A legszórakoztatóbb nyerőgépes játékok kezdők számára

Az online kaszinók széles választékában való eligazodás lehet szórakoztató, de néha túlöntő élmény. A sok lehetőség miatt az első alkalommal játszók gyakran véletlenszerűen választanak egyet, és élvezik azt. Még kifizetődőbb bevezetés az, ha a kaszinó promóciókban kiemelt címeket választod.

A legszórakoztatóbb nyerőgépes játékok kezdők számára

Ha a legjobb élményeket keresed kezdők számára, itt vannak a legjobb három kezdőbarát online nyerőgép-játék, amit érdemes kipróbálnod:

2 Wild 2 Die (Hacksaw Gaming)

Sosem hibázol olyan nyerőgépjátékkal, amely maximálisan kihasználja a vad szimbólumokat. Minden egyes vad szimbólum jelentősen növeli a nyerési esélyeidet, és mindig örömmel fogadod őket. Ez az a fő vonzereje a 2 Wild 2 Die című játéknak, amely a Hacksaw Gaming egyik legjobb Bitcoin kaszinójátéka.

A 2 Wild 2 Die játékban csak 5 tárcsa, 4 sor és 14 nyerővonal található, és a visszatérési ráta (RTP) 96,25%. Legjelentősebb jellemzője a revolver tár vad szimbólumok, amelyek 1-től 6 golyóval jelenhetnek meg. Mindegyik véletlenszerű helyeken hoz létre vad szimbólumot a rácsban, majd a revolver is vad szimbólummá válik, így összesen 2-től 7 vad szimbólumot kapsz.

Lehetséges több ilyen jellemzőt is szerezni, így normál pörgetés során a rácsod vad szimbólumokkal tölthető meg. Ez különösen izgalmas, ha eltalálod a szóró mód vagy a jellemző megvásárlását. A vad szimbólumok szorzókkal és ingyenes pörgetésekkel is kombinálhatók, így minden pörgetéssel nagy nyereményekre számíthatsz.

Fire in the Hole XBomb (Nolimit City)

Lépj be a Nolimit City Fire in the Hole XBomb robbanásveszélyes világába. A játék 2021-ben került kiadásra, és máig az egyik legnépszerűbb játék maradt bármely Bitcoin kaszinóban. A Fire in the Hole XBomb 6 tárcsával rendelkezik, és minden pörgetés csak 3 sorral kezdődik. A sorok minden alkalommal akkor bővülhetnek, amikor egyezik vagy vad szimbólum jelenik meg a rácsban.

Az egyező szimbólumoknak nem kell meghatározott sorokban lenniük a győzelemhez. Csak jelen kell lenniük három vagy annál több egymást követő tárcsán, balról kezdve. Azonban ha közülük három vízszintesen egyenesen bárhonnan a rács bármely részén van, akkor egyesülnek, hogy vad szimbólumot képezzenek.

A vad szimbólumok viselkedése a Fire in the Hole XBombban egyedülálló a legtöbb Bitcoin kaszinó nyerőgép-játékhoz képest. Még mindig hiányzó szimbólumok helyettesítőiként szolgálnak egy nyerő egyezésben. Azonban fel is robbannak, eltávolítva az összes körülöttük lévő szimbólumot, és a minimum kifizetésüket adják neked.

A Fire in the Hole XBombnak van egy szóró bónusz jellemzője is. Szerezz be három szóró szimbólumot, és jogosult leszel a bónusz jellemzőre, vagy azonnal aktiválhatod azt a jellemző vásárlás használatával. Ez a "Lucky Wagon Spins" névre hallgat, és több pörgetés során szorzók gyűjtéséről szól. Az összegyűjtött szorzók lesznek a végső nyereményed.

Sugar Rush (Pragmatic Play)

Mélyedj el édes jutalmakban a Pragmatic Play Sugar Rush játékával. A játékban 7 tárcsa, 7 sor és egy 96,5% RTP arány található, és csak öt azonos szimbólumnak kell megjelennie együtt a rácsban ahhoz, hogy számítson egy győzelemnek.

A Sugar Rush kevesebb jellemzővel rendelkezik, mint a 2 Wild 2 Die vagy a Fire in the Hole XBomb, de azok a módon interagálnak, amelyek még mindig rendkívül volatilissá teszik a játékot. A szorzók véletlenszerű nyeremény növekedést alkalmaznak akár x128-ig, és a zuhanás funkció láncokat nyerhet minden pörgetésben.

A Sugar Rushnak különböző bónusz módjai is vannak. Az egyik, amikor 3 szóró szimbólumot vagy a jellemző vásárlást kapsz, 10 ingyenes pörgetést kapunk. A másik az, amikor véletlenszerű szorzókat gyűjtesz, hogy növeld az ingyenes pörgetés nyereményedet, de ezt csak a szóró módban lehet aktiválni. Mindezek a zuhanás funkcióból is profitálnak, hogy elérjék az akár 5,000x maximális nyereményt.

Fedezd fel a nyerőgép-játékok izgalmát!

Az "játék/pörgetés" gomb megnyomásának egyszerűsége egy túlöntő sorozathoz vezethet magas kifizetéseket. Különösen izgalmas, ha kriptopénzt használsz egy Bitcoin kaszinóban. Fontold meg a fogadást a kedvenc digitális eszközöddel, hogy minél többet nyerj, és mindet készen tartsd a kereskedelemhez.

Vegyes forintmozgás reggel

Vegyesen alakult a forint árfolyama a főbb devizákkal szemben csütörtök reggel a szerda kora esti jegyzésekhez képest a nemzetközi bankközi devizapiacon.
2024. 02. 22. 08:30
Megosztás:

Üzbegisztánnal tárgyaltunk

Laziz Kudratov üzbég befektetési, ipari és kereskedelmi miniszterrel, a magyar-üzbég gazdasági vegyes vizottság társelnökével tárgyalt telefonon a külgazdasági és külügyminiszter.
2024. 02. 22. 08:00
Megosztás:

Új logisztikai központok épülnek nálunk

A kormány támogatja a logisztikai szektor beruházásait, ezért 2023-ban megteremtette a logisztikai parkok jogszabályi hátterét - közölte a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) kedden az MTI-vel.
2024. 02. 22. 07:30
Megosztás:

A 4iG önálló vállalatba szervezi űr- és technológiai portfólióját

A bejegyzés alatt álló 4iG Space and Technology Zrt. az alapítást követően 45 százalékos tulajdont szerez a REMRED Technológiai és Fejlesztő Zrt.-ben.
2024. 02. 22. 07:00
Megosztás:

A húszi konfliktus miatt áremelkedésre lehet számítani a klímapiacon

Tucatnyi hajó megtámadása elég volt a konténerhajózás költéségének megháromszorozására, ami jelentősen megnöveli a klímaberendezések szállítási költségét.
2024. 02. 22. 06:30
Megosztás:

Megvásárolta a gönyűi erőművet a Veolia Csoport

Adásvételi szerződést írt alá a Veolia Invest Hungary és az Uniper Csoport az Uniper Hungary Energetikai Kft. 100%-os üzletrészének megvásárlásáról. A Magyarország legmodernebb és az egyik legnagyobb kombinált ciklusú gázturbinás energiatermelő egységeként számontartott gönyűi erőművet tulajdonló és üzemeltető vállalat megvásárlása jól illeszkedik a Veolia Csoport hosszú távú stratégiájába, amelynek fókuszában a magyarországi villamosenergia-ellátás hatékonyságának növelése és a megújuló erőforrások növekvő arányú felhasználása áll.
2024. 02. 22. 05:30
Megosztás:

Kiderült, milyen károktól féltjük leginkább az otthonunkat

Az Allianz lakásbiztosítási szokásokat vizsgáló kutatásában megkérdezettek több mint 85 százalékának van lakásbiztosítása. A MABISZ adatai ennél valamivel alacsonyabbak, a szövetség statisztikái alapján a hazai ingatlanbiztosítási piac telítettsége 73-74 százalék körül mozog évi 350-550 ezer új szerződéskötés mellett.[2] Az Allianz felmérése alapján a döntő többség (85,7%) elsősorban amiatt köt lakásbiztosítást, hogy az ingatlanát és a benne lévő értékeket biztonságban tudja. A kitöltők csaknem 46 százaléka bérbe adja a lakását, ezért számukra kiemelt cél, hogy így visszatéríttethessék a bérlő által okozott esetleges károkat. A válaszadók közel 40 százalékának pedig nagyon fontos a lakásbiztosítás megkötésénél, hogy baj esetén az anyagi károk megtérítése mellett asszisztencia szolgáltatásokkal segítse a biztosító a probléma megfelelő orvoslásában.
2024. 02. 22. 05:00
Megosztás:

Még ébredezik a régió ingatlanpiaca, de a bankok már hiteleznének

A nagy pénzügyi válság óta a leggyengébb évét zárja Közép-Kelet Európa ingatlanpiaca. A KPMG 10 országot felölelő kutatása szerint 2023 első három negyedévében a tranzakciók értéke mindössze a 2022-es forgalom 30 százalékát érte el. A nagy felülteljesítő a régióban Csehország, de Magyarország is a méreteinél nagyobb befektetőnek számít.
2024. 02. 22. 04:30
Megosztás:

Még mindig félünk és halogatunk – fontosnak tartjuk, mégsem járunk szűrővizsgálatokra

A bajt könnyebb megelőzni, mint kezelni – mégis csak minden ötödik magyar jár rendszeresen egészségügyi szűrővizsgálatokra. Az elmúlt két évben legtöbben vér- és laborvizsgálaton, tüdőszűrésen és fogászati ellenőrzésen vettek részt. A nők általában jóval gyakoribb látogatói a szűrővizsgálatoknak, mint a férfiak. A felvilágosítás fontosságát bizonyítja, hogy például nőgyógyászati rákszűrésen a magyar nők kétharmada vett részt az elmúlt két évben – derült ki az NN Biztosító kutatásából. Az adatok egy új egészségtudatossági szakadékra is rámutatnak a magyar társadalomban.
2024. 02. 22. 04:00
Megosztás:

Mostantól zöld alapként működik az Erste ingatlanalapja

Február közepétől ESG befektetési alapként működik az Erste Nyíltvégű Ingatlan Befektetési Alap. Ezzel az Erste alapja lett az első olyan magyarországi ingatlanalap, amely tevékenységét a fenntarthatósági, vagyis ESG szempontok (E, environmental: környezeti, S, social: társadalmi, G, governance: vállalatirányítási területek) figyelembevételével végzi. A 708 milliárd forint nettó eszközértékű Erste Nyíltvégű Ingatlan Befektetési Alap célja, hogy hozzájáruljon az éghajlatváltozás mérsékléséhez, valamint segítsen előmozdítani az éghajlatváltozáshoz való alkalmazkodást. Ennek érdekében az Erste Alapkezelő Zrt. törekszik arra, hogy olyan új építésű ingatlanokba fektessen, melyek zöld minősítéssel rendelkeznek (LEED minősítési rendszer szerint „Gold” vagy a BREEAM minősítési rendszer szerint „Very Good” vagy WELL), és hosszú távon is stabil jövedelmet biztosítanak az alap befektetői számára.
2024. 02. 22. 03:30
Megosztás:

El ne felejtse befizetni a kötelező-biztosítását!

Annak a közel nyolcvanezer gépjármű-tulajdonosnak, akik az év végi kampányban, január elsejével kötöttek új kötelező gépjármű-felelősségbiztosítást (kgfb), legkésőbb február 29-én éjfélig kell rendezniük esedékes díjrészletüket – hívja fel a figyelmet a Független Biztosítási Alkuszok Magyarországi Szövetsége (FBAMSZ). A szigorú határidő az összegnek a biztosítóhoz való beérkezésére vonatkozik.
2024. 02. 22. 03:00
Megosztás:

Egy bátor nyugdíjas, aki úgy döntött, hogy legyőzi az állami nyugdíjrendszert!

Új hős született: az alacsony nyugdíjú nyugdíjas, aki egy kreatív megoldással legyőzte az állami nyugdíjrendszert és megváltoztatta az egész életét. A történet mindenki számára tartogat pozitív üzeneteket.
2024. 02. 22. 02:00
Megosztás:

Egy igazi horoszkóp ami a rossz híreket is megjósolja!

Horoszkópunk rendhagyó módon nem kizárólag a jó dolgokra fókuszál, hanem megmutatja az élet árnyoldalait is és rámutat a problémákra, gondokra és az élet szomorúbb kilátásaira is. Csak akkor olvasd el, ha kellően bátor vagy!
2024. 02. 22. 01:00
Megosztás:

Mire költenének idén a magyarok?

A magyarok 63 százalékának vannak olyan céljai az idei évre, amihez nagyobb anyagi forrás szükséges, a legtöbbet utazásra adnák ki, és a lakásfelújítás is sokaknak fontos cél - derült ki a Cofidis Hitel Monitor reprezentatív kutatásából.
2024. 02. 22. 00:30
Megosztás:

Csontváry festménnyel nyílik meg az ingyenes Róma - Budapest kiállítás a Virág Judit Galériában

Óriási meglepetés: Csontváry Kosztka Tivadar felbecsülhetetlen értékű, a nagyközönség által régóta nem látott, Holdtölte Taorminában című festményét is kiállítja a Virág Judit Galéria a február 22-én nyíló, ingyenes, Róma - Budapest tárlatán.
2024. 02. 22. 00:05
Megosztás:

Át kell formálni az étkezési szokásainkat

Az étkezési kultúra megváltoztatása segítheti a fenntarthatóságot a WWF legfrissebb, Közép-Európában végzett felmérése szerint.
2024. 02. 21. 23:30
Megosztás:

Ezekkel a számokkal nyerhettél a Skandináv lottón!

A Szerencsejáték Zrt. honlapján olvasható tájékoztatás szerint a február 21-én megtartott 8. heti Skandináv lottó sorsoláson a következő számokat húzták ki:
2024. 02. 21. 23:00
Megosztás:

Nagyon gyenge évet zárt Kelet-Közép Európa ingatlanpiaca

A 2008-as válság óta a leggyengébb évét zárta Kelet-Közép Európa ingatlanpiaca: az ingatlan tranzakciók volumene tavaly az első három negyedévben 3,2 milliárd dollárt ért el, ez mindössze a 2022-es egész évi forgalom 30 százaléka - ez derült ki a KPMG 10 országot felölelő Property Landing Barometer kutatásból.
2024. 02. 21. 22:30
Megosztás:

Kevesli a hatósági munkaügyi ellenőrzést a Magyar Szakszervezeti Szövetség

Kevésnek tartja a Magyar Szakszervezeti Szövetség (MASZSZ) a hatósági munkaügyi ellenőrzések gyakoriságát, és érdemi változást sürget.
2024. 02. 21. 22:00
Megosztás:

2900 milliárd forintot kap a magyar agrárium - kik élveznek most előnyt?

Megkezdődött a vidékfejlesztési- és agrárpályázatok kiírása előtti társadalmi egyeztetés, így egy-egy részlet még változhat, de már most látszik, hogy összességében mintegy 2900 milliárd forint juthat a hazai mezőgazdaságnak 2027-ig. A nagyon különböző célú és formájú pályázatok egyik közös vonása, hogy többségükben kiemelt figyelmet kapnak az ökológiai szempontok, így az ökogazdálkodást, vagy csak a fenntarthatóság emelt kritériumait vállaló pályázók jelentős előnyöket élveznek majd.
2024. 02. 21. 21:30
Megosztás: