A Filecoin közösség kitart a bullish előrejelzések mellett; a KangaMoon és a Toncoin is hasonló utat követ

Izgalmas fejlemények zajlanak a kriptopiacon, a KangaMoon (KANG), a Filecoin (FIL) és a Toncoin (TON) frissítései jelentős hullámokat vetnek. A KangaMoon az előértékesítési folyamat utolsó szakaszában 4,5 millió dollárt gyűjtött össze, célja pedig 5 millió dollár elérése a hónap végére. A Filecoin legutóbbi együttműködése, valamint a Toncoin példátlan emelkedése is érdekes esemény. Merüljünk el ezeknek a tokeneknek a legfrissebb fejleményeiben, amivel a kriptoközösség figyelmének középpontjába kerülnek.

A Filecoin közösség kitart a bullish előrejelzések mellett; a KangaMoon és a Toncoin is hasonló utat követ

A Filecoin (FIL) közössége kitart a token bullish előrejelzése mellett

Egy friss X bejegyzésben, amelyben az AxelarNetwork, a fluence_project és az ipcdevs együttműködik a Filecoinnal, izgalommal töltötte el a kriptoközösséget. Ez a legújabb fejlemény várhatóan megerősíti a Filecoin ökoszisztémáját, ami potenciálisan új árcsúcsokhoz vezethet. Az együttműködés középpontjában az áll, hogy a Filecoin több felhasználót és fejlesztőt vonz, ezzel növelve a tárolási szolgáltatások iránti keresletet, és ennek következtében emelkedik a FIL token ára.

Eközben az elmúlt hónapban a Filecoin ára mintegy 20%-kal csökkent, 11,3 dollárról 7,8 dollára kereskedve. Hasonlóan a heti ára is majdnem 4%-kal esett, 9,5 dolláros és 9,1 dolláros heti ártartományban kereskedve. Ennek ellenére a Filecoin közösség továbbra is optimista a token visszapattanási lehetőségeit illetően, különösen a nagy várakozással övezett Bitcoin felezés közeledtével.

Elemzők 100x-os Token Ugrást Jósolnak a KangaMoon (KANG) számára

A KangaMoon (KANG) egy feltörekvő mémcoin projekt, amely új Play-To-Earn (P2E) modellt vezet be a játékiparba. Innovatív játék-ökoszisztémáján, a „Kangaverse”-en keresztül, a játékosok egyedi játékbeli karaktereiket testre szabhatják, harci versenyeken vehetnek részt és jutalmakat szerezhetnek közben. Érdemes megjegyezni, hogy a játékosok ingyen KANG tokent és értékes játékbeli tárgyakat nyerhetnek, amelyeket aztán a dedikált piacon értékesíthetnek valódi értékekért cserébe.

Egyedi megközelítésével a projekt több mint 20 000 tagú növekvő közösséggel büszkélkedhet, többek között több mint 6000 token birtokossal. Azonban a KangaMoon jelentős előrelépéseket tesz az elfogadáson túl, közel 4,5 millió dollárt gyűjtött az előértékesítés során, várakozások szerint április végére eléri az 5 millió dollárt. A 2024-ben 64 milliárd dollárt meghaladó mém piaccal a KangaMoon az egyik legjobb mémcoin, mely befektetésre alkalmasnak ígérkezik.

Közben a projekt aktív közösségi tagjainak ingyenes tokent juttat a hivatalos indulás előtt, és növeli a közösségi médiás platformokon az interakciókat. Közösségi növekedés iránti elkötelezettségét látva, sok elemző optimista a projekt jövőjét illetően, jelentős, 1000%-os növekedést várva az előértékesítési esemény végére.

Annak ellenére, hogy jelenlegi ára tokenenként 0,0196 dollár, ami figyelemre méltó 290%-os növekedést tükröz az 5. előértékesítési szakasz kezdeti 0,005 dolláros árához képest, a KangaMoon útja még csak most kezdődik. Ahogy halad a későbbi szakaszokon keresztül, további áremelkedéseket várnak. Valójában a szakértők egy lehetséges 100x-os ugrást jósolnak a KANG számára, amikor a 2024-es második negyedévben Tier1 tőzsdéken kerül listázásra, megszilárdítva helyét a top kriptovaluta befektetések között 2024-ben.

Képes lesz elérni a Toncoin (TON) a 6 dolláros árfolyamot a második negyedév vége előtt?

toncoin árfolyam előrejelzés elemzés

A Toncoin (TON) jelentős teljesítménye a kriptopiacon felkeltette a befektetők érdeklődését. Az elmúlt hónapban a TON árfolyamgrafikonja folyamatos mozgást mutatott, jelentős, 113%-os növekedéssel. Az elmúlt héten egyedül a Toncoin ára több mint 8%-kal emelkedett, 5,47 és 5,90 dollár közötti heti ártartományban kereskedve.

Ez az állandó emelkedés jelezheti, hogy a token úton van az 5,9 dolláros árszint áttörése felé. Az elemzők spekulálnak, hogy ha ez a kitörés bekövetkezik, a Toncoin átlépheti a 6 dolláros szintet, megerősítve helyét, mint egy figyelemmel kísérendő TOP DeFi coin.

Ismerje meg a KangaMoon (KANG) előértékesítésének izgalmas lehetőségeit még ma!

Weboldal:

https://KangaMoon.com/

Csatlakozzon Telegram Közösségükhöz:

https://t.me/KangaMoonofficial

...

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

Milyen programok vannak egy prémium masszázsfotelen?

Mindenki szeretne magának otthonra egy olyan helyet, ahol a munka után ellazulhat és felfrissülhet.
2024. 05. 30. 07:30
Megosztás:

Átadták a Gyulai Várfürdő átalakított főépületét

Átadták a Gyulai Várfürdő átalakított főépületét szerdán, a Békés vármegyei város egymilliárd forint hazai forrást fordított a beruházásra.
2024. 05. 30. 07:00
Megosztás:

Nem mindenkinek jutnak EU-s források

(Újra)Indul idén nyáron a 2021-2027-es EU költségvetéshez kapcsolódó pályázati idény, hiszen 2023 év végén az ún. Igazságügyi reform Bizottsági elfogadásával jelentős, 10,4 mrd euró összegű forrást szabadítottak fel Magyarország számára. Ennek eredményeként több, a gazdasági szereplők által is már nagyon várt operatív program pályázatai nyílhatnak meg. A kohéziós források mellett energetikai fejlesztések támogatására szolgáló pályázatok kiírására számíthatunk még az idén – hangsúlyozták a Niveus Consulting Group pályázatírási és tanácsadási üzletágának szakértői.
2024. 05. 30. 06:30
Megosztás:

A kormány hamarosan dönt az otthonfelújítási program feltételeiről és ütemezéséről

A felhívástervezet társadalmi egyeztetése során beérkezett, kiemelkedő mennyiségű javaslatra tekintettel következő ülésén véglegesíti a kormány az otthonfelújítási program kiírását - tájékoztatta az Energiaügyi Minisztérium (EM) és a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) szerdán közös közleményben az MTI-t.
2024. 05. 30. 06:00
Megosztás:

A MNB elővigyázattoságot javasol az OTP Banknak oroszországi működése kapcsán

A Magyar Nemzeti Bank (MNB) több elővigyázatossági intézkedés megtételét javasolja az OTP Banknak oroszországi leánybankja tevékenysége kapcsán, a lépések hozzájárulhatnak a bankcsoport további stabil, eredményes, megbízható működéséhez - közölte a jegybank szerdán az MTI-vel.
2024. 05. 30. 05:30
Megosztás:

Mintaüzemet néztek meg a GINOP Plusz Monitoring Bizottság tagjai

A Ferzol Kft. mintaüzemét nézték meg a GINOP Plusz Monitoring Bizottság tagjai szerdán Tápiószőlősön.
2024. 05. 30. 05:00
Megosztás:

Hasít az Erste Lakástakarék: 20 ezer szerződés egy év alatt

Újra érdemes lakástakarékban gondolkodni, ha megtakarításról van szó, és ezt egyre többen felismerik: az Erste Lakástakarék termékének értékesítési eredményei a legszebb éveket, az állami támogatás megszűnése előtti időszakot idézik. Tavaly májusban indult az akár 30 százalékos kamatbónuszt fizető előtakarékossági rendszer, azóta az ügyfelek 20 ezer új szerződést kötöttek összesen közel 200 milliárd forint értékben. Nőtt a hosszabb megtakarítási időt választók aránya, a megtakarítók pedig most átlagosan 40 ezer forintot tesznek félre havonta, szemben a korábbi 17 ezerrel.
2024. 05. 30. 04:30
Megosztás:

Extravagáns, színes és szupermodern művekkel rúgja be a nyarat a Virág Judit Galéria

Extravagáns és modern dupla nyári kiállítással jelentkezik a Virág Judit Galéria. A május 31-én nyíló ingyenes tárlaton Vető Orsolya Lia fiatal festőművész vitalitástól duzzadó, életigenlő színes képeit, valamint kilenc keramikus 21. századi, izgalmas kreációit láthatják az érdeklődők. A kiállított művek egytől-egyig megvásárolhatóak.
2024. 05. 30. 04:00
Megosztás:

Az ultragyors kiszállítás tündöklése és bukása: a gyorsaság önmagában már nem elég

Az élelmiszerek és egyéb kereskedelmi termékek azonnali kiszállítását ígérő gyorskereskedelem 2020-ban vált iránymutató trenddé, azonban napjainkra már elérte fejlődésének határait. Peter Menky, a DODO okoslogisztikai vállalat globális kereskedelmi igazgatója szerint a kizárólag ultragyors kiszállítási modellre alapozó vállalatok mára veszteségesen, üzletileg nem fenntartható módon működnek. A fenntartható városi logisztika szakértője jelentős európai szereplők példáján keresztül mutatja be, milyen út vezetett idáig.
2024. 05. 30. 03:30
Megosztás:

Balatoni ingatlanpiac: a négyzetméterárak stagnálnak, a kínálat a harmadával nőtt májusban

Májusban a Balaton környékén meghirdetett ingatlanok négyzetméterára közel azonos (+0,2%), mint tavaly az év ugyanezen időszakában, miközben az északi és déli parton is jóval több a meghirdetett ingatlanok száma. Az északi parton közel 23, míg a déli parton több mint 10%-ot nőtt a kínálat. Az ingatlan.com májusi adatai, valamint az aktuális hazai ingatlanpiaci trendek alapján a money.hu összegyűjtötte, hol lehet érdemes most nyaralót vásárolni, és hogyan finanszírozható akár hitelből is egy balatoni víkendház.
2024. 05. 30. 03:00
Megosztás:

Megdöbbentő, ahogyan a magyar vállakozó gondolkodik

Kiugróan megnőtt a megélhetés mint a vállalkozás motivációja, és érezhető némi negatív várakozás, ugyanakkor vállalkozni továbbra is vonzó dolog Magyarországon – ez derül ki többek között a világ legnagyobb vállalkozáskutatása, a Global Entrepreneurship Monitor (GEM) frissen közzétett magyar eredményeiből.
2024. 05. 30. 02:30
Megosztás:

Lottó és szerencse horoszkóp a hétvégéig - melyik csillagjegyre vár nagy nyeremény?

Pénzügyi horoszkóp a hét hátralévő részére (május 30. - június 2.) Ezen a héten az univerzum különleges üzeneteket küld minden csillagjegy számára, tele pénzügyi csodákkal és szerencsés találkozásokkal! Olvasd el részletes és izgalmas horoszkópunkat, hogy megtudd, milyen váratlan lehetőségeket rejtenek a csillagok számodra a jövő hétre! Tudd meg, melyik nap lesz a legkedvezőbb a lottózásra, és mely szerencsés állat jelzi a bőséget az életedben!
2024. 05. 30. 02:00
Megosztás:

Melyik most a legjobb állampapír? Számoljuk ki!

Június 3-tól a Magyar Állampapír Plusz megújult formában lesz elérhető: jelentősen megemelték a befektetés kamatát, így az öt évre vetített éves átlagos hozam 6,73% lesz. Felmerül a kérdés, hogy az új befektetési lehetőség mennyire alakítja át az állampapírpiacot. A Bankmonitor szakértői most összehasonlítják a jelenleg kapható állampapírokat, így MÁP Plusz mellett a FixMÁP, BMÁP, PMÁP, a DKJ és az 1MÁP is az elemzés része. Melyik a legjobb kamatozású állampapír most?
2024. 05. 30. 01:00
Megosztás:

Az új play-to-earn mém érme már 250.000 dollárt gyűjtött az előértékesítés során, vajon legyűri a Flokit?

A Doge mém érmék már egy ideje igazi nagykutyák a kripto világban, úgy, ahogy a play-to-earn (P2E = játssz, hogy keress) GameFi kriptovaluták is.
2024. 05. 30. 00:01
Megosztás:

Emelkednek az állampapír hosszú hozamok - mit jelent ez?

Azzal, hogy a Fed döntéshozók egyre inkább a kivárás mellett teszik le a voksukat, s több megerősítő adatra várnak az infláció csökkenését illetően, a kötvénybefektetőket is elbizonytalanították az elmúlt időszakban.
2024. 05. 29. 23:30
Megosztás:

Ezekkel a számokkal nyerhettél a Skandináv lottón!

A Szerencsejáték Zrt. honlapján olvasható tájékoztatás szerint a május 29-én megtartott 22. heti Skandináv lottó sorsoláson a következő számokat húzták ki:
2024. 05. 29. 23:00
Megosztás:

Online is kérhető igazolás az adóazonosító jelről

Május 9-től a NAV új digitális szolgáltatásaként elektronikusan is lekérhető az igazolás az adóazonosító jelről a NAV Ügyfélportálon (ÜPO) - közölte a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) szerdán az MTI-vel.
2024. 05. 29. 22:30
Megosztás:

Világviszonylatban elmaradnak az EU beruházásai a mesterséges intelligencia terén

Az Európai Unió kihívásokkal néz szembe a mesterséges intelligencia (MI) alkalmazására irányuló beruházásokért folytatott globális versenyben, az uniós beruházások elmaradnak a világelsők mögött - közölte az Európai Unió luxembourgi székhelyű számvevőszéke szerdán.
2024. 05. 29. 22:00
Megosztás:

Jóvátételt kapnak az Eventim ügyfelei

Több mint 80 ezer fogyasztó kaphat kompenzációt az Eventim jegyértékesítő portáltól a Gazdasági Versenyhivatal (GVH) eljárásának eredményeképpen - közölte a versenyhatóság szerdán az MTI-vel.
2024. 05. 29. 21:30
Megosztás:

Segítséget kapnak az online pénzügyi csalások áldozatai

Bankszakmai ajánlást fogalmaztak meg az online pénzügyi csalások áldozataitól érkező bejelentések megfelelő fogadásának és kezelésének segítésére a Magyar Bankszövetség tagjai számára - jelentették be szerdán Budapesten, sajtótájékoztatón.
2024. 05. 29. 21:00
Megosztás: