A Meme Moguls (MGLS) a figyelem középpontjába került, míg a Stellar (XLM) és a Shiba Inu (SHIB) küzdenek a stabilitásért

A kriptovaluta piac továbbra is nagyon volatilis, így a Stellar és a Shiba Inu vezető kriptopénzek jelentős áringadozásokkal küzdenek. Ezalatt a Meme Moguls, mint új szereplő, megtartotta stabilitását az elmúlt héten, és jelenleg 0,0027 dolláron áll, bemutatva ezzel egy olyan ellenálló képességet, amely kiemeli azt a többi közül.

A Meme Moguls (MGLS) a figyelem középpontjába került, míg a Stellar (XLM) és a Shiba Inu (SHIB) küzdenek a stabilitásért

A MGLS token kitűnik a többségből, hiszen egy stabilitást képviselő erő a kriptovaluta piaci ingadozások közepette. Mindazontúl a Meme Moguls az előrejelzések szerint a 2024-es legjobb kriptopénzek közé verekedheti magát azáltal, hogy korlátozottan értékesítenek tokeneket a jelenlegi előértékesítés során.

Feloldódó bizonytalanságok a Stellar (XLM) árfolyamtrendje körül

A Stellar token (XLM) árfolyama az elmúlt évben 47%-kal növekedett, ami lenyűgöző áremelkedésnek felel meg. Azonban ez a növekedés nem ment zökkenőmentesen, mivel az utóbbi időben a piaci ingadozásoknak köszönhetően a múlt héten 0,13 dollárról 0,11 dollárra 4,0%-os csökkenést láthattunk. Ez az utóbbi időben bekövetkezett elbizonytalanodás is késztethette a befektetőket arra, hogy alternatívákat keresnek, mint például a Meme Moguls-t.

A közelmúltbeli árcsökkenés miatt a Stellar befektetők egy döntési helyzetbe kerültek, a bizonytalan áringadozásoktól tartva. Azonban van egy reménysugár a Stellar közelgő mainnet frissítésével kapcsolatban, amely a hónap végére várható.

A várt frissítés pozitív hatással lehet az XLM árfolyamára, mivel jelentős fejlesztéseket hoz magával a rendszerbiztonság javítása, a hatékonyság növelése és végül a Stellar token általános funkcionalitásának javítása érdekében.

Így a befektetők izgatottan várják ennek a forradalmi frissítésnek a bevezetését, és a piacot szorosan figyelik várva azokra az előjelekre, amelyek javulást jelezhetnek a Stellar árában.

A Meme Moguls fókuszba került 2024-ben a profit-termelő előértékesítési szakasz miatt

A Meme Moguls (MGLS) egy ígéretes kriptoprojekt, amely jelentős potenciállal rendelkezik, hogy 2024-ben a legjobb kriptopénzek közé kerüljön; egyedi jellemzői és közösségre való összpontosítása kiemeli stabilitását.

A Meme Moguls ökoszisztémájához csatlakozva a felhasználók különféle módon gyarapíthatják vagyonukat, köszönhetően a "stake-and-earn" funkciójának és az intuitív tervezésének. A Meme Moguls ökoszisztémája két izgalmas kategóriából áll: egy játék részből, ahol a felhasználók játszhatnak olyan játékokkal, mint a virtuális vagy szimulált kereskedelem, és egy metaversum szekcióból, amit Moguls World-nek hívnak.

A játék funkció többek között lehetővé teszi a résztvevőknek, hogy részt vegyenek ingyenes és fizetős versenyeken, ahol a játékosok nyereményeket szerezhetnek és végül az élmezőny élére kerülhetnek. Alapvetően a Meme Moguls arra törekszik, hogy a felhasználók közötti kapcsolatokat elősegítse, lehetővé téve számukra a tokenek bányászatát és hozzáférést biztosítva a likviditási pool-hoz, a token stake-hez és a token bányászathoz.

Az MGLS token áll a Meme Moguls működésének középpontjában, mint a platform kormányzati tokenje és játékbeli valuta. Kettős funkcionalitása és egyedi potenciálja miatt a Meme Moguls saját tokenje kiemelkedik a többi közül, és pozíciót foglal el a 2024-es legjobb kriptopénzek között.

A játékosok csak virtuális portfóliójuk legfeljebb 20%-át költhetik el egyetlen befektetésre, hogy ösztönözzék a változatos befektetést (diverzifikáció). Innovatív stratégiájának köszönhetően az MGLS tokenek a legjobb új kriptopénzek közé tartoznak, és egyszerű belépési pontot kínálnak a kereskedők számára.

A Meme Moguls a jövő évben a kriptovaluta iparág domináns szereplőjévé válhat, amely motivátorként szolgál, kizárólagos nyereményeket kínál, és közösségvezérelt kultúrával rendelkezik.

A Shiba Inu (SHIB) ára csökken a növekvő bálna aktivitás közepette

A Shiba Inu (SHIB) látványos aktivitásnövekedést tapasztalt azáltal, hogy bevezette a Layer-2 megoldását, a Shibariumot. Bár a Shiba Inu közösség izgatott a Layer-2 megoldás potenciális előnyei miatt, a jelenlegi piaci helyzet összetettebb történetet mesél el.

A bálnák és a token égetés fokozott aktivitása ellenére a Shiba Inu árfolyama jelenleg árcsökkenést mutat. A CoinMarketCap szerint a jelenlegi ársáv a token számára 0,000009601–0,00001091 dollár.

A Shiba Inu közösség a közelmúltban végrehajtott token égetés potenciális előnyeit figyelembe véve várja a SHIB értékének potenciális növekedését. Ennek eredményeként kevesebb token lesz elérhető, ami növelheti a DeFi érme árát.

Látogass el a Meme Moguls oldalára

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine szerkesztősége semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen!

Nettó áramexportőr lett Románia

Nettó áramexportőr lett tavaly Románia: az áramexport 42 százalékkal nőtt az előző évihez képest, 8,2 terawattórára (TWh), az import ugyanakkor 27 százalékkal csökkent, 5,1 terawattórára - írja az economica.net az országos elosztó hálózatot működtető Transelectrica adatai alapján.
2024. 02. 28. 22:30
Megosztás:

Csak úgy repkedtek ma a melegrekordok

Megdőlt az országos napi melegrekord és a csaknem 130 éves fővárosi hajnali melegrekord kedden - közölte a HungaroMet Zrt. a honlapján szerdán.
2024. 02. 28. 22:00
Megosztás:

A migráció nem megoldás a holland munkaerőhiányra

Hosszabb távon a migráció nem tudja megoldani Hollandiában a munkaerőhiányt - olvasható a holland gazdaságpolitikai elemző intézet (CPB) szerdai közleményében.
2024. 02. 28. 21:30
Megosztás:

A nyersolaj árfolyama: a piac az OPEC+ megállapodás meghosszabbítását várja

A nyersolaj árfolyama az elmúlt két napban 2,5%-kal nőtt a fizikai piacon tapasztalható erős kereslet, illetve gyenge kínálat miatt, azonban ma reggel csökkent a Brent jegyzése.
2024. 02. 28. 21:00
Megosztás:

Karbonvám kötelezettség – még pár nap és lejár a határidő!

Az importáruk karbonintenzitását ellensúlyozó mechanizmus (CBAM) egy olyan rendszer, amelyet az Európai Unió hozott létre a kibocsátási kockázat csökkentése érdekében. A CBAM célja, hogy az uniós országokba behozott termékek szén-dioxid-kibocsátását megfelelően számontartsa és ellensúlyozza. Az első CBAM adatszolgáltatási kötelezettség határideje eredetileg január 31. volt, de ezt végül kitolták 30 nappal, így van még pár nap felkészülni. – foglalja össze a Niveus Consulting Group.
2024. 02. 28. 20:45
Megosztás:

Varsóban is felhörrentek a traktorok

Az Európai Unió zöld megállapodása, az ukrán áruk behozatala, valamint a prémes állatok tenyésztésének lengyelországi korlátozása ellen tiltakoztak kedden Varsóban a lengyel gazdák ezrei, képviselőiket vezető politikusok fogadták, előrelépés viszont a gazdák szerint nem történt.
2024. 02. 28. 20:30
Megosztás:

Irodalom érettségi előtt állsz? Akkor itt egy módszer, amivel hatékony lehetsz!

Irodalom érettségire felkészítő könyvek jelentek meg a könyvesboltok toplistáin - ez is mutatja, hogy idén a szokásosnál is nagyobb az érdeklődés a diákok és a szülők részéről. De megjelent egy új, digitális felkészítő alkalmazás is, amelyet a 2024-es követelmények alapján fejlesztettek.
2024. 02. 28. 20:00
Megosztás:

Idén is bízhatnak a gazdák a támogatásokban

A magyar gazdák támogatásai 2024-ben is biztosítottak; a kormány komplex, a pénzügyi és a jövedelembiztonságot erősítő, a beruházásokat ösztönző agrárpolitikai intézkedésekkel járul hozzá az agrárgazdaság fejlődéséhez - mondta Nagy István agrárminiszter az OTP Agrár Gálán kedden Budapesten.
2024. 02. 28. 19:30
Megosztás:

Vegyesen, de többségében csökkenéssel zártak a tőzsdék

Vegyes kezdés után szintén vegyesen, többségében indexcsökkenéssel fejezték be a szerdai kereskedést a főbb európai értékpapírpiacok.
2024. 02. 28. 19:00
Megosztás:

Sportolók és idősek számára fejleszt szuperélelmiszert a ToTu

A szigetcsépi Capriovus Kft. ToTu termékcsaládja nem csak tejfehérjeallergiásoknak segít a hétköznapokban, hanem sportolók és diétázók is előszeretettel fogyasztják a cég tojásalapú tejhelyettesítőit. A vállalkozás legújabb projektjében a Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetemmel (MATE) és a Semmelweis Orvostudományi Egyetemmel (SOTE), valamint több magáncéggel is összefogott, hogy időseknek és sportrehabilitációban résztvevőknek fejlesszen vadonatúj egészséges termékeket.
2024. 02. 28. 18:45
Megosztás:

Az OTP és a Richter húzta ma a BUX-ot

A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 538,63 pontos, 0,82 százalékos emelkedéssel 66 080,19 ponton zárt szerdán.
2024. 02. 28. 18:30
Megosztás:

Leáll az USA kormányzata? Fullasztó adóssághalom...

Bizakodóak a politikai vezetők, miután találkoztak Joe Biden elnökkel a kormányzati leállás elkerülését célzó költségvetési tervezet elfogadása miatt.
2024. 02. 28. 18:00
Megosztás:

Még akár a kamatemelést is elképzelhetőnek tartja a FED jegybankára

Michelle Bowman, a Fed kormányzótanácsának tagja szerint az infláció tovább fog csökkenni a jelenlegi kamatszint mellett, azonban még túl korai lenne kamatcsökkentésbe kezdeni.
2024. 02. 28. 17:30
Megosztás:

Romlott a fogyasztói bizalom februárban az Egyesült Államokban

Három egymást követő havi emelkedés után februárban a várt további javulás helyett romlott a Conference Board gazdaságkutató intézet Egyesült Államokra vonatkozó fogyasztói hangulatindexe.
2024. 02. 28. 17:00
Megosztás:

Jelentős változás az OTP-nél

Átalakul az OTP-pénztárak vezetése, keddtől egy ügyvezető irányítja az egészségpénztárt és a nyugdíjpénztárt - közölte a társaság kedden az MTI-vel.
2024. 02. 28. 16:30
Megosztás:

Bajban a román költségvetés - mi lesz ennek a vége?

Nyolcvan százalékkal haladta meg a román GDP-arányos költségvetési hiány az egy évvel korábbit januárban - írta az Agerpres kedden.
2024. 02. 28. 16:00
Megosztás:

Európa megsegíti Kelet-Afrikát, 171 millió euró jut rá

Az EU 171 millió eurós humanitárius segélyt mozgósít az Afrika szarván élő emberek számára, akik egyre jobban szükséget szenvednek, mivel a régiót több konfliktus, szélsőséges éghajlati jelenségek és gazdasági sokkok sújtják - jelentette be az Európai Bizottság kedden.
2024. 02. 28. 15:30
Megosztás:

Jelentős elbocsátás a Sony-nál - mi a baj a céggel?

A Sony mintegy 900 alkalmazottját bocsátja el PlayStation részlegétől, a globális létszám úgy 8 százalékát - jelentette kedden a The Verge szakmai hírportál.
2024. 02. 28. 15:00
Megosztás:

Tovább mélyülhet a magyar-dél-koreai kapcsolat

A Gazdasági Innovációs Partnerségi Program (Economic Innovation Partnership Program, EIPP) rendezvényén Dél-Korea és Magyarország szakemberei a magyar-dél-koreai technológiai és tudástranszferben rejlő lehetőségekről egyeztettek kedden Budapesten - közölte a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) kedden az MTI-vel.
2024. 02. 28. 14:30
Megosztás:

Az MNB változtatott az alapkamaton - miért történik ez?

A Magyar Nemzeti Bank (MNB) Monetáris Tanácsa 100 bázisponttal 9,00 százalékra csökkentette az alapkamatot keddi kamatdöntő ülésén.
2024. 02. 28. 14:00
Megosztás: