Pénz horoszkóp - nyeremény vagy bukás vár Rád?

Pénzügyi horoszkópunk segítségével megtudhatod, hogy milyen anyagi kilátásaid vannak a csillagok állása szerint. Pénz áll a házhoz, vagy éppen anyagi csőd fenyeget? Megtudhatod horoszkópunk segítségével. A horoszkóp érvényessége 2022. április 29 - május 4.

Pénz horoszkóp - nyeremény vagy bukás vár Rád?

Bak

Régóta vágyakozik valaki után, akit a szíve legmélyén a legjobban szeret. Azaz nem csak szeret, hanem hamarosan lángra is lobban az igazi nagy szerelem, melyre olyan nagyon vágyott. Valószínűleg egy közös utazás alkalmával egy összenézés, egy mozdulat indítja meg a szerelem lavináját. Olyan ismerőssel fog találkozni, aki rengeteg ötlettel és tanáccsal fogja ellátni.

Pénzügyi kilátások

Jól gondolja meg, hogy belevágjon-e ezzel az ismerőssel egy közös üzletbe, mert nem biztos, hogy beváltja a hozzá fűzött reményeket. Lottószámaid IDE kattintva.

Vízöntő

Valaki az élet számtalan területén nagyon nagy bosszúságot okoz egy ideje Önnek. Ami jó hír, hogy ez a rossz időszak hamarosan véget fog érni. Sajnos azonban ez nem fog olyan egyszerűen lezajlani, mert egy hivatalos személy fog önnel kapcsolatosan döntést hozni,  aki valamiért nem szimpatizál Önnel.

Ne adja fel a reményt, mert a döntésig van még idő, amit arra használjon fel, hogy visszaszerezze a bizalmat és így döntés remélhetőleg Önnek fog kedvezni.

Pénzügyi kilátások

Jó tanácsként fogadja meg, hogy ne legyen mindig jóhiszemű, mert azok, akik körülveszik nem minden esetben állnak ki Ön mellett. Egy sorsjegyet éremes venned pénteken, és ha hatos lottót adnál fel, akkor IDE kattints.

Halak

Környezetében az utóbbi napokban többször próbáltak, olyan helyzetet kialakítani, mely az Ön számára nem kedvező. Valószínűleg olyan helyzetben van, melyre irigykednek és szeretnék megszerezni mindazt, ami az Ön tulajdonát képezi. Lehetséges, hogy a munkahelyén ármánykodnak és ássák alá jó hírnevét. De végül a tervük nem sikerül és Ön kerül ki győztesen.

Pénzügyi kilátások

Amibe ezek után belefog, legyen az magánélet vagy munka, minden szerencsés kimenetelű lesz. Ilyenkor érdemes fizetésemelést kérni a munkahelyén. Ne izgulj, bejön, ha nem vagy túl kapzsi! Lottószámaid IDE kattintva.

Kos

Egy Önhöz közel álló személy egészségügyi problémákkal küszködik, mely sajnos az Ön egészségét is veszélyeztetheti. Figyeljen jobban arra, hogy merre jár és kikkel érintkezik, mert sajnos nagyon veszélyes lehet hosszútávon. Legyen figyelmes akkor is, ha úgy érzi, nem lát kiutat, mert valaki a háttérből hűségesen egyengeti útját. Fogadja meg a tanácsát és miután jól átgondolta cselekedjen.

Pénzügyi kilátások

Vigyázzon, hogy milyen szerződést ír alá a napokban. Tőrbe akarják csalni, így jobban jár, ha egy szakértővel (jogásszal) átnézi a szerződésben rejlő buktatókat.

Bika

Váratlan szerencse éri Önt, mely nem csak egy napra szól, hanem egy igen hosszú időszakra. Ez az öröm az egész családját érinteni fogja, mert a családtagok egyikének köszönhetően  kopogtat be Önökhöz egy olyan lehetőség, melyet megragadva megalapozzák hosszútávon a létbiztonságukat és a boldogságukat. A jó döntés csak közösen tuják meghozni, ezért legyenek őszinték egymással.

Pénzügyi kilátások

Kaparós sorjegyet érdemes most vennie, mert nagyobb nyeremény látszik a csillagokban. Legalkalmasabb nap a játékra: szombat.

Ikrek

A nap folyamán nagyon nagy bosszúságot fog okozni önnek, egy olyan esemény, melyre talán már számított, de még is bizakodott abban,  hogy a dolgoknak jó kimenetele lesz. Sajnos ez jelen pillanatban anyagi és erkölcsi vesztességgel is fog járni.

Pénzügyi kilátások

Ahogy telnek a napok, olyan lehetőséget fog kapni, mellyel élni fog és a korábbi veszteség ajándék lesz. Lottószámaid IDE kattintva.

Rák

Házasságában, kapcsolatában egy olyan hivatalos dolgot kell elintézni, amelyet már régóta halogat és ezért most ez megbosszulja magát. Egy férfitől várja a segítséget, de már sajnos nem tud segíteni, ezért csak Önön múlik mennyi lesz a veszteség.

Gondolja át a dolgokat és cselekedjen mielőbb!

Pénzügyi kilátások

Valaki rá akarja beszélni valamire, amitől Ön kifejezetten ódzkodik. Bízzonk magában és mondja a másik szemébe, hogy: "Köszönöm, NEM."

Oroszlán

Olyan veszteség előtt áll, amely ha ügyes és körültekintő még saját javát szolgálhatja. Fontos, hogy ne szórja a pénzt és ne kezdje el sajnálni önmagát, hanem gondolja át, kik vannak a környezetében, akik nem feltétlenül őszinték Önnel.

Nem kell mindenkinek megfelelni, mert úgy tűnik, hogy mostanában csak számításból keresik néhányan a társaságát.

Szűz

Gyermeke, vagy a családban lévő fiatal az elmúlt időszakban sokszor jár a gondolataiban. Valószínűleg egy idősebb ember az, aki a megoldás kulcsa lesz. Valószínűleg az iskolával vagy tanulással kapcsolatosan lehet segítségükre. Ne késlekedjen!

Keresse fel ismerősét és beszéljék meg mi a legoptimálisabb megoldás.

Pénzügyi kilátások

Kedvező a szerencsecsillagok állása. Pénzügyi befektetése ragyogó hozamot biztosít, vagy ha Ön nem befektető, akkor adjon fel szombaton egy lottót. Lottószámaid IDE kattintva.

Mérleg

Az elkövetkezendő nap fantasztikus hírrel fog kezdődni, amelyet üzenet formájában kap meg. Ez az üzenet nem csak örömöt, hanem anyagi biztonságot is hordoz magában. Tehát, ha valami olyan esemény előtt áll, amit eddig halogatott, mert kétséges volt a kimenetele ne habozzon meglépni, mert eljött az idő.

Gondolja át alaposan döntéseit, mert most hajlamos a könnyelműségre, amely később kellemetlenséget okozhat.

Skorpió

Olyan üzenetet fog kapni, melyre már nagyon régóta várt. Minden a legjobban fog alakulni és bízzon önmagában, mert amit elhatározott csak az Ön javát fogja szolgálni. Sokan lesznek, akik irigykednek, és rossz szemmel néznek Önre, de mind ezt csak féltékenységből teszik!

Tehát éljen a lehetőséggel, ami kínálkozik! Ne habozzon!

Nyilas

Olyan hírt fog kapni, melytől majd kiugrik a szíve a helyéről. Szerelemmel, szeretettel kapcsolatosan egy hölgy fogja a hírt hozni, aki nem feltétlenül családtag. Valószínűleg egy olyan személy, akivel hivatalos helyen találkozhat, mint például iskola, munkahely vagy valamilyen intézmény. Figyeljen rá és bízzon benne!

Pénzügyi kilátások

Anyagilag  egy rossz döntés miatt olyan helyzetbe kerül, amelyet elkerülhet, ha alaposan átgondolja és megkeresi a helyes utat.

A Széchenyi Kártya az egyik legsikeresebb gazdaságfejlesztési eszköz

A  Széchenyi Kártya húsz éves története bebizonyította, hogy az egyik legsikeresebb gazdaságfejlesztési eszköz, jelentős szerepet tölt be a kis- és középvállalkozó (kkv) szektor finanszírozásában - hangsúlyozták a Széchenyi Kártya Program fennállásának 20 éves évfordulójára rendezett ünnepségen felszólalók kedden, Budapesten.
2022. 11. 30. 05:30
Megosztás:

Közel 20 százalékkal nőtt a JYSK árbevétele Magyarországon

A JYSK árbevétele 19 százalékkal, 67,6 milliárd forintra nőtt Magyarországon a 2021 szeptemberétől 2022 augusztusáig tartó pénzügyi évében, adózás előtti eredménye (EBIT) a teljes cégre vetítve 12,49 milliárd forint lett, ami 0,4 százalékos emelkedést jelent - tájékoztatta a lakberendezési áruházlánc az MTI-t kedden.
2022. 11. 30. 05:00
Megosztás:

Csalás a lottóhúzáson - lebuktak élő húzásban a kamerák előtt, mutatjuk - VIDEÓ

Nincs olyan hét, hogy ne vádolnák meg csalással bármely lottótársaságot azok a játékosok, akiknek épp az adott héten valahogy nem húzták ki a nyerőszámait. Számos internetes fórumon találunk ezzel kapcsolatos bejegyzéseket, összeesküvés elméleteket. Cikkünkben most az egyik legnyilvánvalóbb csalást mutatjuk meg, ami ráadásul a TV kamerák előtt történt.
2022. 11. 30. 04:00
Megosztás:

Továbbra is virágzik a nagytestű halak feketekereskedelme

Továbbra is virágzik a nagytestű halak feketekereskedelme, újabb nagytestű tiszai pontyot sikerült hazajuttatnia eredeti élőhelyére a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) Állami Halőri Szolgálata (ÁHSZ) és a Közép-Tisza-Vidéki Horgász Egyesületek Szövetség (KTVHESZ) halőreinek.
2022. 11. 30. 03:30
Megosztás:

Javult kissé a gazdasági hangulat az euróövezetben

A vártnál nagyobb mértékben és február óta az első alkalommal javult a gazdasági hangulat az euróövezetben az Európai Bizottság Gazdasági és Pénzügyi Főigazgatósága (DG ECFIN) felmérésének kedden publikált végleges értéke alapján. A mutató a javulás ellenére is két éves mélypont közelében van.
2022. 11. 30. 03:00
Megosztás:

Így kerülnék el a recessziót a vállalatvezetők

Minden második vezető cégfelvásárlást tervez egy éven belül, a fenntarthatóság pedig kritikus fontosságú lesz a versenyképesség fenntartásához - derül ki az EY nemzetközi tanácsadó vállalat globális kutatásából.
2022. 11. 30. 02:30
Megosztás:

Negyedik negyedéve csökkennek a reálbérek Németországban

A reálbérek legnagyobb mértékű és leghosszabb ideje, már negyedik negyedéve tartó csökkenését regisztrálták Németországban a szövetségi statisztikai hivatal (Destatis) kedden közölt adatai szerint.
2022. 11. 30. 02:00
Megosztás:

13,2 millió dollár támogatást nyújt a Google és a Youtube a félretájékoztatás elleni küzdelemre

A Google internetes óriáscég és videószolgáltatója, a YouTube 13,2 millió dolláros támogatást jelentett be egy új, tényszerűség-ellenőrző alap létrehozására az online félretájékoztatás elleni küzdelem érdekében - tájékoztatott a Google kedden Brüsszelben.
2022. 11. 30. 01:30
Megosztás:

A NATO kész megvédeni minden centiméternyi szövetséges területet

A NATO készenlétben van, és kész megvédeni minden centiméternyi szövetséges területet - jelentette ki Jens Stoltenberg NATO-főtitkár egy bukaresti konferencián, amely a NATO-tagországok külügyminiszteri találkozójával párhuzamosan zajlik.
2022. 11. 30. 01:00
Megosztás:

Biden törvényalkotásra szólította fel a Kongresszust

Az amerikai elnök a Kongresszus hatáskörébe utalta a szeptemberben megtárgyalt munkaügyi megállapodás elfogadását annak érdekében, hogy el lehessen kerülni az ország gazdaságát fenyegető vasutassztrájkot - közölte a Fehér Ház.
2022. 11. 30. 00:30
Megosztás:

Romlott a fogyasztók bizalma az USA-ban

Elemzők által vártnál némileg kisebb mértékben romlott a fogyasztók bizalma az Egyesült Államokban novemberben.
2022. 11. 30. 00:01
Megosztás:

Csehország lakosságának kilenc százaléka a mostani gazdasági válság előtt is energiaszegénységben élt

A cseh lakosság mintegy kilenc százaléka, azaz 900 ezer ember már a jelenleg érzékelhető gazdasági válság és a drágulási hullám kezdete előtt is úgynevezett energiaszegénységben élt - állapította meg a hivatalos statisztikai adatokat elemző tanulmány, amelyet civil szervezetek mutattak be kedden Prágában.
2022. 11. 29. 23:00
Megosztás:

Lassult novemberben éves szinten a német infláció

Németországban éves szinten lassult, havi összevetésben pedig csökkent az infláció novemberben - közölte a német szövetségi statisztikai hivatal kedden.
2022. 11. 29. 22:30
Megosztás:

Elfogadta a 2023-as költségvetést a horvát parlament

A módosító javaslatok megvitatása után a horvát parlament kedden megszavazta a 2023-as költségvetést, amely 2,3 százalékos GDP-arányos államháztartási hiánnyal és 0,7 százalékos gazdasági növekedéssel számol.
2022. 11. 29. 22:00
Megosztás:

Növelte a nyereségét a Duna House a harmadik negyedévben

A Duna House ingatlanközvetítő 727,1 millió forintra növelte a nyereségét a harmadik negyedévben a tavalyi azonos időszaki 465,3 millió forintról - olvasható a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) honlapján kedden közzétett kibocsátói jelentésében.
2022. 11. 29. 21:30
Megosztás:

A hazai pénzügy legmeghatározóbb női szereplőit díjazták

Idén először díjazták a magyarországi pénzügy területén maradandó értéket teremtő női szakembereket a Fintech.hu digitális pénzügyi szakportál és a Peak fintech technológiai vállalat által alapított Women in Finance 2022 Díjátadó Gálán. Az elismerésben tíz olyan pénzügyi vezető és szakértő hölgy részesült, akik többek között a hazai pénzügy digitális fejlődéséért, az edukáció vagy a fenntartható befektetések elterjedéséért dolgoznak.
2022. 11. 29. 21:00
Megosztás:

Forintgyengülés kora este

Gyengült a forint kedden kora este a főbb devizákkal szemben reggelhez képest a bankközi devizapiacon.
2022. 11. 29. 20:30
Megosztás:

Nemzetközi értékesítési igazgatót nevezett ki az Indotek Group

Nemzetközi értékesítési igazgatót nevezett ki az Indotek Group, a társaság egyre fokozódó nemzetközi jelenlétének támogatása céljából. A pozíciót Kovács András, a társaság jelenlegi értékesítési igazgatója látja majd el, miközben továbbra is hozzá tartozik majd a magyarországi értékesítési feladatok felügyelete is. A kinevezés értelmében a szakember feladatkörébe a nemzetközi iroda, valamint a raktárakkal és logisztikai ingatlanokkal kapcsolatos értékesítési és bérbeadási tevékenység tartozik majd. Az új pozíció létrejöttét a társaság nemzetközi ingatlanportfóliójának dinamikus bővülése, valamint a további, ambiciózus terjeszkedési tervek tették szükségessé.
2022. 11. 29. 20:00
Megosztás:

Milliókat hozhat a számlára a zöld hiteleknél beinduló kamatverseny

Az MNB gáláns zöld otthon hitelprogramja lezárását követően a bankok sorra jelentek meg saját, az energiatakarékosságot díjazó kölcsöneikkel. Az MNB jövő áprilistól a fogyasztóbarát hitelek zöld kiterjesztésével igyekszik még jobban erősíteni a versenyt. A BiztosDöntés.hu értékelése szerint a fő változás a kamatkedvezményekben elinduló verseny és az lesz, hogy az eddig visszatérítésként adott egyszeri kedvezmény beépül a hitelekbe, s így több millió forintos megtakarítást jelenthet majd az ügyfeleknek.
2022. 11. 29. 19:30
Megosztás:

Vegyesen zártak a vezető nyugat-európai tőzsdék

Vegyesen zárták a kereskedést a vezető nyugat-európai tőzsdeindexek kedden.
2022. 11. 29. 19:00
Megosztás: