Szeretnéd javítani a sikeres kereskedéseid arányát? A Launchpad XYZ segíthet

Tagadhatatlan, hogy a magas hozamok eléréséhez alapos ismeretek szükségesek. Nincs ez máshogy a kriptoszektorban sem, hiszen itt is kizárólag a legjobb indikátorok és hangulatelemző eszközök használatával érhetők el a legmagasabb bevételek.

Szeretnéd javítani a sikeres kereskedéseid arányát? A Launchpad XYZ segíthet

Szerencsére nem kell mindent magad végezned, köszönhetően a Launchpad XYZ ökoszisztémájának. Bár a projekt még az előértékesítési szakaszánál tart, ennek ellenére egyes funkciók már most elérhetők a felületen. Ráadásul teljesen ingyen, bármilyen előzetes vásárlás nélkül.

Sőt, amennyiben még időben részt veszel a gyűjtésben, úgy a vásárlásod mellé további 14% ajándék tokenre számíthatsz.

Egyetlen vásárlás, korlátlan hozzáférés

A Launchpad XYZ-ben a befektetők különböző szintű NFT-ket kaphatnak annak függvényében, hogy mekkora összegben vásároltak $LPX-et. 

Ezek ugyan önmagukban is értéket képviselnek, azonban egy másik tulajdonsággal is rendelkeznek. Használatukkal ugyanis hozzáférhetünk az oldal különböző funkcióihoz, bármilyen egyéb ellentételezés nélkül.

Az NFT-k ára 50 dollártól egészen 25,000 dollárig terjed, ennek ellenére már a legkisebb “Doge” szintnél is érdemes beszállni. 

Az előértékesítés ideje alatt a csapat létrehozott egy mesterséges intelligenciát használó jelzőrendszert, vagyis szignált.

A szignálok olyan rövid, szöveges üzenetek melyek segítségével egy közelgő kripto várható árfolyamát tudhatod meg. A legtöbb ilyen üzenetben feltüntetésre kerül a kripto neve, a várható árfolyam, az elérhető hozam és a stop loss mértéke.

Gyakorlatilag minden esetben a szignálokhoz kizárólag előfizetés ellenében lehet hozzáférni. Azonban a Launchpad XYZ csapata az általuk létrehozott szignálokat mindenki számára teljesen ingyenes elérhetővé tette.

Csak le kell töltened a Telegram alkalmazását, majd ellátogatni a szignálcsoport oldalára. Miután csatlakoztál máris láthatod, a csapat MI-je milyen közelgő kereskedéseket ajánl.

A múltban több alkalommal is el lehetett csípni 100, sőt egyes esetekben akár 1000%-nál is magasabb hozamot ígérő befektetéseket.

A csoport viszont kizárólag az előértékesít során lesz ingyenes, ezt követően már csak azok vehetik igénybe, akik minimum Doge NFT-vel rendelkeznek.

A Launchpad XYZ egyik nagy előnye a hasonló szolgáltatásokat nyújtó oldalakkal szemben az, hogy mindössze egyetlen kifizetést követően korlátlan ideig élvezheted a szignálokat.

Az oldal indulását követően több VIP szignál csoport is elérhető azok számára, akik magasabb NFT szintekkel rendelkeznek. Azonban egészen addig teljesen ingyenesen kaphatod meg a legjobb tanácsokat.

Érdekel az ingyenes szignálcsoport

A Launchpad összefogja a töredezett Web3 világát

A csatlakozáskor kapható magas jutalom, illetve az ingyenes szignálok már önmagunkban elég meggyőzőek, a Launchpad XYZ ennél mégis sokkal többet kínál.

A tagok hozzáférhetnek majd például számtalan MI-vel támogatott indikátorhoz és hangulatelemző eszközhöz. Ezek segítségével rövid idő alatt is alapos elemzéseket készíthetsz majd el, tovább növelve a sikeres befektetéseid számát.

Az oldal tagjainak szintén módjuk lesz az Apollo névre keresztelt MI chatbot segítségét is igénybe venni. Ezzel nem kizárólag kérdéseinkre kaphatunk majd választ, hanem kereskedési tanácsokat, ötletek és tippeket is kérhetünk.

Az Apollo segítségével képes leszel megtalálni a legjobb új kriptokat, befektetési keretrendszert hozhatsz létre, és részletes információkat kérhetsz egy-egy projektről.

Ha elvégezted az elemzéseket, akár magát a vásárlást vagy eladást is le tudod bonyolítani a Launchpad XYZ kereskedési terminálján keresztül. Ez nem csupán gyors, hanem egyúttal megbízható is lesz.

Végezetül a több mint 400 különböző adatpontot használó Launchpad Quotient (LPQ) rendszer használatával könnyedén fel fogod tudni fedezni a legjobb új kriptokat.

A hamarosan esedékes listázást követően a csapat nem fog a babérjain ülni, hiszen számos eszköz csak a következő évek során válik majd elérhetővé. Ilyen lesz például a gaming hub, a decentralizált tőzsde vagy a metaverzum könyvtár.

A csatlakozást USDT és ETH mellett akár bankkártyával is el tudod végezni a Launchpad XYZ előértékesítésének felületén keresztül.

Szeretném jobban megismerni a Launchpad XYZ-t

Ez is érdekelhet:

Mik azok a mém kriptok és miért vásárol belőlük mindenki?

Érdekel a mesterséges intelligencia? Ezzel a kriptóval minden előnyét kiélvezheted!

Bitcoin Minetrix vásárlás 2023 – Útmutató kezdőknek

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine szerkesztősége semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen!

Több mint 650 ezren regisztráltak a Gondosóra programra

A Gondosóra programra eddig már több mint 650 ezren regisztráltak, azaz mára minden harmadik 65 év feletti honfitársunk gondosóra-felhasználó - közölte a miniszterelnök főtanácsadója vasárnap a Facebook-oldalán.
2024. 06. 16. 17:00
Megosztás:

Gyógyszertárkereső és szűrővizsgálati funkciókkal bővült az EgészségAblak alkalmazás

Gyógyszertárkereső és szűrővizsgálati funkciókkal bővült az EgészségAblak mobil alkalmazás - közölte a Belügyminisztérium parlamenti államtitkára vasárnap az MTI-hez eljuttatott közleményében.
2024. 06. 16. 16:00
Megosztás:

Az azonnali Ethereum ETF-ek jóváhagyása - újabb történelmi kriptodeviza mérföldkő?

Az Amerikai Értékpapír- és Tőzsdefelügyelet (SEC) 2024. május 23-án adott zöld utat az azonnali (spot) Ethereum (ETH) tőzsdén kereskedett alapok (ETF) bejegyzésének. Ennek hatására az Ethereum árfolyama már két nappal a döntés előtt 18%-os emelkedést mutatott.
2024. 06. 16. 15:00
Megosztás:

Elindult az Ifjúsági Garancia Plusz Program Nógrád vármegyében

Közös európai uniós vállalás részeként elindult a fiatalok körében megjelenő munkanélküliség ellen küzdő Ifjúsági Garancia Plusz Program Nógrád vármegyében, ahol több mint 1500, 30 év alatti fiatalnak nyújtanak támogatást - tájékoztatta az MTI-t a Nógrád Vármegyei Kormányhivatal Foglalkoztatási, foglalkoztatás-felügyeleti és munkavédelmi főosztálya pénteken.
2024. 06. 16. 14:00
Megosztás:

Csökkent az ipari termelés Japánban

Japánban csökkent az ipari termelés áprilisban havi és éves összevetésben egyaránt.
2024. 06. 16. 13:00
Megosztás:

Megjelentek a feldolgozóüzemek beruházásait támogató pályázati kiírások

A kormány stratégiai ágazatként tekint az élelmiszeriparra, ezért az ágazat a következő években is kiemelt támogatási lehetőségekre számíthat. A 2027-ig tartó KAP Stratégiai Terv keretei között összesen 200 milliárd forint keretösszeggel, két új pályázati felhívás jelent meg a feldolgozóüzemek fejlesztéseinek támogatására - jelentette be Nagy István agrárminiszter a szaktárca közleménye szerint pénteken.
2024. 06. 16. 12:00
Megosztás:

MÁV nyári menetrend és Volán nyári menetrend: Így alakul a nyári főszezoni menetrend

A népszerű turisztikai úti célokat sűrűbb közlekedéssel kiszolgáló nyári főszezoni közlekedési menetrend június 22-től szeptember 1-jéig lesz érvényben, azt követően pedig utószezoni menetrenddel nyújtják meg a nyarat szeptember 22-ig - közölte a MÁV-Volán-csoport pénteken az MTI-vel.
2024. 06. 16. 11:00
Megosztás:

Támogatja a villamosenergia-ágazat szereplőinek kiberbiztonsági felkészülését az energiahivatal

Hatályba lépett a rendelet, amely európai szabályrendszert állít fel a határokon átnyúló villamosenergia-áramlás kiberbiztonságára; az egységes európai szabályozás hazai végrehajtásának felügyeletét a Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal (MEKH) látja el - közölte a hatóság pénteken az MTI-vel.
2024. 06. 16. 10:00
Megosztás:

Elrendelte a Centrál Workout pénzügyi vállalkozás végelszámolását az MNB

Visszavonta a Magyar Nemzeti Bank (MNB) a budapesti székhelyű Centrál Workout Pénzügyi Zrt. faktoring végzésére vonatkozó tevékenységi engedélyét és elrendelte végelszámolását - közölte a jegybank pénteken az MTI-vel.
2024. 06. 16. 09:00
Megosztás:

Minden termékcsoportban nőtt az építőanyag-értékesítés volumene

Az építőanyag-piacon minden termékcsoportban nőtt az értékesítés volumene májusban, az árak azonban csökkentek, ami kedvező jel az otthonfelújítási program júniusi indulása előtt és a lakásépítési szegmens lassú, de biztos felpörgésére utal - erről Juhász Attila, az Újház Zrt. és az ÉVOSZ Építőanyag-kereskedelmi tagozatának elnöke tájékoztatta az MTI-t pénteken.
2024. 06. 16. 08:00
Megosztás:

Átadták a felújított fiatfalvi Ugron-kastélyt Erdélyben

Átadták szombaton a felújított fiatfalvi Ugron-kastélyt Erdélyben, a székelyföldi műemlék épületet magyar kormánytámogatással restaurálták - számolt be a Székelyhon.ro.
2024. 06. 16. 07:00
Megosztás:

Meghirdették az év családbarát vállalata pályázatot

A Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom az idén is meghirdette az év családbarát vállalata pályázatot.
2024. 06. 16. 06:00
Megosztás:

11,0 százalékkal emelkedett az építőipari termelés volumene

2024 áprilisában az építőipari termelés volumene a nyers adatok szerint 15,6 százalékkal meghaladta az egy évvel korábbit. Az építményfőcsoportok közül az épületek építésének termelése 10,8, az egyéb építményeké 22,6 százalékkal bővült - közölte a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) pénteken.d
2024. 06. 16. 05:00
Megosztás:

A mesterséges intelligencia korszakába lép az audit

Valódi forradalmat indít a pénzügyi jelentéstétel és a könyvvizsgálat területén a mesterséges intelligencia: a vállalatok csaknem háromnegyede valamilyen szinten már most is alkalmazza ezt pénzügyi beszámolói elkészítéséhez, és ez az arány három éven belül 99 százalékra emelkedik majd - közölte a KPMG legújabb kutatása alapján pénteken az MTI-vel.
2024. 06. 16. 04:00
Megosztás:

8 Bitcoin bányász eléri az 1 milliárd dolláros piaci kapitalizációt, jelezve az iparági fellendülést, míg ez a legjobb 5 választás a hullám meglovagolásához

Mivel nyolc Bitcoin bányász már átlépte az 1 milliárd dolláros piaci kapitalizáció küszöbét, a kriptovaluta piac hihetetlen növekedést tapasztal, ami egy jelentős iparági fellendülésre utal. Az öt legjobban várt kriptovaluta, amely készen áll profitálni ebből a trendből, kiemelt figyelmet kap a befektetőktől és rajongóktól.
2024. 06. 16. 03:00
Megosztás:

Jövő Heti Horoszkóp – Komoly pénzt nyerhet 3 csillagjegy szülötte is!

Üdvözlünk a heti horoszkópban, ahol most különösen szerencsés és pénzügyi lehetőségekkel teli időszak vár rád! A jövő héten (június 16 -22. között) mindegyik csillagjegy számára izgalmas és váratlan eseményeket mutatnak a csillagok, amelyek a személyes életedet is pozitívan befolyásolják. Készülj fel szerencsés találkozásokra, kreatív üzleti fogásokra és váratlan pénzügyi nyereségekre! Olvasd el, milyen szerencsés napok és számok várnak rád, és ne feledd: a szerencséd a csillagokban rejlik!
2024. 06. 16. 02:00
Megosztás:

Figyelmeztetik a nyugdíjasokat – Hamarosan lejár a határidő, sokan rosszul járhatnak

Ebben a hónapban még lehetőség van a tavalyi feltételek szerint kérni a nyugdíj megállapítását - számolt be a tudasfajta.hu.
2024. 06. 16. 01:00
Megosztás:

Ez a három kutyás kriptó nagyot mehet ezen a nyáron

Vitathatatlan, hogy a 2024-es év a mém érmék nagy visszatéréséről szól. A befektetők elkapkodják ezeket az érméket, és várják, hogy elődeikhez hasonlóan elképesztő nyereséget hozzanak. Ez sok érmével meg is történik, ezért nem árt, ha alaposan tájékozódunk, és szemügyre vesszük az aktuális előértékesítéseket.
2024. 06. 16. 00:01
Megosztás:

Ezekkel a számokkal nyerhettél az ötös lottón!

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 24. héten megtartott ötös lottó és Joker számsorsoláson a következő számokat húzták ki:
2024. 06. 15. 23:00
Megosztás:

Mit gondol Ferenc pápa a mesterséges intelligenciáról?

Ferenc pápa elbűvölő, de félelmetes eszköznek nevezte a mesterséges intelligenciát, amelyhez szerinte "etikai algoritmusok" szükségesek. A katolikus egyházfő a hét legfejlettebb ipari ország (G7) állam- és kormányfőinek csúcstalálkozóján, a dél-olaszországi Borgo Egnazia üdülőhelyen mondott beszédet pénteken.
2024. 06. 15. 22:00
Megosztás: