Új előértékesítési sztár készül felülmúlni a Dogwifhat (WIF) és a Pepe (PEPE) nyereségeit ebben a negyedévben

A legújabb kriptovaluta a piacon, a Rollblock (RBLK), hatalmas potenciált mutatott, és célja, hogy pénzügyi és növekedési sikereit tekintve felülmúlja a Dogwifhat (WIF) és Pepe (PEPE) eredményeit.

Új előértékesítési sztár készül felülmúlni a Dogwifhat (WIF) és a Pepe (PEPE) nyereségeit ebben a negyedévben

Különösen figyelemre méltó, hogy a Rollblock (RBLK) számos lenyűgöző funkcióval rendelkezik a már működő kaszinó platformján, valamint egy sikeres folyamatban lévő előértékesítési kampánnyal. Ráadásul a projekt iránti növekvő érdeklődés miatt a Rollblock jó úton halad, hogy elérje ezt a célkitűzést, így az egyik legjobb altcoin a piacon.

A Rollblock (RBLK) célja, hogy felkavarja a GameFi szektort egyedi ösztönző modelljével

A Rollblock (RBLK) kivételes potenciált mutatott előértékesítési sikereivel és a DeFi elveinek alkalmazásával. Alapvetően a Rollblock célja, hogy forradalmasítsa a hagyományos online szerencsejáték szektort a DeFi funkcióival. A blokklánc technológia kihasználásával a Rollblock olyan jelentős problémákat kezel, mint a skálázhatóság hiánya, az eszközök biztonsága, a magánélet hiánya és a könnyű hozzáférhetőség, végül stabil és megfelelő környezetet biztosítva a felhasználók és token tulajdonosok számára.

Jelenleg a résztvevők több mint 150 játékban vehetnek részt a Rollblock élő Játák Arénájában, és nem kevesebb mint 20 különböző kriptovalutával tranzakciókat hajthatnak végre. Ráadásul a platform tervezi, hogy sportfogadási funkciókat ad hozzá a meglévő lehetőségeihez, hogy tovább növelje az inkluzivitást a GameFi szektorban.

A projekt másik érdekes aspektusa a bevétel-megosztási modellje, amely további előnyöket kínál a token tulajdonosok számára. Különösen a platform hetente akár 30%-át is visszavásárolja a natív RBLK tokenek nyílt piacáról. E tokenek felét elégetik, hogy növeljék a keresletet és az értéket, míg a másik felét a staking jutalmakra fordítják.

Jelenleg az előértékesítés harmadik szakaszában a Rollblock több mint 760.000 dollárt gyűjtött össze, és esély van rá, hogy ezen a héten elérje az 1 millió dolláros mérföldkövet. Eközben az RBLK ára az eredeti 0,010 dollárról a jelenlegi 0,014 dollárra emelkedett, ami 40%-os növekedést jelent a korai vásárlók számára. Ezenkívül a piaci szakértők úgy vélik, hogy a Rollblock még nem érte el csúcspontját, és a csúcskategóriás tőzsdéken történő jegyzése után akár 100-szoros növekedést is elérhet, így az egyik legfontosabb altcoin, amelyet érdemes figyelni.

Rollblock, DogWifhat és Pepe kripto tokenek árfolyam elemzése

A Dogwifhat token korábbi sikerei növelik az optimizmust

A Dogwifhat (WIF) token az egyik legsikeresebb Solana-alapú mémérméként ismert, amely jelentős értéknövekedést ért el. 2023 novemberi bevezetése óta a token exponenciális növekedést mutatott, és az év elejétől számítva több mint 1100%-os árnövekedést ért el, ami arra ösztönözte a befektetőket és kripto rajongókat, hogy nagy nyereség reményében csatlakozzanak a hálózatához.

Bár a WIF token jelentős árnövekedést ért el, a legutóbbi medvés időszak megtette a hatását, ami befolyásolta a gyorsan növekvő mémérme teljesítményét. Az elmúlt hónapban a Dogwifhat árfolyama akár 28%-kal is csökkent, ami jelentős visszaesést jelez. A token az elmúlt hét napban közel 20%-os csökkenést mutatott. Ennek ellenére az elemzők továbbra is optimisták, a Dogwifhat korábbi sikereit említve, mint a közelgő emelkedés jeleit.

A Pepe árfolyama ellenálló a medvés piaci hangulat ellenére is

A múlt évben több mint 900%-os növekedést könyvelhetett el a Pepe (PEPE) érme, amely jelentős szerepet kapott a mémérme piacon. A népszerű internetes mém, Pepe a béka alapján létrehozott Pepe token lenyűgöző teljesítményeket ért el a piacon való bevezetése óta, hatalmas hozamokat biztosítva a korai kereskedők és vásárlók számára.

Bár az utolsó emelkedést további 11%-os növekedéssel támogatta az elmúlt hónapban, a Pepe ára az elmúlt hét napban több mint 13%-os csökkenést szenvedett el. Azonban a Pepe kereskedési volumene jelentős növekedést mutatott, ami az elmúlt napokban megnövekedett aktivitást jelez.

Elérheti-e a Rollblock ugyanazokat a magasságokat, mint a PEPE és WIF tokenek az altcoin piacon?

Bár a Pepe az egyik legjelentősebb mémérmévé vált a kriptovaluta piacon, a Rollblock hatalmas potenciált mutatott, hogy túlszárnyalja a várakozásokat és a kriptovaluta rangsorok élére kerüljön. Míg ez a kereskedőket és kripto rajongókat a Rollblock hálózat felé terelte, egyben kiemeli dominanciáját a kriptovaluta piacon, ahol az elemzők szerint képes lesz túlszárnyalni a vezető mémérmék, mint a Pepe és Dogwifhat sikereit.

Fedezze fel a Rollblock (RBLK) előértékesítésének izgalmas lehetőségeit még ma!

Honlap:

https://presale.rollblock.io/

Közösségi média: https://linktr.ee/rollblock

...

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

Csökkenéssel nyithat a tőzsde az elemző szerint

A nemzetközi befektetői hangulat romlása miatt szerdán csökkenéssel indulhat a kereskedés a Budapesti Értéktőzsdén (BÉT) az Equilor Befektetési Zrt. senior elemzője szerint. A BUX 246,31 pontos, 0,34 százalékos emelkedéssel, 73 622,19 ponton, történelmi csúcson zárt kedden.
2024. 07. 24. 09:00
Megosztás:

Gyengült a forint szerda reggel

Gyengült a forint árfolyama a főbb devizákkal szemben szerda reggel kedd kora estéhez képest a nemzetközi bankközi devizapiacon.
2024. 07. 24. 08:00
Megosztás:

Exkluzív jelentés: A WW3Shiba 90%-os éves hozammal szárnyal, messze maga mögött hagyva az Avaxot, a Stellart és a Brettet a medvepiac közepette, állítják a szakértők

A medvepiaci trend sokak számára nem jó hír, de ez a tökéletes pillanat arra, hogy alulértékelt gyöngyszemeket találjunk. Az egyik ilyen a WW3Shiba, amely jelenleg szembemegy a medvepiaci érzéssel, és lenyűgöző 90%-os éves hozamot kínál a korai befektetőknek, túlszárnyalva még a bullish versenytársakat, mint az Avax és a Stellar.
2024. 07. 24. 07:22
Megosztás:

A BC GEN Hungary Kft. négyszáz új munkahelyet hoz létre Salgótarjánban

A BC GEN Hungary Kft. dél-koreai tulajdonosi hátterű autóipari beszállító vállalat új, mintegy 21 milliárd forint értékű beruházása négyszáz újabb munkahelyet hoz létre Salgótarjánban - jelentette be Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter kedden Budapesten.
2024. 07. 24. 07:00
Megosztás:

Nőttek a német adóbevételek júniusban

Erőteljesen nőtt a német szövetségi és regionális tartományi kormányok adóbevétele júniusban éves szinten - közölte a pénzügyminisztérium.
2024. 07. 24. 06:00
Megosztás:

Kiderült, hogy moziznak gyermekeikkel a magyarok

Öt-hét éves kora körül vinné el moziba a gyermekét első alkalommal a magyarok többsége – mutat rá az ETELE Cinema és Opinio piackutató közös reprezentatív felmérése. A legkisebbek első jó mozis élménye leginkább a film kiválasztásán múlik, de sokat számít a családbarát terem, illetve a kedvenc snack és üdítő is.
2024. 07. 24. 05:00
Megosztás:

AI Kereskedési Platform eléri az utolsó előértékesítési kört, miután 50 000 tulajdonost és 9,5 millió dollárt gyűjtött össze

A kriptovaluta és a blokklánc technológia dinamikus világában a Solana (SOL) és a Fetch.ai (FET) kiemelkedik a skálázhatóság és a mesterséges intelligencia fúziójának innovatív lépései miatt. Egy új szereplő is feltűnt, felkeltve az érdeklődést. Az Algotech (ALGT), egy AI-vezérelt kereskedési platform, most érte el előértékesítési fázisának végét, jelentős figyelmet vonzva a befektetőktől.
2024. 07. 24. 04:00
Megosztás:

Nagy a szórás most az ingatlanpiaci alkuknál: 25 százalék és teljes alkuképtelenség is előfordul

Némileg megoszlanak most a vélemények az ingatlanpiacon elérhető alkukról, ugyanis egyes szakértők szerint a jelentős túlárazottság miatt olykor 20-30 százalékos alkukkal is találkozni, míg mások szerint csökkenőben a mértéke.
2024. 07. 24. 03:30
Megosztás:

A fiataloknak fontosabb az állásuk biztonsága, mint a fizetésük mértéke

Az utóbbi években rendkívül fontossá vált a munkavállalóknak, hogy egy állás hosszú távon is biztosított legyen. Ez a szempont leginkább a fiatalabbak számára elvárás, míg az idősebb generációknál a jó munkahelyi kapcsolatok kerültek előtérbe – derül ki a Boston Consulting Group (BCG), a Stepstone Group, valamint a The Network és magyar partnere, a Profession.hu közös nemzetközi kutatásából. A magyar dolgozók válaszai sok esetben eltérnek a globális trendektől.
2024. 07. 24. 03:00
Megosztás:

A VVER-1200-es reaktorok üzemanyaga teljesítménykövető üzemmódra is alkalmas

Roszatom nukleáris üzemanyaggyártó vállalata, a TVEL szakemberei a Manőver-1 névre keresztelt kísérlet során VVER-1200 reaktorokban használt nukleáris üzemanyag paramétereinek változását tanulmányozták a reaktor napi többszöri teljesítményszint-változtatásával. A teljesítmény rugalmas szabályozásának lehetősége még inkább piacképessé teszi a nagy teljesítményű orosz atomerőműveket.
2024. 07. 24. 02:00
Megosztás:

Hatalmas pénzt kaszálhatsz, ha összeomlik a Bitcoin árfolyama

Számos elemző vélekedik úgy, hogy a Bitcoin semmit nem ér, mert nincs mögötte semmilyen érték, hasznosság. Egyelőre azonban a piac és a befektetők nem így vélekednek, hiszen egy Bitcoin árfolyama cikkünk írásakor épp 66.000 dolláron áll, ami forintra átszámítva 23,7 millió forintnak felel meg. Ön úgy ítéli, hogy a Bitcoin árfolyama össze fog omlani? Akkor van egy jó hírünk: meggazdagodhat ezzel, ha bejön a tippje. Hogyan lehet sok pénzt keresni a Bitcoin zuhanásával? Például Bitcoin inverz ETF-fel! Mutatjuk, hogy mi az.
2024. 07. 24. 01:30
Megosztás:

Családi pótlék: dupla összeg érkezik, mutatjuk az időpontot is!

Az előző évekhez hasonlóan, augusztusban a Magyar Államkincstár két alkalommal is folyósítja a családi pótlékot augusztusban így dupla összeg érkezik a jogosultak számlájára. Mikor érkezik a családi pótlék augusztusban?
2024. 07. 24. 01:00
Megosztás:

Bikás mém érmék technikai elemzései, ez most a legjobb köztük 2024-ben?

Ebben a cikkben a legjobb mém érméket vesszük górcső alá, és megosztjuk a javasolt bikás piaci célokat a következő 6-12 hónapban.
2024. 07. 24. 00:01
Megosztás:

Garzonlakást venni vagy bérelni éri meg jobban Budapesten?

A felsőoktatási ponthatárok kihirdetése után a bérlés helyett a lakásvásárlás kérdése is előkerül azoknál a családoknál, ahol van elegendő saját erő egy lakáshitel felvételéhez. A dilemma a saját keresettel rendelkező fiatalok esetében is rendszeresen felmerül.
2024. 07. 23. 23:00
Megosztás:

Azt gondolnánk, hogy nő a kockázat a tőzsdéken, de...

Azt gondolnánk, hogy ahogy éleződik az elnökválasztási verseny az utolsó hónapokban, az kihatással van a részvénypiacokra is. Méghozzá a kockázatok növekedésével, csökkenés formájában. Éppen ezért megnéztük, hogy 1960-tól mostanáig hogyan alakult az S&P500 index az elnökválasztások évében, s egy picit meglepődtem.
2024. 07. 23. 22:00
Megosztás:

Stabilizálódást mutat a pénzügyi vezetők előrejelzése: a legtöbben nem terveznek átszervezést

A pénzügyi vezetők (CFO-k) 70%-a nem tervezi átszervezni pénzügyi osztályát a következő két évben - állapítja meg a Deloitte 2024-es közép-európai CFO-felmérésének kiegészítő tanulmánya, amelyben a szakértők a pénzügyi osztályok belső működését és változó szerepeit vizsgálták.
2024. 07. 23. 21:00
Megosztás:

Vasárnapig gyere el, vár a 33. Művészetek Völgye Fesztivál!

Félidőnél jár a Művészetek Völgye Fesztivál, amely idén közel 3000 programmal csábítja a látogatókat Kapolcsra, Taliándörögdre és Vigántpetendre. Az ország legnagyobb összművészeti fesztiválján 40 különféle helyszín vár mindenkit, művészek, társulatok költöznek be a három település udvaraiba.
2024. 07. 23. 20:30
Megosztás:

Ukrajna felfüggeszti a Lukoil szállításait a Barátság kőolajvezetéken

A magyar sajtó a hétvégén arról írt, hogy Ukrajna felfüggesztette az orosz Lukoiltól származó kőolaj szállítását Magyarország és Szlovákia felé a Barátság kőolajvezetéken.
2024. 07. 23. 20:00
Megosztás:

A Spotifytól hangos a tőzsde

A tőzsdenyitás előtt tette közzé második negyedéves eredményét a Spotify.
2024. 07. 23. 19:30
Megosztás:

A tevetej feldolgozását tanulmányozza egy csádi delegáció Magyarországon

A tevetej kedvező élettani hatásai és különleges összetétele miatt értékes táplálék, a népességgyarapodás miatt világszerte egyre jobban felértékelődik - közölte a mosonmagyaróvári, csaknem egy évtizede e termékkel foglalkozó Magyar Tejgazdasági Kísérleti Intézet Kft. ügyvezetője hétfőn az M1 aktuális csatornával.
2024. 07. 23. 19:00
Megosztás: