Stratégiai együttműködést kötött a VISTA a CIG Pannónia Csoporttal

Stratégiai együttműködést kötött Magyarország egyik legnagyobb utazási irodája – a VISTA Utazási Irodák Kft. a CIG Pannónia Csoporttal. A szerződés értelmében a VISTA 2023. július 18-tól csak a CIG innovatív utasbiztosításait kínálja ügyfeleinek az utazásokhoz.

Stratégiai együttműködést kötött a VISTA a CIG Pannónia Csoporttal

A VISTA Utazási Irodák Kft. 3+3 évre szóló stratégiai együttműködési megállapodást kötött a CIG Pannónia Csoporttal, melynek keretében az utazási iroda kizárólagosan a biztosító vagyonbiztosítással foglalkozó tagvállalata, a CIG Pannónia Első Magyar Általános Biztosító Zrt. ügyfélközpontú utasbiztosítási termékeit értékesíti ügyfelei számára. A közös termékek július 18-tól elérhetők a VISTA irodáiban, valamint hamarosan már online is meg lehet kötni a biztosításokat, akár közvetlenül az utazás megkezdése előtt, útban a repülőtérre.

A most bejelentett együttműködés több szempontból is egyedülállónak számít a hazai piacon. Az egyik különlegessége, hogy az utazási iroda saját tapasztalatai alapján egyedi, kimondottan a cég által tapasztalt ügyféligényekre szabott, saját biztosítási csomagok létrehozását tűzte ki célul. A magyar hátterű biztosítótársaságnak pedig pont ez az egyik piaci erőssége, hiszen hazai biztosítóként mély rálátással rendelkezik a magyar lakosság biztosítási szükségletei terén. Asszisztencia szolgáltatásával a nap 24 órájában ügyfelei mellett áll, bárhol is legyenek a világban, a felmerült károkat az asszisztencia vonalon magyar nyelvű operátor segítségével azonnal be tudják jelenteni.

Egyediségével és újító képességeivel a VISTA a magyar turisztikai piac meghatározó szereplője, az utazási szolgáltatások teljes körét vállalja fel, azaz valóban minden részletre kiterjedő, komplex szolgáltatást képes kínálni mind egyéni, mind üzleti partnereinek. A cég megalapítása óta a legfőbb alapelv, hogy kimagasló igényességgel szolgálják ki utasaikat, sikerük titka pedig az ügyfélközpontúság. Ez motiválta az utazási irodát az utasbiztosítási szolgáltatásai megújításában is. A mai gazdasági helyzetben fontosabb, mint valaha, hogy a biztosítási csomagok a kedvező biztosítási díj mellett, minden olyan kockázatra kiterjedjenek, ami egy utazás során előfordulhat.

A VISTA és a CIG stratégiai együttműködésében kínált biztosítások két termékcsoportból állnak. Az egyikbe az útlemondási biztosítások tartoznak, míg a másikba az utasbiztosítások. Az utasbiztosítások tekintetében két csomagból válogathatnak az ügyfelek (VISTA Standard és VISTA Extra), illetve megkülönbözteti az utasbiztosításokat annak tekintetében is, hogy Európán belüli és más kontinenseken elhelyezkedő, de Európához közel eső országok (mint Törökország, Tunézia, Marokkó, Egyiptom), vagy Európán kívüli úti cél esetében vehető igénybe. Ezen felül elérhető hajós, sport és repülő kiegészítés is a biztosításokhoz.

„A Covid után egyértelműen megfigyelhető volt az utasok részéről a nagyobb biztonságra való törekvés. Ez azt jelenti, hogy ma már sokkal inkább preferálják az utazásszervezést, és a részletek biztosítását, pontosítását. Ez magában foglalja az utasbiztosítás kötését is, aminek a tartalmát a legtöbb utas már részletesen ismerni szeretné. Fontos az is, hogy ha baj van, akkor tudjanak kihez fordulni, ezért is létezik nálunk egy 0-24-es ügyfélszolgálat, ahol minden szolgáltatásunkkal kapcsolatban tudunk segíteni az úton lévő ügyfeleinknek” – mondta el Zsobrák Tamás, a VISTA ügyvezető igazgatója.

„A most bejelentett stratégiai együttműködéssel két magyar tulajdonú, a hazai fogyasztókat kiválóan ismerő cég fogott össze, majd eltökéltségüknek és szakértelmüknek köszönhetően valami teljesen egyedit alkottak. Nagyon örültünk a lehetőségnek, hogy a VISTA-val együtt dolgozva olyan utasbiztosítást fejleszthettünk, ami maximálisan megfelel az utazók igényeinek, hiszen a CIG Pannónia Csoport számára stratégiai irányvonal, hogy méretünket, rugalmasságunkat, és hazai piacismeretünket kihasználva olyan exkluzív termékeket fejlesszünk, melyek unikálisak a piacon” – fogalmazott Dr. Fedák István, a CIG Pannónia Csoport vezérigazgatója az együttműködés kapcsán.

Irány dél!

A VISTA az eddigi foglalások alapján összeállította, hogy melyek lehetnek idén nyáron a legnépszerűbb úticélok a nyaralni vágyó magyarok körében. Az adatokból az látszik, hogy a Földközi-tenger térségébe készülnek a legtöbben, az utazási iroda ügyfeleinek nagy része Törökországban, Olaszországban, Spanyolországban és Görögországban tervezi eltölteni nyári szabadságát.

A tapasztalatok alapján a cég ügyfelei körében kedveltek a hajós utazások is, a tengeri hajós körutak mellett érdekességként említhető, hogy mediterrán és skandináv régiókban hajóznak a nyár során, valamint a ,,repülj és vezess” utazások is egyre népszerűbbek a szolgáltatásaik igénybe vevői között.

A Ford is rontott előrejelzésén

A General Motors után a Ford is az eddiginél gyengébb előrejelzést tett közzé.
2023. 11. 30. 22:00
Megosztás:

Globálisan javíthat a kommunikációján a TikTok

Globális hatása is lehet annak a kötelezettségvállalásnak, amelynek végrehajtását a Gazdasági Versenyhivatal (GVH) írta elő a TikTok számára.
2023. 11. 30. 21:30
Megosztás:

A lakosság háromnegyede minden betétdíjas palackot visszavált majd egy kutatás szerint

A magyarok összességében kedvezően fogadják az új palackvisszaváltási rendszer bevezetését, a lakosság háromnegyede igyekezni fog, hogy minden betétdíjas palackot visszaváltson - derül ki a Reacty Digital kutatásából. A Felelős Élelmiszergyártók Szövetsége közölte: a gyártók azt szeretnék elérni, hogy az európai szinten is magasnak számító díjak további emelésével ne okozzon számukra a kormány további költségnövekedést, mert az az árakban is megjelenhet.
2023. 11. 30. 21:00
Megosztás:

Elárverezik a magyar Mona Lisa-t, Gulácsy Lajos festményét

Több mint két évtized után újra aukcióra kerül Gulácsy Lajos kivételes remekműve, a Régi instrumentumon játszó hölgy, amelyet 2002-ben a szakma és a műgyűjtők a magyar Mona Lisa-nak is neveztek. A festmény 2002-ben a Virág Judit Galéria árverésén abszolút magyar leütési rekordot ért el 95 millió forintos eladási árával. A sokáig elveszettnek hitt, majd csodával határos módon előkerült alkotás Gulácsy kevés nagyméretű, megmaradt olajfestményeinek egyike, a magyar festészet remekművei tartozik.
2023. 11. 30. 20:30
Megosztás:

Holnaptól indul a 2024-es éves autópálya-matricák előértékesítése

A Nemzeti Útdíjfizetési Szolgáltató Zrt. (NÚSZ Zrt.) idén decemberben is lehetőséget biztosít a következő évre érvényes éves országos és vármegyei autópálya-matricák előzetes megvásárlására. A 2024. évi éves e-matricák 2023. december 1-től szerezhetőek be a NÚSZ Zrt.-nél és viszonteladó partnereinél, online és offline módon is. A 2024-re szóló pályamatricák érvényességi ideje 2024. január 1-én kezdődik.
2023. 11. 30. 20:00
Megosztás:

Gyengült a forint estére

Gyengült a forint a főbb devizákkal szemben csütörtökön kora estére a bankközi devizapiacon reggelhez képest.
2023. 11. 30. 19:30
Megosztás:

Egészségablak app és EESZT 2024-es új fejlesztések

Több, mint 2,5 millió felhasználó töltötte le az Egészségablak mobilapplikációt, amely azt mutatja, hogy az Elektronikus Egészségügyi Szolgáltatási Tér (EESZT) fejlesztésére komoly igény mutatkozik.
2023. 11. 30. 19:00
Megosztás:

Felülteljesített ma a BÉT

A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 531,74 pontos, 0,93 százalékos emelkedéssel, 57 878,43 ponton zárt csütörtökön.
2023. 11. 30. 18:30
Megosztás:

Következő évre hiánnyal számol a cseh költségvetés

Jövőre 250 milliárd koronás (3893 milliárd forint), az ideinél 41 milliárd koronával alacsonyabb hiánnyal számol a cseh költségvetés, amelyet szerdán késő este hagyott jóvá a cseh képviselőház.
2023. 11. 30. 18:00
Megosztás:

Zöldenergia-roadshow indult Győrben

Országos zöldenergia-roadshow indult Győrben, a rendezvénysorozatot Palkovics László a Széchenyi István Egyetemért (SZE) Alapítvány kuratóriumának elnöke, az Energia21 kezdeményezés vezetője indította el november 29-én, szerdán a győri Mobilis Interaktív Élményközpontban.
2023. 11. 30. 17:30
Megosztás:

Bejött a költségcsökkentés a Salesforce-nak

Az ügyfélkapcsolat-kezelő szoftvereket fejlesztő vállalat tegnap tőzsdezárás után tette közzé az október végén zárult harmadik üzleti negyedévének eredményeit.
2023. 11. 30. 17:00
Megosztás:

A szálláshelyeken először a szilveszter telítődik, majd a karácsony

Már dübörögnek a szilveszteri foglalások, és a karácsonyi napokra is megindult a kereslet.
2023. 11. 30. 16:30
Megosztás:

Uniós forrásból fejlesztették a tápcsatornához köthető szűrővizsgálatokat a Szegedi Tudományegyetemen

Új endoszkópok beszerzésével és a diagnosztikai munkát szolgáló laborok kialakításával, uniós támogatással mintegy háromszázmillió forintból fejlesztették a tápcsatornához kapcsolódó betegségek szűrését a Szegedi Tudományegyetemen (SZTE), így számos vizsgálat már kórházi tartózkodás nélkül is elvégezhetőé vált - tájékoztatta a felsőoktatási intézmény közkapcsolati igazgatósága az MTI-t.
2023. 11. 30. 16:00
Megosztás:

Megújult Várgesztesen a csapadékvíz elvezető rendszer

A Komárom-Esztergom vármegyei Várgesztesen az önkormányzat kitisztíttatja a település felett található víztározót és több utcában felújítja a vízlevezető árkokat; a beruházásra 273 millió forintos uniós támogatást fordítanak - közölte a vármegyei önkormányzat projektmenedzsere az MTI-vel.
2023. 11. 30. 15:30
Megosztás:

Kengyelen kétszeresére nőtt a bölcsődei férőhelyek száma

További nyolc férőhellyel bővült az eddigi nyolc férőhelyes bölcsőde Kengyelen - közölte a projekt kommunikációját végző Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Területfejlesztési Ügynökség Nonprofit Kft. közleményben az MTI-vel.
2023. 11. 30. 15:00
Megosztás:

Uniós forrásból korszerűsítésen esett át a Gál Ferenc Egyetem gyakorlóiskolája

Háromszázharminc millió forint uniós forrásból korszerűsítették a Gál Ferenc Egyetem gyakorló általános iskoláját a Békés vármegyei Szarvason - közölte az önkormányzat közleményben.
2023. 11. 30. 14:30
Megosztás:

Ebben a hónapban valamelyest javult a gazdasági hangulat az euróövezetben

Javult kissé a gazdasági hangulat novemberben, de még mindig alapvetően pesszimista várakozásokat tükröz az euróövezetben az Európai Bizottság Gazdasági és Pénzügyi Főigazgatóság (DG ECFIN) legfrissebb kimutatása alapján.
2023. 11. 30. 14:00
Megosztás:

A német fékek: válaszúton a biztonság és haladás között

A német szövetségi alkotmánybíróság megakadályozta a kormány fejlesztési és beruházási terveit. A döntés várhatóan gátolja Németország versenyképességének javulását és az EU költségvetési szabályainak reformját is befolyásolhatja - olvashatjuk a Ludovika.hu blogjában.
2023. 11. 30. 13:30
Megosztás:

Három éven belül fenntartható működésre tér át a Market csoport

Három éven belül, az építőiparban Magyarországon elsőként, fenntartható vállalati működésre tér át a Market csoport, amely a tervek szerint két éven belül 30 százalékkal csökkenti 2019-hez képest a közvetlen és közvetett módon előálló üvegházhatásúgáz-kibocsátását - derül ki a 11 tagvállalatból álló, közel 1400 munkavállalót foglalkoztató építőipari cég immár második alkalommal, önként kiadott fenntarthatósági jelentéséből.
2023. 11. 30. 13:00
Megosztás:

A gyártók lobbitevékenysége miatt késik a betétdíjas rendszer bevezetése

A gyártók lobbitevekénysége miatt késik a betétdíjas rendszer bevezetése, január elseje helyett július 1-étől lesznek kötelesek feltüntetni a gyártók a visszaváltáshoz szükséges kódokat a PET-palackokon, az alumínium és üveg italospalackokon - mondta Áder János korábbi köztársasági elnök, a Kék Bolygó Klímavédelmi Alapítvány kuratóriumi elnöke a Magyar Polgári Együttműködés Egyesület rendezvényén csütörtökön Budapesten.
2023. 11. 30. 12:30
Megosztás: