A kereskedők eladják a Dogecoin-t (DOGE), a Floki Inu-t (FLOKI) és más mémcoinokat, ahogy a piac összeomlik; a tőke a DTX Exchange-re áramlik

A legutóbbi kriptopiac-összeomlás sok befektetőt megrémített, mivel a mémcoinok, mint a Dogecoin (DOGE) és a Floki Inu (FLOKI) jelentős árfolyamcsökkenést szenvedtek el.

A kereskedők eladják a Dogecoin-t (DOGE), a Floki Inu-t (FLOKI) és más mémcoinokat, ahogy a piac összeomlik; a tőke a DTX Exchange-re áramlik

Míg ezek a memecoinok korábban virális vonzerejükkel és hírességek támogatásával ragadták meg a piac képzeletét, úgy tűnik, hogy most fordul a kocka.

Ebben a környezetben a DTX Exchange, egy biztonságos és innovatív DeFi platform, egyre nagyobb érdeklődést vált ki, stabilitást és növekedési lehetőségeket kereső befektetők számára kínál menedéket. Nézzük meg részletesen ezeket a trendeket.

Dogecoin (DOGE) árfolyama csökken a bálna mozgása és a piaci visszaesés közepette

A szélesebb kriptopiac visszaesése jelentős árfolyamcsökkenést váltott ki a Dogecoin (DOGE) esetében az elmúlt 24 órában. Ez a csökkenés egy jelentős on-chain tranzakcióval esik egybe, amelyet a Whale Alert követett nyomon az X platformon, és amely 400 millió DOGE-t, értékben 41,08 millió dollárt mozgatott egy vezető kriptotőzsdére, a Binance-re.

Míg a bálna cím még mindig jelentős mennyiségű DOGE-t tart, 379,80 millióval, amelynek értéke a Blockchair adatai szerint 36,59 millió dollár, a jelentős eladás stratégiai lépésre utal a jelenlegi piaci feltételek fényében. Érdekes módon a CoinGape Media beszámolt arról, hogy ugyanez a cím körülbelül 1 milliárd DOGE-t halmozott fel a Binance-től korábban ebben az évben. Ez a minta arra utal, hogy a bika futamok során felhalmozódik, és a visszaesések során elad.

A bálna jelentős áthelyezése kétségtelenül hozzájárult a Dogecoin (DOGE) körüli általános medve hangulathoz. A befektetők ezt a mozgást az eszköz rövid távú növekedési potenciáljába vetett bizalom elvesztésének tekintik, ami tovább táplálja az árfolyamcsökkenést.

Floki Inu (FLOKI) visszaesik a csökkenő nyitott érdeklődés és a medve hangulat közepette
A Floki Inu (FLOKI) várhatóan folytatja lefelé irányuló trendjét a következő napokban, amit a befektetők növekvő pesszimizmusa táplál. Ez a negatív hangulat tovább nehezítheti a memecoin árfolyamának stabilizálására irányuló erőfeszítéseket.

Egy jelentős vörös zászló a FLOKI nyitott érdeklődésének éles csökkenése. Ez a mutató, amely a nyitott határidős szerződések összértékét tükrözi, egyetlen nap alatt 4 millió dollárral esett vissza. Ez a jelentős csökkenés, amely az előző összérték egyötödét jelenti, arra utal, hogy a kereskedők és befektetők elveszítik a bizalmukat a FLOKI iránt. Lehet, hogy újraértékelik pozícióikat és potenciálisan kilépnek a piacról. Továbbá, a FLOKI relatív erősségi indexe (RSI) határozottan a semleges vonal alatt marad, ami folyamatos eladási nyomást jelez.

Ezeket a kihívásokat tovább súlyosbítja, hogy a FLOKI ára az elmúlt 24 órában már több mint 16%-kal csökkent, 0,0001856 dollárról 0,000278 dollárra. Ez az előző támogatási szint 0,0001326 dollár alatti áttörése aggodalmat kelt egy potenciális zuhanás miatt, amely 0,0001000 dollár alá eshet.

Dogecoin, Floki és DTX Exchange kriptovaluták árfolyam elemzése

A Hype-on túl: A mémecoin befektetők menedéket találnak a DTX Exchange-ben

A legutóbbi piaci visszaesés egy szélesebb trendet emel ki - a befektetők elmozdulnak a memecoinoktól, mint a Dogecoin (DOGE) és a Floki Inu (FLOKI), és menedéket keresnek a megalapozottabb vagy innovatívabb DeFi projektekben. Ez az elmozdulás a biztonság, az átláthatóság és a fenntartható növekedés iránti növekvő felismerést tükrözi. A DTX Exchange kiemelkedik ebben a változó környezetben.

A DTX Exchange alapelvei közé tartozik a biztonság és az átláthatóság, amelyek a piac bizonytalanságának időszakában bizalmat teremtenek. A robusztus okosszerződés-rendszer minimalizálja a hibákkal vagy kihasználásokkal kapcsolatos kockázatokat, ami éles ellentétben áll a memecoinok, mint a Dogecoin (DOGE) és a Floki Inu (FLOKI) potenciális sebezhetőségeivel.
Továbbá, a DTX Exchange innovatív hibrid likviditási modellje segít minimalizálni a csúszást, nagyobb rugalmasságot és irányítást biztosítva a kereskedőknek. A tapasztalt kereskedők számára, akik a hozamok maximalizálására törekszenek, a DTX Exchange az iparágban elsőként kínál 1000-szeres tőkeáttételt KYC követelmények nélkül.

A folyamatban lévő DTX Exchange előértékesítés is jelentős érdeklődést váltott ki, több mint 827 ezer dollárt gyűjtve. A platform egyedi értékjavaslata és a felhasználói igényekre való fókuszálása vonzotta azokat a befektetőket, akik stabilitást és magas növekedési potenciált keresnek. A jelenlegi előértékesítési ár, 0,04 dollár, kedvezményes belépési pontot biztosít a befektetőknek, hogy korai szakaszban részt vehessenek a DTX Exchange ökoszisztémájában.

Tudjon meg többet:

Látogassa meg a DTX Előértékesítést

Olvassa el a Fehér Könyvet

Csatlakozzon a DTX Közösséghez

...

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

Ez Budapest környékének egyik legdinamikusabban fejlődő sportrepülőtere

Rengeteget fejlődött az elmúlt öt évben a Dunaújvárosi Repülőtér, ami egy ambiciózus fiatal nőnek köszönhető. Mihalcsek Noémi vállalkozása 2020-ban vette át a repülőtér üzemeltetését, azóta bővítették a kempinget, fásítottak, épült egy oktatótermük, van már szaniter helyiségük és egy kiváló minőségű streed food büféjük is. A munka azonban nem áll meg, számtalan tervük van még, hogy az egykor országos hírű, szebb napokat látott repülőteret újra a legfejlettebbek között emlegessék nemcsak Budapest környékén, hanem országos szinten is. Mihalcsek Noémi nem titkolt célja, hogy a fiatalokkal megszerettesse a repülést, és eloszlassa a mítoszt, hogy kiváltság ez a hobbi.
2024. 07. 20. 21:00
Megosztás:

Nyári munkával és spórolással készültek a fiatalok a fesztiválszezonra

Nem csak bulizni tudnak és szeretnek a mai fiatalok, de dolgozni és spórolni is hajlandók azért, hogy legyen pénzük a nyári plusz kiadásokra. Az Erste reprezentatív felmérése szerint a legtöbben nem költenének többet 50 ezer forintnál egy nyári fesztiválra, de a költségek ennél könnyen magasabbak is lehetnek. Az Erste idén az Inota Fesztivál programjaihoz csatlakozott támogatóként.
2024. 07. 20. 20:00
Megosztás:

Több mint egymilliárd forint fejlesztési támogatást kap Békés vármegye

Több mint egymilliárd forint fejlesztési támogatás érkezik Békés vármegyébe az európai uniós Terület- és Településfejlesztési Operatív Program Plusz keretéből - közölte a Békés Vármegyei Önkormányzat az MTI-vel.
2024. 07. 20. 18:00
Megosztás:

Hitelezési platformot indított az ingatlan.com

Már több mint 100 ezren használták az ingatlan.com által a lakosság számára indított online hitelezési platformot, amelynek a fejlesztéshez a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs (NKFI) Hivatal 286,824 millió forint vissza nem térítendő támogatással járult hozzá - közölte az ingatlan.com Zrt. az MTI-vel.
2024. 07. 20. 17:00
Megosztás:

Az élelmiszeripar szakember-utánpótlását segítő projekt indult

Uniós támogatással az élelmiszeripar és az ehhez kapcsolódó szolgáltatások szakember-utánpótlását segítő magyar-szerb határ menti projekt indult Tápláljuk a jövőt! (Feeding Future) címmel - tájékoztatta a Csongrád-Csanádi Kereskedelmi és Iparkamara az MTI-t.
2024. 07. 20. 16:00
Megosztás:

Balaton térségében ezek a fő úti célok a magyarok körében

Az eltöltött vendégéjszakák száma alapján június 1. és július 16. között a Balaton térségében Siófok, Balatonfüred, Hévíz, Balatonlelle és Keszthely a legkedveltebb úti cél a magyarok körében - közölte a Szallas.hu szállásfoglaló portál adatai alapján pénteken az MTI-vel.
2024. 07. 20. 15:00
Megosztás:

Komoly lehetőségek állnak a hazai juhágazat előtt

Komoly lehetőségek állnak a hazai juhágazat előtt, éppen ezért az Agrárminisztérium (AM)felülvizsgálta a szektorhoz kapcsolódó támogatások rendszerét. Ennek eredményeként 2024-től kezdődően a források fokozottan szolgálják az állatállomány genetikai minőségének javítását, illetve a minőségi árutermelést, tekintettel a juhtartók szakmai igényeire és lehetőségeire - jelentette be pénteki közleményében a minisztérium.
2024. 07. 20. 14:00
Megosztás:

Tizedével nőtt a napelemes beépített teljesítmény

Az átviteli rendszerirányító MAVIR friss adatsora szerint 2024 júliusáig összesen 6712 megawattnyi naperőművet helyeztek üzembe Magyarországon. Az összes teljesítményből a legnagyobb arányban az ipari létesítmények részesülnek 3678 megawattal. Az 50 kilowatt (kW) feletti rendszerek idén júniusban érték el eddigi negyedórás termelési csúcsukat, amely csak kevéssel maradt el a 3200 megawatt-tól - hívta fel a figyelmet pénteki elemzésében az Energiaügyi Minisztérium (EM).
2024. 07. 20. 13:00
Megosztás:

NIS2 kiberbiztonsági szabályozás - jobb későn, mint soha

Ugyan június 30-án lejárt Kiberbiztonsági tanúsításról és felügyeletről szóló törvényben meghatározott első fontos határidő, a cégvezetőknek azonban még van idejük pótolni a mulasztást, és időben megkezdeni a felkészülést a támadások elhárítására - nem mellesleg az akár milliós nagyságrendű bírság elkerülésére.
2024. 07. 20. 12:00
Megosztás:

Javította Törökország minősítését a Moody's

Felminősítette Törökországot a Moody's Ratings. A nemzetközi hitelminősítő a péntek éjjel Londonban bejelentett döntést mindenekelőtt azzal indokolta, hogy Törökország határozottan visszatért az ortodox monetáris politikához, és ennek már megvannak az első látható eredményei.
2024. 07. 20. 11:00
Megosztás:

Itt a méret a lényeg: ezek a járművek a közutak rémei

A nagy teljesítményű autókkal gyakrabban okoznak kárt másoknak, és ezek értéke is nagyobb - derül ki a Bank360.hu friss káradatok alapján készült elemzéséből. A kötelező biztosítások számához képest csökkent a károk gyakorisága, amiben a legtöbbet futó trolik, kamionok és csuklós buszok az éllovasok.
2024. 07. 20. 10:00
Megosztás:

Így lehet rémálom a nyaralás

Akár 10-20 százalékkal is többet fizethet egy külföldön megvásárolt áruért az, aki a bankkártyás fizetésnél elfogadja azt, hogy a kereskedő bankja forintban vonja le az összeget a dinamikus valutaváltás szolgáltatás keretében – figyelmeztet Gergely Péter. A BiztosDöntés.hu pénzügyi szakértője szerint hatalmas árfolyam-eltérítések itthon is vannak: az EuroNet automatákból kedden 426 forintért lehetett eurót felvenni, a Wizzair oldalán ugyanarra a járatra 13 százalékkal többet kellett fizetnie annak, aki forint helyett euróban akarta ugyanazt a repülőjegyet megvenni.
2024. 07. 20. 09:00
Megosztás:

140 millió eurós befektetés: az OMV is csatlakozik az EIT InnoEnergy-hez

Zártkörű részvénykibocsátás keretében az osztrák székhelyű globális üzemanyag és vegyipari vállalat, az OMV, a romániai integrált energiaipari vállalat, a OMV Petrom és a hollandiai székhelyű vállalat, az ACB Participaties B.V. csatlakozott a fenntartható energiaipari fejlesztésekben élenjáró EIT InnoEnergy-hez idén júliusban. A három cég által biztosított és 140 millió euró értékben lejegyzett részvények jelentős tőkeinjekciót nyújtanak a szervezet átfogó energiaipari célkitűzéseinek megvalósításához.
2024. 07. 20. 08:00
Megosztás:

Új technológia hódít: az acélszerkezetes építkezés előnyei

Az acélszerkezetű épületek nemcsak könnyebbek és tartósabbak, de gyorsabban is építhetők, mint a hagyományos fa szerkezetek. A Magyarországon újdonságnak számító technológia jelentős előnyökkel bír, beleértve a hosszabb élettartamot, a deformálódásmentességet, a rágcsálókkal szembeni ellenállást és a kiváló földrengésállóságot.
2024. 07. 20. 07:00
Megosztás:

A vezető Bitcoin kereskedő, Peter Brandt szerint rendkívül valószínű, hogy a BTC ára eléri a 71 ezer dollárt, mit jelent ez az altcoinok számára?

A vezető Bitcoin kereskedő, Peter Brandt nemrégiben közzétette a BTC technikai, grafikonos elemzését, amelyben azt jósolta, hogy az első számú kriptovaluta hamarosan elérheti a 71 000 dollárt. Mivel a Bitcoin árának ingadozásai nagymértékben befolyásolja az altcoin piacot, újabb kriptó rally következhet, ha Brandt előrejelzése helytálló.
2024. 07. 20. 06:00
Megosztás:

McKinsey: akár megduplázható a budapesti turizmus

Budapest képes volna megduplázni az ideérkező turisták és az általuk itt töltött vendégéjszakák számát, illetve megkétszerezni-háromszorozni a költéseiket a fővárosban – írja a McKinsey & Company tanulmánya, amely szerint Budapest jelenlegi piaci részesedése a globális turizmusból hozzávetőleg fele a hasonló európai városok részesedésének. A turisztikai forgalom megduplázásának érdekében a tanácsadó cég szerint infrastruktúrafejlesztésre, hatékonyabb digitális marketingre és konferenciaturizmusra, valamint az iparági szereplők szoros együttműködésére volna szükség.
2024. 07. 20. 05:00
Megosztás:

Durva! Már itt tartanak a magyar szántóföld árak!

Kétmillió forint fölé emelkedett a szántóföldek hektáronkénti átlagára tavaly, noha az ország különböző régióiban változatosan alakultak, Közép- és Észak-Magyarországon csökkentek, a többi régióban emelkedtek az árak.
2024. 07. 20. 04:00
Megosztás:

Mennyibe kerül valójában egy hőszivattyú beruházás?

Takarékos fűtési-hűtési megoldások a természet energiájával: az épülő vagy korszerűsítés előtt álló épületeknél alapvető kérdés, hogy milyen fűtési rendszert válasszunk. Egyre népszerűbb megoldás a hőszivattyú. De vajon tényleg mélyen a zsebébe kell-e nyúlnia annak, aki ezt az energiahatékony megoldást választja?
2024. 07. 20. 03:00
Megosztás:

Akinek sok készpénze van Magyarországon, ezzel a döntéssel most hatalmasat veszít!

A pénzügyi világban gyakran emlegetik azt a mondást, hogy „a készpénz király”, de a jelenlegi gazdasági helyzetben ez a kijelentés már korántsem olyan egyértelmű. A magyar piacon és a globális gazdaságban is jelentős változások történtek, amelyek alapvetően megváltoztatták a készpénz birtoklásának kockázatait és előnyeit.
2024. 07. 20. 02:00
Megosztás:

1 milliós forintos négyzetméterár a panellakásoknál! Miiii?!

Míg korábban slágertermék volt az ingatlanpiacon a panellakás, néhány éve valamelyest csökkent a népszerűsége, ugyanakkor továbbra is keresett kategória az ingatlanpiacon. Már csak azért is, mert a panellakások esetében jellemzően kisméretű ingatlanról van, ami pedig a vevők elsődleges célpontja most. Ráadásul a befektetők is keresik, hiszen a kisméretű lakások jól kiadhatók.
2024. 07. 20. 01:30
Megosztás: