A Cardano (ADA) egy stabil befektetés, de a tapasztalt kereskedők a mém érmékre összpontosítanak a gyors, háromszámjegyű nyereségek érdekében

A Cardano megbízható befektetés, mégis a tapasztalt kereskedők egyre inkább a mém érmékre összpontosítanak a gyors és jelentős nyereségek érdekében. Ezek a játékos kriptovaluták egyre nagyobb figyelmet kapnak, mivel képesek gyors, háromszámjegyű hozamokat biztosítani. Ez a cikk bemutatja, mely érmék állnak növekedés előtt, és melyek lehetnek a következő nagy lehetőségek.

A Cardano (ADA) egy stabil befektetés, de a tapasztalt kereskedők a mém érmékre összpontosítanak a gyors, háromszámjegyű nyereségek érdekében

DOGEN: Az igazi alfák mémtokenje, akik mindig győznek

Képzeld el az áloméletet — luxusautók, vaskos készpénzkötegek és lenyűgöző nők. Ez a DOGEN életstílus!

Ha te vagy az a srác, aki mindig magasabbra tör, akkor ki kell próbálnod a DOGEN-t. Ez a mém token az igazi alfáknak készült, akik mindig nyernek.

HODL, mint egy vadállat, urald a piacot

dogen, ADA és PEPE kriptopénzek elemzése friss kriptovaluta hírek

Ez a token hamarosan robbanni fog! 700%-os emelkedés várható még azelőtt, hogy a presale véget érne — és ez csak a kezdet. A DOGEN készen áll arra, hogy elérje az őrült, ezerszeres hozamokat, amelyekről a mém tokenek híresek ebben a szezonban. Szállj be korán, és figyeld, ahogy mások próbálnak utolérni téged, miközben te már a csúcson vagy!

Lemaradtál a WIF, Popcat vagy Ponke emelkedéséről?

Dogen, Ponke és Popcat mémkriptó befektetések kezdőknek is

A DOGEN az új alfa a Solana blockchainen, a nagy kutyák, mint a BONK, WIF és Popcat mellett — mindegyikük egyszer már 1000%-os növekedést ért el.

Jelenleg a DOGEN még a radar alatt van, de hamarosan új rekordokat fog dönteni ebben a bull runban. Nem akarod kihagyni ezt.

Megvan a DOGEN szellemiséged? Remek, mert éppen airdropot tartanak! Csak annyit kell tenned, hogy megmutatod magad a közösségi médiában, összegyűjtöd a tokeneket a presale során, és elkezded építeni a DOGEN hadsereged a referral linkeddel. Minden egyes toborzott után zsebre vághatsz 20%-ot az általuk vásárolt Golden Pointokból.

Szóval mire vársz?

Szerezz néhány DOGEN-t, és urald a kriptovilágot!

dogen új kriptó ICO

Az ADA ellenállásra vár 0,39 dollárnál a legutóbbi nyereségek után

Az ADA jelenleg 0,33 és 0,37 dollár között mozog, egy hét alatt 2,65%-os, egy hónap alatt pedig 5,14%-os növekedést mutatva. A legközelebbi ellenállási szint 0,39 dollárnál van. Ha ezen túljut, a következő célpont 0,42 dollár lehet. Az egyszerű mozgóátlagok közel vannak egymáshoz, a 10 napos 0,35 dollárnál, a 100 napos pedig 0,36 dollárnál található, ami egy potenciális bullish kereszt kialakulására utal.

Az RSI értéke 36,74, ami azt jelzi, hogy nincs túlvett állapotban. Ezek a jelek a folytatódó emelkedésre utalhatnak. A legközelebbi támasz 0,31 dollárnál van, ami védelmet nyújthat, ha az ár csökkenne.

A PEPE kitörés előtt áll, ahogy az altcoin szezon közeledik

A PEPE az elmúlt hónapban több mint 42%-ot emelkedett, és az elmúlt hat hónapban több mint megduplázódott. Az árfolyam 0,0000087 és 0,0000107 dollár között mozog, közel a 10 napos és a 100 napos átlaghoz. Az RSI és a sztochasztikus indikátorok alacsonyak, ami arra utal, hogy a PEPE alulértékelt lehet, és közel áll egy emelkedéshez. Ha áttöri a 0,0000117 dolláros ellenállást, a következő célpont 0,0000137 dollár lehet, ami körülbelül 28%-os növekedést jelenthet. Az altcoin szezon közeledtével a PEPE jelentős felfelé irányuló mozgásra lehet képes.

Következtetés

Míg olyan érmék, mint az ADA, a BOME, a PEPE és a TURBO kevesebb rövid távú potenciált mutatnak, a DOGEN kiemelkedik. Azok számára készült, akik luxust és sikert keresnek, a DOGEN jelentős növekedésre törekszik ebben az altcoin szezonban. A sikeres tokeneket, mint a BONK és a Popcat követve, egy vezetői közösséget épít, és valós előnyöket kínál, beleértve az exkluzív kampányokat a korai befektetők számára.

Honlap:

https://dogen.meme/

Twitter: https://x.com/dogenmeme

Telegram: https://t.me/Dogen_Portal

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine szerkesztősége semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kriptovaluta vásárlás kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

Fektess be ezekbe a 4 dollár alatti kriptovalutákba, és érj el akár 800%-os hozamot a következő bikapiacon!

Ahogy a kriptovaluta piac készül a következő növekedési hullámra, olyan digitális eszközök kerülnek előtérbe, amelyek ára 4 dollár alatt van, és lenyűgöző hozamokat kínálhatnak. Ez a cikk olyan coinokat tárgyal, amelyek jelentős növekedés előtt állhatnak, és akár nyolcszorosára növelhetik a befektetéseket. Fedezd fel, mely megfizethető kriptovaluták vezethetnék a következő bikapiacot.
2024. 10. 18. 21:00
Megosztás:

Az elemző, aki megjósolta a Dogecoin 5000%-os emelkedését 2021-ben, egy jelenleg 0,05 dollár alatti árú mesterséges intelligencia token számára 40 dolláros árfolyamot jósol 2026-ra

2021-ben egy elemző nagy figyelmet keltett azzal, hogy pontosan megjósolta a Dogecoin lenyűgöző, 5000%-os emelkedését. Most ugyanaz a szakértő egy mesterséges intelligencia (AI) tokent emel ki, amely jelenleg öt cent alatt kereskedik, és előrejelzése szerint 2026-ra elérheti a 40 dollárt. Milyen titkokat rejt ez a digitális eszköz, és miért vonzza ennyire a figyelmet? Ismerjük meg azokat a tényezőket, amelyek ezt a merész jóslatot táplálják.
2024. 10. 18. 20:30
Megosztás:

A Dogecoin 10%-os emelkedést mutat, de az elemzők szerint a Dogen akár 100-szor nagyobb nyereséget is hozhat

Egy ismert mém-kriptovaluta 10%-os emelkedést mutatott, ezzel felkeltve a piac figyelmét. Azonban az elemzők egy másik érmét emelnek ki, amely akár 100-szor nagyobb nyereséget is hozhat. Ez a cikk azokat a digitális eszközöket vizsgálja, amelyek jelentős növekedés előtt állhatnak, felfedve azokat a lehetőségeket, amelyeket a befektetők nem akarnak kihagyni.
2024. 10. 18. 20:00
Megosztás:

Bajba kerülhet Japán a gyorsan romló japán jen miatt

Japánban az infláció szeptemberben a várt 2,5 százalék lett. A friss élelmiszereket nem tartalmazó fogyasztói árak éves szinten 2,4 százalékkal nőttek, szemben az augusztusi 2,8 százalékkal.
2024. 10. 18. 19:30
Megosztás:

Versenyre kelhet a Cybro a Polkadottal és a Litecoinnal? Ez az új altcoin, amelynek ára kevesebb mint 0,05 dollár, 4500%-os megtérülési potenciált kínál

Egy új kihívó jelent meg a kripto világában, amely figyelmet kelt apró árfolyamával és hatalmas növekedési potenciáljával. A Cybro, amely kevesebb mint öt centbe kerül, hasonlatosságokat mutat a jól ismert érmékkel, mint például a Polkadot és a Litecoin. Vajon ez az új szereplő képes lesz-e megrázni a piacot, és figyelemre méltó hozamokat kínálni? Nézzük meg, mi teszi különlegessé, és milyen kilátásai vannak.
2024. 10. 18. 18:30
Megosztás:

Milyen legyen a kerítésünk, ha tartós, ugyanakkor mutatós megoldásra vágyunk?

Ahány ház, annyi szokás, na meg persze pont annyi kerítés is. Egyáltalán nincs egyszerű dolgunk, amikor a kerítés kialakítása vagy éppen felújítása előtt állunk, hiszen rengeteg tekintetben kell döntést hoznunk, ha meg szeretnénk találni az igazit, legalábbis, ami a kerítést illeti.
2024. 10. 18. 17:00
Megosztás:

Itt az igazi veszély: az MI lassan már a Skynet vagy a Mátrix szintjén tart

Ellustulnak-e gyerekeink a generatív AI-tól és jelent-e egzisztenciális fenyegetést, hogy evolúcióképes a mesterséges intelligencia? Magától értetődő téma az MI az Infotér Konferencián, idén is több program szólt róla.
2024. 10. 18. 16:30
Megosztás:

Közel 20 milliárd forintos villamosenergia-tároló projektet valósít meg az ALTEO-Depónia Kft. Győrben

Megkezdődik az ALTEO Energiaszolgáltató Nyrt. leányvállalata, az ALTEO-Depónia Kft. 49,9 MW teljesítményű, 99,8 MWh beépített kapacitású villamosenergia-tároló projektjének a megvalósítása Győrben. A beruházás a Helyreállítási és Ellenállóképességi Terv keretében az Európai Unió társfinanszírozásával 6,736 milliárd forint vissza nem térítendő támogatás felhasználásával valósulhat meg. A projekt tervezett összköltsége 19,804 milliárd forint. Az RRF-6.5.1-23 kódszámú, „Hálózati energiatárolók telepítése energiapiaci szereplőkkel” című pályázati felhíváson támogatást nyert RRF-6.5.1-23-2024-00003 azonosító számú projekt – az ALTEO rendszeregyensúly biztosítási képességének növelésén keresztül – jelentősen hozzájárul az időjárásfüggő villamosenergia-termelő kapacitások hatékony rendszerintegrációjához is, mely újabb megújuló energiaforrás alapú termelők létesítését, illetve hálózati csatlakozását teheti lehetővé.
2024. 10. 18. 16:00
Megosztás:

Hamarosan már az MFB-nél is elérhetik a Széchenyi Kártya Program MAX+ egyes termékeit a hazai vállalkozások

Hamarosan közvetlenül a Magyar Fejlesztési Banknál (MFB) is elérhetőek a Széchenyi Kártya Program MAX+ egyes termékei. Az MFB és a KAVOSZ Zrt. tovább erősödő együttműködésének köszönhetően a hazai kkv-k még több finanszírozó közül választhatnak a kedvezményes Széchenyi Beruházási Hitel MAX+, Agrár Széchenyi Beruházási Hitel MAX+ és Széchenyi Likviditási Hitel MAX+ hitelkonstrukciók igénylésekor.
2024. 10. 18. 15:30
Megosztás:

A fővárosiak kétharmada korlátozná az Airbnb-t, de a legtöbben nem az új belépők kitiltására gondoltak

A Bankmonitor készített egy felmérést az Airbnb-vel kapcsolatban. Több, mint 1700 fővárosi válaszolta meg a portál kérdéseit. Az budapestiek kétharmada valamilyen formában szigorítaná a rövidtávú bérleti piacot. Ugyanakkor a kormány által bejelentett belépési tilalomnál volt jóval népszerűbb intézkedési lehetőség is.
2024. 10. 18. 15:00
Megosztás:

Visszaesés és mérsékelt optimizmus a Mapei Kft.-nél – Friss negyedéves eredmények

A Mapei Kft. harmadik negyedéves belföldi forgalma 25,3 milliárd forintot tett ki, ami 2,1 százalékos csökkenést jelent az előző évhez képest. Az exportforgalom 304 millió forint volt, amely 28 százalékkal marad el a tavalyi azonos időszak adataitól. A vállalat szerint a visszaesés mögött az építőipar általános lassulása áll, azonban a Mapei mérsékelt optimizmussal tekint a jövőbe.
2024. 10. 18. 14:30
Megosztás:

Tizennégy ország borászati szakembereinek tudományos találkozója - Ismét Tokaj Wine Congress Tokaj-Hegyalján

A Tokaj-Hegyalja Egyetem második alkalommal rendezi meg a Tokaj Wine Congress eseményeit. A rendezvény október 27. és 30. között várja a hazai és nemzetközi szakembereket Sárospatakon és a történelmi borvidék más helyszínein. A kongresszus célja, hogy a résztvevők számára naprakész ismereteket nyújtson a szőlészet és borászat legújabb trendjeiről és eredményeiről, amelyek gyakorlati alkalmazása hozzájárulhat a szektor fenntarthatóságához és versenyképességéhez.
2024. 10. 18. 14:00
Megosztás:

Kiemelkedő eredménnyel zárult a BorsodChem auditja

A 30. jubileumi MAVESZ (Magyar Vegyipari Szövetség) konferencia keretében, 2024. október 8-án Egerben, Szabó Csabától, a szövetség igazgatójától és Tóth Angelikától, a "Felelős Gondoskodás" tárgyban is illetékes FF és EBK igazgató-helyettesétől vette át a BorsodChem Zrt. a vegyipar nemzetközileg elismert „Responsible Care” tanúsítványát, ami a cég hosszú távú elkötelezettségét jelzi a fenntarthatóság és a felelős működés iránt. A Vállalatot Kruppa László vezérigazgató képviselte az ünnepélyes átadáson, ahol versenyképességi, környezetvédelmi és biztonságtechnikai témák mellett elemezték a vegyipar aktuális helyzetét és kihívásait is.
2024. 10. 18. 13:30
Megosztás:

Ennyit csökkent a magyarországi üzemanyag-fogyasztás

Az idei első három negyedévben 0,8 százalékkal több motorbenzin és 1,2 százalékkal kevesebb gázolaj fogyott a kiskereskedelmi forgalomban Magyarországon, mint tavaly ugyanebben az időszakban; az üzemanyag-fogyasztás így átlagosan 0,4 százalékkal csökkent - tette közzé honlapján a Magyar Ásványolaj Szövetség (MÁSZ) csütörtökön.
2024. 10. 18. 13:00
Megosztás:

Az általános válságállóság megteremtésében rejlik a siker titka

A globális nagyvállalatok vezérigazgatóinak 72 százaléka továbbra is bízik a gazdasági növekedésben, bár az optimisták aránya a felmérés 10 éves történetében folyamatosan csökkent, a 2015-ben még 93 százalékos szintről – derül ki a KPMG 2024 CEO Outlook kutatásából. A növekedést fenyegető legnagyobb kockázatok között már nem a geopolitikai, politikai bizonytalanságok állnak az első helyen, mint a múlt évben; ezeket és a kiberbiztonsági kérdéseket is megelőzik az ellátási láncok kihívásai és a működési problémák.
2024. 10. 18. 12:30
Megosztás:

Erre figyeljünk tervezőasztalos lakáshitelnél

Az újépítésű lakások iránti kereslet idén nyáron robbanásszerű növekedésnek indult. Mára már az összes nagybank kínál új lakás vásárlását célzó úgynevezett tervezőasztalos lakáshitelt is, ami azon vevőknek vagy befektetőknek lehet különösen vonzó, akik hajlandóak várni, hiszen az átadásig tovább nőhet az ingatlan értéke. A money.hu szakértője a növekvő trend apropóján összegyűjtötte, mire érdemes odafigyelni, ha ilyen hitel felvételét fontolgatjuk.
2024. 10. 18. 12:00
Megosztás:

Lassult a fogyasztói árak emelkedésének üteme az euróövezetben

Szeptemberben az előzetesen becsültnél nagyobb mértékben lassult az éves infláció az euróövezetben az Európai Unió statisztikai hivatala, az Eurostat csütörtökön ismertetett végleges adatai szerint.
2024. 10. 18. 11:30
Megosztás:

Újra a Dow Jones vezetésével emelkedtek az amerikai piacok

A Dow Jones csütörtökön újabb rekordot döntött (+0,4%) miután a vártnál erősebb (0,4% a 0,3% helyett) hó/hó kiskereskedelmi forgalom robusztus amerikai fogyasztást jeleztek.
2024. 10. 18. 11:00
Megosztás:

Zöldben zártak a vezető nyugat-európai indexek az EKB kamatdöntése után, csökkent a BUX

Az EKB a várakozásoknak megfelelően 25 bázisponttal csökkentette az alapkamatot, reagálva a vártnál kedvezőbb eurozóna inflációra (közben a tegnapi adatközlés szerint a végleges adat szeptemberre 1,7% lett az előzetes 1,8% helyett, a maginfláció 2,7%-on maradt év/év) és a gyengülő konjunktúra adatokra.
2024. 10. 18. 10:30
Megosztás:

A jövő munkahelyei – egészségtudatosság a munkában is

A modern munkakörnyezet megteremtésének az egyik alapfeltétele az alkalmazottak jólléte. Az egészségtudatos munkahelyek kialakításával a vállalatok jelentős stratégiai előnyre is szert tehetnek.
2024. 10. 18. 10:00
Megosztás: