Nyugdíjas horoszkóp - Speciális heti horoszkóp nyugdíjasoknak

Asztrológus szakértő csapatunk most egy extra heti horoszkópot készített nyugdíjas olvasóink részére, melyben speciális, leginkább az idős korúakat érdeklő problémákkal és természetesen örömforrásokkal foglalkozunk kiemelten, mint pl. egészség, család, pénzügyek. Olvassák nagy szeretettel és figyeljenek a megfogalmazott intelmekre, előrejelzésekre. A horoszkóp érvényessége: 2022. május 23-29.

Nyugdíjas horoszkóp - Speciális heti horoszkóp nyugdíjasoknak

Bak

Valamilyen olyan dologra vágyik már egy jó ideje, amit nem kaphatott meg. Nagyon szeretné, ha az Öné lehetne, mert sok mindenben könnyítené a hétköznapi tevékenységét! Jó hír, hogy nem kell sokáig várnia, mert hamarosan meg fogják lepni vele.

Pénzügyi területen legyen óvatos, mert ha gyorsan elkölti a nyugdíját egy ideig a maradékot okosan kell majd beosztania a következő érkezéséig. Ez azért is nagyon fontos, mert egy olyan dolog fog bekövetkezni, amelyre nem számított és ha nem is nagy, de kiadással fog járni.

Rokonok közül hamarosan egy igen közelálló meg fogja látogatni, de nem szeretné, hogy sokat fáradozzon a vendéglátással, ezért csak az utolsó pillanatban jelenti be.

Egészségére a következő napokban a megszokottnál is jobban vigyázzon, mert az időjárás kicsit csalóka és könnyen meghűlhet.

Szerencsenapja: Csütörtök

Szerencseszáma: 36

Vízöntő

Ön körül már egy igen hosszú ideje valaki folyamatosan rosszban sántikál és mindent meg tesz, hogy megszerezze azt, ami az Öné. A gond az, hogy nem csak meg akarja szerezni, hanem ártani is akar önnek. Ezt a tevékenységét már nagyon rég óta, folyamatosan, tervszerűen hajtja végre. Lehet, hogy már Önnek fel sem tűnik, mert hozzászokott. Legyen résen és gondolja, át ki lehet az illető, mert ha nem lép közbe nagy gondot fog okozni.

Legyen körültekintő a vásárlás területén is az elkövetkezendő napokban gondolja át, mire és mennyit költ, mert ha egy kicsit jobban oda figyel a hónap végére nem kell a tartalékokhoz nyúlnia.

Amennyiben olyan lehetőség kínálkozik, amellyel ki tud mozdulni otthonából semmi esetre sem szabad elszalasztani. Fontos, hogy az elkövetkezendő időszakban a lehető legtöbbet legyen a szabad levegőn, mert egészségének mindig, de most különösen jót fog tenni.

Gyermekei, unokája meglepetéssel készül az ön számára és hamarosan felkeresi, hogy átadja önnek. Gondolja át mi az amivel kedveskedni tud neki és ez által viszonozni tudja. Fontos, hogy ez egy apró személyes dolog legyen, mert igazán arra vágyik.

Szerencsenapja: Péntek

Szerencseszáma: 13

Halak

Olyan esemény fog történni Önnel, melyen először bosszankodik, de hamarosan rá fog jönni, hogy a lehető leg jobb dolog történ, ami történhetett. Legyen türelmes, mert ebben az esetben sok, olyan dolog jön a felszínre, mely mind az Ön érdekeit képviselik majd. A hölgy, aki segít Önnek sok tapasztalattal bír és érdemes meghallgatni szavait.

Rendszeresen ellenőrizze vérnyomását, mert így komolyabb problémát tud megelőzni a közeljövőben. Amennyiben nincs ehhez eszköze kérje meg kezelőorvosát/asszisztenst, hogy biztosítsák ezt az ön számára. Fontos, hogy a gyógyszereket, amelyeket kapott ne csak úgy véletlenszerűen szedje, hanem tartsa be az orvos utasításait.

Kedven rokona a napokban felkeresi és meghívást kap tőle egy családi rendezvényre, amelyre nagyon szeretné, ha elmenne. Ne okozzon neki csalódást, mert már olyan régóta várja ezt az alkalmat.

Lehetősége lesz olyan élelmiszert vásárolni olcsóbban, amelyet, ha szakszerűen elrak a következő időszakban fel tud majd használni.

Szerencsenapja: péntek

Szerencseszáma: 55

Kos

Családja körül valaki olyan terveket szövöget, melyek nem az Ön/Önök érdekeit szolgálják. Legyen körültekintő és ne engedje ismeretleneknek befolyásolni sem az Ön, sem a családtagjai véleményét. Javaslom üljenek össze és beszéljék át az elkövetkezendő napok teendőit és ennek szellemében cselekedjenek.

Amennyiben valaki kölcsön szeretne kérni, semmi esetre se legyen felelőtlen és gondolja át, mert lehet, hogy soha nem fogja viszontlátni ezt az összeget. Ha még is úgy alakul, hogy így kell tennie, mindenképp javasolt ezt írásban is rögzíteni. Kérje ki szakember véleményét és ennek tükrében döntsön.

Ideje a halogatott egészségügyi kivizsgálást beütemeznie, még akkor is, ha ennek nem szívesen veti magát alá. Valószínűleg miden a legnagyobb rendben lesz, de jobb a bajt elkerülni.

Családja látogatására számíthat az elkövetkezendő időszakban. Erre egy olyan esemény ad majd apropót, ahol valakit ünnepelni fognak. Ne vigye túlzásba az ajándékozást, de ha még is nagyobb dologgal akarja meglepni, akkor azt jól készítse elő nehogy utána pénzügyi gondjai legyenek.

Szerencsenapja: Kedd

Szerencseszáma: 45

Bika

Komoly döntést kell meghoznia egy olyan dologban, mely jelentős anyagiakról szól. Sok dologban nem biztos és ezért ez a napjait megszomorítja. A szomorkodás helyett kérje ki szakemberek véleményét, tanácsát és ennek szellemében döntsön, mert ezek a döntések igen hosszú időre fogják befolyásolni életét.

Vigyázzon testi épségére, mert egy véletlen mozdulat következtében olyan sérüléseket szerezhet, amely az elkövetkezendő időszakban korlátozná a mozgásban. Fontos, hogy az orvos által felírt gyógyszereket rendszeresen szedje és a napokban bekövetkező hőmérséklet ingadozásokat vegye figyelembe, mert így elkerülhet egy kellemetlen megfázást.

Hozzátartozói hamarosan keresni fogják és meg akarnak majd beszélni önnel egy régóta húzódó dolgot. Hallgassa meg és ne hozzon azonnal döntést, még akkor sem, ha ezt kérik öntől. Adjon magának egy pár napot és jó döntést fog hozni.

Szerencsenapja: Csütörtök

Szerencseszáma: 12

Ikrek

A szerencse az Ön oldalán áll, még ha most úgy is tűnik, hogy csak kifelé áramlik a pénz. Ezek a kiadások mind szükségesek ahhoz, hogy a komolyabb veszteséget a jövőben elkerüljék és minden a legjobban alakuljon. Mivel véletlenek nincsenek, ezért a szerencséjét saját magának, jó döntésének köszönheti majd.

Ideje az egészségi állapotát felméretnie, mert egy érzékszeri betegség kivizsgálását igen régóta halogat. Ha nem veszi komolyan, akkor sajnos nagyobb elváltozás következhet be amelyet nem lesz olyan egyszerű korrigálni, mint ahogy most megtehetnék egy kisebb beavatkozással. Beszéljen orvosával és kérje ki tanácsát, illetve keressen fel szakrendelést ezzel kapcsolatban.

Egy olyan családi esemény előtt állnak, amellyel egyik családtagot fognak ünnepelni. A nagy napig még van egy pár hét, ezért gondolja át mi az a meglepetés, amellyel kedveskedni tud, de anyagilag nem megterhelő.

Szerencsenapja: Szombat

Szerencseszáma: 47

Rák

Nagyon várja a találkozót egy Önhöz közel álló férfival, aki az elmúlt napokban igen sokat járt a gondolataiban. Érthető, hisz olyan szálak kötik hozzá, mely nem egy hétköznapi kapcsolat. Sokat vár ettől a találkozótól és ezért sokszor azon veszi észre magát, hogy csak ezen jár az esze. Fontos, ha találkoznak, legyen természetes és önmagát adja, ne kerteljen, s ha kell mondja el véleményét, akkor is, ha úgy érzi esetleg ezzel olyan területet érint, amelyről nem szívesen beszélnek.

Ne hanyagolja el a mozgást és ha teheti sok időt töltsön a természetben, mert most erre különösen nagy szüksége van. Élvezze a napsütést és a természet szépségeit. Érdeklődjön környezetében arról, hogy milyen lehetőség van egy kis kirándulásra és ha ilyen alkalom adódik mindenképp éljen vele, mert ez kizökkenti a mindennapok rutinjából.

Arról nem is beszélve, hogy orvosilag is nagyon ajánlott csak arra vigyázzon, hogy a napsütés ellen megfelelően védekezzen. Amennyiben valamilyen sporttevékenységet végez legyen körültekintő és csak annyit vállaljon be, amennyit bír és ne akarjon világcsúcsot dönteni.

Gyermeke, unokája, közeli rokona egy olyan családi eseményre fogja meghívni, amelyre már régóta készülnek. Ne tagadja meg tőlük, hogy találkozzanak, mert ezzel nagy örömet tud neki/nekik szerezni. Ha esetleg valami félreértés volt önök között, most tegyék félre és élvezzék az együtt töltött időt.

Szerencsenapja: Szerda

Szerencseszáma 41

Oroszlán

Olyan dologtól tart, melyekről úgy érzi igen szerencsétlenül tudja majd befolyásolni az életét és az Önhöz közel álló családtagjáét is. Legyen figyelmes és gondolja át milyen dolgok állnak Önök előtt és tegyenek meg mindent annak érdekében, hogy minden el legyen végezve és ne találjanak benne kivetnivalót.

Amennyiben hivatalos dolog előtt áll, úgy kérje ki szakember véleményét és ne döntsön saját szakállára, mert azzal nagy bosszúságtól tudja megkímélni önmagát.

Ideje felkeresnie orvosát vagy azt a szakrendelést, amelyet már régóta halogat, hisz az idő előre haladtával sajnos a fennálló problémák nem fognak maguktól megoldódni. Vegyen egy nagy levegőt és keresse fel orvosát és bármennyire nincs kedve hozzá, itt az idő, hogy túl legyen a beavatkozáson.

Családja aggódik önért, még ha nem is mutatják ki állandóan és nem ostromolják ezzel a dologgal. Nyugtassa meg őket azzal, hogy odafigyel önmagára és nem hanyagolja el a megbeszélt dolgokat. Hamarosan felkeresik önt és kellemes időt töltenek majd egy ez alkalomból.

Szerencsenapja: Vasárnap

Szerencseszáma: 88

Szűz

Hosszú ideje folyok egy hivatalos ügy, mely párjával vagy valamelyik családtagjával is kapcsolatos.

Legyen segítségére, hogy le tudják zárni ezt az ügyet, mert most jó eséllyel meg tudják ezt tenni. Amennyiben valamiben még bizonytalanok kérjenek tanácsot, segítséget szakembertől, mert lehet, hogy csak egy pár hasznos információ hiányzik a döntéshez.

Ne ijedjen meg, ha az elkövetkezendő napokban olyan egészségi probléma áll elő, amelyre nem számított. Ez nem nagy dolog, de fontos, hogy ne hanyagolja el. Mindenképp forduljon orvoshoz és tartsa be a tanácsokat, mert most még meg tudja előzni a nagyobb problémát.

Legyen figyelmesebb, mert egy olyan tárgyat fog keresni, amit minden nap használ. Lehet, hogy a szemüvegét vagy gyógyszerét teszi el egy olyan helyre, amire álmában sem gondolna. Ha úgy érzi, hogy az elmúlt időszakban a memóriájával gondok vannak és nem úgy működik, mint szeretné mindenképp forduljon orvosához. Remek gyógyszert fog ajánlani önnek.

Az elkövetkezendő napokban egy családtagja, de az is lehetséges, hogy a család többi tagja is felkeresi önt egy ünnepi alkalommal kapcsolatosan. Ne okozzon neki csalódást és éljen a felkínált lehetőséget.

Szerencsenapja: Szombat

Szerencseszáma: 78

Mérleg

Minden a legjobban alakul és ezt meg tudja osztani egy Önhöz közel álló  férfival is, aki mindenben segítette, támogatta. Ez egy közös siker, ezért minden ok meg van arra, hogy büszkék legyenek önmagukra. Amennyiben ilyen jól fognak tudni együtt működni a jövőben is a további pozitív eredmény sem marad el.

Anyagiakban érdemes kicsit körültekintőbben, figyelmesebben dönteni, mert a következő nyugdíjig egy nem várt kiadás csökkenteni fogja a családi kasszát. Ez nem nagy összeg, de ha lehetősége van, ne költsön most olyan dolgokra, amik nem feltétlenül fontosak.

Egészségével kapcsolatosan viszont fontos, hogy ha olyan kiadás lép fel, ami a megszokottól eltér, ne sajnálja, mert a jövőben meg fog térülni az által, hogy el tudja majd kerülni a nagyobb kiadásokat. Fogadja el ismerősei, barátai invitálását egy kis kikapcsolódásra, még akkor is, ha nem igazán van hozzá kedve. Higgye el a szabadban töltött idő megtérül.

Ismerőse/családtagja hamarosan fel fogja keresni és egy olyan lehetőséget ajánl, amely csak a javát fogja szolgálni. Amennyiben ezzel kizökkentené a megszokott mindennapokból ne ellenkezzen, mert higgye el minden változás (még ha csak kicsi is) igen jó hatással lesz önre. Arról nem is beszélve, hogy nekik is örömet szerez ezzel.

Szerencsenapja: Kedd

Szerencseszáma: 56

Skorpió

Gyermekének/unokájának a munkahelyén/iskolában nem úgy alakulnak a dolgai, ahogy azt eltervezte. Egy hivatalos személy sok gondot okoz neki és ezt már kezdi a lelkére venni. Legyen figyelmes és megértő vele az elkövetkezendő napokban, de mindenképp keressen alkalmat arra, hogy kötetlenül tudjanak beszélgetni, mert fontos, hogy minden részlettel tisztában legyen.

Egészségével kapcsolatosan vannak problémák, de ez ne keserítse el, mert mindenre van megoldás csak keresni kell. Ha betartja az orvos utasításait nem lesz komolyabb gond, de fontos, hogy ne legyen makacs és önfejű, mert az nem vezet jóra. Amennyiben egy hosszabb terápiát ír elő vesse alá magát és higgye el minden a legjobban fog alakulni.

Legyen körültekintő és ne felejtse otthon a szemüvegét, mert ez által kisebb kellemetlenségbe kerülhet. Ne legyen büszke és tegyen úgy mint, ha nem lenne szüksége rá. Amennyiben van pótszemüvege vigye magával az elkövetkezendő napokban.

Szerencsenapja: Csütörtök

Szerencseszáma: 77

Nyilas

Fantasztikusan jó hírt kap vagy kapnak családjával, mely mindenkit érinteni fogj. Nagy örömöt fog jelenteni és hosszú távra befolyásolja életüket. Használják ki ezt a remek időszakot arra, hogy olyan dolgokba fogjanak bele, melyek mindenkit érdekel. Amennyiben így tesznek a jövőben nem lesznek anyagi gondjai még az unokáknak sem.

Töltődjön fel és töltsön több időt ismerősei környezetében, még akkor is ha ehhez ki kell mozdulni  a megszokott környezetéből. Higgye el ez egészségi állapotára is rendkívül kedvezően fog hatni. A mennyiben lehetőség kínálkozik egy nagyobb kirándulásra mindenképp éljen vele és legyen kicsit lazább.

Egészségi állapota stabil, de ne hanyagolja el az orvosi vizsgálatokat. Hogy ez a jó széria tovább folytatódjon törődjön többet azzal, hogy önnek mi az ami örömet jelent! Ha ez az olvasás, kézimunka, kertészkedés, sütés-főzés, horgászat, sport ne vonja meg önmagától és töltsön több időt ezekkel a tevékenységekkel.

Családja lehet, hogy picit meglepődig, hogy a megszokottól sokkal fiatalosabban ténykedik, de ezzel nekik is örömöt fog szerezni, hisz még ki is fog virulni. Amennyiben van hozzá kedvük vonja be őket is ebbe a tevékenységbe.

Szerencsenapja: Szerda

Szerencseszáma: 17

Megkezdődött a velencei karnevál

Szokás szerint egy nagyméretű papírmasépatkány vezette a farsangot megnyitó hajófelvonulást vasárnap Velencében. Az utcai karneváli programok ingyenesek, és február 21-ig várják a látogatókat.
2023. 02. 05. 17:20
Megosztás:

Erdélyben utakat zártak le a hóviharok miatt, lavina rongált meg egy menedékházat

Közlekedési gondokat okoz az erős szél kísérte havazás a hétvégén Erdély több megyéjében, több utat lezártak, számos településen szünetel az áramszolgáltatás. A Fogarasi-havasokban lezúdult lavina egy turistákkal teli menedékházat is megrongált.
2023. 02. 05. 16:00
Megosztás:

A Kab-hegyen óránként csaknem 130 kilométeres szélsebességet mértek

Az előzetes adatok szerint új országos napi szélrekord született szombaton: a Kab-hegyen óránként csaknem 130 kilométeres sebességet mértek - írta az Országos Meteorológiai Szolgálat a közösségi oldalán vasárnap.
2023. 02. 05. 14:00
Megosztás:

Ipari, kiskereskedelmi, külkereskedelmi és januári inflációs adatok a jövő héten

A jövő héten jelenik meg a decemberi ipari termelésről szóló statisztika, a külkereskedelmi forgalom, a kiskereskedelem decemberi statisztikája és a januári inflációs adat.
2023. 02. 05. 13:00
Megosztás:

Nőtt tavaly a magyarországi sörgyártók forgalma, de nem érte el a pandémia előtti szintet

Nőtt tavaly a magyarországi söripari cégek értékesítése az előző évhez képest, de továbbra is elmaradt a 2019. évitől, a hazai termelés 2022-ben a 2021-es szint közelében alakult. A termékek között - az előző évek tendenciáját folytatva - tovább emelkedett a prémium- és szuperprémium kategóriájú, illetve az alkoholmentes sörök aránya - mondta el Kántor Sándor, a Magyar Sörgyártók Szövetsége igazgatója az MTI kérdésére.
2023. 02. 05. 12:00
Megosztás:

Növekvő forgalomban csökkent a BUX a héten

Növekvő forgalomban csökkent a héten a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) részvényindexe, a BUX 45 396,33 ponton zárt pénteken, ami 1249,08 ponttal, 2,68 százalékkal alacsonyabb, mint egy héttel korábban.
2023. 02. 05. 11:00
Megosztás:

Az olasz kormányfő a belpolitikai helyzet elmérgesedésének veszélyére figyelmeztetett

Giorgia Meloni miniszterelnök a feszültséget keltő belpolitikai viták azonnali enyhítésére szólította fel a kormány- és ellenzéki pártokat szombaton közölt nyílt levelében, miközben Rómában és Milánóban az anarchista mozgalom csoportjai vonultak utcára.
2023. 02. 05. 10:00
Megosztás:

Kormányzati ciklusokon átívelő egészségügyi stratégia kialakítását követeli a Magyar Orvosi Kamara

Kormányzati ciklusokon átívelő egészségügyi stratégia kialakítását követeli a Magyar Orvosi Kamara (MOK), ennek kikényszerítésére pedig nyomásgyakorló eszközök bevetésére kéri az orvosokat - jelentették be a MOK vezetői szombaton, a szervezet rendkívüli küldöttgyűlése után tartott sajtótájékoztatón, Budapesten.
2023. 02. 05. 09:00
Megosztás:

Damoklész kardja a lengyel részvények felett: pihenőt tarthat a rali?

Az elszabaduló energiaárak, az infláció, az emelkedő kamatok és a háború fizikai közelsége miatti befektetői félelem érzékenyen érintette a Varsói tőzsdét. A legnagyobb lengyel tőzsdei cégek részvényeit tömörítő WIG20 index 2022 október közepén euróban számolva közel 40 százalékkal állt lejjebb a tavalyi év elejéhez képest, amivel nemcsak régiós társaitól szakadt le, hanem egy rövid ideig a világ leggyengébb részvénypiacának is számított - olvashatjuk az Aegon Alapkezelő szakmai blogjában.
2023. 02. 05. 08:00
Megosztás:

Hosszabb nyitvatartás a Szépművészeti Múzeum El Greco-kiállításán

A tárlat utolsó hétvégéin hosszabb nyitvatartással várják a látogatókat a Szépművészeti Múzeum El Greco-kiállításán, amelyet a tavaly októberi megnyitó óta már csaknem százötvenezren láttak - közölte az intézmény szombaton az MTI-vel.
2023. 02. 05. 07:00
Megosztás:

A tél leghidegebb hétvégéje van az Egyesült Államok északkeleti részén rekordhidegekkel

Történelmi hidegrekordok dőltek meg az Egyesült Államok északkeleti államaiban szombaton a térséget elért sarkvidéki levegő miatt.
2023. 02. 05. 06:00
Megosztás:

Lelőtték az amerikai légtérben felfedezett kínai hírszerző léggömböt

Az amerikai haderő szombaton megsemmisítette az Egyesült Államok légterében a hét közepén felfedezett kínai léggömböt, amely az amerikai álláspont szerint hírszerző légieszköz, míg a kínai kormány eltévedt meteorológiai eszközről beszél.
2023. 02. 05. 05:00
Megosztás:

Erdészeti és vadgazdálkodási kérdésekről tárgyalt a magyar és a szlovén agrárminiszter

Magyarország és Szlovénia kölcsönösen előnyös együttműködésre törekszik az erdőgazdálkodás, a vadgazdálkodás területén, továbbá a két ország egyaránt fontosnak tartja az állategészségügyi megelőző lépések összehangolását - jelentette ki Nagy István agrárminiszter szombaton a Vas megyei Felsőszölnökön, ahol megbeszélést folytatott Irena Sinko szlovén mezőgazdasági, erdészeti és élelmezési miniszterrel.
2023. 02. 05. 04:00
Megosztás:

Februári nyugdíj korábban jön, aki Postán kapja annak még korábban!

Végre igazán jó hírt kaptak a nyugdíjasok: napokkal hamarabb érkezik a Postai nyugdíj kézbesítő 2023 február hónapban az emelt összegű 13. havi nyugdíjjal. Miért ez a sietség, mi okozza a gyorsabb eljárást? És az a nyugdíjjogosult, aki bankszámlára kapja, az mikor számíthat a 2023 februári nyugdíj utalására? Cikkünkből minden kiderül.
2023. 02. 05. 03:00
Megosztás:

Az EU figyelmen kívül hagyja a szakmai észrevételeket

Az Európai Bizottság és az Euróai Unió az elmúlt év szankciós politikájában nem foglalkozott a számokkal, a szakmai figyelmeztetéseket folyamatosan figyelmen kívül hagyják - mondta Tóth Máté energiajogász az M1 esti híradójában.
2023. 02. 05. 02:00
Megosztás:

Mávinform: a Dunántúlon még vannak forgalomkorlátozások

A Dunántúlon szombat este is folytatódik a viharkárok miatti helyreállítás a vasútvonalakon, ezért továbbra is forgalomkorlátozásokra kell számítani - közölte a Mávinform az MTI-vel. Az Alföldön megszűntek a fennakadások a vasúti közlekedésben, estére ezeken a vonalakon helyreállt a menetrend.
2023. 02. 05. 01:00
Megosztás:

Ezeket a számokat húzták az ötös lottón

A televízióban közvetített számsorsoláson az alábbi nyerőszámokat húzták ki:
2023. 02. 05. 00:01
Megosztás:

Mintegy 60 ezer háztartás volt szombaton délben áram nélkül Csehországban

Mintegy 60 ezer háztartás volt szombaton délben áram nélkül a hó- és szélviharok következtében Csehországban - jelentette a CTK hírügynökség.
2023. 02. 04. 23:00
Megosztás:

A Dunántúlon és a fővárosban ad sok munkát az erős szél a tűzoltóknak

Sok munkát ad a viharos erejű szél a tűzoltóknak, a Dunántúlon és a fővárosban jellemzően kidőlt fákhoz és leszakadt vezetékekhez riasztják az egységeket - közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság szombat reggel a honlapján.
2023. 02. 04. 22:00
Megosztás:

Fejlesztette diagnosztikai technológiáját a szegedi Avidin Kft.

Uniós támogatással, több mint 305 millió forintos beruházással fluoreszcens technológián alapuló nagy érzékenységű megoldásokkal bővítette diagnosztikai palettáját a szegedi Avidin Kft. - tájékoztatta Puskás László ügyvezető az MTI-t.
2023. 02. 04. 21:00
Megosztás: