A Pullix (PLX) BitMart listázása a láthatáron, miközben az Axie Infinity (AXS) és a Ronin (RON) csatlakoznak a blokklánc alapú játékok főáramához

A kriptovaluták bikapiacának időszaka új életre keltett sok kriptovalutát. A blokklánc alapú játékok, amelyek jelentős visszaesést tapasztaltak az elmúlt hónapokban, most visszatértek a bullish oldalra. Ez az új játékos lendület pozitív hatással volt az Axie Infinity (AXS) és a Ronin (RON) árfolyamára is, amelyek az elmúlt hetekben tovább emelkedtek. Közben a Pullix (PLX) jelenleg az előértékesítésének utolsó szakaszában van. Az új DeFi érme újabb mérföldkövet állított fel, miután a BitMart bejelentette, hogy hamarosan listázni fogja a token-t. Az elemzők jelentős ralit jósolnak a token számára a következő hetekben. További részletek vendégbejegyzésünkben.

A Pullix (PLX) BitMart listázása a láthatáron, miközben az Axie Infinity (AXS) és a Ronin (RON) csatlakoznak a blokklánc alapú játékok főáramához

A Pullix (PLX) az előértékesítés 8. szakaszába lép, miközben a BitMart bejelentette, hogy hamarosan listázza a tokent

Az Axie Infinity és a Ronin bullish pályája visszahozza az érdeklődést a játékpiac iránt, a Pullix pedig folytatja jelentős eredményeit a kriptovaluta piacon. Alig néhány héttel ezelőtt a PLX token felkerült a CoinGecko-ra, az egyik legnépszerűbb kriptóadat-aggregátor weboldalra.

Ezen a héten egy népszerű kriptovaluta tőzsde, a BitMart is bejelentette, hogy hamarosan listázza a tokent. Mindemellett a Pullix platform további szándékában áll , hogy más első osztályú tőzsdéken is listázzák a tokent. Ezek miatt az események miatt az elemzők jelentős rally-t jósolnak a token számára, ami a PLX-et az egyik legjobb befektetési tokenné teszi most.

A Pullix, mint hibrid kereskedési platform, teljes kontrollt ad a befektetőknek, hogy saját ügyeiket intézhessék, anélkül, hogy harmadik fél beavatkozására lenne szükség. A platform magas likviditást, gyors tranzakciókat és nullás jutalékot kínál az ügyletekre.

Ezekkel a lenyűgöző funkciókkal a Pullix már több mint 6,9 millió dollárt gyűjtött össze, több mint 15 000 felhasználót regisztrált és több mint 80 millió saját tokenjét értékesítette a jelenleg is tartó előértékesítése során. A jelenlegi 8. szakaszban az ERC20 token, a PLX mindössze 0,14 dollárért kapható.

A korai befektetők már több mint 200%-os ROI-t kaptak, és az elemzők hamarosan további ROI-t jósolnak. A Pullix platformnak lenyűgöző funkciói vannak, mint például a profitmegosztási modell, amely biztosítja, hogy a token tulajdonosok részesüljenek a platform napi bevételéből. Az előértékesítési fázis végén az összes meg nem vásárolt token újraelosztásra kerül osztalékként és jutalomként az befektetők számára. Emellett a felesleges tokeneket elégetik az ár stabilizálása érdekében. Mint új DeFi érme, az elemzők azt jósolják, hogy a Pullix 100-szorosára képes emelkedni a Bitcoin felezés után.

Az Axie Infinity (AXS) a hullámokon lovagolva, $10-es árszint elérése felé tart

Az elmúlt néhány hétben a játékpiacon bullish hangulat uralkodik, és az Axie Infinity tulajdonosai élvezik a jelenlegi lendületet. A token ára az elmúlt 30 napban 9%-kal emelkedett. Az Axie Infinity árfolyam grafikonja az elmúlt héten is 7%-os emelkedést mutatott, ami a bikák dominanciáját jelzi.

Az elemzők szerint az Axie Infinity folyamatos fejlesztése a játékökoszisztémában és az NFT-k iránti növekvő érdeklődés lehetővé teheti, hogy a token továbbra is növekedési pályán maradjon. Ennek megfelelően számos elemző úgy jósolja, hogy az Axie Infinity ára el fogja érni a $10-es árszintet 2024 harmadik negyedévének vége előtt.

Ronin (RON): 58%-os emelkedés egy hónap alatt

A játékpiacon újra a bikás hangulat került terítékre, és a Ronin (RON) kihasználta ezt, hogy kibújjon a medve trendekből. A Ronin ára az elmúlt hónapban 58%-kal emelkedett, ahogy a bikák átvették az uralmat a grafikonja felett.

A Ronin token bikás lendülete szintén megmutatkozik a piaci hangulatban, amely 96%-os növekedési kilátással rendelkezik. Miután a token kilépett a $3,1 ellenállási zónából, az elemzők úgy jósolják, hogy a Ronin token ára el fogja érni a $5-öt 2024 második negyedévének vége előtt.

További információkért a Pullix előértékesítéséről keresd fel az alábbi linket:

Látogass el a Pullix oldalára

Csatlakozz a Pullix közösségéhez

...

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

Ne rohanj a munkahelyi étkezéssel!

A magyarok többsége tisztában van vele, hogy a napközbeni étkezés jelentősen javíthatja vagy épp ronthatja munkahelyi teljesítményünket, a gyakorlatban mégis hajlamosak vagyunk megfeledkezni erről – világít rá az Eisberg az Opinio felületén végzett Színes Tálak Kutatása. A reprezentatív kutatásban megkérdezettek háromnegyede legfeljebb fél órát szán az ebédre, ötödük még 15 percet sem. A kutatás azt is megmutatta, hogy a magyar munkavállalók többsége a munkahelyén is a házikosztra esküszik, legtöbben otthonról hozott étellel húzzák ki a napot és a többség saját bevallása alapján ritkán fogyaszt rágcsálnivalót napközben.
2024. 04. 21. 04:00
Megosztás:

Tovább fogynak a magánnyugdíjpénztárak, már csak kettő marad belőlük

Beolvadás beolvadást követ a megmaradt magánnyugdíjpénztáraknál, amelyek a több mint ötvenezer kitartó pénztártag csaknem 300 milliárd forintos vagyonát kezelik. Áprilistól már csak három működik, júliustól pedig kétszereplősre olvad a piac, mivel a legnagyobb vagyonú és létszámú Horizont beolvasztja a Szövetséget - írja a Bank360.hu.
2024. 04. 21. 03:00
Megosztás:

Gazdagság az égből: Heti horoszkóp a pénzről és szerencséről!

Fedezd fel, mit tartogatnak számodra a csillagok a következő hétre! A legfrissebb pénzügyi horoszkópunk segítségével megtudhatod, melyek lesznek a legjobb befektetési lehetőségek, szerencsejátékok, és mikor várhatók szerencsés találkozások. Tudd meg, mely napokon leszel a leginkább szerencsés, és mely számokat érdemes megjátszanod a lottón! Készülj fel a lehetőségekre és fordítsd előnyödre a csillagok üzeneteit!
2024. 04. 21. 02:00
Megosztás:

Nyugdíjazás - honnan tudhatom, hogy hány évem gyűlt már összeg?

Az öregségi nyugdíjhoz az évek „összeszámolása” megtörténik kérés nélkül is, a hivatalból történő adategyeztetési eljárás során a jogszabály által előírt időpontban, de nincs akadálya annak sem, hogy valaki ezt korábban kérje. A kérelem évente csak egyszer nyújtható be. Mutatjuk, hogyan.
2024. 04. 21. 01:00
Megosztás:

Élesedik a TON token a Lucky Block-on, 200%-os üdvözlő bónusz jár a belépőknek

A Toncoin árfolyama idén erőteljesen felértékelődött, csak az elmúlt három hónapban 182 százalékot emelkedett. A token a kilencedik legértékesebb kriptopénz lett a Coinmarketcap kriptoadat-gyűjtő oldal szerint, és jelenleg 6,27 dolláron áll.
2024. 04. 21. 00:01
Megosztás:

Folytatódik a Kölcsönkapott levegő program

A Kölcsönkapott levegő egy tavaly indult program, amelynek célja, hogy megismertessük a fiatalokkal ezt a láthatatlan közeget, amely az egészséges élet része - mondta az Energiaügyi Minisztérium környezetügyért és körforgásos gazdaságért felelős államtitkára pénteken Budapesten, a programindító sajtótájékoztatón.
2024. 04. 20. 23:00
Megosztás:

A NATO további katonai támogatást nyújt Ukrajnának

A NATO védelmi miniszterei megállapodtak abban, hogy további katonai támogatást nyújtanak Ukrajnának, főképpen a légvédelem területén - jelentette ki Jens Stoltenberg NATO-főtitkár pénteken Brüsszelben.
2024. 04. 20. 22:00
Megosztás:

Ezekkel a számokkal nyerhettél az ötös lottón!

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 16. héten megtartott ötös lottó és Joker számsorsoláson a következő számokat húzták ki:
2024. 04. 20. 21:00
Megosztás:

Ez a legjobb megoldás a klímaváltozásra

Az erdőtelepítés, a fásítás az egyik legjobb eszköz a klímaváltozás negatív hatásainak kompenzálására - mondta az Agrárminisztérium (AM) agrárpiacért felelős helyettes államtitkára Balatonszárszón pénteken.
2024. 04. 20. 20:00
Megosztás:

A tehetségprogram célja a külföldön élő magyar fiatalok képzésének bővítése

A tehetségprogram elsődleges céljai között szerepel a külföldön élő egyetemista fiatalok megszólítása, és az, hogy hasznosítható képességeket nyújtson számukra - mondta a "Talent's Talk, a tehetségek fóruma" címmel megrendezett londoni program összegzéseként a Kulturális és Innovációs Minisztérium (KIM) fiatalokért felelős helyettes államtitkára.
2024. 04. 20. 19:00
Megosztás:

Mi lesz a Magyar Postával?

A kormány azt várja a Magyar Posta Zrt.-től, hogy legyen önfenntartó, folytassa a zöld és digitális átállást, szolgáltatásait pedig továbbra is biztosítsa mindenki számára lakóhelytől függetlenül - mondta a nemzetgazdasági miniszter pénteki sajtótájékoztatóján Budapesten.
2024. 04. 20. 18:00
Megosztás:

Hamarosan kezdődik a fővárosi tavaszi nagytakarítás

Tavaszi nagytakarítást lesz április 21-én és 28-án a Nagykörúton és környezetében, továbbá a főváros számos forgalmas közterén és csomópontjában a BKM Budapesti Közművek Nonprofit Zrt. és Budapesti Közlekedési Központ (BKK) együttműködésében.
2024. 04. 20. 17:00
Megosztás:

Ezért kapott bírságot az UniCredit Bank

A Magyar Nemzeti Bank (MNB) több mint 28 millió forint bírságot szabott ki az UniCredit Bankra a pénzmosás- és terrorizmusfinanszírozás-megelőzési tevékenysége kapcsán feltárt hiányosságok miatt; a hiányosságok nem veszélyeztetik a hitelintézet biztonságos működését - közölte a jegybank pénteken az MTI-vel.
2024. 04. 20. 16:00
Megosztás:

Kiderült, mennyire produktívak a magyar cégek

A hibrid munkavégzésre hosszabb távon is fel kell készülnünk: a magyar szellemi munkát végzők több mint egyharmada legalább egy-két napot otthonról dolgozik – ez is kiderül Magyarország első országos reprezentatív produktivitás-kutatásából. A megkérdezettek negyede arra számít, hogy amikor a vállalati IT-helpdeskhez fordul, nem fogják érteni egymást, mert más nyelvet beszélnek. A többség sem közös tudástárat, sem kollaborációs eszközt nem vesz igénybe a munkája során, a feladatok nyilvántartására és átadására pedig legtöbben Excelt használnak az erre kifejlesztett alkalmazások helyett. A kutatás alapján felállított produktivitás-index számszerűen is megmutatja, mennyire dolgoznak hatékonyan a magyar fehérgallérosok.
2024. 04. 20. 15:00
Megosztás:

Megállapodást kötött a Duna House és az OTP Ingatlanpont

Együttműködési megállapodást írt alá a Duna House és az OTP Ingatlanpont, ezáltal a két országos közvetítői hálózat a kizárólagos megbízásaiknál keresztértékesítési lehetőséget biztosít egymásnak - közölte a két szervezet közös közleményben pénteken az MTI-vel.
2024. 04. 20. 14:00
Megosztás:

Mennyivel drágább a benzin Magyarországon?

Az EU Weekly Oil Bulletin legfrissebb adatai alapján Magyarországon a 95-ös oktánszámú motorbenzin átlagára 640, míg a régiós országokban 620 forint volt. A magyarországi átlagár 3,2 százalékkal magasabb a régiós átlagértéknél. A dízel üzemanyag heti átlagos ára Magyarországon 654 forint volt, ami 31 forinttal, 5 százalékkal haladta meg a régiós 623 forintos átlagárat - jelentette pénteken első alkalommal kiadott kísérleti üzemanyagár-statisztikájában a Központi Statisztikai Hivatal (KSH).
2024. 04. 20. 13:00
Megosztás:

Megnyitott Esztergom első McDonald’s étterme

A mai napon megnyílt Esztergom város első McDonald’s étterme. A beruházás megvalósítása közel kétszáz ember, több mint 7 hónapon át tartó összehangolt munkáját igényelte. A Simor János utcában kialakított egységben a „Jövő Élménye” koncepciónak megfelelően kiemelt szerepet kapott az innováció és a digitális fejlesztés. A korszerű étterem több mint 70 ember számára biztosít munkalehetőséget. Az akadálymentesített vendégtérben 90, a teraszon további 30 ülőhely várja a vendégeket, az új egységgel pedig a McCafé is megérkezett a városba.
2024. 04. 20. 12:00
Megosztás:

Bővült a falugazdász-hálózat és a kamarai tagoknak nyújtott szolgáltatások köre

Az új Közös Agrárpolitika jelentette kihívásokra reagálva átalakította és mintegy 700 fősre bővítette falugazdász-hálózatát a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara; a falugazdászok 2024 áprilisától falugazdász tanácsadóként az eddigieknél is szélesebb körben támogatják majd a gazdálkodók munkáját - jelentette be pénteki közleményében a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK).
2024. 04. 20. 11:00
Megosztás:

Így emelkedtek a casco díjak az első negyedévben

Az idei első negyedévben megkötött teljes körű casco-szerződések átlagdíja 206 900 forint volt, 5,9 százalékkal magasabb, mint az előző év hasonló időszakában - közölte a saját adatai alapján az Insura.hu biztosításközvetítő pénteken az MTI-vel.
2024. 04. 20. 10:00
Megosztás:

Növelte árbevételét a L'Oréal

A francia L'Oréal SA csoport, a világ egyik legnagyobb kozmetikai gyártójának árbevétele 11,24 milliárd euró volt az idei első negyedévben, 8,3 százalékkal meghaladta az egy évvel korábbit. Összehasonlítható alapon az árbevétel 9,4 százalékkal nőtt.
2024. 04. 20. 09:00
Megosztás: