Pénz horoszkóp és szerencse kilátások: a RÁK nyerni fog, a BAK lottózzon pénteken!

Pénzügyi horoszkópunk a hét második felére nyújthat támpontot az egyes csillagjegyek szülöttei számára (március 20 - 24. között). Megtudhatod szerencseszámaidat és azt is, hogy milyen pénzügyi lehetőségek várnak Rád.

Pénz horoszkóp és szerencse kilátások: a RÁK nyerni fog, a BAK lottózzon pénteken!

Kos (március 21 - április 19):

Ez a hét igazán kedvezőnek ígérkezik pénzügyi téren, Kos! Befektetéseid magas hozamokat hozhatnak, és új lehetőségek nyílnak meg előtted a pénzügyi területen. Ne félj kockázatot vállalni, most az idő a bátraké!

Szerencsejátékokban is érdemes lehet kipróbálnod szerencsédet, de ne feledkezz meg az óvatosságról. A szerencseszámaid a hétre: 8, 17, 25, 32, 41.

Egy izgalmas befektetési tipp a KOS-nak ITT.

Bika (április 20 - május 20):

A Bika jegy számára ez a hét a megtakarításokról és a stabil pénzügyekről szól. Most érdemes lehet néhány apró változtatást bevezetni a költségvetésedben, ami hosszú távon jelentős megtakarításokat hozhat.

Ne kapkodj, inkább alaposan tervezz és gazdálkodj bölcsen a rendelkezésre álló forrásokkal. A szerencseszámaid a hétre: 5, 14, 22, 31, 48.

A BIKA számára ITT egy érdekes pénzügyi ötlet.

pénz horoszkóp szerencse horoszkóp

Ikrek (május 21 - június 20):

A pénzügyek terén az Ikrek jegy számára ez a hét változékony lehet, de érdemes kihasználnod az adódó lehetőségeket. Legyen nyitott szemed az új befektetési lehetőségek felé, és ne félj kicsit kockáztatni.

Egy váratlan forrás is megjelenhet az életedben, így ne zárd ki az új lehetőségeket. A szerencseszámaid a hétre: 6, 15, 23, 37, 44.

Az IKREK-nek érdemes ismernie ezt a pénzügyi sztorit.

Rák (június 21 - július 22):

A Rák jegy számára ez a hét arról szól, hogy törődj a pénzügyeid biztonságával és stabilitásával. Ne siess a nagyobb befektetésekkel, inkább építsd fel az alapokat, és gondoskodj arról, hogy a megtakarításaid jól működjenek.

Szerencsére a szerencsejátékokban is kedvező fordulatokra számíthatsz, így ne habozz kipróbálni szerencsédet. A szerencseszámaid a hétre: 3, 12, 21, 30, 39.

Egy izgalmas befektetési tipp a RÁK-nak ITT.

szerencse és pénzügyi horoszkóp

Oroszlán (július 23 - augusztus 22):

Az Oroszlán jegy számára ez a hét arról szól, hogy merj nagyot álmodni és megvalósítani pénzügyi területen. Ne félj új projektekbe kezdeni, és hidd el, hogy képes vagy elérni a kitűzött célokat.

Most az idő az ambíciókra és az aktív cselekvésre van! Szerencsére a szerencseszámaid a hétre: 7, 16, 28, 35, 42.

Az OROSZLÁN számára ITT egy érdekes pénzügyi ötlet.

Szűz (augusztus 23 - szeptember 22):

A Szűz jegy számára ez a hét arról szól, hogy rendezd a pénzügyeidet és nézz szembe az esetleges tartozásokkal vagy kötelezettségekkel. Ne hagyd, hogy a pénzügyi stressz lekösse a figyelmedet, inkább találj megoldást a problémákra és lépj előre.

Szerencsére a szerencseszámaid a hétre: 4, 13, 26, 34, 47.

A SZŰZ-nek érdemes ismernie ezt a pénzügyi sztorit.

Mérleg (szeptember 23 - október 22):

A Mérleg jegy számára ez a hét arról szól, hogy a párbeszéd és az együttműködés segítségével érd el pénzügyi sikereket. Legyen nyitott felfedezni az új lehetőségeket, és ne félj segítséget kérni, ha szükséged van rá.

Egy közös befektetés vagy üzleti lehetőség hozhat nagy megtérülést a jövőben. A szerencseszámaid a hétre: 9, 18, 27, 36, 45.

A MÉRLEG számára ITT egy érdekes pénzügyi ötlet.

Skorpió (október 23 - november 21):

nyereséget ígér a pénz horoszkóp

A Skorpió jegy számára ez a hét arról szól, hogy bátran lépj ki a komfortzónádból és merj kockáztatni a pénzügyi területen. Ne félj új dolgokat kipróbálni, és hidd el, hogy a változások pozitív eredményeket hozhatnak.

Most az idő az innovációra és a kreativitásra van! A szerencseszámaid a hétre: 2, 11, 20, 29, 38.

Egy izgalmas befektetési tipp a SKORPIÓ-nak ITT.

Nyilas (november 22 - december 21):

A Nyilas jegy számára ez a hét arról szól, hogy figyelj oda az apró részletekre és tervezz hosszú távon a pénzügyek terén. Ne siess a döntésekkel, inkább gondoskodj arról, hogy minden lépésed jól átgondolt legyen.

A kitartásod és türelmed meghozza majd gyümölcsét! A szerencseszámaid a hétre: 1, 10, 19, 33, 46.

A NYILAS számára ITT egy érdekes pénzügyi ötlet.

Bak (december 22 - január 19):

szerencse horoszkóp a hétre

A Bak jegy számára ez a hét arról szól, hogy kihasználd a pénzügyi lehetőségeket és hozz bölcs döntéseket. Legyen terved és stratégiád, hogyan növeld a vagyonodat és teremts stabilitást az életedben. Lottót pénteken érdemes feladnod, akkor is 16-17 óra között.

Ne a megszokott számaiddal játsz, hanem nézz körül a lottózóban, és amilyen számokat meglátsz magad körül, azokat ikszeld be!

Szerencsére a szerencseszámaid a hétre: 7, 15, 24, 32, 40.

A BAK-nak érdemes ismernie ezt a pénzügyi sztorit.

Vízöntő (január 20 - február 18):

A Vízöntő jegy számára ez a hét arról szól, hogy hagyd, hogy az intuíciód vezesse pénzügyeidet. Ne próbálj meg mindent logikával megérteni, néha a megérzések sokkal többet érnek. Ha van egy kis készpénzed, akkor érdemes lehet most valamennyi eurót vagy dollárt venned belőle.

Figyelj az apró jelekre és hidd el, hogy az univerzum segít neked a pénzügyek terén is. A szerencseszámaid a hétre: 3, 12, 21, 31, 49.

Egy izgalmas befektetési tipp a VÍZÖNTŐ-nek ITT.

Halak (február 19 - március 20):

A Halak jegy számára ez a hét arról szól, hogy ápolj pozitív gondolkodást és bízz a saját intuíciód erejében. Ne hagyd, hogy a félelmek vagy bizonytalanságok gátoljanak a pénzügyi területen, inkább higgy magadban és a képességeidben.

Szerencsejátékot csütörtökön játssz, a kaparós sorsjegy vagy az ötös lottó lehet most a legjobb választás. A szerencseszámaid a hétre: 4, 13, 22, 34, 43.

A HALAK számára ITT egy érdekes pénzügyi ötlet.

Április elejétől ismét nő a hazai gázkészlet

Április elejétől újra nő a hazai gázkészlet - közölte az Energiaügyi Minisztérium (EM) szombaton az MTI-vel.
2024. 04. 15. 07:00
Megosztás:

Az adósságállomány nagysága hordozza a legnagyobb veszélyt az Egyesült Államokra nézve

Az Egyesült Államok legnagyobb ellensége nem Kína vagy Oroszország, hanem a 35 billió dolláros adósságállomány - állapítja meg elemzésében a The National Interest, a Center for the National Interest politikai agytröszt online platformja.
2024. 04. 15. 06:00
Megosztás:

Nagy sikert arat a zöld konzultáció

Nagy siker a zöld konzultáció: eddig mintegy 60 ezren válaszoltak a Közös ügyünk a zöldenergia elnevezésű online párbeszéd kérdéseire - mondta a HUMDA Magyar Mobilitás-fejlesztési Ügynökség Zrt. igazgatósági elnöke Siófokon szombaton.
2024. 04. 15. 05:00
Megosztás:

A német autóipar szembemegy mindenkivel

A német autóipar szakmai képviseleti szervezete, a VDA ellenzi a kínai elektromos autókra kivetni tervezett uniós védővámot, mivel megítélése szerint az a technológiai együttműködés akadályozásával mindkét félnek ártana.
2024. 04. 15. 04:00
Megosztás:

Miért a fejünk tetején nő a hajunk, nem pedig a talpunkon? – Egy szőrös kérdés tudományos magyarázata

Amikor utoljára a tükörbe néztünk, valószínűleg nem azon tűnődtünk, hogy miért pont a fejünk tetején van az a buja, vagy éppen nem annyira buja hajkorona, ami nap mint nap formázásra késztet minket. De gondolkozzunk csak el: miért éppen ott, és miért nem máshol?
2024. 04. 15. 03:00
Megosztás:

Milyen veszély leselkedik a forintjainkra, ha Magyarország bevezeti az eurót?

Magyarország potenciális áttérése a forintról az euróra komplex gazdasági és társadalmi változásokat von maga után. Ennek elemzéséhez érdemes megvizsgálni a korábbi eurót bevezető országok tapasztalatait, és ezek alapján felmérni a kisemberek – pl. dolgozók, nyugdíjasok – helyzetét érintő lehetséges következményeket.
2024. 04. 15. 02:00
Megosztás:

Pénzhoroszkóp: Mesés pénzek jöhetnek a héten a Baknak és a Vízöntőnek, a Kos lottón nyerhet nagyot

Heti horoszkóp 2024. április 15-21. között. A csillagjegyek részletes heti horoszkópjai egy izgalmas hétre világítanak rá, ahol minden jegy számára kínálkozik lehetőség a szerencsejátékokban, új kapcsolatokban és pénzügyekben való sikerre egyaránt.
2024. 04. 15. 01:00
Megosztás:

10 000%-os hozam? Ezzel csalogatja a befektetőket ez a környezetbarát kriptó

A Dogwifhat (WIF) befektetői most felfedezték az eTukTuk (TUK) nevű új, zöld előértékesítést, ami 2024-ben akár 10 000 százalékos potenciális nyereséget is hozhat. A WIF a közelmúltbeli csúcsról visszaesett, jelenleg 3,46 dollár körül kereskednek vele, ami közel 20 százalékos csökkenést jelent az eddigi legmagasabb árhoz képest.
2024. 04. 15. 00:01
Megosztás:

Szankciókat jelentettek be az orosz fémek árutőzsdei forgalmazására

Szankciókat jelentett be a brit és az amerikai kormány orosz fémek árutőzsdei forgalmazására.
2024. 04. 14. 23:00
Megosztás:

Az ESET az egészségügyi alkalmazások használatának kockázataira hívja fel az emberek figyelmét

Az egészségügyi alkalmazások kiberbiztonsági kockázataira hívja fel a figyelmet az ESET informatikai cég: az elemzés szerint az érzékeny személyes adatokat is gyűjtő és felhasználó egészségügyi appok (mHealth) piaca már most kétszámjegyű növekedést produkál, és 2030-ra a becslések szerint eléri a 861 milliárd dollárt.
2024. 04. 14. 22:00
Megosztás:

Bővült a pécsi Penthe Autóház

Bővítette telephelyét, az autók szervizeléséhez szükséges új eszközöket szerzett be, korszerűsítette raktárát az Opel, Isuzu, Land Rover márkák kereskedelmével és szervizelésével foglalkozó pécsi Penthe Autóház Kft.
2024. 04. 14. 21:00
Megosztás:

Elindult a Fertő-táj vonatjárat Ausztriába

Az idén április és augusztus között jár Sopron és az ausztriai Neusiedl am See között a Fertő-táj vonatjárat, hogy minél többen környezetbarát módon kereshessék fel az UNESCO világörökség részévé nyilvánított Fertő-táj magyar és osztrák oldalának településeit - közölte a vonatokat közlekedtető GYSEV Zrt. szombaton az MTI-vel.
2024. 04. 14. 20:00
Megosztás:

Rekordszámú volt a bérlet- és jegyeladás márciusban

Márciusban rekordszámú, 932 ezer ország- és vármegyebérletet, valamint napijegyet váltottak az utasok - közölte a MÁV-VOLÁN-csoport szombaton az MTI-vel.
2024. 04. 14. 19:00
Megosztás:

Nem számítanak idén javulásra a német vállalatok

A német vállalatok 2024-ben sem számítanak a gazdaság fellendülésére az IW (Institut der deutschen Wirtschaft) gazdaságkutató intézet legfrissebb, szombaton publikált felmérése szerint.
2024. 04. 14. 18:00
Megosztás:

A technológia fejlődés velejárója, hogy új kockázatok ütik fel a fejüket

A mesterséges intelligencia (MI) elterjedésével az információbiztonsági szakértők feladatai már kiterjednek az azzal kapcsolatos biztonsági kockázatok kezelésére is, mert újszerű kitettséget jelentenek az intelligens eszközök és az MI-vel ellátott folyamatautomatizálás is - ismerteti a Deloitte könyvvizsgáló és tanácsadó cég az MTI-nek küldött közleményében.
2024. 04. 14. 17:00
Megosztás:

3,6%-ra csökkent az infláció márciusban

A várakozásunknál minimálisan kedvezőbben alakulva 3,6%-ra mérséklődött az infláció éves üteme februárban. Ennél alacsonyabb inflációs rátát 2021. februárban közöltek legutóbb. Az előző hónaphoz képesti változás +0,8%-os volt, ami visszafogottabb év eleji átárazási dinamikát tükröz, mint amit az elmúlt két évben láthattunk. Enyhülő inflációs nyomást jelez, hogy a maginfláció 5,1%-ról 4,4%-ra mérséklődött.
2024. 04. 14. 16:00
Megosztás:

Zsarolóvírustól a „disznóvágás-átverésig”

A Visa közzétette félévente megjelenő, csalásokról szóló nemzetközi jelentésének 2024. tavaszi kiadását, amely a fogyasztókat és vállalkozásokat világszerte érintő legjellemzőbb fizetési veszélyekre hívja fel a figyelmet.
2024. 04. 14. 15:00
Megosztás:

Új kaparós sorsjegy jelent meg, a neve: Ajándék sorsjegy

Az ünnepi alkalmakat megédesítő, vidám hangulatú és a szemnek is vonzó kaparóssal bővül a Szerencsejáték Zrt. sorsjegykínálata.
2024. 04. 14. 14:00
Megosztás:

Romániában nőtt az első kéthavi folyó fizetésimérleg-hiány

Romániában 24,69 százalékkal nőtt az első kéthavi folyó fizetésimérleg-hiány éves összevetésben - közölte pénteken a Román Nemzeti Bank (BNR).
2024. 04. 14. 13:00
Megosztás:

A bortermeléshez elengedhetetlenek a környezetkímélő technológiák

Az agrártárca elkötelezett amellett, hogy Magyarországon minél kisebb környezetterheléssel járjon a szőlőtermesztés és minél energiahatékonyabban állítsuk elő a borokat - jelentette ki Nagy István agrárminiszter a Nemzetközi Szőlészeti és Borászati Szervezet 100. évfordulója alkalmából szervezett találkozón pénteken Bresciában a tárca közleménye szerint.
2024. 04. 14. 12:00
Megosztás: