Öntik a pénzt a YouTube influenszerek a Wall Street Memesbe - Nem véletlenül

Három hónap tőkegyűjtés után végül szeptember 26-án elérhetővé váltak a Wall Street Memes ERC-20 $WSM tokenjei az OKX kriptotőzsdén.

Öntik a pénzt a YouTube influenszerek a Wall Street Memesbe - Nem véletlenül

A kezdeti volatilis órákat követően stabil erősödést lehetett látni, aminek következtében alig 4 nappal az indulást követően a tokeneket már 0.07 dollár felett lehetett csak megvásárolni. 

Vagyis akik az utolsó szakasz során, szeptember 25-én csatlakoztak a projekthez és 0.0336 dolláros áron jutottak hozzá a $WSM-hez, azok 4 nap alatt meg tudták duplázni a befektetésüket.

Akik pedig még az első szakaszok egyikében szavaztak bizalmat a Wall Street Memes fejlesztőinek, 200%-nál is magasabb hozamot érhettek el.

A kirobbanó sikereket némi konszolidálódás követte, ami egy ekkora erősödés után egy kicsit sem meglepő. Írásunk idején stabilan képes a $WSM tartani a 0.05 dolláros árszintet, azonban sokak szerint ez kizárólag átmeneti pihenő a bikák számára.

wall street memes price chart

Itt tudsz csatlakozni a Wall Street Memes világához

Ez még csak a kezdet

Az optimisták között előkelő helyet foglal el a 22,500 feliratkozóval rendelkező Jacob Crypto Bury. A népszerű youtuber nem csak a levegőbe beszél, ha $WSM-ről van szó, hiszen egy nemrég feltöltött videójában maga is vásárolt 10,000 dollár értékben a tokenekből.

https://www.youtube.com/watch?v=_We2jJbqeMg

A jelenlegi árfolyamon 3.68 millió forintos vásárlást az elemző elsősorban arra az egyre szélesebb körökben terjedő pletykára alapozza, miszerint a közeljövőben a Binance tőzsdén is elérhető lesz a $WSM.

A legnagyobb kriptotőzsde kizárólag a legnépszerűbb projekteket szokta befogadni, így amikor bekövetkezik az újabb listázás, az fantasztikus hatással lehet az árfolyamra.

Ez olyannyira nagy eseménynek számít, hogy sokan csak “Binance hatásnak” szokták hívni, nem véletlenül. A legtöbb token értéke ami végül a legnagyobb kriptotőzsdén kötött ki, hihetetlen erősödésen mentek keresztül.

A leginkább extrém példa a Binance hatásra a PEPE-nek volt köszönhető. A mém token mindössze néhány hét alatt 5 millió százalékot (!) tudott erősödni néhány hét alatt, aminek a legnagyobb része a Binance listázás után következett be.

Természetesen ennél láthattunk visszafogottabb listázásokat is, azonban az összességében elmondható, hogy amennyiben a $WSM is a Bianance-szen kötne ki, úgy a befektetők további hozamra számíthatnak.

OKX-en elérhetők a $WSM perpetual futures ügyletek

A perpetual futures egy izgalmas alternatívája a hagyományos futures vagy más néven határidős szerződéseknek. A klasszikus tőzsdén a határidős ügylet az, amikor a megkötés idején meghatározott feltételek csak a jövőben lesznek majd esedékesek.

Anélkül, hogy nagyon elvesznénk a részletekben, a perpetual futures lényege, hogy a hagyományoshoz hasonlóan feltételeket támaszt a kontaktrussal kapcsolatban, azonban annak nincs lejárati ideje. Ennek köszönhetően a kereskedők jobban tudnak spekulálni egy kripto árára, viszont ezért cserébe díjat kell megfizetni.

Az OKX-en most elérhetővé tett lehetőségnek hála már margin kereskedést, illetve Simple Earn lehetőségeket is igénybe tudsz venni.

A margin esetében a vásárlás során nem kell rendelkezned a teljes fedezettel, míg a Simple Earn segítségével “kölcsön tudod adni” a tokenjeidet, amiért cserébe a piaci viszonyoktól függően jutalékot fogsz kapni.

Az OKX által bevezetett új lehetőségek kétségtelenül túlmutatnak magukon. A befektetés ezen formája bár csábító lehet sokak számára, a perpetual futures engedélye egyúttal azt is jelzi, hogy az OKX vezetői szerint a $WSM sokáig számíthat a befektetők szeretetére.

Szeretnél $WSM tokeneket vásárolni

Mire lehet készülni a Wall Street Memes jövőjével kapcsolatban?

Ahogy azt már említettük, a Wall Street Memes egyes források szerint a közeljövőben elérhetővé válhat a legnagyobb kriptotőzsdén, a Binance-szen.

Ez azonban még messze nem minden, amire készülni lehet.

A projekt fejlesztői ugyanis hamarosan elérhetővé fogják tenni a Wall Street Memes webáruházat, amin keresztül feltehetőleg $WSM érmékkel is lehetőség lesz a vásárlásra. Itt valós, a csapat által készített termékekhez férhetsz majd hozzá, amiért cserébe a saját tokenjeidet is tudod majd használni.

Ha a vásárlást fontolgatod, vagy csak szeretnél adni egy esélyt a szerencsének jó ha tudod, hogy egy 50,000 dolláros összdíjazású airdroppon is részt vehetsz. Az airdrop végeztével 5 szerencsés nyertes fejenként 10-10,000 dollár értékű $WSM boldog tulajdonosa lehet majd.

A legjobb, hogy a részvételhez nem feltétlenül kell rendelkeznek érmékkel, elég ha például csatlakozol a csapat Telegram oldalához, vagy ellátogatsz a WSM Instagramjára. 

Hogyan lett ennyire népszerű a Wall Street Memes?

A mostani sikerekért a fejlesztők alaposan megdolgoztak, hiszen a WSM közössége évek óta folyamatosan növekszik.

Az elsősorban gazdasággal és befektetésekkel kapcsolatos mémekkel a fejlesztők milliókhoz tudnak eljutni, pillanatok alatt. 

Mostanra pedig már elmondható, hogy az internet leginkább meghatározó figurái is kapcsolatba kerültek a projekttel. Ilyen volt például Elon Musk, aki korábban több ízben is reagált valamelyik vicces posztra X-en (korábban Twitter).

Amennyiben érdekel a projekt és még a Binance listázás előtt vásárolnál néhány tokent, a vásárlást egyszerűen meg tudod tenni a fejlesztők weboldalán keresztül is. Itt kapcsold össze a kriptotárcádat, majd ETH, USDT vagy akár bankkártya segítségével végezd el a vásárlást.

Érdekel a Wall Street Memes

Ez is érdekelhet:

Az Avax 7%-ot emelkedett a héten, de ez az új kriptó készen áll, hogy lekörözze

Szeretnéd javítani a sikeres kereskedéseid arányát? A Launchpad XYZ segíthet

Az 5 legjobb kriptovaluta előértékesítés 2023-ban

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine szerkesztősége semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen!

Onefluence – A L’Oréal átalakítja influencer marketing tevékenységét

Az influencer marketing feladatokat a jövőben az összes L’Oréal márka számára a WS Hungary, a WS Czech és az AMI Communications Slovakia ügynökségi konzorciuma látja el Magyarországon, Csehországban, illetve Szlovákiában.
2023. 12. 05. 09:32
Megosztás:

Uniós támogatásból épült bölcsőde Szegeden

Uniós támogatással egymilliárd forintból 72 gyerek elhelyezésére alkalmas bölcsőde épült Szegeden, a marostői városrészben - tájékoztatta az önkormányzat az MTI-t.
2023. 12. 05. 09:30
Megosztás:

Uniós forrásból fejlesztette gyártókapacitását a CE Glass Zrt.

Uniós támogatással, félmilliárd forintos beruházással fejlesztette gyártókapacitását a Szeged határában található üzemében a hőszigetelő és biztonsági üvegeket gyártó CE Glass Zrt. - tájékoztatta a vállalkozás az MTI-t.
2023. 12. 05. 09:00
Megosztás:

Csökkenéssel indulhat a mai nap az elemző szerint a tőzsdén

A nemzetközi befektetői hangulat romlása miatt csökkenéssel indulhat a kereskedés kedden a Budapesti Értéktőzsdén (BÉT) az Equilor Befektetési Zrt. szenior elemzője szerint.
2023. 12. 05. 08:30
Megosztás:

Hazánk a zöld átállás egyik nyertese lehet

Magyarországnak megvannak a pénzügyi eszközei ahhoz, hogy a világgazdaság zöld átállásának egyik nyertese legyen - jelentette ki a Pénzügyminisztérium (PM) közleménye szerint Varga Mihály az ENSZ Éghajlatváltozási Konferenciáján tartott pénzügyminiszteri kerekasztal beszélgetésen, Dubajban.
2023. 12. 05. 08:00
Megosztás:

Felemásan indított kedd reggel a forint árfolyama

Vegyesen alakult, kevéssé változott a forint árfolyama kedd reggelre a főbb devizákkal szemben az előző esti jegyzéséhez képest a nemzetközi devizakereskedelemben.
2023. 12. 05. 07:30
Megosztás:

Kibővülhet az online árfigyelő rendszer

Újabb 18 termékkörben lehet árcsökkenés - kibővülhet és 2024-ben is folytatódik az online árfigyelő rendszer - ismerteti a Gazdaságfejlesztési Minisztérium (GFM) az MTI-hez hétfőn eljuttatott közleményében.
2023. 12. 05. 07:00
Megosztás:

Kissé romlott a német járműipari vállalatok üzleti hangulata

A német járműipari vállalatok üzleti hangulatát jelző mutató enyhén csökkent novemberben a müncheni ifo gazdaságkutató intézet legfrissebb felmérése szerint.
2023. 12. 05. 06:30
Megosztás:

Befagytak a hitelkamatok, hiába csökkent a jegybank

November után december elején is elmaradt a bankoknál a hitelkamatok csökkentése. Hiába vágja folyamatosan most már az alapkamatot az MNB, a pénzintézetek alig reagálnak rá. A lakáshitelek kamatát két hónapja befagyasztotta az október eleje óta alkalmazott kamatplafon, és hiába nem érinti ez a korlát, a személyi kölcsönnél sincs változás - derül ki a Bank360.hu havi kamatfigyelőjéből.
2023. 12. 05. 06:00
Megosztás:

Soha ennyit nem kértek még egy Zsolnay-vázáért

Története egyik legerősebb aukciójára készül a Virág Judit Galéria december 16-án. Két páratlan remekmű, a 100 év után előkerült Tihanyi Lajos kép és a magyar Mona Lisaként emlegetett Gulácsy Lajos festmény mellett a galéria bejelentette az árverés további sztárjait, köztük egy világrekordot döntő Zsolnay óriásvázát. A monumentális mű kikiáltási ára 15 millió forint - soha, sehol nem indult még ilyen magas összegről egy Zsolnay tárgy sem. A műtárgyakat december 2-tól két héten át ingyenesen megtekintheti a nagyközönség. Kivételes alkalom, hogy egy emberöltő óta nem látott Tihanyi műremek, egy Gulácsy főmű, továbbá Mednyánszky, Vaszary, Czóbel és más kiváló alkotók festményei egy helyen legyenek láthatóak.
2023. 12. 05. 05:30
Megosztás:

Megjelent a Napenergia Plusz Program pályázati felhívása

Megjelent a Napenergia Plusz Program pályázati felhívása, a kormány a zöld energia fokozott hasznosítása érdekében a magyar családokat is segíti a modern napelemes rendszerek telepítésében - jelentette be Lantos Csaba hétfőn az Energiaügyi Minisztérium (EM) közösségi oldalán.
2023. 12. 05. 05:00
Megosztás:

Fenyőfa árak - mennyibe kerül egy fenyő? Legolcsóbb élő fenyőfa

Alig a tavalyi ár felett juthatnak idén a vásárlók fenyőhöz: a lucfenyőt 5, az ezüstfenyőt 6, míg a nordmann fenyőt 8 ezer forint körüli méterenkénti áron kínálják az utcai és piaci standokon megjelent alkalmi fenyőárusok. Az Agroinform.hu múlt heti felméréséből többek között az derül ki, hogy a vásárlók 52 százaléka tervez legalább 7 ezer forintot költeni erre a célra, ezen belül 23 százaléknyian terveznek 10 ezer forintnál nagyobb kiadást.
2023. 12. 05. 04:30
Megosztás:

Itt a CSOK Plusz – de hogyan hat majd a lakásárakra?

Pár napja derültek ki a CSOK Plusz konstrukció részletei, melyek értelmében minden eddiginél nagyobb összegű kamattámogatott lakáshitelt és hozzá tartozó hitelelengedést vezet be a kormány. A 2024. január 1-jétől érvénybe lépő intézkedés mind a hitelpiacra, mind a lakáspiacra jelentős hatást gyakorolhat. Az MBH Bank elemzője megvizsgálta, milyen tendenciákra számíthatunk jövőre.
2023. 12. 05. 04:00
Megosztás:

Szlovénia támogatja Ukrajna aknamentesítését

Szlovénia idén 1,5 millió euróval támogatja Ukrajna aknamentesítését - jelentette be Tanja Fajon szlovén külügyminiszter hétfőn.
2023. 12. 05. 03:30
Megosztás:

Közös tudásbázist építenek az agráregyetemek

Szövetségi és együttműködési megállapodásokat kötött a három magyarországi agrárképző egyetem, az ebből létrejövő tudásbázis a jövő agráriumát alapozhatja meg - közölte az MTI-vel hétfőn a Magyar Gazdakörök és Gazdaszövetkezetek Szövetsége (Magosz).
2023. 12. 05. 03:00
Megosztás:

Készpénzt rejteget? Ön is bajba kerül, ha sok készpénzt tart otthonában!

A magyar lakosság még mindig készpénz imádó 2023 végén is: a piaci becslések szerint mintegy 6500 milliárd forintot tartanak a háztartások maguknál KP-ben. Miért nagyon veszélyes ez, akár Önre nézve is, kedves Olvasó? Mutatjuk.
2023. 12. 05. 02:00
Megosztás:

Bővült a Netrisk Csoport

A Netrisk Csoport (a továbbiakban: „Netrisk”) és a Bauer Media Group bejelentette, hogy sikeresen lezárták online összehasonlító üzletágaik összevonását Közép- és Kelet-Európában. A tranzakcióval Netrisk Csoport néven működő, vezető online összehasonlító szolgáltató jön létre hat közép- és kelet-európai országban.
2023. 12. 05. 01:00
Megosztás:

5 ok, amiért kilőtt a Bitcoin

A Bitcoin árfolyama meghaladta a rendkívüli 41 600 dolláros álomhatárt. Ez a döbbenetes ár több kiváltó okra is visszavezethető, kezdve a spot Bitcoin ETF-ek körüli láztól egészen a szélesebb pénzügyi trendekig. Feltérképeztük a rally leglényegesebb okait, tarts velünk te is a részletes elemzés során!
2023. 12. 05. 00:01
Megosztás:

Elkészült a debreceni környezeti ellenőrző rendszer stratégiai alapdokumentuma

Elkészült a debreceni környezeti ellenőrző rendszer stratégiai alapdokumentuma, amellyel "a tudományt a város szolgálatába állítják" - jelentette be a cívisváros polgármestere hétfőn a Református Kollégium Oratóriumában.
2023. 12. 04. 23:30
Megosztás:

Gyengültek a New York-i tőzsde főbb mutatói

Gyengüléssel zártak hétfőn a New York-i értéktőzsde irányadó mutatói.
2023. 12. 04. 23:00
Megosztás: