A Pullix (PLX) kriptó teljesítménye felülmúlja az egész kriptopiacot, és forradalmi kereskedési platformjuk indulása már a küszöbönáll

Ha a kriptopiac teljesítményét értékeljük, láthatjuk, hogy a Pullix felülmúlja az egész piacot. Még akkor is, ha a Bitcoin áttörte a korábbi csúcsát és az Ethereum közelít a 4000 dollárhoz, a Pullix által nyújtott ROI mértéke példátlan. Azok, akik korán csatlakoztak ehhez a DeFi kriptohoz, közel 700%-os megtérülést értek el.

A Pullix (PLX) kriptó teljesítménye felülmúlja az egész kriptopiacot, és forradalmi kereskedési platformjuk indulása már a küszöbönáll

A következő néhány hét várhatóan óriási lesz a Pullix számára, mivel a token hamarosan listázásra kerül a BitMart-on. Ahogy a kriptopiac bullishba fordul és éretté válik, a befektetőknek nem kevesebb, mint 1000%-os ROI-t jeleznek előre a kriptóbefektetéssel.

A Pullix (PLX) - Tranzakciók ösztönzése hibrid kereskedési rendszeren keresztül

Az érdeklődők nem véletlen, hogy a Pullix felé fordulnak. A platform megoldja azokat az évszázados problémákat, amelyekkel a kereskedők a nagy tőzsdéken találkoztak. Kezdetben mind a CeFi, mind a DeFi tőzsdék magas tranzakciós díjakat számítottak fel, ami csökkentette az átlagos tréderek nyereségét, sokan pedig a profitjukat egyenesen bebukták emiatt. Ennek eredményeként a Pullix mind a CEX, mind a DEX tulajdonságait felhasználja, hogy hibrid kereskedési platformot hozzon létre, ahol az érdekeltek kényelmesen kereskedhetnek.

A platform egy un. "non-custodial exchange", lehetővé téve az érdekelteknek, hogy ellenőrzést gyakoroljanak az eszközeik felett.

(Megjegyzés: A non-custodial exchange egy olyan kriptovaluta- vagy digitális eszköz-kereskedési platform, ahol a felhasználók ellenőrzik a saját kriptovalutáikat. Ez azt jelenti, hogy a felhasználóknek nincs szükségük arra, hogy az exchange-en tárolják a kriptovalutáikat. Ehelyett az exchange csak egy platformot biztosít a felhasználók közötti tranzakciókhoz, és a felhasználók közvetlenül a saját kriptovaluta-pénztárcáikból végezhetik el a tranzakciókat. Ez növeli a biztonságot, mivel a felhasználóknek nincs szükségük arra, hogy az exchange-re bízzák a kriptovalutáikat, és csökkenti az általános kockázatokat a hackelés vagy az exchange összeomlása esetén.)

A Pullix nemcsak magas likviditást biztosít, hanem nulla jutalékot számít fel a tranzakciókra, és gyorsabban feldolgozza a tranzakciókat, mint sok más tőzsde. Magas likviditása révén a platform garantálhatja az érdekeltek eszközeinek versenyképességét, és likviditást is biztosíthat az automatizált market maker-eknek (AMM).

Hogyan teljesít a Pullix az előértékesítés kezdete óta?

A Pullix történelmi kriptovalutás ICO-ja 2021. december 14-én indult, a projekt célja, hogy nevet szerezzen magának a globális kriptopiacon. Összességében a Pullix előértékesítés nyolc szakaszra volt osztva, az utolsó előértékesítési szakasz 2024. március 4-én ért véget. Minden várakozást megdöntve a Pullix előértékesítése egy hatalmas siker volt. A DeFi kriptovaluta közel 10 millió dollárt gyűjtött össze, közel 18 000 résztvevőt vonzott, és több mint 100 millió PLX tokent értékesített a presale során.

A kezdeti (első szakaszban lévő) 0,04 dolláros ártól a Pullix ára több mint 0,70 dollárra emelkedett az Uniswap-en történő listázás után. Ez egy hatalmas, 620%-os növekedés azok számára, akik az első naptól részt vettek a projektben. A token árfolyamnövekedésén túl a befektetők profitálhatnak a platform profitmegosztási modelljéből is, és jelentős fix napi százalékot kereshetnek a Pullix bevételéből.

Meddig emelkedhet a token?

A Pullix pályája az Uniswap-re történő belépés után azt mutatja, hogy a DeFi projekt nagyon jó helyre került. A listázás utáni pillanatokban a Pullix kereskedési volumene 1,35 millió dollárra emelkedett, és jelenleg már több mint 4 millió dollár felett áll. A Pullix ára pedig 48 órán belül 0,168 dollárról több mint 0,51 dollárra emelkedett, ami a starton vásárlóknak több mint 300%-os megtérülést biztosított.

Az XT.COM tőzsdén is megnyílt a PLX/USDT kereskedési pár, miközben a Pullix tovább halad a DeFi piacán. A Pullix piaci kapitalizációja két nap alatt 33,6 millió dollárról több mint 100 millió dollárra nőtt. Ezek azok a rövid távú eredmények melyek a token hosszú távú kilátásaira utalnak. A Pullix várhatóan március 7-én listázásra kerül a BitMart tőzsdén, így további növekedés várható ennek hatására is.

A bizalmuk és stabilitásuk biztosítása érdekében a PLX token likviditása 2 évre zárolva lett az Uniswap-en. Bár ez nem befektetési tanács, így azt javasoljuk az érdeklődőknek, hogy végezzenek részletes kutatásokat, és vizsgáljanak meg minden piaci körülményt a befektetés előtt. A Pullix által mutatott ígéretek alapján a platform az egyik legjobb DeFi projekt közé tartozik, amely képes lehet akár a 2021-ben a Shiba Inu által mutatott növekedést megismételni.

További információkért a Pullixról látogasson el a következő linkekre:

Látogass el a Pullix oldalára

Csatlakozz a Pullix közösségeihez

Vásárolj a Bitmarton keresztül

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

Átadták az idei Pénzmesterek vetélkedő díjait

Az Önkéntes Pénztárak Országos Szövetsége (ÖPOSZ) hatodik alkalommal rendezte meg középiskolásoknak szóló pénzügyi versenyét, a Pénzmesterek vetélkedőt, az idei összdíjazás 2,5 millió forint volt, a díjakat pénteken adták át - tájékoztatta az ÖPOSZ az MTI-t.
2024. 09. 21. 14:00
Megosztás:

Több mint nyolcezer liter üzemanyagot adott át a NAV az árvízi védekezésre

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) jövedéki eljárásban lefoglalt üzemanyagot, mintegy 7200 liter gázolajat és több mint 1100 liter benzint adott át az árvízi munkálatokra.
2024. 09. 21. 13:00
Megosztás:

Virtuális oktatási környezet kialakításán dolgozik a Zengo Kft. és az SZTE

A felhasználók pillanatnyi állapotához igazodó, a virtuális és kiterjesztett valóságban működő oktatási környezet kialakításán dolgoznak a Zengo Kft. és a Szegedi Tudományegyetem (SZTE) szakemberei egy a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal támogatásával megvalósuló projektben – tájékoztatta a szegedi vállalkozás az MTI-t.
2024. 09. 21. 12:00
Megosztás:

Valamivel borúlátóbbá vált a globális üzleti szektor

Valamivel borúlátóbban ítéli meg a globális üzleti szektor a rövid távú világgazdasági növekedési kilátásokat, mint az előző negyedévben, de súlyos recessziótól továbbra is csak a vállalatok elenyésző kisebbsége tart - áll az Oxford Economics pénteken Londonban ismertetett átfogó negyedéves felmérésében.
2024. 09. 21. 11:00
Megosztás:

Viharok: több mint egymilliárd forint kárösszeggel számolnak a biztosítók

Több mint nyolcezer kárbejelentés érkezett a szeptember 13-16. közötti viharok nyomán a biztosítókhoz, amelyek 1,1 milliárd forintot fizettek már ki vagy tartalékolnak kárkifizetésre - közölte a Magyar Biztosítók Szövetsége (Mabisz) pénteken az MTI-vel.
2024. 09. 21. 10:00
Megosztás:

Kerítést tervezel? Ezt a 3+1 dolgot mindenképp gondold át előtte!

A kerítés nem csak a telek határát jelöli, hanem otthonunk esztétikai és funkcionális meghosszabbítása is egyben. Ahhoz, hogy valóban az igényeinket szolgálja, és harmonikusan illeszkedjen a környezetéhez, néhány kulcsfontosságú szempontot érdemes még a tervezés előtt alaposan átgondolni. A számtalan szín, anyag, méret és forma között nem könnyű eligazodni és a kevésbé tapasztaltak könnyen belefuthatnak olyan hibákba, melyek egy alapos és átgondolt tervezéssel, vagy egy szakértő bevonásával elkerülhetők lettek volna. A Semmelrock most összegyűjtött 3+1 olyan fontos lépést, amit érdemes átgondolni még a kerítés tervezése előtt.
2024. 09. 21. 09:00
Megosztás:

3 altcoin, amelyek rendelkeznek RWA képességekkel, és amelyekbe érdemes 250 dollárt fektetni, hogy 2025-re 300-szoros hozamot érj el

Ahogy a valós eszközök (RWA) tokenizációs forradalma elindul, az RCO Finance (RCOF), az Ondo Finance (ONDO) és az Avalanche (AVAX) kiemelkedtek, mint olyan altcoinok, amelyek képesek akár 300-szoros hozamot biztosítani a befektetett tőkén.
2024. 09. 21. 08:00
Megosztás:

Főhet a feje a lakáshiteleseknek: érdemes-e várni a sokkal kisebb THM-re?

Nehéz döntés előtt állnak azok, akik most akarnak lakáshitelt felvenni vagy kiváltanák a korábban felvett drága kölcsönüket. Ha ugyanis a bankok hajlandóak lesznek levinni a THM-jeiket a jelenlegi 6,5-7,5 százalékról a Nagy Márton miniszter által kért 5 százalék alá, akkor egy átlagos lakáshitelnél hónapokon belül 15-25 ezer forintot spórolnak a törlesztőrészletekből a mostani ajánlatokhoz képest - derül ki a Bank360.hu számításaiból.
2024. 09. 21. 07:00
Megosztás:

Mit tegyünk, ha levonul az árvíz? Fertőtlenítés, higiéniai védekezés és teendők

Az árvíz látható veszélyei mellett nem elhanyagolhatóak a “láthatatlan” károk - így elsősorban a fertőzések, amelyek az árvíz levonulását követően lépnek fel. A legfontosabb teendők a legjelentősebb hazai gyártó, a Caola Zrt. szakértője szerint az alapos fertőtlenítés.
2024. 09. 21. 06:00
Megosztás:

Karbantartást tervez a Telekom

A Magyar Telekom informatikai rendszereinek ütemezett karbantartása miatt 2024. szeptember 24-én kedden 20 órától várhatóan 2024. szeptember 25-én szerdán 12 óráig a Telekom alkalmazás, a Telekom fiók, a telekom.hu és az Üzleti önkiszolgáló portál nem lesz elérhető -tájékoztatta a vállalat az MTI-t pénteken.
2024. 09. 21. 05:00
Megosztás:

Átrendezi-e a terézvárosiak döntése a belvárosi albérletpiacot?

Az elmúlt hetekben jelentős figyelmet keltett a Terézvárosban lebonyolított ügydöntő szavazás, ahol a kéthetes szavazáson résztvevők többsége arra szavazott, hogy a kerületben megszűnjön a rövidtávú szálláskiadás. Bár ezen az úgynevezett ügydöntő szavazáson gyakorlatilag az AirBnB betiltásáról szavaztak, az alacsony részvétel miatt elképzelhető, hogy a helyi bérbeadók megpróbálják továbbvinni majd az ügyet. Egyelőre azonban, még ha a lakóknak alig több mint 20 %-a szavazott, az a döntés született, hogy 2026-tól megszűnik ez a nagyon is kedvelt szálláslehetőség. Az okokról, hogy vajon miért így döntött a lakók egy része, valóban van-e valós zavar, panasz a belvárosi rövidtávú lakáskiadás körül, a belvárosi ingatlanok specialistája mondja el véleményét.
2024. 09. 21. 04:00
Megosztás:

Súlyos a brit államadósságráta

A pénteken ismertetett legfrissebb közfinanszírozási adatok szerint jelentős növekedéssel száz százalékra emelkedett a hazai össztermékhez (GDP) mért brit államadósságráta. Legutóbb több mint hat évtizede mértek ennél magasabb közadósságot Nagy-Britanniában.
2024. 09. 21. 03:00
Megosztás:

Hatalmas érdeklődéssel zárult idén is a hungarikum pályázat

Töretlen a hungarikum pályázat népszerűsége, az Agrárminisztérium (AM) és a Hungarikum Bizottság idei kiírásának köszönhetően a 683 millió forintos keretből 271 pályázat kap támogatást - közölte az AM pénteken az MTI-vel.
2024. 09. 21. 02:00
Megosztás:

A nyugdíj hamarabb érkezik - a Magyar Posta hivatalos tájékoztatása

A Magyar Posta számára a lakosság kiszolgálása kiemelt fontosságú, ezért minden szükséges lépést megtesz annak érdekében, hogy a küldemények megérkezzenek az árvíz sújtotta területekre is.
2024. 09. 21. 01:00
Megosztás:

Memebet Token – A következő nagy dobás?

Úgy tűnik, hogy a piac végre kezd észhez térni, amiben a Fed kamatcsökkentési döntésének is nagy szerepe van. Ez ugyanis nagymértékben befolyásolja a kriptovaluta piac jövőjének alakulását.
2024. 09. 21. 00:01
Megosztás:

Ethereum támasz- és ellenállási szintek: Vajon az ETH bikák beindítják az altcoin-rallyt októberben a SOL, XRP, FET és CYBRO számára?

Az Ethereum egy kritikus fordulóponton áll, a kulcsfontosságú árfolyamküszöbök kerültek a figyelem középpontjába. Az altcoin-piac izgatottan várja, hogy az ETH kiválthat-e egy újabb emelkedést más érmék, mint a SOL, XRP, FET és CYBRO számára. Ez a cikk azt vizsgálja, mely kriptovaluták állhatnak készen a fellendülésre októberben. Fedezd fel azokat a tényezőket, amelyek beindíthatják ezt a potenciális rallyt.
2024. 09. 20. 23:00
Megosztás:

Megkezdődött a Cupra Terramar sorozatgyártása az Audi győri gyárában

Az Audi Hungaria Zrt. győri üzemében elindult a spanyol Cupra márka Terramar modelljének sorozatgyártása pénteken.
2024. 09. 20. 22:00
Megosztás:

AI-kriptovaluták a csúcsra törnek? Okok, amiért az AI-alapú kriptovaluták, köztük a FET és az INJ készen állnak a fellendülésre a Q4-ben

Az AI-alapú kriptovaluták készen állnak a kitörésre az év utolsó negyedévében. A piaci elemzők lelkesedéssel beszélnek a digitális érmék, mint a FET és az INJ várható nyereségéről. Vajon ezek az AI-vezérelt tokenek hatalmas megtérülést hozhatnak? Merülj el a várt fellendülés mögött álló kulcstényezőkben, és tudd meg, mely érmékre érdemes figyelniük a befektetőknek.
2024. 09. 20. 21:00
Megosztás:

Családbarát védjegyet kapott a GVH

A Gazdasági Versenyhivatal (GVH) nemcsak szakmai tevékenységével védi a családokat, hanem családbarát munkahelyként is működik, ezt ismerte el a Családbarát Magyarország Központ azzal, hogy odaítélte a Családbarát Hely Tanúsító Védjegyet, amit a hivatal két évig használhat - közölte a GVH pénteken az MTI-vel.
2024. 09. 20. 20:00
Megosztás:

BTC, ETH, SOL árfolyam előrejelzés: Egy erősebb versenytárs várhatóan 0,03 dollárról akár 100 000 dollárig emelkedhet 2024 végére

Egy eddig a háttérben maradó versenyző a kriptovilágban elképesztő növekedést érhet el, néhány centes árfolyamról indulva az egészen megdöbbentő 100 000 dollárig 2024 végére. Miközben a piac már most is pezseg a BTC, ETH és SOL által keltett hullámok miatt, a spekulációk egyre csak szaporodnak. Ez a cikk azt vizsgálja meg, hogy bizonyos kriptovaluták robbanásszerű növekedése hogyan alakulhat a közeljövőben.
2024. 09. 20. 19:00
Megosztás: