Száguld a Toncoin (TON), bár csalók próbálják lejáratni azt

A Toncoin (TON) tulajdonosoknak folytatódik a hullámvasút, miután a token 4 százalékot zuhant a közösséget célzó, gyorsan terjedő átverési kampányról szóló hírek miatt. Eközben a Mega Dice token (DICE) előértékesítése nem mutatja a lassulás jeleit, már majdnem 500 ezer dollárt kaszált, ahogy a befektetők felkapaszkodnak a "GambleFi" őrületre.

Száguld a Toncoin (TON), bár csalók próbálják lejáratni azt

Rogyadozik a TON token a csaló hírverők hatása miatt

Nagy izgalom lett úrrá a The Open Network ökoszisztémában, miután jelentések kerültek elő egy bonyolult kripto átverésről, amely a TON tulajdonosokat célozza. A leleplezéseknek gyorsan áldozatul esett a TON érme, az árfolyama 4 százalékot zuhant az elmúlt néhány órában, mivel a megrémült befektetők elmenekültek a piacról.

A Kaspersky kiberbiztonsági cég szerint az átverés legalább november óta aktív, kihasználva a Telegramhoz kapcsolódó blokklánc iránti, növekvő érdeklődést. A csalók egy "referral earning programmal" (ajánlókereső programmal) házalnak, amelynek célja, hogy végül ellopják a felhasználók TON tokenjeit a pénztárcájukból.

kaspersky

Ez egy klasszikus piramisjáték, ahol az áldozatokat látszólag legális csatornákon csalogatják be. Később aztán csapdába ejtik őket, hogy olyan "boostereket" (erősítőket) vásároljanak, amelyeknek nincs értékük. Ahogy az átverés halad, még arra is utasítják őket, hogy építsék ki a saját ajánlóhálózatukat, és vonják be barátaikat, családtagjaikat és más gyanútlan embereket.

Bár az átverés teljes összege még mindig nem derült ki, a Kaspersky megerősíti, hogy a magánszemélyek vásárlásonként 2 és 2700 dollár közötti összeget veszíthetnek. Ez hatalmas visszatartó erő azoknak, akik azt remélik, hogy bekapcsolódnak a TON ökoszisztémába.

A Toncoin hosszú távú kilátásai a Tether integráció után is bikásak maradnak

A közelmúltbeli átverési problémák ellenére a Toncoin körüli általános narratíva továbbra is kifejezetten bikás. Ezt bizonyítja a token hosszabb időtávokon nyújtott, kiemelkedő teljesítménye is. A TON az elmúlt két hétben még mindig 12 százalékkal, az elmúlt évben pedig 145 százalékkal emelkedett. Ezek a nyereségek a TON-t a piaci tőkeérték szerint a legjobb 10 kriptoeszköz közé emelték.

Ez káprázatos teljesítmény egy olyan projekt esetében, amely az elhagyott Telegram Open Networkben épült meg, mielőtt közösség által vezérelt újításként újraindult.

Mégis mi az oka a Toncoin növekedésének?

Toncoin árfolyam elemzés

Egyszerű a válasz, hiszen a nagy horderejű integrációk és partnerségek sora mind ehhez segítette hozzá az érmét. Legutóbb a stabilcoin óriás Tether jelentette be USDT és aranyfedezetű XAUT tokenjeinek elindítását a The Open Network blokkláncon. A Tether vezérigazgatója szerint az USDT és a XAUT hozzáférhetőségének kiterjesztésére irányuló lépés segíteni fogja az aktivitás és a likviditás növelését olyan területeken, mint például a fizetések és a szerencsejáték. 

Ebben a formában pedig tökéletesen illeszkedik a TON küldetéséhez, amely egy felhasználóbarát, decentralizált ökoszisztéma létrehozására irányul. És bár a folyamatban lévő átverési kampányok sajnálatosak, valószínűleg kisebb turbulenciát jelentenek a Toncoin életében.

A DICE előértékesítése 500 ezer dollárnál jár, az influenszerek aktívan támogatják

Megadice előértékesítés

Miközben a Toncoin dráma kibontakozott, egy másik kriptovaluta projekt viszont pozitív lendületet vett. A Mega Dice egy a kaszinó témájú token, amely mostanra az előértékesítésén keresztül már majdnem 500 ezer dollárt gyűjtött össze néhány hét alatt.

A befektetők lelkesedésének oka az alacsony, 0,069 dolláros ár, amelyet a folyamatban lévő tétgyűjtési fázisban kínálnak a befektetőknek. Ez egy vonzó belépési pont lehet, ami miatt a kripto befektetők sietve töltik fel a pénztárcájukat.

Emellett a DICE olyan elismert influencerek dicséretét is kiérdemelte, mint például a YouTuber ClayBro. Ő nemrég emelte ki a Mega Dice token "hatalmas bevételmegosztási lehetőségét", azaz érdemes vele színesíteni a portfóliót.

Az ICOBench-en, az új kriptoprojektek széles körben használt minősítő platformján a DICE jelenleg a 3 helyen áll. Összességében a felhasználási esetei és az árpotenciálja miatt. Ez az általános méltatás megérdemeltnek tűnik.

Ahogy a projekt fehér könyvében is szerepel, a Mega Dice token olyan előnyökkel jár, mint például a kaszinó teljesítményéhez kötött napi tétjuttatások. További vonzerőt jelent az exkluzív NFT airdrop a tulajdonosoknak, valamint a 25 százalékos ajánlói jutalék-struktúra.

A mindössze 14,7 millió DICE tokenben meghatározott kemény felső határral és a közösségi médiában zajló, agresszív marketingkampányokkal a folyamatban lévő előértékesítés hamarosan véget érhet. És mivel a fejlesztőcsapat elárulta, hogy az előértékesítés végeztével a DICE-t a DEX-en kívánják bevezetni, a korai befektetők valószínűleg árnövekedésben reménykednek, amint a token a nyílt piacra kerül.

megadice toncoin

A Mega Dice kaszinó maga is elfogadja a Toncoint egy sor más kriptó mellett. A TON kompatibilitását a befizetések és a kifizetések tekintetében április 19-én, pénteken jelentették be, mind az asztali, mind a mobil Telegram platformon.

A @megadice X fiók azt írta, hogy "a TON kiemelkedik a megbízhatóságával: környezetbarát, biztonságos és villámgyors tranzakciókat tesz lehetővé.”

Látogass el a DICE token előértékesítésre

Ez is érdekelhet:

Toncoin árfolyam-előrejelzés – Ugranak a kereskedők a világelső AR/VR érme

Élesedik a TON token a Lucky Block-on, 200%-os üdvözlő bónusz jár a belépőknek

A 10 legjobb kripto ICO 2024-es befektetéshez – Kezdeti érmék összehasonlítása

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

Minél több gyermeket kell sportolásra ösztönözni

Minél több gyermeket kell sportolásra ösztönözni már egészen kicsi kortól, mert felnőve olyan tulajdonságokat és készségeket sajátítanak el, amik életük során végig kísérik őket - mondta a Honvédelmi Minisztérium sportért felelős államtitkára a közmédiának nyilatkozva szombaton, Győrben.
2024. 05. 26. 23:00
Megosztás:

Ünnepélyes alapkőletétellel vette kezdetét a sátoraljaújhelyi Continental Dohányipari Csoport ingatlanfejlesztési beruházása

Új, három csarnok felépítését, gépbeszerzéseket és energetikai korszerűsítést is magában foglaló, mintegy 16,5 milliárd forint összértékű beruházási programot hajt végre a hazai dohányipar meghatározó szereplője, a Continental Dohányipari Csoport. Az ingatlanfejlesztések első, szimbolikus lépéseként a társaság tulajdonosai és vezetői, illetve Sátoraljaújhely polgármestere ünnepélyes keretek között helyezték le a csomag részét képező zöldmezős raktárépület alapkövét a Pataki úti új iparterületen. A fejlesztések lehetővé teszik a Continental számára a további gépbetelepítéseket, a termelési kapacitás növelését, a raktározási folyamatok modernizálását, így a fenntarthatóság és versenyképesség növelését.
2024. 05. 26. 22:00
Megosztás:

Ezekkel a számokkal nyerhettél a hatos lottón!

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 21. héten megtartott hatos lottó számsorsoláson a következő számokat húzták ki:
2024. 05. 26. 21:00
Megosztás:

Régi vagy modern bútorok? Nincs jobb vagy rosszabb, a válasz a harmóniában rejlik!

Régen minden jobb volt – valószínűleg sokan hallottuk már ezt a mondatot. Talán van is ebben valami. Vagy mégsem? Ki honnan nézi. A realitás azonban általában az, hogy az igazság a szélsőségek között található valahol. Na és persze ízlések és pofonok, ahány ember, annyi vélemény. A bútorok esetében is nagyjából ez a helyzet. Hibát követ el, aki lemond a régi idők tudásáról, de az is, aki nem képes befogadni az új dolgokat!
2024. 05. 26. 20:00
Megosztás:

Innovatív megoldások az információbiztonság terén

Milyen megoldások vannak ma az információbiztonságban és hogyan lehet növelni egy vállalat információbiztonságának érettségét? Ennek jártunk utána a FORTIX Consulting Kft. információbiztonsággal foglalkozó magyar cég segítségével, akik folyamatosan keresik az innovatív megoldásokat az információbiztonság terén, ezért naprakész tanácsokkal rendelkeznek.
2024. 05. 26. 19:00
Megosztás:

Meleg, záporos-zivataros időjárás várható

A jövő hét elején átmenetileg csökken a csapadék valószínűsége, majd a hét közepétől ismét megnő a záporok, zivatarok esélye, pénteken több helyen is lehet eső. A csúcshőmérséklet továbbra is 23-29 Celsius-fok között várható, a hét végén délkeleten 31 fok is lehet - derül ki a HungaroMet Zrt. előrejelzéséből, amelyet vasárnap juttattak el az MTI-hez.
2024. 05. 26. 18:00
Megosztás:

Mekkora hozamot lehet elérni a lakáskiadással?

Kiszámoltuk, mekkora hozamot termelt a múltban a lakáskiadás, és azt is bemutatjuk, miként alakulhat az ingatlanbefektetés jövedelmezősége a közeljövőben.
2024. 05. 26. 17:00
Megosztás:

Diákhitel sajtóközlemény: Hazugságokat állít a 24.hu

A 24.hu oldalán megjelent, a diákhitelezés jövőjével kapcsolatos állítások minden alapot nélkülöznek. A Diákhitel Központ felhívja a 24.hu figyelmét, hogy a diákhitelt, ahogy korábban is, a Diákhitel Központ folyósítja az ügyfelek különböző bankoknál vezetett folyószámláira. A rendkívül kedvezményes Diákhitel Számlát biztosító pénzintézetek kiválasztása transzparens módon, a nyilvánosság tájékoztatása mellett zajlott. Így a 24.hu hazug állításaival szemben a hallgatók nem egy pénzügyi intézménnyel, hanem az új rendszer eredményeképpen az OTP, az ERSTE, az MBH Bank és a Gránit bank hálózatában nyithatnak Diákhitel Számlát. Emellett a Diákhitel Központ, ahogy eddig is, úgy a jövőben is az MFB égisze alatt fog működni, amely megbízható szervezeti hátteret biztosít a diákhitelezés számára.
2024. 05. 26. 16:00
Megosztás:

Tovább bővült a Budapesti Közművek elektromos járműflottája

Nyolc új, elektromos meghajtású, a napokban szolgálatba állt céljármű teszi immár teljessé a budapesti közműtársaság FKF köztisztasági divíziójának környezetbarát flottáját.
2024. 05. 26. 15:00
Megosztás:

Külkereskedelmi, turisztikai adatokat közöl a KSH a napokban

A jövő héten a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) a külkereskedelmi forgalomról, a turisztikai szálláshelyek forgalmáról, az ipari termelői árakról és a szolgáltatások külkereskedelméről közöl adatokat.
2024. 05. 26. 14:00
Megosztás:

Közös érdek, hogy a jövő pénzügyi szakemberei a legjobb tudást kapják

Új dizájnt kapott a Budapesti Corvinus Egyetem főépületének legnagyobb előadóterme – az MBH Bank és az egyetem hosszú távú együttműködésének jelképeként. A mostantól az MBH Bank brandjét viselő IV-es auditórium közel 400 fő befogadására alkalmas, a legnagyobb egyetemi előadások mellett protokolláris események és szakmai eseménysorozatok helyszíne is. A két meghatározó intézmény egy éve kötött hosszú távú stratégiai együttműködési megállapodást, melynek első célkitűzései sikeresen megvalósultak.
2024. 05. 26. 13:00
Megosztás:

A Roszatom vállalata speciális titáncsöveket gyárt a világ legnagyobb jégtörője számára

A Roszatom nukleáris üzemanyagot gyártó részlegéhez, a TVEL-hez tartozó Csepecki Gépgyárban megkezdték azoknak a speciális spirálbordás titáncsöveknek a gyártását, amelyek a világ majdani legnagyobb atomjégtörő hajóján a gőzfejlesztők szerkezeti merevségét biztosítják.
2024. 05. 26. 12:00
Megosztás:

Növekvő forgalom mellett emelkedett a BUX a héten

A Budapesti Értéktőzsde (BÉT) részvényindexe, a BUX a múlt péntekihez képest 757,89 pontos, vagyis 1,11 százalékos emelkedéssel 68 846,13 ponton zárta a hetet.
2024. 05. 26. 10:30
Megosztás:

A BKIK a vállalkozásindításban is segíti a tehetséges fiatal szakembereket

Kiemelkedően szerepeltek a budapesti szakmát tanuló fiatalok az országos szakmai versenyek döntőjén, a Szakma Sztár Fesztiválon. A budapesti szakképző iskolák végzősei 35 érmet szereztek 27 szakmában. A Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara (BKIK) tegnap nagyszabású ünnepségen vállalkozásindítási inkubációs támogatással és nagyértékű vásárlási utalvánnyal jutalmazta a budapesti dobogósokat, illetve felkészítő tanáraikat.
2024. 05. 26. 09:00
Megosztás:

Többszörösére nőhet a daganatok kockázata a cukorbeteg és túlsúlyos emberek körében

Szív-érrendszeri- és vesebetegségeket, de akár daganatos betegségeket is okozhat a 2-es típusú cukorbetegség és az elhízás. Elengedhetetlen az életmódváltás és a szűrővizsgálatok elvégzése, ugyanis a cukorbetegek körében több mint négyszer, a túlsúlyosoknál pedig mintegy 30 százalékkal gyakoribb az onkológiai betegségek kialakulásának kockázata – hangzott el a Magyar Diabetes Társaság XXXII. Kongresszusán, ahol többek között az elhízás témakörét és a megelőzési lehetőségeket járták körül a szakemberek.
2024. 05. 26. 08:00
Megosztás:

Megakad a Bitcoin a 70 000 dolláros szinten? Az Ethereum ETF jóváhagyása küszöbön áll, és a KangaMoon bejelenti a CMC listázását

Miután a legutóbbi ATH alatt tartós konszolidációt mutatott, a Bitcoin árfolyama újabb emelkedési hullámba kezdett. Az elmúlt héten a Bitcoin több mint 5%-ot emelkedett, elérve a kritikus 70 000 dolláros árfolyamot.
2024. 05. 26. 07:00
Megosztás:

Átment a vizsgán” az új érettségi rendszer

A napokban befejeződnek az írásbeli érettségi vizsgák, amelyek most először kizárólag a 2020-ban bevezetett, új Nemzeti alaptantervre (NAT) épülő feladatokból álltak. Bár a dolgozatok javítása még folyamatban van, a reakciók és a részeredmények alapján már le lehet vonni az első tanulságokat az új korszakról. A Heves Vármegyei Szakképzési Centrumnál úgy látják, az előzetes aggályokkal szemben a most életbe lépett követelményrendszer az eddiginél nagyobb teret enged a diákok logikus gondolkodásának, kreativitásának és problémamegoldó képességének, miközben a sokak által bírált, lexikális tudást igénylő részeknek is megvan a maguk szerepe.
2024. 05. 26. 06:00
Megosztás:

Új EU-s szabályozás mutatja, mi a minimum, amit a hazai pénzügyi cégeknek teljesíteniük kell a kibervédelmük érdekében

Hatalmas károkat okoz a kiberbűnözés a pénzügyi szektorban, amire az Európai Unió választ kíván adnia az úgynevezett DORA rendelettel. A már jövőre élesben működő kiberszabályozás segít felkészíteni az európai, köztük a hazai pénzügyi szervezeteket az online támadások kivédésére – hívja fel a figyelmet az EY. A vállalatoknak jól felfogott érdeke, hogy megfeleljenek a DORA által nyújtott minimális elvárásoknak, de érdemes egy jóval komplexebb, személyre szabott megközelítés alkalmazni, hogy mindenképp elkerüljék a komoly anyagi és reputációs kárral járó biztonsági incidenseket.
2024. 05. 26. 05:00
Megosztás:

Energiaszektor az átalakulás útján: hol tart most a hazai piac?

Magyarország energiaimport-kitettsége 85 százalék feletti, de ez az arány a klímasemlegesség felé tett lépésekkel csökkenthető. A kilátások pozitívak: gáztárolóink jelenlegi töltöttségi szintje a régióban az egyik legmagasabb, naperőművi kapacitásunk mintegy 6 ezer MW, illetve a lakossági villamosenergia-fogyasztás is csökkenő tendenciát mutat. A DLA Piper Hungary szakértői sorra vették azokat a tényezőket, melyek az energiaszektor átalakulására a legnagyobb hatással bírnak.
2024. 05. 26. 04:00
Megosztás:

Miért ragyoghatja túl ez a kriptopénz előértékesítés a Binance Coin-t (BNB) és a Pepe-t (PEPE) 2024-ben?

Előrejelzések szerint 2024 robbanásszerű év lesz a kriptovaluták számára, és a befektetők jelenleg a legjobb kriptovalutákat keresik befektetés céljából. Bár a Binance Coin és a Pepe az egyik legjobb választás, egy új kriptoprémiummal jelentkezett előadás, amely mindkettőt felülmúlhatja.
2024. 05. 26. 03:00
Megosztás: