Sem a Bonk, sem a Dogwifhat, hanem ez a vezető mém érme lehet a következő kriptomilliomosok kulcsa

A Solana-alapú mém érmék hatalmas növekedési potenciált mutatnak, ahogy a kriptodeviza piac érik.

Sem a Bonk, sem a Dogwifhat, hanem ez a vezető mém érme lehet a következő kriptomilliomosok kulcsa

Miközben a Bonk és a Dogwifhat új magasságokba emelkednek, egy feltörekvő előértékesítési gyöngyszem, az Angry Pepe Fork kiemelkedik egyedi céljával, hogy közösségi motivációt hozzon a mém érme piacra a Conquer-to-Earn mechanizmusával együtt.

Szakértők szerint az Angry Pepe Fork lehet a következő 200-szoros mém érme a piacon, pozicionálva magát a 2024 legjobb kriptovalutái közé.

Angry Pepe Fork (APORK): Az izgalom visszatér a mémcoin piacra

A Solana-alapú mém érmék átvették az irányítást a mém érme piacon, és az Angry Pepe Fork (APORK) készen áll arra, hogy ezt a trendet továbbvigye. Bár az APORK a trending Pepe Coin után készült, ez az egyedi érme lehetőséget kínál a befektetőknek, hogy visszavásárolják magukat, különösen azoknak, akik lemaradtak a natív Pepe Coin-ról.

Az Angry Pepe Fork azonban nem egy átlagos Solana-alapú mém érme. Valójában ez az érme arra lett tervezve, hogy olyasmit kínáljon, amit más hype-olt mém érmék nem: hasznosságot. Az APORK célja, hogy forradalmasítsa a mém érme piacot egy egyedi conquer-to-earn rendszerrel. Ennek a kiemelkedő rendszernek a célja, hogy egy olyan medencét hozzon létre, ahol a kripto rajongók egyszerűen a kriptóik stakelésével kollektíven kereshetnek, ahol az elért éves hozam (APY) növeli a legyőzött zombi mém érmék számát.

Hasznosságának hangsúlyozása érdekében az APORK tokenek teljes száma 1,9 milliárdra lesz rögzítve. Ez a lépés hosszú távú szűkösséget garantál, ami az APORK árának fokozatos növekedéséhez vezethet, ami igen eltér más mém érméktől. Ezenkívül az Angry Pepe Fork folyamatosan új együttműködéseket és partnerségeket keres, hogy további hasznosságot nyújtson az APORK ökoszisztémának, miközben növeli annak értékét és keresletét.

Az Angry Pepe Fork által bevezetett egyedi conquer-to-earn rendszer már az előértékesítési szakaszok kezdetétől élő lesz, lehetőséget adva a befektetőknek, hogy korán keresni kezdjenek. A csatatérverseny legbátrabb tagjai így APORK tokeneket és egyéb nyereményeket nyerhetnek elkötelezettségük szintjétől függően.

Angry Pepe Fork, Bonk és Dogwifhat kriptó árfolyam elemzés és előrejelzés

A Dogwifhat a hét legnagyobb kripto vesztesei között

A szélesebb kripto piaci eladási hullám közepette a Dogwifhat, a negyedik legnagyobb mém érme piaci kapitalizáció alapján, jelentős visszaesést tapasztal, kétszámjegyű veszteségeket rögzítve. Ennek következtében piaci kapitalizációja a kritikus 3 milliárd dolláros szint alá esett. Ráadásul a mém érme egy lépésre van attól, hogy a Floki kiszorítsa a negyedik legnagyobb mém érme pozíciójából.

Technikai elemzése azt mutatja, hogy a Dogwifhat érme felkészülhet egy emelkedő trendre. A WIF ára egy vízszintes csatornát formált. Ezek a trendvonalak egyértelmű és szimmetrikus módot kínálnak a kereskedésre, vásárlási és eladási pontokat biztosítva. Ha ez az ártrend folytatódik, a Dogwifhat ára elérheti a 4,3432 és 5,6428 dollár közötti ellenállási szintet. Ezzel a nézőponttal a Dogwifhat mém érme egy újabb legjobb kripto befektetés lehet 2024-ben.

A Bonk árfolyama felfelé mutat a piaci ingadozások ellenére is

A Bonk egy másik Solana-alapú mém érme, amely felkerült a szélesebb kriptovaluta piac címlapjaira. A mém érme jelentős áremelkedést tapasztalt, ami az általános bika piaci trendeknek tulajdonítható. Emellett a Bonk láncon belüli piaci tevékenységei is növekedtek, tükrözve a növekvő érdeklődést és bizalmat.

Sok szakértő bullish Bonk árelőrejelzéseket készített, jelezve, hogy a BONK érme egy közelgő rallyra készül, amit nyilvánvalóan a közelmúltbeli partnersége váltott ki. A Paris Musketeers-szel való együttműködés növelheti a Solana-alapú mém érme népszerűségét. Így a Bonk mém érme a 2024-es legjobb kriptók közé tartozik, amelyekbe érdemes befektetni.

Van-e az Angry Pepe Fork-nak elég potenciálja, hogy milliomosokat teremtsen a befektetőiből?

A Bonk és a Dogwifhat érmekkel ellentétben az Angry Pepe Forknak megvan a potenciálja, hogy 2024-ben milliómosokat teremtsen. Egy 200%-os potenciális növekedéssel az APORK-ba való befektetés minden bizonnyal a legokosabb lépés, mivel ez az érme célja, hogy csatlakozzon a befektetendő legjobb mém érmék listájához.

Látogass el az Angry Pepe Fork előértékesítésére

...

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

Erdőlátogatási tilalmat rendelt el a Gemenc Zrt.

Erdőlátogatási tilalmat rendelt el a Gemenc Zrt., a tiltás szinte a teljes Gemenci erdőre, valamint Mohács és Paks környékén a Duna hullámterében lévő erdőterületekre és az erdőterületek közötti egyéb, erdőgazdálkodási tevékenységet szolgáló földterületekre - közölte a Gemenc Zrt. az MTI-vel csütörtökön.
2024. 06. 14. 01:30
Megosztás:

A tavalyinak a duplája lehet idén a kajszitermelés

Az idén a becslések szerint 16-18 ezer tonna kajszibarackot takaríthatnak be a termelők, ez több mint duplája a tavalyi 6-8 ezer tonnának, de elmarad a 2022-es adatoktól - derül ki a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) és a Magyar Zöldség-Gyümölcs Szakmaközi Szervezet, a FruitVeB MTI-nek küldött felméréséből.
2024. 06. 14. 01:00
Megosztás:

Kritikus szinten az EURÓ árfolyama, az MNB-nek résen kell lennie

Fokozott óvatosságra lehet szükség az MNB-től az EUR/HUF árfolyam alakulását nézve - olvashatjuk az ERSTE elemzői anyagában.
2024. 06. 14. 00:30
Megosztás:

Túllépte az 1 milliót az új mém érme, megelőzheti a BRETT-et?

Képzeld el azt, hogy ha 500 dollárt fektettél volna a BRETT-be február 27-én, amikor azt 0,0001308 dollárért bevezették a decentralizált tőzsdéken, ma már 634 938 dollárod volna. A Base Dawgz könnyedén teljesíthet ugyanilyen jól.
2024. 06. 14. 00:01
Megosztás:

Elindult a MÁV-Volán-csoport EMMA elnevezésű egységes utazástervezője

Tesztüzemben megkezdte működését szerdán a MÁV-Volán-csoport EMMA (Egységes Menetrend Magyarországon) elnevezésű utazástervezője.
2024. 06. 13. 23:30
Megosztás:

Éves szinten nagyot nőtt az amerikai költségvetés májusi hiánya

Az amerikai költségvetés májusi hiánya 347 milliárd dollár volt, 44 százalékkal magasabb a tavaly májusinál, amikor 240 milliárd dollárt tett ki - közölte az amerikai pénzügyminisztérium.
2024. 06. 13. 23:00
Megosztás:

Nem változtatott a Fed az irányadó dollárkamaton

Az amerikai jegybank szerepét betöltő Federal Reserve (Fed) a piaci várakozásoknak megfelelően nem változtatott az 5,25-5,50 százalékos irányadó dollárkamat-tartományon szerdán végződött kétnapos kamatdöntő ülésén.
2024. 06. 13. 22:30
Megosztás:

A Henkel Magyarország Kft. bezárja körösladányi gyárát

A Henkel Magyarország Kft. vegyipari cég bezárja a Békés vármegyei Körösladányban működő gyárát - jelentette be a társaság szerdán a honlapján.
2024. 06. 13. 22:00
Megosztás:

Kína bírálta az elektromos autóira kivetendő uniós vámtervet

A kínai kereskedelmi minisztérium, valamint a külügyminisztérium kifogásolta és élesen bírálta az Európai Uniónak a kínai elektromos autógyártókra vonatkozó büntetővám-tervezetét, egyben ellenintézkedéseket ígért.
2024. 06. 13. 21:30
Megosztás:

Élelmezési és egészségügyi program indult hajléktalanoknak

Hajléktalan emberek számára indult 8,5 milliárd forintos összeggel élelmezési és egészségügyi program, amelynek keretében országosan 88 helyszínen munkanapokon átlagosan 4200 adag ételt osztanak ki.
2024. 06. 13. 21:00
Megosztás:

Dolgozók százainak tartozik a MÁV Zrt.

Csaknem hatszáz dolgozójának tartozik szerződéses megbízásaik kifizetésével hónapok óta a MÁV Zrt., a kifizetés felgyorsítására a Vasutasok Szakszervezete (VSZ) Lázár János közbenjárását kéri. A vasúttársaság reagálásában cáfolta a szakszervezet közleményében írtakat.
2024. 06. 13. 20:30
Megosztás:

Bővítik a munkaerőpiacot a TOP Plusz programban

Több mint 70 milliárd forint áll rendelkezésre a munkaerőpiac bővítésére, így például az inaktívak felkutatására a Terület- és településfejlesztési operatív program (TOP) pluszban - mondta a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) foglalkoztatáspolitikáért felelős államtitkára szerdán Budapesten sajtótájékoztatón.
2024. 06. 13. 20:00
Megosztás:

Melyik a legjobb hajbeültetési módszer?

A kopaszodás egy igen széles réteget érintő probléma, hiszen a férfiak 50%-a találkozik ezzel a jelenséggel még 50 éves kora előtt. Mivel a folyamat külső beavatkozás nélkül nem visszafordítható, egyre többen élnek olyan modern eljárásokkal, mint a hajbeültetés.
2024. 06. 13. 19:30
Megosztás:

A nemzetközi hangulat miatt esés volt a tőzsdén

A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 214,85 pontos, 0,31 százalékos csökkenéssel, 70 022,97 ponton zárt csütörtökön.
2024. 06. 13. 19:00
Megosztás:

Veszteséges zárás az európai tőzsdéken

Gyenge kezdés után nagy veszteséggel fejezték be a csütörtöki kereskedést a főbb európai értékpapírpiacok.
2024. 06. 13. 18:30
Megosztás:

Gyengült csütörtökön a forint

Gyengült csütörtökön a forint a főbb devizákkal szemben a kora reggeli jegyzéséhez képest a bankközi piacon.
2024. 06. 13. 18:03
Megosztás:

Megfelelő stratégiával a cápákkal szemben is van esélyed!

Az e-kereskedelem felpörgésével egyes piacokon kiéleződött a helyzet, számtalan konkurens verseng a vevők kegyeiért, és közülük előnyben vannak azok a meghatározó piaci szereplők, akik jókora összeget költenek marketingre.
2024. 06. 13. 17:30
Megosztás:

Döntött a Fed, maradnak a magas kamatok

Az amerikai jegybank nem változtatott a jelenlegi irányadó kamaton, így az továbbra is az 5,25-5%-os tartományban marad. Ez megfelelt a piaci várakozásoknak, így nem okozott meglepetést.
2024. 06. 13. 17:00
Megosztás:

Hogyan szállítsuk biztonságosan az üveget?

Törékeny dolgokat szállítani mindig kihívás – pláne akkor, ha egy nagy értékű, nagy méretű üveglapról van szó vagy akár többről. A megrendelést követően pedig sok esetben magunknak kell gondoskodni a helyes fel- és lerakodásról, ezért nem árt lépésről lépésre tisztában lenni a rögzítés és illesztés technikáival.
2024. 06. 13. 16:30
Megosztás:

Budapesten ülésezett a 25 éves Magyar-Szlovák Mezőgazdasági Munkacsoport

Az agrárium aktuális kihívásait és a gazdálkodók érdekérvényesítési lehetőségeit is áttekintették a Magyar-Szlovák Mezőgazdasági Munkacsoport ülésének résztvevői szerdán az Agrárminisztériumban (AM) - erről közleményben tájékoztatta az MTI-t a szaktárca.
2024. 06. 13. 16:00
Megosztás: