Szeretnéd javítani a sikeres kereskedéseid arányát? A Launchpad XYZ segíthet

Tagadhatatlan, hogy a magas hozamok eléréséhez alapos ismeretek szükségesek. Nincs ez máshogy a kriptoszektorban sem, hiszen itt is kizárólag a legjobb indikátorok és hangulatelemző eszközök használatával érhetők el a legmagasabb bevételek.

Szeretnéd javítani a sikeres kereskedéseid arányát? A Launchpad XYZ segíthet

Szerencsére nem kell mindent magad végezned, köszönhetően a Launchpad XYZ ökoszisztémájának. Bár a projekt még az előértékesítési szakaszánál tart, ennek ellenére egyes funkciók már most elérhetők a felületen. Ráadásul teljesen ingyen, bármilyen előzetes vásárlás nélkül.

Sőt, amennyiben még időben részt veszel a gyűjtésben, úgy a vásárlásod mellé további 14% ajándék tokenre számíthatsz.

Egyetlen vásárlás, korlátlan hozzáférés

A Launchpad XYZ-ben a befektetők különböző szintű NFT-ket kaphatnak annak függvényében, hogy mekkora összegben vásároltak $LPX-et. 

Ezek ugyan önmagukban is értéket képviselnek, azonban egy másik tulajdonsággal is rendelkeznek. Használatukkal ugyanis hozzáférhetünk az oldal különböző funkcióihoz, bármilyen egyéb ellentételezés nélkül.

Az NFT-k ára 50 dollártól egészen 25,000 dollárig terjed, ennek ellenére már a legkisebb “Doge” szintnél is érdemes beszállni. 

Az előértékesítés ideje alatt a csapat létrehozott egy mesterséges intelligenciát használó jelzőrendszert, vagyis szignált.

A szignálok olyan rövid, szöveges üzenetek melyek segítségével egy közelgő kripto várható árfolyamát tudhatod meg. A legtöbb ilyen üzenetben feltüntetésre kerül a kripto neve, a várható árfolyam, az elérhető hozam és a stop loss mértéke.

Gyakorlatilag minden esetben a szignálokhoz kizárólag előfizetés ellenében lehet hozzáférni. Azonban a Launchpad XYZ csapata az általuk létrehozott szignálokat mindenki számára teljesen ingyenes elérhetővé tette.

Csak le kell töltened a Telegram alkalmazását, majd ellátogatni a szignálcsoport oldalára. Miután csatlakoztál máris láthatod, a csapat MI-je milyen közelgő kereskedéseket ajánl.

A múltban több alkalommal is el lehetett csípni 100, sőt egyes esetekben akár 1000%-nál is magasabb hozamot ígérő befektetéseket.

A csoport viszont kizárólag az előértékesít során lesz ingyenes, ezt követően már csak azok vehetik igénybe, akik minimum Doge NFT-vel rendelkeznek.

A Launchpad XYZ egyik nagy előnye a hasonló szolgáltatásokat nyújtó oldalakkal szemben az, hogy mindössze egyetlen kifizetést követően korlátlan ideig élvezheted a szignálokat.

Az oldal indulását követően több VIP szignál csoport is elérhető azok számára, akik magasabb NFT szintekkel rendelkeznek. Azonban egészen addig teljesen ingyenesen kaphatod meg a legjobb tanácsokat.

Érdekel az ingyenes szignálcsoport

A Launchpad összefogja a töredezett Web3 világát

A csatlakozáskor kapható magas jutalom, illetve az ingyenes szignálok már önmagunkban elég meggyőzőek, a Launchpad XYZ ennél mégis sokkal többet kínál.

A tagok hozzáférhetnek majd például számtalan MI-vel támogatott indikátorhoz és hangulatelemző eszközhöz. Ezek segítségével rövid idő alatt is alapos elemzéseket készíthetsz majd el, tovább növelve a sikeres befektetéseid számát.

Az oldal tagjainak szintén módjuk lesz az Apollo névre keresztelt MI chatbot segítségét is igénybe venni. Ezzel nem kizárólag kérdéseinkre kaphatunk majd választ, hanem kereskedési tanácsokat, ötletek és tippeket is kérhetünk.

Az Apollo segítségével képes leszel megtalálni a legjobb új kriptokat, befektetési keretrendszert hozhatsz létre, és részletes információkat kérhetsz egy-egy projektről.

Ha elvégezted az elemzéseket, akár magát a vásárlást vagy eladást is le tudod bonyolítani a Launchpad XYZ kereskedési terminálján keresztül. Ez nem csupán gyors, hanem egyúttal megbízható is lesz.

Végezetül a több mint 400 különböző adatpontot használó Launchpad Quotient (LPQ) rendszer használatával könnyedén fel fogod tudni fedezni a legjobb új kriptokat.

A hamarosan esedékes listázást követően a csapat nem fog a babérjain ülni, hiszen számos eszköz csak a következő évek során válik majd elérhetővé. Ilyen lesz például a gaming hub, a decentralizált tőzsde vagy a metaverzum könyvtár.

A csatlakozást USDT és ETH mellett akár bankkártyával is el tudod végezni a Launchpad XYZ előértékesítésének felületén keresztül.

Szeretném jobban megismerni a Launchpad XYZ-t

Ez is érdekelhet:

Mik azok a mém kriptok és miért vásárol belőlük mindenki?

Érdekel a mesterséges intelligencia? Ezzel a kriptóval minden előnyét kiélvezheted!

Bitcoin Minetrix vásárlás 2023 – Útmutató kezdőknek

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine szerkesztősége semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen!

Magyar innováció forradalmasítja az őssejt-donációkat

A Gloster Infokommunikációs Nyilvánosan Működő Részvénytársaság (Gloster) globális csontvelő donor és őssejt nyilvántartó rendszert fejleszt a Német Vöröskeresztnek 250 ezer euróért (mintegy 95 millió forint) - közölte a cég hétfőn a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) honlapján.
2023. 12. 11. 16:30
Megosztás:

Kerékpárút épült Kéthely és Balatonmáriafürdő között

Befejeződött a kerékpárút építése a Somogy vármegyei Kéthely és Balatonmáriafürdő között, a 465 millió forintos beruházás utolsó ütemének műszaki átadására hétfőn került sor - tájékoztatta Kéthely önkormányzata az MTI-t.
2023. 12. 11. 16:00
Megosztás:

Zajlik az elmúlt évek uniós projektjeinek zárása

Zajlik a 2014-2020-as időszakban finanszírozott uniós projektek zárása és elszámolása, az eddigi adatok alapján Magyarország pénzügyi kerete 95 százalékát használta fel - mondta Navracsics Tibor területfejlesztési miniszter az Országgyűlés gazdasági bizottsága ülésén hétfői meghallgatásán.
2023. 12. 11. 15:30
Megosztás:

Nyereséges évet zár a Start Garancia Zrt.

Idén is eredményesen támogatta a gazdaságfejlesztési célokat a 100 százalékos állami tulajdonban lévő Start Garancia Zrt. : a társaság kezességvállalási állománya december elejére elérte a 300 milliárd forintot, ami közel 50 százalékkal több a tavaly év véginél - közölte a társaság az MTI-vel hétfőn.
2023. 12. 11. 15:00
Megosztás:

Zárult a Virginia dohány felvásárlása

Eredményesen, 49 százalékos növekedéssel zárta a Virginia dohány felvásárlását a tavalyi évhez képest a Continental Dohányipari Csoport dohánytermesztésért és feldolgozásért felelős tagja, a DOFER Dohányfermentáló Zrt. (DOFER Zrt.) - közölte az MTI-vel a vállalat.
2023. 12. 11. 14:30
Megosztás:

Meghosszabbította az Unió a Malival szemben bevezetett korlátozó intézkedéseket

Az Európai Unió tagországainak külügyminiszterei további egy évvel, 2024. december 14-ig meghosszabbították a Malival szemben 2021-ben elrendelt korlátozó intézkedések hatályát - tájékoztatott az uniós tanács hétfőn.
2023. 12. 11. 14:00
Megosztás:

Az igazi gondoskodás nem a segélyek világa

Az igazi gondoskodás nem a segélyek világa, ha lehet, jövedelmet és bért kell biztosítani mindenkinek; ezt a "melót" nem végezte el a baloldali kormányzás 2010. előtt - jelentette ki a gondoskodáspolitikáért felelős államtitkár a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara (BKIK) rehabilitációs konferenciáján hétfőn Budapesten, a BKIK székházában.
2023. 12. 11. 13:30
Megosztás:

Korszerűsítették a Műjégpálya, a Magyar Zene Háza, az Olof Palme Ház és a Néprajzi Múzeum távhűtését

Mintegy 227 millió forintból korszerűsítették a Műjégpálya, a Magyar Zene Háza, az Olof Palme Ház és a Néprajzi Múzeum távhűtését - közölte a BKM Budapesti Közművek Nonprofit Zrt. hétfőn az MTI-vel.
2023. 12. 11. 13:00
Megosztás:

Nőtt a száz legeredményesebb vasi cég árbevétele 2022-ben

A száz legeredményesebb Vas vármegyei vállalkozás nettó árbevétele 2022-ben együttesen meghaladta az 1882,712 milliárd forintot, ez 18,7 százalékkal több, mint az évben - olvasható a TOP 100 Vas vármegye című, hétfőn Szombathelyen bemutatott kiadványban.
2023. 12. 11. 12:30
Megosztás:

Csökkent az éves infláció Csehországban

Novemberben az éves infláció 7,3 százalékra mérséklődött az októberi 8,5 százalékról Csehországban - közölte hétfőn a Cseh Statisztikai Hivatal Prágában.
2023. 12. 11. 12:00
Megosztás:

Miskolc jövőre U16-os női kosárlabda Eb-t rendez

Miskolcon rendezik jövőre az U16-os női kosárlabda Európa-bajnokságot.
2023. 12. 11. 11:30
Megosztás:

A digitalizáció csak lassan érvényesül a könyvpiacon

A magyarok 42 százaléka olvas valamilyen gyakorisággal nyomtatott könyvet, ez az érték e-könyvek esetén 11 százalék, míg az e-hangoskönyveknél 7 százalék - állapította meg a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) megbízásából készült kutatás, amelynek eredményéről hétfőn tájékoztatta az MTI-t a hatóság kommunikációs igazgatóság.
2023. 12. 11. 11:00
Megosztás:

Szinte semmit se változtak az indexek az európai tőzsdéken

Vegyesen, alig változó indexekkel indult hétfőn a kereskedés a főbb euróai értékpapírpiacokon. A tőzsdék pénteken indexemelkedéssel zártak.
2023. 12. 11. 10:30
Megosztás:

Kisebb emelkedéssel nyithat hétfőn a Budapesti Értéktőzsde

Enyhe emelkedéssel nyithat hétfőn a Budapesti Értéktőzsde az Equilor Befektetési Zrt. senior elemzője szerint, miután a BUX 244,97 pontos, 0,42 százalékos emelkedéssel, 58 669,83 ponton, új történelmi rekordon zárt pénteken.
2023. 12. 11. 10:00
Megosztás:

A márkanév tényleg a mindenség?

A nutellás kenyeret szereted? - miközben megfogalmazzuk ezt a kérdést, mind ugyanarra a mogyorókrémre gondolunk. De sokan nem is a Nutellát szeretjük, hanem magát a mogyorókrémet, csokikrémet. Erős berögződésként maradhatott meg gyerekkorunkból a Nutella márka neve. Vajon hány ilyen márka neve maradt meg bennünk egy-egy termékcsoport “gyűjtőneveként”?
2023. 12. 11. 09:45
Megosztás:

Többféle férfi stoplis cipő közül tudunk válogatni

A labdarúgáshoz általában az egyik legfontosabb kiegészítő a focicipő. Ma már többféle típus is elérhető a piacon. Az is befolyásoló tényező, hogy pontosan milyen pályán akarjuk a lábunkra húzni az adott modellt. Természetes fűvel borított futballpályán a stoplis cipő lesz a legjobb választás.
2023. 12. 11. 09:15
Megosztás:

Erősödéssel nyitott ma reggel a forint

Erősödött a forint hétfő reggelre a péntek esti jegyzéséhez képest a főbb devizákkal szemben a nemzetközi devizakereskedelemben.
2023. 12. 11. 08:30
Megosztás:

Újabb mérföldkő gazdaságfehérítésben

Már másfél millióan regisztráltak a NAV online számlarendszerébe, amely 2018. július 1-jén debütált, közülük mintegy 1,3 millióan már szolgáltattak is adatot.
2023. 12. 11. 08:00
Megosztás:

Top 5 Meme Coins To Buy In 2024

Explore the top 5 meme coins poised for growth in 2024. This guide highlights the leading meme-based cryptocurrencies that blend humor, community, and investment potential.
2023. 12. 11. 07:59
Megosztás:

A szegénységgel küzdőkre hívja fel a figyelmet a Katolikus Karitász

Egymillió csillag a szegényekért címmel hirdetett szolidaritási akciót Katolikus Karitász, hogy felhívja a figyelmet a napi megélhetési problémákkal küzdőkre.
2023. 12. 11. 07:00
Megosztás: