Ez a kriptó most az új őrület: a befektetők egyszerűen imádják a 5thScape előértékesítését

Az ambiciózus projekt lenyűgöző játékokkal, hipermodern hardverekkel és egy decentralizált alkotói piactérrel is rendelkezik, tehát még idén méltó tagja lehet a metaverzum térnek.

Ez a kriptó most az új őrület: a befektetők egyszerűen imádják a 5thScape előértékesítését

A 5thScape (5SCAPE) blokklánc alapokkal büszkélkedő VR platform átlendült a 4,3 millió dolláros mérföldkövén az előértékesítése során.

Az ambiciózus projekt lenyűgöző játékokkal, hipermodern hardverekkel és egy decentralizált alkotói piactérrel is rendelkezik, tehát még idén méltó tagja lehet a metaverzum térnek. 

A befektetők egyszerűen imádják a 5thScape előértékesítését

A jelenleg 4.szakaszában lévő 5thScape ICO-ja körül nagy a sürgés-forgás, és a mostani kör már nagyon közel jár az 5 millió dolláros adománygyűjtési célhoz.

5scape token

Cikkünk írásakor, hétfőn az élelmes befektetőknek csak 0,00285 dollárt kell leperkálni egy 5SCAPE érméért. Ez egy nagyon kedvező ár, és 14%-os kedvezményt jelent az 5. szakaszban kínált árhoz képest.

Gondolj csak bele, ha most vásárolsz, a leendő 0,01 dolláros tőzsdei bevezetési árhoz viszonyítva 250%-os kedvezményt kaphatsz.

Mivel ez az ajánlat csak meghatározott ideig vehető igénybe, világszerte cselekvésre buzdítja a befektetőket, akik szívesen részt vesznek a 5thScape ICO-jában.

Ha az elmúlt néhány óra vételi adatait nézzük, akkor azt látjuk, hogy olyan országokban élő befektetők vásároltak 5SCAPE érmét, mint Dél-Korea, Japán, Luxemburg és Marokkó. 

Egy amerikai egyesült államokbeli befektető 2840, míg egy társa több mint 1110 dollár értékű 5SCAPE tokent szerzett be.

Ám nem csak a vásárlók aktivitása nagy, a 5thScape közösségi média csatornái is napról napra bővülnek.

A 5thScape Telegram-szerverén jelenleg 17 730 felhasználó aktív, míg a Twitter-oldala mintegy 13 000 követőt számlál. A 5thScape még a 3. helyet is elfoglalta a CoinSniper azon listáján, melyen a közelgő kripto bevezetéseket tartja számon.

Nézd meg a 5thScape előértékesítését

Mi az a 5thScape?

Nézzük meg, mi ez a 5thScape, és miért akkora körülötte az izgalom. 

A 5thScape szeretne több lenni, mint egy mezei VR-platform, és meg kívánja nyitni a játék és a szórakozás egy teljesen új távlatát.

A 5thScape ökoszisztéma sokféle VR-élménnyel nyit majd, köztük a Cage Conquest által biztosított adrenalintól egészen a Thrust Hunter nagy sebességű izgalmáig.

Ezen kívül olyan újgenerációs berendezéseket is a piacra dob majd, mint például a VR Ultra headset és a SwiftScape VR szék.

Tulajdonképp az egész ökoszisztémát a natív 5SCAPE token működteti majd, amely a következőket nyújtja majd a birtokosoknak: játékbeli előnyök, korai hozzáférés az új tartalmakhoz és véleményalkotási lehetőség a platform jövőbeli fejlesztéseivel kapcsolatban.

A 5thScape csapata természetesen nem csupán a játékosokra figyel.

A tervezett decentralizált piactéren szeretettel látják majd a fejlesztőket, és arra bátorítják őket, hogy bátran építkezzenek a platformra.

Ha számba vesszük az ökoszisztéma által nyújtott egyedi előnyöket, akkor már érthető, hogy miért olyan nagy siker a 5th Scape előértékesítése.

Ezen kívül a projekt úgynevezett whitepaper-je még izgalmasabb tervekről lebbenti fel a fátylat, tehát a 5SCAPE ICO-jának résztvevői lényegében egy izgalmas utazásra fizethetnek be.

Tudj meg többet a 5thScape projektről itt

Sok népszerű elemző és befektető bízik a 5SCAPE jövőbeli pozitív árfolyamában

Persze a 5thScape projektjéért nem csak az előértékesítésben részt vevők rajonganak, azok a kripto YouTuberek is ott tartják a szemüket rajta, akik odáig vannak a VR-élménykért, és a modern hardverekért.

Itt van például Oscar Ramos, aki szerint a 5th Scape-ben minden benne van, amit egy előértékesítésben keres.

A 5thScape mindenre kiterjedő auditját a blokklánc-biztonsági specialista, a Coinsult végezte, amely még egy ok a befektetői bizalomra.

A fenti tényezők, valamint a VR-játékok ágazatának növekedési előrejelzései remek jövőképet festenek le a 5thScape számára.

Igaz, hogy a kriptopiacon nincs garancia a sikerre, de a 5thScape eddigi eredményei azt mutatják, hogy nagy esélye van rá. 

Nézd meg a 5thScape előértékesítését

Ezek is érdekelhetnek:

A 7 legjobb altcoin, amely áprilisban csilloghat

A legjobb 2024-es RWA projektek, amelyekre érdemes lecsapni

A legjobb kriptók 1 dollár alatt

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

Így alakult a forint reggelre

Vegyesen mozgott a forint a főbb devizákkal szemben csütörtök reggel a szerda kora esti jegyzésekhez képest a nemzetközi bankközi devizapiacon.
2024. 05. 30. 08:00
Megosztás:

Családi kerti medence építés: hogyan vágjunk bele?

Ahogy közeledik a meleg, mindenki elkezd gondolkodni a medencén. Hosszú távra azonban kizárólag az épített családi változat válik be, hiszen ez az, amely évtizedekig szolgálhatja a kényelmünket.
2024. 05. 30. 08:00
Megosztás:

Milyen programok vannak egy prémium masszázsfotelen?

Mindenki szeretne magának otthonra egy olyan helyet, ahol a munka után ellazulhat és felfrissülhet.
2024. 05. 30. 07:30
Megosztás:

Átadták a Gyulai Várfürdő átalakított főépületét

Átadták a Gyulai Várfürdő átalakított főépületét szerdán, a Békés vármegyei város egymilliárd forint hazai forrást fordított a beruházásra.
2024. 05. 30. 07:00
Megosztás:

Nem mindenkinek jutnak EU-s források

(Újra)Indul idén nyáron a 2021-2027-es EU költségvetéshez kapcsolódó pályázati idény, hiszen 2023 év végén az ún. Igazságügyi reform Bizottsági elfogadásával jelentős, 10,4 mrd euró összegű forrást szabadítottak fel Magyarország számára. Ennek eredményeként több, a gazdasági szereplők által is már nagyon várt operatív program pályázatai nyílhatnak meg. A kohéziós források mellett energetikai fejlesztések támogatására szolgáló pályázatok kiírására számíthatunk még az idén – hangsúlyozták a Niveus Consulting Group pályázatírási és tanácsadási üzletágának szakértői.
2024. 05. 30. 06:30
Megosztás:

A kormány hamarosan dönt az otthonfelújítási program feltételeiről és ütemezéséről

A felhívástervezet társadalmi egyeztetése során beérkezett, kiemelkedő mennyiségű javaslatra tekintettel következő ülésén véglegesíti a kormány az otthonfelújítási program kiírását - tájékoztatta az Energiaügyi Minisztérium (EM) és a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) szerdán közös közleményben az MTI-t.
2024. 05. 30. 06:00
Megosztás:

A MNB elővigyázattoságot javasol az OTP Banknak oroszországi működése kapcsán

A Magyar Nemzeti Bank (MNB) több elővigyázatossági intézkedés megtételét javasolja az OTP Banknak oroszországi leánybankja tevékenysége kapcsán, a lépések hozzájárulhatnak a bankcsoport további stabil, eredményes, megbízható működéséhez - közölte a jegybank szerdán az MTI-vel.
2024. 05. 30. 05:30
Megosztás:

Mintaüzemet néztek meg a GINOP Plusz Monitoring Bizottság tagjai

A Ferzol Kft. mintaüzemét nézték meg a GINOP Plusz Monitoring Bizottság tagjai szerdán Tápiószőlősön.
2024. 05. 30. 05:00
Megosztás:

Hasít az Erste Lakástakarék: 20 ezer szerződés egy év alatt

Újra érdemes lakástakarékban gondolkodni, ha megtakarításról van szó, és ezt egyre többen felismerik: az Erste Lakástakarék termékének értékesítési eredményei a legszebb éveket, az állami támogatás megszűnése előtti időszakot idézik. Tavaly májusban indult az akár 30 százalékos kamatbónuszt fizető előtakarékossági rendszer, azóta az ügyfelek 20 ezer új szerződést kötöttek összesen közel 200 milliárd forint értékben. Nőtt a hosszabb megtakarítási időt választók aránya, a megtakarítók pedig most átlagosan 40 ezer forintot tesznek félre havonta, szemben a korábbi 17 ezerrel.
2024. 05. 30. 04:30
Megosztás:

Extravagáns, színes és szupermodern művekkel rúgja be a nyarat a Virág Judit Galéria

Extravagáns és modern dupla nyári kiállítással jelentkezik a Virág Judit Galéria. A május 31-én nyíló ingyenes tárlaton Vető Orsolya Lia fiatal festőművész vitalitástól duzzadó, életigenlő színes képeit, valamint kilenc keramikus 21. századi, izgalmas kreációit láthatják az érdeklődők. A kiállított művek egytől-egyig megvásárolhatóak.
2024. 05. 30. 04:00
Megosztás:

Az ultragyors kiszállítás tündöklése és bukása: a gyorsaság önmagában már nem elég

Az élelmiszerek és egyéb kereskedelmi termékek azonnali kiszállítását ígérő gyorskereskedelem 2020-ban vált iránymutató trenddé, azonban napjainkra már elérte fejlődésének határait. Peter Menky, a DODO okoslogisztikai vállalat globális kereskedelmi igazgatója szerint a kizárólag ultragyors kiszállítási modellre alapozó vállalatok mára veszteségesen, üzletileg nem fenntartható módon működnek. A fenntartható városi logisztika szakértője jelentős európai szereplők példáján keresztül mutatja be, milyen út vezetett idáig.
2024. 05. 30. 03:30
Megosztás:

Balatoni ingatlanpiac: a négyzetméterárak stagnálnak, a kínálat a harmadával nőtt májusban

Májusban a Balaton környékén meghirdetett ingatlanok négyzetméterára közel azonos (+0,2%), mint tavaly az év ugyanezen időszakában, miközben az északi és déli parton is jóval több a meghirdetett ingatlanok száma. Az északi parton közel 23, míg a déli parton több mint 10%-ot nőtt a kínálat. Az ingatlan.com májusi adatai, valamint az aktuális hazai ingatlanpiaci trendek alapján a money.hu összegyűjtötte, hol lehet érdemes most nyaralót vásárolni, és hogyan finanszírozható akár hitelből is egy balatoni víkendház.
2024. 05. 30. 03:00
Megosztás:

Megdöbbentő, ahogyan a magyar vállakozó gondolkodik

Kiugróan megnőtt a megélhetés mint a vállalkozás motivációja, és érezhető némi negatív várakozás, ugyanakkor vállalkozni továbbra is vonzó dolog Magyarországon – ez derül ki többek között a világ legnagyobb vállalkozáskutatása, a Global Entrepreneurship Monitor (GEM) frissen közzétett magyar eredményeiből.
2024. 05. 30. 02:30
Megosztás:

Lottó és szerencse horoszkóp a hétvégéig - melyik csillagjegyre vár nagy nyeremény?

Pénzügyi horoszkóp a hét hátralévő részére (május 30. - június 2.) Ezen a héten az univerzum különleges üzeneteket küld minden csillagjegy számára, tele pénzügyi csodákkal és szerencsés találkozásokkal! Olvasd el részletes és izgalmas horoszkópunkat, hogy megtudd, milyen váratlan lehetőségeket rejtenek a csillagok számodra a jövő hétre! Tudd meg, melyik nap lesz a legkedvezőbb a lottózásra, és mely szerencsés állat jelzi a bőséget az életedben!
2024. 05. 30. 02:00
Megosztás:

Melyik most a legjobb állampapír? Számoljuk ki!

Június 3-tól a Magyar Állampapír Plusz megújult formában lesz elérhető: jelentősen megemelték a befektetés kamatát, így az öt évre vetített éves átlagos hozam 6,73% lesz. Felmerül a kérdés, hogy az új befektetési lehetőség mennyire alakítja át az állampapírpiacot. A Bankmonitor szakértői most összehasonlítják a jelenleg kapható állampapírokat, így MÁP Plusz mellett a FixMÁP, BMÁP, PMÁP, a DKJ és az 1MÁP is az elemzés része. Melyik a legjobb kamatozású állampapír most?
2024. 05. 30. 01:00
Megosztás:

Az új play-to-earn mém érme már 250.000 dollárt gyűjtött az előértékesítés során, vajon legyűri a Flokit?

A Doge mém érmék már egy ideje igazi nagykutyák a kripto világban, úgy, ahogy a play-to-earn (P2E = játssz, hogy keress) GameFi kriptovaluták is.
2024. 05. 30. 00:01
Megosztás:

Emelkednek az állampapír hosszú hozamok - mit jelent ez?

Azzal, hogy a Fed döntéshozók egyre inkább a kivárás mellett teszik le a voksukat, s több megerősítő adatra várnak az infláció csökkenését illetően, a kötvénybefektetőket is elbizonytalanították az elmúlt időszakban.
2024. 05. 29. 23:30
Megosztás:

Ezekkel a számokkal nyerhettél a Skandináv lottón!

A Szerencsejáték Zrt. honlapján olvasható tájékoztatás szerint a május 29-én megtartott 22. heti Skandináv lottó sorsoláson a következő számokat húzták ki:
2024. 05. 29. 23:00
Megosztás:

Online is kérhető igazolás az adóazonosító jelről

Május 9-től a NAV új digitális szolgáltatásaként elektronikusan is lekérhető az igazolás az adóazonosító jelről a NAV Ügyfélportálon (ÜPO) - közölte a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) szerdán az MTI-vel.
2024. 05. 29. 22:30
Megosztás:

Világviszonylatban elmaradnak az EU beruházásai a mesterséges intelligencia terén

Az Európai Unió kihívásokkal néz szembe a mesterséges intelligencia (MI) alkalmazására irányuló beruházásokért folytatott globális versenyben, az uniós beruházások elmaradnak a világelsők mögött - közölte az Európai Unió luxembourgi székhelyű számvevőszéke szerdán.
2024. 05. 29. 22:00
Megosztás: