A következő Bitcoin-csúcsot csak 2025 nyarára várják, a kereskedők más kriptovalutákra váltanak a rövid távú nyereség érdekében – Fektess be ma 200 dollárt ezekbe az altcoinokba, hogy két hónap alatt akár 1,5 millió dolláros portfóliód legyen

A Bitcoin jövője bizonytalannak tűnik, mivel egyes elemzők azt jósolják, hogy az árfolyam akár 10 000 dollárra is eshet. A jelenlegi árfolyam adatok olyan mintákat mutatnak, amelyek támogathatják ezt a jóslatot. Ez a cikk azt vizsgálja, hogy a Bitcoin valóban esés előtt áll-e, vagy meglepetésszerű fellendülés várható, és kiemel más kriptovalutákat, amelyek jelentős növekedés előtt állhatnak.

A következő Bitcoin-csúcsot csak 2025 nyarára várják, a kereskedők más kriptovalutákra váltanak a rövid távú nyereség érdekében – Fektess be ma 200 dollárt ezekbe az altcoinokba, hogy két hónap alatt akár 1,5 millió dolláros portfóliód legyen

A CYBRO előértékesítés meghaladja az 1,8 millió dollárt: Egyedülálló NeoBank befektetési lehetőség

A CYBRO felkelti a kriptovaluta bálnák figyelmét, mivel exkluzív token előértékesítése gyorsan túllépte az 1,8 millió dollárt. Ez a csúcstechnológiás NeoBank páratlan lehetőségeket kínál a befektetőknek, hogy bármilyen piaci körülmény között maximalizálják a nyereségüket.

A szakértők akár 1200%-os megtérülést jósolnak, miközben a CYBRO tokenek előértékesítési ára mindössze 0,03 dollár darabonként. Ez a ritka, technológiailag fejlett projekt már most vonzza a neves kriptobálnákat és influencereket, ami erős bizalmat és érdeklődést jelez.

A tokenek mellett a CYBRO különleges Pontokat is bevezet, amelyek még több lehetőséget kínálnak a befektetőknek. E pontok tulajdonosai automatikusan részt vesznek a CYBRO Airdropban, ahol minél több Ponttal rendelkezik valaki, annál több tokent kap. A CYBRO heti 1 millió Pontot oszt ki, amelyek a CYBRO alkalmazás DeFi Vaultokba történő befektetésével szerezhetők meg.

Matic, Solana, AAve és Sei kriptovaluta árfolyam előrejelzés és elemzés, CYBRO kripto ICO

A CYBRO tokenek birtokosai jövedelmező staking jutalmakat, exkluzív airdropokat, vásárlások utáni pénzvisszatérítést, csökkentett kereskedési és kölcsönzési díjakat, valamint egy robusztus biztosítási programot élvezhetnek a platformon belül.

Mivel a teljes tokenek mindössze 21%-a elérhető az előértékesítés során, és már körülbelül 80 milliót eladtak, ez arany lehetőség a szemfüles befektetők számára, hogy részesedést szerezzenek egy igazán különleges projektben.

>>> Csatlakozz a CYBRO-hoz, és célozz akár 1200%-os jövőbeni megtérülést <<<

Solana és SOL: A lehetőségek feltárása az altcoin szezon fokozódása során

A Solana hullámokat kelt a blokklánc világában a skálázhatóságra összpontosító megoldásaival. Olyan platformot kínál a fejlesztők és befektetők számára, ahol a tranzakciók gyorsan lezajlanak anélkül, hogy shardolásra vagy extra rétegekre lenne szükség. A natív kriptovaluta, a SOL, kulcsszerepet játszik a Solana ökoszisztémában.

Lehetővé teszi a tranzakciókat, és jutalmazza a hálózatot támogatókat. Ahogy egyre több projekt jelenik meg a Solanán, a SOL egyre relevánsabbá válik, tükrözve a technológia iránti növekvő érdeklődést. A 2024-es év mintái emlékeztetnek a 2021-es bull runra, így a Solana architektúrája és érméje jó helyzetben lehet azok számára, akik a digitális valuták fejlődő világát követik.

MATIC: A Polygon szerepe a következő kriptovaluta bull runban

A Polygon megoldást kínál az Ethereum magas díjaira és lassú sebességére. Ezt egy második rétegű skálázási megoldásként teszi. A felhasználók gyorsabb tranzakciókat és alacsonyabb költségeket tapasztalnak. A MATIC a natív tokenje, amelyet díjak, staking és hálózati döntések során használnak. A validátorok és delegálók biztosítják a hálózat biztonságát és zökkenőmentes működését.

Ezáltal könnyebb és olcsóbb a decentralizált alkalmazások és pénzügyi eszközök használata. Az Ethereum skálázhatóságának növelésével a MATIC kulcsszereplő lehet, ha 2024-ben bull run következik be. Ahogy a kriptovaluták iránti érdeklődés nő, a Polygon hatékony és költséghatékony megoldásként jelenhet meg a blokklánc tevékenységek számára.

Sei: Az 1. rétegű blokklánc, amely sikerre készül 2024-ben

A Sei egy kereskedésre épített 1. rétegű blokklánc, amely előnyt nyújt a tőzsdék számára. Tervezése lehetővé teszi, hogy másodpercenként rengeteg megrendelést kezeljen, a tranzakciók mindössze 380 milliszekundum alatt teljesülnek. A blokklánc jelentős intézményi támogatást keres, és nagy hangsúlyt fektet a biztonságra.

Ha a Sei eléri a legfelső árfolyamcélját, akár 323,76%-os növekedést is elérhet 2030-ra. Mivel a kriptopiac hasonló mintákat mutat, mint 2021-ben, a Sei jó helyzetben lehet a növekedéshez. A kereskedelem optimalizálására összpontosítva a Sei még nagyobb figyelmet kaphat, ahogy az igény a hatékony és biztonságos blokklánc megoldások iránt tovább növekszik.

Aave: Innovatív kölcsönzési megoldásokkal navigálva a decentralizált pénzügyekben

Az Aave kitűnik a decentralizált pénzügyek világában azzal, hogy lehetőséget kínál kriptovaluták kölcsönzésére és kölcsönzésére közvetítők nélkül. Az Ethereum blokkláncon működve 17 különböző kriptovalutát támogat. A felhasználók kamatot kereshetnek a kölcsönzésen keresztül, míg a kölcsönvevők aTokens-t kapnak a hiteleikért. A flash loanok kiemelkedő funkciók, lehetővé téve a gyors kölcsönfelvételt, amelyet azonnal visszafizetnek.

Az Aave tokenje, az AAVE központi szerepet játszik a rendszerében, előnyöket kínálva, mint például díjmentességek és szavazati jogok. A platform Biztonsági Modulja egy további biztonsági réteget ad. Ahogy a decentralizált pénzügyek iránti érdeklődés növekszik, az Aave funkciói és a 2021-es trendek folytatódó vonzerőt sugallnak a kriptotérben.

Arbitrum: Az Ethereum jövőjének felszabadítása a második rétegű megoldásokkal

Az Arbitrum egyre nagyobb figyelmet kap a kriptopiacon, mint az Ethereum második rétegű megoldása. Az Offchain Labs által létrehozott rendszer célja a tranzakciók sebességének és skálázhatóságának növelése. Az optimista rollupok alkalmazásával az Arbitrum csökkenti az Ethereum okosszerződéseinek költségeit.

Az ARB token kulcsszerepet játszik, lehetővé téve a tulajdonosoknak, hogy szavazzanak a hálózati döntésekről. Kezdetben 10 milliárd token került kibocsátásra, és az ARB éves inflációs plafonja 2%. Az elosztási tervek tartalmazzák a befektetőket, DAO-kat, tanácsadókat és egy DAO kincstárat. Az Arbitrum DAO kezeli a kiosztási változtatásokat. Ahogy egyre több felhasználó és fejlesztő keres hatékony blokklánc megoldásokat, az Arbitrum jó helyzetben lehet a növekedésre. Ez vonzó lehet a várt altcoin szezon során.

Következtetés

A legismertebb érmék, mint a BTC, rövid távon kevesebb potenciált mutattak. Mivel a piac új lehetőségek iránt érdeklődik, a CYBRO kiemelkedik. Ez a fejlett DeFi platform a Blast blokkláncra épül. A platform mesterséges intelligenciával támogatott hozamaggregációt kínál a befektetők számára. Jövedelmező staking jutalmakat, exkluzív airdropokat és pénzvisszatérítést biztosít a vásárlások után. A felhasználók zökkenőmentes befizetéseket és kifizetéseket tapasztalhatnak.

A CYBRO nagy hangsúlyt fektet az átláthatóságra, a szabályozásoknak való megfelelésre és a minőségre, ami vonzóvá teszi a kriptovaluta bálnák és influencerek számára. Ezáltal a CYBRO ígéretes projektként jelenik meg a 2024-es bull runban.

Weboldal:

https://cybro.io

Twitter: https://twtter.com/Cybro_io

Discord: https://discord.gg/xFMGDQPhrB

Telegram: https://t.me/cybro_io

...

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine szerkesztősége semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

A Ripple-SEC ügy "lezárult" – A bullish hangulat megnövelte a keresletet a NEAR Protocol (NEAR) és egy új AI-DeFi token iránt

A kriptoközösség megkönnyebbülten sóhajtott fel, miután a Ripple-SEC ügy lezárult. Annak ellenére, hogy az augusztus 7-i végleges ítélet több mint négy évvel az ügy kezdete után született meg, voltak félelmek, hogy a szabályozó hatóság fellebbezni fog. Stuart Alderoty, a Ripple vezető jogi tisztviselőjének szavai szerint azonban az „ügy lezárult.”
2024. 09. 17. 07:00
Megosztás:

Az új tanévben is 150 ezerre tehető Erdélyben a magyarul tanuló diákok száma

A 2024-2025-ös tanévben is 150 ezerre tehető Erdélyben a magyar nyelven tanuló diákok száma - közölte a Krónikaonline.ro hírportállal Kallós Zoltán, a román oktatási minisztérium kisebbségi oktatásért felelős államtitkára, hozzátéve, hogy később sem számítanak csökkenésre.
2024. 09. 17. 06:30
Megosztás:

Százezernél is több új bankszámlát nyitottak a magyarok

Átlépte a 10 milliót a lakossági bankszámlák száma, miután félév alatt több mint százezer újat nyitottak belőlük. A bankkártyák egyre nagyobb részét digitalizálják, gyors tempóban terjed a mobilbankolás, és egyre kevesebben használnak készpénzt. Az ATM-ek száma ennek ellenére növekszik, hiszen a jegybank előírta a telepítésüket - derül ki a Bank360.hu elemzéséből.
2024. 09. 17. 06:00
Megosztás:

Csődgondnokság alá kerül a Titanicot gyártó hajógyár

Csődgondokság alá kerül az észak-írországi Harland and Wolff hajógyár, amely a világ egyik leghíresebb hajóját, a tragikus sorsú Titanicot is építette.
2024. 09. 17. 05:00
Megosztás:

Tovább nőtt a magyar turisták száma Horvátországban

Az idén újabb rekordot döntve tovább nőtt Horvátországban a magyar turisták és vendégéjszakáik száma, szeptember közepéig 736 ezer magyar utazó 3,7 millió éjszakát töltött az adriai államban - közölte a Horvát Idegenforgalmi Közösség budapesti képviseletének igazgatója hétfőn Budapesten sajtótájékoztatón.
2024. 09. 17. 04:30
Megosztás:

Magyar biotech startup került be az AWS globális AI programjába

Az Amazon Web Services (AWS) bejelentette, hogy a mesterséges intelligenciával rákellenes megoldásokat kutató biotech céget, a Turbine-t, egyetlen magyarként beválasztották az AWS Global Generative AI Accelerator 10 hetes programjába, amelybe globálisan mindössze 80 vállalkozás került be idén.
2024. 09. 17. 04:00
Megosztás:

Keddtől nem lehet behajtani a Margitszigetre

A Dunán levonuló árhullám miatt kedd reggel lezárják a Margitszigetet, ezért a 26-os autóbusz nem közlekedik, a 4-es és a 6-os villamos pedig nem áll meg a margitszigeti megállóban - közölte a BKK hétfőn este az MTI-vel.
2024. 09. 17. 03:30
Megosztás:

Fokozott tűzveszélyt jelent a szárítókban hagyott napraforgó, cirok

Az elmúlt hónapok aszályos időjárása összekuszálta a szálakat. Sajnos vannak olyan területek, ahol tönkre tett mindent. Máshol a napraforgót szárítják, vagy a szóját, cirkot, sőt a kukoricát, már ahol kell egyáltalán. A betakarítás folyamatosságát a csapadékos időjárás megtöri. A szárítók üzemeltetői nehéz helyzetben vannak, mert nem tudják, mikor folytatódhat a betakarítás (talán már holnap), ezért gyakran a toronyban hagyják a terményt, nem ürítik le. Ez akkor is veszélyes, ha ügyelnek arra, hogy a felső nedves tömeg is megszáradjon.
2024. 09. 17. 03:00
Megosztás:

Putyin másfél millióra emelte az orosz katonai állomány létszámát

Száznyolcvanezer fővel másfél millióra növeli az orosz fegyveres erők katonai állományának létszámát Vlagyimir Putyin orosz elnök hétfőn kiadott rendelete.
2024. 09. 17. 02:30
Megosztás:

Le kell cserélni a magyar otthonokban a gázkazánokat a Nemzetközi Energiaügynökség döntése értelmében!

Az Nemzetközi Energiaügynökség (IEA) azt javasolja, hogy 2025-től tiltsák meg az új, fosszilis tüzelőanyaggal működő kazánok forgalmazását. Ezzel szemben hazánkban a legtöbb otthon földgázzal működő fűtési rendszert használ, ami nem előnyös, mivel a fosszilis energiahordozók alkalmazása növeli a CO2-kibocsátást, és ez hozzájárul a globális felmelegedéshez. Már elérhetők olyan alternatívák, amelyek mind környezetvédelmi, mind költséghatékonysági szempontból jobb megoldást kínálnak.
2024. 09. 17. 02:00
Megosztás:

Egyelőre nem várható újabb csapadék

Sem Magyarországon, sem a Duna vízgyűjtőin nem várható érdemi csapadék területi átlagban a következő öt-hét napban - közölte a HungaroMet Zrt. a Facebook-oldalán hétfőn.
2024. 09. 17. 01:30
Megosztás:

Ha Ön 1949-1975 között született, akkor oka van a félelemre

Az 1949 és 1975 között született generációt gyakran említik baby boom generációként vagy annak későbbi szakaszaként. Ez a korosztály életében számos társadalmi és gazdasági változáson ment keresztül, és most új kihívásokkal néz szembe, ahogy az idősödés határához érkezik.
2024. 09. 17. 01:00
Megosztás:

Magyarország az Európai Mesterséges Intelligencia Testület első levezető elnöke

Az Európai Unióban augusztusban lépett hatályba az "AI Act", azaz a Mesterséges Intelligencia (MI) Rendelet, a jogszabály célja, hogy egyensúlyt teremtsen a technológiai fejlődés előmozdítása és a biztonságos alkalmazás feltételeinek garantálása között - hívta fel a figyelmet hétfői közleményében az NGM.
2024. 09. 17. 00:30
Megosztás:

Mém érme staking és óriási letéti jutalmak – pörög a Crypto All-Stars

A projekt mém értékén és a 8 bites megjelenésen kívül a $STARS csapat leginkább a hamarosan bevezetésre kerülő letéti protokollal bűvölte el a kripto közösséget.
2024. 09. 17. 00:01
Megosztás:

Nem elég az árvízveszély, még Boris-tól is retteghetünk most Európában

Már megint Boris, és itt van a Fed is:sSok évvel ezelőtt Boris Jelcinre, aztán Boris Johnsonra figyeltünk és aggódhattunk piacmozgató kijelentéseik kapcsán. Most megint itt van Boris, ezúttal egy ciklon képében, ami hirtelen áradásokat hozott Közép-Európa-szerte.
2024. 09. 16. 23:00
Megosztás:

A Cybro AI hozamaggregátor átlépte a 2,1 millió dollárt, köszönhetően a SOL és AAVE befektetők támogatásának

A SOL és AAVE közösségek befektetői jelentős támogatást mutattak a Cybro Ai hozamaggregátor iránt, ezzel az értékét 2,1 millió dollár fölé emelve. Ezen jelentős coin-tulajdonosok támogatása arra utal, hogy a projekt előtt jelentős növekedés és jövedelmező lehetőségek állhatnak. Ez a cikk részletesen bemutatja befektetésük hatását és azt, mit jelent ez a jövő piaci trendjeire nézve.
2024. 09. 16. 22:00
Megosztás:

Ukrajna száz szakembert küld segítségül Lengyelországba az árvíz elleni küzdelemhez

Ukrajna felajánlotta, hogy száz katasztrófavédelmi szakembert küld Lengyelországba, hogy segítsenek felszámolni az országban pusztító árvizek következményeit - írta az X-en Donald Tusk lengyel miniszterelnök, akit a Jevropejszka Pravda ukrán hírportál idézett.
2024. 09. 16. 21:00
Megosztás:

Magyar aranyéremmel zárult az idei WorldSkills világverseny

Magyar aranyéremmel zárult az idei WorldSkills világverseny, amelyet szeptember 10-15. között tartottak a franciaországi Lyonban - tájékoztatta a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara (MKIK) hétfőn az MTI-t.
2024. 09. 16. 20:30
Megosztás:

Vizsgálja a versenyhivatal a Spar által vállalt kötelezettségek végrehajtását

Utóvizsgálat keretében vizsgálja a Gazdasági Versenyhivatal (GVH) a Spar Magyarország Kereskedelmi Kft. által vállalt kötelezettségek végrehajtását - tájékoztatta a nemzeti versenyhatóság hétfőn az MTI-t.
2024. 09. 16. 20:00
Megosztás:

A Pilisi Parkerdő szakemberei is bekapcsolódtak az árvíz elleni védekezésbe

Az árvíz elleni védekezésbe a Pilisi Parkerdő szakemberei is bekapcsolódtak, hogy a katasztrófavédelemmel és az önkormányzatokkal együtt nyújthassanak segítséget a veszélyhelyzetben - közölte a Pilisi Parkerdő Zrt. hétfőn az MTI-vel.
2024. 09. 16. 19:30
Megosztás: