A kriptobálnák Rollblock, Solana és Binance Coin felhalmozásban vannak, ami egy jelentős bikapiacra utal

Egy jelentős bikafutás lehetőségét jelzi a kriptobálnák Rollblock, Solana és Binance Coin növekvő felhalmozása. Ez a tendencia az altcoinok és a nagyobb kriptovaluta ökoszisztéma jövőbeli teljesítményébe vetett növekvő bizalmat tükrözi, amit nagy vásárlások és felhalmozások mutatnak.

A kriptobálnák Rollblock, Solana és Binance Coin felhalmozásban vannak, ami egy jelentős bikapiacra utal

Nézzük meg közelebbről, miért érdeklődnek különösen a befektetők a Rollblock iránt, és hogyan vált az egyik legjobb altcoin-ná a vásárláshoz.

Rollblock (RBLK): Az egyik legjobb altcoin a 2024-es befektetéshez

Az altcoin piacon a Rollblock egyedi bevétel-megosztási modellje, kiváló előértékesítési teljesítménye és jelentős magas hozamai sok figyelmet kapnak. A perspektíva érdekében, a Rollblock több mint 750.000 dollárt gyűjtött az előértékesítés során, és nagy reményeket fűz ahhoz, hogy ebben a hónapban elérje az 1 millió dollárt. Az előértékesítés már 40%-os ROI-t eredményezett az árértékben, és várhatóan további nagyobb nyereségek jönnek, megerősítve a Rollblock pozícióját az altcoin piacon.

Az online kriptovaluta játéktér, a Rollblock, arra számít, hogy profitálni fog a 2028-ra előrejelzett 179 milliárd dolláros online iGaming piacból. A blokklánc technológia használatával a Rollblock egy teljesen működőképes kriptovaluta játékfelületet kínál, amely elmosódik a decentralizált és centralizált piacok közötti határokat. Ebből a nézőpontból a kriptovaluta játék platform felhasználói nagyszerű likviditást, biztonságos tranzakciókat és gyors fogadásokat élvezhetnek.

A blokklánc minden tranzakciójának rögzítésével járó megnövekedett átláthatóság és igazságosság garantált. Ami még érdekesebbé teszi, hogy a Rollblock könnyű regisztrációt tesz lehetővé KYC-ellenőrzés nélkül, ellentétben a legtöbb más online játékteremmel. A regisztrációhoz a felhasználóknak csak az e-mail címüket kell megadniuk. Emellett, a heti vásárlási nyomás és szűkösség megteremtése érdekében, a Rollblock heti bevételének akár 30%-ával visszavásárolja a tokeneket.

Eközben a tokenek felét tétjutalmakra, a másik felét pedig elégetésre használják. Ennek a jellemzőnek köszönhetően az elemzők a Rollblockot az egyik olyan altcoinként azonosították, amelyet 2024-ben érdemes figyelemmel kísérni és befektetni, az elvárt exponenciális növekedés miatt, beleértve a júniusban várható 200%-os áremelkedést. Jelenleg az előértékesítés harmadik szakaszában a RBLK tokenek darabonként csak 0,014 dollárért kaphatók.

Rollblock, Solana és Binance Coin kriptovaluták árfolyam elemzése és előrejelzése

A Solana árfolyam diagram elemzése

Június közepén a Solana ára jelentősen csökkent a 140 dolláros szint alá, növekvő kereskedési volumen mellett. Ez arra utal, hogy egy hirtelen kriptovaluta összeomlás közepette a piaci hangulat medvéssé válik a Solana esetében. Az elemző és kereskedő Jelle megjegyzi, hogy sok altcoin kezdi a kapituláció jeleit mutatni. A Solana ára követi a piaci általános trendet és medvés elfogultsággal kereskedik.

Az előrejelzés tovább romlott, mivel a Solana árdiagramja a Fibonacci visszahúzási mutató trendvonala vagy középvonala alá tört. Az RSI szerint a Solana bikák továbbra is alacsonyabb csúcsokat állítanak be. Hasonlóképpen, az MACD jelzővonal alatti mozgóátlag konvergencia divergencia semleges. A volumenprofilok nagy piros csomópontjai is erős medvés hangulatot jeleznek a Solana esetében.

Binance Coin árdiagram elemzése

Június 6-án elért éves csúcsa után a Binance Coin ára csökkent, lefelé irányuló háromszöget hozva létre. Ez a minta medvességet jelez. Akkor alakul ki, amikor egy eszköz ára alacsonyabb csúcsokat ér el, majd visszapattan egy vízszintes támaszszintről. A Binance Coin esetében a támogatást körülbelül az 575 dolláros szinten találta meg.

Egy csökkenő háromszögben a bikák képtelensége a támaszszint megtartására egy medvés kitörést és a csökkenő trend folytatását jelzi, ahogy azt a Binance Coin árdiagramján is láthatjuk. Emellett a Binance Coin ára a 20 napos exponenciális mozgóátlaga alá csökkent, megerősítve a Binance Coin eladások növekedését. Az altcoin árának csökkenése az elmúlt két hétben a határidős ügyletek nyitott érdeklődésének csökkenését eredményezte.

Összegzés

A Rollblock, a Solana és a Binance Coin kriptobálnák általi felhalmozása egy jelentős bikafutás lehetőségét jelzi, és tükrözi az altcoinok jövőbeli teljesítményébe vetett növekvő bizalmat. Ez a Rollblockot az egyik legjobb altcoin-ná teszi 2024-ben a vásárláshoz, kreatív bevétel-megosztási modellje, erős előértékesítési eredményei és jelentős növekedési potenciálja miatt.

A Rollblock kriptovaluta kaszinó a blokklánc technológiát használja az átláthatóság, biztonság és egyszerű regisztráció biztosítására KYC követelmények nélkül. Az előértékesítés során több mint 750.000 dollárt gyűjtött össze, és hamarosan elérheti az 1 millió dollárt, így a Rollblock exponenciális növekedésre van pozícionálva, amelyet tovább növel a token visszavásárlási és égetési stratégia.

Fedezze fel a Rollblock (RBLK) előértékesítésének izgalmas lehetőségeit még ma!

Honlap:

https://presale.rollblock.io/

Közösségi média: https://linktr.ee/rollblock

...

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

Ha 1994-2006 közötti években születtél, kaphatsz 11 millió Ft-ot

Az államilag támogatott konstrukció maximális összege 2024-től egy millióval, 10 millióról 11 millió forintra változik, futamideje a továbbiakban is legfeljebb 20 év lehet. Házasok igényelhetik, akik mindketten elmúltak 18 évesek, de a feleség még nem töltötte be a 30. életévét. Nézzük a részleteket!
2024. 07. 13. 02:00
Megosztás:

Írja fel most! Változik az áram- és gázszolgáltatás ügyfélszolgálati elérhetőségei!

Az E.ON Hungária Csoport még 2022 áprilisában értékesítette egyetemes energiaszolgáltatást nyújtó leányvállalatát, az E.ON Áramszolgáltató Kft.-t az MVM Csoport részére, a cég 2024. június 30-án jogilag is beolvadt az MVM Next Energiakereskedelmi Zrt.-be.
2024. 07. 13. 01:00
Megosztás:

Szakad a Bitcoin? Ezt a 3 kriptót nem érdekli

Az utóbbi időben nem nagyon lehet dicsekedni a BTC teljesítményével. A legnagyobb piaci kapitalizációjú érmére több frontról is rájár a rúd: az ETF-ekből folyamatos a kiáramlás, a dollár is viszonylag erős és a német kormány a hétvégén több mint 900 millió dollár értékben szabadult meg BTC-től. Ezek mind lefelé nyomják az árat, a digitális arany így a héten egy kis időre még az 55 000 dolláros szint alá is benézett.
2024. 07. 13. 00:01
Megosztás:

Védekezz természetes hatóanyagokkal a szúnyogok és a kullancsok ellen!

Szeretjük a nyarat, mert kellemes a hőmérséklet, így sokat tartózkodhatunk a szabadban, kitárhatjuk az ajtókat, ablakokat, azonban ezzel együtt a zavaró rovarok is megjelennek az otthonainkban, így a távoltartásukra is megoldást kell találni. 
2024. 07. 12. 23:30
Megosztás:

Csökkent májusban a hazai ipari termelés

Májusban az ipari termelés volumene 5,2, munkanaphatástól megtisztítva 4,9 százalékkal elmaradt az egy évvel korábbitól - erősítette meg pénteken kiadott második becslésében a Központi Statisztikai Hivatal (KSH).
2024. 07. 12. 23:00
Megosztás:

Tizenhat civil szervezet részesül állami támogatásban

Tizenhat civil szervezet részesül támogatásban a százhatvanmillió forint keretösszegű, egészségügyi témájú pályázatból - közölte a Belügyminisztérium (BM) pénteken az MTI-vel.
2024. 07. 12. 22:00
Megosztás:

Emelkedéssel zártak a vezető nyugat-európai tőzsdék

Pluszban zárták a kereskedést a vezető nyugat-európai tőzsdék pénteken.
2024. 07. 12. 21:00
Megosztás:

Erősödött a forint

Erősödött a forint a főbb devizákkal szemben péntek kora estére a bankközi devizapiacon reggelhez képest.
2024. 07. 12. 20:00
Megosztás:

Az újszülöttkori oxigénhiány

Ez az állapot nemcsak a születés után következhet be, hanem már a harmadik trimesztertől, tehát a várandósság harmadik harmadától kezdve érintheti a magzatot, egészen a születés utáni 28. napig, tehát az újszülöttkor végéig.
2024. 07. 12. 19:45
Megosztás:

Az európai tőzsdékhez képest alulteljesítő volt a BUX

A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 191,4 pontos, 0,27 százalékos emelkedéssel 72 133,07 ponton zárt pénteken.
2024. 07. 12. 19:00
Megosztás:

Oroszország a világ vezető búza- és árpaexportőre

Első helyen áll a világon a búza- és árpaexport tekintetében Oroszország a lezárt - 2023. július 1. és 2024. június 30. közötti - mezőgazdasági szezon eredményei szerint az előzetes adatok szerint - jelentette ki Alekszandr Malov, az orosz agrárminisztérium mezőgazdasági főosztályvezetője az orosz parlament felsőházának csütörtöki ülésén.
2024. 07. 12. 18:30
Megosztás:

Pluszban indítottak az amerikai tőzsdék

Erősödéssel nyitottak az amerikai értékpapírpiacok pénteken.
2024. 07. 12. 18:00
Megosztás:

Törökországban mélypontra csökkent a munkanélküliség májusban

Törökországban az előző hónapban jegyzett 8,5 százalék után májusban 8,4 százalékra, 2012. novembere óta a legalacsonyabb szintre csökkent a munkanélküliségi ráta a török statisztikai hivatal (Türkiye Istatistik Kurumu - TÜIK) által közzétett adatok szerint.
2024. 07. 12. 17:30
Megosztás:

Derűlátó a turisztikai szektor

Kitartó optimizmus jellemzi a magyarországi turisztikai szektort, az ágazat szereplői a helyzetüket pozitívnak érzékelték - közölte a Turisztikai és Vendéglátó Munkaadók Országos Szövetsége (VIMOSZ) a GKI Gazdaságkutató közreműködésével végzett legfrissebb felmérése alapján az MTI-vel csütörtökön.
2024. 07. 12. 17:00
Megosztás:

Terjeszkedik az aszály

Különösen Magyarország középső területein fokozódik az aszály, a nyári növényeknek sürgősen esőre lenne szüksége - írta a HungaroMet Zrt. csütörtöki agrometeorológiai elemzésében.
2024. 07. 12. 16:30
Megosztás:

Már a magtárakban az árpa

Idén a száraz és meleg időjárás miatt az őszi vetésű szántóföldi növények betakarítása a szokásosnál mintegy két héttel korábban megkezdődött, és folyamatosan zajlik a hőségben is: az árpáé már be is fejeződött, a többi kultúra aratása is ütemesen halad, és lassan a végéhez közelít. Köszönet illeti a gazdákat szorgalmukért és kitartásukért - közölte az Agrárminisztérium (AM) csütörtökön az MTI-vel.
2024. 07. 12. 16:00
Megosztás:

A hétvégén éjszakára felfüggesztik a kamionstopot

A nehéz-tehergépjárművek hétvégi forgalomkorlátozása július 13-án (szombaton) 15 órától július 14-én (vasárnap) 22 óráig lett volna érvényben, azonban a kamionstopot a kiemelkedően magas hőmérséklet miatt az éjszakai időszakban szombat 22 óra és vasárnap reggel 6 óra között felfüggesztik - közölte az Építési és Közlekedési Minisztérium (ÉKM) csütörtökön az MTI-vel.
2024. 07. 12. 15:30
Megosztás:

Tovább mélyülnek az agrárkapcsolataink Azerbajdzsánnal

Oktatási, tudományos és állattartási kérdésekről is egyeztetett Nagy István tárcavezető, Majnun Mammadovval, Azerbajdzsán agrárminiszterével - közölte az Agrárminisztérium (AM) csütörtökön az MTI-vel.
2024. 07. 12. 15:00
Megosztás:

A Magyar Posta figyelemfelhívó kampányt indít

Postásnak lenni nem küzdősport szlogennel figyelemfelhívó kampányt indít a Magyar Posta a kézbesítők, a hivatalokban dolgozó ügyfélkapcsolati munkatársak védelme érdekében.
2024. 07. 12. 14:30
Megosztás:

Csökkentek a nagykereskedelmi árak júniusban Németországban

Németországban a nagykereskedelmi árak csökkentek havi szinten a szakértők által várt növekedés helyett, míg éves összevetésben minimálisan lassult a csökkenés mértéke a német szövetségi statisztikai hivatal, a Destatis pénteken közzétett adatai szerint.
2024. 07. 12. 14:00
Megosztás: