A kriptomilliomos-csináló Kangamoon mellett az utóbbi időkben elbújhat a Monero (XMR) és a Flare (FLR) is

A kriptopiac jelentős volatilitással bír, ezért a befektetőknek alaposan elemezniük kell a kriptovaluták piaci teljesítményét, mielőtt befektetnének beléjük. Nézzünk hát körül!

A kriptomilliomos-csináló Kangamoon mellett az utóbbi időkben elbújhat a Monero (XMR) és a Flare (FLR) is

Jelenleg három kriptovaluta - Kangamoon, Monero és Flare - van leginkább a hírek fókuszában. Mindegyik más és más okból. Míg a Monero és a Flare elveszítik piaci erejüket, egy új kriptóprojekt, a Kangamoon, a bika kedvence lett és jelentős növekedési potenciált mutat. Ráadásul az elemzők szerint ennek az új projektnek a piaci értéke 2024-ben akár 35-szörösére is nőhet.

A Monero esése a Binance tőzsdei kilistázási döntése miatt

Annak ellenére, hogy az általános kriptopiac bika hangulatú, a vezető adatvédelmi érme, a Monero, árcsökkenést szenvedett el. Az elmúlt hónapban a Monero kereskedési ára 18%-kal csökkent. Ennek eredményeként jelenleg a Monero kereskedési árfolyama 117 dollárra esett vissza.

A Monero legutóbbi esésének fő oka a Binance bejelentése volt, amikoris február 6-án a világ legnagyobb kriptotőzsdéje bejelentette, hogy úgy döntött, kivonja a Monerót a piacáról. Korábban, 2023-ban egy másik vezető tőzsde, az OKX is úgy döntött, hogy kivonja a Monerót az adatvédelmi aggályok miatt. Szakértők szerint a kivonás jelentősen csökkentheti a Monero kereskedési volumenét a következő hónapokban is.

A Flare bejelentette együttműködését az XRP-vel

A Flare hálózat bejelentett még egy fontos integrációs fejlesztést. A legfrissebb adatközlés szerint a Flare az XRP tokeneket fogadja be a hálózatába, valamint más ökoszisztémákba a LayerCake révén.
Ez a fejlesztés a wrapped token FXRP létrehozásához vezet, amely megkönnyíti az XRP tokenek belépését a Flare-be.

Korábban a Google Cloud is csatlakozott a Flare hálózathoz mint validátor. Ezek az integrációk pozitív hatással voltak a Flare árának alakulására. A Flare kereskedési ára az elmúlt hónapban 81%-kal emelkedett. Ennek eredményeként a Flare jelenleg 0,033 dolláros áron cserél gazdát.

A Kangamoon (KANG) előértékesítése felkelti a piaci "bálnák" figyelmét

A játszva-keress (Play-To-Earn, P2E) NFT játékok globális piacának mérete várhatóan 2022-ben 3,2 milliárd dollárról 2028-ra 8,8 milliárd dollárra nő. Ez arra utal, hogy a szektor egyre növekvő népszerűségnek és elfogadásnak örvend. A növekedési lehetőség kihasználása érdekében egy új "meme coin" projekt - a Kangamoon - lépett be a térbe. A KANG a projekt saját kriptopénze.

Ez az első olyan blokklánc projekt, amely ötvözi a "meme coin" és a P2E tokenek előnyeit. A projekt számos kézzelfogható használati lehetőséget kínál játékalapú ökoszisztémáján keresztül. A platform lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy versenyezzenek egymással, hogy nyereményeket nyerjenek, és jutalmakat szerezzenek KANG tokenek formájában. Fontos megjegyezni, hogy a felhasználók ezeket a tokeneket valós értékre is becserélhetik.

A platformon a játékosok létrehozhatják saját játékbeli karaktereiket, és ritka NFT-kkel fejleszthetik őket. Emellett eladhatják játékbeli eszközeiket és NFT-iket más játékosoknak, és pénzt kereshetnek vele. Hogy megkönnyítse a játékbeli digitális gyűjtemények vásárlását és eladását, a projekt bevezet egy piacteret is.

Ezen előnyöket már az előértékesítési szakaszban is igénybe lehet venni. Így hatalmas a kereslet a platform folyamatban lévő előértékesítése iránt. Jelenleg a platform előértékesítése az első szakaszában van, ahol egy KANG token 0,005 dollárba kerül. A piaci szakértők szerint a tokenek ára a előértékesítési kör vége előtt 22-szeresére is nőhet.

Annak érdekében, hogy biztosítsa az átláthatóságot és hitelességet, a SolidProof ellenőrizte a smart contract-ot. Érdekesség, hogy a Kangamoon maximális tokenkínálata 1 milliárd lesz, amelyből 60%-a az előértékesítési fázisra van fenntartva. Tehát érdemes sietni, mielőtt mind elkelne.

Fedezd fel a Kangamoon (KANG) előértékesítés izgalmas lehetőségeit még ma!

Weboldal: https://Kangamoon.com/

Csatlakozzon Telegram közösséghez: https://t.me/Kangamoonofficial

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

Április elejétől ismét nő a hazai gázkészlet

Április elejétől újra nő a hazai gázkészlet - közölte az Energiaügyi Minisztérium (EM) szombaton az MTI-vel.
2024. 04. 15. 07:00
Megosztás:

Az adósságállomány nagysága hordozza a legnagyobb veszélyt az Egyesült Államokra nézve

Az Egyesült Államok legnagyobb ellensége nem Kína vagy Oroszország, hanem a 35 billió dolláros adósságállomány - állapítja meg elemzésében a The National Interest, a Center for the National Interest politikai agytröszt online platformja.
2024. 04. 15. 06:00
Megosztás:

Nagy sikert arat a zöld konzultáció

Nagy siker a zöld konzultáció: eddig mintegy 60 ezren válaszoltak a Közös ügyünk a zöldenergia elnevezésű online párbeszéd kérdéseire - mondta a HUMDA Magyar Mobilitás-fejlesztési Ügynökség Zrt. igazgatósági elnöke Siófokon szombaton.
2024. 04. 15. 05:00
Megosztás:

A német autóipar szembemegy mindenkivel

A német autóipar szakmai képviseleti szervezete, a VDA ellenzi a kínai elektromos autókra kivetni tervezett uniós védővámot, mivel megítélése szerint az a technológiai együttműködés akadályozásával mindkét félnek ártana.
2024. 04. 15. 04:00
Megosztás:

Miért a fejünk tetején nő a hajunk, nem pedig a talpunkon? – Egy szőrös kérdés tudományos magyarázata

Amikor utoljára a tükörbe néztünk, valószínűleg nem azon tűnődtünk, hogy miért pont a fejünk tetején van az a buja, vagy éppen nem annyira buja hajkorona, ami nap mint nap formázásra késztet minket. De gondolkozzunk csak el: miért éppen ott, és miért nem máshol?
2024. 04. 15. 03:00
Megosztás:

Milyen veszély leselkedik a forintjainkra, ha Magyarország bevezeti az eurót?

Magyarország potenciális áttérése a forintról az euróra komplex gazdasági és társadalmi változásokat von maga után. Ennek elemzéséhez érdemes megvizsgálni a korábbi eurót bevezető országok tapasztalatait, és ezek alapján felmérni a kisemberek – pl. dolgozók, nyugdíjasok – helyzetét érintő lehetséges következményeket.
2024. 04. 15. 02:00
Megosztás:

Pénzhoroszkóp: Mesés pénzek jöhetnek a héten a Baknak és a Vízöntőnek, a Kos lottón nyerhet nagyot

Heti horoszkóp 2024. április 15-21. között. A csillagjegyek részletes heti horoszkópjai egy izgalmas hétre világítanak rá, ahol minden jegy számára kínálkozik lehetőség a szerencsejátékokban, új kapcsolatokban és pénzügyekben való sikerre egyaránt.
2024. 04. 15. 01:00
Megosztás:

10 000%-os hozam? Ezzel csalogatja a befektetőket ez a környezetbarát kriptó

A Dogwifhat (WIF) befektetői most felfedezték az eTukTuk (TUK) nevű új, zöld előértékesítést, ami 2024-ben akár 10 000 százalékos potenciális nyereséget is hozhat. A WIF a közelmúltbeli csúcsról visszaesett, jelenleg 3,46 dollár körül kereskednek vele, ami közel 20 százalékos csökkenést jelent az eddigi legmagasabb árhoz képest.
2024. 04. 15. 00:01
Megosztás:

Szankciókat jelentettek be az orosz fémek árutőzsdei forgalmazására

Szankciókat jelentett be a brit és az amerikai kormány orosz fémek árutőzsdei forgalmazására.
2024. 04. 14. 23:00
Megosztás:

Az ESET az egészségügyi alkalmazások használatának kockázataira hívja fel az emberek figyelmét

Az egészségügyi alkalmazások kiberbiztonsági kockázataira hívja fel a figyelmet az ESET informatikai cég: az elemzés szerint az érzékeny személyes adatokat is gyűjtő és felhasználó egészségügyi appok (mHealth) piaca már most kétszámjegyű növekedést produkál, és 2030-ra a becslések szerint eléri a 861 milliárd dollárt.
2024. 04. 14. 22:00
Megosztás:

Bővült a pécsi Penthe Autóház

Bővítette telephelyét, az autók szervizeléséhez szükséges új eszközöket szerzett be, korszerűsítette raktárát az Opel, Isuzu, Land Rover márkák kereskedelmével és szervizelésével foglalkozó pécsi Penthe Autóház Kft.
2024. 04. 14. 21:00
Megosztás:

Elindult a Fertő-táj vonatjárat Ausztriába

Az idén április és augusztus között jár Sopron és az ausztriai Neusiedl am See között a Fertő-táj vonatjárat, hogy minél többen környezetbarát módon kereshessék fel az UNESCO világörökség részévé nyilvánított Fertő-táj magyar és osztrák oldalának településeit - közölte a vonatokat közlekedtető GYSEV Zrt. szombaton az MTI-vel.
2024. 04. 14. 20:00
Megosztás:

Rekordszámú volt a bérlet- és jegyeladás márciusban

Márciusban rekordszámú, 932 ezer ország- és vármegyebérletet, valamint napijegyet váltottak az utasok - közölte a MÁV-VOLÁN-csoport szombaton az MTI-vel.
2024. 04. 14. 19:00
Megosztás:

Nem számítanak idén javulásra a német vállalatok

A német vállalatok 2024-ben sem számítanak a gazdaság fellendülésére az IW (Institut der deutschen Wirtschaft) gazdaságkutató intézet legfrissebb, szombaton publikált felmérése szerint.
2024. 04. 14. 18:00
Megosztás:

A technológia fejlődés velejárója, hogy új kockázatok ütik fel a fejüket

A mesterséges intelligencia (MI) elterjedésével az információbiztonsági szakértők feladatai már kiterjednek az azzal kapcsolatos biztonsági kockázatok kezelésére is, mert újszerű kitettséget jelentenek az intelligens eszközök és az MI-vel ellátott folyamatautomatizálás is - ismerteti a Deloitte könyvvizsgáló és tanácsadó cég az MTI-nek küldött közleményében.
2024. 04. 14. 17:00
Megosztás:

3,6%-ra csökkent az infláció márciusban

A várakozásunknál minimálisan kedvezőbben alakulva 3,6%-ra mérséklődött az infláció éves üteme februárban. Ennél alacsonyabb inflációs rátát 2021. februárban közöltek legutóbb. Az előző hónaphoz képesti változás +0,8%-os volt, ami visszafogottabb év eleji átárazási dinamikát tükröz, mint amit az elmúlt két évben láthattunk. Enyhülő inflációs nyomást jelez, hogy a maginfláció 5,1%-ról 4,4%-ra mérséklődött.
2024. 04. 14. 16:00
Megosztás:

Zsarolóvírustól a „disznóvágás-átverésig”

A Visa közzétette félévente megjelenő, csalásokról szóló nemzetközi jelentésének 2024. tavaszi kiadását, amely a fogyasztókat és vállalkozásokat világszerte érintő legjellemzőbb fizetési veszélyekre hívja fel a figyelmet.
2024. 04. 14. 15:00
Megosztás:

Új kaparós sorsjegy jelent meg, a neve: Ajándék sorsjegy

Az ünnepi alkalmakat megédesítő, vidám hangulatú és a szemnek is vonzó kaparóssal bővül a Szerencsejáték Zrt. sorsjegykínálata.
2024. 04. 14. 14:00
Megosztás:

Romániában nőtt az első kéthavi folyó fizetésimérleg-hiány

Romániában 24,69 százalékkal nőtt az első kéthavi folyó fizetésimérleg-hiány éves összevetésben - közölte pénteken a Román Nemzeti Bank (BNR).
2024. 04. 14. 13:00
Megosztás:

A bortermeléshez elengedhetetlenek a környezetkímélő technológiák

Az agrártárca elkötelezett amellett, hogy Magyarországon minél kisebb környezetterheléssel járjon a szőlőtermesztés és minél energiahatékonyabban állítsuk elő a borokat - jelentette ki Nagy István agrárminiszter a Nemzetközi Szőlészeti és Borászati Szervezet 100. évfordulója alkalmából szervezett találkozón pénteken Bresciában a tárca közleménye szerint.
2024. 04. 14. 12:00
Megosztás: