5 kriptó altcoin, amelyek 55-szörözhetnek november előtt — Kulcsindikátorok utalnak a SOL, TON és ...

Izgalmas trendek mutatkoznak a kriptovilágban, amelyek jelentős nyereséget ígérnek bizonyos altcoinok számára. Számos kulcsindikátor kiemel ígéretes lehetőségeket, amelyek hamarosan jelentős hozamot hozhatnak. Mivel ezek akár 55-szörös növekedést is elérhetnek november előtt, fontos felfedezni, mely digitális valuták mutatnak közelgő növekedést, köztük olyan neves szereplők, mint a SOL és a TON. Az olvasók előtt feltárulnak ezek az ígéretes eszközök.

5 kriptó altcoin, amelyek 55-szörözhetnek november előtt — Kulcsindikátorok utalnak a SOL, TON és ...

A BLASTUP uralni készül az altcoin szezont, támogatva a leggyorsabban növekvő Launchpad-et

A BLASTUP token, amelyet nemrégiben listáztak a nagyobb tőzsdéken, máris erős teljesítményt mutat. Mindössze egy hét alatt 100%-os emelkedést ért el, és a technikai indikátorok azt sugallják, hogy a bikás lendület valószínűleg folytatódni fog. Előre tekintve a BLASTUP az altcoin szezon kiemelkedő szereplőjévé válhat.

Azok számára, akik rejtett kincseket keresnek, a BLASTUP jelentős potenciált kínál. Jelenleg mindössze néhány centet ér, ez az alulértékelt token exponenciális növekedést hozhat, ami gyakori trend az újonnan bevezetett tokeneknél.

A BLASTUP erős alapjai támogatják a további növekedés lehetőségét. A Blast ökoszisztémáján belül a leggyorsabban növekvő Launchpad natív tokenjeként a BlastUP platform gyorsan épít ki egy elkötelezett támogatói közösséget.

Készen állsz az exponenciális nyereségre?

Csatlakozz ITT a BLASTUP-hoz, mielőtt túl késő lenne!

A Blast platformra épülve, amely az egyetlen Layer 2 blokklánc, ami natív hozamot kínál ETH és stabilcoinok számára, a BlastUP célja, hogy már az első naptól felgyorsítsa a kriptó startupokat – és máris eredményeket ér el. Néhány hónap alatt a BlastUP sikeresen indított több IDO-t, és stratégiai partnerségeket biztosított, folyamatosan bővítve ökoszisztémáját.

A BLASTUP token birtokosai az alábbi előnyöket élvezhetik:

- Staking jutalmak akár 24%-os figyelemre méltó éves kamatlábbal

- Korai hozzáférés IDO-khoz, amelyek befektetési lehetőségeket kínálnak a legforróbb új projektekben

- Hűségjutalmak és prioritásos allokációk a BlastUP-on induló jövőbeli projektekhez

Ahogy a BlastUP ökoszisztémája növekszik, úgy nő a token iránti kereslet is. Az elemzők máris egy lehetséges 1000%-os növekedést jósolnak az év végére, ahogy egyre több projekt és felhasználó csatlakozik a platformhoz.

A BLASTUP készen áll a felszállásra!

Szerezd meg a tokeneket, és készülj a növekedésre!

Solana: A skálázhatóság és fejlesztési potenciál felfedezése

A Solana mint blokklánc platform a skálázhatóságra összpontosítva hagy nyomot a kriptopiacon. Alapja a decentralizált alkalmazások számára szolgál, versenyben az Ethereum és a Cardano platformokkal. A Solana tervezése támogatja a gyorsabb tranzakciókat és a rugalmas fejlesztést különféle programozási nyelvek segítségével.

A Solana érméje, a SOL, kulcsfontosságú az ökoszisztémájában. Segít a tranzakciók lebonyolításában, programok futtatásában és jutalmazza a hálózatot támogató felhasználókat. A Solana abban különbözik más blokkláncoktól, hogy nem használ shardingot vagy másodréteges megoldásokat a skálázáshoz. Ez a megközelítés vonzó lehet a fejlesztők és befektetők számára egyaránt. A Solana hálózat képes nagy aktivitást kezelni, ami vonzó lehet termékek és szolgáltatások létrehozására és fogadására.

Toncoin kitartó útja: Magasságok és mélységek várnak a befektetőkre

A Toncoin a The Open Network digitális valutája, amely egy decentralizált platform, eredetileg a Telegram által fejlesztve. A proof-of-stake modellt használja a jobb skálázhatóság és biztonság érdekében. Ez a szoftver támogatja a gyors és alacsony költségű tranzakciókat, és egy széleskörű ökoszisztéma kiépítését célozza. Az előrejelzések szerint a Toncoin értéke 2025-re 6,45 dollárról 30,30 dollárra emelkedhet. 2030-ra az értéke 16,06 és 26,04 dollár között mozoghat.

Ez a potenciális növekedési mintákra utal, amelyeket már korábbi piaci ciklusokban láthattunk. Bár a jövőbeli árak pontosan nem jósolhatók meg, a Toncoin technológiája célja, hogy jelentős hálózati funkciókat biztosítson, ami magához vonzza a befektetők érdeklődését. Ahogy mindig a kriptóban, az ármozgások nagymértékben függenek a szélesebb gazdasági és kriptospecifikus trendektől.

A Stellar (XLM) növekedési potenciál előtt áll a bikás piaci jelek közepette

A Stellar (XLM) egy blokklánc alapú fizetési hálózat, amely gyors és megfizethető pénzátutalásokat tesz lehetővé. 2014-es indulása óta milliárdnyi tranzakciót dolgozott fel, és nagy cégekkel kötött partnerségeket. Ahelyett, hogy a jelenlegi pénzügyi struktúrákat helyettesítené, a Stellar célja azok javítása. Ez a hálózat támogatja mindenféle pénznem átvitelét, beleértve a nemzeti valuták digitális változatait és a kriptovalutákat is.

Az emberek világszerte küldhetnek pénzt a Stellar alkalmazások segítségével. A cégek is létrehozhatnak blokklánc alkalmazásokat, vagy kezelhetik a fizetéseket és a valutaváltásokat a hálózaton keresztül. A Stellar Fejlesztési Alapítvány támogatásával a Stellar arra törekszik, hogy szélesítse felhasználási körét, beleértve az NFT-ket és az okos szerződéseket is, ami potenciálisan hozzájárulhat egy jövőbeli altcoin fellendüléshez.

kriptovaluta befektetések: SOL, TON, XLM, SUI kripto árfolyam elemzés és Blast Up token ICO

Sui: Egy ígéretes Layer-1 blokklánc innovatív funkciókkal

A Sui egy Layer-1 blokklánc, amely célja a globális elfogadás elősegítése. Biztonságos, skálázható és erőteljes működésre tervezték. A Move programozási nyelv használatával a Sui olyan problémákat old meg, amelyek más blokkláncoknál is felmerültek. Objektumközpontú adatmodellje egy kulcsfontosságú funkció. A Sui az egyszerű felhasználói élményre is koncentrál.

Olyan eszközöket kínál, mint a zkLogin és a programozható tranzakciók, amelyek segítenek megkönnyíteni a blokklánc használatát mindenki számára. Ezekkel a funkciókkal a Sui célja, hogy javítsa az emberek Web3 alkalmazásokkal való interakcióját. Ez hozzájárulhat a szélesebb körű blokklánc elfogadáshoz és fellendítheti a kriptopiacot.

Következtetés

A SOL, TON, XLM és SUI jó növekedési potenciállal rendelkeznek, de lehet, hogy rövid távon nem hoznak gyors nyereséget. A kiemelkedő lehetőség a BLASTUP. Ez a projekt erős növekedést ígér egyedi koncepciója miatt. Továbbá, előnyös helyzetben van a Blast ökoszisztémában való részvétele révén. A BLASTUP kiemelkedik, mint a legjobb választás azok számára, akik jelentős nyereséget keresnek november előtt.

Honlap:

https://blastup.io/

Twitter: https://twiter.com/Blastup_io

Discord: https://discord.gg/5Kc3nDhqVW

Telegram: https://t.me/blastup_io

...

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine szerkesztősége semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

Túl sok készpénzt dugdosol otthon? Most bajban leszel az új szabály miatt!

Az MNB adatai alapján 2024 júliusában a magyar lakosság 8575,8 milliárd forintnyi készpénzt tartott magánál. Ez az összeg szinte folyamatosan növekedett az elmúlt év során, hónapról hónapra. Ennek azonban jelentős költsége van, mivel az infláció fokozatosan csökkenti a készpénz vásárlóerejét. A Bankmonitor becslése szerint ez a veszteség az elmúlt évben elérte a 344 milliárd forintot. Mi a teendő?
2024. 09. 20. 01:01
Megosztás:

A BABYDOGE és a CATE kilőtt – Vajon a Crypto All-Stars is követi őket?

A héten sem maradtunk jól teljesítő kriptovaluták nélkül.
2024. 09. 20. 00:01
Megosztás:

1 000 dollár befektetés ebbe az 5 mémcoinba biztosítja számodra az akár 1 millió dolláros portfóliót 2025 közepére

Képes lehet egy kisebb kriptovaluta befektetés arra, hogy vagyonokat hozzon? A kriptopiac mindig tele van meglepetésekkel, és elemzők három RWA altcoinra hívják fel a figyelmet, amelyek robbanásszerű növekedés előtt állnak. 2025-re egy szerény, 1000 dolláros befektetés ezekbe a digitális eszközökbe akár 1 millió dollárra is felkúszhat. Fedezd fel, mely érmék verhetik a legnagyobb hullámokat, és miért keltik fel egyre több ember figyelmét.
2024. 09. 19. 23:00
Megosztás:

Európai második az új e-autók számának bővülése 2024 első nyolc hónapjában is

Az újonnan forgalomba helyezett tisztán elektromos személygépkocsik száma több mint másfélszeresére nőtt Magyarországon idén január-augusztusban a megelőző év azonos időszakához képest - közölte az Energiaügyi Minisztérium (EM) a Facebook-oldalán csütörtökön.
2024. 09. 19. 22:30
Megosztás:

Tervben van a fogyasztóvédelmi intézményrendszer megerősítése

Több versenyképes hazai webshop és a digitalizációhoz igazodó fogyasztóvédelem szükséges a magyar vásárlók érdekében, a kormányon belül jelenleg zajlik a tervezés a fogyasztóvédelem intézményrendszerének megerősítéséről - mondta Nagy Márton nemzetgazdasági miniszter a Gazdasági Versenyhivatal "Digitális Fogyasztóvédelem 2024" című konferenciáján csütörtökön Budapesten.
2024. 09. 19. 22:00
Megosztás:

A CYBRO túllépte a 2 millió dolláros eladást: új nagyjátékos az új DeFi piacon!

Izgalmas utazás volt a CYBRO-val! A projekt most lépte túl a 2 millió dolláros eladási mérföldkövet – mindezt a mögötte álló hihetetlen közösségnek köszönhetően! Merüljünk bele, miért ez csak a kezdet a CYBRO számára, és miért érdemes figyelemmel kísérni ezt a projektet, ha eddig még nem tetted!
2024. 09. 19. 21:00
Megosztás:

Ilyen időnk lesz a hétvégén

Nyugodt, őszies idő várható a hétvégén, sok napsütéssel, 21-26 Celsius-fok körüli csúcshőmérséklettel és olykor megélénkülő széllel - derül ki a HungaroMet Nonprofit Zrt. előrejelzéséből, amelyet csütörtökön juttattak el az MTI-hez.
2024. 09. 19. 20:30
Megosztás:

Jön a víz, úszik a kocsi: így autózzon árvíz idején!

Elmúltak azok az idők, amikor azzal áltathatjuk magunkat, hogy a Kárpát-medence viszonylag védett térségében nem érnek el hozzánk a természeti katasztrófák: a globális klímaválság egyre szélsőségesebb, egyre ijesztőbb példákkal szemlélteti, milyen nagy a baj. Váratlan havazások, homokviharok, tűzvészek és – mint most is – árvizek teremtenek olyan helyzeteket, amelyekben nem működnek a megszokott megoldások, a hétköznapi rutinok. Ez fokozottan igaz azokra, akik a katasztrófa sújtotta területeken élnek, de mivel elhárításukhoz társadalmi összefogás és országos mozgósítás szükséges, a hatásuk alól senki nem vonhatja ki magát. Igaz ez az autósokra is, akiknek nemcsak akkor kell észnél lenniük, ha a megáradt folyók közelében élnek és közlekednek. A Chery Group szakértői nemzetközi tapasztalatok alapján adnak tanácsokat az olvasóknak.
2024. 09. 19. 20:00
Megosztás:

Növekedési pályán a hazai digitális gazdaság

A digitális gazdaság a magyar bruttó hozzáadott érték (GVA) 18 százalékát adja – derül ki abból a kutatásból, amely az IVSZ és a Századvég együttműködésében a Nemzetgazdasági Minisztérium megbízásából készült 2024 nyarán. A kormány jó úton jár, amikor kiemelt ágazatként tekint a digitalizációra – mondta Szabados Richárd kis- és középvállalkozások fejlesztéséért és technológiáért felelős államtitkár a tárca közleménye szerint csütörtökön.
2024. 09. 19. 19:30
Megosztás:

Árvíz: A Waberer's csoport felajánlotta segítségét a védekezésben

Logisztikai és szállítmányozási kapacitásainak egy részét felajánlotta a Waberer's csoport a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóságnak az árvíz elleni védekezéshez - közölte a vállalat csütörtökön az MTI-vel.
2024. 09. 19. 19:00
Megosztás:

Az időjárás most kedvez az ősz eleji mezdőgazdasági munkáknak

A napos, száraz idő segíti az ősz eleji mezőgazdasági munkákat - olvasható a HungaroMet Zrt. csütörtöki agrometeorológiai elemzésében.
2024. 09. 19. 18:30
Megosztás:

Befejeződött az árvízvédelmi felkészülés a fővárosban

Budapesten gyakorlatilag befejeződött az árvízvédelmi felkészülés - közölte a Fővárosi Csatornázási Művek Zrt. csütörtökön az MTI-vel.
2024. 09. 19. 18:00
Megosztás:

Kevesebben igényeltek munkanélküli segélyt az USA-ban

A munkanélküli segélyt igénylők száma az Egyesült Államokban az előző héthez képest 12 ezerrel 219 ezerre csökkent a múlt héten, ami új 4 havi mélypontot jelent, és elmaradt a 230 ezres piaci várakozástól.
2024. 09. 19. 17:30
Megosztás:

Folytatódik a MOHU országos hulladékudvar-építési programja

Komáromban és Tatán folytatódik a MOHU új szolgáltatási színvonalat biztosító hulladékgyűjtő udvarainak építése - közölte a MOHU Mol Hulladékgazdálkodási Zrt. csütörtökön az MTI-vel.
2024. 09. 19. 17:00
Megosztás:

15 milliárdos pénzügyi oktatási program indul

Elismert pénzügyi szakemberek, befektetési tanácsadók, ügyvédek, ingatlanbefektetésben jártas szakértők és számos más terület hiteles képviselői csatlakoztak tanácsadóként és oktatóként a nemrégiben megalakult Milliomosklubhoz. Kulcsár Edina és Kautzky Armand is nagykövetként csatlakozott a szervezethez. A Milliomosklub célja, hogy a pénzügyi tudatosság fejlesztésével támogassa a jövő generációit abban, hogy magabiztosan mozogjanak a pénzügyi világban, és hosszú távon megalapozzák anyagi függetlenségüket.
2024. 09. 19. 16:30
Megosztás:

Generali kárbejelentések a 2024 szeptemberi viharok kapcsán

Míg idén a nyári hónapok kimondottan szárazok és forróak voltak, a szeptember első felében leesett csapadékmennyiség komoly problémákat okoz nemcsak hazánkban, de egész Európa szerte. Tavaly a nyári szezon egészen másképp alakult: a kiszámíthatatlan időjárás, a heves szélviharok és esőzések jellemezték 2023 nyarának második felét.
2024. 09. 19. 16:00
Megosztás:

Sakkforradalmat hozott Budapestre Polgár Judit és Rubik Ernő

Inspiráló sakkprogramok 2 napon át 3 helyszínen: telt házat hozott a Világsakkfesztivál első napja – több mint 6000-en látogattak el a Magyar Nemzeti Galériába szeptember 17-én. A fesztivál második napján az InterContinental Hotel előadóterme oktatási szakemberekkel, a BOK Csarnokban a Polgár Judit Sakk Alapítvány standja pedig sakkrajongókkal telt meg.
2024. 09. 19. 15:30
Megosztás:

Erős lépés a Fed-től, zuhanó értékesítés

A tegnapi 50 bázispontos, 4,75-5,0 százalékra történő kamatvágás csak enyhén lepte meg a piacokat, hiszen a várakozás 41 bázispont volt.
2024. 09. 19. 15:00
Megosztás:

Az 5G iránti kereslet továbbra is csak mérsékelt

Évről évre markánsan nő Magyarországon a mobilinternet-felhasználók száma mind a lakossági, mind a vállalati felhasználók körében, közülük pedig egyre többen térnek át az 5G-technológia használatára. A korábban számos negatív hiedelem által övezett 5G társadalmi megítélése is számottevően javult az elmúlt években, a felhasználók döntő többségben semleges vagy kedvező benyomásokról számoltak be - derült ki a Századvég Konjunktúrakutató Zrt. Digitális Üzletága által 2024 első félévében végzett közvélemény-kutatásból.
2024. 09. 19. 14:30
Megosztás:

Számos árvízvédelmi beruházás valósult meg a Szigetközben

Számos árvízvédelmi beruházás valósult meg a Szigetközben a 2013-as, történelmi árvíz óta - mondta az agrárminiszter csütörtökön a Facebook-oldalára feltöltött videójában.
2024. 09. 19. 14:00
Megosztás: