A kripto elemzők szorosan figyelemmel kísérik a Polygont és a Solanát, a KangaMoon erőteljes vásárlási aktivitással száguld az egekbe

A kripto elemzők jelenleg a Polygonra (MATIC) és a Solanára (SOL) összpontosítanak. Azonban a KangaMoon (KANG) - egy negyedik szakaszban lévő előértékesítési csillag - szintén nagy hullámokat vetett a kriptopénz piacon. Már az első vásárlóknak 180%-os megtérülést biztosítva, számos elemző arra utal, hogy ez a mém érme 2024-ben akár 1 dollárra is emelkedhet.

A kripto elemzők szorosan figyelemmel kísérik a Polygont és a Solanát, a KangaMoon erőteljes vásárlási aktivitással száguld az egekbe

Ali Martinez szerint a Polygon ára hamarosan visszapattanhat

A Polygon (MATIC) ára az elmúlt 30 napban ingadozott, a CoinMarketCap adatai szerint az ár $0.99-ről $0.96-ra csökkent, miközben piaci kapitalizációja $9,44 milliárdról $9,55 milliárdra nőtt. A kripto elemző, Ali Martinez állítása szerint a Polygon a $0.92-es támasz-szintről pattanhat vissza.

A technikai elemzés bullish képet fest a kriptovalutáról. Jelenleg a Polygon az 100 és 200 napos EMA felett kereskedik, és több mint 16 technikai indikátor vételi jelet mutat. Ezekre a tényezőkre alapozva a piaci elemzők bullish ár-előrejelzést adtak a Polygonra, és azt jósolják, hogy az ár $1.26-ra emelkedik a 2024-es Q2 végéig.

A Rekt Capital szerint a Solana (SOL) most újra szintet tesztel

Közben a Solana jelentős nyereséget mutatott; az ára az elmúlt hónapban $111-ről $172-re ugrott, és piaci kapitalizációja ugyanebben az időszakban $49 milliárdról $76 milliárdra nőtt. A kripto elemző Rekt Capital szerint a Solana most a $173-as szintet teszteli újra.

A technikai elemzés szempontjából a Solana jövője fényesnek tűnik. Például most a 50 és 100 napos EMA felett kereskedik, és 25 technikai indikátor zöldet mutat. Emiatt a kripto terület szakértői előrejelzik, hogy a Solana ára $251.83-ra ugorhat a 2024-es Q2 végéig.

KangaMoon (KANG): Egy egyedi mém érme

A Polygon és Solana hype közepette egy új érme, a KangaMoon (KANG) csendben gördül át a kriptovaluta színtéren. Ez a legújabb és legnagyobb mém érme, amely robbanásszerű növekedésével már címlapokat díszít, mivel folyamatban lévő előértékesítésében 180%-kal emelkedett.

A KANG egyediségét hasznossága adja. Szemben versenytársaival, a KANG egy mém érme, amelyet a KangaMoon közelgő Play-to-Earn (P2E) játékában in-game valutaként használnak. A KANG segítségével karaktereket fejleszthetnek és játékon belüli tárgyakat vásárolhatnak.

Továbbá, a KangaMoon erős közösségi fókuszt helyez előtérbe. A projekt jutalmazza az aktív résztvevőket ingyenes KANG tokenekkel hivatalos indítása előtt, még több okot adva nekik a KangaMoon közösségi médiás bejegyzéseinek kedvelésére/kommentálására/megosztására. Ez a megközelítés segített a KangaMoonnak egy hűséges támogatókból álló sereget és a mém érmék területén egyik legnagyobb mém közösséget építeni.

Egy KANG jelenleg csak $0.14-be kerül az előértékesítés negyedik szakaszában. Azok, akik korán vásároltak, már 180%-os ROI-t élveznek. Mivel kapcsolódik a P2E NFT játékok piacához, amelyet a Yahoo Finance szerint 2028-ra 885 millió dollárra nő, hosszú távú növekedési potenciálja magas. Emiatt a szakértők úgy ítélik, hogy a KangaMoon elérheti az 1 dollárt, amikor 2024 második negyedévében bekerül a tőzsdékre.

Lehet, hogy a KangaMoon gyorsabban nő, mint a Polygon és a Solana?

A KangaMoon alacsony, 14 millió dolláros piaci kapitalizációja miatt potenciálisan gyorsabban nőhet az ára, mint a Polygoné vagy a Solanáé. Ez végül vonzani fogja azokat a vásárlókat, akik magas növekedési lehetőségeket keresnek a kriptopiacon. Ha érdekel az egyik legnépszerűbb mém érme, regisztrálj alább, és szerezz 10% bónuszt minden vásárlásra.

Fedezd fel a KangaMoon (KANG) előértékesítésének izgalmas lehetőségeit még ma!

Látogass el a weboldalra: https://Kangamoon.com/

Csatlakozz a Telegram közösségükhöz: https://t.me/Kangamoonofficial

...

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

Megnyílt az ötvenhetedik Burger King nálunk

Az országban az 57., Zalában a második éttermét nyitotta meg Nagykanizsán a Burger King - tájékoztatta a hálózatot működtető Fusion Zrt. csütörtökön az MTI-t.
2024. 04. 19. 14:30
Megosztás:

Szombaton forgalomkorlátozás lesz Budapesten kerékpáros felvonulás miatt

Kerékpáros felvonulás miatt ideiglenes forgalomkorlátozások lesznek szombat délután Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK).
2024. 04. 19. 14:00
Megosztás:

A vártnál alacsonyabb volt Japánban az infláció

A távol-keleti szigetországban a várt 2,8 százalékkal szemben 2,7 százalékra csökkent márciusban az infláció, míg a februári adat is 2,8% volt.
2024. 04. 19. 13:30
Megosztás:

Átadták a 33. számú főút 2x2 sávra bővített újabb szakaszát

Elkészült a 33. számú főút újabb szakasza, ezzel Debrecentől Látóképig 2x2 sávon közlekedhetnek a járművek - hangzott el az útszakasz csütörtöki átadó ünnepségén.
2024. 04. 19. 13:00
Megosztás:

A külföldi piacszerzésben kapnak segítséget a magyar vállalkozások

A Nemzeti Innovációs Ügynökség (NIÜ) április 26-án induló XPAND programja a külföldi piacszerzésben segíti az innovatív magyar vállalkozásokat - közölte az NIÜ csütörtökön az MTI-vel.
2024. 04. 19. 12:30
Megosztás:

Az év végig kétszeresére emeli napelemei számát a Budapesti Közművek

Az év végig megkétszerezi napenergia-termelő kapacitásait a Budapesti Közművek - közölte a társaság pénteken az MTI-vel.
2024. 04. 19. 12:00
Megosztás:

Az illetékmentesség is a csok plusz egyik előnye lehet

A teljes visszafizetést tekintve több tízmillió forintot is megspórolhat az, aki a csok plusz támogatott hitelkonstrukciót és az ezzel járó illetékmentes ingatlanvásárlási lehetőséget választja - hívta fel a figyelmet csütörtökön kiadott elemzésében a Duna House.
2024. 04. 19. 11:30
Megosztás:

Az S&P rontotta Izrael hitelminősítését

A Standard & Poor (S&P) nemzetközi hitelminősítő AA mínuszról A pluszra rontotta Izrael hosszú távú adósbesorolását
2024. 04. 19. 11:20
Megosztás:

Az új kriptovaluta, melynek ára 0,02 dollár, a Solana és a Cardano mellé került a 2024 áprilisi kiemelt ajánlásokba

A kriptovaluta piac továbbra is vad száguldását folytatja 2024 áprilisában, ahol az olyan ismert szereplők, mint a Solana (SOL) és a Cardano (ADA) erős pozíciókat töltenek be. Azonban egy új versenyző is megjelent a színen, amely az alkalmi vásárlók figyelmét is magára vonja: a DTX.
2024. 04. 19. 10:45
Megosztás:

Mínuszban nyitottak a vezető nyugat-európai tőzsdék

Gyengüléssel indítottak a vezető nyugat-európai tőzsdék pénteken, a hét utolsó kereskedési napján.
2024. 04. 19. 10:30
Megosztás:

Eséssel nyithat a tőzsde az elemző szerint

Az európai és az amerikai határidős indexek a közel-keleti helyzet hatására negatív értéket mutatnak, így eséssel nyithat a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) is pénteken az Equilor Befektetési Zrt. elemzője szerint. A BUX 441,01 pontos, 0,67 százalékos csökkenéssel, 65 674,41 ponton zárt csütörtökön.
2024. 04. 19. 10:00
Megosztás:

Gyengültek az ázsiai indexek

Gyengültek a vezető ázsiai tőzsdék pénteken, a térség irányadó tőzsdéje, a tokiói börze Nikkei225 indexe 2,53 százalékos csökkenéssel, 37 090 ponton zárt.
2024. 04. 19. 09:30
Megosztás:

Gyengült a forint reggel

Gyengült a forint árfolyama a főbb devizákkal szemben péntek reggel a csütörtök kora esti jegyzésekhez képest a nemzetközi bankközi devizapiacon.
2024. 04. 19. 08:30
Megosztás:

Csökkent a Danone negyedéves bevétele

A Danone francia élelmiszer- és italgyártó bevétele éves szinten 2,5 százalékkal, 6,79 milliárd euróra csökkent az idei első negyedévben - áll a cég honlapján.
2024. 04. 19. 08:00
Megosztás:

Az OECD-ben stagnált az infláció februárban

A Gazdasági Együttműködési és Fejlesztési Szervezethez (OECD) tartozó országokban februárban átlagosan 5,7 százalék volt a fogyasztói árak éves növekedése ugyanúgy, mint januárban.
2024. 04. 19. 07:30
Megosztás:

Tovább erősítette nemzetközi pozícióját és milliárdos beruházásokkal zárta a 2023-as évet a BioTechUSA-cégcsoport

Emelkedő pályán maradt a nehéz gazdasági környezetben is a BioTechUSA-cégcsoport, amely tavaly az egy évvel korábbi rekordév magas bázisához képest is csaknem 15 százalékkal, 90,49 milliárd forintra növelte az árbevételét. Közel 5 milliárd forintot fordított beruházásokra, amelyből többek között több mint 1000 négyzetméter hasznos összterületű, négyszintes, modernebb és kényelmesebb szociális blokk épült Szadán, közel egymilliárd forint értékben üzembe helyezte automata raktárát, 45 új üzletet nyitott Európa-szerte és megvalósult óbudai régi irodaháza teljes felújítása is. A turbulens környezet ellenére a társaság pénzügyi helyzete tovább javult 2023-ban, miután az EBITDA-mutatója több mint 3,5 százalékkal 10,47 milliárd forintra nőtt.
2024. 04. 19. 06:30
Megosztás:

Már ragaszkodnak az otthoni munkavégzéshez a munkavállalók

Az otthonról dolgozó munkavállalók harmada teljesen a lakóhelyéről látja el feladatait, míg a második leggyakoribb opció a heti három nap home office – derült ki az Erste felméréséből. A koronavírus-járvány alatt még kötelező rossznak tekintett otthoni munkavégzés lehetősége ma már a bank kérdőívét kitöltők 93 százaléka szerint alapvető vagy nagyon fontos. A legtöbben azért szeretik a home office-t, mert rugalmas, valamint időt és pénzt is megspórolnak azzal, hogy otthonról dolgoznak.
2024. 04. 19. 06:00
Megosztás:

Hiába javult sokat a magyar termékenységi ráta, ez is kevés lehet

Habár európai összevetésben a magyar születési ráta különösen 2011-től 2022-ig felettébb kedvezően alakult, mégis fenyeget a társadalom elöregedésének veszélye. Ennek egyik oka a Bankmonitor szakértői szerint az, hogy a szülőképes korú nők száma (a Ratkó-unokák kiöregedésével) mostanra jelentősen csökkent. Ha pedig eleve kevés nő tud szülni, akkor a magas születési ráta is alacsony születésszámokhoz vezethet.
2024. 04. 19. 05:30
Megosztás:

Benzines és dízelautóra telik a magyaroknak, elektromosra nem

A magyar piac egészét hirdetésszámban és megtekintésben lefedő Használtautó.hu adatai szerint továbbra is a belső égésű motorok viszik a prímet, amely elsődleges oka a kedvezőbb árak terén keresendő. Az elmúlt 1 évben viszont az elektromos autók népszerűsége növekedett, és időközben mind hirdetésszám, mind telefonos érdeklődések tekintetében maguk mögött hagyták a hibrideket.
2024. 04. 19. 05:00
Megosztás:

Mivel magyarázható a munkaerőpiaci átrendeződés?

Miközben több mint 70 ezer állás betöltetlen ma Magyarországon, csaknem 100 ezer külföldi munkavállaló dolgozik az országban és több mint 200 ezer ember inaktív. Az elvándorlás és a külföldi munkavállalás évtizedes jelenség és a magyar gazdaságra egyértelműen negatív hatással van. Miért megyünk mi magyarok külföldre és miért jönnek hozzánk Ázsiából dolgozni?
2024. 04. 19. 04:30
Megosztás: