Mém érme staking és óriási letéti jutalmak – pörög a Crypto All-Stars

A projekt mém értékén és a 8 bites megjelenésen kívül a $STARS csapat leginkább a hamarosan bevezetésre kerülő letéti protokollal bűvölte el a kripto közösséget.

Mém érme staking és óriási letéti jutalmak – pörög a Crypto All-Stars

Mindössze egy hónap leforgása alatt közel 1,3 millió dollárt gyűjtött a Crypto All-Stars ($STARS) előértékesítése.

Ahogy nő a befektetői érdeklődés a mém érmék iránt, úgy lőhet ki az év végére a Crypto All-Stars is. Emellett ráadásul ez a token kínálja az egyik legmagasabb letéti jutalmat a szegmensben. Lássuk, mire számíthatunk ettől az új ICO-tól.

Megnézem a Crypto All-Stars oldalát

A MemeVault-ban lekötheted a legjobb mém érméket

A Crypto All-Stars azon kevés mém projektek egyike, amelyek gyakorlati hasznot és letéti lehetőséget kínálnak. A Floki sikeresen alkalmazta ezt a stratégiát az érme értékének növelésére. Egy átlagos mém érméből egy számos lehetőséget kínáló ökoszisztémává nőtte ki magát, ezzel párhuzamosan pedig az érme ára is az egekbe szökött.

Crypto All Stars kriptodeviza vásárlás

A Crypto All-Stars gyakorlati felhasználási lehetősége a hamarosan bevezetésre kerülő, több token lekötését is lehetővé tevő protokollban, a MemeVault-ban nyilvánul meg. A MemeVault egy multi-token staking platform, amely lehetőséget kínál a befektetőknek a legjobb mém érmék letétbe helyezésére, amiért cserébe $STARS tokeneket szereznek.

A MemeVault-tal szerezhető jutalmak skálázhatók, több $STARS token tartása ugyanis nagyobb jutalmakat eredményez. Más mém érmék letétbe helyezése pozitív visszacsatolás lehet a befektetők számára, amelyből ők maguk és a $STARS ökoszisztéma is profitál.

Összességében tehát a MemeVault együttműködésre buzdít a mém érmék általában egyébként versengő világában.

A Crypto All-Stars már közzétette a listát azokról a mém érmékről, amelyek a MemeVault-ban már az indulás napján leköthetők lesznek. Többek között a Doge, a Pepe, a Shiba Inu, a Floki, a Brett és a MOG is letétbe kerülhet.

Megnézem a Crypto All-Stars oldalát

4 számjegyű letéti hozamok, könnyű belépés

A $STARS mögötti csapat mindent megtett annak érdekében, hogy könnyű legyen beszállni az előértékesítésbe, például ezért nincsen minimális befektetési követelmény sem.

A befektetők szeptember 6. óta Doge-al, Shiba Inu-val, Pepe-vel és Flokival is megvásárolhatják a $STARS érméket. Alternatív megoldás lehet, ha ETH, BNB, USDT vagy bank- és hitelkártyával vásárolnak $STARS tokeneket.

STARS kripto token ICO

A tokenek jelenleg nagyon kedvező áron vásárolhatók meg, az ár azonban nem sokáig marad így. Mivel az előértékesítés dinamikus árazási modellel működik, a token ára minden egyes alkalommal nő, amikor az előértékesítés újabb szakaszba lép.

A befektetők már az előértékesítés során letétbe helyezhetik az összes $STARS tokenjüket. Az előértékesítés jelenleg robusztus, 1150%-os éves letéti hozamot kínál, ez azonban fokozatosan csökken, ahogy egyre többen kötik le érméiket. Ez a mechanizmus a korai támogatókat kiemelt mértékben jutalmazza.

Ekkora hozam mellett a tulajdonosok egyetlen év leforgása alatt közel 12-szeresére növelhetik tokenjeik számát, és a MemeVault jutalmakat ráadásul ebbe még bele sem számítottuk.

Mivel a teljes készlet 20%-a az előértékesítésre, 25%-a pedig a letéti jutalmakra lett allokálva, a befektetők már a MemeVault megjelenése előtt is jelentős szeletet hasíthatnak a $STARS tortából.

Megnézem a Crypto All-Stars oldalát

A szakértők is felfigyeltek a projektre

A MemeVault ellenére a Crypto All-Stars még mindig egy mém érme, amely a marketingre és a közösségépítésre támaszkodik a token sikere érdekében.

A tokenomikában nagy hangsúlyt fektettek a marketingre, erre a teljes token készlet 20%-át allokálták.

kriptodeviza tokenomika

Az erőfeszítéseknek látszata is van, a projekt közösségi média követőtábora szépen növekedik, és már együttese 15 000 rajongó körül jár.

Ami a biztonságot illeti, a $STARS készlet 10%-a likviditásra lesz fordítva, ami csökkenti a rug pull kockázatát.

A Crypto All-Stars intelligens szerződése két auditon is átesett, melyeket a SolidProof és a Coinsult végeztek. Az ellenőrzések során nem találtak biztonsági kockázatot, így a befektetők eszközei biztonságban vannak.

A tokenben rejlő potenciál a szakértők figyelmét is felkeltette. ClayBro, a több mint 130 000 feliratkozóval rendelkező kripto szakértő és YouTuber, úgy gondolja, hogy a $STARS óriási hozamokkal jutalmazhatja a befektetőket.

Úgy véli, hogy az előértékesítés kínálta, négy számjegyű letéti hozamot nem szabad kihagyni, a MemeVault pedig remek lehetőséget kínál a mém érmék letétjére.

A hatalmas letéti jutalmak, a szilárd alapok és a robusztus biztonság révén a Crypto All-Stars-ban minden szükséges tényező megvan ahhoz, hogy a DEX bevezetés után sikeres legyen.

Siess, és csatlakozz te is az előértékesítéshez kedvezményes áron, még a tőzsdei listázás előtt! A token nagyon pörög és gyorsan fogy, ne maradj le!

Megnézem a Crypto All-Stars oldalát

Ezek is érdekelhetnek:

Alig 2 nap alatt 200 ezer dollárt gyűjtött a MEMEBET, ebből egy kriptobálna 50 ezer dollárért vásárolt

Tart a mém érmék sikere, a Popcat ötödével emelkedett, a Pepe Unchained összegyűjtött 13 millió dollárt

A 12 legjobb kripto ICO 2024-es befektetéshez – Kezdeti érmék összehasonlítása

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine szerkesztősége semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

Meddig él a magyar ember? Egyre kevésbé érezzük magunkat felkészülve a hosszabb életre

A magyarok kevesebb mint harmada érzi magát anyagilag felkészültnek a várható hosszabb életre, szemben a három évvel ezelőtt mért 41 százalékkal – derül ki az NN nemzetközi Longevity kutatássorozatából. Bár a megtakarítások tekintetében jobb a helyzet, mint a 2021-es felméréskor, tavalyhoz képest azonban romlottak a kilátások: a válaszadók mindössze 37 százaléka lenne képes legalább három hónapig kitartani megtakarításaiból. Ugyanakkor bíztató, hogy a nemzetközi átlagnál nyitottabbak vagyunk a pénzügyeink kezelését segítő új technológiákra, és az életbiztosításra, mint a pénzügyi aggodalmakat csökkentő eszközre tekintünk. Mindez jó hír, szeptember 20-a, a biztosítások világnapja alkalmából.
2024. 09. 19. 03:00
Megosztás:

A BMW-nek is gyárt majd katódanyagot a BAMO épülő ácsi gyára

Modern technológiával, biztonságos megoldásokkal épül az ácsi katódanyag-gyár. A csarnok alapozásához több mint 2800 betoncölöpöt, az építkezéshez pedig több mint 58 ezer köbméter vasbetont használnak fel. A tervek szerint 2025 második felében indul a próbaüzem a Bamo Technology Hungary létesítményében, ahol többek között a BMW számára is gyártanak majd alapanyagot.
2024. 09. 19. 02:30
Megosztás:

Kiderült ki áll Magyar Péter mögött és ki mozgatja a szálakat

Legalábbis Torockai László egyértelműen tudni véli a választ a kérdésre: ki áll Magyar Péter mögött? A választ meg is adta az Inforádió Aréna c. műsorában. Lássuk hát, kiről is hull le az a bizonyos titokzatos lepel...
2024. 09. 19. 02:00
Megosztás:

Égből hulló pénznyeremény jön 3 csillagjegy számára is: pénzügyi horoszkóp

Készen állsz, hogy felfedezd, milyen pénzügyi szerencsét tartogat számodra a hét hátralévő része? Merülj el a csillagok útmutatásában, és tudd meg, mikor érdemes kipróbálnod a szerencsédet! Váratlan pénzügyi lehetőségek, szerencsés napok és különleges számok várnak minden jegyre. Ne hagyd ki, hiszen most fordulhat a kocka! Vajon mit rejt számodra a sors?
2024. 09. 19. 01:00
Megosztás:

Binance listázás: NEIRO, BABYDOGE, TURBO – a Pepe Unchained lehet a következő?

A Binance még mélyebbre merült a mém érmék világában, és olyan tokeneket adott hozzá a kereskedési kínálathoz, mint a NEIRO, a BABYDOGE és a TURBO.
2024. 09. 19. 00:01
Megosztás:

A 6 legjobb kriptovaluta, amelyet most érdemes megvásárolni 2024 szeptemberében — Ne maradj le a potenciális 5000%-os nyereségről!

2024 szeptemberében néhány kriptovaluta rendkívüli növekedés előtt áll. A hatalmas, akár 5000%-os nyereség lehetősége már a láthatáron van. Ez a cikk hat kiemelkedő kriptovalutát mutat most be, amelyek várhatóan szárnyalni fognak. Fedezd fel, mely kriptók állnak egy meteorszerű növekedés előtt, és miért nem szabad figyelmen kívül hagyni őket.
2024. 09. 18. 23:00
Megosztás:

A német pénzügyminisztérium továbbra is eladná a Commerzbank részesedést

A német pénzügyminisztérium továbbra is a Commerzbank részvényeinek teljes eladását tervezi, annak ellenére, hogy az UniCredit az összes kínált részvényt megvenné.
2024. 09. 18. 22:00
Megosztás:

Az euróövezetben és az EU-ban is csökkent az építőipari termelés

Éves összevetésben csökkent az euróövezet és az Európai Unió építőipari termelése is júliusban - közölte az Európai Unió statisztikai hivatala, az Eurostat szerdán.
2024. 09. 18. 21:30
Megosztás:

Túléli-e a bitcoin decentralizált víziója az intézményi dominanciát?

Az intézményi szereplők térnyerése a bitcoin világában aggodalmakat vet fel azzal kapcsolatban, hogy ez milyen hatással lehet a kriptovaluta eredeti, decentralizált víziójára - olvashatjuk a Yahoo Financial írásában.
2024. 09. 18. 20:30
Megosztás:

Mi lesz az európai kamatokkal? Piaci elemzés

Szüneteltetheti a kamatcsökkentést az EKB: az Európai Központi Bank kormányzótanácsának tagja, Gediminas Simkus szerint kicsi az esélye annak, hogy a jegybank a szeptemberi vágás után októberben is kamatot vág.
2024. 09. 18. 20:00
Megosztás:

Így változik a budapesti közlekedés az árvíz miatt

A Duna emelkedő vízszintje miatt a következő napokban változik az M2-es metró és több villamos közlekedése - tájékoztatta a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) szerdán az MTI-t.
2024. 09. 18. 19:30
Megosztás:

Újabb transzformátor-alállomást adott át az E.ON Dél-Budán

Újabb transzformátor-alállomást létesített az E.ON Hungária csoport Dél-Budán a terület ellátásbiztonságának növelése érdekében, a 3,76 milliárd forintos beruházást részben európai uniós forrásból, részben pedig saját finanszírozásban valósította meg a vállalat.
2024. 09. 18. 19:00
Megosztás:

Új vezető a Futureal élén

Tapasztalt vezetővel bővült a Futureal-csoport menedzsmentje. Gárdai János a Futureal Development és Shared Services Partnership vezérigazgatójaként, valamint Group Asset Management Igazgatóként támogatja a cégcsoport további növekedését.
2024. 09. 18. 18:30
Megosztás:

A Bitcoin (BTC) történelmi 3 hónapos emelkedésre készül – A legjobb altcoinok befektetésre: Toncoin (TON), Ripple (XRP) és IntelMarkets (INTL)

Az év utolsó három hónapja várhatóan a kriptopiac legnagyobb robbanását hozza.
2024. 09. 18. 18:00
Megosztás:

Az MVM megkezdte árvízvédelmi intézkedéseit

Az MVM Csoport áram- és gázhálózati szolgáltatási területén megkezdte és megteszi a szükséges árvízvédelmi intézkedéseket. A vízszinttől függően néhány helység árterében nem lesz gázszolgáltatás és Bács-Kiskun vármegye Duna-parti településeinek egyes részein az MVM Démász Áramhálózati Kft. az áradás levonulásáig szüneteltetheti az áramszolgáltatást - közölte a csoport szerdán az MTI-vel.
2024. 09. 18. 17:30
Megosztás:

Internethasználat: az első tíz között Magyarország az Európai Unióban

Az elmúlt évtizedben gyorsabban nőtt az internethasználók aránya Magyarországon, mint más uniós országokban, így hazánk a webhasználat terén nagyot lépett előre – egyebek között ez derült ki a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) friss tanulmányából, amely huszonöt uniós ország 2023-as internethasználati statisztikáit elemezte.
2024. 09. 18. 17:00
Megosztás:

Németország egyezkedne Kínával az autóipari vámokról

A Bloomberg jelentése szerint a német gazdasági miniszter, Robert Habeck szeretné elkerülni azt, hogy az EU kereskedelmi háborúba bocsátkozzon Kínával az elektromos járművek kapcsán.
2024. 09. 18. 16:30
Megosztás:

Kisebb lesz az árvíz, mint 2013-ban

A becslések szerint a maximális vízszint 40 centiméterrel alacsonyabb lesz, mint a 2013-as nagy árvíz idején Budapestnél, illetve a város feletti folyószakaszokon - mondta az Országos Vízügyi Főigazgatóság (OVF) szóvivője szerdán a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában.
2024. 09. 18. 16:00
Megosztás:

A vártnál alacsonyabb Japánban az export és import

A japán export és az import is a vártnál kisebb mértékben növekedett augusztusban.
2024. 09. 18. 15:00
Megosztás:

Kedvezőbb lakásbiztosítások a kampány hatására

A lakásbiztosítások díja 16, a biztosítók kárkifizetése ugyanakkor 23 százalékkal nőtt egy év alatt 2024 június végéig. Az idén márciusi lakásbiztosítási kampány hatására a második negyedévre mérséklődtek az ugyanakkora ingatlanra jutó díjak az év elejéhez képest - áll az MNB friss Lakásbiztosítás-indexében.
2024. 09. 18. 14:30
Megosztás: