A 6 legjobb altcoin, amit most érdemes megvenni: Ezek a kriptovaluták túl fogják szárnyalni az Ethereumot (akár 150x profitot hozva 2024 decemberére)

Fedezd fel, mely kevésbé ismert kriptovaluták hagyhatják maga mögött az Ethereumot. Ahogy a piaci feltételek változnak, egyes altcoinok robbanásszerű hozamot kínálhatnak. Ez a cikk bemutatja azt a hat kiemelkedő kriptovalutát, amelyek hatalmas növekedés előtt állnak 2024 végére. Tudd meg, mely digitális valutákra érdemes figyelniük a befektetőknek a lehetséges, az egekbe szökő profit reményében.

A 6 legjobb altcoin, amit most érdemes megvenni: Ezek a kriptovaluták túl fogják szárnyalni az Ethereumot (akár 150x profitot hozva 2024 decemberére)

A CYBRO előértékesítés átlépte a 2,5 millió dollárt: Egy az egymillióból DeFi befektetési lehetőség

A CYBRO felkeltette a kriptovaluta „bálnák” figyelmét, ahogy exkluzív token előértékesítése gyorsan átlépte a 2,5 millió dollárt. Ez a legmodernebb DeFi platform egyedülálló lehetőségeket kínál a befektetőknek, hogy bármilyen piaci körülmények között maximalizálhassák keresetüket.

Szakértők 1200%-os hozamot jósolnak, miközben a CYBRO tokenek előértékesítési ára mindössze 0,03 dollár. Ez a ritka, technológiailag fejlett projekt máris vonzotta a kriptoipar prominens „bálnáit” és influenszereit, ami erős bizalmat és érdeklődést jelez.

Cynro kriptovaluta vásárlása előértékesítésben

A CYBRO tokenek birtokosai jövedelmező staking jutalmakban részesülhetnek, exkluzív airdropokban, vásárlások után járó cashbackben, csökkentett kereskedési és kölcsönzési díjakban, valamint egy erőteljes biztosítási programban a platformon belül.

Az összes token mindössze 21%-a áll rendelkezésre az előértékesítésre, és körülbelül 80 millió darabot már eladtak, így ez arany lehetőség a hozzáértő befektetők számára, hogy részesedést szerezzenek egy igazán egyedi projektben.

>>> Csatlakozz a CYBRO-hoz, és célozd meg a 1200%-os jövőbeli hozamot! <<<

Solana árfolyam-ingadozása: Ellenállás közelében, potenciális emelkedést figyelve

A Solana (SOL) jelenleg 130,39 és 155,74 dollár között mozog. A legközelebbi ellenállási szintje 166,76 dollárnál van. A SOL az elmúlt héten körülbelül 12%-os növekedést ért el, de az elmúlt hónapban 8%-ot esett, és közel 21%-ot veszített az elmúlt hat hónapban.

A relatív erősség indexe (RSI) 63 körül mozog, ami túlértékelt állapotot jelezhet, miközben a Stochastic index 94 körül van. Ha áttöri a 166,76 dollárt, a következő célár 192,11 dollár körül lehet, ami több mint 20%-os ugrást jelentene. Azonban figyelni kell a 116,06 dolláros támaszszintre is, ha az árfolyam csökkenni kezdene.

A Kaspa kulcsfontosságú ellenállással néz szembe, potenciális növekedés előtt

A Kaspa (KAS) jelenleg 0,16 és 0,17 dollár között kereskedik. Bár az érme az elmúlt héten és hónapban kissé csökkent, az elmúlt hat hónapban körülbelül egynegyedével nőtt. Kulcsfontosságú ellenállási szintek 0,18 és 0,20 dollárnál találhatók, míg a támasz 0,15 és 0,14 dollár körül van. Növekedésre lehet számítani, ha áttöri ezeket az ellenállási pontokat.

Az RSI 53 körüli, semleges szinten van, más mutatók is kiegyensúlyozottak, ami lassú, de stabil mozgást jelezhet. Ha a KAS áttöri a 0,20 dollárt, akár 20%-os növekedést is láthatunk.

Neiro Ethereum (NEIRO) ingadozik: Merre tart az árfolyam?

A Neiro Ethereum (NEIRO) jelenlegi ára 0,0023 és 0,0052 dollár között mozog. Jelentős ellenállással néz szembe 0,007 dollárnál, míg erős támasza 0,001 dollárnál található. Az érme az elmúlt héten 4,85%-os csökkenést mutatott, de az elmúlt hónapban 3,26%-os növekedést ért el. Azonban az elmúlt hat hónapban közel 94%-kal esett vissza.

Az RSI 58,71, a Stochastic index pedig körülbelül 53, így a NEIRO sem túlértékelt, sem túlértékesített állapotban nincs. A MACD szintje nem jelez erős trendet. Ha áttöri a 0,007 dolláros ellenállást, akár a 0,01 dolláros szintet is tesztelheti, ami akár 100%-os növekedést jelenthet.

SOL, KAS, NEIRO és DOGE kriptovaluta árfolyam előrejelzés és Cybro kroptovaluta értékesítés

A Dogecoin bizonytalan helyzetben a volatilis piaci mozgások közepette

A Dogecoin jelenleg 0,0993 és 0,1118 dollár között mozog. Az érme közvetlen ellenállási szintje 0,1175 dollárnál van, míg a támasz 0,0925 dollárnál. Az elmúlt héten a DOGE körülbelül 8%-kal növekedett, de az elmúlt hónapban 4%-ot esett. A 10 napos és a 100 napos mozgóátlag közel azonos, 0,1079 és 0,1069 dollár körül, ami stabil árakat jelez.

Olyan mutatók, mint az RSI (57,12) és a MACD (0,0003), enyhén bullish lendületet mutatnak. Azonban a DOGE-nek nehézségei lehetnek az 0,1175 dolláros szint áttörésével, és visszaeshet 0,0925 dollárra. Az 0,1300 dolláros második ellenállás áttörése kihívást jelenthet, tekintettel arra, hogy az érme az elmúlt hat hónapban 43%-kal esett vissza.

A Cardano (ADA) kitörés előtt állhat 0,38 dollár fölé

A Cardano (ADA) jelenleg 0,33 és 0,37 dollár között kereskedik. Ellenállási szintje 0,38 dollárnál van, míg a támasz 0,31 dollárnál található. Az érme ára az elmúlt héten körülbelül 11,48%-kal nőtt, de az elmúlt hónapban 6,35%-kal csökkent.

Az RSI magas, 72,57-en áll, ami túlértékelt állapotot jelezhet. Ha az ADA áttöri a 0,38 dollárt, akár 0,42 dollárra is célozhat, ami a jelenlegi szintektől 12%-os növekedést jelenthet. Azonban ha nem sikerül áttörni ezt az ellenállási szintet, visszaeshet 0,31 dollár vagy alacsonyabb szintekre.

Összegzés

A felsorolt altcoinok közül a SOL, KAS, NEIRO és DOGE rövid távon potenciális növekedést mutatnak, de mérsékelt hozamokkal. Azonban a CYBRO kiemelkedik, mint befektetési lehetőség. Ez a fejlett DeFi platform az AI-t használja hozamaggregációra a Blast blokkláncon.

Vonzó staking jutalmakat, exkluzív airdropokat és cashbacket kínál tranzakciók után, miközben könnyű betéteket és kifizetéseket biztosít. A CYBRO átláthatósága, megfelelősége és minőség iránti elkötelezettsége kiemeli a mezőnyből. Erős támogatottsága van a kripto „bálnák” és influenszerek körében, így jelentős ígéretet hordoz a befektetők számára, akik maximalizálni szeretnék hozamukat.

Weboldal:

https://cybro.io

Twitter: https://twiter.com/Cybro_io

Discord: https://discord.gg/xFMGDQPhrB

Telegram: https://t.me/cybro_io

...

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine szerkesztősége semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

Kamatdöntés - Alig változott a forint árfolyama

Kevéssé változott a forint árfolyama a főbb devizákkal szemben kedden a jegybank piaci várakozásoknak megfelelő kamatcsökkentését követően.
2024. 09. 24. 21:00
Megosztás:

Kriptovaluták alapjai: Útmutató kezdőknek

Ebben a cikkben a kriptovaluták izgalmas világába kalauzolunk el.
2024. 09. 24. 20:30
Megosztás:

Lantos Csaba: a zöldátálláshoz nélkülözhetetlen a földgáz és az atomenergia

A klímavédelem és a zöldátállás kitüntetett ügy, ezekben a folyamatokban azonban nélkülözhetetlen az atomenergia és a földgáz szerepe – hangsúlyozta az energiaügyi miniszter kedden, Balatonfüreden.
2024. 09. 24. 20:00
Megosztás:

Az árhullám levonulása után a vízügy az áradás utáni munkára koncentrál

Az árhullám csúcsa kedd éjjel elhagyja az országot, a vízügyesekre azonban további feladatok várnak: tart az ideiglenesen kiépített gátak, magasítások mérése és az adatok rögzítése a későbbiekre, ezeknek a védműveknek a bontása, valamint a helyreállítás előkészítése - közölte az Országos Vízügyi Főigazgatóság (OVF) az MTI-vel.
2024. 09. 24. 19:30
Megosztás:

Plagizálással gyanúsítják a román kémszolgálat vezetőjét

Plagizálással gyanúsították meg Gabriel Vlasét, a román Külföldi Hírszerző Szolgálat (SIE) igazgatóját, aki egy szóval sem tagadta, hogy egy másik szerző munkájából másolta doktori dolgozata több mint 60 oldalát.
2024. 09. 24. 18:30
Megosztás:

Romlott szeptemberben az ifo német üzleti hangulatindexe

Az aktuális helyzet romló megítélése miatt lényegesen alatta maradt a várakozásoknak az ifo gazdaságkutató intézet szeptemberi német üzleti hangulatindexe.
2024. 09. 24. 18:00
Megosztás:

Éppen most robban a hazai előfizetéses e-kereskedelem

Idén nyáron a hazai webshopok 4 százaléka kínált valamilyen terméket előfizetéses formában, azonban az adatok szerint ez az arány két-három éven belül várhatóan 23 százalékra nő. Az, hogy közel ötszörösére nőhet az előfizetéses vásárlást kínáló webáruházak száma, jól mutatja a piacon zajló jelentős változásokat – ismertette a Visa támogatásával készült friss kutatásának(1) eredményeit a Shoprenter.
2024. 09. 24. 17:30
Megosztás:

A szolgáltatóipar miatt dübörög az amerikai gazdaság

Az S&P Global feldolgozóipari beszerzésimenedzser-indexe szeptemberben 47-re csökkent az előző havi 47,9-ről, miközben az elemzők arra számítottak, hogy 48,5-re javul a mutató. A felmérés azt jelzi, hogy már harmadik hónapja tart a feldolgozóipari aktivitás visszaesése.
2024. 09. 24. 17:00
Megosztás:

Gyorsabb, de puha landolást vár a Fed

Austan Goolsbee, a chicagói Fed elnöke hétfőn azt mondta, hogy sok kamatcsökkentésre számít a következő évben.
2024. 09. 24. 16:30
Megosztás:

Szokatlan módon élesztenék fel a kínai gazdaságot

Nem mindennapi bejelentést tett a kínai jegybank elnöke, Pan Gongsheng. A gazdaság élénkítése érdekében egyszerre több fronton igyekeznek lazítani a monteráis politikán, ami intő jel lehet, hogy mennyire látják súlyosnak a gazdaság helyzetét Kínában a vezetők.
2024. 09. 24. 16:00
Megosztás:

Mohácson kedd éjjel várható az árhullám tetőzése

Mohácson kedd éjjel várható a dunai árhullám tetőzése – közölte az Országos Vízügyi Főigazgatóság (OVF) vezetője az árvízvédelmi operatív törzs keddi ülése után tartott budapesti sajtótájékoztatón.
2024. 09. 24. 15:30
Megosztás:

Japánban kapott engedélyt a Richter egy nőgyógyászati készítménye

A Richter Gedeon Nyrt. partnere, a Fuji Pharma Co., Ltd. megkapta a Japánban kifejlesztett Alyssa kombinált tabletta forgalomba hozatali engedélyét. A jóváhagyás 10 millió eurós mérföldkőfizetést jelent a Richter 100 százalékos leányvállalata, az Estetra SRL számára - jelentette be a Richter kedden a Budapesti Értéktőzsde honlapján.
2024. 09. 24. 15:00
Megosztás:

Meddig igényelhető vissza a külföldi áfa?

Az áfa levonására jogosult hazai vállalkozások szeptember végéig nyújthatják be a külföldi áfa visszaigénylésére vonatkozó kérelmeiket - hívta fel a figyelmet keddi közleményében a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV).
2024. 09. 24. 14:30
Megosztás:

Nagyon pörög a CSOK Plusz és ez még sokáig így marad

Minden negyedik, a bankok által folyósított lakáshitel támogatott formában, CSOK Plusz hitelként kerül az ügyfelekhez. Gergely Péter, a BiztosDöntés.hu pénzügyi szakértője szerint a hazai családpolitika immár legkeresettebb terméke akkor is őrizni fogja komoly versenyelőnyét, ha a piaci lakáshitelek hitelköltsége valóban 5 százalék alá csökken.
2024. 09. 24. 14:00
Megosztás:

Éveken belül új biogázüzemeket létesítene Magyarországon a technológia világvezető cége

Hazánk Nemzeti Energia- és Klímaterve – összhangban az Európai Unió célkitűzéseivel – a korábbinál jóval nagyobb szerepet szán a biogáznak az energiafüggetlenség erősítése és a fenntarthatóság érdekében. Ezért is lényeges, hogy a közeljövőben egyszerre több tényező is jelentős lendületet adhat itthon a szektornak. Már zajlik a hazai biogáz-stratégia kidolgozása, a környezet pedig minden bizonnyal az eddigieknél támogatóbbá válik, amit egy rövidesen induló pályázat is bizonyít. Ezzel párhuzamosan pedig a biogáztechnológia elsőszámú globális cége, a közelmúltban egy magyar érdekeltséggel is rendelkező nemzetközi vállalat többségi tulajdonába kerülő Anaergia, is új beruházásokat tervez az országban.
2024. 09. 24. 13:30
Megosztás:

Lehetőségek és kihívások - az új visszaváltási rendszer az irodákban

A mai világban az irodaház és a munkáltató cég környezettudatossága is HR-szempontnak minősül. A potenciális munkavállalók számára az iroda elhelyezkedése és felszereltsége, vagy a környéken található szolgáltatások mellett egyre inkább szempont az is, hogy a cég és a munkahely is tegyen a környezetvédelemért és fenntarthatóságért. Hogyan alkalmazkodhat egy irodaház az új szelektív hulladékvisszaváltási rendszerhez? Hogyan tudja ösztönözni egy cég a munkavállalókat a környezettudatos magatartásra? Milyen apróságokon múlhat az energiahatékonyság növelése az irodákban? Ezekre a kérdésekre keressük a választ Flück Róberttel, az ICON üzemeltetési igazgatójának segítségével.
2024. 09. 24. 13:00
Megosztás:

Hogyan kerülhetjük el használt elektromos autó vásárlásakor, hogy becsapjanak minket?

Az elektromos járművek népszerűsége világszerte folyamatosan nő, ami a használt autók piacán is jól látható, hiszen egyre több gépkocsivezető érdeklődik irántuk.
2024. 09. 24. 12:30
Megosztás:

A fiatalok grabancát így próbálják meg elkapni a bankok

A fiatalok vonzó ügyfelek a bankoknak, ezért a számlanyitásért cserébe akár több tízezer forintos jóváírásokat és egyéb kedvezményeket, ajándékokat kínálnak nekik. A Bank360.hu összegyűjtötte az aktuálisan elérhető akciókat.
2024. 09. 24. 12:00
Megosztás:

Hogyan növeljük a gázkazánok élettartamát: Karbantartási tippek lakossági felhasználóknak

A gázkazánok a modern otthonok fontos részei, hiszen ezek biztosítják a fűtést és meleg vizet a hideg hónapokban. Ahhoz, hogy hosszú élettartamúak és hatékonyak maradjanak, elengedhetetlen a rendszeres karbantartás és a helyes üzemeltetés.
2024. 09. 24. 11:30
Megosztás:

A kedvezőtlen BMI-adatok ellenére emelkedtek a nyugat-európai tőzsdeindexek

A páneurópai STOXX 600 index a pénteki esést követően 0,4%-os emelkedéssel zárta a hétfői kereskedést.
2024. 09. 24. 11:00
Megosztás: