A Bitcoin (BTC) és az Ethereum (ETH) korai felfedezői továbbra is gyűjtik ezt a tokent, amely készen áll egy 5,000%-os rallyra

A Bitcoin (BTC) az elmúlt héten exponenciális ugrást produkált, amivel a 68,000 dolláros ársáv fölé futott, de a várakozások szerint ennél még nagyobb hozamokat is nyújthat a befektetők számára a jövőben. Emellett az Ethereum (ETH) hamarosan megcélozhatja az 5,000 dolláros árszintet az általános pozitív piaci lendület következtében, ami további nyereségeket eredményezhet. Azonban számos befektető Pullix (PLX) tokeneket gyűjt most, egy friss projektet támogatva ezzel, amely jelenleg előértékesítési fázisánál tart, és amelynek a potenciális rallyja elérheti akár az 5,000%-ot is. Vendégcikkünk most bemutatja az egyes kriptovaluták árfolyamteljesítményét, hogy lássuk, milyen szintekre emelkedhetnek 2024-ben és azután, és felfedezzük, melyik a legjobb kriptovaluta befektetési lehetőség.

A Bitcoin (BTC) és az Ethereum (ETH) korai felfedezői továbbra is gyűjtik ezt a tokent, amely készen áll egy 5,000%-os rallyra

A Bitcoin (BTC) ára meghaladta a 68,000 dolláros szintet - Lehetséges a 100,000 dollár?

A Bitcoin (BTC) áttört minden ellenállási szinten, és ma már átlépte a 68,000 dolláros tartományt is. Ráadásul a Bitcoin árfolyama hamarosan még exponenciálisabb emelkedést tapasztalhat, különösen mivel az elmúlt héten egyedül 20,3%-kal, és az elmúlt 30 napban 57%-kal nőtt.

Ezen felül a Bitcoin árfolyam-chartja további emelkedő trendet jelez, ahol az elmúlt héten 56,607.53 dollárról 68,000 dollár fölé emelkedett. A Bitcoin árfolyam előrejelzése szerint a legmagasabb szint, amelyet 2024-ben elérhet, 100,903 dollár.

Az Ethereum (ETH) ára 3700 dollár fölé emelkedett – Meddig emelkedhet 2024-ben?

ethereum kriptó árfolyam előrejelzés

Az Ethereum (ETH) árfolyammozgását az elmúlt héten számos különböző tényezőre lehet visszavezetni, például a Dencun frissítésre, amelynek várható indulása március 13-án lesz, valamint az ETH ETF spot lehetséges bevezetésére. Ezek a tényezők jelentős áremelkedést eredményezhetnek az Ethereum árfolyamában.

Jelenleg az Ethereum értéke 3,700 dolláros szinten haladt éppen át, mely egy jelentős 62%-os emelkedésnek felel meg az elmúlt 30 napban. Az ETH éves növekedése 137%, és az Ethereum árfolyam előrejelzése szerint 2024 végére elérheti az 5,534 dollárt.

A Pullix (PLX) 250%-kal növekszik - Az árfolyama akár 5,000%-kal emelkedhet az indulásakor

A Pullix (PLX) az iparág egyik legnagyobb szereplőjévé válhat, mivel előértékesítése jelentős lendületet kapott, és technológiai fejlesztései lehetővé teszik számára, hogy kiemelkedjen a többiek közül. A projekt sokkal gyorsabban érte el előértékesítésének utolsó körét, mint várták, amit bónusz körnek is neveznek.

A platform összekapcsolja a CEX-ek és a DEX-ek legjobb elemeit, és egységes platformot hoz létre, ahol bárki jelentős és könnyű hozzáférést szerezhet a kriptovaluták mellett a derivatívák kereskedéséhez is. Emellett a projekt egy bevételmegosztási modellt is magában foglal, amelyben a felhasználók likviditást biztosíthatnak a tokeneikkel az automatikus árjegyzők számára (AMM-eknek, automated market makers). Ezzel passzív jövedelmet is szerezhetnek, akár 18% éves hozam mellett.

A Pullix több mint 9.5 millió dollárt gyűjtött eddig, kiemelkedve ezzel az utóbbi évek egyik legintenzívebb előértékesítéseként, és az indulási értékétől már 250%-kal nőtt az árfolyama. Több mint 20,000 ember regisztrált az előértékesítésre. Elemzők szerint az értéke akár 5,000%-kal is megugorhat, hiszen már több mint 100%-kal növekedett a tegnapi Uniswap indulásához képest, a BitMart pedig 2024. március 7-én listázza. Ezek a tényezők azt mutatják, hogy a PLX az egyik legjobb kriptovaluta lehet, amibe befektethetsz most.

Összefoglalás

A Bitcoin elindította a piaci rallit, és az Ethereum nem marad el sokkal mögötte, mivel mindkettőjük elérheti az új, minden idők legmagasabb pontját 2024-ben. Azonban jelenleg minden szem a Pullix előértékesítésre szegeződik, mivel jelentős növekedésre számíthat a következő kereskedési napokban. Azoknak, akik a legjobb kriptovalutákba szeretnének befektetni, a PLX magas ROI lehetőséget kínál.

További információkért a Pullix-szel kapcsolatban nézd meg az alábbi linkeket:

Látogasd meg a Pullix oldalát

Csatlakozz a Pullix közösségéhez

...

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

Az unió újabb ingyenes InterRail-bérleteket biztosít a fiataloknak

Újabb pályázati kör nyílik meg kedden az Európai Unió ingyenes InterRail-bérleteket biztosító, úgynevezett DiscoverEU-programja keretében, idén közel 800 magyar fiatal nyerhet ingyenes európai vonatbérletet - közölte Ujhelyi István szociáldemokrata európai parlamenti (EP-) képviselő, a program mentora hétfőn.
2024. 04. 15. 22:00
Megosztás:

Begyújtották a rakétát a nyugdíjpénztárak, nem ritka 3 hónapra 10 százalék hozam

A tavalyi év is kiválóan sikerült, az idei első negyedévben pedig még jobban rákapcsoltak a nyugdíjpénztárak. A magas kockázatot vállaló portfóliók már három hónap után kétszámjegyű pluszban állnak - derül ki a Bank360.hu elemzéséből.
2024. 04. 15. 21:30
Megosztás:

Az OTP részvény célárfolyamát megemelték

Az Erste 20.500 forintra emelete meg az OTP célárfolyamát és továbbra is felhalmozásra ajánlja a részvényt a ma közzétett angol nyelvű elemzésében. A céláremelésben számos tényező játszik szerepet.
2024. 04. 15. 21:00
Megosztás:

Februárban emelkedett az euróövezet ipari termelése

Februárban az elemzői várakozásoknak megfelelő mértékben nőtt az euróövezet ipari termelése havi összevetésben az Európai Unió statisztikai hivatala, az Eurostat honlapjára hétfőn felkerült adatok szerint.
2024. 04. 15. 20:30
Megosztás:

Idén is meghirdetik a hungarikum-pályázatokat

Az idén 445 millió forint értékben hirdet hungarikum-pályázatokat az agrártárca, a felhívások célja az identitás megerősítése - mondta V. Németh Zsolt magyar életmód és nemzeti értékeink védelméért felelős miniszterelnöki biztos hétfői sajtótájékoztatóján Budapesten.
2024. 04. 15. 20:00
Megosztás:

A Samsung megelőzte az Apple-t

A Samsung dél-koreai cég lett a világ legnagyobb okostelefon-kiszállítója az első negyedévben, miután a tavalyi utolsó három hónapban még az amerikai Apple állt az élen - derül ki az amerikai International Data Corporation (IDC) informatikai és távközlési piackutató vállalat honlapjára hétfőn feltett jelentéséből.
2024. 04. 15. 19:30
Megosztás:

Márciusban tovább nőtt a befektetési alapokban kezelt vagyon

A befektetési alapokban kezelt vagyon 2,9 százalékkal, 445 milliárd forinttal nőtt márciusban, így a hónap végén a Befektetési Alapkezelők és Vagyonkezelők Magyarországi Szövetségének (Bamosz) tagjai 15 624 milliárd forintot kezeltek befektetési alapokban - közölte a Bamosz hétfőn az MTI-vel.
2024. 04. 15. 19:00
Megosztás:

A jó nemzetközi hangulatban emelkedett a BÉT

A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 118,79 pontos, 0,18 százalékos emelkedéssel, 67 407,86 ponton zárt hétfőn.
2024. 04. 15. 18:30
Megosztás:

Pluszban zártak az európai tőzsdék

Vegyes kezdés után London kivételével indexemelkedéssel fejezték be a hétfői kereskedést a főbb európai értékpapírpiacok.
2024. 04. 15. 18:00
Megosztás:

Kevesebb járművet értékesített az AutoWallis az első negyedévben

Az AutoWallis 11 603 gépjárművet adott el az első negyedévben, 15,9 százalékkal kevesebbet, mint egy évvel korábban; a nagykereskedelmi volumen csökkent, a kiskereskedelmi értékesítések azonban emelkedtek; az év egészében érdemi bővülésre számít a cég mindkét üzletágban - közölte a cégcsoport a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) honlapján hétfőn.
2024. 04. 15. 17:30
Megosztás:

Már lehet jelentkezni az Ifjúsági garancia plusz programra

Hétfőtől lehet jelentkezni az Ifjúsági garancia plusz programra. A program az Európai szociális alap plusz társfinanszírozásával, a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program Plusz keretében valósul meg - jelentette be a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM).
2024. 04. 15. 17:00
Megosztás:

Harmadik alkalommal rendezik meg a Konica Minolta Live Show-t

Harmadik alkalommal szervezi meg a MOHAnet Mobilsystems Zrt. a Konica Minolta IoT Live Show-t 2024. április 23-25-én a BOK Sportcsarnokban, a programot az InnoElectro 2024 Kiállítás és Konferencia hivatalos társrendezvényeként tartják - közölték a szervezők az MTI-vel.
2024. 04. 15. 16:30
Megosztás:

Megkezdte hetedik szezonját a jégkármérséklő rendszer

A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) hétfőn beüzemelte az országos jégkármérséklő rendszert (JÉGER), amely ezzel megkezdte hetedik védekezési szezonját - jelentette az MTI-hez eljuttatott közleményében a kamara.
2024. 04. 15. 16:00
Megosztás:

Erősödött az ingatlanpiac márciusban

Tovább erősödött az ingatlanpiac márciusban, így az első negyedévben összesen 30 154 tranzakcióval, a tavalyi év első negyedévéhez képest 10 ezerrel több adásvétellel zárt a hazai piac, amely 52 százalékos növekedést mutat - közölte a Duna House szombaton.
2024. 04. 15. 15:30
Megosztás:

Újabb pályázat indul napelemekre

A Napenergia Plusz program folytatása mellett még az idén pályázatot írnak ki azok számára, akik a korábbi elszámolás mellett telepítettek napelemet, ám kiestek a tízéves szaldós időszakból - jelentette be az energiaügyi miniszter a Mandinernek adott interjúban.
2024. 04. 15. 15:00
Megosztás:

Komoly célunk a magyar-német kapcsolatok erősítése

Nagy Márton és a Nemzetgazdasági Minisztérium delegációja Németországba utazik - tájékoztatta a szaktárca közleményben az MTI-t vasárnap.
2024. 04. 15. 14:30
Megosztás:

Lazulnak az adózók adminisztrációs terhei

Uniós szinten is példaértékű változásokat hajtott végre az adóadminisztráció csökkentése terén Magyarország az elmúlt években, ezt folytatta a kormányzat az Eseményalapú Adatszolgáltatási Platform (EMAP) projekttel, amelynek célja a vállalkozások foglalkoztatással összefüggő adminisztrációs terheinek csökkentése - mondta Izer Norbert az MTI-nek.
2024. 04. 15. 14:00
Megosztás:

Te mi alapján választasz gyógyhatású készítményt?

Persze itt most nem arra vagyunk kíváncsiak, hogy a panaszoknak megfelelő terméket keresel-e, hanem azt, hogy ha két-három változat közül választhatsz, akkor mi alapján fogod meghozni a végső döntést.
2024. 04. 15. 13:30
Megosztás:

Fontos fejlesztés zárult le Zalaegerszegen

Csaknem 1,9 milliárd forint értékű önkormányzati fejlesztések valósultak meg az elmúlt években Zalaegerszegen, a Gébárti-tónál - tájékoztatta a városháza az MTI-t.
2024. 04. 15. 13:00
Megosztás:

Miért hasznos a pólya? Ismerd meg az alapvető babakelengye-tartozékot!

A régmúltban természetes volt a pólya használata, de vajon napjainkban is ugyanolyan hasznos? Milyen funkciókat lát el, miért van rá szükség? Ebben az írásunkban ezt a témakört fejtjük ki, hogy segítsünk eligazodni.
2024. 04. 15. 12:30
Megosztás: