Ez a kriptó most az új őrület: a befektetők egyszerűen imádják a 5thScape előértékesítését

Az ambiciózus projekt lenyűgöző játékokkal, hipermodern hardverekkel és egy decentralizált alkotói piactérrel is rendelkezik, tehát még idén méltó tagja lehet a metaverzum térnek.

Ez a kriptó most az új őrület: a befektetők egyszerűen imádják a 5thScape előértékesítését

A 5thScape (5SCAPE) blokklánc alapokkal büszkélkedő VR platform átlendült a 4,3 millió dolláros mérföldkövén az előértékesítése során.

Az ambiciózus projekt lenyűgöző játékokkal, hipermodern hardverekkel és egy decentralizált alkotói piactérrel is rendelkezik, tehát még idén méltó tagja lehet a metaverzum térnek. 

A befektetők egyszerűen imádják a 5thScape előértékesítését

A jelenleg 4.szakaszában lévő 5thScape ICO-ja körül nagy a sürgés-forgás, és a mostani kör már nagyon közel jár az 5 millió dolláros adománygyűjtési célhoz.

5scape token

Cikkünk írásakor, hétfőn az élelmes befektetőknek csak 0,00285 dollárt kell leperkálni egy 5SCAPE érméért. Ez egy nagyon kedvező ár, és 14%-os kedvezményt jelent az 5. szakaszban kínált árhoz képest.

Gondolj csak bele, ha most vásárolsz, a leendő 0,01 dolláros tőzsdei bevezetési árhoz viszonyítva 250%-os kedvezményt kaphatsz.

Mivel ez az ajánlat csak meghatározott ideig vehető igénybe, világszerte cselekvésre buzdítja a befektetőket, akik szívesen részt vesznek a 5thScape ICO-jában.

Ha az elmúlt néhány óra vételi adatait nézzük, akkor azt látjuk, hogy olyan országokban élő befektetők vásároltak 5SCAPE érmét, mint Dél-Korea, Japán, Luxemburg és Marokkó. 

Egy amerikai egyesült államokbeli befektető 2840, míg egy társa több mint 1110 dollár értékű 5SCAPE tokent szerzett be.

Ám nem csak a vásárlók aktivitása nagy, a 5thScape közösségi média csatornái is napról napra bővülnek.

A 5thScape Telegram-szerverén jelenleg 17 730 felhasználó aktív, míg a Twitter-oldala mintegy 13 000 követőt számlál. A 5thScape még a 3. helyet is elfoglalta a CoinSniper azon listáján, melyen a közelgő kripto bevezetéseket tartja számon.

Nézd meg a 5thScape előértékesítését

Mi az a 5thScape?

Nézzük meg, mi ez a 5thScape, és miért akkora körülötte az izgalom. 

A 5thScape szeretne több lenni, mint egy mezei VR-platform, és meg kívánja nyitni a játék és a szórakozás egy teljesen új távlatát.

A 5thScape ökoszisztéma sokféle VR-élménnyel nyit majd, köztük a Cage Conquest által biztosított adrenalintól egészen a Thrust Hunter nagy sebességű izgalmáig.

Ezen kívül olyan újgenerációs berendezéseket is a piacra dob majd, mint például a VR Ultra headset és a SwiftScape VR szék.

Tulajdonképp az egész ökoszisztémát a natív 5SCAPE token működteti majd, amely a következőket nyújtja majd a birtokosoknak: játékbeli előnyök, korai hozzáférés az új tartalmakhoz és véleményalkotási lehetőség a platform jövőbeli fejlesztéseivel kapcsolatban.

A 5thScape csapata természetesen nem csupán a játékosokra figyel.

A tervezett decentralizált piactéren szeretettel látják majd a fejlesztőket, és arra bátorítják őket, hogy bátran építkezzenek a platformra.

Ha számba vesszük az ökoszisztéma által nyújtott egyedi előnyöket, akkor már érthető, hogy miért olyan nagy siker a 5th Scape előértékesítése.

Ezen kívül a projekt úgynevezett whitepaper-je még izgalmasabb tervekről lebbenti fel a fátylat, tehát a 5SCAPE ICO-jának résztvevői lényegében egy izgalmas utazásra fizethetnek be.

Tudj meg többet a 5thScape projektről itt

Sok népszerű elemző és befektető bízik a 5SCAPE jövőbeli pozitív árfolyamában

Persze a 5thScape projektjéért nem csak az előértékesítésben részt vevők rajonganak, azok a kripto YouTuberek is ott tartják a szemüket rajta, akik odáig vannak a VR-élménykért, és a modern hardverekért.

Itt van például Oscar Ramos, aki szerint a 5th Scape-ben minden benne van, amit egy előértékesítésben keres.

A 5thScape mindenre kiterjedő auditját a blokklánc-biztonsági specialista, a Coinsult végezte, amely még egy ok a befektetői bizalomra.

A fenti tényezők, valamint a VR-játékok ágazatának növekedési előrejelzései remek jövőképet festenek le a 5thScape számára.

Igaz, hogy a kriptopiacon nincs garancia a sikerre, de a 5thScape eddigi eredményei azt mutatják, hogy nagy esélye van rá. 

Nézd meg a 5thScape előértékesítését

Ezek is érdekelhetnek:

A 7 legjobb altcoin, amely áprilisban csilloghat

A legjobb 2024-es RWA projektek, amelyekre érdemes lecsapni

A legjobb kriptók 1 dollár alatt

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

A BUX 4,2 százalékot emelkedett egy hónap alatt áprilisban

Csúcsot döntött a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) indexe áprilisban, a BUX márciushoz képest 4,2 százalékot emelkedve 68 142 ponton zárta a hónapot; az azonnali részvénypiac forgalma tartotta az előző havi 248 milliárd forintos szintet, amely napi átlagban 11,8 milliárd forintnak felel meg - közölte a BÉT csütörtökön az MTI-vel.
2024. 05. 03. 14:00
Megosztás:

Csökkent több államkötvény aukciós átlaghozama

A meghirdetett mennyiségnél hatvanmilliárd forinttal nagyobb összegben, kilencvenmilliárd forintért értékesített 3, 5 és 10 éves lejáratú államkötvényeket csökkenő átlaghozamok mellett csütörtöki aukcióján az Államadósság Kezelő Központ (ÁKK).
2024. 05. 03. 13:30
Megosztás:

Rohamosan esett az euróövezetben a feldolgozóipar teljesítménye áprilisban

Némileg gyorsult az euróövezet feldolgozóipari aktivitásának csökkenése áprilisban az S&P Global gazdaságkutató intézet HCOB beszerzésimenedzser-indexének tanúsága szerint.
2024. 05. 03. 13:00
Megosztás:

Ismét csalók élnek vissza a jegybank nevével

A Magyar Nemzeti Bank (MNB) több telefonszámának másolásával is hívnak csalók magánszemélyeket a jegybank, illetve valamelyik hitelintézet nevében, a beszélgetés során az ügyfelek bizalmas banki adatait, pénzét szereznék meg, vagy kémprogramot töltetnének le velük - hívta fel a figyelmet csütörtöki közleményében az MNB.
2024. 05. 03. 12:30
Megosztás:

Több százmillió forintos fejlesztést zárt le a Bonag Kft. Békéscsabán

Háromszázmillió forintos fejlesztést hajtott végre a főként szerkezetépítéssel foglalkozó Bonag Kft. két békéscsabai telephelyén - közölte a cég csütörtöki közleményében az MTI-vel.
2024. 05. 03. 12:00
Megosztás:

Javított globális előrejelzéseit az OECD

Javított kissé idei és jövő évi globális növekedési előrejelzésén a párizsi székhelyű Gazdasági Együttműködési és Fejlesztési Szervezet, az OECD csütörtökön kiadott prognózisában az előző, februári keltezésű becsléséhez képest.
2024. 05. 03. 11:30
Megosztás:

Uniós forrásból épült orvosi rendelő Bagon

Közel négyszázmillió forintos, vissza nem térítendő európai uniós támogatásból 292 négyzetméter alapterületű új orvosi rendelő épül a Pest vármegyei Bagon - írta a település önkormányzata az MTI-nek eljuttatott közleményben.
2024. 05. 03. 11:00
Megosztás:

Áprilisban folytatódott az ingatlanpiac felfelé ívelése

Tovább folytatódott az ingatlanpiaci felívelés áprilisban: a 11 200 ingatlan-adásvétel az előző hónaphoz képest 1 százalékos, éves összevetésben 65 százalékos növekedés - közölte a saját adatain alapuló tranzakciószám-becslését a Duna House csütörtökön az MTI-vel.
2024. 05. 03. 10:30
Megosztás:

Pozitív kezdés az európai tőzsdéken

Indexemelkedéssel indult a kereskedés pénteken a főbb európai értékpapírpiacokon.
2024. 05. 03. 10:00
Megosztás:

Kis emelkedéssel indulhat a kereskedés a tőzsdén

Kis emelkedéssel indulhat a kereskedés a Budapesti Értéktőzsdén (BÉT) pénteken az Equilor Befektetési Zrt. szenior elemzője szerint.
2024. 05. 03. 09:30
Megosztás:

Így néz ki péntek reggelre a forint árfolyama

A forint árfolyama péntek reggelre szinte nem változott az előző esti jegyzéséhez képest az euróval és a svájci frankkal szemben, a dollár ellenében viszont kissé erősödött.
2024. 05. 03. 09:00
Megosztás:

Párját ritkítja a vadállományunk

Teremtett világunk megőrzése közös kötelességünk, a természet rendjét pedig nem lehet megbontani, éppen ezért hárul kiemelkedően fontos szerep a felelős és tudatos vadgazdálkodásra - közölte Nagy István agrárminiszter a Karcagi Nagykun Vadásztársaság alapításának 150 éves jubileumi ünnepségén, szerdán az Agrárminisztérium (AM) közleménye szerint.
2024. 05. 03. 08:30
Megosztás:

Nőtt Románia államadóssága

A GDP 52,4 százalékára nőtt februárban Románia államadóssága - közölte szerdán a bukaresti pénzügyminisztérium.
2024. 05. 03. 08:00
Megosztás:

Már most a júliusra elvárt szint felett jár a gáztárolók töltöttsége

A fűtési szezon után a júliusra elvárt szint felett a gáztárolói töltöttség - közölte az Energiaügyi Minisztérium (EM) az MTI-vel szerdán.
2024. 05. 03. 07:30
Megosztás:

Borsodban is megkezdődnek a szivattyús energiatározó létesítésének lehetőségét vizsgáló kutatófúrások

A jövő a zöldenergiáé, Magyarország élenjáró szerepre törekszik a tiszta forrásból megtermelt energia termelésében és tárolásában. Az időjárásfüggő megújulók természetes teljesítményingadozásának kiegyensúlyozására számos országban alkalmaznak szivattyús-tározós erőműveket - hívta fel a figyelmet csütörtöki közleményében az Energiaügyi Minisztérium (EM).
2024. 05. 03. 07:00
Megosztás:

Bővítik a zalaegerszegi autóipari tesztpálya műhelyszárnyát

Az egyre gyarapodó megrendelések miatt új beállókkal bővítik a személyautók és teherjárművek fogadására egyaránt alkalmas műhelyszárnyat a zalaegerszegi ZalaZONE járműipari tesztpályán.
2024. 05. 03. 06:30
Megosztás:

Áprilisban jelentősen nőtt az ingatlanpiaci kereslet

Áprilisban lélektani határt tört át az ingatlanpiaci kereslet, a feladott lakáshirdetések száma jelentősen nőtt, ami további élénkülést vetít előre 2024-re - közölte az ingatlan.com csütörtökön az MTI-vel az áprilisi kereslet-kínálati összesítője alapján.
2024. 05. 03. 06:00
Megosztás:

Javított globális növekedési prognózisán az OECD

Javított kissé idei és jövő évi globális növekedési előrejelzésén a párizsi székhelyű Gazdasági Együttműködési és Fejlesztési Szervezet, az OECD csütörtökön kiadott prognózisában az előző, februári keltezésű becsléséhez képest.
2024. 05. 03. 05:30
Megosztás:

MLBKT: lassabb bővülés áprilisban

A beszerzésimenedzser-index (BMI) szezonálisan kiigazított áprilisi értéke: 51,8. Áprilisban a válaszadók az előző hónaphoz képest visszafogott bővülésről számoltak be. A BMI index 0,4 százalékponttal csökkent, és a növekedést a zsugorodástól elválasztó 50,0 pont feletti értéken áll - közölte csütörtökön a Magyar Logisztikai, Beszerzési és Készletezési Társaság (MLBKT) az MTI-vel.
2024. 05. 03. 05:00
Megosztás:

1,7 milliárd euró volt a termék-külkereskedelmi többlet februárban

2024. februárban a kivitel volumene 3,4 százalékkal haladta meg, a behozatalé 4,7 százalékkal elmaradt az előző év azonos időszakitól. Az aktívum 1,7 milliárd euró volt, az egyenleg 1,2 milliárd euróval javult az egy évvel korábbihoz képest - közölte csütörtökön kiadott második becslésében a Központi Statisztikai Hivatal (KSH).
2024. 05. 03. 04:30
Megosztás: