Stratégiai együttműködést kötött a VISTA a CIG Pannónia Csoporttal

Stratégiai együttműködést kötött Magyarország egyik legnagyobb utazási irodája – a VISTA Utazási Irodák Kft. a CIG Pannónia Csoporttal. A szerződés értelmében a VISTA 2023. július 18-tól csak a CIG innovatív utasbiztosításait kínálja ügyfeleinek az utazásokhoz.

Stratégiai együttműködést kötött a VISTA a CIG Pannónia Csoporttal

A VISTA Utazási Irodák Kft. 3+3 évre szóló stratégiai együttműködési megállapodást kötött a CIG Pannónia Csoporttal, melynek keretében az utazási iroda kizárólagosan a biztosító vagyonbiztosítással foglalkozó tagvállalata, a CIG Pannónia Első Magyar Általános Biztosító Zrt. ügyfélközpontú utasbiztosítási termékeit értékesíti ügyfelei számára. A közös termékek július 18-tól elérhetők a VISTA irodáiban, valamint hamarosan már online is meg lehet kötni a biztosításokat, akár közvetlenül az utazás megkezdése előtt, útban a repülőtérre.

A most bejelentett együttműködés több szempontból is egyedülállónak számít a hazai piacon. Az egyik különlegessége, hogy az utazási iroda saját tapasztalatai alapján egyedi, kimondottan a cég által tapasztalt ügyféligényekre szabott, saját biztosítási csomagok létrehozását tűzte ki célul. A magyar hátterű biztosítótársaságnak pedig pont ez az egyik piaci erőssége, hiszen hazai biztosítóként mély rálátással rendelkezik a magyar lakosság biztosítási szükségletei terén. Asszisztencia szolgáltatásával a nap 24 órájában ügyfelei mellett áll, bárhol is legyenek a világban, a felmerült károkat az asszisztencia vonalon magyar nyelvű operátor segítségével azonnal be tudják jelenteni.

Egyediségével és újító képességeivel a VISTA a magyar turisztikai piac meghatározó szereplője, az utazási szolgáltatások teljes körét vállalja fel, azaz valóban minden részletre kiterjedő, komplex szolgáltatást képes kínálni mind egyéni, mind üzleti partnereinek. A cég megalapítása óta a legfőbb alapelv, hogy kimagasló igényességgel szolgálják ki utasaikat, sikerük titka pedig az ügyfélközpontúság. Ez motiválta az utazási irodát az utasbiztosítási szolgáltatásai megújításában is. A mai gazdasági helyzetben fontosabb, mint valaha, hogy a biztosítási csomagok a kedvező biztosítási díj mellett, minden olyan kockázatra kiterjedjenek, ami egy utazás során előfordulhat.

A VISTA és a CIG stratégiai együttműködésében kínált biztosítások két termékcsoportból állnak. Az egyikbe az útlemondási biztosítások tartoznak, míg a másikba az utasbiztosítások. Az utasbiztosítások tekintetében két csomagból válogathatnak az ügyfelek (VISTA Standard és VISTA Extra), illetve megkülönbözteti az utasbiztosításokat annak tekintetében is, hogy Európán belüli és más kontinenseken elhelyezkedő, de Európához közel eső országok (mint Törökország, Tunézia, Marokkó, Egyiptom), vagy Európán kívüli úti cél esetében vehető igénybe. Ezen felül elérhető hajós, sport és repülő kiegészítés is a biztosításokhoz.

„A Covid után egyértelműen megfigyelhető volt az utasok részéről a nagyobb biztonságra való törekvés. Ez azt jelenti, hogy ma már sokkal inkább preferálják az utazásszervezést, és a részletek biztosítását, pontosítását. Ez magában foglalja az utasbiztosítás kötését is, aminek a tartalmát a legtöbb utas már részletesen ismerni szeretné. Fontos az is, hogy ha baj van, akkor tudjanak kihez fordulni, ezért is létezik nálunk egy 0-24-es ügyfélszolgálat, ahol minden szolgáltatásunkkal kapcsolatban tudunk segíteni az úton lévő ügyfeleinknek” – mondta el Zsobrák Tamás, a VISTA ügyvezető igazgatója.

„A most bejelentett stratégiai együttműködéssel két magyar tulajdonú, a hazai fogyasztókat kiválóan ismerő cég fogott össze, majd eltökéltségüknek és szakértelmüknek köszönhetően valami teljesen egyedit alkottak. Nagyon örültünk a lehetőségnek, hogy a VISTA-val együtt dolgozva olyan utasbiztosítást fejleszthettünk, ami maximálisan megfelel az utazók igényeinek, hiszen a CIG Pannónia Csoport számára stratégiai irányvonal, hogy méretünket, rugalmasságunkat, és hazai piacismeretünket kihasználva olyan exkluzív termékeket fejlesszünk, melyek unikálisak a piacon” – fogalmazott Dr. Fedák István, a CIG Pannónia Csoport vezérigazgatója az együttműködés kapcsán.

Irány dél!

A VISTA az eddigi foglalások alapján összeállította, hogy melyek lehetnek idén nyáron a legnépszerűbb úticélok a nyaralni vágyó magyarok körében. Az adatokból az látszik, hogy a Földközi-tenger térségébe készülnek a legtöbben, az utazási iroda ügyfeleinek nagy része Törökországban, Olaszországban, Spanyolországban és Görögországban tervezi eltölteni nyári szabadságát.

A tapasztalatok alapján a cég ügyfelei körében kedveltek a hajós utazások is, a tengeri hajós körutak mellett érdekességként említhető, hogy mediterrán és skandináv régiókban hajóznak a nyár során, valamint a ,,repülj és vezess” utazások is egyre népszerűbbek a szolgáltatásaik igénybe vevői között.

Nőtt az amerikai gazdasági aktivitás júniusban

Az amerikai gazdasági aktivitás 26 hónapja a leggyorsabb ütemben nőtt júniusban az S&P Global Market Intelligence gazdaságkutató intézet kompozit beszerzésimenedzser-indexének (BMI) pénteken közzétett előzetes értékei alapján.
2024. 06. 24. 12:00
Megosztás:

Új Volánbusz-gyorsjáratok indulnak az M1-esen Páty térségéből a fővárosba

Új Volánbusz-gyorsjáratok indulnak az M1-esen Páty térségéből a fővárosba - közölte a Volánbusz Zrt. pénteken az MTI-vel.
2024. 06. 24. 11:30
Megosztás:

Varga Mihály a lengyel pénzügyminiszterrel tárgyalt

A magyar EU-elnökség célja, hogy az Európát érintő legfontosabb kérdésekben előrelépést érjen el - jelentette ki Varga Mihály, miután Andrzej Domanski lengyel pénzügyminiszterrel tárgyalt Luxemburgban a Pénzügyminisztérium (PM) pénteki közleménye szerint.
2024. 06. 24. 11:00
Megosztás:

Vegyesen nyitottak a vezető nyugat-európai tőzsdék

Vegyesen indítottak a vezető nyugat-európai tőzsdék hétfőn.
2024. 06. 24. 10:30
Megosztás:

Gyengülés az ázsiai tőzsdék többségén

Jórészt gyengültek a vezető ázsiai tőzsdék hétfőn. A tajvani tőzsde 1,77 százalék, az ausztrál börze pedig 0,78 százalék mínuszban fejezte be a napot.
2024. 06. 24. 10:00
Megosztás:

Nem várhatók nagy elmozdulások nyitáskor

Nem várhatók nagy elmozdulások a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) hétfői nyitásakor, ám hosszabb távon az OTP és a Mol árfolyama is jelentős mértékben változhat - írta az MTI-nek küldött hétfői előrejelzésében az Equilor Befektetési Zrt. elemzője.
2024. 06. 24. 09:30
Megosztás:

Erősödött a forint reggel

Erősödött a forint árfolyama hétfő reggel a péntek esti jegyzéséhez képest a főbb devizákkal szemben a nemzetközi devizakereskedelemben.
2024. 06. 24. 09:00
Megosztás:

Elemzők értékelik a mém-coinokat: PEPE, Raboo és BOME

PEPE, Raboo és BOME pozitív fejleményeket tapasztalnak, amelyek nem maradtak észrevétlenek. E fejleményekre reagálva, néhány vezető kriptoelemző úgy döntött, hogy áttekintést készít annak érdekében, hogy meghatározzák a meme érmék jövőbeli kilátásait a jelenlegi fejlemények tükrében.
2024. 06. 24. 07:45
Megosztás:

Csökkent a Conference Board amerikai gazdasági teljesítményindexe májusban

Májusban már a harmadik egymást követő hónapban csökkent az amerikai Conference Board gazdaságkutató intézet összetett teljesítményindexe, miután februárban két éve először emelkedett.
2024. 06. 24. 07:00
Megosztás:

Csökkentek az amerikai használtlakás-eladások májusban

Csökkent az Egyesült Államokban az eladott használt lakások száma májusban.
2024. 06. 24. 06:00
Megosztás:

Az uniós versenyképesség javítása lesz a legfőbb célunk

Mivel az elmúlt években Európa lemaradt a globális versenyben az Egyesült Államokhoz és Kínához képest, az Európai Unió Tanácsának féléves, július elsején kezdődő magyar elnöksége egyik legfontosabb prioritása az uniós versenyképesség javítása lesz - jelentette ki a magyar pénzügyminiszter pénteken Luxembourgban.
2024. 06. 24. 05:00
Megosztás:

Ez a 3 altcoin megváltoztathatja a kriptoipart – a DTX Exchange vezet SHIB, LINK és WLD előtt

A piaci korrekció közepette a legtöbb altcoin veszteségeket szenved el, köztük a Shiba Inu (SHIB), a Chainlink (LINK) és a Worldcoin (WLD) is. Ezen a héten a Shiba Inu (SHIB) 15%-ot esett, a Chainlink (LINK) 6,54%-ot, és a Worldcoin (WLD) 12,54%-ot. Mindhárom érme erős medvepiaci nyomás alatt áll.
2024. 06. 24. 04:00
Megosztás:

Dogecoin árfolyam előrejelzés: Elérheti Elon Musk kedvenc érméje az 1 dollárt? A szakértők inkább az Algotechre fogadnak

A Dogecoin (DOGE), az a népszerű kriptovaluta, amelyet gyakran emleget a technológiai mogul, Elon Musk, ezzel megragadva a befektetők és rajongók képzeletét is. Az útja a mém érmétől a kriptopiacon komoly versenyzővé válásig felveti az izgalmas kérdést: elérheti-e a Dogecoin (DOGE) ára az áhított 1 dolláros szintet?
2024. 06. 24. 03:00
Megosztás:

Durva adósságot cipel Nagy-Britannia - mi lesz a vége?!

A pénteken ismertetett legfrissebb közfinanszírozási adatok szerint jelentős növekedéssel száz százalék közvetlen közelébe emelkedett a hazai össztermékhez (GDP) mért brit államadósságráta a májussal zárult egy évben. Legutóbb több mint hat évtizede mértek ennél magasabb közadósságot Nagy-Britanniában.
2024. 06. 24. 02:30
Megosztás:

Gyógyszerek, amit tilos bevenni reggel, mert nagy bajt okozhat!

A gyógyszerek szedésekor nemcsak az adagolásra, hanem az időzítésre is különösen oda kell figyelni. Bizonyos gyógyszerek bevétele reggel, éhgyomorra kifejezetten káros hatásokkal járhat, súlyosbíthatja a mellékhatásokat vagy ronthatja a gyógyszer hatékonyságát. Íme, néhány gyógyszer, amit jobb, ha nem reggel veszel be.
2024. 06. 24. 02:00
Megosztás:

Válaszd ki a születésnapodat és megtudod, mikor leszel gazdag! Pénzhoroszkóp

Kíváncsi vagy, hogy milyen anyagi lehetőségek és szerencsés fordulatok várnak rád ezen a héten? Fedezd fel részletes horoszkópunkat, amely izgalmas és váratlan eseményeket ígér minden csillagjegy számára! Legyen szó váratlan pénzügyi nyereségről, szerencsés találkozásokról vagy épp kreatív befektetési ötletekről, itt mindent megtalálsz, amit tudnod kell. Tudd meg, melyik nap érdemes lottót játszanod, és melyik állattal való találkozás hozhat különleges szerencsét! Olvasd el a heti horoszkópodat, és készülj fel a szerencse rád váró csodáira!
2024. 06. 24. 01:00
Megosztás:

Három népszerű kriptojáték, amivel még pénzt is kereshetsz

Játszani mindenki szeret, főleg akkor, ha még fizetnek is érte. A kriptojátékok piacán rendkívül széles a kínálat, de a paly-to-earn (játssz és keress pénzt) modell szinte az első perctől népszerű a blokklánc játékok között.
2024. 06. 24. 00:01
Megosztás:

Még egy hétig lehet pályázni családbarát munkahelyek kialakítására

Július 1-jéig lehet jelentkezni a családbarát munkahelyek kialakítására kiírt pályázatra - közölte a Kulturális és Innovációs Minisztérium családokért felelős államtitkára az MTI-hez pénteken eljuttatott közleményében.
2024. 06. 23. 23:00
Megosztás:

Államháztartási, idegenforgalmi, ipari és foglalkoztatási adatok jelennek meg jövő héten

Jövő hétfőn a Pénzügyminisztérium (PM) részletes tájékoztatót tesz közzé az államháztartás központi alrendszerének május végi helyzetéről, a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) pénteken a foglalkoztatás és munkanélküliség, az ipari termelői árak, valamint a turisztikai szálláshelyek fogalmának májusi adatait közli.
2024. 06. 23. 22:00
Megosztás: