5 bikás mém előrejelzés 2024-re - Ezekből a tokeneból érdemes bevásárolni

Sokan arra számítanak 2024 kiugróan jó év lehet a kriptopénzek számára.

5 bikás mém előrejelzés 2024-re - Ezekből a tokeneból érdemes bevásárolni

Nem csupán a bitcoin ETF hódíthat, hanem egyúttal sor kerül a következő BTC felezésre is.

Továbbá az intézményi szereplők, illetve a szigorúbb szabályozásnak köszönhetően egyre szélesebb rétegek szavaznak bizalmat a blokklánc-technológiának. 

A felsoroltak miatt pedig sokat úgy látják, legendás hozamra számíthatnak azok, akik ügyesen állítják össze a portfóliójukat. 

A maximális profit eléréséhez a legrövidebb út a mém tokeneken keresztül vezet, ezért most 5 különböző kriptót is bemutatunk, amelyek segítségével - és némi szerencsével - döbbenetes haszon ütheti a markod.

A Meme Kombat lesz az év egyik legnépszerűbb projektje

Az előző hónapok során a Meme Kombat csapatának több mint 7 millió dollárt sikerült összegyűjteni, aminek köszönhetően rövidesen több kriptotőzsdén is elérhetővé válhatnak az MK altcoinok.

A közelgő sikert jól szemlélteti, hogy az eddig csatlakozó befektetők közel 80 százaléka azonnal le is kötötte a tokeneket. Vagyis a legtöbben nem rövid, hanem hosszú távú befektetésként gondolnak a Meme Kombatra.

meme coin

Ez nem is meglepő, hiszen olyan forradalmi technológiákat alkotott meg Matt Whiteman és csapata, amelyek valóban a szektor legnagyobbjai közé jutthathatják az MK-t.

A fejlesztőknek sikerült ötvözni az on- és off-chain technológiákat, így a biztonság mellett a stakeléssel megszerzett jutalmat díjmentes veheted fel.

Ráadásul ha szeretnéd a rendelkezésedre álló MK-val köthetsz fogadásokat is különböző mém tokenek kabalái között lefolytatott harcokra.

A különleges harcok nem csupán szórakozásra, hanem egyúttal a magas profit megszerzését is lehetővé teszik.

A Meme Kombat akár már januárban elérhetővé válhat több kriptotőzsdén, így érdemes lehet még most, a magyar nyelvű weboldalon keresztül fix áron bevásárolni.

A várható árfolyam kapcsán Michael Wrubel készített részletes elemzést. Ebből megtudható, hogy az elemző-youtuber szerint a listázás után a 100-szoros növekedés sem zárható ki!

Meme Kombat vásárlása itt 

Korai még leírni a Memecoint

Az Ethereum hálózatát használó Memecoin különleges utat tudott bejárni, ami elsősorban annak  köszönhető, hogy a készítők tökéletesen időzítették a MEME tokenek listázását.

A megjelenés után a projekt értéke rövid idő alatt kiugró sikereket tudott elérni, ráadásul az első futamot követően további erősödés következett. 

Bár a Memecoin weboldalán a készítők saját bevallása szerint a token mindössze egy mém kriptó, ennek ellenére komoly közösség áll a projekt mögött.

A MEME ugyanis a népszerű internetes oldal, a 9GAG saját kriptója.

X-en a 110,000 követővel rendelkező elemző, Crypto GVR úgy vélekedik, a következő hetekben akár 0.2 dolláros értéket is láthatunk majd. 

Amennyiben ez megtörténik, az a most csatlakozó kereskedők számára közel 1000 százalékos hozamot jelentene!

Megint 100-szoros hozamot ígér a SPONGE

A Sponge először 2023 május első hetében vált elérhetővé, majd az ezt követő napokban a mém token értéke a sokszorosára emelkedett.

Míg kezdetben mindössze 1 millió dolláros mérettel bírt a szivacsos kriptó, egy héttel később már 100 millió dollárnál járt a projekt.

Bár az első sikereket követően sokáig jóval alacsonyabb áron volt elérhető a Sponge, most ismét a figyelem középpontjába kerültek a SPONGE tokenek.

Ezúttal azonban már nem a véletlen műve a robbanásszerű értéknövekedés, hiszen a fejlesztők számos újdonságot fognak hamarosan elérhetővé tenni.

A teljes ökoszisztéma alapjaiban véve fog megújulni. A folyamat első részeként hamarosan elérhetővé fognak válni a SPONGEV2 tokenek, amelyek segítségével ismét lehetőség nyílik a 100-szoros hozam elérésre.

Ugyan 11 különböző kriptotőzsdén érhető el az első generációs Sponge, ennek ellenére a V2-t kizárólag az eredeti weboldalon keresztül, stakeléssel lehet megszerezni.

Ennek a megoldásnak köszönhetően míg a kereslet hatalmas lesz a SPONGEV2-re, a kínálat minimális. 

További izgalmas fejlemény, hogy a második generációs kriptó azonnal felhasználási módot is fog kapni.

A közeljövőben meg fog jelenni egy saját fejlesztésű play-to-earn játék, amivel a SPONGEV2 tulajdonosai állandó jutalmakat kaphatnak.

A készítők azonban mindenkire gondoltak, így a P2E mellett egy ingyenes verzió is elérhető lesz.

Amennyiben szeretnél Sponge tokeneket vásárolni, esetleg a meglévőket stakelni, a legegyszerűbb ha ellátogatsz a projekt magyar nyelvű weboldalára.

A 200,000 feliratkozóval rendelkező Matthew Perry szerint pedig pontosan a felsoroltak miatt a korai befektetők megint lehetőséget kapnak az 1000 százalék feletti bevételek megszerzésére.

Érdekel a SPONGEV2

Visszatérhet a Dogwifhat

A Solana mémfutam egyik legnagyobb nyertese egyértelműen a Dogwifhat (WIF) volt.

December 13-án váltak elérhetővé a tokenek, majd 10 nappal később már közel 340 millió dolláros piaci kapitalizációval rendelkezett a WIF. Ekkor rövid konszolidálódás következett, azonban január 8-án ismét erőre kaptak a bikák.

Ennek hála írásunk idején már az 500 millió dollár felé közelít a projekt mérete.

Ami különlegessé teszi a WIF-et, hogy a hasonló tokenekkel szemben, a sikert nem követte 90 százalék feletti zuhanás.

Jelenleg több mint 20 százalékkal magasabb áron érhető el a token ami azt jelzi, hogy a projektben még bőven maradt lendület.

WIF hat generator

Felhasználási módról ugyan még nem beszélhetünk, azonban a készítők tervei szerint a közeljövőben elérhető lesz a WIF sapkagenerátor.

Mindezek tükrében esélyes, hogy a WIF futam és a Solana térhódítása tartós maradhat.

A DOGE megint sztár lehet

Kétség sem férhet hozzá, hogy a szektor legnagyobb sztárja a Dogecoin.

Köszönhetően a támogatók végtelen sorának, illetve magának Elon Musknak, mára a DOGE a 11. legnagyobb mérettel rendelkező kriptó. 

Nem túlzás azt mondani, hogy a DOGE az eredeti mém token, amivel kapcsolatban a legtöbben brutális mérete ellenére is bizakodók.

Jelenleg ugyan az árfolyam elmarad a korábbi 0.73 dolláros csúcsértéktől, ennek ellenére az előző hónapokban kiugró erősödést lehetett tapasztalni.

A 150,000 feliratkozóval rendelkező Myles G szerint azonban amit most látunk az még csak a kezdet.

Nemrég feltöltött videójában az elemző részletesen ismerteti, hogy szerinte miért lehetséges, hogy egészen 1 dollárig képes lesz a DOGE menetelni.

https://www.youtube.com/watch?v=jZiWEhdYeX4

Természetesen garancia semmire nincs, egy dolog azonban tagadhatatlan a Dogecoinnal kapcsolatban: a legtöbb befektető számára továbbra is a DOGE az elsődleges mém kriptó, így egy bikásabb időszakban is ebből a tokenból vásárolnak a legtöbben.

Ezek is érdekelhetnek:

A “2024” lehet 2024 legjobb kriptója? Van egy másik jelölt is!

Ketyeg az óra: A legjobb AI kriptó már csak néhány napig elérhető!

A 9 legjobb kripto ICO 2024-es befektetéshez – Kezdeti érmék összehasonlítása

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine szerkesztősége semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen!

Közzétette negyedéves jelentését az ORLEN Csoport

A lengyel ORLEN Csoport energetikai vállalat a 2023. december 31-én zárult negyedévben 11,2 milliárd zloty LIFO-alapú EBITDA-t (kamatok, adózás és értékcsökkenési leírás előtti eredményt) és 7,3 milliárd zloty nettó nyereséget ért el - tájékoztatta a cég pénteken az MTI-t.
2024. 02. 24. 20:00
Megosztás:

Újabb 193 ezer laptopot kaphatnak az iskolák

2022-ben és 2023-ban 120 ezer, illetve 140 ezer laptopot kaptak a tanárok és diákok ingyenesen az iskolákban. 2024 tavaszán további 193 ezer laptop kiosztása várható - tájékoztatta a Belügyminisztérium parlamenti államtitkára az MTI-t.
2024. 02. 24. 19:00
Megosztás:

Stabil a hazai munkaerőpiac

Stabil a belföldi munkaerőpiac, a foglalkoztatottság a rendszerváltás utáni rekordját elérve csúcsközelbe jutott Magyarországon - mondta a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) vezető közgazdásza az M1 aktuális csatorna péntek esti műsorban.
2024. 02. 24. 18:00
Megosztás:

Javította Csehország adósosztályzatának kilátását a Fitch Ratings

Stabilra javította a leminősítés lehetőségére utaló eddigi negatívról Csehország magasan elsőrendű, "AA mínusz" szintű devizaadósság-besorolásának kilátását a Fitch Ratings. A nemzetközi hitelminősítő egyidejűleg megerősítette a cseh szuverén osztályzatot.
2024. 02. 24. 17:00
Megosztás:

Alig drágult a személyautóknál a kgfb

Mindössze 368 forinttal emelkedett a tavalyi IV. negyedévben egy átlagos személyautó kötelező gépjármű-felelősségbiztosítási (kgfb) állománydíja - közölte a Magyar Nemzeti Bank (MNB) szombaton az MTI-vel.
2024. 02. 24. 16:00
Megosztás:

Megkezdődik az új liftek építése a tatabányai vasútállomáson

Megkezdődik az új liftek építése a tatabányai vasútállomáson - közölte a MÁV Zrt. szombaton az MTI-vel.
2024. 02. 24. 15:00
Megosztás:

Leválás: új módszer a vállalatok átalakulására

2024. január 1-jétől új jogintézménnyel, a leválással bővül a Polgári Törvénykönyvnek a jogi személyek szétválására vonatkozó szabályrendszere. Mint minden egyéb átalakulás, egyesülés és szétválás, a leválás is adókövetkezményekkel járhat.
2024. 02. 24. 14:00
Megosztás:

Közzétette 2023-as, negyedik negyedéves konszolidált üzleti eredményeit az ORLEN Csoport

A 2023. december 31-én zárult negyedévben az ORLEN Csoport 11,2 milliárd zloty LIFO-alapú EBITDA-t és 7,3 milliárd zloty nettó nyereséget ért el. A teljes 2023-as évre vonatkozó LIFO-alapú EBITDA1 elérte a 44,8 milliárd zlotyt, a nettó nyereség pedig 27,6 milliárd zloty volt. Az ORLEN Csoport negyedik negyedéves eredményeire pozitív hatással volt a gázszegmens teljesítménye, amely 11 milliárd zlotyval járult hozzá az EBITDA-hoz, elsősorban az alacsonyabb beszerzési költségeknek és a magasabb értékesítési volumennek köszönhetően. Az ORLEN emellett több mint 20 százalékkal növelte kiskereskedelmi értékesítési volumenét az előző évhez képest, részben a magyarországi és szlovákiai hálózatbővítések eredményeként.
2024. 02. 24. 13:00
Megosztás:

Elégedetlenség: A versenyszféra munkavállalóinak közel kétharmada munkahelyet váltana

A vállalkozásoknál dolgozó munkavállalók 50 százaléka elégedetlen a jelenlegi fizetésének mértékével, 63 százalékuk tervezi, hogy ha lehetősége nyílik rá, 2024-ben munkahelyet vált – derült ki a Trenkwalder február első felében elvégzett munkaerőpiaci kutatásából.
2024. 02. 24. 12:00
Megosztás:

A BAYC társalapítója Greg Solana lett az új vezérigazgató, és az NFC-hez kapcsolódó projektek lendületet kapnak - a MultiversX, az ApeCoin és a Meme Moguls felívelő pályán

A Bored Ape Yacht Club NFT-k alkotója, Greg Solana lett az új vezérigazgató a Yuga Labs-nál. Ő váltja Daniel Alegre-t, aki 2023 áprilisában vette át a vezérigazgatói szerepet. Ennek eredményeként az ApeCoin (APE) hirtelen lendületet kapott, a két hetes grafikonon 23%-kal emelkedett az árfolyama. Emellett a MultiversX (EGLD) is optimista hangulatban van, de a legnagyobb figyelem a Meme Moguls (MGLS) meme érmék felé fordul. Hamarosan indul, és a gyors előértékesítés miatt az egyik legforróbb projekté válhat 2024-ben. Most áttekintjük, hogy mi áll a háttérben. Megvizsgáljuk, hogy melyik a legjobb kriptovaluta jelenleg befektetési célból.
2024. 02. 24. 11:20
Megosztás:

Accor: rekorderedmények 2023-ban globálisan és Magyarországon

Az Accor, a világ vezető szállodaipari csoportja bejelentette 2023-as évre vonatkozó pénzügyi eredményeit. Az EBITDA meghaladta az 1 milliárd eurót, és az eredmény felülmúlja a 2023-ra vonatkozó előrejelzést. A vállalat folytatta vonzó részvényesi hozampolitikáját, és bízik a 2024-es növekedési kilátásokban.
2024. 02. 24. 11:00
Megosztás:

Csak 2023-ban, 55 millió dollárt szerzett vissza a Binance a csalóktól

A digitális pénzügyi eszközök egyre szélesebb körben vállnak elfogadottá, a velük való kereskedelem volumene, a tranzakciók száma ezzel együtt fokozatosan nő. A kriptotér éppen ezért került a csalók és hekkerek célkeresztjébe, habár a törvénytelen tranzakciók száma a kriptotérben elenyésző és fokozatosan csökken. A Binance ügyfélszolgálata és biztonsági csapata a hatóságokkal és a kriptoközösséggel együttműködve sok százmillió dollár értékben mentett meg, vagy szerzett vissza digitális pénzeszközöket hekkerektől, csalóktól, és juttatta őket vissza tulajdonosaiknak az elmúlt két évben.
2024. 02. 24. 10:00
Megosztás:

Deepfake technikák terjedése: harc az újgenerációs kibercsalások ellen

A mesterséges intelligencia eszközeinek elterjedésével ma már minden eddiginél könnyebb megszemélyesíteni valakit és megtéveszteni másokat, pénzt, adatot kicsalni a célpontoktól. A korábban kifejlesztett módszerek hatékonyságát megsokszorozza az AI, melyet a vezető intézmények irányelvek és technológiák kombinációjával próbálnak kezelni – áll a Deloitte legfrissebb Tech Trends 2024 elemzésében.
2024. 02. 24. 09:00
Megosztás:

4,6%-os munkanélküliségi ráta és 10,3%-os reálbérnövekedés a hazai munkaerőpiacon

A november-januári időszakban továbbra is csúcsközelben állt a foglalkoztatottság, a hazai elsődleges munkaerőpiacon 17 ezer új munkahely jött létre az előző év azonos időszakához képest, a közfoglalkoztatottak száma 8 ezer fővel csökkent, a külföldre ingázók száma pedig nem változott érdemben, így a legutolsó háromhavi átlag alapján a gazdaság teljes foglalkoztatotti létszáma 4.718 ezer fő volt.
2024. 02. 24. 08:00
Megosztás:

A The Graph (GRT) bejelenti a Műszaki Tanácsadó Testületet, a KangaMoon (KANG) és a SingularityNET (AGIX) folytatják a növekedést

A The Graph (GRT) épp most jelentette be Műszaki Tanácsadó Testületét, ami jelentős mérföldkő a projekt számára. Közben két másik kriptopénz vonzza magára a figyelmet - a KangaMoon (KANG) és a SingularityNET (AGIX). Miközben lehet, hogy már ismered az AGIX-et, a KANG egy 2. fázisnál járó előértékesítési sztár, ami lehet, hogy a következő 100x-es meme coin lesz 2024-ben. Tudd meg, miért.
2024. 02. 24. 07:00
Megosztás:

Új kölcsönzési üzletágvezető a Prohumannál – a cél a hazai munkaerőtartalék aktivizálása

Februártól munkaerőkölcsönzési üzletágvezetőként folytatja munkáját a Prohuman csapatában Izsó Balázs. Az új vezető érkezésével a piacvezető magyar HR szolgáltató célja továbbra is az, hogy ahol csak lehet, a magyar munkaerőtartalék aktivizálásával kínáljon megoldást a hazai vállalatok munkaerőigényének és HR-kihívásainak megoldására.
2024. 02. 24. 06:00
Megosztás:

Régóta nem látott tüneteket produkált a lakásépítés

A lakásépítések tavalyi megtorpanása közel negyedszázados rekordokat is megdöntött, ez derült ki a KSH legfrissebb adataiból. A visszaesés egyúttal szerkezeti átrendeződést is hozott: kevesebben fogtak saját otthon megteremtésébe, az új lakások közel kétharmadát már eleve eladásra szánták.
2024. 02. 24. 05:00
Megosztás:

Tovább emelte a dohányfelvásárlási alapárat a Continental Dohányipari Csoport

A Continental Dohányipari Csoport dohánytermesztésért felelős tagja, a DOFER Dohányfermentáló Zrt. tovább emelte a dohány szerződésben rögzített felvásárlási alapárát, erősítve hazai versenyképességét és elkötelezettségét a magyar dohánytermelők és a dohánykultúra támogatása iránt. Az áremelés keretében a társaság a jelentősen nagyobb területen termesztett Virginia dohány esetében 19%-os, míg a Burley dohány esetében 20%-os emelést eszközölt, amely a tavalyi, 50%-os áremeléssel együtt két év alatt összesen 69-70%-os árnövekedést jelent.
2024. 02. 24. 04:00
Megosztás:

Ismét a magas kamatok mellett érveltek az amerikai jegybankárok

Christopher Waller, a Fed kormányzótanácsának tagja megerősítette, hogy még szükség lesz legalább néhány hónapnyi adatra, ami az infláció csökkenését jelzi, mielőtt kamatcsökkentésbe kezdhet a jegybank.
2024. 02. 24. 03:30
Megosztás:

2025. után bármikor leállhat az észak-atlanti áramlat egy fontos része

A tengeráramlások szerepe óriási a Föld hőáramlásában, az éghajlat alakulásában. Leállásuk dominóként döntené be a Föld további fontos éghajlati rendszereit. Az Észak-atlanti áramlás Grönland előtti része az egyik kulcspontja a nagy rendszernek.
2024. 02. 24. 03:00
Megosztás: