A következő nagy kriptovaluták, amelyek tízszeresére növelhetik a befektetésed: WIF, SHIB, MTAUR

A kriptopiac izgatottan zsong. Három érme – DogWifHat (WIF), Shiba Inu (SHIB) és MTAUR – ragadja meg a figyelmet. Mind a WIF token, mind a Shiba Inu kriptovaluta erőteljes növekedést mutatott az utóbbi időben. Eközben az MTAUR előértékesítése ragyogó lehetőségekkel kecsegtet. Segíthetnek ezek az érmék tízszeresére növelni a befektetésed?

 A következő nagy kriptovaluták, amelyek tízszeresére növelhetik a befektetésed: WIF, SHIB, MTAUR

Ebben a cikkben áttekintjük a legfrissebb kriptovaluta híreket, megvizsgáljuk a jelenlegi piaci helyzetüket, és áttekintést adunk a lehetséges ármozgásokról. Vajon tényleg készen állnak a robbanásra? Lássuk!

Minotaurus ($MTAUR): Szerezz előnyöket most!

A kiválasztott kriptoérmék listánk első helyén a Minotaurus ($MTAUR) áll. Az előértékesítés már él, és $MTAUR tokeneket kínál 0,00005957 dollárért, ami 70%-kal kevesebb, mint a jegyzési ár, ami 0,0002 dollár lesz. Az előértékesítés korai vásárlói már 49%-os növekedést láthattak, és a jegyzés után akár 400%-os növekedést is tapasztalhatnak.

A legjobb kriptók, amelyek tízszeresére növelhetik a befektetésed: WIF, SHIB, MTAUR

Az $MTAUR nem csupán spekulatív token. Ez a Minotaurus játék valutája. A játékosok használhatják fejlesztések vásárlására, rejtett zónák feloldására és karakterek testreszabására erős boostokkal. A token tulajdonosai további ajánlói jutalmakat és részvényjuttatásokat is kapnak.

Minotaurus kripto token ICO

A 15 milliárd dolláros alkalmi játékpiac gyorsan növekszik, és a Minotaurus arra készül, hogy kihasználja ezt a hullámot. A SolidProof és a Coinsult által végzett auditok révén a projekt átláthatóságot és erős biztonságot kínál.

$MTAUR kriptovaluta vásárlása előértékesítésben

A közösségi lelkesedés már most is magas, és a tokenek gyorsan fogynak. Most van itt az idő, hogy csatlakozz, mielőtt az előértékesítés véget ér!

>> Szerezz 70%-os kedvezményt – biztosítsd az $MTAUR tokened még ma! <<

DogWifHat (WIF): Egyre nagyobb figyelem

A következő a DogWifHat (WIF), egy gyorsan emelkedő mémcoin. Egy nemrégiben történt 2 millió dolláros bálna tranzakció reflektorfénybe helyezte a WIF-et. Ahogy a Coinpedia beszámolt róla, minden szem a DogWifHat kulcsfontosságú 2,85 dolláros ellenállási szintjére figyel. Egyetlen hét alatt az érme 25,6%-ot emelkedett. Jelenleg a WIF coin árfolyama 2,08 és 2,28 dollár között mozog. A befektetők szorosan figyelik, ahogy közeledik a 2,12 dolláros ellenállási szinthez.

WIF kriptovaluta árfolyam elemzés és WIF ár előrejelzés a vásárlásra

A WIF erőteljesen visszapattant a korábbi árfolyamcsökkenések után, és most az 4,83 dolláros mindenkori csúcs felé halad. A jelenlegi WIF ár 2,28 dollár, a 10 napos mozgóátlag 1,87 dollár, a 100 napos mozgóátlag pedig 1,83 dollár. Az RSI 71,08, ami azt jelzi, hogy a WIF token kissé túlvásárolt. Ez némi árkorrekcióhoz vezethet, azonban a piac továbbra is pozitívan áll a WIF jövőjéhez.

Előre tekintve, ha a WIF kripto árfolyam előrejelzése helyesnek bizonyul, a WIF meghaladhatja a 2,85 dollárt. A befektetőknek azonban óvatosnak kell lenniük, mivel a magas RSI némi csökkenést jelezhet előre. A 0,98 dolláros támaszszint némi védelmet nyújt. Az elkövetkező napokban a WIF akár 50%-kal is növekedhet, de útközben néhány akadályra lehet számítani.

Shiba Inu (SHIB): Készül egy kitörésre?

Végezetül nézzük meg a Shiba Inu (SHIB) érmét, amely nagy figyelmet keltett. A tranzakciós volumene 203%-kal emelkedett. Ahogy a Shiba Inu hírek mutatják, a SHIB közel áll egy jelentős árugráshoz. Az elmúlt héten a SHIB ára 0,00001536 és 0,00001934 dollár között mozgott. Az árfolyam 34,3%-kal emelkedett. A "SHIB Army" teljes mellszélességgel támogatja az érmét, és a lelkesedés megkérdőjelezhetetlen.

Jelenleg a Shiba Inu ára 0,00001536 dollár, éppen egy kulcsfontosságú 0,00001638 dolláros ellenállási szint alatt. A 10 napos mozgóátlag 0,00001538 dollár, a 100 napos mozgóátlag pedig 0,00001533 dollár. Ez erős piaci stabilitást jelez. Azonban az RSI 79,38, ami azt sugallja, hogy a SHIB token túlértékelt lehet. Ez rövid távon némi csökkenést eredményezhet.

Shiba Inu árfolyam elemzés és előrejelzés SHIB vásárlása

Ha a Shiba árfolyama áttöri a 0,00001897 dolláros ellenállási szintet, gyorsan emelkedhet a mindenkori csúcs, azaz 0,00008616 dollár felé. Jó esély van a további növekedésre, de a magas RSI azt jelzi, hogy először némi eladási nyomás várható. Mindazonáltal, az erős közösségi támogatás és a magas tranzakciós volumen miatt a Shiba Inu további 20-30%-os növekedést mutathat.

Összegzés

A DogWifHat (WIF) bálnák figyelmét kelti fel, míg a Shiba Inu coin kitörés előtt állhat. Mindkét érme nagy ígérettel bír, de bizonyos kockázatokat is magukban hordoznak. Fontos figyelemmel kísérni a kulcsfontosságú támasz- és ellenállási szinteket, valamint a DogWifHat és a Shiba Inu coin híreit.

Miközben a már bejáratott mémcoinok még mindig kihívásokkal néznek szembe, a Minotaurus ($MTAUR) előértékesítése előre láthatóan 400%-os növekedést hozhat. Ez azonban nem tart örökké, szóval siess, hogy biztosítsd a helyed!

Tudj meg többet a Minotaurusról:

Weboldal: http://minotaurus.io/

Hirdetmények: https://t.me/minotaurus_official

Chat: https://t.me/minotaurus_chat

Twitter: https://twiter.com/minotaurus_io

...

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

A Hamster Kombat már a tőzsdéken, a Neiro 100-szorozott; a Crypto All-Stars lesz a következő?

A mém érme térben zajló események a nagypályás befektetők figyelmét is felkeltették. A Hamster Kombat (HMSTR) az egyik legnagyobb durranás volt a közelmúltban, és már a tőzsdékre is felkerült, ami komoly előrehaladás.
2024. 09. 30. 00:01
Megosztás:

4 vezető kriptovaluta, amelyek felkeltik a bálnák figyelmét idén ősszel: Polkadot, Solana, Cybro és Worldcoin

Az ősz új lehetőségeket hoz a kriptovilágban. Bizonyos digitális valuták felkeltették a nagy befektetők figyelmét. A reflektorfényben a Polkadot, a Solana, a Cybro és a Worldcoin áll. Mindegyik kriptovaluta jelentős növekedési potenciált mutat az elkövetkező hónapokban. Merülj el a részletekben, hogy megtudd, miért emelkednek ki ezek az érmék, és mi állhat vonzerejük mögött.
2024. 09. 29. 23:00
Megosztás:

A BNB tulajdonosok Raboo és Neiro felé fordulnak! Szakértők felfedik az átrendeződés meglepő okait!

A legfrissebb piaci trendek azt mutatják, hogy a Binance Coin (BNB) tulajdonosai egyre inkább feltörekvő eszközök, mint például a Raboo ($RABT) és a Neiro (NEIRO) felé fordulnak. A BNB jelenleg 612 dollár körül kereskedik, így sok befektető diverzifikálja portfólióját, magasabb megtérülési lehetőségek reményében.
2024. 09. 29. 21:00
Megosztás:

A hatos lottót sem vitték el ezekkel a számokkal

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 39. héten megtartott hatos lottó számsorsoláson a következő számokat húzták ki:
2024. 09. 29. 20:00
Megosztás:

5 vezető kriptovaluta, amelyek a címlapokra kerültek: Worldcoin, Solana, Cybro, Ripple és Cardano

Öt kriptovaluta kelt hullámokat a piacon, és egyaránt vonzza a rajongók és befektetők figyelmét. A digitális érmék dinamikus világa most a Worldcoin, Solana, Cybro, Ripple és Cardano körül forog. Mindegyik kriptovaluta jelentős növekedési potenciállal rendelkezik, ami kíváncsiságot kelt a következő nagy lépéseik iránt, és hogy mi különbözteti meg őket ebben a zsúfolt mezőnyben.
2024. 09. 29. 19:00
Megosztás:

Ismét csapadékosabbá válik az időjárás

A jövő hét még napos, száraz idővel indul, de szerdától ismét több hullámban kell esőre számítani. A hőmérséklet csúcsértéke már jellemzően 20 Celsius-fok alatt várható a legmelegebb órákban, a hét elején a hidegre hajlamos helyeken pedig akár fagyhat is a hajnali órákban - derül ki a HungaroMet Zrt. előrejelzéséből, amelyet vasárnap juttattak el az MTI-hez.
2024. 09. 29. 18:00
Megosztás:

Folytatódik a települések zöldvagyonát gyarapító program

Megkezdődött a településfásítási program őszi ültetési időszaka, amelyben 317 településre újabb 6000 fát szállítanak, ezzel 56 ezerre növelve a kezdeményezés során elültetett fák számát - jelentette be az agrárminiszter. Nagy István az Agrárminisztérium által az MTI-hez vasárnap eljuttatott közleményben hangsúlyozta: a falvak és városok zöldítése a Magyarország zöldvagyonát megóvó és gyarapító, az agrártárca által koordinált stratégia része.
2024. 09. 29. 17:00
Megosztás:

Folytatódik az ingyenes iskolai laptopprogram

Folytatódik az ingyenes iskolai laptopprogram az ötödik, kilencedik évfolyamon és a hatosztályos gimnáziumokban a hetedik évfolyamon. Az igényléshez csupán regisztráció szükséges - közölte a miniszterelnök főtanácsadója Facebook-oldalán vasárnap.
2024. 09. 29. 16:00
Megosztás:

6 bikapiaci kriptovaluta, amelyek új csúcsokra készülnek 2024 4. negyedévében – Ne hagyd ki a lehetőséget!

Az izgalom egyre fokozódik, ahogy közeledik 2024 utolsó negyedéve. Számos kriptovaluta mutat erős potenciált, és lenyűgöző nyereségre készülnek. Ez a cikk részletesen bemutatja, mely digitális érmék készen állnak arra, hogy új történelmi csúcsokat érjenek el. Ne maradj le annak felfedezéséről, mely kriptók lehetnek a következő hónapok vezetői!
2024. 09. 29. 15:00
Megosztás:

A világ legjobb turisztikai fejlesztésének választották a Liget Budapest Projektet az International Travel Awards díjátadóján

Az International Travel Awards történetében először fordult elő, hogy egy fejlesztés 3 díjat is elnyert: a Liget Budapest Projekt két kategóriában is első helyet szerzett: a világ legjobb turisztikai fejlesztése és Európa legjobb családbarát fejlesztése lett, a Magyar Zene Háza pedig az Európa legvonzóbb turisztikai attrakciója elismerést kapta meg a Dubajban tartott díjkiosztón - jelentette be Gyorgyevics Benedek, a projekt megvalósításáért felelős Városliget Zrt. vezérigazgatója.
2024. 09. 29. 14:00
Megosztás:

Különleges mesemaratonnal csatlakozik a közmédia a magyar népmese napjához

A közmédia gyerekeknek szóló adói, az M2 Gyerekcsatorna és a Csukás Meserádió rendhagyó mesemaratonnal készül szeptember 30-ára, a magyar népmese napjára - közölte a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) Sajtó és Marketing Irodája az MTI-vel.
2024. 09. 29. 13:00
Megosztás:

Emelkedő izgalmi szintek: Ez a 4 kriptovaluta ígér nyereségeket

A kriptopiac rallyja felerősödött, mivel a vezető altcoinok, mint az AAVE, a PEPE és a Celestia (TIA), kétszámjegyű nyereségeket értek el a heti grafikonokon.
2024. 09. 29. 12:08
Megosztás:

Az USA támogatja Izrael önvédelemhez való jogát

Az Egyesült Államok teljes mértékben támogatja Izrael önvédelemhez és polgárainak megóvásához való jogát az Irán által támogatott terrorista csoportokkal szemben - közölte az amerikai védelmi minisztérium szombaton az Izrael által pénteken végrehajtott bejrúti támadást követően, amelynek célpontja Haszan Naszrallah, a Hezbollah vezetője volt.
2024. 09. 29. 11:00
Megosztás:

Egyéves évfordulóját ünnepli az MBH Bank és az Ökumenikus Segélyszervezet stratégiai partnersége

Az MBH Bank és az Ökumenikus Segélyszervezet idén egyéves stratégiai partnerségét ünnepli, amelynek keretében az elmúlt egy évben több tízezer család mindennapját tehették könnyebbé az MBH Tudatos Segítség Programon keresztül.
2024. 09. 29. 10:00
Megosztás:

Futárból milliomos: mindössze 1000 dollárnyi befektetés a Shiba Inu-ba és a DTX-be 2,25 millió dolláros nyereséget hozott ennek a kereskedőnek

Egy jól időzített befektetés megváltoztathatja egy befektető életét: Ez történt egy futárral, aki befektetett a Shiba Inu (SHIB) rallyjába, és több mint 2 millió dollárt keresett. Ezután nagy tétet tett az új hibrid platformra, a DTX Exchange-re (DTX), és jelenleg 200%-os nyereségen ül.
2024. 09. 29. 09:00
Megosztás:

Az Ethereum 3000 dollárra emelkedik? Elemzők robbanásszerű növekedést jósolnak ennek az olcsó kriptovalutának a 4. negyedévben!

A kriptovaluta szakértők szerint az Ethereum ára akár 3000 dollárig is emelkedhet. A másik oldalon ott van a Raboo ($RABT) nevű olcsó kriptovaluta, amely még nagyobb hozamot is hozhat.
2024. 09. 29. 08:00
Megosztás:

3 "muszáj megvenned" altcoin, ahogy a Bitcoin közelít a 70 000 dollárhoz: Dogecoin (DOGE), Ripple (XRP) és IntelMarkets (INTL)

A kriptopiac erős emelkedést mutatott, ami egyszerre növelte a befektetők bizalmát és a piaci hangulatot. A Bitcoin (BTC) átlépte a 65 000 dolláros szintet, és gyorsan közelít a 70 000 dollárhoz.
2024. 09. 29. 07:00
Megosztás:

Híres Mihályok itthon és a nagyvilágban Mihály névnap apropóján

Mihály névnapot szeptember 29-én ünnepeljük, és a név számos ismert személyiséggel büszkélkedhet mind Magyarországon, mind külföldön. Ebben a cikkben bemutatunk 5 híres magyar Mihályt és 5 külföldi hírességet, akik különböző területeken alkottak maradandót.
2024. 09. 29. 06:00
Megosztás:

Te is pálinkát iszol? Akkor elárulunk valamit...

A magyar emberek számára a pálinkafőzés szinte szabadságjog, a nemzeti kultúra szerves része - jelentette ki a Közigazgatási és Területfejlesztési (KTM) Minisztérium parlamenti államtitkára szombaton a Borsod-Abaúj-Zemplén vármegyei Füzéren, a XV. Zempléni Szabad Pálinkafesztiválon.
2024. 09. 29. 05:00
Megosztás:

Nem érted miért, mennyi adót fizetsz Magyarországon? Akkor most ennek vége!

A NAV egyszerűsítette az állampolgárok és a vállalkozások adóügyeit. Közérthetőségi Programjában eddig 30 ezer oldalnyi, adózóknak szóló levelet, tájékoztatót, űrlapot, információs füzetet és kitöltési útmutatót egyszerűsített - tájékoztatta Vágujhelyi Ferenc, a NAV elnöke az MTI-t.
2024. 09. 29. 04:00
Megosztás: