A Shiba Inu (SHIB) a csúcsához közeledve akadályokkal néz szembe, a Binance Coin (BNB) a BTC felezése után új történelmi csúcsra tör, a Meme Moguls (MGLS) jelentős áremelkedésre készül

A Shiba Inu árfolyama nem mutatja jelét annak, hogy közelítene egy meteorikus emelkedéshez az utolsó, 2022-es csúcs után. Több mint két évig a Shiba Inu ára 0,00001193 dollár alatt maradt, és összesen 24,89%-ot veszített értékéből 2023-hoz képest. Azonban szakértők jó kilátásokat jósolnak a SHIB-nek, új árcsúcsokkal. Más hírek szerint a Binance idén potenciálisan magas nyereséget hozhat, mert a Bitcoin felezése után jelentős növekedésre számítanak. Közben, mint az egyik legjobb új kriptovaluta befektetési lehetőség, a Meme Moguls forradalmasítja a meme coin iparágat egy hasznos ökoszisztémával.

A Shiba Inu (SHIB) a csúcsához közeledve akadályokkal néz szembe, a Binance Coin (BNB) a BTC felezése után új történelmi csúcsra tör, a Meme Moguls (MGLS) jelentős áremelkedésre készül

Shiba Inu (SHIB): árfolyamprognózis, lehetséges ármozgások

A Shiba Inu a közelmúltban csökkenést mutatott, miután elérte a kulcsfontosságú $0,0000092 szintet, de aztán körülbelül 30%-kal visszapattant. Támaszt talált egy trendvonalon és a napi grafikonon a 200 napos mozgóátlagon. Ha fenntartja ezt a támaszát, akkor esély van arra, hogy a Shiba Inu ára újra emelkedjen.

A szakértők várakozásai szerint az altcoinok általános piaci emelkedését is kihasználva jelentős potenciál rejlik abban, hogy a Shiba Inu újra tesztelje az év legmagasabb árfolyamát, a $0,00001209 tartomány fölött. Azonban meg kell küzdenie számos ellenállási zónával, egy esetleges medvepiaci hangulat hatására.

A Shiba Inu további előrejelzései szerint 2030-ra körülbelül $0,0000900, 2040-re $1,00, és 2050-re $5,00 lehet. Bár a Shiba Inu jelenleg csökkenő fázisban van, a SHIB még mindig egy kiemelkedő meme coin, amely potenciális kriptovaluta lehet hosszú távú jelentős nyereségek szempontjából.

A Binance (BNB) átlépheti az "All time high" árfolyamát a BTC felezését követően

Annak ellenére, hogy néhány százalékot veszített értékéből, a Binance coin továbbra is fenntart egy magas árszintet, ami miatt milliók követik és ragaszkodnak hozzá, valamint a Binance tőzsdéhez is. Az elmúlt hónapban a Binance coin mindössze 4,01%-át vesztett az értékéből, ami 1,74%-os csökkenést jelentett az elmúlt hét során.

Miközben a heti tartományban, $300 és $320 között mozog az árfolyama, a Binance coin 2021 óta mutatott grafikonja azt sugallja, hogy a Binance elérheti a csúcsárfolyamát, esetleg az eddigi legmagasabb árát is meghaladva majd.

Ezután várhatóan a Binance árfolyama is együtt fog emelkedni más piacvezető kriptovalutákkal együtt. Mint a harmadik legnagyobb kriptovaluta, a Binance ára is jelentősen mozoghat majd a Bitcoin felezési időszak miatt.

A Meme Moguls jelentős áremelkedéssel csatlakozhat a legjobb kriptovalutákhoz az idei évben

Ahogyan a Meme Moguls (MGLS) folytatja legújabb előértékesítési fázisát, figyelmet és értéket szerez, hiszen közel 2 millió dolláros eladást ér el a jelenlegi 5. előértékesítési szakaszban, ahol az $MGLS token ára $0,0036, ami 90% profitot jelent már az első vásárlók számára. Ugyanakkor az elemzők akár 50x-os nyereséget is előrejelznek az első negyedévben.

Ami különlegessé teszi a Meme Moguls-t, az az egyedi felhasználási módja, hiszen egy meme token, ami túlmutat a tipikus internetes trendeken. A play-to-earn játék bevezetése nemcsak szórakoztat, hanem felhasználókat is oktat a befektetésre, lehetővé téve számukra, hogy $MGLS tokeneket keressenek. Ez a különleges megközelítés az $MGLS-t az új kriptovaluták legjobbjai közé pozícionálja.

Saját ökoszisztémaként a Meme Moguls kiemelkedik olyan funkciók integrálásával, mint a szimulált befektetés, élvezetes játékmenet, közösségi versenyek, és egy NFT piac és ambiciózus tervek vannak egy metaverse számára is. A platform aktív felhasználók részére egy nyereményjátékot szervez, beleértve egy 10 000 dolláros készpénznyereményt az érintett győztesnek. Pár egyszerű lépéssel te is részese lehetsz ennek a nyereményjáték kampánynak.

Végül a Meme Moguls az észbontó hasznosságára fókuszál, ahol a $MGLS szolgál játékbeli valutaként és kormányzati tokenként, ezáltal hitelességet adva, és kiemelve a Meme Moguls-t mint kiemelkedő választást a meme coin piacán való befektetéshez. Ezen kívül az egyik legokosabb kriptovaluta is, amit vásárolhatsz egy elbűvölő felhasználói élmény érdekében.

Látogass el a Meme Moguls oldalára

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen!

Szigorítottak a románok

Romániában nagy többséggel megszavazta a képviselőház kedden azt a törvénytervezetet, amely betiltja az energiaitalok forgalmazását kiskorúak számára.
2024. 02. 21. 15:30
Megosztás:

Felújítás Szegeden

Felújítják Szeged egyik meghatározó műemlékét, a Lechner Ödön és Pártos Gyula által tervezett Milkó-palotát - jelentette be Binszki József (DK) várospolitikai alpolgármester kedden a helyszínen.
2024. 02. 21. 15:00
Megosztás:

Jók a kilátásai Romániának

Hét évre lehet szüksége Romániának ahhoz, hogy 3 százalékra csökkentse a költségvetési hiányt - nyilatkozta kedden Marcel Bolos pénzügyminiszter.
2024. 02. 21. 14:30
Megosztás:

Programokat indít a GINOP Plusz

A munkaerőpiaci aktivitás növelése érdekében a kormány márciusban 70, áprilisban 200 milliárd forintos kerettel indít programot a GINOP Plusz programon keresztül, 2030-ig pedig több mint 460 milliárd forint uniós forrás segítheti a foglalkoztatás és az aktivitás növelését, a munkaerő-tartalékok mozgósítását, a munkában állók képzését, valamint a munkakörülmények javítását - tájékoztatta az MTI-t a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) kedden.
2024. 02. 21. 14:00
Megosztás:

Megújul a Szegedi Szakképzési Centrum három iskolája

Csaknem hétmilliárd forint uniós és hazai támogatásból megújul a Szegedi Szakképzési Centrum három legnagyobb iskolája - jelentette be Avramucz Mihály kancellár kedden.
2024. 02. 21. 13:30
Megosztás:

Erősíteni kell a növényvédelmet

Az élelmiszerlánc biztonságát a gyökerétől, tehát a növényvédelemtől kell garantálni, éppen ezért a növényorvosok szakmai naprakészsége nem csupán tudományos, hanem a társadalmi érdek is - jelentette ki az Agrárminisztérium (AM) keddi közleménye szerint Nagy István a 70. Növényvédelmi Tudományos Napok című rendezvényen, a Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem budai kampuszán.
2024. 02. 21. 13:00
Megosztás:

Megkezdődött a feliratkozás a Smart Manufacturing Festivalra

Elindult a regisztráció az ország első ipari digitalizációs fesztiváljára, a Smart Manufacturing Festival - "A fejlődés társadalmasítása!" rendezvényen több mint 30 helyszínen, mintegy 50 féle program várja a látogatókat 2024. február 26. és március 8. között - közölte az Ipar 4.0 Nemzeti Technológiai Platform Szövetség (NTPSZ) az MTI-vel.
2024. 02. 21. 12:30
Megosztás:

A gerinc 3 leggyakoribb betegsége

A gerincoszlop a test fő tartószerkezete, az a tengely, amely a csontvázat támogatja. Ez a mozgásszervi rendszer legfontosabb szegmense, az összes többi a gerinchez kapcsolódik. Összetett anatómiai felépítés lévén számos betegség okozhat problémákat a gerinc szintjén, amelyek nemcsak műtét által kezelhetőek.
2024. 02. 21. 12:15
Megosztás:

Bemutatkozik kishazánk Cannes-ban

A külföldi működőtőke beáramlás szempontjából a legjelentősebb ipari és logisztikai ingatlanfejlesztésekkel mutatkozik be Magyarország a világ elsőszámú ingatlanfejlesztési kiállításán, a MIPIM-en március 12-15. között Cannes-ban - közölte az Ingatlanfejlesztői Kerekasztal Egyesület (IFK) és Nemzeti Befektetési Ügynökség (HIPA) szerdán az MTI-vel.
2024. 02. 21. 12:00
Megosztás:

Magyar siker a bahreini Forma 1-en

A szezonnyitó Forma-1-es futam házigazdája, a Bahrain International Circuit (BIC) ma kiadott sajtóközleményében jelentette be, hogy a magyar Festipay készpénzmentes fizetés és integrált rendezvénymenedzsment szolgáltató cég által működtetett BIC PAY bevezetésével készpénzmentes fizetési rendszerre állnak át.
2024. 02. 21. 11:45
Megosztás:

Korszerűsítik a komáromi idősek otthonát

Energiamegtakarítást eredményező, komplex felújítást végeznek a komáromi bentlakásos idősek otthonában, ahol 90 embert gondoznak - közölte az önkormányzat az MTI-vel.
2024. 02. 21. 11:30
Megosztás:

Bővült a FA-ZON Bútor Kft.

Megmunkálóközpontot szerzett be és raktárbázist alakított ki a FA-ZON Bútor Gyártó, Szolgáltató és Kereskedelmi Kft. a telephelyén, a Jász-Nagykun-Szolnok vármegyei Tomajmonostorán - közölte a cég az MTI-vel.
2024. 02. 21. 11:00
Megosztás:

Vegyesen mozogtak az ázsiai indexek

Vegyesen mozogtak a vezető ázsiai tőzsdék szerdán.
2024. 02. 21. 10:00
Megosztás:

Bizonytalan a kereskedés iránya

Bizonytalanul kezdődhet a kereskedés a Budapesti Értéktőzsdén (BÉT), a tőzsdeindex iránykereséssel nyithat szerdán - írta az MTI-nek küldött előrejelzésében az Equilor Befektetési Zrt. elemzője.
2024. 02. 21. 09:30
Megosztás:

NFT-kkel kapcsolatos altcoinok vásárlása 2024. első negyedévében: Theta Network (THETA), Flow (FLOW) és Everlodge (ELDG)

Az NFT-k jelenleg robbanásszerű növekedést mutatnak, miután az elmúlt két év legmagasabb NFT-értékesítése épp most történt meg.
2024. 02. 21. 09:10
Megosztás:

Az ORDI és MINA árak emelkednek, míg a Meme Moguls (MGLS) előértékesítése egyre népszerűbb a kriptovaluta-rajongók körében

A kriptovaluták dinamikus világában az ORDI és MINA árfolyamainak emelkedése jól bizonyítja, hogy a kriptovaluta-rajongók körében növekvő érdeklődés tapasztalható az innovatív digitális eszközök iránt. Ez a fellendülés egybeesik a Meme Moguls (MGLS) előértékesítésének növekvő népszerűségével, amely magára vonja most a kriptóközösség figyelmét. Ahogy a befektetők és kereskedők körében növekszik ezeknek a tokeneknek a támogatása, a piac észrevehetően elmozdul az új és ígéretes projektek felé.
2024. 02. 21. 08:40
Megosztás:

Enyhe forintmozgás reggel

Minimálisan mozdult el a forint árfolyama a főbb devizákkal szemben szerda reggelre kedd kora estéhez képest a nemzetközi bankközi devizapiacon.
2024. 02. 21. 08:30
Megosztás:

Drágulást hozott az év eleje az USA-nak

Elemzők által vártnál jelentősebben nőttek az amerikai termelői árak januárban a decemberi csökkenés után, ami annak a jele, hogy a gazdaságra továbbra is inflációs nyomás nehezedik.
2024. 02. 21. 08:00
Megosztás:

Drágább muzsika lesz a szabályszegés

A kormány megvédi a magyar munkahelyeket, ezért kiemelten kezeli a foglalkoztatáshoz kapcsolódó szabálytalanságok megelőzését is - hangsúlyozta pénteki közleményében a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM).
2024. 02. 21. 07:30
Megosztás:

Már a Budapesti Értéktőzsdén is kereskedhetőek az MBH Bank első nemzetközi, MREL-képes kötvényei

Az MBH Bank bevezette az első nemzetközi, MREL-képes kötvényeit a Budapesti Értéktőzsde hitelpapír szekciójába, így azok innentől a hazai szabályozott piacon is hozzáférhetővé válnak a befektetők számára. A hitelintézet első nemzetközi kötvényprogramja tavaly ősszel került felállításra, amelynek keretében 2023 októberében 350 millió EUR össznévértékben kötvényeket bocsátott ki. Az MBH Bank célja a kötvények BÉT-re való bevezetésével, hogy hozzájáruljon a hazai tőkepiac fejlesztéséhez, valamint a befektetők számára elérhető minél változatosabb befektetési eszköztár megteremtéséhez.
2024. 02. 21. 07:00
Megosztás: