A több láncon futó Dogeverse előértékesítése szélsebesen rajtolt

Egy új kriptó ICO, a Dogeverse (DOGEVERSE) még csak április 8-án nyitotta meg a kapuit, de keddre már több, mint 368 ezer dollárt sikerült gyűjtenie. Ez a nagy sebesség azt jelzi a befektetők számára, hogy a DOGEVERSE mém érme lehet a következő nagy esélyes egy profitcunamira a tőzsdei bevezetésekor.

A több láncon futó Dogeverse előértékesítése szélsebesen rajtolt

Aztán itt van még két olyan esemény, amely meglódíthatja a Dogeverse árfolyamát: az egyik az április 20-ai Doge Day, a másik pedig a régóta várt Bitcoin feleződési esemény

Az érme harmadik aduásza a multi-chain jellege, amely már egészen biztosan segíti majd az emelkedésben.

A Dogeverse jelenleg fut az Ethereumon, a BNB Smart Chain-en és a Polygonon, de ezeken kívül várható az indulása a Solana, a Base és az Avalanche láncokon is. 

Mivel a Dogeverse natív érméjét több láncon is táncoltatja, megnyílik számára a lehetőségek egész tárháza. Tény, hogy már léteznek hasonló multi-chain láncok, de eddig ez bizonyul a legkiterjedtebbnek, és a leginkább összefüggőnek.

Nézd meg a Dogeverse előértékesítését

A Dogeverse átöleli a multi-bridge hasznosságát

A Dogeverse tehát az első láncban utazó Doge. Bizony a Dogeverse az első olyan mém érme a Bitcoin-t követően, amely elindul a hat legnépszerűbb blokkláncon. 

Az érme ára 0,00029 dollár, végső 16. szakaszában pedig 0,00030500 dollárt kóstál majd. A gyűjtés második fázisára még néhány napot várni kell, de akkor is véget érhet, ha összegyűlt az első kör célösszege, a 870 000 dollár. Vagyis mindezek fényében annak, aki szeretne ilyen kedvező áron hozzájutni az érméhez, gyorsan kell lépnie. 

Az ökoszisztéma híreiről az  X/Twitter, és a Telegram-csatornán olvashatsz. 

A Dogeverse és Elon Musk nagyon várják már a "Doge Day"-t

A multi-chain Dogeverse erőt merít Elon Musk és a Dogecoin szoros kapcsolatából is, és zene a füleinek, amikor a multimilliárdos dicséri a DOGE-t.

A Dogerverse számtalan piacbarát jellemzővel bír, amolyan igazi multiérmét köszönthetünk benne. 

A DOGVERSE kedveli a Layer 1-es (Ethereum, Avalanche, Solana, BNB Smart Chain) valamint a Layer 2-es (Polygon és a Base) láncokat is, mindenre kiterjedő hatalmasság kíván lenni.

doge

A mém érmék nem restek fejlődni, folyamatosan bővítik az alkalmazott láncok számát. A Dogeverse is csatlakozik a sebes ütemhez, és minden tőle telhetőt beletesz a multi-chain megteremtésébe.  

A régebben túl nagyravágyónak titulált Solana ma már nem gúny tárgya, a mém érmék tekintetében sikerült legyőznie az Ethereumot.

Látogasd meg a Dogeverse előértékesítését

A DEGEN és a BRETT felfutóban, vajon a Dogeverse is labdába rúghat?

Igen egyértelmű, hogy a Solana lánc előnyöket élvez az Ethereumhoz képest, de azért nem teljesen védtelen egy új lánccal szemben, amely könnyen dominánssá válhat. 

A Base és a Polygon is más módszerekkel kezeli az Ethereum hiányosságait azokkal a Layer 2 megoldásokkal, amelyek az elsődleges tranzakciós elszámolási réteg tetején futnak.

A DEGEN érme például a Base-re egy Layer 3. réteget épített. A DEGEN teljesen hígított piaci kapitalizációja 1,56 milliárd dollár. A BRETT Base érme értéke is növekszik, cikkünk írásakor, kedden 0,07854 dolláron kereskedik. Ma már megérintett egy új történelmi csúcsot a 0.08575 dolláros szinten, és hol van még a nap vége.

A Base lánc valójában több tízezer új felhasználót köszönhet a mém érméknek. A Solanán tapasztaltakhoz hasonlóan a mém érmék több tízezer új felhasználóval ajándékozták meg a Base láncot. Ehhez a Dogeverse is hozzájárul olyan alagutak létrehozásának lehetőségével, amelyek képesek áthidalni a láncok közötti hozzáférést és likviditást, rugalmasabbá varázsolva a mém érmékbe való befektetés módszerét.

A Cosmo néven becézett kutyás érme “hiperugrásokat végez a kripto-univerzum csillagai között" - és hasznosságának hála még sokra viheti.

A projekt érmekínálata 200 milliárd, mely 15%-át az ICO-ra, 10%-át pedig a staking jutalmakra szánják. Az előértékesítés résztvevői pedig rögtön belevághatnak a lekötésbe.

A Dogeverse mellett elszürkülnek az egyláncú mém érmék csillagai, és új szabályok iktatódnak be a kriptouniverzumban. Kapcsolódj te is a multi-chain projekthez hogy esélyessé válj a nagy hozamra! 

Nézd meg a Dogeverse előértékesítését

Ezek is érdekelhetnek:

Ez a kriptó most az új őrület: a befektetők egyszerűen imádják a 5thScape előértékesítését

A 7 legjobb altcoin, amely áprilisban csilloghat

A legjobb kripto 1 dollár alatt 2024-ben – A legolcsóbb kriptovaluta

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

Az okos pénz ezeket a kriptókat keresi most, te is?

Ahogy a kriptopiac továbbra is egy közelgő bikapiacot vár, az ügyes befektetők tokeneket halmoznak fel, hogy növeljék portfóliójukat a piacon. Tekintettel a fellendülési potenciáljukra, a Solana (SOL) és az Avalanche (AVAX) kereskedési volumene növekedést mutatott. Ebben a háttérben egy új piaci szereplő, a KangaMoon (KANG) megmutatta, hogy potenciálisan az egyik legjobb altcoinná válhat a piacon.
2024. 05. 21. 03:00
Megosztás:

Pénzhoroszkóp és szerencse kilátások a hétre - A KOS lottón nyerhet, de a többiekre mi vár?

Ahogy a csillagok állása változik, úgy hoznak új lehetőségeket és szerencsés pillanatokat az életünk különböző területein. Ez a hét különleges pénzügyi és szerencsejóslatainkkal készülünk! Fedezd fel, hogy mely napokon lesz érdemes lottózni, melyik szerencseállat jelentheti a változást, és milyen izgalmas pénzügyi lehetőségek várnak rád!
2024. 05. 21. 02:00
Megosztás:

Semmi nem ment meg minket: egyre több pénzzel tartozunk majd a bankoknak

Újabb csúcsra jutott a lakosság fennálló lakáshitel-állománya és az állomány bővülése is. Gergely Péter, a BiztosDöntés.hu pénzügyi szakértője szerint a következő hónapokban az alacsony kamatozás mellett elérhető akár 50 millió forintos CSOK Plusz által hajtott hitelkereslet-bővülés, valamint az ingatlanárakban prognosztizálható emelkedés felgyorsíthatja a hitelállomány bővülését.
2024. 05. 21. 01:00
Megosztás:

A 99Bitcoins lehet az év egyik legjobb befektetése?

A 99Bitcoins úton van afelé, hogy a történelem egyik legnagyobb kriptovalutája legyen, mivel egy új és egyedülálló irányzatot indít el, amelyet Learn-To-Earn (vagyis tanulj-és-keress) néven ismerünk.
2024. 05. 21. 00:01
Megosztás:

Egyre többen rendelkeznek adójuk 1+1 százalékáról

Hétmilliárd forinttal többet ajánlottak fel az adózók a személyi jövedelemadójuk 1+1 százalékából a mostani bevallásukban, mint tavaly, az eSZJA portálra belépők száma pedig meghaladta a 4 milliót - közölte a Pénzügyminisztérium parlamenti államtitkára, szombaton az MTI-vel.
2024. 05. 20. 23:00
Megosztás:

Javított előrejelzésén az ENSZ

Javultak a globális gazdasági kilátások az Egyesült Államok és a nagy feltörekvő gazdaságok erős teljesítményének köszönhetően, bár a sebezhetőség továbbra is fennáll az ENSZ január közepén kiadott jelentésének évközi frissítése szerint.
2024. 05. 20. 22:00
Megosztás:

A kínai jegybank szinten tartotta az éves alapkamatot és az ötéves kamatlábat

A kínai központi bank az elemzői várakozásoknak megfelelően történelmi mélyponton, 3,45 százalékon tartotta az egyéves hitelek referenciakamatát (Loan Prime Rate/LPR) hétfői döntésével, és ugyancsak rekordalacsony, 3,95 százalék maradt az ötéves lejáratú hitelek kamata.
2024. 05. 20. 21:00
Megosztás:

Pluszban zártak a vezető nyugat-európai tőzsdék

Erősödéssel zárták a kereskedést a vezető nyugat-európai tőzsdék hétfőn.
2024. 05. 20. 20:00
Megosztás:

Erősödött a forint

Erősödött a forint a főbb devizákkal szemben hétfőn kora estére a bankközi devizapiacon reggelhez képest.
2024. 05. 20. 19:00
Megosztás:

Kamatdöntő ülést tart a jegybank

A jövő héten kamatdöntő ülést tart a jegybank, a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) a munkaerőpiacról közöl adatokat.
2024. 05. 20. 18:00
Megosztás:

Vegyesen indítottak az amerikai tőzsdék

Vegyesen nyitottak az amerikai értékpapírpiacok hétfőn.
2024. 05. 20. 17:00
Megosztás:

Újfent pályázhatnak támogatásra az 1-es típusú diabétesszel foglalkozó civil szervezetek

Ismét támogatásra pályázhatnak az 1-es típusú diabétesszel foglalkozó civil szervezetek - közölte a Kulturális és Innovációs Minisztérium családokért felelős államtitkára szombaton az MTI-vel.
2024. 05. 20. 16:00
Megosztás:

Bölcsőde épül Perbálon

Kétszázkilencvenmillió forint vissza nem térítendő kormányzati támogatásból két csoportszobás bölcsőde épül Perbálon, zöldmezős beruházással - jelentette be a Fidesz-KDNP kommunikációs igazgatója a Pest vármegyei településen pénteken.
2024. 05. 20. 15:00
Megosztás:

Többen kötöttek utasbiztosítást az első negyedévben

A Netrisk idei adatai szerint az első negyedévben 72 ezer utasbiztosítási szerződést kötöttek a magyarok, 13 százalékkal többet, mint egy évvel korábban.
2024. 05. 20. 14:00
Megosztás:

Nemzetünk értéke a kisbéri ménes

A magyarság hagyományainak, kultúrájának évezredek óta szerves része a ló, és századokon átívelő értéke a kisbéri ménes - jelentette ki Nagy István agrárminiszter a Kisbéri Lovarda Északi Istállójának átadásán, pénteken az Agrárminisztérium (AM) közleménye szerint.
2024. 05. 20. 13:00
Megosztás:

Hathektáros üvegházat adott át Ácson a GreenCoop

Átadta második magyarországi üvegházát Ács határában a szlovák és magyar tulajdonban lévő GreenCoop, a hathektáros létesítményben termálhő felhasználásával évente hozzávetőleg 12-14 millió darab kígyóuborkát termesztenek.
2024. 05. 20. 12:00
Megosztás:

Erősödés az ázsiai tőzsdéken

Erősödtek a vezető ázsiai tőzsdék hétfőn.
2024. 05. 20. 11:00
Megosztás:

Erősödéssel nyitottak a vezető nyugat-európai tőzsdék

Pluszban indítottak a főbb nyugat-európai tőzsdemutatók hétfőn.
2024. 05. 20. 10:00
Megosztás:

2024-es bika piac legjobb kriptodevizája: Miért jobb választás a Rollblock (RBLK), mint a Binance Coin (BNB) és a Chainlink (LINK)?

Bár a kriptopiac az elmúlt néhány hónapban konszolidációban volt, az elemzők továbbra is optimisták, és úgy vélik, hogy a 2024-es bika ciklus messze nem ért véget.
2024. 05. 20. 09:00
Megosztás:

A 3 legjobb kriptodeviza, amit érdemes megvásárolni az NFT piac fellendülése előtt

Az NFT-ket komoly kritikák érik, de ennek oka az, hogy olyan emberek által lettek túlértékelve, akik nem értik a digitális eredetik lehetőségeit. Az NFT-ket széles körben alkalmazzák az online játék szektorban, amelynek értéke majdnem 250 millió dollár. Ez egy olyan piac, amit nem érdemes kihagyni. A legjobb kriptodevizák, amelyeket most érdemes megvásárolni, mind tartalmaznak valamilyen NFT elemet, mivel az NFT piac hamarosan az egekbe fog szökni.
2024. 05. 20. 08:05
Megosztás: