A kereskedők egy új Shiba Inu projektet pumpálnak – de miért?

A vadnyugati tematikájú mém projekt már közel 900 000 dollárnyi befektetést gyűjtött. A hangulatos, játékosított metaverzum ugyanis teljesen új szintre emeli a közösségépítést és a játékosok jutalmazását.

A kereskedők egy új Shiba Inu projektet pumpálnak – de miért?

Az egész piacot megrengető visszaesés közepette a leleményes befektetők Shiba Shootout ($SHIBASHOOT) tokenekből táraznak be a Web3 egyik legizgalmasabb előértékesítése keretében.

Olyannyira, hogy a metaverzum központjában a mémgyártó megmérettetések, a kriptovalutákkal megfűszerezett póker versenyek és az izgalmakkal teli virtuális kincsvadászatok állnak.

A projekt egy kapcsolódó lövöldözős játékkal is előrukkolt, amelyet az érdeklődők már le is tölthetnek a Google Play-ről és az Apple App Store-ból. A párbajhősök játék közben $SHIBASHOOT tokeneket szerezhetnek.

Az izgalmakat a kripto influenszerek és YouTuberek elismerő szavai még tovább fokozzák. A közkedvelt YouTuber, Jacob Crypto Bury, „a következő Shiba Inu”-ként hivatkozott a projektre, ami egyébként általános nézet a Shiba Shootout-ot elemzők körében.

A Shiba Shootout azonban nem áll meg itt, hanem bármely korábbi doge tematikájú érménél tovább megy.

Az erős közösségi elemek, a számos jutalom szerzési lehetőség és az sokoldalú, egyedi megközelítés miatt komoly versenyző lehet a “következő Dogecoin” címre pályázók között.

Megnézem a Shiba Shootout oldalát

Shiba Shootout és a Sundance Kid

Ahogy azt már korábban említettük, a Shiba Shootout egy magával ragadó vadnyugati környezetbe kalauzol. A projekt tele van kreativitással és egy igazi Sergio Leone kaland minden varázsával, emellett pedig számos jutalmat és stratégiai játékmenetet kínál.

A metaverzum játékosított középpontjában a vadnyugati kisváros, Shiba Gulch áll. A nyüzsgő Web3 település ad otthont a Shiba Shootout közösségnek, a tagok pedig számos izgalmas elfoglaltsággal tölthetik az idejüket. Kihívásokat teljesíthetnek, cseveghetnek játékos társaikkal, jutalmakra vadászhatnak, és olyan leszámolásokban vehetnek részt, mint a mém párbaj.

shiba shootout kripto ico

Habár az alapvető játékmenetről még mindig hallgat a fejlesztő csapat, már számos kulcsfontosságú funkciót megismerhettünk.

Megnézem a Shiba Shootout oldalát

A $SHIBASHOOT szabadlábon

A Shiba Shootout egy ajánlói programmal is kedveskedik a közösségnek, amely a Posse Rewards névre hallgat. Az ajánlói program révén a felhasználók meghívhatják barátaikat a Shiba Showdown közösségbe, amivel bónusz tokeneket szerezhetnek. Az ajánlók és barátaik jutalma a csoport méretétől függ.

A Campfire Stories keretében a közösség tagjai egy virtuális tábortűz mellett ülhetnek össze, hogy kötetlen formában beszélgessenek kriptovalutákkal és mém érmékkel kapcsolatos tapasztalataikról.

Shiba Shootout kripto előértékesítés

De ott van például a Token Governance Roundups is, ami szintén a vadnyugati szellemet idézi. Azok, akik Shiba Shootoutot tokeneket tartanak, részt vehetnek a Shiba Shootout DAO-ban. A DAO-ban a tulajdonosoknak szavazati joguk van, és dönthetnek a Shiba Shootout jövőjét érintő kérdésekről.

A Lucky Lasso Lottery Shiba Gulch helyi kriptovalutás játéka. A tulajdonosok $SHIBASHOOT tokenek befizetésével vaskos kripto jutalmakat nyerhetnek. Szintén szimpatikus, hogy a projekt az így szerzett bevétel egy bizonyos részét jótékony célokra fordítja.

A Savings Saddlebags egy másik olyan funkció, amivel pénzt kereshetsz. Ez automatikusan hozzárendel megadott számú tokent egy dedikált tárcához, amely folyamatosan extra tokenekkel gyarapodik.

A Cactus Staking segítségével pedig a felhasználók a sivatag közepén egy digitális kaktuszra helyezhetik tokenjeiket, amivel jutalmakat gyűjthetnek.

A hosszabb távra lekötött tokenek magasabb jutalmakkal járnak. A platform a növekvő jutalmakat egy kaktusz képében vizualizálja, ami nemcsak a témához hű, de a megértést is segíti.

Megnézem a Shiba Shootout oldalát

A Shiba Shootout ütemterve

A Shiba Shootout fejlesztői izgalmas ütemtervvel igyekeznek a mém érme piac tetejére juttatni a tokent.

shiba shootout terv

A befektetők mindössze 0,0198 dollárért beszerezhetik a tokent a jelenleg is zajló Shiba Shootout előértékesítés keretében. Az előértékesítés alatt fokozatosan emelkedik az ár, így azok járnak a legjobban, akik a lehető legkorábban vásárolnak. A jelenlegi ár már csak néhány napig érvényes, ezután az ár 0,0199 dollárra nő.

Az árak egészen az utolsó előértékesítési körig 2 cent alatt maradnak, ekkor pedig 2 centre nőnek. Ezután a potenciális tőzsdei listázások akár az egekbe is röpíthetik a tokent.

A token hívői a közösségi médiában gyűltek össze, a Shiba Shootoutot X/Twitter fiókja és a Telegram csatornája is rendkívül népszerű.

Csatlakozz te is az előértékesítéshez kedvezményes áron és számoljunk le együtt a piac veterán kutyáival!

Megnézem a Shiba Shootout oldalát

Ezek is érdekelhetnek:

Tovább szakad a piac, ezt vedd a DogWifHat és a Floki helyett

A Bitcoin vérfürdőben úszik, drámai esések a kriptopiacon

A 11 legjobb altcoin, amit 2024-ben érdemes vásárolni – Milyen új altcoinokat vásároljak?

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine szerkesztősége semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

Estek a fejlett gazdaságok kötvényhozamai, nem változott a forint értéke

Tegnap tovább araszoltak lefelé a kötvényhozamok a fejlett piacokon és folytatódott a dollár gyengülése is a Fed eheti kamatmeghatározó ülése előtt, amikor legalább 25 bázispontos lépéssel megindulhat az amerikai kamatcsökkentési ciklus.
2024. 09. 17. 11:00
Megosztás:

Annyi katona megy a gátakra, amennyi csak kell

Az árhullám okozta megnövekedett feladatok ellátását napról napra nagyobb létszámban segítik a katonák, mostanra mintegy 1400-an van a gátakon, de annyi katona megy a gátakra a következő órákban és napokon is, amennyi csak kell – közölte Szalay-Bobrovniczky Kristóf honvédelmi miniszter.
2024. 09. 17. 10:30
Megosztás:

Vegyes hangulatban telt a kereskedés az amerikai tőzsdéken, emelkedtek az olajárak

A tengerentúli piacok vegyesen nyitották a hetet a múlt heti szárnyalás után.
2024. 09. 17. 10:00
Megosztás:

Szijjártó Péter szerint a kőolajellátás kérdését tilos átpolitizálni

Stratégiai egyetértés van Magyarország és a Kőolaj-exportáló Országok Szervezete (OPEC) között abban, hogy az olajellátás nem politikai ügy, és a kőolajellátás kérdését tilos átpolitizálni - közölte a külgazdasági és külügyminiszter a Facebook-oldalán kedden, miután Bécsben találkozott Haitam al-Gejsszel, az OPEC főtitkárával.
2024. 09. 17. 09:30
Megosztás:

Csökkenéssel nyitották a hetet a nyugat-európai tőzsdék

A páneurópai Stoxx600 index 0,2%-os csökkenéssel zárt hétfőn, megszakítva háromnapos növekedési sorozatát. Az európai technológiai index 1,2%-ot esett, ami a legnagyobb százalékos csökkenést jelentette a főbb Stoxx szektorok közül.
2024. 09. 17. 09:00
Megosztás:

Az első lépés a Bet Match-nél: Regisztráció és hozzáférés a személyes fiókjához

A Bet Match egy online platform, amely innovatív szolgáltatásokat nyújt ügyfeleinek a szerencsejáték-üzletágban. A platform fejlesztői fennállása során a felhasználóbarát felületre és a különféle nyerőgépekre helyezték a hangsúlyt.
2024. 09. 17. 08:49
Megosztás:

Vigyázzon! Hitelt vesznek fel csalók az Ön nevében és a pénzt ellopják!

Havi hárommilliárd forintot lopnak el a bankügyfelektől a csalók.
2024. 09. 17. 08:30
Megosztás:

A Dogecoin és a Shiba Inu árfolyama emelkedik, miközben a TradFi óriás DTX Exchange vezeti a rohamot

A mémcoinok ismét reflektorfénybe kerültek bika teljesítményükkel, miközben a kriptopiac szárnyal, követve a BTC ármozgásait. A Dogecoin (DOGE) és a Shiba Inu (SHIB) vezeti a mémcoinokat jelentős nyereségekkel, amelyeket a grafikonokon is láthatunk, és amelyeket top szintű elemzők bikás előrejelzései támogatnak.
2024. 09. 17. 08:00
Megosztás:

A Ripple-SEC ügy "lezárult" – A bullish hangulat megnövelte a keresletet a NEAR Protocol (NEAR) és egy új AI-DeFi token iránt

A kriptoközösség megkönnyebbülten sóhajtott fel, miután a Ripple-SEC ügy lezárult. Annak ellenére, hogy az augusztus 7-i végleges ítélet több mint négy évvel az ügy kezdete után született meg, voltak félelmek, hogy a szabályozó hatóság fellebbezni fog. Stuart Alderoty, a Ripple vezető jogi tisztviselőjének szavai szerint azonban az „ügy lezárult.”
2024. 09. 17. 07:00
Megosztás:

Az új tanévben is 150 ezerre tehető Erdélyben a magyarul tanuló diákok száma

A 2024-2025-ös tanévben is 150 ezerre tehető Erdélyben a magyar nyelven tanuló diákok száma - közölte a Krónikaonline.ro hírportállal Kallós Zoltán, a román oktatási minisztérium kisebbségi oktatásért felelős államtitkára, hozzátéve, hogy később sem számítanak csökkenésre.
2024. 09. 17. 06:30
Megosztás:

Százezernél is több új bankszámlát nyitottak a magyarok

Átlépte a 10 milliót a lakossági bankszámlák száma, miután félév alatt több mint százezer újat nyitottak belőlük. A bankkártyák egyre nagyobb részét digitalizálják, gyors tempóban terjed a mobilbankolás, és egyre kevesebben használnak készpénzt. Az ATM-ek száma ennek ellenére növekszik, hiszen a jegybank előírta a telepítésüket - derül ki a Bank360.hu elemzéséből.
2024. 09. 17. 06:00
Megosztás:

Csődgondnokság alá kerül a Titanicot gyártó hajógyár

Csődgondokság alá kerül az észak-írországi Harland and Wolff hajógyár, amely a világ egyik leghíresebb hajóját, a tragikus sorsú Titanicot is építette.
2024. 09. 17. 05:00
Megosztás:

Tovább nőtt a magyar turisták száma Horvátországban

Az idén újabb rekordot döntve tovább nőtt Horvátországban a magyar turisták és vendégéjszakáik száma, szeptember közepéig 736 ezer magyar utazó 3,7 millió éjszakát töltött az adriai államban - közölte a Horvát Idegenforgalmi Közösség budapesti képviseletének igazgatója hétfőn Budapesten sajtótájékoztatón.
2024. 09. 17. 04:30
Megosztás:

Magyar biotech startup került be az AWS globális AI programjába

Az Amazon Web Services (AWS) bejelentette, hogy a mesterséges intelligenciával rákellenes megoldásokat kutató biotech céget, a Turbine-t, egyetlen magyarként beválasztották az AWS Global Generative AI Accelerator 10 hetes programjába, amelybe globálisan mindössze 80 vállalkozás került be idén.
2024. 09. 17. 04:00
Megosztás:

Keddtől nem lehet behajtani a Margitszigetre

A Dunán levonuló árhullám miatt kedd reggel lezárják a Margitszigetet, ezért a 26-os autóbusz nem közlekedik, a 4-es és a 6-os villamos pedig nem áll meg a margitszigeti megállóban - közölte a BKK hétfőn este az MTI-vel.
2024. 09. 17. 03:30
Megosztás:

Fokozott tűzveszélyt jelent a szárítókban hagyott napraforgó, cirok

Az elmúlt hónapok aszályos időjárása összekuszálta a szálakat. Sajnos vannak olyan területek, ahol tönkre tett mindent. Máshol a napraforgót szárítják, vagy a szóját, cirkot, sőt a kukoricát, már ahol kell egyáltalán. A betakarítás folyamatosságát a csapadékos időjárás megtöri. A szárítók üzemeltetői nehéz helyzetben vannak, mert nem tudják, mikor folytatódhat a betakarítás (talán már holnap), ezért gyakran a toronyban hagyják a terményt, nem ürítik le. Ez akkor is veszélyes, ha ügyelnek arra, hogy a felső nedves tömeg is megszáradjon.
2024. 09. 17. 03:00
Megosztás:

Putyin másfél millióra emelte az orosz katonai állomány létszámát

Száznyolcvanezer fővel másfél millióra növeli az orosz fegyveres erők katonai állományának létszámát Vlagyimir Putyin orosz elnök hétfőn kiadott rendelete.
2024. 09. 17. 02:30
Megosztás:

Le kell cserélni a magyar otthonokban a gázkazánokat a Nemzetközi Energiaügynökség döntése értelmében!

Az Nemzetközi Energiaügynökség (IEA) azt javasolja, hogy 2025-től tiltsák meg az új, fosszilis tüzelőanyaggal működő kazánok forgalmazását. Ezzel szemben hazánkban a legtöbb otthon földgázzal működő fűtési rendszert használ, ami nem előnyös, mivel a fosszilis energiahordozók alkalmazása növeli a CO2-kibocsátást, és ez hozzájárul a globális felmelegedéshez. Már elérhetők olyan alternatívák, amelyek mind környezetvédelmi, mind költséghatékonysági szempontból jobb megoldást kínálnak.
2024. 09. 17. 02:00
Megosztás:

Egyelőre nem várható újabb csapadék

Sem Magyarországon, sem a Duna vízgyűjtőin nem várható érdemi csapadék területi átlagban a következő öt-hét napban - közölte a HungaroMet Zrt. a Facebook-oldalán hétfőn.
2024. 09. 17. 01:30
Megosztás:

Ha Ön 1949-1975 között született, akkor oka van a félelemre

Az 1949 és 1975 között született generációt gyakran említik baby boom generációként vagy annak későbbi szakaszaként. Ez a korosztály életében számos társadalmi és gazdasági változáson ment keresztül, és most új kihívásokkal néz szembe, ahogy az idősödés határához érkezik.
2024. 09. 17. 01:00
Megosztás: