Új szereplők bukkantak fel az BTC-ETH csörtében - Elképesztő hozamok a láthatáron?

Egyre biztosabbnak látszik, hogy a kriptotél dermesztő, jeges fuvallatát a magas profitokkal kecsegtető kriptotavasz váltja fel 2024-ben.

Új szereplők bukkantak fel az BTC-ETH csörtében - Elképesztő hozamok a láthatáron?

A közelgő spot Bitcoin ETF engedélyezés, a bitcoin felezés és a javuló gazdasági adatok alapján arra lehet következtetni, hogy rövidesen ismét a fantasztikus hozamoké lehet a főszerep.

Az azonban egyáltalán nem mindegy, hogy a történelmi rallyra milyen portfólióval készülsz. Éppen ezért mutatunk néhány izgalmas altcoint, melyekkel maximalizálhatod a várható bevételed.

A spot Bitcoin ETF-et a BTCETF segítségével aknázhatod ki a legjobban

2023-ban a kriptoszektor alakulására kétségtelenül a spot Bitcoin ETF híre gyakorolta a legnagyobb hatást.

Amennyiben ugyanis a Bitcoin ETF valósággá válik, eddig nem látott mértékű likviditás jelenhet meg a hálóztan.

A Galaxy Digital számításai szerint mindössze egy ETF engedélyezése 14 billió dolláros növekedéshez vezethet, egyetlen éven belül!

Az események árnyékban pedig egy erősen spekulatív, ám annál magasabb hozammal kecsegtető projekt, a Bitcoin ETF Token tűnt fel.

A BTCETF altcoinok segítségével lényegében arra fogadsz, hogy a spot Bitcoin ETF hamarosan bevezetésre kerül. 

Különböző, az ETF megjelenésével kapcsolatos mérföldkövek teljesítése folyamán a tokenomika 25 százaléka semmisül meg, ami fundamentális hatást vált majd ki a token árfolyamára.

A mérföldkövek között megtalálható az ETF engedélyezése, bevezetése illetve a bitcoin árfolyamának növekedése is. 

Az égetési rendszere, illetve a magas stakelési jutalma miatt a Bitcoin ETF Token ideális befektetés hosszú és rövid távon gondolkodó befektetők számára egyaránt.

bitcoin ETF

A projektnek mostanáig több mint 3 millió dollárt sikerült gyűjteni, így a natív érmék hamarosan listázásra kerülnek.

Ha kedvet kaptál egy izgalmas kriptóhoz, látogass el a Bitcoin ETF Token magyar nyelvű weboldalára, még ma!

Érdekel a Bitcoin ETF Token

A Bitcoin Minetrix segítségével te is részesedhetsz a BTC bányászat bevételéből

Az elkövetkező időszak során a bitcoin iránti kereslet rohamosan növekedni fog.

Ennek köszönhetően pedig a bitcoin bányászata már most elkezdett felértékelődni, és várhatóan ez a trend csak gyorsulni fog. 

Részesedni azonban ebből a bevételből nem könnyű, hiszen a bányászati szektor legnagyobb része mindössze néhány órisvállalat kezében van.

Azonban hála a Bitcoin Minetrixnek, ez a centralizált jellegű szektor hamarosan 180 fokos fordulatot vehet.

bitcoin

A BTCMTX tokenek tökéletesen képesek helyettesíteni a magas költségekkel járó bányászati eszközöket, és használatukkal passzív módon juthatsz kiugró hozamhoz.

Az úgynevezett stake-to-mine protokollnak köszönhetően az eredeti befektetésedet bármikor fel tudod venni, miközbe transzparens módon ellenőrizheted a megszerzett BTC jutalmadat is.

A natív tokenjeid lekötését követően forgalomba nem hozható ERC-20 kreditek kerülnek a számládra, melyeket elégetve felhőalapú bányászati teljesítményhez juthatsz hozzá.

Vagyis minél több BTCMTX-et minél hosszabb ideig stakelsz, annál magasabb lesz a sikeresen kibányászott BTC-k után kapott profitod is. Mivel a kapott kreditek ERC-20 tokenek lesznek, ezért azokat bármikor ellenőrizni tudod majd on-chain adatokon keresztül.

Ennek köszönhetően lényegében teljesen automatikusan érhetsz el magas hozamokat, biztonságosan.

Végezetül ami még ennél is jobb, hogy az egyre magasabb BTC értéknek köszönhetően az idő múlásával a jutalmad is értékesebbé fog válni.

Köszönhetően az ökoszisztéma egyedi jellegének, a fejlesztők mindössze 2 hónap alatt képesek voltak több mint 5 millió dollárt gyűjteni.

A bevételek eddigi alakulása alapján valószínűnek tűnik, hogy a BTCMTX az áprilisban esedékes következő bitcoin felezése előtt válik majd elérhetővé.

Addig pedig a most csatlakozók élvezhetik a 100 százaléknál is magasabb éves stakelési jutalmakat.

Amennyiben szeretnéd a projektet alaposabban is megismerni, a Bitcoin Minetrix magyar nyelvű weboldalán minden lényeges információt megismerhetsz. 

Szeretnék csatlakozni a Bitcoin Minetrixhez

A Meme Kombat egyesíti az AI és a mém tokenek világát

Ahogy idén, úgy jövőre is kimagasló szerep juthat a szektorban a mém tokeneknek

2023-ban olyan, látszólag a semmiből jött projektek hódítottak, mint a pillanatok alatt 1.6 milliárd dolláros piaci méretet elérő Pepe. 

A zöld békás kriptóval a kezdeti befektetők alig két hét leforgása alatt több mint 3000 százalékos hozamot tudtak elérni. Ami azonban még ennél is lenyűgözőbb, hogy a PEPE sikerén felbuzdulva egy új “mém token reneszánsz” következett be.

Ekkor hónapokon keresztül hódítottak Pepe-jellegű kriptók, melyek közül többnek sikerült elérni a 100 millió dollár feletti méretet.

top Meme coins

A siker azonban hamar elhalt, hiszen az újonnan felbukkant mém tokenek semmilyen valós felhasználási móddal nem rendelkeztek.

A Meme Kombat csapatának azonban sikerült egy ötletes megoldással, új tartalommal feltölteni a mém tokenek szektorát.

A listázást követően a Meme Kombat első évadában 11 mém token kabalája méri majd össze erejét egy fejlett mesterséges intelligencia segítségével.

A harcokra fogadásokat lehet majd kötni az MK altcoinok segítségével, azonban ez a lehetőség kizárólag a tokeneket stakelők számára lesz elérhető.

A harcokat egy fejlett mesterséges intelligencia vezényli majd le, és az összecsapás minden lényeges adata on-chain is elérhető lesz.

Fontos még kiemelni, hogy a stakeléssel megszerzett jutalmakat off-chain lehet majd felvenni, vagyis bármilyen egyéb költség nélkül azonnal fel lehet azokat használni fogadások megkötéséhez.

A Meme Kombat csapatának mostanáig 2.7 millió dollárt sikerült gyűjteni, így a projekt akár már januárban elérhető válhat a legtöbb kriptotőzsdén.

Csatlakozz a Meme Kombathoz itt

Ez is érdekelhet: 

A legjobb kripto 1 dollár alatt 2023-ban – A legolcsóbb kriptovaluta

Íme két kriptopénz, amik most különösen jól teljesítenek

Most mindenki BTC-t és BTCETF-et vásárol, elmondjuk miért

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine szerkesztősége semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen!

Eddigi legsúlyosabb veresége előtt áll a Konzervatív Párt Nagy-Britanniában

A kedden ismertetett legfrissebb felmérés szerint eddigi legsúlyosabb vereségét szenvedheti el a jelenleg kormányzó brit Konzervatív Párt a július 4-i parlamenti választásokon.
2024. 06. 19. 11:00
Megosztás:

Az olasz szenátus rábólintott a közvetlen kormányfő-választásra

Az olasz parlament felsőháza első olvasatban megszavazta a jobboldali kormány alkotmánymódosító javaslatát a miniszterelnök közvetlen megválasztásáról, amire a baloldali ellenzék utcai tüntetéssel válaszolt Rómában kedden este.
2024. 06. 19. 10:30
Megosztás:

Élményút készül a dorogi homokvasút nyomvonalán

Élményutat alakítanak ki a Dorogi-szénmedence egykori bányáiba tömedékanyagnak homokot szállító kisvasút 40 kilométeres nyomvonalán, az érintett hat település önkormányzatának együttműködésével - közölte Komárom-Esztergom vármegye közgyűlésének elnöke az MTI-vel.
2024. 06. 19. 10:00
Megosztás:

Erősödött a forint szerda reggelre

Erősödött a forint jegyzése a főbb devizákkal szemben szerda reggel kedd kora estéhez képest a nemzetközi bankközi devizapiacon.
2024. 06. 19. 09:30
Megosztás:

Vegyesen mozogtak a vezető ázsiai tőzsdék

Vegyesen mozogtak a vezető ázsiai tőzsdék szerdán, a tokiói tőzsde 0,28 százalékos emelkedéssel, 38 535 ponton fejezte be a napot. A részvények szélesebb körét felölelő Topix mutató 0,30 százalékkal nőtt.
2024. 06. 19. 09:00
Megosztás:

Iránykereséssel indulhat a kereskedés a BÉT-en

Mérsékelt mozgással, iránykereséssel indulhat a kereskedés szerdán a Budapesti Értéktőzsdén (BÉT) az Equilor Befektetési Zrt. szenior elemzője szerint. A BUX 120,63 pontos, 0,17 százalékos emelkedéssel, 69 832,54 ponton zárt kedden.
2024. 06. 19. 08:30
Megosztás:

A munkáltatók szerint is égető reformok szükségesek a munkásszállóknál

Óriási lenne az igény a piacon a modern munkásszállók iránt. Megfelelő szállás biztosítása esetén ugyanis nagyobb az esély, hogy a potenciális munkaerő munkát vállal olyan hiányterületeken és régiókban, amely a lakhelyétől jóval távolabb található. Éppen ezért a kormány is kiemelten támogatja a modern munkásszállások létrehozását annak érdekében, hogy a munkavállalók mobilitása növekedjen, és a szállások minősége javuljon – hangsúlyozza Tóth Olivér, a Wellby House Kft. közvetítő cég értékesítési vezetője.
2024. 06. 19. 07:30
Megosztás:

A MicroStrategy terve, hogy 500 millió dollár értékű részvényt átvált Bitcoinra, ami a kriptovaluták bikapiaci jövőjét sugallja

A MicroStrategy az egyik olyan tradícionális intézmény, amely támogatja a kriptovalutákat, és még mindig nem hagyták abba ezt a tevékenységet. A legfrissebb fejlemények szerint több jelentés is azt állítja, hogy a MicroStrategy 500 millió dollár értékű részvény eladását tervezi további Bitcoin vásárlások finanszírozására.
2024. 06. 19. 07:00
Megosztás:

Változatosan alakulnak az ingatlanárak a hazai kiemelt üdülőövezetekben

Összességében emelkedtek az árak Magyarország kiemelt üdülőövezeteinek lakóingatlan- és üdülőpiacain 2023-ban, azonban az egyes üdülőkörzetekben változatosan alakulnak az árak – derül ki az MBH Indexből, az MBH Csoporthoz tartozó MBH Jelzálogbank legfrissebb elemzéséből. A Dunakanyarban több mint 30 százalékkal nőtt a négyzetméterenként fizetett átlagár, ahogy a Balatonnál és a Mecsek-Villány térségben is jelentős volt az áremelkedés. A Tisza-tó környékén és a Mátra-Bükk térségben azonban továbbra is kedvezőbb árakon lehet ingatlanhoz jutni. A nyolc kiemelt üdülőkörzet között jelentős különbség mutatkozik az árazás tekintetében: a legdrágább üdülőkörzet Budapest és a Balaton környéke, a legolcsóbb pedig változatlanul a Tisza-tó környéke.
2024. 06. 19. 06:30
Megosztás:

Hogyan szerezzük és tartsuk meg a legjobb kollégákat?

Csak a személyre szabott és élményalapú munkahelyek képesek hosszú távon megtartani az értékes munkaerőt – hangzott el a Fivosz HR-konferenciáján, ahol panelbeszélgetésben keresték a választ arra, milyen az ideális munkahely 2024-ben.
2024. 06. 19. 06:00
Megosztás:

Ezért buknak el a startupok az első három évben

Az első három év a legkritikusabb a startupok életében, ekkor bukik el ugyanis a legtöbb jó ötlet. A start it @K&H inkubátorprogram szerint ennek két fő oka, hogy egyrészt a startupok ritkán végeznek piackutatást, így nem egy valós, sokakat érintő problémára hoznak megoldást. Másrészt nincs egy jól átgondolt és felépített üzleti modelljük. Mutatjuk, hogy lehet ezeket elkerülni, áthidalni.
2024. 06. 19. 05:30
Megosztás:

Döntött az OXO Technologies közgyűlése a társaság székhelyének áthelyezéséről Hollandiába

Az OXO Technologies Holding Nyrt. kedden megtartott közgyűlése egyhangúlag és véglegesen jóváhagyta a társaság székhelyének áthelyezését Budapestről a hollandiai Rotterdamba - tájékoztatta az MTI-t a társaság kedden.
2024. 06. 19. 05:00
Megosztás:

Merre tart a hazai ingatlanpiac?

Az ingatlanpiac egyes szegmenseiben lassú javulás várható, miközben az ESG szempontok egyre hangsúlyosabbak – derül ki a DLA Piper Hungary Real Estate Intelligence Report 2024 kiadványából. Borbély Gábor, partner, a DLA Piper Hungary finanszírozási és ingatlanjogi csoportvezetője és Balogh Tamás a DLA Piper Hungary vezető ügyvédje, Real Estate Service Stream Leader ismertetik a hazai ingatlanpiacot meghatározó legfontosabb trendeket.
2024. 06. 19. 04:30
Megosztás:

Júniustól szűkebb mozgástér áll rendelkezésre az alapkamat csökkentésére

Júniustól új szakasz következik a monetáris politikában, ebben az időszakban a jegybank számára érdemben szűkebb mozgástér áll rendelkezésre az alapkamat csökkentésére - mondta a Magyar Nemzeti Bank (MNB) alelnöke a monetáris tanács keddi kamatdöntését követő online háttérbeszélgetésen.
2024. 06. 19. 04:00
Megosztás:

Célzott támogatások segítik a hazai burgonyatermesztést

Kiemelt feladat, hogy versenyképes legyen a hazai burgonyatermesztés és a gazdálkodók megfelelő árualappal rendelkezzenek - mondta Agrárminisztérium (AM) közleménye szerint Farkas Sándor, a tárca parlamenti államtitkára kedden Budapesten, az Országos Burgonya Szövetség és Terméktanács szakmai rendezvényén, amelyet az I. Nemzetközi burgonya világnap alkalmából rendeztek meg.
2024. 06. 19. 03:30
Megosztás:

Adatlopásoktól rettegnek a vásárlók

Egyre több vevő aggódik amiatt, hogy a vásárláskor megadott adatai kiszivárognak, ami a kereskedőket is lépésre kényszeríti – mutat rá az EY legfrissebb, 30 ország több mint 23 000 fogyasztójának megkérdezésével készült nemzetközi kutatásából.
2024. 06. 19. 03:00
Megosztás:

Zöld utat kapott a Merck vakcinája az USA-ban

A Merck Capvaxive nevű tüdőgyulladás elleni vakcinájának használatát engedélyezték az Egyesült Államokban, ami jó hír a Mercknek, azonban rossz hír a rivális terméket gyártó Pfizernek, amely az évi 6 milliárd dollárt termelő Prevnar vakcinát forgalmazza.
2024. 06. 19. 02:30
Megosztás:

Így emelkedik a nyugdíj korhatár a magyar jogszabályok alapján!

A társadalombiztosítási öregségi nyugdíjkifizetéseket az 1997. évi LXXXI törvény szabályozza, melynek 18. §-a szól az öregségi nyugdíjkorhatárról az alábbiak szerint:
2024. 06. 19. 02:00
Megosztás:

Meglepetést okozott az amerikai ipar teljesítménye

Az elemzők által várt 0,3 százaléknál nagyobb mértékben, 0,9 százalékkal nőtt az ipari termelés az Egyesült Államokban májusban havi összevetésben - derült ki az amerikai jegybank szerepét betöltő Federal Reserve (Fed) kedden közzétett adataiból.
2024. 06. 19. 01:30
Megosztás:

Nyaralni indul a magyar család és eurót váltana - hol a legolcsóbb az euró?

Minden évben sok magyar család dönt úgy, hogy külföldön tölti a nyaralását. Ehhez azonban szükség van egy kis előkészületre, hiszen az itthon megszokott forint helyett sok helyen eurót használnak. De hol érdemes eurót váltani? Ebben a cikkben megpróbálunk minden kérdésre választ adni.
2024. 06. 19. 01:00
Megosztás: