A Bitcoin megakad az áprilisi felezés előtt, a Litecoin ára csökken, a Meme Moguls szárnyal a Meme Coin háton

Ahogy közeleg áprilisban a Bitcoin hálózat felezése, a kriptovaluta közösség reménykedik abban, hogy azzal véget ér a január piaci csökkenés is. A Litecoin árfolyama is csökkent ebben a hónapban. Másrészről a Meme Moguls tokenek, lenyűgöző hasznosságukkal, a legjobb kriptovalutának tűnnek azok számára, akik a meme coinokból kívánnak profitálni.

A Bitcoin megakad az áprilisi felezés előtt, a Litecoin ára csökken, a Meme Moguls szárnyal a Meme Coin háton

Bitcoin (BTC) árcsökkenés

Az elmúlt hét során a Bitcoin (BTC) ára olyan alacsonyra csökkent, hogy a minimuma 38,678.19 dollár volt, ami a 2024-es csúcsához (közel 49,000 dollár) képest jelentős visszaesésnek számít. Úgy tűnik, hogy a piaci eladásokat a SEC jóváhagyása okozta a Spot ETF kapcsán. Azonban az elemzők és a kereskedők izgatottan várják a következő Bitcoin feleződést áprilisban.

Úgy vélik, hogy ez növelheti az árakat az egész kriptopiacon. A Bitcoin felezés a blokkonkénti új érmék mennyiségét 50%-kal csökkenti, ami különleges esemény és potenciális áremelkedést hozhat. A Bitcoin második felezése utáni hat hónapban, 2016-ban, az értéke először lépte át az 1,000 dolláros küszöböt.

Hasonló bullish jelenség történt 2020-ban is. A felezést követően a Bitcoin novemberben 68,789.63 dollárig emelkedett. Az elemzők arra számítanak, hogy ez 2024-ben is megismétlődhet.

A Bitcoin felezés felélesztheti a Litecoin (LTC) piacát is

A Litecoin (LTC), amelyet gyakran digitális ezüstnek is neveznek, az elmúlt héten medve trendben kereskedett. Az adatok a CoinMarketCap-ről azt mutatják, hogy az altcoin árfolyama 63.92 és 72.51 dollár között mozgott.

A heti és havi időkereteken belül a Litecoin ára 5,2% és 8,9%-kal csökkent. Azonban a befektetők változást várnak a trendben a következő hónapokban. Érdekesség, hogy a Litecoin árfolyama néhány hónappal a 2020-as Bitcoin felezés után növekedésnek indultak.

Az LTC ára 40 dollárról 70 dollárig emelkedett akkor, mielőtt elérte volna a száz dolláros szintet. Végül, 2021 májusában elérte mindenkori csúcsát, 412.96 dollár értékben. Lehetséges, hogy a Litecoin kriptovaluta ugyanezt megismétli a 2024-es áprilisi Bitcoin felezést követően is. Érdemes figyelni erre!

Meme Moguls (MGLS) 90%-os hozamot (ROI) biztosít korai befektetőknek

A Meme Moguls (MGLS) kiemelkedik a kriptovaluták között, hiszen nem csupán egy egyszerű memetoken. Hozzáférést biztosít egy "Play-to-Earn" játékhoz és más hasznos funkciókhoz is. Ez a decentralizált pénzügyi (DeFi) projekt átalakítja a játéküzletet olyan egyedi szolgáltatásokkal, amik túlmutatnak a szokásos mémcoin ajánlatokon.

A Meme Moguls nem csupán egy játékplatform, hanem oktatási eszköz is, amely megtanítja a felhasználókat a befektetésre és vagyongyarapításra. A játékosok egy virtuális 100,000 dollárral kezdenek, hogy kockázatmentes környezetben fejlesszék és teszteljék pénzügyi ötleteiket.

A DeFi projekt a diverzifikációt is támogatja, azzal a szabállyal, hogy egyetlen befektetés sem lehet több, mint a játékos összes virtuális tőkéjének 20%-a. Ez a szabály segít a játékosoknak kiegyensúlyozott befektetési stratégiákat fenntartani, és megtanítja nekik a pénzügyi menedzsment készségeket.

Ráadásul a játékosok átalakíthatják a játékból származó bevételüket MGLS érmékké és bármikor kivehetik azokat. Jelenleg tokenenként 0,0036 dollárra értékelve a Meme Moguls már több mint 1,889,188 dollárt gyűjtött össze az előértékesítés (presale) kezdete óta. Azok, akik korai szakaszban fektettek be a projektbe, már 90%-os hozamot értek el.

Eközben az elmúlt hónapokban hatalmas roham volt a memecoinok iránt. Nemrégiben a Solana alapú Bonk token például több mint 2,000%-kal emelkedett, elérve a 0,00003419 dolláros csúcsot. Ez a memecoinok iránti nagy érdeklődést mutatja, és a Meme Moguls is készül arra, hogy ezen a hullámon lovagoljon. Az elemzők 0,1 dollárra várják az MGLS árát 2024-ben.

Következtetés

A Meme Moguls és más altcoinok valószínűleg bullish hangulatot élvezhetnek a közelgő memepénz roham és a Bitcoin kínálatának közelgő felezése miatt. Manapság a hasznos érmék népszerűbbek, mint pusztán a memecoinok.

A Meme Moguls a legjobb kriptovaluta befektetés lehet, hogy profitálj a közelgő bikapiacból. Ez egy bölcs döntés.

Kattints ide a részvételhez a Meme Moguls előértékesítésében!

További információkért látogasd meg az alábbi linkeket a Meme Moguls (MGLS) kapcsán:
www.mememoguls.com

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen!

Szigorítottak a románok

Romániában nagy többséggel megszavazta a képviselőház kedden azt a törvénytervezetet, amely betiltja az energiaitalok forgalmazását kiskorúak számára.
2024. 02. 21. 15:30
Megosztás:

Felújítás Szegeden

Felújítják Szeged egyik meghatározó műemlékét, a Lechner Ödön és Pártos Gyula által tervezett Milkó-palotát - jelentette be Binszki József (DK) várospolitikai alpolgármester kedden a helyszínen.
2024. 02. 21. 15:00
Megosztás:

Jók a kilátásai Romániának

Hét évre lehet szüksége Romániának ahhoz, hogy 3 százalékra csökkentse a költségvetési hiányt - nyilatkozta kedden Marcel Bolos pénzügyminiszter.
2024. 02. 21. 14:30
Megosztás:

Programokat indít a GINOP Plusz

A munkaerőpiaci aktivitás növelése érdekében a kormány márciusban 70, áprilisban 200 milliárd forintos kerettel indít programot a GINOP Plusz programon keresztül, 2030-ig pedig több mint 460 milliárd forint uniós forrás segítheti a foglalkoztatás és az aktivitás növelését, a munkaerő-tartalékok mozgósítását, a munkában állók képzését, valamint a munkakörülmények javítását - tájékoztatta az MTI-t a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) kedden.
2024. 02. 21. 14:00
Megosztás:

Megújul a Szegedi Szakképzési Centrum három iskolája

Csaknem hétmilliárd forint uniós és hazai támogatásból megújul a Szegedi Szakképzési Centrum három legnagyobb iskolája - jelentette be Avramucz Mihály kancellár kedden.
2024. 02. 21. 13:30
Megosztás:

Erősíteni kell a növényvédelmet

Az élelmiszerlánc biztonságát a gyökerétől, tehát a növényvédelemtől kell garantálni, éppen ezért a növényorvosok szakmai naprakészsége nem csupán tudományos, hanem a társadalmi érdek is - jelentette ki az Agrárminisztérium (AM) keddi közleménye szerint Nagy István a 70. Növényvédelmi Tudományos Napok című rendezvényen, a Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem budai kampuszán.
2024. 02. 21. 13:00
Megosztás:

Megkezdődött a feliratkozás a Smart Manufacturing Festivalra

Elindult a regisztráció az ország első ipari digitalizációs fesztiváljára, a Smart Manufacturing Festival - "A fejlődés társadalmasítása!" rendezvényen több mint 30 helyszínen, mintegy 50 féle program várja a látogatókat 2024. február 26. és március 8. között - közölte az Ipar 4.0 Nemzeti Technológiai Platform Szövetség (NTPSZ) az MTI-vel.
2024. 02. 21. 12:30
Megosztás:

A gerinc 3 leggyakoribb betegsége

A gerincoszlop a test fő tartószerkezete, az a tengely, amely a csontvázat támogatja. Ez a mozgásszervi rendszer legfontosabb szegmense, az összes többi a gerinchez kapcsolódik. Összetett anatómiai felépítés lévén számos betegség okozhat problémákat a gerinc szintjén, amelyek nemcsak műtét által kezelhetőek.
2024. 02. 21. 12:15
Megosztás:

Bemutatkozik kishazánk Cannes-ban

A külföldi működőtőke beáramlás szempontjából a legjelentősebb ipari és logisztikai ingatlanfejlesztésekkel mutatkozik be Magyarország a világ elsőszámú ingatlanfejlesztési kiállításán, a MIPIM-en március 12-15. között Cannes-ban - közölte az Ingatlanfejlesztői Kerekasztal Egyesület (IFK) és Nemzeti Befektetési Ügynökség (HIPA) szerdán az MTI-vel.
2024. 02. 21. 12:00
Megosztás:

Magyar siker a bahreini Forma 1-en

A szezonnyitó Forma-1-es futam házigazdája, a Bahrain International Circuit (BIC) ma kiadott sajtóközleményében jelentette be, hogy a magyar Festipay készpénzmentes fizetés és integrált rendezvénymenedzsment szolgáltató cég által működtetett BIC PAY bevezetésével készpénzmentes fizetési rendszerre állnak át.
2024. 02. 21. 11:45
Megosztás:

Korszerűsítik a komáromi idősek otthonát

Energiamegtakarítást eredményező, komplex felújítást végeznek a komáromi bentlakásos idősek otthonában, ahol 90 embert gondoznak - közölte az önkormányzat az MTI-vel.
2024. 02. 21. 11:30
Megosztás:

Bővült a FA-ZON Bútor Kft.

Megmunkálóközpontot szerzett be és raktárbázist alakított ki a FA-ZON Bútor Gyártó, Szolgáltató és Kereskedelmi Kft. a telephelyén, a Jász-Nagykun-Szolnok vármegyei Tomajmonostorán - közölte a cég az MTI-vel.
2024. 02. 21. 11:00
Megosztás:

Vegyesen mozogtak az ázsiai indexek

Vegyesen mozogtak a vezető ázsiai tőzsdék szerdán.
2024. 02. 21. 10:00
Megosztás:

Bizonytalan a kereskedés iránya

Bizonytalanul kezdődhet a kereskedés a Budapesti Értéktőzsdén (BÉT), a tőzsdeindex iránykereséssel nyithat szerdán - írta az MTI-nek küldött előrejelzésében az Equilor Befektetési Zrt. elemzője.
2024. 02. 21. 09:30
Megosztás:

NFT-kkel kapcsolatos altcoinok vásárlása 2024. első negyedévében: Theta Network (THETA), Flow (FLOW) és Everlodge (ELDG)

Az NFT-k jelenleg robbanásszerű növekedést mutatnak, miután az elmúlt két év legmagasabb NFT-értékesítése épp most történt meg.
2024. 02. 21. 09:10
Megosztás:

Az ORDI és MINA árak emelkednek, míg a Meme Moguls (MGLS) előértékesítése egyre népszerűbb a kriptovaluta-rajongók körében

A kriptovaluták dinamikus világában az ORDI és MINA árfolyamainak emelkedése jól bizonyítja, hogy a kriptovaluta-rajongók körében növekvő érdeklődés tapasztalható az innovatív digitális eszközök iránt. Ez a fellendülés egybeesik a Meme Moguls (MGLS) előértékesítésének növekvő népszerűségével, amely magára vonja most a kriptóközösség figyelmét. Ahogy a befektetők és kereskedők körében növekszik ezeknek a tokeneknek a támogatása, a piac észrevehetően elmozdul az új és ígéretes projektek felé.
2024. 02. 21. 08:40
Megosztás:

Enyhe forintmozgás reggel

Minimálisan mozdult el a forint árfolyama a főbb devizákkal szemben szerda reggelre kedd kora estéhez képest a nemzetközi bankközi devizapiacon.
2024. 02. 21. 08:30
Megosztás:

Drágulást hozott az év eleje az USA-nak

Elemzők által vártnál jelentősebben nőttek az amerikai termelői árak januárban a decemberi csökkenés után, ami annak a jele, hogy a gazdaságra továbbra is inflációs nyomás nehezedik.
2024. 02. 21. 08:00
Megosztás:

Drágább muzsika lesz a szabályszegés

A kormány megvédi a magyar munkahelyeket, ezért kiemelten kezeli a foglalkoztatáshoz kapcsolódó szabálytalanságok megelőzését is - hangsúlyozta pénteki közleményében a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM).
2024. 02. 21. 07:30
Megosztás:

Már a Budapesti Értéktőzsdén is kereskedhetőek az MBH Bank első nemzetközi, MREL-képes kötvényei

Az MBH Bank bevezette az első nemzetközi, MREL-képes kötvényeit a Budapesti Értéktőzsde hitelpapír szekciójába, így azok innentől a hazai szabályozott piacon is hozzáférhetővé válnak a befektetők számára. A hitelintézet első nemzetközi kötvényprogramja tavaly ősszel került felállításra, amelynek keretében 2023 októberében 350 millió EUR össznévértékben kötvényeket bocsátott ki. Az MBH Bank célja a kötvények BÉT-re való bevezetésével, hogy hozzájáruljon a hazai tőkepiac fejlesztéséhez, valamint a befektetők számára elérhető minél változatosabb befektetési eszköztár megteremtéséhez.
2024. 02. 21. 07:00
Megosztás: