A PlayDoge előértékesítés egy hét alatt 1,5 milliót gyűjtött

A múlt héten egy új mém érme projekt jelent meg a piacon, és a befektetők álla le is esett tőle.

A PlayDoge előértékesítés egy hét alatt 1,5 milliót gyűjtött

A BNB Smart Chain-en futó PlayDoge (PLAY) robbanásszerű növekedést produkált – a múlt hét keddi debütálása óta már több mint 1,5 millió dollárt gyűjtött az előértékesítésben.

A nosztalgikus kripto játék, a PlayDoge átveszi az uralmat a piacon

A PlayDoge egy mobil játék, amely kombinálja a közkedvelt „Doge” mémet a ‘90-es években rendkívül népszerű virtuális kiskedvenc őrülettel.

A projekt lényegében a Tamagotchi és a kripto találkozása.

Az ötlet egyszerű: a játékosok egy virtuális kisállatot fogadnak örökbe, és gondoskodnak róla egy szórakoztató mobil alkalmazáson keresztül.

És itt jön a csavar – a dodgeball-stílusú mini játékokkal és a kiskedvenced boldogan tartásával  PLAY tokeneket szerezhetsz, amelyeket a játékban használhatsz fel, vagy valódi kriptopénzre is beválthatsz.

Playdoge kripto előértékesítés

A PLAY tokenekkel a felhasználók különleges funkciókat is feloldhatnak a PlayDoge univerzumban.

A projekt tokenomikája is jól átgondolt, a teljes PLAY token kínálat 9,4 milliárd darabból áll, amit többek között az előértékesítés, a likviditás, a marketing és a letéti jutalmak között osztottak fel.

Ha már a letéti jutalmaknál tartunk, a PLAY tulajdonosok zárolhatják érméiket, és passzív jövedelmet szerezhetnek nagyjából 225%-os éves hozam mellett. Ez szintén a PlayDoge vásárlás mellett szól.

Tehát házi kedvenceik gondozása közben a játékosok még bevételt is gyűjthetnek.

Úgy látszik, a projektben rejlő potenciált a kripto közösség is érzi, ugyanis a PlayDoge Twitter oldala alig egy hét alatt elérte az 1500 követőt.

A PlayDoge előértékesítés berobban és 1,5 milliót gyűjt kevesebb mint egy hét alatt

Habár a PlayDoge még csak most debütált, máris komoly tőkét vonzott.

A projekt előértékesítése csupán egy hete indult, de máris 1,5 millió dollár felett jár, és fénysebességgel közelít a 2 millióhoz.

Napi szinten ez több mint 200 000 dollár befektetést jelent, ahogy a kripto rajongók feltankolnak az érméből.

Az ár egy napon belül emelkedik majd, feltéve, ha addig nem fogy ki az erre a szakaszra allokált készlet. Ezesetben ugyanis ez hamarabb megtörténik.

A vásárlás BNB-ben és USDT-ben is bonyolítható, sőt, még bank- és hitelkártyákat is elfogad a rendszer. Ennek fényében könnyedén belátható, hogy miért van ekkora sikere az előértékesítésnek.

A PlayDoge whitepaperből kiderül, hogy a csapat a főbb DEX-eken szeretné listázni a PLAY érmét, ahogy véget ér az előértékesítés.

Tekintélyes mennyiségű, 1,08 milliárd PLAY tokent allokáltak a tőzsdei likviditás biztosítására – ami a kínálat 11,5%-a.

További 1,17 milliárd token felel a marketing kampányok finanszírozásáért, hiszen fontos, hogy terjesszék az igét és új befektetőket vonzzanak a PlayDoge ökoszisztémához.

A PLAY Token lehet a következő nagy durranás a mém érme térben?

De vajon berobbanhat ez a jópofa mém érme projekt?

A korai jelek szerint valószínűleg igen.

A PlayDoge egy teljesen új megközelítést alkalmaz, ami a játékosokat és a kripto kereskedőket egyaránt vonzza.

A piacon jelenleg nincs hozzá hasonló, retró stílusú P2E érme.

A PlayDoge csapat nagy ambíciókkal bír, a jövőben pedig airdropokat és CEX listázásokat is terveznek.

playdoge kriptó token ICO

Szépen pipálják ki a szükséges pontokat a listájukon, hiszen az alacsony díjjal működő BNB Smart Chain-en futtatják a projektet, és a blokklánc specialista SolidProof auditján is átestek.

Természetesen arról sem feledkezhetünk meg, hogy más virális mém érmék, például a 2,6 milliárd dolláros piaci kapitalizációjú FLOKI, milyen remek lehetőséget teremtettek a mém érmék számára.

A FLOKI növekedésének nagy részét a Valhalla névre keresztelt P2E játéka okozta.

Ez jól mutatja, hogy a befektetők igenis hajlandók olyan érmékbe fektetni, amelyek rendelkeznek valamilyen valódi felhasználási lehetőséggel.

Összességében tehát nem csoda, hogy az ennyi izgalmas elemmel – nosztalgia, P2E megközelítés, mém érme, hype – rendelkező PLAY felkeltette a befektetők érdeklődését, akik sietnek, hogy le ne maradjanak róla a jelenlegi áron.

Szállj be te is a PlayDoge előértékesítésbe!

Ezek is érdekelhetnek:

A BTC árfolyam a csúcs közelében, ez az érme is profitálhat a növekedésből

Az új play-to-earn mém érme már 250.000 dollárt gyűjtött

A 11 legjobb kripto ICO 2024-es befektetéshez – Kezdeti érmék összehasonlítása

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine szerkesztősége semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

Napokon belül lejár a NIS2 regisztráció határideje - sok céget érhet kellemetlen meglepetés

Már csak pár napja maradt belépni a nyilvántartásba azoknak a hazai vállalatoknak, amelyekre kiterjed a NIS2, vagyis a felülvizsgált uniós kibervédelmi irányelv – hívja fel a figyelmet az EY. Résen kell lenniük a konszolidált beszámolót készítő társaságok tagvállalatainak is, hiszen elég cégcsoport szinten elérni a meghatározott minimum bevételt és létszámot, hogy rájuk is vonatkozzanak a kötelezettségek. Az óvatlan szervezetek számára a mulasztás súlyos bírsággal, sőt a vezető eltiltásával is járhat.
2024. 06. 23. 10:00
Megosztás:

Növekvő forgalomban emelkedett a BUX a héten

Növekvő forgalomban emelkedett a héten a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) részvényindexe, a BUX pénteken történelmi csúcson, 70 378,92 ponton zárt, 842,36 ponttal, 1,21 százalékkal magasabban mint egy héttel korábban.
2024. 06. 23. 09:00
Megosztás:

A kisgyermekes szülők érdekében indított versenyfelügyeleti eljárást a GVH

A Gazdasági Versenyhivatal (GVH) versenyfelügyeleti eljárást indított a szlovákiai EC Global SVK s.r.o. vállalkozással szemben tisztességtelen kereskedelmi gyakorlat tilalmának feltételezett megsértése miatt; a GVH gyanúja szerint a cég a weboldalán reklámozott, jellemzően kisgyermekes szülőknek ajánlott termékek esetében megtéveszti a fogyasztókat az egészségre és gyógyhatásra vonatkozó állításokkal.
2024. 06. 23. 08:00
Megosztás:

Továbbra is a szomszédos országok átlaga alatt maradtak az üzemanyagárak

Az üzemanyagárak továbbra is a szomszédos országok átlagárai alatt maradtak, a családok védelme érdekében a kormány továbbra is folyamatosan nyomon követi az árak alakulását - erősítette meg pénteki közleményében a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM).
2024. 06. 23. 07:00
Megosztás:

Kriptó forró percek: Az ETH felszállásra készül, az MTAUR forró üldözésében!

Az Ethereum (ETH) egy jelentős áttörés küszöbén áll, annak ellenére, hogy az utóbbi időben stagnált az árfolyama. Pozitív szabályozási fejlemények, beleértve az SEC döntését, miszerint nem indítanak eljárást az Ethereum (ETH) ellen, valamint a Spot ETH tőzsdén kereskedett alapok (ETF-ek) közelgő indulása, megalapozták a növekedés lehetőségét. Ezek a tényezők várhatóan jelentős intézményi tőkét vonzanak az Ethereum (ETH) ökoszisztémájába, ami az árfolyam emelkedését eredményezheti. Az elemzők egyre optimistábbak, és azt jósolják, hogy az Ethereum (ETH) az elkövetkező hónapokban elérheti a 10.000 dollárt, amit a bálna aktivitás növekedése és a befektetői kitartás is hajt.
2024. 06. 23. 06:00
Megosztás:

Az MNB a régióból elsőként lett a CASI nemzetközi zöld kapacitásépítő szervezet tagja

A Magyar Nemzeti Bank (MNB) a kelet-közép-európai régióban elsőként csatlakozott a CASI nemzetközi szervezethez, amelynek célja, hogy világszerte kellő létszámban legyenek szakértői a fenntartható befektetéseknek - közölte a jegybank pénteken az MTI-vel.
2024. 06. 23. 05:00
Megosztás:

A Solana ETF vírusként terjed, az Algotech 9,2 millió dolláros előértékesítése történelmet ír, és a Robinhood kiterjeszti kriptoambícióit

A kriptovaluták világa gyorsan változik, ami az ipar növekvő érettségét és szélesebb körű elfogadását mutatja a legújabb fejlemények révén.
2024. 06. 23. 04:00
Megosztás:

Raoul Pal a Solanát látja a legbikábbnak az altcoinok között, amit érdemes megvásárolni a rally előtt.

A Real Vision alapítója és befektetési guruja szenzációs kriptopiac-elemzést közölt.
2024. 06. 23. 03:00
Megosztás:

Nem Magyarország Európa legszegényebb országa - az NGM elmagyarázza, hogy miért

Az elmúlt napokban látott napvilágot az Eurostat friss adatközlése, miszerint a magyar háztartások fogyasztása az uniós átlag 70 százalékát éri el. Az adatot többen helytelenül értelmezve, a közvéleményt tudatosan félrevezetve úgy állították be, hogy Magyarország az unió legszegényebb országa, ami teljességgel nonszensz és szándékos hazugság - közölte a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) pénteken az MTI-vel.
2024. 06. 23. 02:00
Megosztás:

Mennyi lenne az Ön nyugdíja, ha a Kormány nem törli el a svájci indexálást? Kiszámoltuk!

Jól vagy rosszul jártak a magyar nyugdíjasok, mikor a Kormány a nyugdíjak számításakor a svájci indexálást megszüntette? Mennyi lenne most a nyugdíj, ha nem nyúltak voltak bele a számítási képletbe? Erre a kérdésre adunk választ cikkünkben.
2024. 06. 23. 01:00
Megosztás:

Ezért a 3 kutyás kriptóért megőrülnek most a befektetők

Az idei év kétségtelenül legnagyobb sztárjai a mém érmék, azon belül pedig a kutyás érmék a legkapósabbak. Van is miből válogatni, de leginkább három olyan érme található jelenleg a piacon, amelynek egyáltalán nem lehet ellenállni, ha a portfólió színesítéséről van szó. Az elkötelezett befektetők mindig keresik a lehetőségeket, és a technológiai fejlődésnek köszönhetően mindig van egy újabb és valamiben többet tudó érme a kínálatban.
2024. 06. 23. 00:01
Megosztás:

Több mint ezer gyermek pályaválasztását támogatta a Felzárkózó Települések Program

Ötven hátrányos helyzetű kistelepülés iskoláiban több mint ezer hetedikes és nyolcadikos gyermek pályaválasztásához nyújtott támogatást a Felzárkózó Települések Program a most zárult, 2023/24-es tanévben, hogy a leszakadó térségekből érkező gyerekek középiskolai lemorzsolódását csökkentsék - közölték a program koordinátorai pénteken az MTI-vel.
2024. 06. 22. 23:00
Megosztás:

Ezekkel a számokkal nyerhettél 3 milliárdot az Ötös Lottón

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 25. héten megtartott ötös lottó és Joker számsorsoláson a következő számokat húzták ki:
2024. 06. 22. 21:00
Megosztás:

Öntözésfejlesztési projekteket támogató döntések születtek

A mezőgazdasági termelés biztonságának fenntartásában, a magas hozzáadott értékű növényi kultúrák termesztésében az öntözés fejlesztése meghatározó jelentőségűvé vált a megváltozott klimatikus viszonyok között. Az Agrárminisztérium több mint száz újabb gazdálkodói öntözésfejlesztési projekthez biztosít most forrást - jelentette be pénteki, az MTI-nek eljuttatott közleményében Nagy István agrárminiszter.
2024. 06. 22. 20:00
Megosztás:

Gyérebb termésre számítanak idén a meggytermesztők

A szélsőséges tavaszi időjárás miatt az átlagosnál kisebb meggytermés várható, az alacsonyabb hozamok ugyanakkor nem csak a magyarországi ültetvényekre jellemzőek, ezért a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) és a Magyar Zöldség-Gyümölcs Szakmaközi Szervezet (FruitVeB) várakozásai szerint a magyar meggy kedvező pozícióba kerülhet az európai piacon - összegezte véleményét pénteki elemzésében a két szakmai szervezet.
2024. 06. 22. 19:00
Megosztás:

Áprilisban nőtt az átlagkereset és a reálbér is

A célzott és hatékony kormányzati intézkedések visszaszorították az inflációt, amely áprilisban 3,7 százalékos volt. Ennek, valamint a 15 százalékos minimálbér és 10 százalékos garantált bérminimum emelésnek köszönhetően 2023. szeptembere óta, azaz 8 hónapja töretlenül emelkednek a reálbérek, áprilisban 9,5 százalékkal nőtt a fizetések vásárlóereje - értékelte pénteki közleményében a legfrissebb adatokat Czomba Sándor, a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) foglalkoztatáspolitikáért felelős államtitkára.
2024. 06. 22. 18:00
Megosztás:

Májusban háromhavi csúcson volt az éves infláció Japánban

Japánban 2,8 százalékra, háromhavi csúcsra nőtt az éves infláció májusban az áprilisi 2,5 százalékról a pénteken ismertetett kormányzati adatok szerint.
2024. 06. 22. 17:00
Megosztás:

A bruttó átlagkereset áprilisban meghaladta az egy évvel korábbit

2024. áprilisában a teljes munkaidőben alkalmazásban állók bruttó átlagkeresete 645 300, a kedvezmények figyelembevételével számolt nettó átlagkereset 444 000 forint volt. A bruttó átlagkereset 13,5, a nettó átlagkereset 13,4, a reálkereset pedig 9,5 százalékkal nőtt az egy évvel korábbihoz képest - jelentette pénteken a Központi Statisztikai Hivatal(KSH).
2024. 06. 22. 16:00
Megosztás:

Az IMF szerint az eurózóna inflációja 2025 második felében tér vissza a 2 százalékos célhoz

A Nemzetközi Valutaalap (IMF) szerint az eurózóna inflációja 2025. második felében valószínűleg visszatér az Európai Központi Bank (EKB) 2 százalékos céljához - áll a washingtoni központú szervezet honlapján.
2024. 06. 22. 15:00
Megosztás:

Az élhetőséget nem csupán az anyagi jólét határozza meg

Egy ország élhetősége csak részben az anyagi jólét függvénye, ezen kívül fontos az emberi kapcsolatok minősége és az élettel szembeni, megfelelően megfogalmazott elvárások - jelentette ki a közigazgatási és területfejlesztési miniszter csütörtökön a Veszprém Televízióban adott interjúban.
2024. 06. 22. 14:00
Megosztás: