Új szereplők bukkantak fel az BTC-ETH csörtében - Elképesztő hozamok a láthatáron?

Egyre biztosabbnak látszik, hogy a kriptotél dermesztő, jeges fuvallatát a magas profitokkal kecsegtető kriptotavasz váltja fel 2024-ben.

Új szereplők bukkantak fel az BTC-ETH csörtében - Elképesztő hozamok a láthatáron?

A közelgő spot Bitcoin ETF engedélyezés, a bitcoin felezés és a javuló gazdasági adatok alapján arra lehet következtetni, hogy rövidesen ismét a fantasztikus hozamoké lehet a főszerep.

Az azonban egyáltalán nem mindegy, hogy a történelmi rallyra milyen portfólióval készülsz. Éppen ezért mutatunk néhány izgalmas altcoint, melyekkel maximalizálhatod a várható bevételed.

A spot Bitcoin ETF-et a BTCETF segítségével aknázhatod ki a legjobban

2023-ban a kriptoszektor alakulására kétségtelenül a spot Bitcoin ETF híre gyakorolta a legnagyobb hatást.

Amennyiben ugyanis a Bitcoin ETF valósággá válik, eddig nem látott mértékű likviditás jelenhet meg a hálóztan.

A Galaxy Digital számításai szerint mindössze egy ETF engedélyezése 14 billió dolláros növekedéshez vezethet, egyetlen éven belül!

Az események árnyékban pedig egy erősen spekulatív, ám annál magasabb hozammal kecsegtető projekt, a Bitcoin ETF Token tűnt fel.

A BTCETF altcoinok segítségével lényegében arra fogadsz, hogy a spot Bitcoin ETF hamarosan bevezetésre kerül. 

Különböző, az ETF megjelenésével kapcsolatos mérföldkövek teljesítése folyamán a tokenomika 25 százaléka semmisül meg, ami fundamentális hatást vált majd ki a token árfolyamára.

A mérföldkövek között megtalálható az ETF engedélyezése, bevezetése illetve a bitcoin árfolyamának növekedése is. 

Az égetési rendszere, illetve a magas stakelési jutalma miatt a Bitcoin ETF Token ideális befektetés hosszú és rövid távon gondolkodó befektetők számára egyaránt.

bitcoin ETF

A projektnek mostanáig több mint 3 millió dollárt sikerült gyűjteni, így a natív érmék hamarosan listázásra kerülnek.

Ha kedvet kaptál egy izgalmas kriptóhoz, látogass el a Bitcoin ETF Token magyar nyelvű weboldalára, még ma!

Érdekel a Bitcoin ETF Token

A Bitcoin Minetrix segítségével te is részesedhetsz a BTC bányászat bevételéből

Az elkövetkező időszak során a bitcoin iránti kereslet rohamosan növekedni fog.

Ennek köszönhetően pedig a bitcoin bányászata már most elkezdett felértékelődni, és várhatóan ez a trend csak gyorsulni fog. 

Részesedni azonban ebből a bevételből nem könnyű, hiszen a bányászati szektor legnagyobb része mindössze néhány órisvállalat kezében van.

Azonban hála a Bitcoin Minetrixnek, ez a centralizált jellegű szektor hamarosan 180 fokos fordulatot vehet.

bitcoin

A BTCMTX tokenek tökéletesen képesek helyettesíteni a magas költségekkel járó bányászati eszközöket, és használatukkal passzív módon juthatsz kiugró hozamhoz.

Az úgynevezett stake-to-mine protokollnak köszönhetően az eredeti befektetésedet bármikor fel tudod venni, miközbe transzparens módon ellenőrizheted a megszerzett BTC jutalmadat is.

A natív tokenjeid lekötését követően forgalomba nem hozható ERC-20 kreditek kerülnek a számládra, melyeket elégetve felhőalapú bányászati teljesítményhez juthatsz hozzá.

Vagyis minél több BTCMTX-et minél hosszabb ideig stakelsz, annál magasabb lesz a sikeresen kibányászott BTC-k után kapott profitod is. Mivel a kapott kreditek ERC-20 tokenek lesznek, ezért azokat bármikor ellenőrizni tudod majd on-chain adatokon keresztül.

Ennek köszönhetően lényegében teljesen automatikusan érhetsz el magas hozamokat, biztonságosan.

Végezetül ami még ennél is jobb, hogy az egyre magasabb BTC értéknek köszönhetően az idő múlásával a jutalmad is értékesebbé fog válni.

Köszönhetően az ökoszisztéma egyedi jellegének, a fejlesztők mindössze 2 hónap alatt képesek voltak több mint 5 millió dollárt gyűjteni.

A bevételek eddigi alakulása alapján valószínűnek tűnik, hogy a BTCMTX az áprilisban esedékes következő bitcoin felezése előtt válik majd elérhetővé.

Addig pedig a most csatlakozók élvezhetik a 100 százaléknál is magasabb éves stakelési jutalmakat.

Amennyiben szeretnéd a projektet alaposabban is megismerni, a Bitcoin Minetrix magyar nyelvű weboldalán minden lényeges információt megismerhetsz. 

Szeretnék csatlakozni a Bitcoin Minetrixhez

A Meme Kombat egyesíti az AI és a mém tokenek világát

Ahogy idén, úgy jövőre is kimagasló szerep juthat a szektorban a mém tokeneknek

2023-ban olyan, látszólag a semmiből jött projektek hódítottak, mint a pillanatok alatt 1.6 milliárd dolláros piaci méretet elérő Pepe. 

A zöld békás kriptóval a kezdeti befektetők alig két hét leforgása alatt több mint 3000 százalékos hozamot tudtak elérni. Ami azonban még ennél is lenyűgözőbb, hogy a PEPE sikerén felbuzdulva egy új “mém token reneszánsz” következett be.

Ekkor hónapokon keresztül hódítottak Pepe-jellegű kriptók, melyek közül többnek sikerült elérni a 100 millió dollár feletti méretet.

top Meme coins

A siker azonban hamar elhalt, hiszen az újonnan felbukkant mém tokenek semmilyen valós felhasználási móddal nem rendelkeztek.

A Meme Kombat csapatának azonban sikerült egy ötletes megoldással, új tartalommal feltölteni a mém tokenek szektorát.

A listázást követően a Meme Kombat első évadában 11 mém token kabalája méri majd össze erejét egy fejlett mesterséges intelligencia segítségével.

A harcokra fogadásokat lehet majd kötni az MK altcoinok segítségével, azonban ez a lehetőség kizárólag a tokeneket stakelők számára lesz elérhető.

A harcokat egy fejlett mesterséges intelligencia vezényli majd le, és az összecsapás minden lényeges adata on-chain is elérhető lesz.

Fontos még kiemelni, hogy a stakeléssel megszerzett jutalmakat off-chain lehet majd felvenni, vagyis bármilyen egyéb költség nélkül azonnal fel lehet azokat használni fogadások megkötéséhez.

A Meme Kombat csapatának mostanáig 2.7 millió dollárt sikerült gyűjteni, így a projekt akár már januárban elérhető válhat a legtöbb kriptotőzsdén.

Csatlakozz a Meme Kombathoz itt

Ez is érdekelhet: 

A legjobb kripto 1 dollár alatt 2023-ban – A legolcsóbb kriptovaluta

Íme két kriptopénz, amik most különösen jól teljesítenek

Most mindenki BTC-t és BTCETF-et vásárol, elmondjuk miért

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine szerkesztősége semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen!

Heti pénz és szerencse horoszkóp - a BIKA extra pénzhez jut, a HALAK szerencsejátékon nyerhet

Pénz és szerencse horoszkóp a most induló hétre vonatkozóan. A horoszkóp érvényessége: 2024. március 4. - 2024. március 10. között. Mire számíthatunk a csillagok állása alapján a pénz és szerencse területén? Lássuk!
2024. 03. 04. 01:00
Megosztás:

Szárnyalnak a mém érmék, a kutya után egy béka lehet a befektetők kedvence?

Úgy tűnik, a mém érme mánia visszatért, hiszen például a Solana-alapú dogwifhat (WIF) token látványos árfolyam-emelkedést produkált. A WIF ára 134 százalékot emelkedett az elmúlt három napban.
2024. 03. 04. 00:01
Megosztás:

Régóta lejtmenetben van már a feldolgozóipar

Februárban tovább csökkent az euróövezeti feldolgozóipar teljesítménymutatója a gyenge kereslet hatására, ugyanakkor a cégek optimisták a kilátásokat tekintve.
2024. 03. 04. 00:01
Megosztás:

Nőtt a privátbanki vagyon

Jelentősen, több mint 50 százalékkal, 737 milliárd forintra nőtt a K&H privátbanki ügyfelek befektetési alapokban lévő vagyona 2023. és 2024. januárja között - közölte a pénzintézet pénteken.
2024. 03. 03. 23:00
Megosztás:

Már lehet licitálni az EM-nél

Új tőzsdén lehet kereskedni, még februárban lezajlott az energiamegtakarítások első aukciója - jelentette be pénteki közleményében az Energiaügyi Minisztérium (EM).
2024. 03. 03. 22:00
Megosztás:

Nagyot futott tavaly az export

Ismét óriási rekordot döntött tavaly a magyar exportteljesítmény, miközben a külkereskedelmi mérleg is nagy nyereséggel zárt, így sikerült ledolgozni az energiaárak égbe szökése miatti 2022-es veszteséget - jelentette be Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter pénteken a törökországi Antalyában.
2024. 03. 03. 21:00
Megosztás:

Magához tért valamelyest a lakáspiac

Februárban bővült a kínálat az eladó lakóingatlanok piacán havi és éves összevetésben, miközben a kereslet is jelentősen nőtt - közölte saját adatai alapján az ingatlan.com pénteken az MTI-vel.
2024. 03. 03. 20:00
Megosztás:

Megnyílt a Safari Hotel

Safari Hotel néven új, háromcsillagos szálloda nyílt Szegeden, a Szegedi Vadaspark szomszédságában.
2024. 03. 03. 19:00
Megosztás:

Új vezérigazgatója lett a Novartis Magyarországnak

Március 1-jétől Colette Matz lett a Novartis Magyarország új vezérigazgatója - közölte a Novartis Hungária Kft. pénteken az MTI-vel.
2024. 03. 03. 18:00
Megosztás:

Jócskán adakoztunk a postákon a tavalyi évben

A Magyar Posta Zrt. tavaly több mint 12,3 millió forint adományt gyűjtött a postai perselyekben a Magyar Ökumenikus Segélyszervezetnek, amelyet ünnepélyes keretek között adott át a szervezet országos segélyközpontjában, Csepelen.
2024. 03. 03. 17:00
Megosztás:

Keresettek az egészséges reggelik

A gabonapelyhek közül az egészséges termékek a legkeresettebbek a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) körképe szerint, amelyből kiderül az is, hogy az elmúlt évtizedben jelentősen megváltozott a gabonapelyhek összetétele: csökkent a szénhidrát- a cukor és sótartalmuk, míg a fehérje, zsír- és rosttartalom emelkedett, így egyes gyártók esetében a jelenleg forgalomban lévő termékek már nem tartoznak a népegészségügyi termékadó alá - ismertette a kamara pénteki közleményében.
2024. 03. 03. 16:00
Megosztás:

Zöldebb lett az ALDI

Az ALDI valamennyi áruházában üzembe álltak a visszaváltó automaták, a vásárlók pedig már megtalálhatják a polcokon az első visszaváltható palackokat, amelyeket a csomagoláson található visszaváltási logó és az ártáblán is feltüntetett pluszinformációk segítségével azonosíthatnak - közölte az áruházlánc az MTI-vel.
2024. 03. 03. 15:00
Megosztás:

Export-import - melyik országgal a legnagyobb Magyarország kereskedelme?

2023 negyedik negyedévében a szolgáltatások euróban számított exportja 5,8, importja 0,2 százalékkal nőtt az előző év azonos időszakához képest.
2024. 03. 03. 14:00
Megosztás:

Felemás volt év elején az export-import

2023 decemberében a kivitel volumene 8,4, a behozatalé 0,8 százalékkal csökkent a megelőző év azonos időszakihoz viszonyítva.
2024. 03. 03. 13:00
Megosztás:

A 4iG Nyrt. hasított 2023-ban

A 4iG Nyrt. megduplázta árbevételét, és háromszorosára növelte EBITDA-eredményét tavaly, az infokommunikációs vállalatcsoport konszolidált árbevétele 594,4 milliárd forintra, pénzügyi és értékcsökkenési leírások előtti szokásos (EBITDA-) eredménye 197,4 milliárd forintra nőtt a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) honlapján csütörtökön közölt gyorsjelentés szerint.
2024. 03. 03. 12:00
Megosztás:

Az Európai Bizottság rábólintott a módosításokra

Az Európai Bizottság elfogadta a 2024-es uniós költségvetés módosítását, mely tükrözi az Európai Parlament és az Európai Unió Tanácsa között a 2021-2027-es időszakra vonatkozó többéves pénzügyi keret felülvizsgálatáról létrejött megállapodás szerinti változtatásokat - tájékoztatott a brüsszeli testület csütörtökön.
2024. 03. 03. 11:00
Megosztás:

A BMI eredményei finom mozgást mutattak

A beszerzésimenedzser-index (BMI) szezonálisan kiigazított februári értéke 52,2 pontra javult a januári 50,1 pontos értékről; februárban a válaszadók az előző hónaphoz képest mérsékelt bővülésről számoltak be - közölte pénteken a Magyar logisztikai, Beszerzési és Készletezési Társaság (MLBKT).
2024. 03. 03. 10:00
Megosztás:

Valaki nagyon belejött... Ismét volt öttalálatos a lottón!

Ismét sikerült valakinek mind az öt számot teliba trafálnia az ötöslottón, így a rekordnyeremény után újra van főnyeremény a legkedveltebb hazai lottójátékon. Vajon mennyi lehet az esélye annak, hogy ugyanaz a személy nyerte, mint a rekodnyereményt a múlt héten?
2024. 03. 03. 09:00
Megosztás:

Növekvő forgalomban csökkent a BUX a héten

Növekvő forgalomban csökkent a héten a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) részvényindexe, a BUX 66 169,03 ponton zárt pénteken, 94,15 ponttal, 0,14 százalékkal alacsonyabban, mint egy héttel korábban.
2024. 03. 03. 08:00
Megosztás:

A kriptó elemző 35-szörös rally-t jósolt ennek az altcoinnak 2024-re, miközben a Polygon (MATIC) elérte az 1 dolláros árat, és a Gala (GALA) is szárnyal

A Bitcoin ETF jóváhagyásának hosszú folyamata után a kriptovaluták többsége komoly menetelésbe kezdett. A Polygon (MATIC) ára hónapok óta először érte el az 1 dolláros szintet. Eközben a Gala (GALA) bullish árfolyammozgást tapasztal, az elemzők hatalmas ralit jósolnak a következő hetekben is. Egy másik fejleményként a KangaMoon (KANG), a piac egyik legjobb meme érméje, 50%-os megtérülést biztosított korai befektetőinek. Az elemzők szerint a KangaMoon-t az erős hasznossága fogja 35-szörösére röpíteni az árát 2024-ben.
2024. 03. 03. 07:00
Megosztás: