5 bikás mém előrejelzés 2024-re - Ezekből a tokeneból érdemes bevásárolni

Sokan arra számítanak 2024 kiugróan jó év lehet a kriptopénzek számára.

5 bikás mém előrejelzés 2024-re - Ezekből a tokeneból érdemes bevásárolni

Nem csupán a bitcoin ETF hódíthat, hanem egyúttal sor kerül a következő BTC felezésre is.

Továbbá az intézményi szereplők, illetve a szigorúbb szabályozásnak köszönhetően egyre szélesebb rétegek szavaznak bizalmat a blokklánc-technológiának. 

A felsoroltak miatt pedig sokat úgy látják, legendás hozamra számíthatnak azok, akik ügyesen állítják össze a portfóliójukat. 

A maximális profit eléréséhez a legrövidebb út a mém tokeneken keresztül vezet, ezért most 5 különböző kriptót is bemutatunk, amelyek segítségével - és némi szerencsével - döbbenetes haszon ütheti a markod.

A Meme Kombat lesz az év egyik legnépszerűbb projektje

Az előző hónapok során a Meme Kombat csapatának több mint 7 millió dollárt sikerült összegyűjteni, aminek köszönhetően rövidesen több kriptotőzsdén is elérhetővé válhatnak az MK altcoinok.

A közelgő sikert jól szemlélteti, hogy az eddig csatlakozó befektetők közel 80 százaléka azonnal le is kötötte a tokeneket. Vagyis a legtöbben nem rövid, hanem hosszú távú befektetésként gondolnak a Meme Kombatra.

meme coin

Ez nem is meglepő, hiszen olyan forradalmi technológiákat alkotott meg Matt Whiteman és csapata, amelyek valóban a szektor legnagyobbjai közé jutthathatják az MK-t.

A fejlesztőknek sikerült ötvözni az on- és off-chain technológiákat, így a biztonság mellett a stakeléssel megszerzett jutalmat díjmentes veheted fel.

Ráadásul ha szeretnéd a rendelkezésedre álló MK-val köthetsz fogadásokat is különböző mém tokenek kabalái között lefolytatott harcokra.

A különleges harcok nem csupán szórakozásra, hanem egyúttal a magas profit megszerzését is lehetővé teszik.

A Meme Kombat akár már januárban elérhetővé válhat több kriptotőzsdén, így érdemes lehet még most, a magyar nyelvű weboldalon keresztül fix áron bevásárolni.

A várható árfolyam kapcsán Michael Wrubel készített részletes elemzést. Ebből megtudható, hogy az elemző-youtuber szerint a listázás után a 100-szoros növekedés sem zárható ki!

Meme Kombat vásárlása itt 

Korai még leírni a Memecoint

Az Ethereum hálózatát használó Memecoin különleges utat tudott bejárni, ami elsősorban annak  köszönhető, hogy a készítők tökéletesen időzítették a MEME tokenek listázását.

A megjelenés után a projekt értéke rövid idő alatt kiugró sikereket tudott elérni, ráadásul az első futamot követően további erősödés következett. 

Bár a Memecoin weboldalán a készítők saját bevallása szerint a token mindössze egy mém kriptó, ennek ellenére komoly közösség áll a projekt mögött.

A MEME ugyanis a népszerű internetes oldal, a 9GAG saját kriptója.

X-en a 110,000 követővel rendelkező elemző, Crypto GVR úgy vélekedik, a következő hetekben akár 0.2 dolláros értéket is láthatunk majd. 

Amennyiben ez megtörténik, az a most csatlakozó kereskedők számára közel 1000 százalékos hozamot jelentene!

Megint 100-szoros hozamot ígér a SPONGE

A Sponge először 2023 május első hetében vált elérhetővé, majd az ezt követő napokban a mém token értéke a sokszorosára emelkedett.

Míg kezdetben mindössze 1 millió dolláros mérettel bírt a szivacsos kriptó, egy héttel később már 100 millió dollárnál járt a projekt.

Bár az első sikereket követően sokáig jóval alacsonyabb áron volt elérhető a Sponge, most ismét a figyelem középpontjába kerültek a SPONGE tokenek.

Ezúttal azonban már nem a véletlen műve a robbanásszerű értéknövekedés, hiszen a fejlesztők számos újdonságot fognak hamarosan elérhetővé tenni.

A teljes ökoszisztéma alapjaiban véve fog megújulni. A folyamat első részeként hamarosan elérhetővé fognak válni a SPONGEV2 tokenek, amelyek segítségével ismét lehetőség nyílik a 100-szoros hozam elérésre.

Ugyan 11 különböző kriptotőzsdén érhető el az első generációs Sponge, ennek ellenére a V2-t kizárólag az eredeti weboldalon keresztül, stakeléssel lehet megszerezni.

Ennek a megoldásnak köszönhetően míg a kereslet hatalmas lesz a SPONGEV2-re, a kínálat minimális. 

További izgalmas fejlemény, hogy a második generációs kriptó azonnal felhasználási módot is fog kapni.

A közeljövőben meg fog jelenni egy saját fejlesztésű play-to-earn játék, amivel a SPONGEV2 tulajdonosai állandó jutalmakat kaphatnak.

A készítők azonban mindenkire gondoltak, így a P2E mellett egy ingyenes verzió is elérhető lesz.

Amennyiben szeretnél Sponge tokeneket vásárolni, esetleg a meglévőket stakelni, a legegyszerűbb ha ellátogatsz a projekt magyar nyelvű weboldalára.

A 200,000 feliratkozóval rendelkező Matthew Perry szerint pedig pontosan a felsoroltak miatt a korai befektetők megint lehetőséget kapnak az 1000 százalék feletti bevételek megszerzésére.

Érdekel a SPONGEV2

Visszatérhet a Dogwifhat

A Solana mémfutam egyik legnagyobb nyertese egyértelműen a Dogwifhat (WIF) volt.

December 13-án váltak elérhetővé a tokenek, majd 10 nappal később már közel 340 millió dolláros piaci kapitalizációval rendelkezett a WIF. Ekkor rövid konszolidálódás következett, azonban január 8-án ismét erőre kaptak a bikák.

Ennek hála írásunk idején már az 500 millió dollár felé közelít a projekt mérete.

Ami különlegessé teszi a WIF-et, hogy a hasonló tokenekkel szemben, a sikert nem követte 90 százalék feletti zuhanás.

Jelenleg több mint 20 százalékkal magasabb áron érhető el a token ami azt jelzi, hogy a projektben még bőven maradt lendület.

WIF hat generator

Felhasználási módról ugyan még nem beszélhetünk, azonban a készítők tervei szerint a közeljövőben elérhető lesz a WIF sapkagenerátor.

Mindezek tükrében esélyes, hogy a WIF futam és a Solana térhódítása tartós maradhat.

A DOGE megint sztár lehet

Kétség sem férhet hozzá, hogy a szektor legnagyobb sztárja a Dogecoin.

Köszönhetően a támogatók végtelen sorának, illetve magának Elon Musknak, mára a DOGE a 11. legnagyobb mérettel rendelkező kriptó. 

Nem túlzás azt mondani, hogy a DOGE az eredeti mém token, amivel kapcsolatban a legtöbben brutális mérete ellenére is bizakodók.

Jelenleg ugyan az árfolyam elmarad a korábbi 0.73 dolláros csúcsértéktől, ennek ellenére az előző hónapokban kiugró erősödést lehetett tapasztalni.

A 150,000 feliratkozóval rendelkező Myles G szerint azonban amit most látunk az még csak a kezdet.

Nemrég feltöltött videójában az elemző részletesen ismerteti, hogy szerinte miért lehetséges, hogy egészen 1 dollárig képes lesz a DOGE menetelni.

https://www.youtube.com/watch?v=jZiWEhdYeX4

Természetesen garancia semmire nincs, egy dolog azonban tagadhatatlan a Dogecoinnal kapcsolatban: a legtöbb befektető számára továbbra is a DOGE az elsődleges mém kriptó, így egy bikásabb időszakban is ebből a tokenból vásárolnak a legtöbben.

Ezek is érdekelhetnek:

A “2024” lehet 2024 legjobb kriptója? Van egy másik jelölt is!

Ketyeg az óra: A legjobb AI kriptó már csak néhány napig elérhető!

A 9 legjobb kripto ICO 2024-es befektetéshez – Kezdeti érmék összehasonlítása

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine szerkesztősége semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen!

Autószállítókat ellenőrzött a NAV Hajdú-Bihar vármegyében

A kormányhivatal és a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) közösen ellenőrizte az autószállítókat Hajdú-Bihar vármegyében, az akció hatására megnőtt a vállalkozói hajlandóság a bizonylatolásra és a szükséges engedélyek beszerzésére - közölte a NAV csütörtökön az MTI-vel.
2024. 10. 18. 05:30
Megosztás:

Új megközelítéssel a mezőgazdasági termelékenység növeléséért

Amikor az étkezés megtervezésére kerül a sor, a fejlett világban sokunknak bőséges választási lehetősége van. Nagyrészt a kereskedelemnek köszönhetően egész évben hozzáférhetünk a friss termékekhez, függetlenül attól, hogy hol élünk. Míg a fejlett gazdaságú országokban a legtöbb embernek nem kell kétszer is meggondolnia, hogy elég élelemhez jusson, más országokban sokan nem ilyen szerencsések.
2024. 10. 18. 05:00
Megosztás:

Rákaptak a magyar vállalkozók az utalvány alapú csekély értékű ajándékra - vajon miért?

Egyre több hazai vállalkozás ismeri fel a csekély értékű ajándéknak, mint kiegészítő juttatási formának az előnyeit az utalványok piacán aktív Rewin Magyarország Kft. tapasztalatai szerint. A cégek által vásárolt utalványok értéke 57 százalékkal emelkedett éves összevetésben. A társaság várakozásai szerint a karácsony előtti időszakban tovább erősödik az érdeklődés a vállalatok részéről, és decemberre akár 90 százalékkal is emelkedhet az ezt a juttatási formát használó vállalkozások száma a múlt év végéhez képest.
2024. 10. 18. 04:30
Megosztás:

Adóoptimalizálás 2025: november 20-ig dönthetnek a cégek a csoportos társasági adózásról

A Forvis Mazars szakértői fontos határidőre figyelmeztetnek: november 20-ig dönthetnek a cégcsoportok, hogy jövőre közösen adóznak-e. Azoknak a cégeknek, amelyek elmulasztják beadni a kérelmüket, egy teljes évet kell várniuk az újabb lehetőségre. A választás jelentős adminisztratív könnyítéseket és akár komoly adómegtakarítást is hozhat, de alapos megfontolást igényel.
2024. 10. 18. 04:00
Megosztás:

425 milliárd forintra nőtt a Start Garancia kezességi állománya

A Start Garancia Zrt. kezességvállalási volumene tavaly év végéhez képest 37 százalékkal, 425 milliárd forintra gyarapodott idén szeptemberig, ezzel közel 630 milliárd forintnyi finanszírozás megvalósulásához járult hozzá – ismertette az eredményeket Limbach Attila vezérigazgató a társaság éves partnerrendezvényén.
2024. 10. 18. 03:30
Megosztás:

Leveri a Temu-t a magyar online piacon az új webáruház-óriás?

Nemrég egy olyan új webshop-óriás jelent meg a magyar piacon, amely a legnagyobb európai hátterű online piactér, ahol az aktív vásárlók száma a teljes régióban meghaladta a 20 milliót. Az Allegro Lengyelországból indult, ám már most több mint 5 millió felhasználója van Lengyelországon kívül. A magyar piacra lépés alaposan felboríthatja az itthoni kereskedelmet is.
2024. 10. 18. 03:00
Megosztás:

Nostradamus elárulta, mit kell a zsebedbe tenned, hogy sok pénzt nyerj a héten!

A titkok mestere, a világhírű jóslatok atyja, Nostradamus, egy olyan módszert osztott meg, amely talán meghozza a gazdagságot számodra is – és nem is akármilyen módon!
2024. 10. 18. 02:30
Megosztás:

Ez lesz a pénzed sorsa, ha Magyarország bevezeti az eurót! Állampapírokkal, forint hitelekkel mi lesz?

Az euró bevezetése Magyarországon régóta vita tárgya, és bár az ország hivatalos csatlakozási időpontja még nincs kitűzve, a gazdasági környezet és a politikai tényezők egyre inkább napirendre tűzik a kérdést.
2024. 10. 18. 02:00
Megosztás:

Stratégiai megállapodást kötött a Magyar Innovációs Szövetség és a HUN-REN

Stratégiai megállapodást kötött a Magyar Innovációs Szövetség (MISZ) és a HUN-REN Magyar Kutatási Hálózat, az együttműködés fókuszában a magyar tudomány eredményeinek gazdasági hasznosítása, a hazai és nemzetközi innovációs ökoszisztéma szereplői közötti tudásátadás elősegítése, valamint a fiatal kutatók szakmai támogatása áll - közölte a Magyar Innovációs Szövetség csütörtökön az MTI-vel.
2024. 10. 18. 01:30
Megosztás:

Ez a Kádár-kockák típushibája! Így tudod kijavítani, hogy a fűtés a töredékébe kerüljön!

Közeleg a téli hideg: még nem késő gondoskodni az otthonunk szigeteléséről, és ebben segíthet egy új, különleges hőszigetelési eljárás, amely már Magyarországon is elérhető. A Kádár-kockák esetében egy típushibáról van szó, a szakértő bemutatja, mit érdemes tenni, és hogyan lehet kijavítani ezt a problémát.
2024. 10. 18. 01:00
Megosztás:

PEPE, BOME, PEPU – Melyik mém érme lesz a következő befutó?

A mém érme szektor ismét teljes gőzzel dübörög.
2024. 10. 18. 00:01
Megosztás:

Magasban a Kapzsiság Index: 5 elemzői tipp, amit érdemes megfogadni - MTAUR, SOL, SUI, WIF, XRP

A kriptopiac most a "kapzsiság" zónában van, ami nagy árugrásokat jelez előre néhány érménél.
2024. 10. 17. 23:30
Megosztás:

Felejtsd el az Uniswapot! Ez az új DeFi érme 500x-os növekedésre készül 2025-ig – Ne maradj le!

Az Uniswap hosszú ideje uralkodik a decentralizált pénzügyi (DeFi) szektorban, de egy új versenytárs most komoly figyelmet kelt, elképesztő növekedési potenciállal. Ez az új DeFi érme lenyűgöző, 500x-os nyereséget ígér 2025-re, és a befektetők már most felfigyeltek rá. A kriptovilág is izgalomban van, ahogy ez a potenciális áttörés egyre nagyobb reflektorfénybe kerül.
2024. 10. 17. 23:00
Megosztás:

Ez a 3 alig ismert altcoin lehet a jegyed nagy nyereséghez a következő bikapiacon: 150 dolláros befektetésből akár 75,000 dollárt is csinálhatsz mindössze 3 hónap alatt

Három kevéssé ismert kriptovaluta lehet a kapu jelentős profitokhoz a közelgő bikapiacon. Egy kis befektetés potenciálisan exponenciálisan növekedhet mindössze három hónap alatt. Ez a cikk azokba az érmékbe nyújt betekintést, amelyek jelentős növekedésre vannak felkészülve, és rávilágít arra, hogyan válhat egy 150 dolláros befektetés akár 75,000 dollárrá. Az alábbi információk feltárhatják a következő nagy lehetőségeket a kriptopiacon.
2024. 10. 17. 22:30
Megosztás:

Integrált hallgatói felületet hozott létre a Miskolci Egyetem

Integrált internetes hallgatói felületet (IHF) hozott létre a Miskolci Egyetem a DigitALL - Az oktatás átalakítása a Miskolci Egyetemen című projekten belül, hogy hallgatóik tanulmányait a digitális térbe helyezve támogassák - közölte csütörtökönön az MTI-vel az intézmény kommunikációs központja.
2024. 10. 17. 22:00
Megosztás:

Az elemzők szerint ez a 3 kriptovaluta akár 100-szoros hozamot is hozhat, miközben az Ethereum új magasságokat ér el

Miközben az Ethereum új rekordokat dönt, pénzügyi szakértők olyan kriptovalutákra összpontosítanak, amelyek még nagyobb hozamot ígérhetnek. Három konkrét altcoint emelnek ki, amelyek értéke akár 100-szorosára is növekedhet. Ez a cikk felfedi, mely digitális érmék állnak jelentős növekedés előtt, és miért tűnnek ki a zsúfolt kriptopiacon.
2024. 10. 17. 21:30
Megosztás:

Kiüti a szemedet az Ethereummal (ETH) kapcsolatban | Az ETH és az altcoinok egy nagy kitörés küszöbén!

Az Ethereum egy jelentős piaci mozgásra utal, amit sokan talán észre sem vesznek. Stabil teljesítménye mögött finom jelek sugallják egy lehetséges emelkedés bekövetkeztét. Az altcoinok is ébredezni látszanak, jelezve, hogy áttörések előtt állhatnak, amelyek átalakíthatják a kriptopiacot.
2024. 10. 17. 21:00
Megosztás:

A bizonytalanságok ellenére is optimista a technológiai szektor

Az egyre komplexebb szabályozási környezet, valamint a geopolitikai helyzet bizonytalansága ellenére is optimizmus uralkodik a technológiai szektorban a növekedési kilátásokat illetően – többek között erre mutat rá a DLA Piper Tech Index* riportjának 2024. évi kiadása. A globális elemzés különböző régiókban vizsgálja a technológiai ágazat aktuális trendjeit, legyen szó a mesterséges intelligenciáról, a kiberbiztonságról, az M&A tranzakciókról vagy az ESG-kérdésekről.
2024. 10. 17. 20:30
Megosztás:

Csökkent a magyar tőzsdeindex

A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 1042,56 pontos, 1,39 százalékos csökkenéssel, 74 127,83 ponton zárt csütörtökön.
2024. 10. 17. 20:00
Megosztás:

Egy sikeres kripto szakértő, aki 500 millió dollárt keresett Kaspa-n, most egy alulértékelt gyöngyszemet ajánl, amely kevesebb mint 0,001 dollárért kapható

Miután egy tapasztalt kriptovaluta-szakértő 500 millió dolláros profitot ért el a Kaspa befektetéséből, most egy új, alulértékelt digitális eszközt azonosított, amely kevesebb mint 0,001 dollárért kapható. Ez a fókuszváltás felkeltette a kriptoközösség figyelmét. A cikk betekintést nyújt ebbe a feltörekvő lehetőségbe, és feltárja azokat az érméket, amelyek jelentős növekedés előtt állhatnak.
2024. 10. 17. 19:30
Megosztás: