A Shiba Inu (SHIB) ára konszolidálódik, az Avalanche (AVAX) komoly volatilitással küzd – Eközben a KangaMoon (KANG) lenyűgöző növekedési ütemet tart fenn

Csak az idő mondhatja meg, hogy a Shiba Inu (SHIB) érme képes-e tartós bikapiaci lendületet kiváltani és visszaszerezni a kriptopiaci felfelé irányuló trendjeit, vagy az árak ellenkező irányú mozgása válik az új normává. Az Avalanche (AVAX) token azonban egy bizonytalan gazdasági helyzettel szembesül és olyan veszélyes állapotban van, ami jelentős beáramlás csökkenést eredményezhet, ha nem képes fenntartani jelenlegi trendjét. Egy Play-To-Earn élmény, mely egy vonzó harci téma köré csoportosul a KangaMoon elbűvölő architektúrájában, potenciális vonzerőt jelent, mivel a projekt igen népszerű és előértékesítése egyre több résztvevőt vonz, ahogy az előértékesítés folyamatosan halad előre, jelezve egy nagy jövőbeli evolúció jeleit a DeFi piacon.

A Shiba Inu (SHIB) ára konszolidálódik, az Avalanche (AVAX) komoly volatilitással küzd – Eközben a KangaMoon (KANG) lenyűgöző növekedési ütemet tart fenn

A Shiba Inu (SHIB) ára konszolidációval néz szembe, de a pozitív kép marad

A Shiba Inu jelenleg egy stagnáló piacot él meg, ahol az ár nem mutat egyértelműen sem bikás, sem medve piaci mintát. Amíg a Shiba Inu ezt a konszolidációt tapasztalja, heti ártartománya 0,00002611 és 0,00003231 dollár között mozog.

Az elmúlt hónapban 187%-kal emelkedve, a Shiba Inu jelenleg pozitív lendületet tükröz, miután további 17,60%-kal nőtt az elmúlt héten. Ez bizonyítja, hogy a Shiba Inu érmében még mindig óriási a potenciál ahhoz, hogy végül kikerüljön konszolidált pozíciójából egy bullish motívumba váltva, ami magasabb árszinteket eredményez majd.

A Legújabb P2E Token, a KangaMoon (KANG) További Növekedési Potenciált Tartogat Az Évre

A DeFi piacot még mindig lángoló bullish piaci tevékenységek mellett, a KangaMoon (KANG) azon kriptovaluták közé emelkedik, amelyek képessé válnak a magasságok meghódítására. Egy 3,5 millió dolláros előértékesítési bevétel lenyűgöző teljesítmény, de a KangaMoon valódi vonzereje a játékkal való keresés mechanikájának és a társasági interakcióknak a keverékében rejlik, ami sokkal vonzóbbá teszi.

A játékosok mélyreható kalandokat fedezhetnek fel, amelyek nem csak szórakozást, hanem főként kereseti lehetőségeket kínálnak rendszeres versenyeken keresztül, amelyek több napig, hetekig és hónapokig tartanak. Még a nézők is részt vehetnek az izgalomban azáltal, hogy megjósolják a meccsek kimenetelét és jelentős jutalmakat kaphatnak ezért.

A KangaMoon előértékesítésének sikeres indulása a mémcoin rajongók beáramlásának köszönhető (egy olyan tömeg, amely sok más induláskor hasonló), ahol a növekedésre orientált befektetők sietnek mielőbb részt venni a projektben. Az árfolyam az indulás óta már 180%-kal 0,014 dollárra nőtt, ami a befektetők növekvő érdeklődését és piaci aktivitását jelzi.

A KangaMoon token tulajdonosokat további jutalmakkal vonzzák közösségi tevékenységeikért, így ösztönözve őket a közösségi média interakciókra, mint a megosztás, tweetelés és kommentelés, ami egészséges közösségi szellemet eredményez. Ez teszi a Kangamoon-t trendivé a meme coin iparágban.

Az Avalanche (AVAX) Komoly Áringadozásokkal Küzd

Avalanche kriptó elemzés és Avalanche árfolyam

Ahogy bizonyos kriptovalutáknál volatilitás látható, az Avalanche (AVAX) azoknak a coinoknak a csoportjába tartozik, amelyek megőrizték stabil árfolyam emelkedési kilátásaikat. Bár súlyos áringadozásokat mutatott, az Avalanche nem hagyta, hogy mélyen a támasszintek alá essen, így az elmúlt hónapban 37,09%-kal tudott emelkedni.

Az Avalanche ára az elmúlt héten is jelentősen emelkedett volna, azonban egy drasztikus esés miatt, az Avalanche csak egy szerény, 0,20%-os növekedést tudott felmutatni az elmúlt hét napban. Jelenleg az Avalanche token heti ártartományban 52,21 és 58,79 dollár között mozog.

Fedezze Fel a KangaMoon (KANG) Előértékesítésének Izgalmas Lehetőségeit Még Ma!

Weboldal: https://KangaMoon.com/

Csatlakozzon Telegram Közösségünkhöz: https://t.me/KangaMoonofficial

...

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

Megnyílt az ötvenhetedik Burger King nálunk

Az országban az 57., Zalában a második éttermét nyitotta meg Nagykanizsán a Burger King - tájékoztatta a hálózatot működtető Fusion Zrt. csütörtökön az MTI-t.
2024. 04. 19. 14:30
Megosztás:

Szombaton forgalomkorlátozás lesz Budapesten kerékpáros felvonulás miatt

Kerékpáros felvonulás miatt ideiglenes forgalomkorlátozások lesznek szombat délután Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK).
2024. 04. 19. 14:00
Megosztás:

A vártnál alacsonyabb volt Japánban az infláció

A távol-keleti szigetországban a várt 2,8 százalékkal szemben 2,7 százalékra csökkent márciusban az infláció, míg a februári adat is 2,8% volt.
2024. 04. 19. 13:30
Megosztás:

Átadták a 33. számú főút 2x2 sávra bővített újabb szakaszát

Elkészült a 33. számú főút újabb szakasza, ezzel Debrecentől Látóképig 2x2 sávon közlekedhetnek a járművek - hangzott el az útszakasz csütörtöki átadó ünnepségén.
2024. 04. 19. 13:00
Megosztás:

A külföldi piacszerzésben kapnak segítséget a magyar vállalkozások

A Nemzeti Innovációs Ügynökség (NIÜ) április 26-án induló XPAND programja a külföldi piacszerzésben segíti az innovatív magyar vállalkozásokat - közölte az NIÜ csütörtökön az MTI-vel.
2024. 04. 19. 12:30
Megosztás:

Az év végig kétszeresére emeli napelemei számát a Budapesti Közművek

Az év végig megkétszerezi napenergia-termelő kapacitásait a Budapesti Közművek - közölte a társaság pénteken az MTI-vel.
2024. 04. 19. 12:00
Megosztás:

Az illetékmentesség is a csok plusz egyik előnye lehet

A teljes visszafizetést tekintve több tízmillió forintot is megspórolhat az, aki a csok plusz támogatott hitelkonstrukciót és az ezzel járó illetékmentes ingatlanvásárlási lehetőséget választja - hívta fel a figyelmet csütörtökön kiadott elemzésében a Duna House.
2024. 04. 19. 11:30
Megosztás:

Az S&P rontotta Izrael hitelminősítését

A Standard & Poor (S&P) nemzetközi hitelminősítő AA mínuszról A pluszra rontotta Izrael hosszú távú adósbesorolását
2024. 04. 19. 11:20
Megosztás:

Az új kriptovaluta, melynek ára 0,02 dollár, a Solana és a Cardano mellé került a 2024 áprilisi kiemelt ajánlásokba

A kriptovaluta piac továbbra is vad száguldását folytatja 2024 áprilisában, ahol az olyan ismert szereplők, mint a Solana (SOL) és a Cardano (ADA) erős pozíciókat töltenek be. Azonban egy új versenyző is megjelent a színen, amely az alkalmi vásárlók figyelmét is magára vonja: a DTX.
2024. 04. 19. 10:45
Megosztás:

Mínuszban nyitottak a vezető nyugat-európai tőzsdék

Gyengüléssel indítottak a vezető nyugat-európai tőzsdék pénteken, a hét utolsó kereskedési napján.
2024. 04. 19. 10:30
Megosztás:

Eséssel nyithat a tőzsde az elemző szerint

Az európai és az amerikai határidős indexek a közel-keleti helyzet hatására negatív értéket mutatnak, így eséssel nyithat a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) is pénteken az Equilor Befektetési Zrt. elemzője szerint. A BUX 441,01 pontos, 0,67 százalékos csökkenéssel, 65 674,41 ponton zárt csütörtökön.
2024. 04. 19. 10:00
Megosztás:

Gyengültek az ázsiai indexek

Gyengültek a vezető ázsiai tőzsdék pénteken, a térség irányadó tőzsdéje, a tokiói börze Nikkei225 indexe 2,53 százalékos csökkenéssel, 37 090 ponton zárt.
2024. 04. 19. 09:30
Megosztás:

Gyengült a forint reggel

Gyengült a forint árfolyama a főbb devizákkal szemben péntek reggel a csütörtök kora esti jegyzésekhez képest a nemzetközi bankközi devizapiacon.
2024. 04. 19. 08:30
Megosztás:

Csökkent a Danone negyedéves bevétele

A Danone francia élelmiszer- és italgyártó bevétele éves szinten 2,5 százalékkal, 6,79 milliárd euróra csökkent az idei első negyedévben - áll a cég honlapján.
2024. 04. 19. 08:00
Megosztás:

Az OECD-ben stagnált az infláció februárban

A Gazdasági Együttműködési és Fejlesztési Szervezethez (OECD) tartozó országokban februárban átlagosan 5,7 százalék volt a fogyasztói árak éves növekedése ugyanúgy, mint januárban.
2024. 04. 19. 07:30
Megosztás:

Tovább erősítette nemzetközi pozícióját és milliárdos beruházásokkal zárta a 2023-as évet a BioTechUSA-cégcsoport

Emelkedő pályán maradt a nehéz gazdasági környezetben is a BioTechUSA-cégcsoport, amely tavaly az egy évvel korábbi rekordév magas bázisához képest is csaknem 15 százalékkal, 90,49 milliárd forintra növelte az árbevételét. Közel 5 milliárd forintot fordított beruházásokra, amelyből többek között több mint 1000 négyzetméter hasznos összterületű, négyszintes, modernebb és kényelmesebb szociális blokk épült Szadán, közel egymilliárd forint értékben üzembe helyezte automata raktárát, 45 új üzletet nyitott Európa-szerte és megvalósult óbudai régi irodaháza teljes felújítása is. A turbulens környezet ellenére a társaság pénzügyi helyzete tovább javult 2023-ban, miután az EBITDA-mutatója több mint 3,5 százalékkal 10,47 milliárd forintra nőtt.
2024. 04. 19. 06:30
Megosztás:

Már ragaszkodnak az otthoni munkavégzéshez a munkavállalók

Az otthonról dolgozó munkavállalók harmada teljesen a lakóhelyéről látja el feladatait, míg a második leggyakoribb opció a heti három nap home office – derült ki az Erste felméréséből. A koronavírus-járvány alatt még kötelező rossznak tekintett otthoni munkavégzés lehetősége ma már a bank kérdőívét kitöltők 93 százaléka szerint alapvető vagy nagyon fontos. A legtöbben azért szeretik a home office-t, mert rugalmas, valamint időt és pénzt is megspórolnak azzal, hogy otthonról dolgoznak.
2024. 04. 19. 06:00
Megosztás:

Hiába javult sokat a magyar termékenységi ráta, ez is kevés lehet

Habár európai összevetésben a magyar születési ráta különösen 2011-től 2022-ig felettébb kedvezően alakult, mégis fenyeget a társadalom elöregedésének veszélye. Ennek egyik oka a Bankmonitor szakértői szerint az, hogy a szülőképes korú nők száma (a Ratkó-unokák kiöregedésével) mostanra jelentősen csökkent. Ha pedig eleve kevés nő tud szülni, akkor a magas születési ráta is alacsony születésszámokhoz vezethet.
2024. 04. 19. 05:30
Megosztás:

Benzines és dízelautóra telik a magyaroknak, elektromosra nem

A magyar piac egészét hirdetésszámban és megtekintésben lefedő Használtautó.hu adatai szerint továbbra is a belső égésű motorok viszik a prímet, amely elsődleges oka a kedvezőbb árak terén keresendő. Az elmúlt 1 évben viszont az elektromos autók népszerűsége növekedett, és időközben mind hirdetésszám, mind telefonos érdeklődések tekintetében maguk mögött hagyták a hibrideket.
2024. 04. 19. 05:00
Megosztás:

Mivel magyarázható a munkaerőpiaci átrendeződés?

Miközben több mint 70 ezer állás betöltetlen ma Magyarországon, csaknem 100 ezer külföldi munkavállaló dolgozik az országban és több mint 200 ezer ember inaktív. Az elvándorlás és a külföldi munkavállalás évtizedes jelenség és a magyar gazdaságra egyértelműen negatív hatással van. Miért megyünk mi magyarok külföldre és miért jönnek hozzánk Ázsiából dolgozni?
2024. 04. 19. 04:30
Megosztás: