A Pump.fun vezeti a leggyorsabban növekvő alkalmazások listáját bevétel alapján – a Tron mémcoin szenzációját lehagyják a Solana (SOL) mémcoinjai

A régóta várt bikapiac és az altcoin szezon már a küszöbön áll. A piaci helyzet továbbra is nyugodt a várható növekedés előtt, az altcoinok pedig alacsony árakon mozognak, készen arra, hogy felrobbanjanak. Ebben a környezetben a Pump.fun jelenik meg, mint a bevétel alapján leggyorsabban növekvő alkalmazás, jelezve a piaci dinamikák változását.

A Pump.fun vezeti a leggyorsabban növekvő alkalmazások listáját bevétel alapján – a Tron mémcoin szenzációját lehagyják a Solana (SOL) mémcoinjai

Annak ellenére, hogy a Tron mémcoinja izgalmas játékos, most a Solana (SOL) mémcoinjai árnyékolják be. A befektetők izgatottan várják, hogy kiderüljön, mely coinok állnak készen a meteorszerű emelkedésre.

Ez a cikk betekintést nyújt azokra az altcoinokra, amelyek növekedésre érettek, és megteremti a következő nagy mozgások alapjait a kriptovilágban.

DOGEN: Az első mém token alfa férfiaknak, akik a legjobbat követelik

Dogen mémkripto token előértékesítés

Szabadítsd fel a benned rejlő alfát a DOGEN-nel, a mém tokennel, amely azoknak készült, akik gyönyörű életet akarnak élni. A DOGEN az az alfa kutya, aki soha nem hagyja ki a nagy nyeremény lehetőségét. Ez a token a győzteseké, akik nem érik be kevesebbel. Gondolj luxusautókra, pénzkötegekre és gyönyörű nőkre – ez az Alfa DOGEN életstílusa!

HODL, mint egy főnök, hódítsd meg a piacot

Készen állsz úgy élni, mint egy Alfa DOGEN, és élvezni az élet finomabb dolgait? Már felszálló pályán van, és 700%-os növekedésre készül a presale végére – és ez csak a kezdet. A DOGEN-nel ezerszeres megtérülés is lehetséges, mivel a mém tokenek vezetik az altcoin szezon legforróbb trendjeit.

Minél korábban szállsz be, annál többet nyersz! Ez egy olyan üzlet, amit mások irigyelni fognak, és te leszel a falkavezér.

Lemaradtál a WIF, Popcat vagy Ponke emelkedéséről?

WIF, Popcat és Bonk mémcoin elemzés és árfolyam előrejelzés

A DOGEN az új kutya a Solana mém tokenek világában, a BONK, WIF és Popcat mellett, amelyek lenyűgöző, akár 1000%-os növekedést értek el. Jelenleg alulértékelt, de a DOGEN készen áll arra, hogy új szintre emelje a kriptopiaci történetet, potenciálisan rekordokat döntve ebben a bikapiacban.

Közösség által hajtva, valódi értékkel

A DOGEN nem csak egy rövid életű hype; ez egy növekvő mozgalom. A DOGEN mögött álló csapat fókuszában egy virágzó alfa vezetőkből álló közösség építése áll, akik nem érik be kevesebbel, és készen állnak meghódítani a piacot. Ez a token valódi értéket kínál, izgalmas kampányoktól kezdve exkluzív előnyökig a korai befektetők számára. A DOGEN lehetőség arra, hogy egy tartós mozgalom részese legyél.

Sundog, Bonk, WIF token árfolyam előrejelzés és Dogen token ICO

Tartsd a DOGEN-t, és hagyd, hogy mások irigykedjenek rád!

Csatlakozz a Dogen Hadsereghez még ma, és hódítsd meg a kriptovilágot!

Dogwifhat (WIF): Az új feltörekvő mémcoin a Solanán

A Dogwifhat (WIF) hullámokat kelt, mint egy új, kutya témájú mémcoin a Solana blokkláncon. A vírusos Dogwifhat mém ihlette, a WIF felkeltette a közösség figyelmét játékos és szórakoztató hangulatával. A mémcoinok robbanásszerű növekedési potenciállal bírnak virális természetük és közösségi lendületük miatt.

A jelenlegi piaci ciklusban a WIF játékos megközelítése és erős közösségi támogatása vonzó lehetőséget kínál azok számára, akik a kriptotér következő nagy hullámára szeretnének felülni. A Solana blokklánccal való kapcsolata gyors tranzakciókat és alacsony díjakat biztosít, ami tovább növeli vonzerejét.

BONK: A Solana mémcoin óriási növekedési potenciállal

A BONK, egy aranyos Shiba Inu témájú mémcoin a Solanán, nagy feltűnést keltett. Több mint 100%-kal emelkedett, miután felkerült a Coinbase-re. A BONK célja, hogy visszaadja a hatalmat a közösségnek, nem a kockázati tőkéseknek. Kínálatának felét a Solana NFT és DeFi felhasználói kapták meg airdrop formájában. 2023 december közepére a BONK volt a harmadik legnagyobb mémcoin piaci kapitalizáció szerint. Ára ebben az évben több mint 10 000%-kal nőtt. A BONK integrálódott a Solana dAppjaiba, és elindította a decentralizált tőzsdét, a BonkSwapot, ami egy izgalmas kriptót tesz belőle a figyelésre. Bár a coin vonzónak tűnik a jelenlegi piaci ciklusban, a vásárlóknak mindig tájékozottnak kell maradniuk.

SUNDOG: A vidám mémcoin, amely beragyogja a TRON hálózatot

A SUN Dog a legnagyobb kutya mém a TRON blokkláncon, vidámságot, szeretetet és napsütést hozva a felhasználóknak. Minden blokkláncnak szüksége van egy kutyára, és a SUNDOG kiemelkedik azzal, hogy humort és pozitív hangulatot visz a kriptotérbe. Ez a játékos, mégis komoly token lenyűgöző növekedésre lehet képes, meglovagolva a jelenlegi altcoin szezon hullámát. Erős közössége és vibráló energiája miatt most vonzó választás a piacon.

Következtetés

A DOGEN azoknak készült, akik luxust és sikert keresnek, egy alfa vezetőkből álló közösséget építve. Várhatóan 700%-os növekedést ér el a presale végére, és hatalmas megtérülési potenciállal bír ebben a bikapiacban. A DOGEN követi a sikeres tokenek, mint a BONK, WIF és Popcat útját, így rekorddöntésre számíthat. A valódi értékre helyezve a hangsúlyt, a token exkluzív kampányokat és előnyöket kínál a korai befektetők számára, ami különösen ígéretes választássá teszi.

Honlap:

https://dogen.meme/

Twitter: https://x.com/dogenmeme

Telegram: https://t.me/Dogen_Portal

...

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine szerkesztősége semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

Nyáron is mindenhol ott volt a fogyasztóvédelem

A fogyasztóvédelemért felelős minisztérium és a szakmai irányítása alatt álló kormányhivatalok egész nyáron éberen őrködtek a magyar fogyasztók védelme érdekében - erősítette meg hétfői összegzésében a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM).
2024. 09. 16. 13:00
Megosztás:

Európában nálunk a LEGNAGYOBB az árvízveszély!

Bécs már elesett, miközben a Duna vízszintje tovább emelkedik. Ez semmi jót nem jelent a magyarországi folyószakaszra nézve, különösen azért, mivel a magyarországi árvízi kitettség jóval nagyobb, mint nyugati szomszédunké. Európában ugyanis hazánk árvízi kitettsége a legnagyobb. Ehhez évtizedes árvízvédelmi problémák is társulnak, melyek a mostani árhullám esetében is visszaüthetnek - adta hírül a Biztosítási Elemző Központ.
2024. 09. 16. 12:30
Megosztás:

Csehországban is korlátozzák a vasúti forgalmat

A GYSEV vonalán korlátozásokra kell számítani, Csehországban is korlátozzák a vasúti forgalmat az áradások miatt - közölte a Mávinform hétfőn az MTI-vel.
2024. 09. 16. 12:00
Megosztás:

Világhírű ukrán balett-társulat debütál Budapesten

Pjotr Iljics Csajkovszkij Diótörő című balettjének feldolgozását adja elő a világhírű ukrán társulat, az Ukrainian Classical Ballet december 22-én a Budapest Kongresszusi Központban.
2024. 09. 16. 11:00
Megosztás:

Másfél éves mélyponton az amerikai hozamok, visszatért a 394-es szint köré a forint

A múlt héten az EKB a papírforma szerint másodszor is csökkentette az irányadó kamatszintet.
2024. 09. 16. 10:30
Megosztás:

Idei legerősebb hetüket zárták az amerikai piacok

A tengerentúli részvények pénteken az év legjobb hetét zárták, miután a kifejezetten kedvezőtlen előző heti esés nagy részét korrigálták a piacok.
2024. 09. 16. 10:00
Megosztás:

Emelkedéssel zárták a hetet a nyugat-európai tőzsdék

A páneurópai Stoxx600 index 0,7%-os növekedéssel zárta a pénteki kereskedést. Az összes nyugat-európai tőzsde növekedett, élén a DAX 1,0%- os emelkedésével, melyet a FTSE100 és a CAC40 0,4%-os pozitív teljesítménye követett.
2024. 09. 16. 09:30
Megosztás:

Ezeket ellenőrzi a rendőrség egy héten át

Az ország egész területére kiterjedő ellenőrzést tart a rendőrség ezen a héten a közutakon, elsősorban azt vizsgálják, hogy az autósok becsatolják-e a biztonsági öveket, a motorosok pedig használnak-e bukósisakot.
2024. 09. 16. 09:00
Megosztás:

A Dogecoin és WIF bálnák Raboo indulását várják, amelytől 10 000%-os növekedést prognosztizálnak

A DOGE árrobbanását követően olyan mémérmék, mint a Dogwifhat kerültek reflektorfénybe, és jelentős értéknövekedést tapasztaltak. Azonban a piac az utóbbi időben lelassult, így a befektetők most a következő nagy mémérmét keresik, amely hatalmas robbanás előtt állhat.
2024. 09. 16. 08:27
Megosztás:

Spanyolország visszautasítja, hogy részt vett volna egy Venezuelát destabilizáló műveletben

Spanyolország nyomatékosan visszautasítja, hogy részt vett volna egy Venezuelát destabilizáló műveletben - közölték spanyol külügyi források az EFE spanyol hírügynökséggel vasárnap, reagálva arra, hogy a dél-amerikai országban terrorista vádakkal őrizetbe vették két állampolgárát.
2024. 09. 16. 08:00
Megosztás:

Kriptovaluták vagy hagyományos befektetések? Melyikkel nyerhetsz többet?

A befektetők körében egyre gyakrabban merül fel a kérdés: kriptovaluták vagy hagyományos befektetések hozhatnak nagyobb nyereséget? Mindkét típusnak megvannak az előnyei és hátrányai, így érdemes alaposan megfontolni, melyik illik jobban a pénzügyi céljaidhoz és kockázatvállalási hajlandóságodhoz.
2024. 09. 16. 07:00
Megosztás:

Az OVF közzétette az önállóan védekező települések listáját

Az elmúlt 24 órában számos helyről érkezett megkeresés, hogy a lakosság milyen módon támogathatja az árvízi védekezést, ezért közzétették az önállóan védekező települések listáját - közölte az Országos Vízügyi Főigazgatóság (OVF) vasárnap közösségi oldalán.
2024. 09. 16. 06:00
Megosztás:

Innovációk a sportfogadások világában

A sportfogadás már régóta a szórakozás egyik legizgalmasabb formája, de az utóbbi években hatalmas változás történt a színtéren.
2024. 09. 16. 05:15
Megosztás:

Ursula von der Leyen uniós segítséget ajánl

Együttérzését fejezte ki vasárnap Ursula von der Leyen, az Európai Bizottság elnöke a Kelet-Közép-Európában pusztító árvizek károsultjaival és áldozataival, valamint uniós segítséget ajánlott.
2024. 09. 16. 05:00
Megosztás:

Titkos pénzügyi trükkök: Így takaríts meg több ezer forintot havonta!

A mai gazdasági környezetben egyre többen keresik azokat az apró, de hatékony módszereket, amelyekkel csökkenthetik havi kiadásaikat és több pénzt tehetnek félre.
2024. 09. 16. 04:00
Megosztás:

Hollandiában egyre több a becsületbűntény

Hollandiában a rendőrség egyre több olyan bűntényről szerez tudomást, amelyekben az indíték a család "becsületének" vélt megsértése, és az áldozatok szinte minden esetben nők - írta pénteken a NOS napilap.
2024. 09. 16. 03:00
Megosztás:

Novemberi nyugdíjemelés - mitől függ az emelés mértéke?

A novemberi nyugdíjkorrekció nem automatikus, annak ellenére, hogy az előző években a magyar nyugdíjasok megszokhatták, hogy év közben, különösen novemberben, szükség volt a nyugdíjak kiigazítására.
2024. 09. 16. 02:00
Megosztás:

Mit Jelent az "M" Betű a tenyereden? Tenyérjóslás kisokos

A tenyérjóslás, vagy más néven chiromantia, ősi gyakorlat, amely az emberi kéz vonalai és alakzatai alapján próbálja megfejteni az egyén jellemét, sorsát és jövőjét. Az egyik legérdekesebb jelenség, amely sokak tenyerében megfigyelhető, az "M" betű formációja, amelyet a tenyér különböző vonalai hozhatnak létre.
2024. 09. 16. 01:00
Megosztás:

Tart a mém érmék sikere, a Popcat ötödével emelkedett, a Pepe Unchained összegyűjtött 13 millió dollárt

A mém érmék piaca a hétvégéhez közeledve is folytatta az emelkedést, pedig sokan azt hitték, hogy az e heti emelkedő árfolyam csak egy átmeneti fellendülés lesz. A piaci tőkeérték alapján a top 10 mém érme mindegyike emelkedett az elmúlt 24 órában, élén a Popcat érmével. A Solana-alapú mém érme csak a csütörtöki napon 19 százalékot emelkedett.
2024. 09. 16. 00:01
Megosztás:

Nem indulnak Ausztriába vonatok Magyarországról

Nem indulnak Ausztriába vonatok Magyarországról, az osztrák vasúttársaság (ÖBB) tájékoztatása szerint, vasárnap 18 órától várhatóan hétfő éjfélig az ÖBB leállítja a vasúti közlekedést Hegyeshalom és Bécs között is, a vonatok pótlására pedig nincs lehetőség - közölte a Mávinform vasárnap az MTI-vel.
2024. 09. 15. 22:00
Megosztás: