Pénz horoszkóp és szerencse kilátások: a RÁK nyerni fog, a BAK lottózzon pénteken!

Pénzügyi horoszkópunk a hét második felére nyújthat támpontot az egyes csillagjegyek szülöttei számára (március 20 - 24. között). Megtudhatod szerencseszámaidat és azt is, hogy milyen pénzügyi lehetőségek várnak Rád.

Pénz horoszkóp és szerencse kilátások: a RÁK nyerni fog, a BAK lottózzon pénteken!

Kos (március 21 - április 19):

Ez a hét igazán kedvezőnek ígérkezik pénzügyi téren, Kos! Befektetéseid magas hozamokat hozhatnak, és új lehetőségek nyílnak meg előtted a pénzügyi területen. Ne félj kockázatot vállalni, most az idő a bátraké!

Szerencsejátékokban is érdemes lehet kipróbálnod szerencsédet, de ne feledkezz meg az óvatosságról. A szerencseszámaid a hétre: 8, 17, 25, 32, 41.

Egy izgalmas befektetési tipp a KOS-nak ITT.

Bika (április 20 - május 20):

A Bika jegy számára ez a hét a megtakarításokról és a stabil pénzügyekről szól. Most érdemes lehet néhány apró változtatást bevezetni a költségvetésedben, ami hosszú távon jelentős megtakarításokat hozhat.

Ne kapkodj, inkább alaposan tervezz és gazdálkodj bölcsen a rendelkezésre álló forrásokkal. A szerencseszámaid a hétre: 5, 14, 22, 31, 48.

A BIKA számára ITT egy érdekes pénzügyi ötlet.

pénz horoszkóp szerencse horoszkóp

Ikrek (május 21 - június 20):

A pénzügyek terén az Ikrek jegy számára ez a hét változékony lehet, de érdemes kihasználnod az adódó lehetőségeket. Legyen nyitott szemed az új befektetési lehetőségek felé, és ne félj kicsit kockáztatni.

Egy váratlan forrás is megjelenhet az életedben, így ne zárd ki az új lehetőségeket. A szerencseszámaid a hétre: 6, 15, 23, 37, 44.

Az IKREK-nek érdemes ismernie ezt a pénzügyi sztorit.

Rák (június 21 - július 22):

A Rák jegy számára ez a hét arról szól, hogy törődj a pénzügyeid biztonságával és stabilitásával. Ne siess a nagyobb befektetésekkel, inkább építsd fel az alapokat, és gondoskodj arról, hogy a megtakarításaid jól működjenek.

Szerencsére a szerencsejátékokban is kedvező fordulatokra számíthatsz, így ne habozz kipróbálni szerencsédet. A szerencseszámaid a hétre: 3, 12, 21, 30, 39.

Egy izgalmas befektetési tipp a RÁK-nak ITT.

szerencse és pénzügyi horoszkóp

Oroszlán (július 23 - augusztus 22):

Az Oroszlán jegy számára ez a hét arról szól, hogy merj nagyot álmodni és megvalósítani pénzügyi területen. Ne félj új projektekbe kezdeni, és hidd el, hogy képes vagy elérni a kitűzött célokat.

Most az idő az ambíciókra és az aktív cselekvésre van! Szerencsére a szerencseszámaid a hétre: 7, 16, 28, 35, 42.

Az OROSZLÁN számára ITT egy érdekes pénzügyi ötlet.

Szűz (augusztus 23 - szeptember 22):

A Szűz jegy számára ez a hét arról szól, hogy rendezd a pénzügyeidet és nézz szembe az esetleges tartozásokkal vagy kötelezettségekkel. Ne hagyd, hogy a pénzügyi stressz lekösse a figyelmedet, inkább találj megoldást a problémákra és lépj előre.

Szerencsére a szerencseszámaid a hétre: 4, 13, 26, 34, 47.

A SZŰZ-nek érdemes ismernie ezt a pénzügyi sztorit.

Mérleg (szeptember 23 - október 22):

A Mérleg jegy számára ez a hét arról szól, hogy a párbeszéd és az együttműködés segítségével érd el pénzügyi sikereket. Legyen nyitott felfedezni az új lehetőségeket, és ne félj segítséget kérni, ha szükséged van rá.

Egy közös befektetés vagy üzleti lehetőség hozhat nagy megtérülést a jövőben. A szerencseszámaid a hétre: 9, 18, 27, 36, 45.

A MÉRLEG számára ITT egy érdekes pénzügyi ötlet.

Skorpió (október 23 - november 21):

nyereséget ígér a pénz horoszkóp

A Skorpió jegy számára ez a hét arról szól, hogy bátran lépj ki a komfortzónádból és merj kockáztatni a pénzügyi területen. Ne félj új dolgokat kipróbálni, és hidd el, hogy a változások pozitív eredményeket hozhatnak.

Most az idő az innovációra és a kreativitásra van! A szerencseszámaid a hétre: 2, 11, 20, 29, 38.

Egy izgalmas befektetési tipp a SKORPIÓ-nak ITT.

Nyilas (november 22 - december 21):

A Nyilas jegy számára ez a hét arról szól, hogy figyelj oda az apró részletekre és tervezz hosszú távon a pénzügyek terén. Ne siess a döntésekkel, inkább gondoskodj arról, hogy minden lépésed jól átgondolt legyen.

A kitartásod és türelmed meghozza majd gyümölcsét! A szerencseszámaid a hétre: 1, 10, 19, 33, 46.

A NYILAS számára ITT egy érdekes pénzügyi ötlet.

Bak (december 22 - január 19):

szerencse horoszkóp a hétre

A Bak jegy számára ez a hét arról szól, hogy kihasználd a pénzügyi lehetőségeket és hozz bölcs döntéseket. Legyen terved és stratégiád, hogyan növeld a vagyonodat és teremts stabilitást az életedben. Lottót pénteken érdemes feladnod, akkor is 16-17 óra között.

Ne a megszokott számaiddal játsz, hanem nézz körül a lottózóban, és amilyen számokat meglátsz magad körül, azokat ikszeld be!

Szerencsére a szerencseszámaid a hétre: 7, 15, 24, 32, 40.

A BAK-nak érdemes ismernie ezt a pénzügyi sztorit.

Vízöntő (január 20 - február 18):

A Vízöntő jegy számára ez a hét arról szól, hogy hagyd, hogy az intuíciód vezesse pénzügyeidet. Ne próbálj meg mindent logikával megérteni, néha a megérzések sokkal többet érnek. Ha van egy kis készpénzed, akkor érdemes lehet most valamennyi eurót vagy dollárt venned belőle.

Figyelj az apró jelekre és hidd el, hogy az univerzum segít neked a pénzügyek terén is. A szerencseszámaid a hétre: 3, 12, 21, 31, 49.

Egy izgalmas befektetési tipp a VÍZÖNTŐ-nek ITT.

Halak (február 19 - március 20):

A Halak jegy számára ez a hét arról szól, hogy ápolj pozitív gondolkodást és bízz a saját intuíciód erejében. Ne hagyd, hogy a félelmek vagy bizonytalanságok gátoljanak a pénzügyi területen, inkább higgy magadban és a képességeidben.

Szerencsejátékot csütörtökön játssz, a kaparós sorsjegy vagy az ötös lottó lehet most a legjobb választás. A szerencseszámaid a hétre: 4, 13, 22, 34, 43.

A HALAK számára ITT egy érdekes pénzügyi ötlet.

Minimálbér 2025 - 12%-os emelés után mennyi lesz a minimálbér?

2025 lehet az a fordulópont, ahol a minimálbér átlépheti a 300 ezer forintos lélektani határt.
2024. 07. 27. 01:00
Megosztás:

A legjobb mém érmék, amelyeket mindenképp nézz meg augusztusban

A nap még mindig éget, a mém érmék pedig még mindig dübörögnek. Ahogy közeledik a nyár utolsó hónapja, úgy nő egyre inkább egy esetleges bika futam esélye. A kripto térben mindig találni felkapott tokeneket, a mém érmék pedig különösen jól teljesítenek idén. Hoztunk is négy olyan mém érme előértékesítést, amelyek nagyot mehetnek a közelgő tőzsdei listázás után.
2024. 07. 27. 00:01
Megosztás:

Shiba Inu (SHIB) és Dogwifhat (WIF) lemarad a mémérme versenyben; a Minotaurus ($MTAUR) előértékesítése felpörög

A Shiba Inu (SHIB) és a Dogwifhat (WIF) lemarad a mémérme versenyben ezen a héten. A tokenek forgalomból való kivonása és a legutóbbi eredmények ellenére a Shiba Inu (SHIB) értéke 10%-kal csökkent. A Dogwifhat (WIF) is küzd; át kell törnie az ellenállási szinteket, hogy megállítsa a zuhanást.
2024. 07. 26. 23:20
Megosztás:

A Harro Höfliger GmbH felvásárolta a Manz AG debreceni leányvállalatát

A főként gyógyszeripari és orvostechnológiai gépeket gyártó dél-németországi Harro Höfliger vállalat nyolcmillió euróért megvásárolta a Manz AG magyarországi leányvállalatát, a debreceni Manz Hungary Kft.-t; erről szerdán Debrecenben írták alá a megállapodást a két német cég vezetői.
2024. 07. 26. 22:00
Megosztás:

Több mint ötven fürdőben lesz Strandok éjszakája szombaton

A Magyar Fürdőszövetség kezdeményezésére az idén is megrendezik július 27-én a Strandok éjszakáját, az országos rendezvényhez már 60 fürdő csatlakozott az ország minden részéből.
2024. 07. 26. 21:00
Megosztás:

Nyereséges zárás az európai tőzsdéken

Vegyes kezdésből nyereségbe fordultak zárásra pénteken a főbb európai értékpapírpiacok árfolyamindexei.
2024. 07. 26. 20:00
Megosztás:

Emelkedett a BUX

A Budapesti Értéktőzsde (BÉT) részvényindexe, a BUX 428,81 pontos, 0,59 százalékos emelkedéssel 73 174,10 ponton zárt pénteken.
2024. 07. 26. 18:10
Megosztás:

Csökkent az LVMH nyeresége és bevétele az idei első fél évben

A világ legnagyobb luxuscikk-gyártójának számító LVMH Moet Hennessy Louis Vuitton SA nyeresége 14 százalékkal, a bevétele pedig 1 százalékkal csökkent az idei első fél évben a tavalyi azonos időszakkal összevetve.
2024. 07. 26. 17:00
Megosztás:

Az építőipar megújulásához kell az egyetemek és a szakma fokozottabb együttműködése

Az építőipar megújulásához az ágazat számára mérnökképzést végző egyetemi karok, a kormányzat és az építőipari vállalkozások szorosabb együttműködése is szükséges. Az ÉVOSZ nyolc hazai egyetemmel készít elő koordinált együttműködést az Építési és Közlekedési Minisztérium (ÉKM) és a Kulturális és Innovációs Minisztérium (KIM) támogatásával. Az egyetemek nyitottak az oktatott tananyagok fejlesztésére és a gyakorlati képzés közös megszervezésére - közölte az Építési Vállalkozók Országos Szakszövetsége (ÉVOSZ) szerdán az MTI-vel.
2024. 07. 26. 16:00
Megosztás:

A nukleáris ipar, a napenergia-ipar és az autóipari átállás a növekedés három fő pillére

A nukleáris ipar, a napenergia-ipar és az autóipar átállása a három fő pillére Magyarország hosszútávú gazdasági növekedésének, amelyek mind a kormány azon vállalásából fakadnak, hogy hazánk 2050-re karbonsemlegessé váljon - közölte Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter szerdán Bukarestben.
2024. 07. 26. 15:00
Megosztás:

Májusban több mint tíz százalékkal nőttek a reálbérek

A célzott és hatékony kormányzati lépések hatására az infláció töretlenül alacsony, ennek eredményeként 2023. szeptembere óta, tehát már 9 hónapja folyamatosan nőnek a reálbérek, májusban 10,4 százalékkal emelkedett a fizetések vásárlóereje - állapította meg Czomba Sándor, a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) foglalkoztatáspolitikáért felelős államtitkára szerdán a legfrissebb kereseti adatokat értékelve.
2024. 07. 26. 14:00
Megosztás:

Javult a GfK augusztusra vonatkozó német fogyasztói hangulatindexe

Az elemzők által vártnál erőteljesebben javult a nürnbergi GfK gazdaságkutató intézet augusztusra vonatkozó német fogyasztói hangulatindexe.
2024. 07. 26. 13:00
Megosztás:

Nőtt a bruttó átlagkereset idén májusban az egy évvel korábbihoz képest

Idén májusban a teljes munkaidőben alkalmazásban állók bruttó átlagkeresete 652 000 forint, a kedvezmények figyelembevételével számolt nettó átlagkereset 448 700 forint volt. A bruttó átlagkereset 14,8, a nettó átlagkereset 14,6, a reálkereset pedig 10,4 százalékkal nőtt az egy évvel korábbihoz képest - jelentette szerdán a Központi Statisztikai Hivatal (KSH).
2024. 07. 26. 12:00
Megosztás:

Nagyon durva átverés terjed, száznál több ügyfél nevében félmilliárd forint hitelt vettek fel a csalók

Már több százszor igényeltek gyanútlan banki ügyfelek nevében személyi kölcsönt kiberbűnözők Magyarországon. A pénzintézetek a kísérletek egy részét időben észlelték, de száznál is több ügyfélnek nemcsak a számláját nullázták le a csalók, hanem még átlagosan négymillió forintos adósságba is belevitték őket - írja a Bank360.hu.
2024. 07. 26. 11:00
Megosztás:

Bitcoin ETF jelentése: Mi az a Bitcoin ETF?

A kriptovaluták világában a Bitcoin (BTC) az egyik legismertebb és legfontosabb digitális eszköz. Azonban sokan még mindig nem értik teljesen, hogy mi az a Bitcoin, és még kevésbé, hogy mi az a Bitcoin ETF. Ennek a cikknek a célja, hogy érthetően bemutassa a Bitcoin és a Bitcoin ETF fogalmát, azok működését, valamint a piacon lévő legnagyobb Bitcoin ETF-eket.
2024. 07. 26. 10:30
Megosztás:

Vegyesen nyitottak a vezető nyugat-európai tőzsdék

Vegyesen indítottak a vezető nyugat-európai tőzsdék pénteken. A londoni FTSE100 index 0,47 százalékkal erősödött, a frankfurti DAX-30 index 0,34 százalékkal gyengült, a párizsi CAC-40 index pedig 0,19 százalékkal emelkedett a kereskedés kezdetén.
2024. 07. 26. 10:00
Megosztás:

Iránykereséssel nyithat a tőzsde

Iránykereséssel nyithat pénteken a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) az Equilor Befektetési Zrt. szenior elemzője szerint.
2024. 07. 26. 09:00
Megosztás:

Erősödött a forint

Erősödött a forint a főbb devizákkal szemben péntek reggel a csütörtök kora esti jegyzésekhez képest a nemzetközi bankközi devizapiacon.
2024. 07. 26. 08:00
Megosztás:

Romániában indít digitális szolgáltatást a Gránit Bank

Elsőként a román piacra lép be a Gránit Bank, amely várhatóan még a harmadik negyedévétől első magyarországi bankként nyújt majd határon átnyúló, úgynevezett cross border szolgáltatást. A román piacra kifejlesztett, háromnyelvű applikáción keresztül szelfivel nyithatnak majd az ügyfelek lej- és devizaszámlát és válthatnak kedvező árfolyamon devizát - jelentette be az MTI-hez szerdán eljuttatott közleményében a pénzintézet.
2024. 07. 26. 07:00
Megosztás:

Közel 1,5 éve nem lehet ilyen olcsón személyi hitelt igényelni

Mindenki a lakáshitelek kamatcsökkenéséről beszél, közben szépen lassan, de a személyi kölcsönök is egyre olcsóbbá váltak. Július 23-tól a legolcsóbb személyi hitel kamata újra 11% alá csökkent, közel 1,5 éve nem lehet ilyen kedvező kondíciók mellett fedezetlen hitelt felvenni.
2024. 07. 26. 06:00
Megosztás: