Öntik a pénzt a YouTube influenszerek a Wall Street Memesbe - Nem véletlenül

Három hónap tőkegyűjtés után végül szeptember 26-án elérhetővé váltak a Wall Street Memes ERC-20 $WSM tokenjei az OKX kriptotőzsdén.

Öntik a pénzt a YouTube influenszerek a Wall Street Memesbe - Nem véletlenül

A kezdeti volatilis órákat követően stabil erősödést lehetett látni, aminek következtében alig 4 nappal az indulást követően a tokeneket már 0.07 dollár felett lehetett csak megvásárolni. 

Vagyis akik az utolsó szakasz során, szeptember 25-én csatlakoztak a projekthez és 0.0336 dolláros áron jutottak hozzá a $WSM-hez, azok 4 nap alatt meg tudták duplázni a befektetésüket.

Akik pedig még az első szakaszok egyikében szavaztak bizalmat a Wall Street Memes fejlesztőinek, 200%-nál is magasabb hozamot érhettek el.

A kirobbanó sikereket némi konszolidálódás követte, ami egy ekkora erősödés után egy kicsit sem meglepő. Írásunk idején stabilan képes a $WSM tartani a 0.05 dolláros árszintet, azonban sokak szerint ez kizárólag átmeneti pihenő a bikák számára.

wall street memes price chart

Itt tudsz csatlakozni a Wall Street Memes világához

Ez még csak a kezdet

Az optimisták között előkelő helyet foglal el a 22,500 feliratkozóval rendelkező Jacob Crypto Bury. A népszerű youtuber nem csak a levegőbe beszél, ha $WSM-ről van szó, hiszen egy nemrég feltöltött videójában maga is vásárolt 10,000 dollár értékben a tokenekből.

https://www.youtube.com/watch?v=_We2jJbqeMg

A jelenlegi árfolyamon 3.68 millió forintos vásárlást az elemző elsősorban arra az egyre szélesebb körökben terjedő pletykára alapozza, miszerint a közeljövőben a Binance tőzsdén is elérhető lesz a $WSM.

A legnagyobb kriptotőzsde kizárólag a legnépszerűbb projekteket szokta befogadni, így amikor bekövetkezik az újabb listázás, az fantasztikus hatással lehet az árfolyamra.

Ez olyannyira nagy eseménynek számít, hogy sokan csak “Binance hatásnak” szokták hívni, nem véletlenül. A legtöbb token értéke ami végül a legnagyobb kriptotőzsdén kötött ki, hihetetlen erősödésen mentek keresztül.

A leginkább extrém példa a Binance hatásra a PEPE-nek volt köszönhető. A mém token mindössze néhány hét alatt 5 millió százalékot (!) tudott erősödni néhány hét alatt, aminek a legnagyobb része a Binance listázás után következett be.

Természetesen ennél láthattunk visszafogottabb listázásokat is, azonban az összességében elmondható, hogy amennyiben a $WSM is a Bianance-szen kötne ki, úgy a befektetők további hozamra számíthatnak.

OKX-en elérhetők a $WSM perpetual futures ügyletek

A perpetual futures egy izgalmas alternatívája a hagyományos futures vagy más néven határidős szerződéseknek. A klasszikus tőzsdén a határidős ügylet az, amikor a megkötés idején meghatározott feltételek csak a jövőben lesznek majd esedékesek.

Anélkül, hogy nagyon elvesznénk a részletekben, a perpetual futures lényege, hogy a hagyományoshoz hasonlóan feltételeket támaszt a kontaktrussal kapcsolatban, azonban annak nincs lejárati ideje. Ennek köszönhetően a kereskedők jobban tudnak spekulálni egy kripto árára, viszont ezért cserébe díjat kell megfizetni.

Az OKX-en most elérhetővé tett lehetőségnek hála már margin kereskedést, illetve Simple Earn lehetőségeket is igénybe tudsz venni.

A margin esetében a vásárlás során nem kell rendelkezned a teljes fedezettel, míg a Simple Earn segítségével “kölcsön tudod adni” a tokenjeidet, amiért cserébe a piaci viszonyoktól függően jutalékot fogsz kapni.

Az OKX által bevezetett új lehetőségek kétségtelenül túlmutatnak magukon. A befektetés ezen formája bár csábító lehet sokak számára, a perpetual futures engedélye egyúttal azt is jelzi, hogy az OKX vezetői szerint a $WSM sokáig számíthat a befektetők szeretetére.

Szeretnél $WSM tokeneket vásárolni

Mire lehet készülni a Wall Street Memes jövőjével kapcsolatban?

Ahogy azt már említettük, a Wall Street Memes egyes források szerint a közeljövőben elérhetővé válhat a legnagyobb kriptotőzsdén, a Binance-szen.

Ez azonban még messze nem minden, amire készülni lehet.

A projekt fejlesztői ugyanis hamarosan elérhetővé fogják tenni a Wall Street Memes webáruházat, amin keresztül feltehetőleg $WSM érmékkel is lehetőség lesz a vásárlásra. Itt valós, a csapat által készített termékekhez férhetsz majd hozzá, amiért cserébe a saját tokenjeidet is tudod majd használni.

Ha a vásárlást fontolgatod, vagy csak szeretnél adni egy esélyt a szerencsének jó ha tudod, hogy egy 50,000 dolláros összdíjazású airdroppon is részt vehetsz. Az airdrop végeztével 5 szerencsés nyertes fejenként 10-10,000 dollár értékű $WSM boldog tulajdonosa lehet majd.

A legjobb, hogy a részvételhez nem feltétlenül kell rendelkeznek érmékkel, elég ha például csatlakozol a csapat Telegram oldalához, vagy ellátogatsz a WSM Instagramjára. 

Hogyan lett ennyire népszerű a Wall Street Memes?

A mostani sikerekért a fejlesztők alaposan megdolgoztak, hiszen a WSM közössége évek óta folyamatosan növekszik.

Az elsősorban gazdasággal és befektetésekkel kapcsolatos mémekkel a fejlesztők milliókhoz tudnak eljutni, pillanatok alatt. 

Mostanra pedig már elmondható, hogy az internet leginkább meghatározó figurái is kapcsolatba kerültek a projekttel. Ilyen volt például Elon Musk, aki korábban több ízben is reagált valamelyik vicces posztra X-en (korábban Twitter).

Amennyiben érdekel a projekt és még a Binance listázás előtt vásárolnál néhány tokent, a vásárlást egyszerűen meg tudod tenni a fejlesztők weboldalán keresztül is. Itt kapcsold össze a kriptotárcádat, majd ETH, USDT vagy akár bankkártya segítségével végezd el a vásárlást.

Érdekel a Wall Street Memes

Ez is érdekelhet:

Az Avax 7%-ot emelkedett a héten, de ez az új kriptó készen áll, hogy lekörözze

Szeretnéd javítani a sikeres kereskedéseid arányát? A Launchpad XYZ segíthet

Az 5 legjobb kriptovaluta előértékesítés 2023-ban

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine szerkesztősége semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen!

A holland kormánykoalíció Dick Schoof korábbi titkosszolgálati vezetőt jelöli miniszterelnöknek

Az újonnan alakult holland kormánykoalíció kedden bejelentette, hogy a hírszerzés korábbi vezetőjét, Dick Schoofot jelöli miniszterelnöknek.
2024. 05. 29. 07:30
Megosztás:

Ahogy a WIF és a PEPE továbbra is átlépik a milliárd dolláros mérföldköveket, az elemzők szerint a Rollblock (RBLK) lehet a következő milliárd dolláros szupersztár

A Dogwifhat (WIF) és Pepe (PEPE) két jelentős kriptovaluta, amelyek továbbra is áttörik a milliárd dolláros mérföldkövet, WIF 2,78 milliárd dolláron áll, míg PEPE 5,80 milliárd dolláron. Nyilvánvaló, hogy a jövőjük iránti érzés hatalmas.
2024. 05. 29. 07:10
Megosztás:

Izraelben új elnököt választottak a Munkapárt élére

Izraelben kedden Jaír Golánt választották meg a szociáldemokrata Munkapárt élére.
2024. 05. 29. 07:00
Megosztás:

Antimikrobiális üvegport fejlesztett ki az LG

Az LG Electronics (LG) fejlett anyagokkal foglalkozó üzletága PuroTecTM néven egy új antimikrobiális üvegport vezetett be. Az innovatív anyagot a termékhigiénia megőrzésének céljából tervezték, és felhasználása igen sokrétű.
2024. 05. 29. 06:00
Megosztás:

Madárgyilkos szélkerekek, világmegváltó villanyautók: a klímaátmenet 6 mítosza és ellentmondása

Az energiaátmenet az emberiség egyik legnehezebb és legfontosabb feladata, és egyetlen döntéshozó sem engedheti meg magának, hogy ne gondolkozzon stratégiai szinten a témáról. Ugyanakkor fontos az is, hogy túllássanak a kérdésben gyakran hallható közhelyeken, ne gondolják, hogy léteznek könnyű megoldások, de azt sem, hogy reménytelen a helyzet – mutat rá Jonas Puck, a Bécsi Közgazdaságtudományi Egyetem vezetőképző akadémia (WU Executive Academy) energiamenedzsment programjának vezetője. A 125 éves iskola üzleti döntéshozók számos generációját képezte történelme során, és ma is Közép-Európa egyik legmagasabban jegyzett vezetőképzőjét működteti, ahol évente mintegy 2200 diák kap naprakész tudást – többek között a klímaátmenettel kapcsolatos forró területeken.
2024. 05. 29. 05:30
Megosztás:

Európai egészségügyi adattér: Széles körben el kell fogadtatni az egészségügyi adatok európai megosztását

Tudatos elkötelezettség, széles körű ismertség és szoros együttműködés szükséges ahhoz, hogy a kontinens országai teljes mértékben kiaknázhassák európai egészségügyi adattérben (EHDS) rejlő lehetőségeket – vélik azok az európai szakértők, akik ajánlásokat fogalmaztak meg a kezdeményezés sikere érdekében. Az EHDS célja a polgárok egészségügyi adatainak uniós szintű rendszerben való kezelése és ezáltal a határokon átnyúló egészégügyi ellátás javítása. Az Európai Bizottság reményei szerint a rendszer a kutatási lehetőségeket is bővíteni fogja, mivel a kutatók és a piaci vállalatok számára lehetőséget nyit nagy mennyiségű egészségügyi adat elemzésére.
2024. 05. 29. 05:00
Megosztás:

Az exportpiacra lépő vállalatok még hatékonyabb támogatása érdekében együttműködésre lép az MBH Bank és a HEPA Magyar Exportfejlesztési Ügynökség

Együttműködési megállapodást írt alá az MBH Bank és a HEPA Magyar Exportfejlesztési Ügynökség, azzal a céllal, hogy a két vállalat tevékenységének és ügyfélkörének összehangolásával még hatékonyabban támogathassák az exportpiacokon tevékenykedő vagy az exportpiacra való kilépést tervező magyar vállalatokat. A bank és a HEPA ügyfelei az együttműködés révén egymást kiegészítő komplex szolgáltatásokhoz juthatnak. A megállapodás kiemelt célja, hogy a felek támogassák a magyar vállalatok versenyképességének fejlesztését, amelynek egyik alappillére a külföldi piacokon való megjelenés.
2024. 05. 29. 04:30
Megosztás:

Naperőművel és energiatárolóval bővül a Ganz tápiószelei gyártelepe

Készen állnak a bekötésre a napelemek a Ganz Transzformátor- és Villamos Forgógépgyártó Kft. tápiószelei gyártelepén felépített 2 MVA névleges teljesítményű naperőműparkban. A 4040 darab szolár panel telepítését a budaörsi Forest-Vill Kft. végezte el, amely a fejlesztés következő ütemében egy, az erőműhöz tartozó energiatárolót fog a helyszínen telepíteni. A beruházás várhatóan 2024 végéig fejeződik be, melynek köszönhetően a tápiószelei gyáregység energiaszükségletének jelentős részét megújuló energiaforrásból előállított áram szolgáltatja majd.
2024. 05. 29. 04:00
Megosztás:

Minden, amit a mikrotanúsítványokról tudni érdemes

Új kategória jelent meg az elmúlt hónapokban az oktatási palettán, a mikrotanúsítványok rendszere. Ezek olyan rövid képzések, amelyeken a résztvevők célirányosan fejleszthetik azokat az ismereteiket, készségeiket és kompetenciáikat, amelyekre a személyes és szakmai fejlődésükhöz szükségük van.
2024. 05. 29. 03:30
Megosztás:

Jót tenne az ingatlanpiacnak, ha az eladók a saját elképzeléseik helyett az ingatlanpiac törvényeit követnék

Az elmúlt két hónapban a XIX., XX. és XXIII. kerületekben is élénkülni kezdett az ingatlanpiac, nőtt az érdeklődés az eladó ingatlanok iránt, ugyanakkor a keresett kategóriákban az árak lassú emelkedése tapasztalható. Sok tulajdonos viszont a valós áraktól továbbra is teljesen függetlenül áraz.
2024. 05. 29. 03:00
Megosztás:

Áprilistól a sárga csekket hülyeség feladni a Postán

Április 1-től minden hazai fogyasztó és vállalkozás teljesítheti fizetési tranzakcióit fizetési kérelem elfogadásával és arra válaszul azonnali fizetés kezdeményezésével, de erről sokan még nem is hallottak.
2024. 05. 29. 02:00
Megosztás:

Mennyit áramot fogyaszt évente a klíma? Itt a számítás, mutatjuk!

Most kiderül, érdemesebb-e klímával vagy gázzal fűteni. Vajon megéri beruházni egy klímaberendezésbe néhány forró nyári hét miatt? Hasznos-e klímával fűteni vagy ezzel kiegészíteni a fűtést? Számos kérdés merül fel. Bár a klíma energiafogyasztása számos tényezőtől függ, ha gazdaságosan szeretnénk működtetni, érdemes néhány dologra odafigyelni a készülék kiválasztásakor.
2024. 05. 29. 01:00
Megosztás:

Tovább dübörög az AI mánia: a WienerAI előértékesítés 3 millió felett

Képzeld csak el: egy kriptovaluta, amiben egyesül a mesterséges intelligencia (AI) és a mém érme mánia.
2024. 05. 29. 00:01
Megosztás:

Üzbegisztánban új atomerőmű épül

A Roszatom kisteljesítményű moduláris atomerőművet (SMR) épít Üzbegisztánban, az erről szóló szerződést Vlagyimir Putyin orosz elnök üzbegisztáni látogatásakor írta alá a Roszatom orosz állami atomenergetikai konszern mérnöki részlege, az Atomsztrojexport vállalat és az Uzatom, az üzbég kormány alá tartozó atomenergia-ügynökség atomerőmű-építési igazgatósága - közölte a Roszatom kedden az MTI-vel.
2024. 05. 28. 23:30
Megosztás:

Erősödő toborzás várható a gyártás, termelés területén

Az elmúlt másfél évben tovább lassult a toborzás a gyártási és termelési szektorban, ez a tendencia pedig egybevág az országos helyzettel: a vállalatok visszafogták a munkaerőfelvételt, helyette sokkal inkább a meglévő munkavállalók megtartására fókuszálnak. Ennek ellenére a szektorban dolgozó szakemberek továbbra is keresettek a munkaerőpiacon – derül ki a Profession Services, a Profession.hu toborzással foglalkozó üzletágának gyártási és termelési szektorra vonatkozó elemzéséből.
2024. 05. 28. 23:00
Megosztás:

Linképítés: tippek kezdőknek és haladóknak

Az off-site keresőoptimalizálás azokat a tevékenységeket, valamint SEO faktorokat foglalja magában, amik az oldalon kívül történnek. Ehhez kapcsolódik a linképítés, amikor a weblapunkra lehetőleg minél több és erősebb külső linket próbálunk meg szerezni. A cél, hogy nagyobb forgalmat generáljanak, több embert tereljenek az oldalra, hitelességet kölcsönözzenek a honlap számára.
2024. 05. 28. 22:30
Megosztás:

Fejlesztés a Wienerberger csornai tetőcserépgyáránál

Fejlesztette csornai tetőcserépgyárát 1,2 milliárd forintból a Wienerberger zRt. leányvállalata - közölte a társaság kedden az MTI-vel.
2024. 05. 28. 22:00
Megosztás:

Az EU komoly támogatást hagyott jóvá egészségügyi fejlesztésekre

Az Európai Bizottság kedden jóváhagyta, hogy hat tagállam, köztük Magyarország legfeljebb egymilliárd euróval támogassa az egészségügyi ágazatban megvalósítani tervezett első közös európai érdeket szolgáló projektet, mely a kutatást, az innovációt és az egészségügyi termékek első ipari bevezetését, valamint a gyógyszerek innovatív gyártási folyamatait támogatja majd.
2024. 05. 28. 21:30
Megosztás:

Ausztria feldolgozóipara a közeljövőben kikerülhet a recesszióból

Májusban mérséklődött az osztrák termelőipar teljesítménycsökkenésének üteme és az új megrendelések készletállományhoz viszonyított aránya alapján a következő negyedévben a feldolgozóipar már növekedési pályára léphet az UniCredit Bank Austria beszerzésimenedzser-indexének alakulása alapján.
2024. 05. 28. 21:00
Megosztás:

Megújul a Magyar Állampapír Plusz (MÁP+)

Június 3-tól megújult kondíciók mellett vásárolhatják meg a lakossági befektetők a Magyar Állampapír Pluszt (MÁP Plusz), amely ötéves futamideje alatt évi 6,73 százalékos EHM-mel (egységesített értékpapír hozam mutató) kapható; ezzel párhuzamosan kivezetik az Egyéves Magyar Állampapírt (1MÁP) - közölte az Államadósság Kezelő Központ (ÁKK) kedden az MTI-vel.
2024. 05. 28. 20:30
Megosztás: