Miért várnak nagy ugrást a kriptoelemzők a Cosmos (ATOM), a Stellar (XLM) és az Everlodge (ELDG) esetében?

2024-ben várhatóan az kriptopiac új csúcsokat ér el. Ennek következtében a befektetők agresszívan fektetnek be olyan projektekbe, amelyek hatalmas növekedési potenciállal rendelkeznek. Az Everlodge valószínűleg az egyik legjövedelmezőbb kriptóprojekt lesz idén. Emiatt a jelenlegi elővásárlása hatalmas támogatást kapott a piacon. Habár a Cosmos (ATOM) és a Stellar (XLM) is meggyőzőnek tűnnek, a befektetők inkább ezt az új projektet részesítik előnyben a magasabb hozamok reményében.

Miért várnak nagy ugrást a kriptoelemzők a Cosmos (ATOM), a Stellar (XLM) és az Everlodge (ELDG) esetében?

A Cosmos  Denevérek az ATOM hosszú távú jövedelmezőségéért

A Cosmos azóta szerepel a hírekben, hogy közössége megszavazta az ATOM maximális inflációs rátáját. A Cosmos (ATOM) a közösség biztonságnövelő intézkedésként hozta meg ezt a döntést. A most elfogadott javaslat a Cosmos (ATOM) tulajdonosok éves kamatának csökkentését vonja maga után. Támogatói azt állítják, hogy ez a fejlesztés elősegíti a Cosmos (ATOM) növekedését és hosszú távú jövedelmezőségét. A Cosmos (ATOM) közösségének döntése azonban nem hozott azonnali eredményt. Tény, hogy a Cosmos (ATOM) a múlt hónapban elért nyereségének erózióját láthatjuk most. Az elmúlt hét napban a Cosmos (ATOM) piaci értéke 15%-kal esett vissza. Így a Cosmos (ATOM) jelenleg 10,05 dolláros árfolyam körül forog.

A Stellar (XLM) a nagyobb elfogadottságért küzd

Az utóbbi hetek nem voltak kedvezőek a Stellar számára, az XLM árfolyama csökken. A Stellar (XLM) piaci értéke az elmúlt héten több mint 8%-kal csökkent. Ezért a jelenlegi Stellar (XLM) kereskedési árfolyama 0,12 dollárra esett vissza. Azonban a Stellar (XLM) befektetők számítanak a hálózat értékének növekedésére a következő hónapokban.

A Stellar (XLM) számos szervezettel egyesült, amelyek valószínűleg növelik elfogadottságát. Nemrégiben a Stellar (XLM) hozzájárult az Európai Értékpapír-piaci Hatóság (ESMA) blokklánc fenntarthatóságával kapcsolatos kezdeményezéséhez. Emellett a Stellar (XLM) Aid Assist program is javítja társadalmi imázsát.

Everlodge (ELDG) Jelentős Bővülése Az Elővásárlási Fázis Alatt

A világjárvány után a globális utazási és turisztikai iparág gyors növekedésnek indult. Egy jelentés szerint a várható piaci forgalom ezen a területen 2028-ra elérheti az 1063 milliárd dollárt. Ez azt jelzi, hogy az iparág gyorsan bővülni fog.

Ezért a globális befektetők pénzt öntenek a vakációs ingatlanokba (nyaralókba). Ezt a növekedési lehetőséget megragadva az Everlodge elindított egy új blokkláncon működő ingatlanpiacot. A platform segít az egyéneknek, hogy egy luxus üdülési tartózkodás részesei legyenek mindössze 100 dollárért. NFT technológiát használ, és digitális tokeneket állít elő valós ingatlanokhoz. Ezután a platform ezeket a digitális tokeneket kisebb egységekre bontja. Ez lehetővé teszi a kisbefektetők számára, hogy egy ingatlan egy részét együtt birtokolják.

Ezeket a nem cserélhető tokeneket (NFT) a képviselt valós világ vakációs ingatlanjai támasztják alá. Ezért az áruk immunisak a hirtelen vagy szélsőséges piaci ingadozásokkal szemben. Fontos megjegyezni, hogy a projekt csak neves szállodákkal és ingatlanközvetítőkkel köt partnerségeket, és a legjobb ingatlanokat választja ki az ökoszisztémájához.

Az Everlodge megelőző intézkedéseket is tett a stabilitás biztosítása érdekében és az esetleges tőkekivonások elkerülése érdekében. A projekt 8 évre zárolja a likviditási pool-t, és a tokeneket 2 évre zárolja.

Az ELDG a platform saját kriptopénze. Az elővásárlási fázis első nyolc szakasza már lezajlott. Ennek eredményeként a token értéke 190%-kal emelkedett, az eredeti 0,01 dolláros árról a jelenlegi 0,029 dolláros árra.

A piaci elemzők biztosak abban, hogy a projekt értéke legalább 280%-kal emelkedik az elővásárlási kör alatt. Az érmék a nagyobb tőzsdéken, beleértve a Uniswapot, történő bevezetésekor akár 3000%-kal is felértékelődhetnek.

Látogass el az Everlodge oldalára

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine szerkesztősége semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen!

Indul a GINOP harmadik szakasza

A márciusban 70 milliárd forint kerettel induló munkahelyi képzéseket támogató GINOP plusz program újabb, harmadik szakaszában 15 milliárd forintra lehet pályázni minden vármegyéből, és a fővárosból - hangsúlyozta Hankó Balázs, a Kulturális és Innovációs Minisztérium (KIM) innovációért és felsőoktatásért felelős államtitkára kedden az M1 aktuális csatornán.
2024. 02. 28. 07:30
Megosztás:

Szárnyalt az autóipari termelés Romániában

Éves szinten 26,34 százalékkal nőtt januárban az autóipari termelés Romániában - írja az economedia.ro a Romániai Autógyártók Egyesületének (ACAROM) adatai alapján.
2024. 02. 28. 06:30
Megosztás:

A vevők ideje jöhet a használtautó-piacon

A Használtautó.hu statisztikái szerint árcsökkenés jelei mutatkoznak a magyar piacon. 3 év után így újra a vevők kerülhetnek kedvezőbb helyzetbe, ami a kínálat alakulására is komoly hatással lehet. A portál több mint 3 millió hirdetés alapján vizsgálta meg az elmúlt 3 év áremelkedésének a tendenciáit. A Datahouse újautó-adatait felhasználva a 20 legnépszerűbb modell átlagárait pedig összehasonították a használtpiacon látottakkal.
2024. 02. 28. 05:30
Megosztás:

Kelet-Európa adta a VGP szerződések több mint felét a VGP csoportnál

Eredményes évet zárt tavaly a VGP, a logisztikai és könnyűipari ingatlanok európai szolgáltatója. A cég 2024-ben további 41,3 millió EUR éves bérleti díjbevételre számít, ami a nettó bérleti díjbevétel jelentős növekedését támogatja, az ingatlanjaik 99 százalékos kihasználtsággal működnek. A csoporton belül Kelet-Európa - elsősorban Románia, Szlovákia, a Cseh Köztársaság és Magyarország - adta az új lízingszerződések 54%-át. Hazánkban a tavalyi évben összesen 59 000 m² területen adtak át ingatlanokat, és további 100 000m²-en folynak még építkezések.
2024. 02. 28. 05:00
Megosztás:

4,65 milliárd forintos gyárfejlesztést jelentett be a Ganz

Összesen 12 millió euró értékű technológiafejlesztési célú beruházást indított forgógép üzletágában a Ganz Transzformátor- és Villamos Forgógépgyártó Kft. (Ganz). A Rotating Machine 2.0 nevű fejlesztési programnak köszönhetően elsősorban a gyártás során használt eszközöket és berendezéseket újítják fel, valamint a teljes gépállomány korszerűsítésére is sor kerül. A fejlesztések célja a gyár modern gyártóüzemmé alakítása, melyet a Ganz hosszútávú stratégiájának megfelelően végeznek el annak érdekében, hogy a megújulóenergia-szektort az eddigieknél jobban ki tudják szolgálni.
2024. 02. 28. 04:30
Megosztás:

Automatizálja hálózatfelügyeleti rendszereit a 4iG Csoport

Az Elisa Polystar nemzetközi szoftvercéggel működik együtt a hálózatfelügyelet automatizálása kapcsán a 4iG Csoport. A két vállalat automatizált hálózatüzemeltetési- és felügyeleti rendszer bevezetéséről írt alá együttműködési szerződést. Az együttműködés első fázisában az innovatív megoldást elsőként a Vodafone Magyarországnál vezetik be.
2024. 02. 28. 04:00
Megosztás:

Miért szálltak el ennyire az albérletárak, és hogyan lehetne ezt csökkenteni?

A fizetésekhez képest Európában Budapesten a legdrágább lakást bérelni – az Economist február 20-án közzétett kutatása szerint. Nagy közfelháborodást váltott ki a téma, ezért a Habitat for Humanity Magyarország szakértői összegyűjtötték ennek okait és a lehetséges intézkedéseket.
2024. 02. 28. 03:30
Megosztás:

Magyar fejlesztők programján ámul a világ: Már nem csak tanul, teremt is a magyar MI

Az egészségügyi területen az adatok hiánya és költségessége korlátozza az MI fejlődését, különösen a bőrbetegségek esetén. A magyar MI fejlesztő csapat, az AIP Labs azonban létrehozott egy olyan fejlett, generatív MI-t, amely nemcsak tanul a meglévő forrásokból, hanem új adatokat is képes létrehozni, megkerülve a drága és nehezen beszerezhető címkézett adatok problémáját. Így szintetikus képeket tudnak alkotni olyan ritka bőrbetegségekről is, amelyekről jelenleg kevés információ áll rendelkezésre.
2024. 02. 28. 03:00
Megosztás:

Új népbetegség a láthatáron - antimikrobiális rezisztencia (AMR)

2050-re népbetegség lehet az antimikrobiális rezisztencia (AMR), amit korunk egyik legjelentősebb állat- és közegészségügyi kihívásának tekintenek. A megoldás keresése így már most rendkívül időszerű.
2024. 02. 28. 02:00
Megosztás:

450 millió forintból fejlesztik a hazai startupokat

A magyarországi startup ökoszisztéma fejlesztésére a Virgo Ventures Technológiai Inkubátor Kft. 450 millió forint támogatást nyert el a Startup Factory pályázaton - közölte a cég kedden az MTI-vel.
2024. 02. 28. 01:30
Megosztás:

Ismét jól teljesített a horvát gazdaság

A horvát gazdaság teljesítménye 2,8 százalékkal bővült tavaly az előző évhez viszonyítva - közölte első gyorsbecslése alapján a horvát statisztikai hivatal (DZS) kedden.
2024. 02. 28. 01:00
Megosztás:

Negyedével nőtt a kőolajvezetéket üzemeltető Janaf nyeresége

Az Adria kőolajvezeték horvátországi szakaszát üzemeltető Janaf vállalat nettó nyeresége tavaly 52 millió euró volt, ami 27,6 százalékkal több, mint 2022-ben. A társaság teljes bevétele 29 százalékkal, 153,3 millió euróra emelkedett - közölte a cég kedden.
2024. 02. 28. 00:30
Megosztás:

Bővítette szolgáltatási területét a GreenGo autómegosztó

A GreenGo az eddigi budapesti szolgáltatási területét öt helyszínnel bővítette, így mintegy 300 000 lakos számára vált elérhetőbbé az autómegosztás - közölte a GreenGo kedden az MTI-vel.
2024. 02. 27. 23:30
Megosztás:

A GVH célkeresztjében a Temu

Több bejelentéses eljárás is folyamatban van a Gazdasági Versenyhivatalnál (GVH) a kínai Temu online piactér kereskedelmi gyakorlatával kapcsolatban. A GVH vizsgálói értékelik a beadványokban foglaltakat, illetve részletes adatgyűjtést végeznek, ezek alapján pedig a nemzeti versenyhatóság megteszi a szükséges intézkedéseket a magyar fogyasztók védelme érdekében, indokolt esetben versenyfelügyeleti eljárást indít.
2024. 02. 27. 23:00
Megosztás:

100 bázispontot vágott az MNB

9 százalékra csökkent a hazai alapkamat. A mai ülésen 100 bázispontos kamatcsökkentés hajtott végre a Magyar Nemzeti Bank. Az általános konszenzus 100 bázispontról szólt, azonban a 75 bázispontos csökkentés mellett is jócskán fel lehetett sorakoztatni érveket, ahogy arra Virág Barnabás alelnök is utalt egy múlt heti lapinterjúban. A mai kamatdöntéssel az overnight jegybanki betét 8 százalékra, az overnight fedezett hitel kamata 10 százalékra csökkent.
2024. 02. 27. 22:30
Megosztás:

Megrótták a Boeinget

Megrovó értékelést adott ki a Boeing biztonsági kultúrájáról az amerikai légi irányítási hatóság (FAA).
2024. 02. 27. 22:00
Megosztás:

Egymásnak feszülhetnek az olajóriások

Az Exxon és a Cnooc azt fontolgatja, hogy él elővásárlási jogával, és megveszi a Hess részesedését a guyanai tengeri olajmezőn zajló beruházásban.
2024. 02. 27. 21:30
Megosztás:

Félvezetők - érdemes venni ilyen részvényt?

Egy kicsit beszéljünk a félvezető részvényekről! De mielőtt belevágnánk, tudja-e a kedves olvasó, hogy miért ez a neve ezeknek az anyagoknak?
2024. 02. 27. 21:00
Megosztás:

Drága mulatság elektromos autót gyártani - és venni?

Az e-autózási piacon vegyesek a várakozások: egyre nőhet az ilyen járművek aránya, gyártásuk azonban még hat évig drágább lehet, mint a hagyományos kocsiké - véli a megkérdezettek többsége a KPMG által elvégzett felmérés szerint, amelynek összefoglalóját kedden juttatták el az MTI-nek.
2024. 02. 27. 20:30
Megosztás:

Odavertek a forintnak rendesen - szakad az árfolyam a kamatdöntés után!

Gyengült kedden a forint a jegybanki kamatdöntést követően a főbb devizákkal szemben a bankközi piacon.
2024. 02. 27. 20:00
Megosztás: