners (CNP) részvénytársaságra bízta a romániai atomerőművet működtető Nuclearelectrica (SNN) a jelenleg két blokkal működő cernavodai erőmű 700 megawattos egyes blokkja korszerűsítésének projektmenedzsmentjét - közölte az Agerpres hírügynökség kedden.
2024. 06. 12. 12:30
Megosztás:

A Költségvetési Tanács elnöke szerint indokolt a fegyelmezett költségvetés tartása

Indokolt a nagyon fegyelmezett költségvetés, illetve annak folyamatos monitorozása, hogy tartható-e a 4,5 százalékos hiánycél - mondta a Költségvetési Tanács (KT) elnöke a Magyar Közgazdasági Társaság meghívására tartott online előadásában kedden.
2024. 06. 12. 12:00
Megosztás:

Budapesten tanácskoznak a világ legnagyobb ipari paradicsomfeldolgozói

A globális ipari paradicsomfeldolgozói és -termelői szektor legnagyobb szereplői érkeztek Budapestre az Ipari Paradicsom Világtanács (WPTC) és a Nemzetközi Kertészettudományi Társaság (ISHS) 15. világkongresszusára, 17. szimpóziumára - közölte az Univer Product Zrt., az esemény kiemelt támogatója az MTI-vel kedden.
2024. 06. 12. 11:30
Megosztás:

Megújul a 135 éves múltra visszatekintő vasúti képzés

Megújul a 135 éves múltra visszatekintő vasúti képzés, egységesebbé, rugalmasabbá és hatékonyabbá válik a vasúti alapképzések és a folyamatos időszakos oktatások rendszere - közölte az Építési és Közlekedési Minisztérium (ÉKM) kedden az MTI-vel.
2024. 06. 12. 11:00
Megosztás:

Megindult a forgalom az M44 gyorsforgalmi út két új felüljáróján

Megindult a forgalom az M44 gyorsforgalmi út két új felüljáróján - közölte az Építési és Közlekedési Minisztérium (ÉKM) kedden az MTI-vel.
2024. 06. 12. 10:30
Megosztás:

Egyre kevesebben járnak napi nyolc órában munkába

Egyre elterjedtebb jelenség, hogy a cégek nem a megszokott, napi nyolcórás, helyi munkavégzésben, hanem alternatív módon foglalkoztatják a munkavállalóikat. Az atipikus munkavégzés elterjedését a 2020-as koronavírus-járvány korábban sosem látott mértékben gyorsította fel. A már megszokottnak mondható home office és távmunka mellett még számos alternatíva létezik – derül ki a Profession.hu adataiból.
2024. 06. 12. 10:00
Megosztás: