A kereskedő, aki megjósolta a 2018-as Bitcoin mélypontot, azt állítja, hogy az altcoinok kiemelkedően erős bikapiaci jeleket mutatnak

Egy neves kereskedő, aki híressé vált azzal, hogy pontosan megjósolta a Bitcoin 2018-as mélypontját, most ígéretes jeleket mutat más digitális eszközök esetében. Piaci elemzései szerint újabb növekedési hullám várható. Az olvasók megtudhatják, mely altcoinok jelzik most erőteljes bikapiaci tendenciáikat, ami arra utal, hogy a jelenlegi piaci helyzetben jövedelmező lehetőségek rejlenek.

A kereskedő, aki megjósolta a 2018-as Bitcoin mélypontot, azt állítja, hogy az altcoinok kiemelkedően erős bikapiaci jeleket mutatnak

A CYBRO előértékesítés túllépte az 1,6 millió dollárt: Egyedülálló Next GEN DeFi befektetési lehetőség

A CYBRO felkeltette a kripto bálnák figyelmét, mivel exkluzív token előértékesítése gyorsan meghaladta az 1,6 millió dollárt. Ez a következő generációs DeFi platform páratlan lehetőségeket kínál a befektetőknek, hogy bármilyen piaci körülmények között maximalizálják nyereségüket.

A szakértők 1200%-os potenciális megtérülést jósolnak, miközben a CYBRO tokenek előértékesítési ára mindössze 0,03 USD. Ez a ritka, technológiailag fejlett projekt már most is jelentős kripto bálnákat és influenszereket vonzott, ami erős bizalmat és érdeklődést mutat. Egy másik izgalmas hír, hogy a CYBRO bevezetett egy ajánlói programot is, amely 12% jutalékot kínál a közvetlen ajánlók token vásárlásaiból, 3%-ot a második szintű ajánlók vásárlásaiból és 2%-ot a harmadik szintűekéből. A jutalmakat hetente fizetik USDT-ben, és az ajánlók dupla CYBRO pontokat kapnak az első befizetésükhöz az ajánlói kód használatával.

Cybro kripto token ICO és SOL, AAVE, AVAX és JUP kriptovaluta árfolyam elemzése

A CYBRO tokenek birtokosai jövedelmező staking jutalmakban részesülnek, exkluzív airdropokhoz jutnak, visszatérítést kapnak vásárlásaik után, csökkentett kereskedési és kölcsönzési díjakat élvezhetnek, valamint részesülhetnek a platform biztosítási programjában.

Mivel a teljes token mennyiség mindössze 21%-a érhető el ebben az előértékesítésben, és körülbelül 64 millió már el is kelt, ez egy arany lehetőség a ravasz befektetők számára, hogy részesedést szerezzenek egy igazán egyedülálló projektben.

>>> Csatlakozzon a CYBRO-hoz, és célozzon meg akár 1200%-os jövőbeli hozamokat <<<

Solana (SOL): Kulcsszereplő a blokklánc skálázhatósági versenyében

A Solana a skálázhatóságra összpontosít, alapot biztosítva a decentralizált alkalmazásokhoz. A SOL a natív érme, amelyet tranzakciókhoz, programok futtatásához és felhasználók jutalmazásához használnak. A Solana tervezése vonzó a fejlesztők számára a nagy kapacitású hálózatával. Eltérően néhány más platformtól, a Solana nem használ shardelést. Ez vonzó lehet a skálázható megoldásokat kereső fejlesztők és befektetők számára.

A SOL-ba történő befektetéssel a felhasználók hozzáférést kapnak egy virágzó ökoszisztémához. A Solana rugalmas és gyors rendszere miatt a felhasználók különböző projekteket fedezhetnek fel a platformon. A SOL potenciálja abban rejlik, hogy képes támogatni a magas aktivitású termékeket és szolgáltatásokat, így érdekes lehetőség lehet a piaci fellendülések idején.

Az Aave egy decentralizált pénzügyi (DeFi) kriptovaluta az Ethereum blokkláncon. Lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy közvetítők nélkül kölcsönt vegyenek fel, hitelezzenek és kamatot szerezzenek. Minden tranzakciót okos szerződések kezelnek és biztosítanak.

Az Aave 17 kriptovalutával működik együtt hitelezésre és kölcsönzésre. A kölcsönvevők aTokens-t kapnak, amely a kölcsönüket képviseli, és kamatot termel. Egyedülálló funkciója a fedezet nélküli, de gyorsan visszafizetendő "flash kölcsönök". Az AAVE tokenek kulcsszerepet játszanak, mentesítést kínálva a díjak alól, szavazati jogokat biztosítva, és fedezetként használhatók. A Biztonsági Modul támogatja a kockázatkezelést, növelve az AAVE értékét. Korlátozott kínálat és deflációs intézkedések növelik a potenciálját. Ez vonzó lehet azoknak a befektetőknek, akik innovatív módokat keresnek a kriptoeszközökkel való interakcióra.

Ismerje meg az AVAX-ot: A blokklánc hatékonyságának és potenciáljának kihasználása

Az AVAX, az Avalanche natív tokenje, egyre nagyobb figyelmet kap, ahogy a kriptopiac mozgásba lendül. Az Avalanche egy Layer-1 blokklánc, amelyet sebességre és hatékonyságra terveztek, támogatva a környezetbarát tranzakciókat és alacsony költségeket. Akár 4500 tranzakciót is feldolgoz másodpercenként, és gyors végrehajtásra törekszik. A felhasználók egyedi alhálózatokat hozhatnak létre, növelve ezzel a sokoldalúságát.

Ez teszi az AVAX-ot hasznossá számos alkalmazásban, az okos szerződésektől a testreszabott blokklánc funkciókig. Az emberek azért fektetnek AVAX-ba, mert robusztus ökoszisztémával és növekedési potenciállal rendelkezik. Az előnyök közé tartozik a tranzakciós sebesség, a staking jutalmak, és a lehetőségek a blokklánc fejlesztésében. Ahogy a piaci érdeklődés növekszik, az AVAX szerepe a különféle műveletekben kedvező választássá teheti a befektetők számára.

Jupiter szárnyaló potenciálja: Egy feltörekvő csillag a DeFi-ben

A Jupiter a Solana blokkláncon válik egyre fontosabb szereplővé a decentralizált pénzügyekben (DeFi). A platform tokencseréket, határidős ügyleteket és decentralizált stabilcoin menedzsmentet tesz lehetővé. A Jupiter platformja túllép a tokencseréken, hogy tartalmazza az örök határidős ügyleteket és egy új stabilcoint.

A JUP airdrop 2024. január 31-én egy milliárd JUP tokent oszt ki a korai felhasználók számára. A Jupiterbe történő befektetés ígéretes lehet, mivel felhasználja azt, ami 2021-ben jól működött. Előnyei közé tartoznak az innovatív DeFi megoldások és a hatékonyság a kereskedelemben. A Jupiter célja az erős növekedés elérése azzal, hogy megfelel a Solana DeFi közösség igényeinek.

Következtetés

Bár a SOL, AAVE, AVAX és JUP ígéretesek, rövid távon várhatóan kevesebb potenciállal rendelkeznek. A fókusz a CYBRO-ra helyeződik, amely egy vezető DeFi platform. A CYBRO páratlan lehetőségeket kínál a befektetőknek AI-alapú hozam aggregációval a Blast blokkláncon.

Az olyan funkciók, mint a magas staking jutalmak, exkluzív airdropok és visszatérítés a vásárlásokra, biztosítják a kiváló felhasználói élményt. Az egyszerű befizetések és kivételek hangsúlyozzák a hatékonyságot. Az átláthatóság, a megfelelés és a magas színvonal teszi a CYBRO-t kiemelkedő projektté, amely jelentős érdeklődést vált ki a kripto bálnák és influenszerek körében.

Weboldal:

https://cybro.io

Twitter: https://twiter.com/Cybro_io

Discord: https://discord.gg/xFMGDQPhrB

Telegram: https://t.me/cybro_io

...

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine szerkesztősége semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

Nvidia chipekhez juthat Szaúd-Arábia

Szaúd-Arábia arra számít, hogy hamarosan hozzáférést kap az Nvidia nagy teljesítményű chipjeihez, amelyek lehetővé tennék az ország számára a fejlett mesterséges intelligencia modellek kifejlesztését és működtetését.
2024. 09. 13. 18:00
Megosztás:

Innovatív együttműködés a nonprofit és a művészeti világ határán

Míg külföldön egyre inkább bevett gyakorlat, hogy vállalatok és szervezetek művészeti tanácsadókat alkalmaznak, Magyarországon ez a megközelítés még gyerekcipőben jár.
2024. 09. 13. 17:30
Megosztás:

A Nemzetközi Energiaügynökség szerint lassul az olajfogyasztás növekedése, a piac már 60 dolláros Brent árra számít

Az IEA (Nemzetközi Energiaügynökség) szokásos havi jelentése a héten jelent meg, ami iránymutatás lehet a világ kőolajpiaci befektetőinek.
2024. 09. 13. 17:00
Megosztás:

Halasztást kaphatnak az autógyártók

Az Európai Unió (EU) az elmúlt években egyre szigorúbb környezetvédelmi szabályozásokat vezetett be, hogy csökkentse a szén-dioxid (CO2) kibocsátást és támogassa a klímavédelmi célokat. A szigorú autóipari kibocsátási normák célja, hogy az új gépjárművek átlagos kibocsátása folyamatosan csökkenjen, és ezzel elősegítsék a fenntartható közlekedést.
2024. 09. 13. 16:30
Megosztás:

Vártnak megfelelő kamatdöntés, enyhén változó előrejelzés

Az EKB a vártnak megfelelően alakította a kamatokat a tegnapi kamatdöntő ülésén. A legfontosabb, betéti kamatot 25 bázisponttal 3,5 százalékra csökkentette.
2024. 09. 13. 16:00
Megosztás:

Rekordmélyen Kína

A 10 éves kínai államkötvény hozama jelenleg 2,075 százalék, ami a 2002 óta vezetett statisztika történetében még soha nem volt ilyen mélyen.
2024. 09. 13. 15:30
Megosztás:

Többet költöttek színvonalas nyaralásra a magyarok

A tavalyihoz hasonlóan alakult idén az utasszám, de az egy főre eső átlagos költés 40-50 ezer forinttal magasabb volt. A magyarok érdeklődése egyre inkább a minőségi ellátást kínáló utak felé fordult az IBUSZ szerint.
2024. 09. 13. 14:30
Megosztás:

Csökkent júliusban az ipari termelés

2024 júliusában az ipari termelés volumene 1,3, munkanaphatástól megtisztítva 6,4 százalékkal elmaradt az egy évvel korábbitól erősítette meg pénteken kiadott második becslésben a Központi Statisztikai Hivatal (KSH).
2024. 09. 13. 14:00
Megosztás:

Ennyi pénz jut a gyermekétkeztetésre

A kormány megnégyszerezte a gyermekétkeztetésre fordított összeget: idén már több mint 130 milliárd forintot fordít erre, míg 2010-ben 30 milliárd volt a keret - mondta a Belügyminisztérium parlamenti államtitkára pénteken Budapesten.
2024. 09. 13. 13:30
Megosztás:

Hatékony nyelvi modell kialakításán dolgoznak a Szegedi Tudományegyetem kutatói

A nagy mesterséges intelligencia (AI) cégek által alkalmazott megoldásoknál lényegesen kisebb szövegmennyiséget és számítási kapacitást igénylő hatékony nyelvi modell kialakításán dolgoznak a Szegedi Tudományegyetem (SZTE) kutatói – közölte honlapján a felsőoktatási intézmény.
2024. 09. 13. 13:00
Megosztás:

Jelentős károkat okoztak nyáron az olaszsáskák

Jelentős károkat okoztak nyáron Bács-Kiskun és Csongrád-Csanád vármegyékben az elszaporodó olaszsáskák; az elmúlt két év meleg időjárása nagyban kedvezett a sáskák szaporodásának és várhatóan a következő évben is növekedni fog a faj népessége - közölte a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) csütörtökön az MTI-vel.
2024. 09. 13. 12:30
Megosztás:

Vészjósló jövőkép: A brit közfinanszírozás a fenntarthatóság határán áll

Az államháztartást terhelő jelenlegi folyamatok mellett hosszú távon fenntarthatatlanná válik a brit közfinanszírozási rendszer - áll a brit kormány számára hivatalos makrogazdasági és közfinanszírozási előrejelzéseket készítő független elemzőműhely (Office for Budget Responsibility, OBR) csütörtökön bemutatott átfogó tanulmányában.
2024. 09. 13. 12:00
Megosztás:

Negyedmillió embert figyeltetett a román titkosrendőrség

Negyedmillió embert figyeltetett a kommunizmus utolsó évtizedében, 1980 és 1989 között a román kommunista titkosrendőrség, a Securitate – közölte csütörtökön közzétett újabb jelentésében a Securitate Irattárát Vizsgáló Országos Tanács (CNSAS).
2024. 09. 13. 11:30
Megosztás:

Dinamikusan emelkedik a duális képzésben részt vevők száma

A kormánynak az a célja, hogy Magyarországon minél több fiatal szerezzen szakmát, képesítést, amellyel versenyképes tudáshoz juthat - mondta a családokért felelős államtitkár csütörtökön a Mol Petrolkémia Zrt. középfokú duális képzésének tiszaújvárosi tanévnyitó ünnepségén.
2024. 09. 13. 11:00
Megosztás:

Minimálisan erősödött a forint az euróval szemben

Az EKB tegnap a vártnak megfelelően leszállította a második 25 bázispontos kamatcsökkentést, ezzel az irányadó betéti kamat 3,5%-ra mérséklődött, míg a hiteloldali kamatait 60 bázisponttal vágta, 3,65, illetve 3,9%-ra.
2024. 09. 13. 10:30
Megosztás:

Továbbra is tart az emelkedés a főbb amerikai tőzsdéken

A termelői árindex augusztusban 0,2%-kal emelkedett az USA-ban, szemben a 0,1%-os növekedésre vonatkozó becslésekkel.
2024. 09. 13. 10:00
Megosztás:

Egyhetes csúcson a nyugat-európai indexek, a régiós tőzsdéken is jó hangulatban telt a kereskedés

A páneurópai Stoxx600 index 0,8%-os növekedéssel, egyhetes csúcsra, 511,98 pontra kapaszkodott vissza csütörtökön. Emellett az összes nyugat-európai tőzsde szintén zöldben zárt. A DAX 1,0, a CAC40 0,5, az FTSE100 pedig 0,6%-kal emelkedett.
2024. 09. 13. 09:30
Megosztás:

Meghúzta a ravaszt az Európai Központi Bank

Június után ma ismét 25 bázisponttal 3,5 százalékra csökkentette az irányadó betéti kamatot az Európai Központi Bank, ami egybevág az elemzők várakozásával.
2024. 09. 13. 09:00
Megosztás:

Az EU elvetette az elektromos autókra kivetett vámok elkerülésére irányuló kínai javaslatokat

Az Európai Bizottság elutasította Kína minimumárakra vagy mennyiségi korlátokra tett javaslatait az elektromos járművek (EV) Európai Unióba történő behozatalánál - közölte csütörtöki sajtótájékoztatóján az Európai Bizottság illetékes szóvivője.
2024. 09. 13. 08:30
Megosztás:

A magyarok többsége nyitottan áll a mesterséges intelligenciához

A többség nyitottan áll a mesterséges intelligenciához (MI) Magyarországon, ugyanakkor még kevesen használják azt; bár 79 százalék azok aránya, akik úgy vélik, hogy tudják, mi a mesterséges intelligencia, annak gyakorlati hasznosításában csak 3,9 pontot érnek el egy 10-es skálán - derült ki a Publicis Groupe Hungary és a GKID Research & Consulting reprezentatív kutatásából.
2024. 09. 13. 08:00
Megosztás: