Mit lép a Popcat, a Floki és a Bonk októberben? A Crypto All-Stars és a Flockerz is alaposan beizzít

A Popcat túlszárnyalhatja a BONK-ot és a FLOKI-t?

Mit lép a Popcat, a Floki és a Bonk októberben? A Crypto All-Stars és a Flockerz is alaposan beizzít

Igaz, hogy a mém érmék a következő szuperciklusra készülődnek, de a Crypto All Stars és a Flockerz még náluk is nagyobbat alkot, hiszen már 2,1 millió dollár, illetve majdnem 600 ezer feletti összeget gyűjtöttek az ICO-jukon.

A Crypto All-Stars két hónap leforgása alatt heti szinten átlagosan több mint 260 000 dollárt kapott a befektetőktől, akik tűkön ülve várják a kripto iparág egységes mém érme platformjának elindítását. Ez a bikafutam kellős közepén megsokszorozza az ágazat érméinek hozamát. 

Miután a mém érmék októberben 50 milliárd dollár körüli piaci kapitalizációnak örvendhetnek, és még a mikro-cap mém érmék is a címlapokra kerültek a jelentős hozamaik miatt, hamarosan ismét egy bikafutam veheti kezdetét. Az is egy erős erre utaló jel, hogy az egyes mém érmék sok esetben még a Bitcoin ($BTC) hozamát is felülmúlták.

a legnagyobb mémkriptók piaci kapitalizáció alapján

Forrás: CoinGecko

A Crypto All-Stars és a Flockerz azon kívül, hogy rengeteg frissítést kínálnak, egy olyan módot is nyújtanak, mellyel a szektor nyereséget generálhat bullish, és bearish piaci körülmények között is.

A befektetők jelenleg 0.0014947 dollárért vihetnek egy $STARS tokent az előértékesítés során, és egy $FLOCK 0.0057469 dollárért kapható. Mivel azonban ezek az ICO-k szakaszos felépítésűek, az új finanszírozási körben a natív érmék ára megugrik. Amikor cikkünket olvasod, ne lepődj meg, ha már magasabb értékkel találkozol.

Így versenyez egymással a Bonk, a FLOKI és a PopCat. Míg ők a mém érme szuperciklus élére hajtanak, a $STARS-ra sem érdemes aludni

A Bonk egy hónapos eredménye 23,75%-os növekedés, míg a FLOKI ugyanebben az időszakban 8,60%-kal húzott előre, és a Popcat 124,10%-os emelkedésnek örvendhet. A mém érmék rangsorának 5.,6., és 7. helyén lévő érmék között valódi verseny alakult ki, és semmi sem zárja ki, hogy októberben is sikeresek maradnak.

Bonk, Floki és Popcat kriptovauta árfolyam és piaci kapitalizáció

A Bonk és a Popcat összehasonlító táblázatán például jól látszik, hogy ez utóbbi érme mennyire belehúzott az elmúlt időszakban.

Bonk kriptovaluta árfolyam és Bonk vásárlása

Forrás: CoinMarketCap 

A $POPCAT növekedése az elmúlt hónapban akkor is töretlen maradt, amikor a Bitcoin ($BTC) ára hanyatlásnak indult a 64 000 dollárról. 

Bonk és Popcat kriptovaluta relatív árfolyam alalkulása

Forrás: CoinMarketCap 

Ez hamisítatlanul a mém érmék új bikás trendjét jelzi, és a befektetők kockázati étvágya a Bitcoin viszonylag előre látható árpályájáról inkább a kripto iparág változékonyabb eszközei - főleg a mikro-kapitalizációjú mém érmék felé terelődött.

Aztán itt van az SPX6900 ($SPX) mikro-cap mém érme, amelyeket a piac az utóbbi időszakban a kegyeibe fogadott, és egyetlen hónap alatt 9,11 millió dolláros piaci kapitalizációról kis kapitalizációjú státuszba (554 millió dollárra) dobta fel. Igaz, azóta kissé lenyugodott, cikkünk írásakor 499,25 millió dollár a piaci értéke.

Rajta kívül a Moo Deng ($MOODENG) és a Pochita ($POCHITA) rallija is hasonlóan szépen ívelt. 

A Crypto All-Stars ($STARS), és a $Flockerz (FLOCK) is mikro-kapitalizációjú érmék, és érdemes rátekinteni az előértékesítésükre.

A MemeVault elindulásakor, a mém érmék tulajdonosai minden egyes mém érméjüket egyetlen protokollban helyezhetik el, és nem szükséges több platformot kezelniük azért, hogy hozamot lássanak.

A $STARS 680%-os lekötési juttatása az iparág egyik legjobbika

A MemeVault elfogadja például a $BONK és a $FLOKI érméket, és a felhasználók még a $POPCAT-énél is több nyereséget generálhatnak.

A támogatott érmék között ott van például a népszerű Dogecoin ($DOGE), a Shiba Inu ($SHIB) és a PepeCoin ($PEPECOIN) is, de a tokenek sora tovább bővül majd, és könnyen lehet, hogy a $POPCAT is köztük lesz.

Doge, Bonk és Popcat mémkriptók vásárlása és árfolyam elemzés

A projekt natív tokenje, a $STARS segítségével a birtokosok megtöbbszörözhetik a lekötési juttatásaikat. Minél több $STARS-a van valakinek, annál nagyobb az esélye arra, hogy megtriplázza a hozamát. 

A $STARS egy független lekötési protokollal is készül, mely per pillanat 680%-os. Az okos felhasználók megsokszorozhatják a $STARS-állományukat, és maximalizálhatják a MemeVault-on lekötött mém érmék hozamát.

STARS kriptodeviza vásárlás kezdőknek is

Erős tokenomikája, kiemelkedő hasznossága, és szépen menetelő ICO-ja miatt úgy tűnik, hogy a $STARS-ban megvan a potenciál, hogy a következő mikro kapitalizációjú token legyen, amely a készülődő szuperciklus folyamán csillogásra készül.

Egy közkedvelt kripto influencer, Clay Bro úgy gondolja, hogy a $STARS 50-szeres hozamra is képes lehet.

Nézd meg a Crypto All-Stars előértékesítését

A Crypto All-Stars 3 millió dolláros mérföldkője itt van a partok alatt 

A Crypto All-Stars ICO-ja ötödik sebességbe kapcsolt, és minden lendülettel rendelkezik ahhoz, hogy hamarosan megünnepelje a 3 millió dolláros céljának elérését.

Az ICO-n való részvételhez látogasd meg a Crypto All-Stars honlapját, csatlakoztasd hozzá a pénztárcádat (például a Best Wallet-et), és vásárolj $STARS-ot ETH, USDT, BNB vagy bankkártya útján. 

Crypto all stars kriptovaluta eladása előértékesítésben

A Crypto All-Stars intelligens szerződése jól teljesített a Coinsult és a SolidProof részletes auditján.

Csatlakozz a Crypto All-Stars online közösségéhez a Telegramon vagy az X-en, tudj meg minden friss információt első kézből. 

Nézd meg a Crypto All-Stars előértékesítését

Flockerz- A viralitás és a hasznosság mennyei kombinációja 

A mém érmék piaca bámulatosan sokat fejlődött az elmúlt év során, és egyre több hasznos token látott napvilágot. Közéjük tartozik a Flockerz ($FLOCK) is, amely nem csak népszerű, de rendkívül hasznosnak is mutatkozik. 

Flockerz kriptovaluta vétel előértékesítésben

A hasznosságot a befektetők nagy örömére a vote-to-earn rendszerének köszönheti. A FLOCK tulajdonosok így beleszólhatnak az egyes, projekttel összefüggő döntésekbe, és még jutalmat is kapnak érte. Ehhez jön még hozzá a szuper staking rendszer, az APY írásunk időpontjában időpontjában 2973%-os.

Flockerz kriptovaluta staking

A mém a vicces King Birb-et formálja meg, egy erős madarat, amely egykoron hűséges, butuska követőinek nyája felett uralkodott. Ám egy nap rádöbbent, hogy a közösségben több hatalom van, és úgy döntött, felemeli őket az ő szintjére. A befektetők imádják ezt a vicces sztorit, és tetszésnyilvánításuk jeleként a Flockerz előértékesítése számára már több mint 602 ezer dollárt gyűjtöttek össze.

Vásárold meg a Flockerz-t most

Ezek is érdekelhetnek:

Az új mém érme, a Flockerz előértékesítése nagy port kavart – ez lehet a következő nagy mém érme?

A kriptobálnák olyan feltörekvő kriptovalutákat keresnek, mint a Pepe Unchained és a Scroll

A 10 legjobb altcoin, amit 2024-ben érdemes vásárolni – Milyen új altcoinokat vásároljak?

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine szerkesztősége semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kriptovaluta vásárlás és befektetés kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

Eldőlt! Betiltják a benzines és a dízel gépkocsikat! Mutatjuk melyik országban melyik évben!

Az autóipar globálisan jelentős átalakulások előtt áll, mivel egyre több nemzet tervezi a belső égésű motorral működő járművek árusításának betiltását. Az Európai Unió 2035-re tűzte ki célul, hogy fokozatosan kivonja a piacról a benzin- és dízelmotoros autókat, míg más országok különböző időpontokat jelöltek meg erre. Nézzük meg, melyik országban melyik év hozza meg a nagy változást a benzin- és dízelmotorok terén!
2024. 10. 14. 02:00
Megosztás:

Sötét órák jönnek, kuksolhatunk áram nélkül a lakásban: áramszünetekre hívják fel a figyelmet

Idén rekordösszeget, 150 milliárd forintot költ hálózatai fejlesztésére a Dunántúl és Pest Vármegye, valamint a főváros áramhálózatának üzemeltetője, az E.ON Hungária Csoport. A nagyszámú fejlesztés egy részéhez a hálózatot kisebb területeken, néhány órára ki kell kapcsolni, ezért az ősz folyamán több tervezett üzemszünetre lehet számítani. Mikor és hol pontosan?
2024. 10. 14. 01:00
Megosztás:

Miért választják a Cardano, Toncoin és Chainlink befektetői a CYBRO-t a piaci korrekciótól való félelmek közepette?

Ahogy a bizonytalanság egyre nagyobb teret nyer a kriptopiacon, változás figyelhető meg a befektetők körében. A Cardano, Toncoin és Chainlink tulajdonosai élénken érdeklődnek a CYBRO iránt. Mi az oka ennek a vonzalomnak? A potenciális növekedés, még a széles körű piaci korrekciók ellenére is. Ez a cikk feltárja a jelenség okait, és hogy miért lehet a CYBRO a következő nagy dobás a kriptovilágban.
2024. 10. 13. 23:30
Megosztás:

Kripto szakértők merész előrejelzéseket tesznek a következő bikapiac vezetőiről – és az XRP, valamint a Cardano nincs a listán

Ahogy a kriptopiac a következő nagy felfutást várja, az elemzők meglepő új versenyzőket emelnek ki, akik várhatóan vezetni fogják a piacot. A hagyományos óriások, mint az XRP és a Cardano, hiányoznak a szakértők legjobb választásai közül. Ehelyett az innovatív projektek, amelyek a technológiát a népszerű trendekkel ötvözik, vonzzák a figyelmet, és jelentős hozamokat ígérnek azok számára, akik figyelemmel kísérik a piac változásait.
2024. 10. 13. 23:00
Megosztás:

Megkérdeztük a ChatGPT-t, melyik érme változtathat 1,000 dollárt 1 millióvá — Íme az eredmények (És nem az XRP vagy a Solana)

A ChatGPT-t megkérdezték, hogy mely kriptovaluták alakíthatják át az 1,000 dolláros befektetést elképesztő 1 millió dollárrá. A listán nem szerepelnek olyan népszerű érmék, mint az XRP és a Solana. Azonban meglepő módon kevésbé ismert digitális eszközök kerültek előtérbe, amelyek jelentős növekedés előtt állhatnak, felkeltve azok érdeklődését, akik a kriptopiac következő nagy lehetőségét keresik.
2024. 10. 13. 22:30
Megosztás:

Orbán Viktor Berlinben tárgyal

Orbán Viktor miniszterelnök vasárnap este a német fővárosba utazik, ahol részt vesz a Berlini Folyamat 10. csúcstalálkozóján - közölte az MTI-vel Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke.
2024. 10. 13. 22:00
Megosztás:

Egy Wall Street-i elemző 6500%-os hozamot jósol ennek a tokennek, amely felülmúlhatja az Avalanche és a Polkadot teljesítményét

Egy neves Wall Street-i szakértő döbbenetes, 6500%-os hozamot jósol egy bizonyos kriptovalutának, azt sugallva, hogy túlszárnyalhatja az olyan ismert projekteket, mint az Avalanche és a Polkadot. Ez a merész előrejelzés felkeltette azoknak a befektetőknek a figyelmét, akik a következő nagy lehetőséget keresik a kriptopiacon. Olvass tovább, hogy megtudd, mely tokenek ígérnek jelentős növekedést a közelgő elemzések alapján.
2024. 10. 13. 21:00
Megosztás:

Kis befektetés, nagy potenciál: Hogyan hozhat 250 dollár ezekben a kriptovalutákban akár milliókat 2025-re?

Egy apró összegből vagyont kovácsolni talán tündérmesének hangzik, de bizonyos kriptovaluták ígéretes lehetőségeket kínálnak erre. Egy szerény 250 dolláros befektetéssel vannak olyan digitális érmék, amelyek robbanásszerű növekedés előtt állnak. Fedezd fel, mely kriptovaluták alakíthatják át a szerény megtakarításokat milliókká 2025-re!
2024. 10. 13. 20:30
Megosztás:

Az XRP három legnagyobb versenytársa nagy mozgásra készül októberben – akár 5000%-os nyereség is lehetséges

Ahogy a kriptopiac egy dinamikus szakaszba lép októberben, számos eszköz emelkedik ki potenciális kihívóként a már bevált érmék, például az XRP ellen. A befektetők élénk figyelemmel kísérik ezeket a feltörekvő sztárokat, jelentős mozgásokat várva, amelyek jelentős hozamokat eredményezhetnek. A piaci dinamikák változásával ezek a tokenek egyedülálló lehetőségeket kínálhatnak lenyűgöző növekedésre.
2024. 10. 13. 20:00
Megosztás:

Egy Ethereum-bálna 9000%-os növekedést jósol ennek a kutya témájú mémcoinnak, azt állítva, hogy 2026-ra felülmúlja a Shiba Inu-t és a PEPE-t

Az Ethereum közösségének egy befolyásos alakja merész előrejelzést tett egy kutya témájú kriptovalutáról, 9000%-os növekedést jósolva 2026-ra. Ez a mémcoin várhatóan túlszárnyalja az olyan ismert tokeneket, mint a Shiba Inu és a PEPE. Az olvasók megtudhatják, mely érmék ígérnek jelentős növekedést a következő években.
2024. 10. 13. 19:30
Megosztás:

Ezekkel a számokkal nyerhettél a hatos lottón!

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 41. héten megtartott hatos lottó számsorsoláson a következő számokat húzták ki:
2024. 10. 13. 19:00
Megosztás:

Így hozhat egy „lazán” befektetett 200 dollár akár 20 ezer dollárt november végére – Ez az 5 kriptovaluta a titkos fegyvered

Befektetés 200 dollárral lenyűgöző hozamokat hozhat november végére. Ez a cikk öt ígéretes kriptovalutát mutat be, amelyek potenciálisan megsokszorozhatják a befektetéseket. Ezek a digitális eszközök növekedés előtt állnak, és egyedülálló lehetőséget kínálnak jelentős pénzügyi nyereség elérésére. Kíváncsi vagy, mely érmék repülhetnek az egekbe a következő hetekben? Fedezd fel a titkos befektetéseket, amelyek készen állnak a felszállásra!
2024. 10. 13. 18:30
Megosztás:

Csökkenő forgalom mellett emelkedett a BUX a héten

A Budapesti Értéktőzsde (BÉT) részvényindexe, a BUX 74 264,68 ponton zárta a hetet, a múlt péntekihez képest 852,93 ponttal, 1,16 százalékkal nőtt.
2024. 10. 13. 18:00
Megosztás:

Felújítják a vasúti pályát Szentlőrinc és Szigetvár között

Felújítják a vasúti pályát Szentlőrinc és Szigetvár között, október végéig ezen a szakaszon pótlóbuszok szállítják az utasokat - tudatta a MÁV Zrt. a honlapján vasárnap reggel.
2024. 10. 13. 17:00
Megosztás:

Minden második cég tervez jövőre béremelést, de az ideinél kisebb mértékben

A munkaadók többsége bizakodó a jövő évvel kapcsolatban, gazdasági stabilizálódásra számítanak, és a vállalat létszámát tekintve is többen kalkulálnak bővüléssel, mint ahányan csökkenéssel. Minden második cég tervez béremelést, a cafeteria keretösszegét pedig minden ötödik emelné jövőre – mutat rá a Profession.hu szeptemberi felmérése.
2024. 10. 13. 16:00
Megosztás:

Ötmillió forintos adomány egészségügyi dolgozóknak az AGORA Intézettől

Ötmillió forint értékben biztosít hozzáférést saját fejlesztésű I LAND online készségfejlesztő programjához egészségügyi dolgozók számára az AGORA Oktatási Intézet. Az extrém fizikai és mentális terheléssel járó munka miatt fokozott stressznek vannak kitéve az ágazatban dolgozók, ezért lehet különösen hasznos eszköz számukra a kommunikációs és konfliktuskezelési technikák mellett a relaxációs eljárások elsajátítását is segítő alkalmazás. Kaiser Eszter, az AGORA Oktatási Intézet ügyvezetője az Egészségügyi Szakdolgozók LIV. Országos Kongresszusán adta át jelképesen az ötmillió forint értékű adományt a Határtalanul címmel megrendezett eseményen résztvevő 200 egészségügyi dolgozónak. Az I LAND (https://www.agoraintezet.hu/iland/) az AGORA saját fejlesztésű, online elérhető készségfejlesztő programja, amelynek segítségével bárki saját tempójában, izgalmas feladatokon keresztül gyarapíthatja képességeit.
2024. 10. 13. 15:00
Megosztás:

Újragondolt árpolitikával év végéig még utolérhetik magukat a vállalatok

A végiggondolt és jól kivitelezett, adatalapú árstratégia nem csak szignifikáns profitnövekedéshez vezet, hanem akár a piacot is alakíthatja. Azok a vállalatok pedig, ahol alábecsülik az árképzés szerepét és kizárólag a nyereség maximalizálására fókuszálnak, ott a profit is csorbát szenvedhet akár 15 százalékkal - derül ki az egyik legnagyobb, hazai alapítású tréningcég, a Comline Budapest összefoglalójából. A megfelelő, proaktív árazási stratégia kialakítása szerepet játszik a kereslet, kínálat formálásában, illetve, ha a piaci változások lekövetésével párosul, legyőzhetetlen fegyver lehet belőle a vállalkozások számára.
2024. 10. 13. 14:00
Megosztás:

A biztonságról szólt a hét a nemzetközi konferencián

Budapest szolgált helyszínéül 2024. október 8. és 11. között a Safety Case Symposium 2024 elnevezésű konferenciának, amelyen 23 országból és több nemzetközi szervezetből közel 200 szakember képviseltette magát. Az OECD Nukleáris Energia Ügynöksége (NEA) szervezésében megvalósuló rendezvény résztvevői a házigazda Radioaktív Hulladékokat Kezelő Kft. üzemeltetése alatt álló Nemzeti Radioaktívhulladék-tárolót is megtekinthették egy szakmai látogatás során.
2024. 10. 13. 13:00
Megosztás:

Fektess be ma 500 dollárt ebbe a DeFi tokenbe, hogy 2026-ra egy 2 millió dolláros kripto portfóliót biztosíts magadnak

Ahogy a kriptovaluta világa tovább bővül, azok a befektetők, akik korán hoznak okos döntéseket, még mindig elérhetnek életet megváltoztató hozamokat. Míg a Bitcoin és az Ethereum már közismert nevek lettek, az új befektetési lehetőségek hulláma most a DeFi (decentralizált pénzügyek) projektekből érkezik.
2024. 10. 13. 12:00
Megosztás:

A digitalizáció az építőiparban is a versenyképesség alapja

A digitalizáció szinte minden szektorban, így az építőiparban is a versenyképesség egyik alapja - mondta az Építési és Közlekedési Minisztérium (ÉKM) építészeti államtitkára az építőiparral foglalkozó ConTech konferenciát beharangozó sajtótájékoztatón pénteken Budapesten.
2024. 10. 13. 11:00
Megosztás: