A Solana és a Tron kriptovaluták árfolyama helyreáll, de a kereskedők egy új altcoin felé gravitálnak, amely 100-szoros növekedési potenciállal rendelkezik

Solana (SOL) és Tron (TRX) az elmúlt napokban helyreállás jeleit mutatták.

A Solana és a Tron kriptovaluták árfolyama helyreáll, de a kereskedők egy új altcoin felé gravitálnak, amely 100-szoros növekedési potenciállal rendelkezik

De e felélénkülés során egy új altcoin ragadta meg a kereskedők érdeklődését - az Angry Pepe Fork (APORK). Ez az altcoin az előértékesítés 1. szakaszának szenzációja, és sok elemző szerint 2024-ben a következő 100-szoros növekedést érheti el. Nézzük meg, miért.

Solana (SOL): Észak-Amerika első Solana ETP-je

Az utóbbi időben a Solana (SOL) izgalmas fejleményeket tapasztalt. Különösen a 3iQ Corp bejelentette, hogy előzetes tájékoztatót nyújtott be a Solana Alapra Kanadában. Ez a fejlemény Észak-Amerika első Solana ETP-jét eredményezheti. Ennek a bullish Solana hírnek köszönhetően egy esetleges rally is bekövetkezhet.

Az altcoin ára több mint 680%-kal nőtt az elmúlt 12 hónapban. Emellett a Solana kriptovaluta az 100 és 200 napos mozgóátlag felett kereskedik, miközben 12 technikai mutató zölden világít. A piaci elemzők szerint az altcoin 2024 második negyedévének végéig 149 dolláron fog kereskedni.

Tron (TRX): Egy jelentős elemző továbbra is bullish

A Tron (TRX) egy másik figyelemre méltó altcoin jelenleg. A CoinMarketCap adatai szerint a Tron ára több mint 60%-kal nőtt az év eleje óta. A kriptoelemző Dona.inj továbbra is bullish az altcoinra. A Dona.inj X bejegyzése szerint jelentős mennyiségű TRX-et tartanak passzív jövedelem céljából. Véleményük szerint a TRX lesz a piac legszűkösebb eszköze.

A Tron kriptovaluta technikai elemzése szintén bullish. Például 21 technikai mutató zölden világít az altcoin számára, miközben az 100 és 200 napos mozgóátlag felett kereskedik. Így a kripto terület szakértői bullish Tron árfolyam előrejelzést adtak. Előrejelzésük szerint a TRX 2024 második negyedévében 0,14 dollárra emelkedik.

Solana, Tron és APORK kriptovaluta árfolyam elemzés és előrejelzés

Angry Pepe Fork (APORK): Az egyik legjobb altcoin a befektetésre

Annak ellenére, hogy a Solana és a Tron emelkedő trendet mutat, a kereskedők egyre inkább az Angry Pepe Fork (APORK) felé fordulnak. Ez az új altcoin nagy figyelmet kapott egyedi jellemzői és erős növekedési potenciálja miatt.

Az Angry Pepe Fork egy közösségvezérelt, mémek által inspirált projekt, amely bevezeti a conquer-to-earn rendszert. Ez a rendszer új módot kínál a tagok számára, hogy jutalmakat nyerjenek. A felhasználók összefoghatnak a zombi projektek ellen, miközben APORK tokeneket és egyéb nyereményeket keresnek. Ez a megközelítés szórakoztatóbbá teszi a pénzkeresést.

Ellentétben a legtöbb mém alapú kriptovalutával, amelyek pusztán a hype-ra építenek, az APORK valós értéket nyújt a tulajdonosok számára. Például a felhasználók stake-elhetik ezt az altcoint az előértékesítés során, és elkezdhetnek keresni. Három staking periódus van: 30 nap, 60 nap vagy 90 nap. Minél hosszabb a staking periódus, annál nagyobb lesz a végső hozam.

Ezen okok miatt a kereskedők sietnek megvásárolni az APORK-ot az előértékesítés során, amely eddig több mint 158 ezer dollárt gyűjtött. Az előrejelzések szerint a hét végéig elérhetik a 250 ezer dollárt. Ez a Solid-proof által auditált altcoin jelenleg csak 0,014 dollárba kerül, mivel az előértékesítés 1. szakaszában van. De a szakértők 100-szoros növekedést jósolnak, amint a 2024 harmadik negyedévében a Tier-1 tőzsdéken jegyzik.

Túlszárnyalja az Angry Pepe Fork a Solanát és a Tront?

Az Angry Pepe Fork kitűnik a Solana és a Tron közül fix tokenkészletével (1,9 milliárd), valós felhasználási értékével és a milliárd dolláros mém iparághoz való kötődésével. Ennek eredményeként ennek az altcoinnak az ára gyorsabban emelkedik, ahogy egyre szűkösebbé válik. Az APORK megvásárlásához kövesse az alábbi linket, és 10%-os bónuszt kap minden vásárlásra.

Nézd meg az Angry Pepe Fork előértékesítését ITT

...

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

Vegyesen indítottak a vezető európai tőzsdék

Vegyesen kezdték a kereskedést a főbb európai tőzsdék kedden.
2024. 07. 23. 10:00
Megosztás:

Enyhe emelkedéssel indulhat a kereskedés

Enyhe emelkedéssel indulhat a kereskedés a Budapesti Értéktőzsdén (BÉT) kedden az Equilor Befektetési Zrt. senior elemzője szerint.
2024. 07. 23. 09:00
Megosztás:

Gyengült a forint

Gyengült a forint kedd reggelre a főbb devizákkal szemben az előző esti jegyzéséhez képest a nemzetközi devizakereskedelemben.
2024. 07. 23. 08:00
Megosztás:

Egy Mesterséges Intelligencia kriptó token megrázza a piacot, és lehagyja a Donald Trump által inspirálta Solana mémérméket

Ahogy közelednek az amerikai elnökválasztások, a Trump alapján készült Solana mémérmék nemrégiben nagy figyelmet kaptak; azonban egy hirtelen érkező új szereplő, egy AI kriptodeviza, felkavarta a piacot egy új koncepcióval.
2024. 07. 23. 07:30
Megosztás:

Befektetés Chainlinkbe vagy Ripple XRP-be? Navigálj a kriptopiacon a WW3 Shiba emelkedését meglovagolva!

Miközben az olyan bevált szereplők, mint a Chainlink (LINK) és a Ripple (XRP) népszerű választások, az új mém érme a <a href="https://ww3shiba.com/" target="_blank">WW3 Shiba</a>, amely egy play-to-earn modellben működik, jelentős érdeklődést kelt.
2024. 07. 23. 07:00
Megosztás:

Az OXO Technologies Holding több lépésben felvásárolja és beolvasztja a 3TS Capitalt

Elvi megállapodást írt alá az OXO Technologies Holding és a 3TS Capital Partner, melynek értelmében az OXO Technologies több lépésben többségi tulajdont szerez a 3TS Capital Partnerben, majd a fennmaradó részesedések apportálásával a tulajdonosok egyesítik a két cégcsoportot. A tranzakció eredményeként a régió egyik piacvezető kockázati- és magántőke befektető csoportja jöhet létre.
2024. 07. 23. 06:00
Megosztás:

Ezért éri meg a pénztárcánknak, ha intelligens otthont alakítunk ki

Az intelligens otthon rendszerek népszerűsége az elmúlt években folyamatosan növekszik a technológiai fejlődésnek és a fogyasztói igények változásának köszönhetően. Egyik legnagyobb előnyük azonban, hogy a kényelem és a biztonság mellett egy energiahatékonyabb háztartás vezetését teszik lehetővé, ami azt is jelenti, hogy jelentős megtakarításokat is eredményezhetnek az energiaszámlákon.
2024. 07. 23. 05:00
Megosztás:

Ma már a hitelkártya a fő segítség a pénzzavarban lévő embereknek

A rövid távú, átmeneti pénzzavarban lévő emberek egyre inkább a hitelkártyákra hagyatkoznak: a hitelkártya-tartozás ma már nagyobb, mint a folyószámlahitel-állomány – a hitelkártyás költések növekedése közel 50 százalékkal haladta meg a betéti kártyás vásárlások értékének bővülését – hívja fel a figyelmet Gergely Péter, a BiztosDöntés.hu pénzügyi szakértője.
2024. 07. 23. 04:00
Megosztás:

Már 25 éve támogatja a növényvédelmet a nyírségi agrovállalat

25. születésnapját ünnepli idén a Nyír-Chem Kft., a Szabolcs Szatmár-Bereg vármegyei és környéki gazdálkodók megbízható szakmai partnere. A vállalat mezőgazdasági szakáruházzal, szaktanácsadással, különleges szolgáltatásokkal és egyedülálló kínálattal is a minőségi növényvédelem éllovasa a környéken.
2024. 07. 23. 03:00
Megosztás:

Mennyit keres most egy fizikai munkás? Átlag órabérek Magyarországon 2024

Az idei második negyedévben 2104 forint volt a fizikai munkát végző szak- és betanított munkások átlagos bruttó órabére a Trenkwalder közel 7 ezer fő béradatait feldolgozó elemzése szerint. Ez a szint 13,5 százalékkal haladja meg az előző év hasonló időszakában tapasztalt 1853 forintos értéket. A felsőbb bérkategóriákban is intenzív maradt a bérek emelkedése: a Moore Hungary több mint 60, zömmel nemzetközi tulajdonú hazai vállalat mintegy 500 középvezetője esetében 2023 második negyedévéhez képest 10,7 százalékos bérnövekedést tapasztalt.
2024. 07. 23. 02:00
Megosztás:

A nyugdíjasok több WC-papírt fogyasztanak - mi ennek az oka?

A háztartási cikkek fogyasztása sokféle tényezőtől függ, és a WC-papír sem kivétel ez alól. Érdekes megfigyelés, hogy a nyugdíjas korosztály gyakran több WC-papírt használ, mint a fiatalabb generációk. Ennek több oka is lehet, amelyek biológiai, életmódbeli és szokásbeli tényezőkre vezethetők vissza.
2024. 07. 23. 01:30
Megosztás:

Zavarnak a legyek? Így tartsd távol őket egy egyszerű módszerrel!

A nyár beköszöntével nemcsak a jó idő és a hosszú nappalok érkeznek meg, hanem sajnos a legyek is. Ezek az apró, de annál idegesítőbb rovarok mindenhol ott vannak: az ételben, az italban, a konyhapulton és még az arcunk körül is zümmögnek. Nem csak zavaróak, de számos betegséget is terjeszthetnek, így érdemes hatékonyan védekezni ellenük. Szerencsére léteznek egyszerű, olcsó és természetes módszerek, amelyek segítségével távol tarthatjuk őket otthonunktól. Mutatjuk hogyan!
2024. 07. 23. 01:00
Megosztás:

Új kripto lép tőzsdére – még van lehetőséged olcsón vásárolni

A közelmúltban tapasztalt piaci visszaesés ellenére néhány mém érme gyarapodni tudott, ami a befektetők érdeklődését is felkeltette.
2024. 07. 23. 00:01
Megosztás:

A Minotaurus ($MTAUR) előértékesítés teljes lendületben a piaci kihívások ellenére

A kriptopiac jelentős kihívásokkal néz szembe, a JPMorgan elemzői kétségbe vonják a közelmúltbeli korrekció fenntarthatóságát.
2024. 07. 22. 23:00
Megosztás:

Az EU-ban csökkent a GDP-arányos hiány és nőtt az államadósság az idei első negyedévben

Az euróövezetben és az Európai Unióban is csökkent a GDP-arányos államháztartási hiány az idei első negyedévben az tavalyi utolsó negyedévvel összevetve, míg az államadósság aránya mindkét körben nőtt - közölte az EU statisztikai hivatala, az Eurostat nem végleges adatként hétfőn.
2024. 07. 22. 22:00
Megosztás:

Hatályba lépett az Ecodesign Keretrendelet – új szabályok a termékek fenntarthatóságának növeléséért

Július 18-án hatályba lépett az Ecodesign Keretrendelet az Európai Unióban, lehetővé téve azon kötelező környezetvédelmi szempontok előírását, amelyeket az uniós piacra kerülő termékek tervezésekor figyelembe kell venni. A Keretrendelet célja, hogy lényegesen javítsa az uniós piacon forgalmazott termékek körforgásos jellegét, energiahatékonyságát és más fenntarthatósági tulajdonságait. Dránovits Dóra és Horváth Fanny, a DLA Piper Hungary szakértői összefoglalták a rendelet főbb intézkedéseit.
2024. 07. 22. 21:00
Megosztás:

Az SZTE frissdiplomása bekerült az Európai Űrügynökség (ESA) különleges programjába

Antal Levente 1 hónapot tölthet el Belgiumban a „CubeSat Summer School" program keretein belül, ahol az Európai Űrügynökség (ESA) munkatársai és külső szakértők előadások és gyakorlati tevékenységek széles skáláját tartják majd a több mint 20 országból érkező egyetemisták elit csoportjának.
2024. 07. 22. 20:00
Megosztás:

Ötből négy magyar diák megfelelő pénzügyi alapműveltséggel rendelkezik

Csaknem minden harmadik magyar diák kifejezetten magas pénzügyi műveltséggel, a hazai tanulók 81,7 százaléka a társadalmi szempontból elvárható vagy annál magasabb szintű pénzügyi képességekkel rendelkezik - ez derült ki az Oktatási Hivatal és a Pénziránytű Alapítvány együttműködésében elkészült a 2022-es PISA vizsgálat pénzügyi műveltség mérésének magyar jelentéséből. A magyar diákok által elért átlagpontszám 492, amely meghaladja a mérésben részt vevő 20 ország 475 pontos átlagát.
2024. 07. 22. 19:00
Megosztás:

Az employer branding kulcsa az autókölcsönző szektorban: hogyan legyen a legvonzóbb munkahely a piacon?

Az autókölcsönző szektor egy dinamikusan változó, folyamatosan toborzó iparág, ahol a szezonális ingadozások és a folyamatos fluktuáció kihívásokat jelentenek. Legújabb kutatásunk rávilágított, hogy az autókölcsönző cégek online jelenléte jelentős, de a munkavállalói kommunikáció hiányzik.
2024. 07. 22. 18:38
Megosztás:

Idén az első félévben az ingatlanpiac éves összevetésben jobban teljesített

A hazai ingatlanpiacon a Duna House (DH) becslése szerint az első félév 61 646 adásvétellel zárult, ami 40 százalékos emelkedés a tavalyi év azonos időszakához képest - közölte a DH hétfőn az MTI-vel.
2024. 07. 22. 18:00
Megosztás: