A Bitcoin megakad az áprilisi felezés előtt, a Litecoin ára csökken, a Meme Moguls szárnyal a Meme Coin háton

Ahogy közeleg áprilisban a Bitcoin hálózat felezése, a kriptovaluta közösség reménykedik abban, hogy azzal véget ér a január piaci csökkenés is. A Litecoin árfolyama is csökkent ebben a hónapban. Másrészről a Meme Moguls tokenek, lenyűgöző hasznosságukkal, a legjobb kriptovalutának tűnnek azok számára, akik a meme coinokból kívánnak profitálni.

A Bitcoin megakad az áprilisi felezés előtt, a Litecoin ára csökken, a Meme Moguls szárnyal a Meme Coin háton

Bitcoin (BTC) árcsökkenés

Az elmúlt hét során a Bitcoin (BTC) ára olyan alacsonyra csökkent, hogy a minimuma 38,678.19 dollár volt, ami a 2024-es csúcsához (közel 49,000 dollár) képest jelentős visszaesésnek számít. Úgy tűnik, hogy a piaci eladásokat a SEC jóváhagyása okozta a Spot ETF kapcsán. Azonban az elemzők és a kereskedők izgatottan várják a következő Bitcoin feleződést áprilisban.

Úgy vélik, hogy ez növelheti az árakat az egész kriptopiacon. A Bitcoin felezés a blokkonkénti új érmék mennyiségét 50%-kal csökkenti, ami különleges esemény és potenciális áremelkedést hozhat. A Bitcoin második felezése utáni hat hónapban, 2016-ban, az értéke először lépte át az 1,000 dolláros küszöböt.

Hasonló bullish jelenség történt 2020-ban is. A felezést követően a Bitcoin novemberben 68,789.63 dollárig emelkedett. Az elemzők arra számítanak, hogy ez 2024-ben is megismétlődhet.

A Bitcoin felezés felélesztheti a Litecoin (LTC) piacát is

A Litecoin (LTC), amelyet gyakran digitális ezüstnek is neveznek, az elmúlt héten medve trendben kereskedett. Az adatok a CoinMarketCap-ről azt mutatják, hogy az altcoin árfolyama 63.92 és 72.51 dollár között mozgott.

A heti és havi időkereteken belül a Litecoin ára 5,2% és 8,9%-kal csökkent. Azonban a befektetők változást várnak a trendben a következő hónapokban. Érdekesség, hogy a Litecoin árfolyama néhány hónappal a 2020-as Bitcoin felezés után növekedésnek indultak.

Az LTC ára 40 dollárról 70 dollárig emelkedett akkor, mielőtt elérte volna a száz dolláros szintet. Végül, 2021 májusában elérte mindenkori csúcsát, 412.96 dollár értékben. Lehetséges, hogy a Litecoin kriptovaluta ugyanezt megismétli a 2024-es áprilisi Bitcoin felezést követően is. Érdemes figyelni erre!

Meme Moguls (MGLS) 90%-os hozamot (ROI) biztosít korai befektetőknek

A Meme Moguls (MGLS) kiemelkedik a kriptovaluták között, hiszen nem csupán egy egyszerű memetoken. Hozzáférést biztosít egy "Play-to-Earn" játékhoz és más hasznos funkciókhoz is. Ez a decentralizált pénzügyi (DeFi) projekt átalakítja a játéküzletet olyan egyedi szolgáltatásokkal, amik túlmutatnak a szokásos mémcoin ajánlatokon.

A Meme Moguls nem csupán egy játékplatform, hanem oktatási eszköz is, amely megtanítja a felhasználókat a befektetésre és vagyongyarapításra. A játékosok egy virtuális 100,000 dollárral kezdenek, hogy kockázatmentes környezetben fejlesszék és teszteljék pénzügyi ötleteiket.

A DeFi projekt a diverzifikációt is támogatja, azzal a szabállyal, hogy egyetlen befektetés sem lehet több, mint a játékos összes virtuális tőkéjének 20%-a. Ez a szabály segít a játékosoknak kiegyensúlyozott befektetési stratégiákat fenntartani, és megtanítja nekik a pénzügyi menedzsment készségeket.

Ráadásul a játékosok átalakíthatják a játékból származó bevételüket MGLS érmékké és bármikor kivehetik azokat. Jelenleg tokenenként 0,0036 dollárra értékelve a Meme Moguls már több mint 1,889,188 dollárt gyűjtött össze az előértékesítés (presale) kezdete óta. Azok, akik korai szakaszban fektettek be a projektbe, már 90%-os hozamot értek el.

Eközben az elmúlt hónapokban hatalmas roham volt a memecoinok iránt. Nemrégiben a Solana alapú Bonk token például több mint 2,000%-kal emelkedett, elérve a 0,00003419 dolláros csúcsot. Ez a memecoinok iránti nagy érdeklődést mutatja, és a Meme Moguls is készül arra, hogy ezen a hullámon lovagoljon. Az elemzők 0,1 dollárra várják az MGLS árát 2024-ben.

Következtetés

A Meme Moguls és más altcoinok valószínűleg bullish hangulatot élvezhetnek a közelgő memepénz roham és a Bitcoin kínálatának közelgő felezése miatt. Manapság a hasznos érmék népszerűbbek, mint pusztán a memecoinok.

A Meme Moguls a legjobb kriptovaluta befektetés lehet, hogy profitálj a közelgő bikapiacból. Ez egy bölcs döntés.

Kattints ide a részvételhez a Meme Moguls előértékesítésében!

További információkért látogasd meg az alábbi linkeket a Meme Moguls (MGLS) kapcsán:
www.mememoguls.com

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen!

Magyar találmány a világ első szennyvíz újrahasznosításából készült tisztítószere

Egy magyar mérnökcsapat rájött, hogy nemcsak biogáz nyerhető ki a szennyvízből, hanem ecetsav is, amelyre a háztartási tisztítószerek nagy része épül, a felfedezésből késztermék lett. Erről a magyar találmányról beszélgetett Áder János korábbi államfő Taxner György vízépítő és szennyvíztisztítási szakmérnökkel a Kék bolygó című podcastjának hétfőn közzétett legújabb adásában, amely elérhető a legnépszerűbb videómegosztó portálon is.
2024. 07. 16. 17:00
Megosztás:

Pénztárcabarát iskolakezdés kapcsán ad gyakorlati tanácsokat az MNB

A Magyar Nemzeti Bank (MNB) pénzügyi fogyasztóvédelmi kommunikációs kampányt indít az őszi iskolakezdés előtti pénzügyi döntések megkönnyítése érdekében - közölte a jegybank hétfőn az MTI-vel.
2024. 07. 16. 16:00
Megosztás:

Nőtt az AutoWallis kiskereskedelmi értékesítése az első félévben

Az AutoWallis csoport kiskereskedelmi üzletága az első félévben 17,9 százalékkal 4924 darabra emelte eladásait, a használtautó-eladások 26 százalékkal 1205 darabra nőttek, a szerviz szolgáltatásoknál a szerviz órák száma 6,1 százalékkal 96 626-ra emelkedett az előző év azonos időszakához képest - közölte a társaság hétfőn az MTI-vel.
2024. 07. 16. 15:00
Megosztás:

A Cardano (ADA) emelkedik a MAGA rally hátán? Az altcoinok vezetik a kriptovaluta-piac helyreállását

A Cardano (ADA), a tizedik legnagyobb digitális valuta piaci kapitalizáció szerint, értéke megugrott, amit az altcoin piac MAGA rally-ja vezetett.
2024. 07. 16. 14:00
Megosztás:

Így teljesít Kína gazdasága

Kínában a lassult a kiskereskedelmi forgalom és az ipari termelés éves növekedése júniusban, amikor stagnált a munkanélküliség.
2024. 07. 16. 13:00
Megosztás:

7,2 százalékkal nőtt, az előző hónaphoz képest 3,8 százalékkal csökkent az építőipari termelése

2024 májusában az építőipari termelés volumene a nyers adatok szerint 7,2 százalékkal meghaladta az egy évvel korábbit - jelentette hétfőn a Központi Statisztikai Hivatal (KSH).
2024. 07. 16. 12:00
Megosztás:

Milyen kinyitható kanapét válasszunk a nappaliba?

A kinyitható kanapé a nappali meghatározó, központi bútordarabja, aminek esztétikusnak, kényelmesnek és funkcionálisnak kell lennie, fontos továbbá, hogy hozzájáruljon a helyiség kiegyensúlyozott stílusának a megteremtéséhez. 
2024. 07. 16. 11:34
Megosztás:

Népszerű AI platform vált a kriptópiac beszédtémájává, miután átlépte a 10 millió dolláros határt, vonzva a SHIB és MATIC támogatóit

A technológia világa izgatottan figyel egy új AI platform, az Algotech (ALGT) színre lépését. Nemrég átlépve a 10 millió dolláros értékelési határt, az Algotech nemcsak a befektetők figyelmét ragadta meg, hanem jelentős támogatást nyert el a kripto világ két legnagyobb közösségétől is: Shiba Inu (SHIB) és Polygon (MATIC).
2024. 07. 16. 11:00
Megosztás:

Hogyan segít spórolni egy bőr üléshuzat?

A bőr üléshuzat nem csupán egy hasznos kiegészítő az autóban, de hosszú távon praktikus és gazdaságos választás is egyben. Egy időtlen klasszikus, ami esztétikus, elegáns, mindezek mellett pedig még spórolni is segíthet.
2024. 07. 16. 10:31
Megosztás:

Gyengüléssel indítottak a vezető európai tőzsdék

Gyengüléssel kezdték a kereskedést a főbb európai tőzsdék kedden.
2024. 07. 16. 10:00
Megosztás:

Iránykereséssel nyithat a tőzsde

Iránykereséssel, enyhe negatív korrekcióval indulhat kedden a kereskedés a Budapesti Értéktőzsdén (BÉT) az Equilor Befektetési Zrt. szenior elemzője szerint. A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 476,78 pontos, 0,66 százalékos emelkedéssel, 72 730,44 ponton, új csúcson zárt hétfőn.
2024. 07. 16. 09:00
Megosztás:

Gyengült a forint kedd reggelre

Gyengült a forint kedd reggelre a főbb devizákkal szemben az előző esti jegyzéséhez képest a nemzetközi devizakereskedelemben.
2024. 07. 16. 08:00
Megosztás:

Tízezrek üthetik a markát, ha elégedett a bankjával

Felpörögtek az ügyfélajánló programok a pénzintézeteknél. A lakossági számlák mellett a pénzügyi szolgáltatók bevonták az akciókba a kisvállalati csomagokat is.
2024. 07. 16. 07:00
Megosztás:

A DTX Exchange 900 ezer dolláros teljesítménye eltereli a figyelmet a Fetch.ai (FET) és az Optimism (OP) platformokról

A DTX Exchange, amely jelenleg a 2. szakaszban van, beszédtémává vált a kriptóbefektetők körében, mivel az előértékesítése egy hónap alatt már meghaladta a 900 ezer dollárt. A szakértők úgy vélik, hogy a DTX a következő blue chip kripto lehet, nagy hasznossággal.
2024. 07. 16. 06:30
Megosztás:

Nem jól alakulnak a költségcsökkentések a Wells-Fargonál

Az átlagos elemzői várakozásoknál jobban alakult a Wells Fargo bevétele az idei év második negyedévében, a pénteki nyitás előtt publikált gyorsjelentés alapján.
2024. 07. 16. 06:00
Megosztás:

Erre a 3 dologra figyelj, ha most befektetsz pénzt bármibe is Magyarországon

Eljött a járványt követő normalizálódás, amelyet annyira vártunk? A gazdasági tevékenység az év eddigi szakaszában végig élénk volt, közben a fogyasztói kereslet és a munkaerő-piacok is megtalálták az egészséges egyensúlyi állapotot. A Fidelity International ezeket a javuló fundamentális körülményeket is figyelembe vette akkor, amikor megvizsgálta, mi lesz a harmadik negyedév három fő témája.
2024. 07. 16. 04:00
Megosztás:

Tovább drágulnak a lakáshitelek, újabb nagybank törte át a kamatplafont

Újabb nagybank emelte meg a lakáshitelei kamatait, és így már a K&H is átlépte a június végéig élő önkéntes, 7,3 százalékos THM-plafont a jelzálogkölcsönei egy részénél. A bankok egymást követő emelései után főként az alacsonyabb jövedelműeknek lesz egyre nehezebb olcsóbb lakáshitelt találni - derül ki a Bank360.hu elemzéséből.
2024. 07. 16. 03:00
Megosztás:

Legjobb altcoinok, amelyeket júliusban érdemes figyelni: Kriptovaluták őrült növekedési potenciállal, de melyik lehet a legjobb hosszú távú befektetés?

Az altcoin piac hatalmas áttörés előtt állhat ezen a nyáron, mivel a Bitcoin dominanciája egyelőre a csúcson van. A kripto befektetőknek most lehetőségük van, hogy különböző ágazatok projektjeivel kiegyensúlyozzák portfóliójukat. A Kaspa (KAS), a Render (RNDR) és a PeiPei (PEIPEI) befektetői hatalmas nyereségeket érhetnek el júliusban, de egy új coin még ennél is nagyobb potenciállal rendelkezik.
2024. 07. 16. 02:30
Megosztás:

Így költöttek a magyar drukkerek a válogatott meccseinek helyszínein

A németországi futball Európa-bajnokság városai jelentős anyagi forrásokat fordítottak arra, hogy a stadion látogatóinak és a focirajongóknak felejthetetlen élményeket nyújtsanak a torna ideje alatt. Ezt bizonyítják a Mastercard SpendingPulse legfrissebb adatai is, amelyek az üzletekben és online történő kiskereskedelmi eladásokat mérik minden fizetési helyzetre vetítve: a focimeccsek jelentősen növelték a vendéglátóipari eladásokat a rendező városokban - egyes esetekben akár 283 százalékkal is. Magyarország mérkőzései során az eladások növekedése (+62,7% és +66,5%) jelentős, de nem a legmagasabb a dokumentumban szereplő adatok közül. Azonban stabil növekedést mutatnak, ami pozitív hatással volt a helyi gazdaságra.
2024. 07. 16. 02:00
Megosztás:

9 órás iskolakezdés – Itt a bejelentés, senki nem számított erre

A közoktatásban többször felmerült már az a javaslat, hogy az oktatás reggel nyolc helyett kilenc órakor kezdődjön.
2024. 07. 16. 01:00
Megosztás: