A Pullix (PLX) kriptó teljesítménye felülmúlja az egész kriptopiacot, és forradalmi kereskedési platformjuk indulása már a küszöbönáll

Ha a kriptopiac teljesítményét értékeljük, láthatjuk, hogy a Pullix felülmúlja az egész piacot. Még akkor is, ha a Bitcoin áttörte a korábbi csúcsát és az Ethereum közelít a 4000 dollárhoz, a Pullix által nyújtott ROI mértéke példátlan. Azok, akik korán csatlakoztak ehhez a DeFi kriptohoz, közel 700%-os megtérülést értek el.

A Pullix (PLX) kriptó teljesítménye felülmúlja az egész kriptopiacot, és forradalmi kereskedési platformjuk indulása már a küszöbönáll

A következő néhány hét várhatóan óriási lesz a Pullix számára, mivel a token hamarosan listázásra kerül a BitMart-on. Ahogy a kriptopiac bullishba fordul és éretté válik, a befektetőknek nem kevesebb, mint 1000%-os ROI-t jeleznek előre a kriptóbefektetéssel.

A Pullix (PLX) - Tranzakciók ösztönzése hibrid kereskedési rendszeren keresztül

Az érdeklődők nem véletlen, hogy a Pullix felé fordulnak. A platform megoldja azokat az évszázados problémákat, amelyekkel a kereskedők a nagy tőzsdéken találkoztak. Kezdetben mind a CeFi, mind a DeFi tőzsdék magas tranzakciós díjakat számítottak fel, ami csökkentette az átlagos tréderek nyereségét, sokan pedig a profitjukat egyenesen bebukták emiatt. Ennek eredményeként a Pullix mind a CEX, mind a DEX tulajdonságait felhasználja, hogy hibrid kereskedési platformot hozzon létre, ahol az érdekeltek kényelmesen kereskedhetnek.

A platform egy un. "non-custodial exchange", lehetővé téve az érdekelteknek, hogy ellenőrzést gyakoroljanak az eszközeik felett.

(Megjegyzés: A non-custodial exchange egy olyan kriptovaluta- vagy digitális eszköz-kereskedési platform, ahol a felhasználók ellenőrzik a saját kriptovalutáikat. Ez azt jelenti, hogy a felhasználóknek nincs szükségük arra, hogy az exchange-en tárolják a kriptovalutáikat. Ehelyett az exchange csak egy platformot biztosít a felhasználók közötti tranzakciókhoz, és a felhasználók közvetlenül a saját kriptovaluta-pénztárcáikból végezhetik el a tranzakciókat. Ez növeli a biztonságot, mivel a felhasználóknek nincs szükségük arra, hogy az exchange-re bízzák a kriptovalutáikat, és csökkenti az általános kockázatokat a hackelés vagy az exchange összeomlása esetén.)

A Pullix nemcsak magas likviditást biztosít, hanem nulla jutalékot számít fel a tranzakciókra, és gyorsabban feldolgozza a tranzakciókat, mint sok más tőzsde. Magas likviditása révén a platform garantálhatja az érdekeltek eszközeinek versenyképességét, és likviditást is biztosíthat az automatizált market maker-eknek (AMM).

Hogyan teljesít a Pullix az előértékesítés kezdete óta?

A Pullix történelmi kriptovalutás ICO-ja 2021. december 14-én indult, a projekt célja, hogy nevet szerezzen magának a globális kriptopiacon. Összességében a Pullix előértékesítés nyolc szakaszra volt osztva, az utolsó előértékesítési szakasz 2024. március 4-én ért véget. Minden várakozást megdöntve a Pullix előértékesítése egy hatalmas siker volt. A DeFi kriptovaluta közel 10 millió dollárt gyűjtött össze, közel 18 000 résztvevőt vonzott, és több mint 100 millió PLX tokent értékesített a presale során.

A kezdeti (első szakaszban lévő) 0,04 dolláros ártól a Pullix ára több mint 0,70 dollárra emelkedett az Uniswap-en történő listázás után. Ez egy hatalmas, 620%-os növekedés azok számára, akik az első naptól részt vettek a projektben. A token árfolyamnövekedésén túl a befektetők profitálhatnak a platform profitmegosztási modelljéből is, és jelentős fix napi százalékot kereshetnek a Pullix bevételéből.

Meddig emelkedhet a token?

A Pullix pályája az Uniswap-re történő belépés után azt mutatja, hogy a DeFi projekt nagyon jó helyre került. A listázás utáni pillanatokban a Pullix kereskedési volumene 1,35 millió dollárra emelkedett, és jelenleg már több mint 4 millió dollár felett áll. A Pullix ára pedig 48 órán belül 0,168 dollárról több mint 0,51 dollárra emelkedett, ami a starton vásárlóknak több mint 300%-os megtérülést biztosított.

Az XT.COM tőzsdén is megnyílt a PLX/USDT kereskedési pár, miközben a Pullix tovább halad a DeFi piacán. A Pullix piaci kapitalizációja két nap alatt 33,6 millió dollárról több mint 100 millió dollárra nőtt. Ezek azok a rövid távú eredmények melyek a token hosszú távú kilátásaira utalnak. A Pullix várhatóan március 7-én listázásra kerül a BitMart tőzsdén, így további növekedés várható ennek hatására is.

A bizalmuk és stabilitásuk biztosítása érdekében a PLX token likviditása 2 évre zárolva lett az Uniswap-en. Bár ez nem befektetési tanács, így azt javasoljuk az érdeklődőknek, hogy végezzenek részletes kutatásokat, és vizsgáljanak meg minden piaci körülményt a befektetés előtt. A Pullix által mutatott ígéretek alapján a platform az egyik legjobb DeFi projekt közé tartozik, amely képes lehet akár a 2021-ben a Shiba Inu által mutatott növekedést megismételni.

További információkért a Pullixról látogasson el a következő linkekre:

Látogass el a Pullix oldalára

Csatlakozz a Pullix közösségeihez

Vásárolj a Bitmarton keresztül

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

Milyen veszély leselkedik a forintjainkra, ha Magyarország bevezeti az eurót?

Magyarország potenciális áttérése a forintról az euróra komplex gazdasági és társadalmi változásokat von maga után. Ennek elemzéséhez érdemes megvizsgálni a korábbi eurót bevezető országok tapasztalatait, és ezek alapján felmérni a kisemberek – pl. dolgozók, nyugdíjasok – helyzetét érintő lehetséges következményeket.
2024. 04. 15. 02:00
Megosztás:

Pénzhoroszkóp: Mesés pénzek jöhetnek a héten a Baknak és a Vízöntőnek, a Kos lottón nyerhet nagyot

Heti horoszkóp 2024. április 15-21. között. A csillagjegyek részletes heti horoszkópjai egy izgalmas hétre világítanak rá, ahol minden jegy számára kínálkozik lehetőség a szerencsejátékokban, új kapcsolatokban és pénzügyekben való sikerre egyaránt.
2024. 04. 15. 01:00
Megosztás:

10 000%-os hozam? Ezzel csalogatja a befektetőket ez a környezetbarát kriptó

A Dogwifhat (WIF) befektetői most felfedezték az eTukTuk (TUK) nevű új, zöld előértékesítést, ami 2024-ben akár 10 000 százalékos potenciális nyereséget is hozhat. A WIF a közelmúltbeli csúcsról visszaesett, jelenleg 3,46 dollár körül kereskednek vele, ami közel 20 százalékos csökkenést jelent az eddigi legmagasabb árhoz képest.
2024. 04. 15. 00:01
Megosztás:

Szankciókat jelentettek be az orosz fémek árutőzsdei forgalmazására

Szankciókat jelentett be a brit és az amerikai kormány orosz fémek árutőzsdei forgalmazására.
2024. 04. 14. 23:00
Megosztás:

Az ESET az egészségügyi alkalmazások használatának kockázataira hívja fel az emberek figyelmét

Az egészségügyi alkalmazások kiberbiztonsági kockázataira hívja fel a figyelmet az ESET informatikai cég: az elemzés szerint az érzékeny személyes adatokat is gyűjtő és felhasználó egészségügyi appok (mHealth) piaca már most kétszámjegyű növekedést produkál, és 2030-ra a becslések szerint eléri a 861 milliárd dollárt.
2024. 04. 14. 22:00
Megosztás:

Bővült a pécsi Penthe Autóház

Bővítette telephelyét, az autók szervizeléséhez szükséges új eszközöket szerzett be, korszerűsítette raktárát az Opel, Isuzu, Land Rover márkák kereskedelmével és szervizelésével foglalkozó pécsi Penthe Autóház Kft.
2024. 04. 14. 21:00
Megosztás:

Elindult a Fertő-táj vonatjárat Ausztriába

Az idén április és augusztus között jár Sopron és az ausztriai Neusiedl am See között a Fertő-táj vonatjárat, hogy minél többen környezetbarát módon kereshessék fel az UNESCO világörökség részévé nyilvánított Fertő-táj magyar és osztrák oldalának településeit - közölte a vonatokat közlekedtető GYSEV Zrt. szombaton az MTI-vel.
2024. 04. 14. 20:00
Megosztás:

Rekordszámú volt a bérlet- és jegyeladás márciusban

Márciusban rekordszámú, 932 ezer ország- és vármegyebérletet, valamint napijegyet váltottak az utasok - közölte a MÁV-VOLÁN-csoport szombaton az MTI-vel.
2024. 04. 14. 19:00
Megosztás:

Nem számítanak idén javulásra a német vállalatok

A német vállalatok 2024-ben sem számítanak a gazdaság fellendülésére az IW (Institut der deutschen Wirtschaft) gazdaságkutató intézet legfrissebb, szombaton publikált felmérése szerint.
2024. 04. 14. 18:00
Megosztás:

A technológia fejlődés velejárója, hogy új kockázatok ütik fel a fejüket

A mesterséges intelligencia (MI) elterjedésével az információbiztonsági szakértők feladatai már kiterjednek az azzal kapcsolatos biztonsági kockázatok kezelésére is, mert újszerű kitettséget jelentenek az intelligens eszközök és az MI-vel ellátott folyamatautomatizálás is - ismerteti a Deloitte könyvvizsgáló és tanácsadó cég az MTI-nek küldött közleményében.
2024. 04. 14. 17:00
Megosztás:

3,6%-ra csökkent az infláció márciusban

A várakozásunknál minimálisan kedvezőbben alakulva 3,6%-ra mérséklődött az infláció éves üteme februárban. Ennél alacsonyabb inflációs rátát 2021. februárban közöltek legutóbb. Az előző hónaphoz képesti változás +0,8%-os volt, ami visszafogottabb év eleji átárazási dinamikát tükröz, mint amit az elmúlt két évben láthattunk. Enyhülő inflációs nyomást jelez, hogy a maginfláció 5,1%-ról 4,4%-ra mérséklődött.
2024. 04. 14. 16:00
Megosztás:

Zsarolóvírustól a „disznóvágás-átverésig”

A Visa közzétette félévente megjelenő, csalásokról szóló nemzetközi jelentésének 2024. tavaszi kiadását, amely a fogyasztókat és vállalkozásokat világszerte érintő legjellemzőbb fizetési veszélyekre hívja fel a figyelmet.
2024. 04. 14. 15:00
Megosztás:

Új kaparós sorsjegy jelent meg, a neve: Ajándék sorsjegy

Az ünnepi alkalmakat megédesítő, vidám hangulatú és a szemnek is vonzó kaparóssal bővül a Szerencsejáték Zrt. sorsjegykínálata.
2024. 04. 14. 14:00
Megosztás:

Romániában nőtt az első kéthavi folyó fizetésimérleg-hiány

Romániában 24,69 százalékkal nőtt az első kéthavi folyó fizetésimérleg-hiány éves összevetésben - közölte pénteken a Román Nemzeti Bank (BNR).
2024. 04. 14. 13:00
Megosztás:

A bortermeléshez elengedhetetlenek a környezetkímélő technológiák

Az agrártárca elkötelezett amellett, hogy Magyarországon minél kisebb környezetterheléssel járjon a szőlőtermesztés és minél energiahatékonyabban állítsuk elő a borokat - jelentette ki Nagy István agrárminiszter a Nemzetközi Szőlészeti és Borászati Szervezet 100. évfordulója alkalmából szervezett találkozón pénteken Bresciában a tárca közleménye szerint.
2024. 04. 14. 12:00
Megosztás:

Csendesen döntött csúcsot a hazai lakáspiac

Tavaly október-decemberben történelmi csúcsra ért az új otthonok árszintjét jellemző index a KSH legfrissebb, előzetes adatai szerint. Ugyanebben az időszakban a használt lakásoknál viszont árcsökkenést regisztrált a statisztika. Az ellentmondás ellenére az Eurostat adatai azt mutatják, hogy a hazai lakáspiac nagyjából belesimul az európai trendbe.
2024. 04. 14. 11:00
Megosztás:

Konferenciát rendezett a MÁV-Start

A MÁV-Start szervezésében rendezték meg pénteken az Európai Vasúti és Pályahálózat-működtetők Közössége (CER) CEO Coalition rendezvényt - tudatta a vasúttársaság az MTI-vel.
2024. 04. 14. 10:00
Megosztás:

Csökkent a külföldi befektetések értéke Romániában

Éves viszonylatban 8 százalékkal csökkent a külföldi befektetések értéke Romániában az év első két hónapjában - közölte pénteken a Román Nemzeti Bank (BNR).
2024. 04. 14. 09:00
Megosztás:

Emelkedő forgalomban nőtt a BUX a héten

Emelkedő forgalom mellett nőtt a héten a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) részvényindexe, a BUX 67 289,07 ponton, új történelmi csúcson zárt pénteken, 761,66 ponttal, 1,14 százalékkal magasabban, mint egy héttel korábban.
2024. 04. 14. 08:00
Megosztás:

A Bitgo támogatást nyújt az ARB-nek, a medve trend új mélypontra süllyeszti az ADA-t, míg a KANG szárnyal

Ez a cikk egy áttekintés a kriptopiac aktuális trendjeiről, kiemelve néhány vezető kriptovaluta fontos fejleményeit az iparban. Az egyik ilyen fejlemény, hogy a Bitgo partnerségre lépett az Arbitrum (ARB) tokennel. Eközben, miután a Cardano (ADA) veszített lendületéből, a token a piaci kapitalizáció alapján elvesztette kilencedik helyét legnagyobb kriptovaluták között.
2024. 04. 14. 07:00
Megosztás: